#kimciuntukawak

2006 posts

TOP POSTS

Ada yg nak join???
Mari lh...
#kimciuntukawak

Kata mirafilzah klw alif aziz berdiri sebelah aiman dah macam klcc bergerak.. Hehheheh... Tggi benar.. #mehsandarpadaaku
#kimciuntukawak
@aimanhakimridza
@aliffaziz91
@mfmirafilzah
@emma_maembongofficial

Happy Birthday dear @emma_maembongofficial 💞💞💞💞💞💞🎂🎂🎂🎂🎂🎂 stay pretty 💝💝💝💝 ... tak sbar tunggu #kimciuntukawak 😆😆😆😆 ilysm @emma_maembongofficial 😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️

Karnival Throwbaek Drama Astro
23 Mac 2017

#kimciuntukawak #KarnivalThrowbaekDrama

Bersama @datorafiena & @liana_rosli
#galanight #kimciuntukawak
Akan berada dipawagam 30march2017 💕💕💕😘😘😘😄😄😄

appointment 4.30pm Kimci Untuk Awak
#kimciuntukawak #tgvcinemas

MOST RECENT

GLUTA FROZEN
-rahsia kulit putih merona
-vitamin pemutih kulit yang berkualiti tinggi dan premium
-bahan semulajadi 100% selamat tanpa kesan sampingan
-kulit putih,sihat,beraura,bersih dan benas tanoa noda tanpa perlu melakukan suntikan pemutih
-kulit kelihatan sihat glowing dan lembut hanya dalam 1 kotak
-bukan hanya untuk kecantikan kulit malah bermanfaat dan dapat menutrisi kepada otak,sangat sesuai untuk mereka yang kurang rehat dan sangat aktif 🌹keistimewaan🌹
👍🏻menyerap secara cepat dari gluta lain kerana gluta frozen berbentuk kapsul liquid
👍🏻tanpa meninggalkan kesan sampingan dalam jangka masa pendek atau panjang
👍🏻tidak akan membuatkan bibir kering
👍🏻tidak membuatkan jantung berdebar/sakit kepala
👍🏻premium vitamin c dan e
👍🏻tidak menganggu sistem lain dalam tubuh
👍🏻tidak akan memendap di ginjal yang akan menyebabkan penyakit buah pinggang
👍🏻mempunyai kelulusan fda,gmp,iso 9001 dan halal
👍🏻kualiti lebih baik berbanding harga
👍🏻mencegah supaya sel-sel kulit tidak rosak
.
rm65
wa:0136787059
#glutafrozen#glutafrozenmurah#glutafrozenasli#glutafrozenori#glutafrozenmalaysia#whitelikesnow#putihgebu#putihgebukekal#putihgebumalaysia#uum#uitm#umk#ptptn#like4like#lofattah#mehsandarpadaaku#kimciuntukawak#rinduawak200peratus#perangbibir#takkelentong#meletop#superspontan

GLUTA FROZEN
-rahsia kulit putih merona
-vitamin pemutih kulit yang berkualiti tinggi dan premium
-bahan semulajadi 100% selamat tanpa kesan sampingan
-kulit putih,sihat,beraura,bersih dan benas tanoa noda tanpa perlu melakukan suntikan pemutih
-kulit kelihatan sihat glowing dan lembut hanya dalam 1 kotak
-bukan hanya untuk kecantikan kulit malah bermanfaat dan dapat menutrisi kepada otak,sangat sesuai untuk mereka yang kurang rehat dan sangat aktif 🌹keistimewaan🌹
👍🏻menyerap secara cepat dari gluta lain kerana gluta frozen berbentuk kapsul liquid
👍🏻tanpa meninggalkan kesan sampingan dalam jangka masa pendek atau panjang
👍🏻tidak akan membuatkan bibir kering
👍🏻tidak membuatkan jantung berdebar/sakit kepala
👍🏻premium vitamin c dan e
👍🏻tidak menganggu sistem lain dalam tubuh
👍🏻tidak akan memendap di ginjal yang akan menyebabkan penyakit buah pinggang
👍🏻mempunyai kelulusan fda,gmp,iso 9001 dan halal
👍🏻kualiti lebih baik berbanding harga
👍🏻mencegah supaya sel-sel kulit tidak rosak
.
rm65
wa:0136787059
#glutafrozen#glutafrozenmurah#glutafrozenasli#glutafrozenori#glutafrozenmalaysia#whitelikesnow#putihgebu#putihgebukekal#putihgebumalaysia#uum#uitm#umk#ptptn#like4like#lofattah#mehsandarpadaaku#kimciuntukawak#rinduawak200peratus#perangbibir#takkelentong#meletop#superspontan

