[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kimciuntukawak

1827 posts

TOP POSTS

One of the most sporting and humble persons i have had the privilege of meeting.
Don't forget to catch @emma_maembongofficial
In #kimciuntukawak , 30/3 (esok). Saya ni tak selalu layan cerita romantik tetapi this is an exception because it's exceptional. Amazing!

Kalau dah tengok, do share your opinions here.

Bersama @datorafiena & @liana_rosli
#galanight #kimciuntukawak
Akan berada dipawagam 30march2017 💕💕💕😘😘😘😄😄😄

Kata mirafilzah klw alif aziz berdiri sebelah aiman dah macam klcc bergerak.. Hehheheh... Tggi benar.. #mehsandarpadaaku
#kimciuntukawak
@aimanhakimridza
@aliffaziz91
@mfmirafilzah
@emma_maembongofficial

Karnival Throwbaek Drama Astro
23 Mac 2017

#kimciuntukawak #KarnivalThrowbaekDrama

Ada yg nak join???
Mari lh...
#kimciuntukawak

Happy Birthday dear @emma_maembongofficial 💞💞💞💞💞💞🎂🎂🎂🎂🎂🎂 stay pretty 💝💝💝💝 ... tak sbar tunggu #kimciuntukawak 😆😆😆😆 ilysm @emma_maembongofficial 😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️

Daniel lee kenyit mata dua kali , kali ketiga aku tknk keluar wayang 😍 kan @nurinatirah__
Bestt sgt #kimciuntukawak 🎉💞💕

MOST RECENT

FRUITAMIN SOAP by Wink White
diperbuat daripada campuran gluta+fruit+vitamin.Ekstrak alami membantu menutrisi kulit dan gluta memutihkan kulit
.
🍅tomato:lycopene,wajah merona pink
🍊orange:vitamin c consentrations,menjadikan wajah kelihatan segar
🥝kiwi:antioksidant kulit
🍒mulberry:penuh aneka vitamin dari berry
🍌banana:kulit halus,lembut dan mengurangi radang
🍇grape:kulit tetap anjal/kenyal
🍑pomegranate rubby:antioksidant dan memutihkan
🍋lemon:mengurangi jerawat
🥒tamarid:mengurangi bekas parut
🍏apple:menjaga kesegaran dan kesihatan kulit
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fungsi:
>memutihkan kulit 10x lebih berkesan daripada sabun gluta lama kerana kandungan lebih daripada 6 jenis sabun gluta.mengurangi bekas jerawat dan bekas luka,mengurangi keradangan kulit dan jerawat,memberikan efek kulit segar,kulit merona pink dan sihat,melembabkan kulit dan mencerahkan kulit,mengembalikan kulit yang sihat dan muda berseri
.
wa:013-6787059
#fruitaminsoap#fruitaminsoapmurah#fruitaminsoapori#fruitaminsoap10in1#fruitaminsoapbywinkwhite#fruitaminsoapbywinkwhite#sabunputih#sabungluta#sabunbuah#like4like#umk#umk#uum#lofattah#meletop#mehsandarpadaaku#kimciuntukawak#rinduawak200peratus#matdankakijalan

FRUITAMIN SOAP by Wink White
diperbuat daripada campuran gluta+fruit+vitamin.Ekstrak alami membantu menutrisi kulit dan gluta memutihkan kulit
.
🍅tomato:lycopene,wajah merona pink
🍊orange:vitamin c consentrations,menjadikan wajah kelihatan segar
🥝kiwi:antioksidant kulit
🍒mulberry:penuh aneka vitamin dari berry
🍌banana:kulit halus,lembut dan mengurangi radang
🍇grape:kulit tetap anjal/kenyal
🍑pomegranate rubby:antioksidant dan memutihkan
🍋lemon:mengurangi jerawat
🥒tamarid:mengurangi bekas parut
🍏apple:menjaga kesegaran dan kesihatan kulit
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fungsi:
>memutihkan kulit 10x lebih berkesan daripada sabun gluta lama kerana kandungan lebih daripada 6 jenis sabun gluta.mengurangi bekas jerawat dan bekas luka,mengurangi keradangan kulit dan jerawat,memberikan efek kulit segar,kulit merona pink dan sihat,melembabkan kulit dan mencerahkan kulit,mengembalikan kulit yang sihat dan muda berseri
.
wa:013-6787059
#fruitaminsoap#fruitaminsoapmurah#fruitaminsoapori#fruitaminsoap10in1#fruitaminsoapbywinkwhite#fruitaminsoapbywinkwhite#sabunputih#sabungluta#sabunbuah#like4like#umk#umk#uum#lofattah#meletop#mehsandarpadaaku#kimciuntukawak#rinduawak200peratus#matdankakijalan

