[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kimciuntukawak

1816 posts

TOP POSTS

Kata mirafilzah klw alif aziz berdiri sebelah aiman dah macam klcc bergerak.. Hehheheh... Tggi benar.. #mehsandarpadaaku
#kimciuntukawak
@aimanhakimridza
@aliffaziz91
@mfmirafilzah
@emma_maembongofficial

Ni jodoh kee
#kimciuntukawak
#hai

dalam indastri ni susah kite nak jmpe orang yang boleh percaya kat kita . kalau ade org yang boleh percaya dan bagi peliang , kite buat la yang terbaik dan seikhlas hati INNSHAALLAH . #filmmaking #filmmaker #cinematography #musicvideo #kimciuntukawak

#kimciuntukawak 💕✨.Thankyouuu @bonobono169 untuk 👔. yeahhhhh

appointment 4.30pm Kimci Untuk Awak
#kimciuntukawak #tgvcinemas

Lagu tema filem kimchi utk awak, dia untukku nyanyian Ippo Hafiz
#mediahiburan #mhonline #kimciuntukawak

One of the most sporting and humble persons i have had the privilege of meeting.
Don't forget to catch @emma_maembongofficial
In #kimciuntukawak , 30/3 (esok). Saya ni tak selalu layan cerita romantik tetapi this is an exception because it's exceptional. Amazing!

Kalau dah tengok, do share your opinions here.

MOST RECENT

🔰GLUTA INFINITY🔰
Korea premium ingredients imported from usa,europe and korea💐💐💐
.....................................
1>Glutathione-formula no 1 memutihkan
2>Ceramocides-mengencangkan pori-pori wajah,melembutkan kulit
3>phytofloral-melambatkan dan mengurangi produksi melamin,memutihkan secara permanent
4>Gynostemma(jiaogulan)-herba dari korea bermanfaat untuk memperlambatkan penuaan kulit,juga meremajakan usia sehingga 10 tahun lebih muda
5>Pine bark extract-mengurangi infeksi/jerawat/luka/bengkak di tubuh.juga bertindak sebagai anti kanser
6>Hyaluronic acid-moisturizer/pelembab yang paling bagus untuk tubuh
7>korea ginseng-sangat popular bagi korea skincare,memperkuatkan rambut dan mencantikkan kulit sehingga ke sel kulit terkecil
8>Zinc-mengurangi dan mencegah jerawat+bekas2 parut,juga bertindak sebagai detox kepada hati dan ginjal.mengurangi masalah kelemumur dan membuatkan rambut cepat panjang,lebat dan berkilau
9>Yohime bark-Membuatkan tidur lebih nyenyak sehingga mendapatkan beauty sleep
10>Fenugreek seed-mencerahkan kulit dan mengurangi bintik2 hitam di seluruh kulit
11>Maca root-anti jerawat dan memutihkan
12>Gingko biloba-sangat baik untuk rambut dan otak
13>Hawtborn berry-membuatkan kulit putih pink bukan putih pucat
14>Alpha lipoic acid-membuatkan supplement lebih mudah/cepat diserap oleh darah dan sel sehingga anda boleh mendapatkan hasil yang maksimum
15>L-cysteine+Glutamine-memutihkan,mencerahkan dan mengembalikan kelembapan pada kulit,mengencangkan kulit yang kendur
16>Acerola cherry-memudarkan dan mengubati masalah jerawat diseluruh tubuh secara sangat cepat,mengurangi kulit berminyak dan bekas jerawat
.
Rm65
Wa:013-6787059
#glutainfinity#glutainfinitymurah#glutainfinityori#glutainfinitymalaysia#glutaomfinityoriginal#masalahkulit#kulitcantik#kulitlicin#kulitjerawat#kulittanpacela#kulitputihbersih#gluta#whitening#uum#uitm#umk#loffatah#mehsandarpadaku#nahurindu#kimciuntukawak#sepahtureunion#whitelikesnow

NAK JERAWAT KECUT HANYA DALAM 1 MALAM ? SIANG HARI SAMPAI MALAM WAJAH FLAWLESS JE ? 99.9BERKESAN ?