NAK JERAWAT KECUT HANYA DALAM 1 MALAM ? SIANG HARI SAMPAI MALAM WAJAH FLAWLESS JE ? 99.9BERKESAN ?

Cuba la MASKER SPIRULINA . Skincare yang dirumus khas dengan bahan semulajadi dan mendapat banyak feedback positif . KESAN SEAWAL 24 JAM ! DIJAMIN ADA KEBERKESANANNYA ! 👇Fast Respon Klik👇
📲Id-Wechat : tiens_tinggi_malay

#nakbebel #dubsmashmalaysia #ctdk#emmamaembong #ubatputih #spirulina #trusted#murah #aiman #kimciuntukawak #gigihadid #kasut#perlaking #kasutmurah #putihglowing

NAK JERAWAT KECUT HANYA DALAM 1 MALAM ? SIANG HARI SAMPAI MALAM WAJAH FLAWLESS JE ? 99.9BERKESAN ?

Cuba la MASKER SPIRULINA . Skincare yang dirumus khas dengan bahan semulajadi dan mendapat banyak feedback positif . KESAN SEAWAL 24 JAM ! DIJAMIN ADA KEBERKESANANNYA ! 👇Fast Respon Klik👇
📲Id-Wechat : tiens_tinggi_malay

#nakbebel #dubsmashmalaysia #ctdk#emmamaembong #ubatputih #spirulina #trusted#murah #aiman #kimciuntukawak #gigihadid #kasut#perlaking #kasutmurah #putihglowing

NAK JERAWAT KECUT HANYA DALAM 1 MALAM ? SIANG HARI SAMPAI MALAM WAJAH FLAWLESS JE ? 99.9BERKESAN ?

Cuba la MASKER SPIRULINA . Skincare yang dirumus khas dengan bahan semulajadi dan mendapat banyak feedback positif . KESAN SEAWAL 24 JAM ! DIJAMIN ADA KEBERKESANANNYA ! 👇Fast Respon Klik👇
📲Id-Wechat : tiens_tinggi_malay

#nakbebel #dubsmashmalaysia #ctdk#emmamaembong #ubatputih #spirulina #trusted#murah #aiman #kimciuntukawak #gigihadid #kasut#perlaking #kasutmurah #putihglowing

NAK JERAWAT KECUT HANYA DALAM 1 MALAM ? SIANG HARI SAMPAI MALAM WAJAH FLAWLESS JE ? 99.9BERKESAN ?

Cuba la MASKER SPIRULINA . Skincare yang dirumus khas dengan bahan semulajadi dan mendapat banyak feedback positif . KESAN SEAWAL 24 JAM ! DIJAMIN ADA KEBERKESANANNYA ! 👇Fast Respon Klik👇
📲Id-Wechat : tiens_tinggi_malay

#nakbebel #dubsmashmalaysia #ctdk#emmamaembong #ubatputih #spirulina #trusted#murah #aiman #kimciuntukawak #gigihadid #kasut#perlaking #kasutmurah #putihglowing