FRUITAMIN SOAP by Wink White
diperbuat daripada campuran gluta+fruit+vitamin.Ekstrak alami membantu menutrisi kulit dan gluta memutihkan kulit
.
🍅tomato:lycopene,wajah merona pink
🍊orange:vitamin c consentrations,menjadikan wajah kelihatan segar
🥝kiwi:antioksidant kulit
🍒mulberry:penuh aneka vitamin dari berry
🍌banana:kulit halus,lembut dan mengurangi radang
🍇grape:kulit tetap anjal/kenyal
🍑pomegranate rubby:antioksidant dan memutihkan
🍋lemon:mengurangi jerawat
🥒tamarid:mengurangi bekas parut
🍏apple:menjaga kesegaran dan kesihatan kulit
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fungsi:
>memutihkan kulit 10x lebih berkesan daripada sabun gluta lama kerana kandungan lebih daripada 6 jenis sabun gluta.mengurangi bekas jerawat dan bekas luka,mengurangi keradangan kulit dan jerawat,memberikan efek kulit segar,kulit merona pink dan sihat,melembabkan kulit dan mencerahkan kulit,mengembalikan kulit yang sihat dan muda berseri
.
wa:013-6787059
#fruitaminsoap#fruitaminsoapmurah#fruitaminsoapori#fruitaminsoap10in1#fruitaminsoapbywinkwhite#fruitaminsoapbywinkwhite#sabunputih#sabungluta#sabunbuah#like4like#umk#umk#uum#lofattah#meletop#mehsandarpadaaku#kimciuntukawak#rinduawak200peratus#matdankakijalan

Gluta Infinity
-supplement pemutih kulit yang memutihkan dari dalam sehingga merona ke luar tanpa kesan sampingan,tanpa bahan kimia sangat sesuai untuk digunakan oleh perokok dan alkohol holic.Bukan hanya memutihkan tapi turut berkesan mengurangi jerawat(jerawat halus/jerawat batu),memudarkan flek,memutihkan seluruh badan,bekas luka dan bintik hitam hilang dengan mudah,memuluskan kulit seluruh badan,membuatkan kulit kelihatan beraura cantik dan tegang.kulit tubuh dan wajah putih bersih sekata.menyihatkan kulit dari dalam sehingga terpancar ke luar.whitening supplement Gluta Infinity dengan teknologi paling canggih dari thailand dan korea yang dijamin memberi kepuasan kepada pelanggan sehingga 90%.bukan putih pucat tapi putih beraura pink!!💖💖
.
Rm65
Wa:013-6787059

#glutainfinity#glutainfinitymurah#glutainfinityori#glutainfinitymalaysia#glutaomfinityoriginal#masalahkulit#kulitcantik#kulitlicin#kulitjerawat#kulittanpacela#kulitputihbersih#gluta#whitening#uum#uitm#umk#loffatah#mehsandarpadaku#nahurindu#kimciuntukawak#sepahtureunion#whitelikesnow#like4like

NAK JERAWAT KECUT HANYA DALAM 1 MALAM ? SIANG HARI SAMPAI MALAM WAJAH FLAWLESS JE ? 99.9BERKESAN ?