Cuba la MASKER SPIRULINA . Skincare yang dirumus khas dengan bahan semulajadi dan mendapat banyak feedback positif . KESAN SEAWAL 24 JAM ! DIJAMIN ADA KEBERKESANANNYA ! ☎Whatsapp : +601136213186
WECHAT : Stokis_peninggi

#nakbebel #dubsmashmalaysia #ctdk #emmamaembong #ubatputih #spirulina #trusted #murah #aiman #kimciuntukawak #gigihadid #kasut #perlaking #kasutmurah #putihglowing

NAK JERAWAT KECUT HANYA DALAM 1 MALAM ? SIANG HARI SAMPAI MALAM WAJAH FLAWLESS JE ? 99.9BERKESAN ?

Cuba la MASKER SPIRULINA . Skincare yang dirumus khas dengan bahan semulajadi dan mendapat banyak feedback positif .
KESAN SEAWAL 24 JAM ! DIJAMIN ADA KEBERKESANANNYA !
Jom order !
☎Whatsapp : +601136213186 .
#nakbebel #dubsmashmalaysia #ctdk #emmamaembong #aeonmall #ubatputih #spirulina #trusted #murah #aiman #kimciuntukawak #ioicitymall #vegamall #1utama #terjaklaris #comel #cantik #sado #hansem #petronas

NAK JERAWAT KECUT HANYA DALAM 1 MALAM ? SIANG HARI SAMPAI MALAM WAJAH FLAWLESS JE ? 99.9BERKESAN ?

Cuba la MASKER SPIRULINA . Skincare yang dirumus khas dengan bahan semulajadi dan mendapat banyak feedback positif . KESAN SEAWAL 24 JAM ! DIJAMIN ADA KEBERKESANANNYA ! ☎Whatsapp : +601136213186
WECHAT : Stokis_peninggi

#nakbebel #dubsmashmalaysia #ctdk #emmamaembong #ubatputih #spirulina #trusted #murah #aiman #kimciuntukawak #gigihadid #kasut #perlaking #kasutmurah #putihglowing

NAK JERAWAT KECUT HANYA DALAM 1 MALAM ? SIANG HARI SAMPAI MALAM WAJAH FLAWLESS JE ? 99.9BERKESAN ?

Cuba la MASKER SPIRULINA . Skincare yang dirumus khas dengan bahan semulajadi dan mendapat banyak feedback positif . KESAN SEAWAL 24 JAM ! DIJAMIN ADA KEBERKESANANNYA ! ☎Whatsapp : +601136213186
WECHAT : Stokis_peninggi

#nakbebel #dubsmashmalaysia #ctdk #emmamaembong #ubatputih #spirulina #trusted #murah #aiman #kimciuntukawak #gigihadid #kasut #perlaking #kasutmurah #putihglowing

NAK JERAWAT KECUT HANYA DALAM 1 MALAM ? SIANG HARI SAMPAI MALAM WAJAH FLAWLESS JE ? 99.9BERKESAN ?

Cuba la MASKER SPIRULINA . Skincare yang dirumus khas dengan bahan semulajadi dan mendapat banyak feedback positif . KESAN SEAWAL 24 JAM ! DIJAMIN ADA KEBERKESANANNYA ! ☎Whatsapp : +601136213186
WECHAT : Stokis_peninggi

#nakbebel #dubsmashmalaysia #ctdk #emmamaembong #ubatputih #spirulina #trusted #murah #aiman #kimciuntukawak #gigihadid #kasut #perlaking #kasutmurah #putihglowing

NAK JERAWAT KECUT HANYA DALAM 1 MALAM ? SIANG HARI SAMPAI MALAM WAJAH FLAWLESS JE ? 99.9BERKESAN ?

Cuba la MASKER SPIRULINA . Skincare yang dirumus khas dengan bahan semulajadi dan mendapat banyak feedback positif . KESAN SEAWAL 24 JAM ! DIJAMIN ADA KEBERKESANANNYA ! ☎Whatsapp : +601136213186
WECHAT : Stokis_peninggi

#nakbebel #dubsmashmalaysia #ctdk #emmamaembong #ubatputih #spirulina #trusted #murah #aiman #kimciuntukawak #gigihadid #kasut #perlaking #kasutmurah #putihglowing

NAK JERAWAT KECUT HANYA DALAM 1 MALAM ? SIANG HARI SAMPAI MALAM WAJAH FLAWLESS JE ? 99.9BERKESAN ?