Jom ambik masa sikit baca apa fungsi dan manfaat DETOX untuk tubuh anda!😄
.
.
DETOX adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin,lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar.Selepas dinding usus kita bersih barulah badan dapat menyerap nutrien pada tahap optimal.Sebab tu la DETOX sangat penting sebelum mengambil mana-mana jenis vitamib atau suppliment supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling maksimum.DETOX yang berkesan jugak dapat mengatasi pelbagai masalah termasuk masalah:
●SEMBELIT
●PERUT BUNCIT
●SAKIT KEPALA BERLARUTAN
●KULIT MUKA BERMASALAH JERAWAT BATU
●KULIT MUKA KUSAM
.
Dah diet tapi takkkkkk jugak kurus-kurus,KENAPA???
✔Antara penyebab utama kebanyakan orang yang gagal menurunkan berat badan adalah disebabkan terdapat banyak toksin degil yang terkumpul di dalam usus perut,"alaaa...semua produk sama je,iklan je lebih.."
❗❗❗NANTI DULU❗❗❗❗jom tahu apa itu DETOK.DETOX atau DETOKSIFIKASI adalah merupakan proses pembersihan dari segala macam kekotoran dan racun-racun yang secara tak sengaja atau tanpa kita sedar telah masuk ke dalam badan kita dalam jangka masa yang lama.JADI macam mana nak kurus sedangkan banyak bahan-bahan yang tak di inginkan melekat kat dinding usus kita!!!!
.
.
Jadi sebelum ambik mana-mana vitamin dan suppliment tak kisah la untuk kurus ke putih pastikan ambik detox dulu sekurang-kurangnya seminggu sebelum pengambilan suppliment!Takkkkk makan suppliment pun boleh je nak mendetokkan diri ni tau sebab nanti tubuh akan jadi lebih sihat,bertenaga,kulit jadi lebih berseri serta cantik dan tubuh pun rasa ringan je!!😘
.
.
#detox#detoxing#detok#detoks#detoksifikasi#detokuntukkesihatan#detoxbaikuntuktubuh#jomsihatdengandetox#umk#uitm#uum#sepahtureunion#maharajalawakmega#meloditv3#meletop#lofattah#mehsandarpadaaku#kimciuntukawak#nahurindu#kimciuntukawak#rinduawak200peratus#runningman#jalancarimakan

NAK JERAWAT KECUT HANYA DALAM 1 MALAM ? SIANG HARI SAMPAI MALAM WAJAH FLAWLESS JE ? 99.9BERKESAN ?

Cuba la MASKER SPIRULINA . Skincare yang dirumus khas dengan bahan semulajadi dan mendapat banyak feedback positif . KESAN SEAWAL 24 JAM ! DIJAMIN ADA KEBERKESANANNYA ! 👇Fast Respon Klik👇
📲Id-Wechat : tiens_tinggi_malay

#nakbebel #dubsmashmalaysia #ctdk#emmamaembong #ubatputih #spirulina #trusted#murah #aiman #kimciuntukawak #gigihadid #kasut#perlaking #kasutmurah #putihglowing

Tamat kisah dunia kimchi
#kimciuntukawak 😏
Kita sambung kisah hero pada
sang cinderella
#heroseorangcinderella 👸
#noveladaptasi
#karyaseni #kakinovel
#books #instapic

Jom ambik masa sikit baca apa fungsi dan manfaat DETOX untuk tubuh anda!😄
.
.
DETOX adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin,lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar.Selepas dinding usus kita bersih barulah badan dapat menyerap nutrien pada tahap optimal.Sebab tu la DETOX sangat penting sebelum mengambil mana-mana jenis vitamib atau suppliment supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling maksimum.DETOX yang berkesan jugak dapat mengatasi pelbagai masalah termasuk masalah:
●SEMBELIT
●PERUT BUNCIT
●SAKIT KEPALA BERLARUTAN
●KULIT MUKA BERMASALAH JERAWAT BATU
●KULIT MUKA KUSAM
.
Dah diet tapi takkkkkk jugak kurus-kurus,KENAPA???
✔Antara penyebab utama kebanyakan orang yang gagal menurunkan berat badan adalah disebabkan terdapat banyak toksin degil yang terkumpul di dalam usus perut,"alaaa...semua produk sama je,iklan je lebih.."
❗❗❗NANTI DULU❗❗❗❗jom tahu apa itu DETOK.DETOX atau DETOKSIFIKASI adalah merupakan proses pembersihan dari segala macam kekotoran dan racun-racun yang secara tak sengaja atau tanpa kita sedar telah masuk ke dalam badan kita dalam jangka masa yang lama.JADI macam mana nak kurus sedangkan banyak bahan-bahan yang tak di inginkan melekat kat dinding usus kita!!!!
.
.
Jadi sebelum ambik mana-mana vitamin dan suppliment tak kisah la untuk kurus ke putih pastikan ambik detox dulu sekurang-kurangnya seminggu sebelum pengambilan suppliment!Takkkkk makan suppliment pun boleh je nak mendetokkan diri ni tau sebab nanti tubuh akan jadi lebih sihat,bertenaga,kulit jadi lebih berseri serta cantik dan tubuh pun rasa ringan je!!😘
.
.
#detox#detoxing#detok#detoks#detoksifikasi#detokuntukkesihatan#detoxbaikuntuktubuh#jomsihatdengandetox#umk#uitm#uum#sepahtureunion#maharajalawakmega#meloditv3#meletop#lofattah#mehsandarpadaaku#kimciuntukawak#nahurindu#kimciuntukawak#rinduawak200peratus#runningman#jalancarimakan