Cuba la MASKER SPIRULINA . Skincare yang dirumus khas dengan bahan semulajadi dan mendapat banyak feedback positif .
KESAN SEAWAL 24 JAM ! DIJAMIN ADA KEBERKESANANNYA ! 📲 Whatsapp : 0109405132
📲 Wechat : PondokHerbal
.
#nakbebel #dubsmashmalaysia #ctdk #emmamaembong #ubatputih #spirulina #trusted #murah #aiman #kimciuntukawak

🌷Gluta Pancea by Wink White🌷
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
💜19 vitamin setinggi 15,000mg💜
-ni packing terbaru untuk Gluta Pancea yang mana kepekatan gluta lebih tinggi dari Gluta Panacea sebelum ini
.
💜Glutathione bermutu tinggi💜
-bukan sahaja memutihkan tapi putih bersih,warna kulit juga menjadi lebih sekata,bebas jerawat dan menghilangkan noda2 hitam
.
💜Mendapat kelulusan FDA,GMP DAN HALAL💜
-Tak perlu susah2 nak suntik sana sini,produk ni selamat digunakan.dengan cuma 1 kotak kulit akan menjadi putih bersih
.......................................
So sapa2 nak kulit putih bersih pinkish cepat whatsapp 013-678 7059 sekarang!!jangan menyesal bila stok habis
.
Rm80
Wa:013-678 7059
#glutapanceamurah#glutapanceaoriginal#glutapancea#glutapanceamalaysia#glutapanceathailand#putihgebu#putih#gluta#whitening#putihsebelumraya#putih#glutapanceaoriginal#lofattah#meletop#mehsandarpadaaku#nahurindu#kimciuntukawak#maharajalawakmega#superspontan#sepahtureunion#uum#uitm#umk#ptptn

FRUITAMIN SOAP by Wink White
diperbuat daripada campuran gluta+fruit+vitamin.Ekstrak alami membantu menutrisi kulit dan gluta memutihkan kulit
.
🍅tomato:lycopene,wajah merona pink
🍊orange:vitamin c consentrations,menjadikan wajah kelihatan segar
🥝kiwi:antioksidant kulit
🍒mulberry:penuh aneka vitamin dari berry
🍌banana:kulit halus,lembut dan mengurangi radang
🍇grape:kulit tetap anjal/kenyal
🍑pomegranate rubby:antioksidant dan memutihkan
🍋lemon:mengurangi jerawat
🥒tamarid:mengurangi bekas parut
🍏apple:menjaga kesegaran dan kesihatan kulit
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fungsi:
>memutihkan kulit 10x lebih berkesan daripada sabun gluta lama kerana kandungan lebih daripada 6 jenis sabun gluta.mengurangi bekas jerawat dan bekas luka,mengurangi keradangan kulit dan jerawat,memberikan efek kulit segar,kulit merona pink dan sihat,melembabkan kulit dan mencerahkan kulit,mengembalikan kulit yang sihat dan muda berseri
.
wa:013-6787059
#fruitaminsoap#fruitaminsoapmurah#fruitaminsoapori#fruitaminsoap10in1#fruitaminsoapbywinkwhite#fruitaminsoapbywinkwhite#sabunputih#sabungluta#sabunbuah#like4like#umk#umk#uum#lofattah#meletop#mehsandarpadaaku#kimciuntukawak#rinduawak200peratus#matdankakijalan

FRUITAMIN SOAP by Wink White
diperbuat daripada campuran gluta+fruit+vitamin.Ekstrak alami membantu menutrisi kulit dan gluta memutihkan kulit
.
🍅tomato:lycopene,wajah merona pink
🍊orange:vitamin c consentrations,menjadikan wajah kelihatan segar
🥝kiwi:antioksidant kulit
🍒mulberry:penuh aneka vitamin dari berry
🍌banana:kulit halus,lembut dan mengurangi radang
🍇grape:kulit tetap anjal/kenyal
🍑pomegranate rubby:antioksidant dan memutihkan
🍋lemon:mengurangi jerawat
🥒tamarid:mengurangi bekas parut
🍏apple:menjaga kesegaran dan kesihatan kulit
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fungsi:
>memutihkan kulit 10x lebih berkesan daripada sabun gluta lama kerana kandungan lebih daripada 6 jenis sabun gluta.mengurangi bekas jerawat dan bekas luka,mengurangi keradangan kulit dan jerawat,memberikan efek kulit segar,kulit merona pink dan sihat,melembabkan kulit dan mencerahkan kulit,mengembalikan kulit yang sihat dan muda berseri
.
wa:013-6787059
#fruitaminsoap#fruitaminsoapmurah#fruitaminsoapori#fruitaminsoap10in1#fruitaminsoapbywinkwhite#fruitaminsoapbywinkwhite#sabunputih#sabungluta#sabunbuah#like4like#umk#umk#uum#lofattah#meletop#mehsandarpadaaku#kimciuntukawak#rinduawak200peratus#matdankakijalan