Cuba la MASKER SPIRULINA . Skincare yang dirumus khas dengan bahan semulajadi dan mendapat banyak feedback positif .
KESAN SEAWAL 24 JAM ! DIJAMIN ADA KEBERKESANANNYA !
Jom order !
☎Whatsapp : +601136213186 .
#nakbebel #dubsmashmalaysia #ctdk #emmamaembong #aeonmall #ubatputih #spirulina #trusted #murah #aiman #kimciuntukawak #ioicitymall #vegamall #1utama #terjaklaris #comel #cantik #sado #hansem #petronas

🌷Gluta Pancea by Wink White🌷
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
💜19 vitamin setinggi 15,000mg💜
-ni packing terbaru untuk Gluta Pancea yang mana kepekatan gluta lebih tinggi dari Gluta Panacea sebelum ini
.
💜Glutathione bermutu tinggi💜
-bukan sahaja memutihkan tapi putih bersih,warna kulit juga menjadi lebih sekata,bebas jerawat dan menghilangkan noda2 hitam
.
💜Mendapat kelulusan FDA,GMP DAN HALAL💜
-Tak perlu susah2 nak suntik sana sini,produk ni selamat digunakan.dengan cuma 1 kotak kulit akan menjadi putih bersih
.......................................
So sapa2 nak kulit putih bersih pinkish cepat whatsapp 014-8298122 sekarang!!jangan menyesal bila stok habis
.

#glutapanceamurah#glutapanceaoriginal#glutapancea#glutapanceamalaysia#glutapanceathailand#putihgebu#putih#gluta#whitening#putihsebelumraya#putih#glutapanceaoriginal#lofattah#meletop#mehsandarpadaaku#nahurindu#kimciuntukawak#maharajalawakmega#superspontan#sepahtureunion#uum#uitm#umk#ptptn

GLUTA FROZEN
-rahsia kulit putih merona
-vitamin pemutih kulit yang berkualiti tinggi dan premium
-bahan semulajadi 100% selamat tanpa kesan sampingan
-kulit putih,sihat,beraura,bersih dan benas tanoa noda tanpa perlu melakukan suntikan pemutih
-kulit kelihatan sihat glowing dan lembut hanya dalam 1 kotak
-bukan hanya untuk kecantikan kulit malah bermanfaat dan dapat menutrisi kepada otak,sangat sesuai untuk mereka yang kurang rehat dan sangat aktif 🌹keistimewaan🌹
👍🏻menyerap secara cepat dari gluta lain kerana gluta frozen berbentuk kapsul liquid
👍🏻tanpa meninggalkan kesan sampingan dalam jangka masa pendek atau panjang
👍🏻tidak akan membuatkan bibir kering
👍🏻tidak membuatkan jantung berdebar/sakit kepala
👍🏻premium vitamin c dan e
👍🏻tidak menganggu sistem lain dalam tubuh
👍🏻tidak akan memendap di ginjal yang akan menyebabkan penyakit buah pinggang
👍🏻mempunyai kelulusan fda,gmp,iso 9001 dan halal
👍🏻kualiti lebih baik berbanding harga
👍🏻mencegah supaya sel-sel kulit tidak rosak
.
rm65
wa:0136787059
#glutafrozen#glutafrozenmurah#glutafrozenasli#glutafrozenori#glutafrozenmalaysia#whitelikesnow#putihgebu#putihgebukekal#putihgebumalaysia#uum#uitm#umk#ptptn#like4like#lofattah#mehsandarpadaaku#kimciuntukawak#rinduawak200peratus#perangbibir#takkelentong#meletop#superspontan