Salam sahabat yang dihormati semua, .
Sepanjang perjalanan mencari lipstick terbaik, VIBE ni memang superb sangat. Long lasting make up dari 7 pg sampai 12 malam masih tak luntur walaupun dah bedal makan banyak2 .Tak melekit langsung dan ringan dibibir. Tak perlu beli lipstick mahal kat SEPHORA ,MAC or NARS sbb saya try VIBE yang murah ni lagi tahan lama dari yang mahal tu.Berbaloi-baloi. Mengapa perlu beli mahal-mahal kalau ada yang murah dan berkualiti. VIBE's the best among the best. Sebab tu saya join team VIBE -MUA Pelangi Senja .
Alhamdulillah .Bibir dila jenis yang sangat sensitif .Susah nak cari lipstick yang sesuai. Yang ni macam ni BEST - Dila jitra .
Dulu family ,kawan2 selalu tegur bibir hitam. Baru pakai beberapa hari VIBE ni , now bibir dan pink2 sikit. By the way, happy sangat. Lipstick dulu2 semua dah buang. Now mira setia dengan VIBE. Tq VIBE -Mira rawang
Siapa yang sesuai pakai VIBE ni? . * Wanita yg suke lipstick ala-ala natural and vogue * Wanita yg menghadapi masalah susah untuk pakai-buang solat * Wanita yg menghadapi masalah takut dengan barang tiruan * Wanita yg mengimpikan nak cantik setiap masa * Wanita yg nak pakai lipstick yang lebih tahan lama * Wanita yg mengalami bibir merekah dan kering .
Apa yang best pasal lipstick VIBE ni adalah : * Setanding jenama antarabangsa * Tahan lama lebih 8 jam * Mesra wudhuk, senang nak remove pakai wetwipes * Tidak melekit * Dijamin halal dan lulus KKM * Tekstur creamy matte * Flavour fruity yang wangi * Ada collagen , tak mengeringkan dan tak mengelapkan bibir . . .
Berminat dengan VIBE ?
Sila whatsapp ke 011-1312622
#rebanayam #menantubilal #bazaarterimakasih #jojiegigil #thehalalfoodie #kukirimcinta #ketupatrendangbrowniescoklat #budakijat #sembangwarunghalal #mehsandarpadaakuraya #seharummawar #mencintaimumrphotographer #inspektordaniel #mysweetlavender #malamtanpayasin #lelakicantik #kimciuntukawak #wanitaterakhir #andainyatakdir #aurainsta #aurainstabatch8 #terapiinsta #hassan #bilabujangmasukdapur
Image may contain: 1 person, smiling