FRUITAMIN SOAP by Wink White
diperbuat daripada campuran gluta+fruit+vitamin.Ekstrak alami membantu menutrisi kulit dan gluta memutihkan kulit
.
🍅tomato:lycopene,wajah merona pink
🍊orange:vitamin c consentrations,menjadikan wajah kelihatan segar
🥝kiwi:antioksidant kulit
🍒mulberry:penuh aneka vitamin dari berry
🍌banana:kulit halus,lembut dan mengurangi radang
🍇grape:kulit tetap anjal/kenyal
🍑pomegranate rubby:antioksidant dan memutihkan
🍋lemon:mengurangi jerawat
🥒tamarid:mengurangi bekas parut
🍏apple:menjaga kesegaran dan kesihatan kulit
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fungsi:
>memutihkan kulit 10x lebih berkesan daripada sabun gluta lama kerana kandungan lebih daripada 6 jenis sabun gluta.mengurangi bekas jerawat dan bekas luka,mengurangi keradangan kulit dan jerawat,memberikan efek kulit segar,kulit merona pink dan sihat,melembabkan kulit dan mencerahkan kulit,mengembalikan kulit yang sihat dan muda berseri
.
wa:013-6787059
#fruitaminsoap#fruitaminsoapmurah#fruitaminsoapori#fruitaminsoap10in1#fruitaminsoapbywinkwhite#fruitaminsoapbywinkwhite#sabunputih#sabungluta#sabunbuah#like4like#umk#umk#uum#lofattah#meletop#mehsandarpadaaku#kimciuntukawak#rinduawak200peratus#matdankakijalan

#kimciuntukawak ...saksikan di pawagam sekarang okay ...jangan lupa tonton...

*Pure collagen fonn fonn pill*

Nourish, rejuvenate skin dryness.

Stimulates collagen beneath the skin.

Smooth as a baby skin firmness.

Mine plated pores smaller.

Wrinkle cheek wrinkles under the eyes.

Smooth, dark help your skin radiant aura naturally.

helping strengthen your hair.

Hair healthy, shiny black. Fragile, brittle nails

to enhance the metabolism.
.
rm45
wa:013-6787059
#fonnfonn#fonnfonncollagenmalaysia#fonnfonncollagen#fonnfonnmalaysia#whitening#gluta#putih#putihgebu#putihsebelumraya#putihsebelumnikah#uum#umk#uitm#lofattah#rinduawak200peratus#kimciuntukawak#nahurindu

*Pure collagen fonn fonn pill*

Nourish, rejuvenate skin dryness.

Stimulates collagen beneath the skin.

Smooth as a baby skin firmness.

Mine plated pores smaller.

Wrinkle cheek wrinkles under the eyes.

Smooth, dark help your skin radiant aura naturally.

helping strengthen your hair.

Hair healthy, shiny black. Fragile, brittle nails

to enhance the metabolism.
.
rm45
wa:013-6787059
#fonnfonn#fonnfonncollagenmalaysia#fonnfonncollagen#fonnfonnmalaysia#whitening#gluta#putih#putihgebu#putihsebelumraya#putihsebelumnikah#uum#umk#uitm#lofattah#rinduawak200peratus#kimciuntukawak#nahurindu

*Pure collagen fonn fonn pill*

Nourish, rejuvenate skin dryness.

Stimulates collagen beneath the skin.

Smooth as a baby skin firmness.

Mine plated pores smaller.

Wrinkle cheek wrinkles under the eyes.

Smooth, dark help your skin radiant aura naturally.

helping strengthen your hair.