🌷Gluta Pancea by Wink White🌷
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
💜19 vitamin setinggi 15,000mg💜
-ni packing terbaru untuk Gluta Pancea yang mana kepekatan gluta lebih tinggi dari Gluta Panacea sebelum ini
.
💜Glutathione bermutu tinggi💜
-bukan sahaja memutihkan tapi putih bersih,warna kulit juga menjadi lebih sekata,bebas jerawat dan menghilangkan noda2 hitam
.
💜Mendapat kelulusan FDA,GMP DAN HALAL💜
-Tak perlu susah2 nak suntik sana sini,produk ni selamat digunakan.dengan cuma 1 kotak kulit akan menjadi putih bersih
.......................................
So sapa2 nak kulit putih bersih pinkish cepat whatsapp 014-8298122 sekarang!!jangan menyesal bila stok habis
.

#glutapanceamurah#glutapanceaoriginal#glutapancea#glutapanceamalaysia#glutapanceathailand#putihgebu#putih#gluta#whitening#putihsebelumraya#putih#glutapanceaoriginal#lofattah#meletop#mehsandarpadaaku#nahurindu#kimciuntukawak#maharajalawakmega#superspontan#sepahtureunion#uum#uitm#umk#ptptn

FRUITAMIN SOAP by Wink White
diperbuat daripada campuran gluta+fruit+vitamin.Ekstrak alami membantu menutrisi kulit dan gluta memutihkan kulit
.
🍅tomato:lycopene,wajah merona pink
🍊orange:vitamin c consentrations,menjadikan wajah kelihatan segar
🥝kiwi:antioksidant kulit
🍒mulberry:penuh aneka vitamin dari berry
🍌banana:kulit halus,lembut dan mengurangi radang
🍇grape:kulit tetap anjal/kenyal
🍑pomegranate rubby:antioksidant dan memutihkan
🍋lemon:mengurangi jerawat
🥒tamarid:mengurangi bekas parut
🍏apple:menjaga kesegaran dan kesihatan kulit
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fungsi:
>memutihkan kulit 10x lebih berkesan daripada sabun gluta lama kerana kandungan lebih daripada 6 jenis sabun gluta.mengurangi bekas jerawat dan bekas luka,mengurangi keradangan kulit dan jerawat,memberikan efek kulit segar,kulit merona pink dan sihat,melembabkan kulit dan mencerahkan kulit,mengembalikan kulit yang sihat dan muda berseri
.
wa:013-6787059
#fruitaminsoap#fruitaminsoapmurah#fruitaminsoapori#fruitaminsoap10in1#fruitaminsoapbywinkwhite#fruitaminsoapbywinkwhite#sabunputih#sabungluta#sabunbuah#like4like#umk#umk#uum#lofattah#meletop#mehsandarpadaaku#kimciuntukawak#rinduawak200peratus#matdankakijalan

FRUITAMIN SOAP by Wink White
diperbuat daripada campuran gluta+fruit+vitamin.Ekstrak alami membantu menutrisi kulit dan gluta memutihkan kulit
.
🍅tomato:lycopene,wajah merona pink
🍊orange:vitamin c consentrations,menjadikan wajah kelihatan segar
🥝kiwi:antioksidant kulit
🍒mulberry:penuh aneka vitamin dari berry
🍌banana:kulit halus,lembut dan mengurangi radang
🍇grape:kulit tetap anjal/kenyal
🍑pomegranate rubby:antioksidant dan memutihkan
🍋lemon:mengurangi jerawat
🥒tamarid:mengurangi bekas parut
🍏apple:menjaga kesegaran dan kesihatan kulit
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fungsi:
>memutihkan kulit 10x lebih berkesan daripada sabun gluta lama kerana kandungan lebih daripada 6 jenis sabun gluta.mengurangi bekas jerawat dan bekas luka,mengurangi keradangan kulit dan jerawat,memberikan efek kulit segar,kulit merona pink dan sihat,melembabkan kulit dan mencerahkan kulit,mengembalikan kulit yang sihat dan muda berseri
.
wa:013-6787059
#fruitaminsoap#fruitaminsoapmurah#fruitaminsoapori#fruitaminsoap10in1#fruitaminsoapbywinkwhite#fruitaminsoapbywinkwhite#sabunputih#sabungluta#sabunbuah#like4like#umk#umk#uum#lofattah#meletop#mehsandarpadaaku#kimciuntukawak#rinduawak200peratus#matdankakijalan