Salam sahabat yang dihormati semua, .
Sepanjang perjalanan mencari lipstick terbaik, VIBE ni memang superb sangat. Long lasting make up dari 7 pg sampai 12 malam masih tak luntur walaupun dah bedal makan banyak2 .Tak melekit langsung dan ringan dibibir. Tak perlu beli lipstick mahal kat SEPHORA ,MAC or NARS sbb saya try VIBE yang murah ni lagi tahan lama dari yang mahal tu.Berbaloi-baloi. Mengapa perlu beli mahal-mahal kalau ada yang murah dan berkualiti. VIBE's the best among the best. Sebab tu saya join team VIBE -MUA Pelangi Senja .
Alhamdulillah .Bibir dila jenis yang sangat sensitif .Susah nak cari lipstick yang sesuai. Yang ni macam ni BEST - Dila jitra .
Dulu family ,kawan2 selalu tegur bibir hitam. Baru pakai beberapa hari VIBE ni , now bibir dan pink2 sikit. By the way, happy sangat. Lipstick dulu2 semua dah buang. Now mira setia dengan VIBE. Tq VIBE -Mira rawang
Siapa yang sesuai pakai VIBE ni? . * Wanita yg suke lipstick ala-ala natural and vogue * Wanita yg menghadapi masalah susah untuk pakai-buang solat * Wanita yg menghadapi masalah takut dengan barang tiruan * Wanita yg mengimpikan nak cantik setiap masa * Wanita yg nak pakai lipstick yang lebih tahan lama * Wanita yg mengalami bibir merekah dan kering .
Apa yang best pasal lipstick VIBE ni adalah : * Setanding jenama antarabangsa * Tahan lama lebih 8 jam * Mesra wudhuk, senang nak remove pakai wetwipes * Tidak melekit * Dijamin halal dan lulus KKM * Tekstur creamy matte * Flavour fruity yang wangi * Ada collagen , tak mengeringkan dan tak mengelapkan bibir . . .
Berminat dengan VIBE ?
Sila whatsapp ke 011-1312622
#rebanayam #menantubilal #bazaarterimakasih #jojiegigil #thehalalfoodie #kukirimcinta #ketupatrendangbrowniescoklat #budakijat #sembangwarunghalal #mehsandarpadaakuraya #seharummawar #mencintaimumrphotographer #inspektordaniel #mysweetlavender #malamtanpayasin #lelakicantik #kimciuntukawak #wanitaterakhir #andainyatakdir #aurainsta #aurainstabatch8 #terapiinsta #hassan #bilabujangmasukdapur
Image may contain: 1 person, smiling

Salam sahabat yang dihormati semua, .
Sepanjang perjalanan mencari lipstick terbaik, VIBE ni memang superb sangat. Long lasting make up dari 7 pg sampai 12 malam masih tak luntur walaupun dah bedal makan banyak2 .Tak melekit langsung dan ringan dibibir. Tak perlu beli lipstick mahal kat SEPHORA ,MAC or NARS sbb saya try VIBE yang murah ni lagi tahan lama dari yang mahal tu.Berbaloi-baloi. Mengapa perlu beli mahal-mahal kalau ada yang murah dan berkualiti. VIBE's the best among the best. Sebab tu saya join team VIBE -MUA Pelangi Senja .
Alhamdulillah .Bibir dila jenis yang sangat sensitif .Susah nak cari lipstick yang sesuai. Yang ni macam ni BEST - Dila jitra .
Dulu family ,kawan2 selalu tegur bibir hitam. Baru pakai beberapa hari VIBE ni , now bibir dan pink2 sikit. By the way, happy sangat. Lipstick dulu2 semua dah buang. Now mira setia dengan VIBE. Tq VIBE -Mira rawang
Siapa yang sesuai pakai VIBE ni? . * Wanita yg suke lipstick ala-ala natural and vogue * Wanita yg menghadapi masalah susah untuk pakai-buang solat * Wanita yg menghadapi masalah takut dengan barang tiruan * Wanita yg mengimpikan nak cantik setiap masa * Wanita yg nak pakai lipstick yang lebih tahan lama * Wanita yg mengalami bibir merekah dan kering .
Apa yang best pasal lipstick VIBE ni adalah : * Setanding jenama antarabangsa * Tahan lama lebih 8 jam * Mesra wudhuk, senang nak remove pakai wetwipes * Tidak melekit * Dijamin halal dan lulus KKM * Tekstur creamy matte * Flavour fruity yang wangi * Ada collagen , tak mengeringkan dan tak mengelapkan bibir . . .
Berminat dengan VIBE ?
Sila whatsapp ke 011-1312622
#rebanayam #menantubilal #bazaarterimakasih #jojiegigil #thehalalfoodie #kukirimcinta #ketupatrendangbrowniescoklat #budakijat #sembangwarunghalal #mehsandarpadaakuraya #seharummawar #mencintaimumrphotographer #inspektordaniel #mysweetlavender #malamtanpayasin #lelakicantik #kimciuntukawak #wanitaterakhir #andainyatakdir #aurainsta #aurainstabatch8 #terapiinsta #hassan #bilabujangmasukdapur
Image may contain: 1 person, smiling