Hair healthy, shiny black. Fragile, brittle nails

to enhance the metabolism.
.
rm45
wa:013-6787059
#fonnfonn#fonnfonncollagenmalaysia#fonnfonncollagen#fonnfonnmalaysia#whitening#gluta#putih#putihgebu#putihsebelumraya#putihsebelumnikah#uum#umk#uitm#lofattah#rinduawak200peratus#kimciuntukawak#nahurindu

FRUITAMIN SOAP by Wink White
diperbuat daripada campuran gluta+fruit+vitamin.Ekstrak alami membantu menutrisi kulit dan gluta memutihkan kulit
.
🍅tomato:lycopene,wajah merona pink
🍊orange:vitamin c consentrations,menjadikan wajah kelihatan segar
🥝kiwi:antioksidant kulit
🍒mulberry:penuh aneka vitamin dari berry
🍌banana:kulit halus,lembut dan mengurangi radang
🍇grape:kulit tetap anjal/kenyal
🍑pomegranate rubby:antioksidant dan memutihkan
🍋lemon:mengurangi jerawat
🥒tamarid:mengurangi bekas parut
🍏apple:menjaga kesegaran dan kesihatan kulit
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fungsi:
>memutihkan kulit 10x lebih berkesan daripada sabun gluta lama kerana kandungan lebih daripada 6 jenis sabun gluta.mengurangi bekas jerawat dan bekas luka,mengurangi keradangan kulit dan jerawat,memberikan efek kulit segar,kulit merona pink dan sihat,melembabkan kulit dan mencerahkan kulit,mengembalikan kulit yang sihat dan muda berseri
.
wa:013-6787059
#fruitaminsoap#fruitaminsoapmurah#fruitaminsoapori#fruitaminsoap10in1#fruitaminsoapbywinkwhite#fruitaminsoapbywinkwhite#sabunputih#sabungluta#sabunbuah#like4like#umk#umk#uum#lofattah#meletop#mehsandarpadaaku#kimciuntukawak#rinduawak200peratus#matdankakijalan

FRUITAMIN SOAP by Wink White
diperbuat daripada campuran gluta+fruit+vitamin.Ekstrak alami membantu menutrisi kulit dan gluta memutihkan kulit
.
🍅tomato:lycopene,wajah merona pink
🍊orange:vitamin c consentrations,menjadikan wajah kelihatan segar
🥝kiwi:antioksidant kulit
🍒mulberry:penuh aneka vitamin dari berry
🍌banana:kulit halus,lembut dan mengurangi radang
🍇grape:kulit tetap anjal/kenyal
🍑pomegranate rubby:antioksidant dan memutihkan
🍋lemon:mengurangi jerawat
🥒tamarid:mengurangi bekas parut
🍏apple:menjaga kesegaran dan kesihatan kulit
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fungsi:
>memutihkan kulit 10x lebih berkesan daripada sabun gluta lama kerana kandungan lebih daripada 6 jenis sabun gluta.mengurangi bekas jerawat dan bekas luka,mengurangi keradangan kulit dan jerawat,memberikan efek kulit segar,kulit merona pink dan sihat,melembabkan kulit dan mencerahkan kulit,mengembalikan kulit yang sihat dan muda berseri
.
wa:013-6787059
#fruitaminsoap#fruitaminsoapmurah#fruitaminsoapori#fruitaminsoap10in1#fruitaminsoapbywinkwhite#fruitaminsoapbywinkwhite#sabunputih#sabungluta#sabunbuah#like4like#umk#umk#uum#lofattah#meletop#mehsandarpadaaku#kimciuntukawak#rinduawak200peratus#matdankakijalan

Semalam kita tinggalkan, hari esok belum pasti dalam genggaman, hari ini mulakan dengan senyuman😊🐝💐💕
#protecttheboss
#kimciuntukawak
#tuhauuntukawakjugak
#sambalbelacanpununtukawak
#awaksukasayatak

Korang tak rasa nak cantik ke❓nak nampak flawless❓nak muka licin❓
Hq FGS pilih serum yg berkualiti tau tapi jual murah💸 kenapa❓
Untuk nak tolong korang,tolong macam mane❓
🍃hilangkan parut / jerawat
🍃jeragat
🍃muka breakout
🍃sunburn
🍃White head
🍃eye bag
Sesuai utk semua jenis kulit
Mesti korang ragu- ragu lagi❓mehh usya feedback  #flawlessgoldserum #naabeauty_hq#feedbackflawlessgoldserum #serumajaib#fgsthebest #testimoniflawlessgoldserum #jerawat#parutjerawat #jeragat #bibirpinklipscrub#feedbackbibirpinklipscrub #kulitkering#kulitberminyak #bibirkering #menggelupas#kulitkering #bibirhitam #BibirPink #serumwangi#serummurah #runningman #loffatah#kimciuntukawak

Most Popular Instagram Hashtags