FRUITAMIN SOAP by Wink White
diperbuat daripada campuran gluta+fruit+vitamin.Ekstrak alami membantu menutrisi kulit dan gluta memutihkan kulit
.
🍅tomato:lycopene,wajah merona pink
🍊orange:vitamin c consentrations,menjadikan wajah kelihatan segar
🥝kiwi:antioksidant kulit
🍒mulberry:penuh aneka vitamin dari berry
🍌banana:kulit halus,lembut dan mengurangi radang
🍇grape:kulit tetap anjal/kenyal
🍑pomegranate rubby:antioksidant dan memutihkan
🍋lemon:mengurangi jerawat
🥒tamarid:mengurangi bekas parut
🍏apple:menjaga kesegaran dan kesihatan kulit
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fungsi:
>memutihkan kulit 10x lebih berkesan daripada sabun gluta lama kerana kandungan lebih daripada 6 jenis sabun gluta.mengurangi bekas jerawat dan bekas luka,mengurangi keradangan kulit dan jerawat,memberikan efek kulit segar,kulit merona pink dan sihat,melembabkan kulit dan mencerahkan kulit,mengembalikan kulit yang sihat dan muda berseri
.
wa:013-6787059
#fruitaminsoap#fruitaminsoapmurah#fruitaminsoapori#fruitaminsoap10in1#fruitaminsoapbywinkwhite#fruitaminsoapbywinkwhite#sabunputih#sabungluta#sabunbuah#like4like#umk#umk#uum#lofattah#meletop#mehsandarpadaaku#kimciuntukawak#rinduawak200peratus#matdankakijalan

NAK JERAWAT KECUT HANYA DALAM 1 MALAM ? SIANG HARI SAMPAI MALAM WAJAH FLAWLESS JE ? 99.9BERKESAN ?

Cuba la MASKER SPIRULINA . Skincare yang dirumus khas dengan bahan semulajadi dan mendapat banyak feedback positif . KESAN SEAWAL 24 JAM ! DIJAMIN ADA KEBERKESANANNYA ! ☎Whatsapp : +601136213186
WECHAT : Stokis_peninggi

#nakbebel #dubsmashmalaysia #ctdk #emmamaembong #ubatputih #spirulina #trusted #murah #aiman #kimciuntukawak #gigihadid #kasut #perlaking #kasutmurah #putihglowing

Chillexx with #ckbuddies ..1st time iols try korean food..trs fall in luv gitteww..😆😆
.
#kimciuntukawak
#ckbuddies

NAK JERAWAT KECUT HANYA DALAM 1 MALAM ? SIANG HARI SAMPAI MALAM WAJAH FLAWLESS JE ? 99.9BERKESAN ?

Cuba la MASKER SPIRULINA . Skincare yang dirumus khas dengan bahan semulajadi dan mendapat banyak feedback positif . KESAN SEAWAL 24 JAM ! DIJAMIN ADA KEBERKESANANNYA !
.
Whatsapp : +6010-225-6441
Wechat : herbal3005
.
.
#nakbebel #dubsmashmalaysia #ctdk#emmamaembong #ubatputih #spirulina #trusted#murah #aiman #kimciuntukawak #gigihadid#kasut #perlaking #kasutmurah #putihglowing

When Malaysian meet Korean!! 😘😚💕💕
My creation Bibimbap Nasi Lemak Cinta ku tertinggal di Korea!!! Autentic Malaysian Nasi Lemak with a twist of Korea....
😉😀😍😘😙😊😀😚🙌💕👍 Aromatic coconut rice with homade chili paste(sambal) serve with Homade Kimchi and Korea style stir fried Vegetable top with boil egg, peanut,anchovies and seaweed.. 🍜🍜🍲🍲🍱🍱 @vitdaily.co
#fussionfood
#nasilemak
#bibimbap
#kimciuntukawak
#foodporn
#imnotachef
#love
#happy
#bibimbapnasilemak
#vitdaily.co
#jjcmtv3

Most Popular Instagram Hashtags