🌷Gluta Pancea by Wink White🌷
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
💜19 vitamin setinggi 15,000mg💜
-ni packing terbaru untuk Gluta Pancea yang mana kepekatan gluta lebih tinggi dari Gluta Panacea sebelum ini
.
💜Glutathione bermutu tinggi💜
-bukan sahaja memutihkan tapi putih bersih,warna kulit juga menjadi lebih sekata,bebas jerawat dan menghilangkan noda2 hitam
.
💜Mendapat kelulusan FDA,GMP DAN HALAL💜
-Tak perlu susah2 nak suntik sana sini,produk ni selamat digunakan.dengan cuma 1 kotak kulit akan menjadi putih bersih
.......................................
So sapa2 nak kulit putih bersih pinkish cepat whatsapp 013-678 7059 sekarang!!jangan menyesal bila stok habis
.
Rm80
Wa:013-678 7059
#glutapanceamurah#glutapanceaoriginal#glutapancea#glutapanceamalaysia#glutapanceathailand#putihgebu#putih#gluta#whitening#putihsebelumraya#putih#glutapanceaoriginal#lofattah#meletop#mehsandarpadaaku#nahurindu#kimciuntukawak#maharajalawakmega#superspontan#sepahtureunion#uum#uitm#umk#ptptn

FRUITAMIN SOAP by Wink White
diperbuat daripada campuran gluta+fruit+vitamin.Ekstrak alami membantu menutrisi kulit dan gluta memutihkan kulit
.
🍅tomato:lycopene,wajah merona pink
🍊orange:vitamin c consentrations,menjadikan wajah kelihatan segar
🥝kiwi:antioksidant kulit
🍒mulberry:penuh aneka vitamin dari berry
🍌banana:kulit halus,lembut dan mengurangi radang
🍇grape:kulit tetap anjal/kenyal
🍑pomegranate rubby:antioksidant dan memutihkan
🍋lemon:mengurangi jerawat
🥒tamarid:mengurangi bekas parut
🍏apple:menjaga kesegaran dan kesihatan kulit
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fungsi:
>memutihkan kulit 10x lebih berkesan daripada sabun gluta lama kerana kandungan lebih daripada 6 jenis sabun gluta.mengurangi bekas jerawat dan bekas luka,mengurangi keradangan kulit dan jerawat,memberikan efek kulit segar,kulit merona pink dan sihat,melembabkan kulit dan mencerahkan kulit,mengembalikan kulit yang sihat dan muda berseri
.
wa:013-6787059
#fruitaminsoap#fruitaminsoapmurah#fruitaminsoapori#fruitaminsoap10in1#fruitaminsoapbywinkwhite#fruitaminsoapbywinkwhite#sabunputih#sabungluta#sabunbuah#like4like#umk#umk#uum#lofattah#meletop#mehsandarpadaaku#kimciuntukawak#rinduawak200peratus#matdankakijalan

FRUITAMIN SOAP by Wink White
diperbuat daripada campuran gluta+fruit+vitamin.Ekstrak alami membantu menutrisi kulit dan gluta memutihkan kulit
.
🍅tomato:lycopene,wajah merona pink
🍊orange:vitamin c consentrations,menjadikan wajah kelihatan segar
🥝kiwi:antioksidant kulit
🍒mulberry:penuh aneka vitamin dari berry
🍌banana:kulit halus,lembut dan mengurangi radang
🍇grape:kulit tetap anjal/kenyal
🍑pomegranate rubby:antioksidant dan memutihkan
🍋lemon:mengurangi jerawat
🥒tamarid:mengurangi bekas parut
🍏apple:menjaga kesegaran dan kesihatan kulit
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fungsi:
>memutihkan kulit 10x lebih berkesan daripada sabun gluta lama kerana kandungan lebih daripada 6 jenis sabun gluta.mengurangi bekas jerawat dan bekas luka,mengurangi keradangan kulit dan jerawat,memberikan efek kulit segar,kulit merona pink dan sihat,melembabkan kulit dan mencerahkan kulit,mengembalikan kulit yang sihat dan muda berseri
.
wa:013-6787059
#fruitaminsoap#fruitaminsoapmurah#fruitaminsoapori#fruitaminsoap10in1#fruitaminsoapbywinkwhite#fruitaminsoapbywinkwhite#sabunputih#sabungluta#sabunbuah#like4like#umk#umk#uum#lofattah#meletop#mehsandarpadaaku#kimciuntukawak#rinduawak200peratus#matdankakijalan

FRUITAMIN SOAP by Wink White
diperbuat daripada campuran gluta+fruit+vitamin.Ekstrak alami membantu menutrisi kulit dan gluta memutihkan kulit
.
🍅tomato:lycopene,wajah merona pink
🍊orange:vitamin c consentrations,menjadikan wajah kelihatan segar
🥝kiwi:antioksidant kulit
🍒mulberry:penuh aneka vitamin dari berry
🍌banana:kulit halus,lembut dan mengurangi radang
🍇grape:kulit tetap anjal/kenyal
🍑pomegranate rubby:antioksidant dan memutihkan
🍋lemon:mengurangi jerawat
🥒tamarid:mengurangi bekas parut
🍏apple:menjaga kesegaran dan kesihatan kulit
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fungsi:
>memutihkan kulit 10x lebih berkesan daripada sabun gluta lama kerana kandungan lebih daripada 6 jenis sabun gluta.mengurangi bekas jerawat dan bekas luka,mengurangi keradangan kulit dan jerawat,memberikan efek kulit segar,kulit merona pink dan sihat,melembabkan kulit dan mencerahkan kulit,mengembalikan kulit yang sihat dan muda berseri
.
wa:013-6787059
#fruitaminsoap#fruitaminsoapmurah#fruitaminsoapori#fruitaminsoap10in1#fruitaminsoapbywinkwhite#fruitaminsoapbywinkwhite#sabunputih#sabungluta#sabunbuah#like4like#umk#umk#uum#lofattah#meletop#mehsandarpadaaku#kimciuntukawak#rinduawak200peratus#matdankakijalan

*Pure collagen fonn fonn pill*

Nourish, rejuvenate skin dryness.

Stimulates collagen beneath the skin.

Smooth as a baby skin firmness.

Mine plated pores smaller.

Wrinkle cheek wrinkles under the eyes.

Smooth, dark help your skin radiant aura naturally.

helping strengthen your hair.

Hair healthy, shiny black. Fragile, brittle nails

to enhance the metabolism.
.
wa:013-6787059
#fonnfonn#fonnfonncollagenmalaysia#fonnfonncollagen#fonnfonnmalaysia#whitening#gluta#putih#putihgebu#putihsebelumraya#putihsebelumnikah#uum#umk#uitm#lofattah#rinduawak200peratus#kimciuntukawak#nahurindu

*Pure collagen fonn fonn pill*

Nourish, rejuvenate skin dryness.

Stimulates collagen beneath the skin.

Smooth as a baby skin firmness.

Mine plated pores smaller.

Wrinkle cheek wrinkles under the eyes.

Smooth, dark help your skin radiant aura naturally.

helping strengthen your hair.

Hair healthy, shiny black. Fragile, brittle nails

to enhance the metabolism.
.
wa:013-6787059
#fonnfonn#fonnfonncollagenmalaysia#fonnfonncollagen#fonnfonnmalaysia#whitening#gluta#putih#putihgebu#putihsebelumraya#putihsebelumnikah#uum#umk#uitm#lofattah#rinduawak200peratus#kimciuntukawak#nahurindu

Most Popular Instagram Hashtags