[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kilangjahitpakaian

MOST RECENT

Process.
Part by part.
300 pcs. Siap. Potong, jahit, packing. #kilangjahit #kilangjahitpakaian #kilangjahitpukal #kilangbaju #jahitpukal

Sis Yana ni still tak boleh move on dengan shawl @beautycursescarves 💕
.
Siap bagi tutorial untuk #beautycurselovelies lain yang hempas hempas shawl macam sis Yana. Cantik flowy flowy giteww!
.
.
Follow insta kita untuk purchase design baru shawl @beautycursescarves 💃🏻
.
.
#beautycursescarves
#tutorialshawl2017
#tutorialshawllabuh
#tutorialshawlsimple
#tutorialhijab
#hijabfashion
#hijabtutorial
#kilangbuattudung
#kilangjahitpukal
#kilangjahitpakaian
#tudungraya2018

Sis Yana ni still tak boleh move on dengan shawl @beautycursescarves 💕
.
Siap bagi tutorial untuk #beautycurselovelies lain yang hempas hempas shawl macam sis Yana. Cantik flowy flowy giteww!
.
.
Follow insta kita untuk purchase design baru shawl @beautycursescarves 💃🏻
.
.
#beautycursescarves
#tutorialshawl2017
#tutorialshawllabuh
#tutorialshawlsimple
#tutorialhijab
#hijabfashion
#hijabtutorial
#kilangbuattudung
#kilangjahitpukal
#kilangjahitpakaian
#tudungraya2018

Anda pengusaha butik atau pengeluar pakaian jenama sendiri?
.
Anda nak cari kilang yang boleh jahit secara banyak?
.
Jika jawapan anda ya bagi salah satu soalan di atas, kamilah yang anda cari.
.
Needlehaus menawarkan servis jahit pukal bagi pelbagai jenis pakaian dari pakaian formal sehinggalah ke pakaian fesyen
.
Jom tempah jahit pukal dengan kami, kualiti jahitan kami janji!
.
WhatsApp kami di nombor di bawah:
.
📲 019-391 9917
📲 013-220 2682
📲 013-251 1461
.
#kilangjahit #kilangjahitpukal #kilangjahitborong #kilangjahitneedlehaus #kilangjahitmurah #kilangjahitpakaian #jahitpukal #jahitborong #jahitpukalmurah #jahitborongmurah #tailor #tailoringservices #tailoring #jahitbajuraya #kilangjahitnegerisembilan #kilangjahitselangor #kilangjahitmelaka #kilangjahitmantin #kilangjahitseremban #kilangjahitmalaysia

Pakai baju cantik-cantik dapat pahala sebab ikut sunnah
.
Nabi dulu pun pakai lawa-lawa setiap hari tau
.
Nak keluarkan baju cantik?
.
Jom tempah jahit pukal dengan kami!
.
WhatsApp je ke nombor berikut:
📲 019-391 9917
📲 013-251 1461
📲 013-220 2682
.
#kilangjahitpukal #kilangjahitneedlehaus
#kilangpukalberkualiti
#kilangjahitcantik
#kilangjahitmurah
#kilangjahitpakaian

Baju muslimah.
Kami menerima tempahan jahitan pukal bg apa shj jenis pakaian. Dari kanak2 hingga dewasa. Baju kurung, baju moden, baju trendy, jubah, t-shirt dan mcm2 lg. Sila email tempahan anda utk dapatkan quotation ke sales.jahitpukaldamansara@gmail.com
#kilangjahitpakaian #kilangjahitpukalmalaysia #jahitpukal #jahitpukaldamansara #kilangbaju

T-shirt.
Embroidery, print.
Boleh. Boleh. Contact kami. Dan email ke sales.jahitpukaldamansara@gmail.com
Kami jahit t-shirt dan mcm2 lg. #kilangjahitpakaian #kilangjahitpukalmalaysia #jahitpukaldamansara #kilangbaju #tshirt #jubah #kurta #seluar #kemeja #blouse

Siap! Kami terima tempahan jahit pukal. Baju wanita, lelaki, kanak2, tradisional, trendy, dan apa shj. #kilangjahitpukalmalaysia #kilangbaju #kilangjahitpakaian #kilangjahitpukaldamansara #jubah #kurta

Tempahan baju kemeja untk restoran. JIka berminat boleh pm/dm kami. -pelbagai jenis baju yg blh dijahit seperti blouse, baju jurung, baju melayu, jubah, kurung modern, handsock, seluar, skirt dan banyak lagi!!! baju budak2 pun boleh dijahit. kami kedai jahit yg super murah berbanding tailor yg lain. :) Jika anda berminat boleh set appointment dgn kami atau blah dm kami

http://www.wasap.my/601151866617/pmpukal

#jahitpukal #jahitpukalmurah
#jahitpukalmalaysia #jahitpakaian #jahitshawl #jahitmanik #tailormalaysia #kilangjahit #kilangjahitpakaian #kilangjahitpakaianmurah #jahit #jahitmurah #jahittudung #kilang pakaian #kilangtudung

anda mencari tailor jahit pukal paling murah? nak raya xlama lagi tapi masih fikir nak jahit pukal kt mane? Jangan risau!! Kami ada menyediakan service jahit pukal paling murah dan pelbagai jenis product kami terima. -jahit pukal baju kurung, blose, peplum, jubah, baju melayu, kardigan dan bnyak lagi pattern baju yg blh ditempah..!!
-jahit manik
- pelbagai jenis fabric
-design pakaian
-dan banyak lagi
Jika anda berminat boleh set appointment dgn kami atau blah dm kami

http://www.wasap.my/601151866617/pmpukal

@f5htailoring
@f5htailoring
@f5htailoring
@f5htailoring
@f5htailoring
@f5htailoring
#jahitpukal #jahitpukalmurah
#jahitpukalmalaysia #jahitpakaian #jahitshawl #jahitmanik #tailormalaysia #kilangjahit #kilangjahitpakaian #kilangjahitpakaianmurah #jahit #jahitmurah #jahittudung #kilang pakaian #kilangtudung

anda mencari tailor jahit pukal paling murah? nak raya xlama lagi tapi masih fikir nak jahit pukal kt mane? Jangan risau!! Kami ada menyediakan service jahit pukal paling murah dan pelbagai jenis product kami terima. -jahit pukal baju kurung, blose, peplum, jubah, baju melayu, kardigan dan bnyak lagi pattern baju yg blh ditempah..!!
-jahit manik
- pelbagai jenis fabric
-design pakaian
-dan banyak lagi
Jika anda berminat boleh set appointment dgn kami atau blah dm kami

http://www.wasap.my/601151866617/pmpukal

@f5htailoring
@f5htailoring
@f5htailoring
@f5htailoring
@f5htailoring
@f5htailoring
#jahitpukal #jahitpukalmurah
#jahitpukalmalaysia #jahitpakaian #jahitshawl #jahitmanik #tailormalaysia #kilangjahit #kilangjahitpakaian #kilangjahitpakaianmurah #jahit #jahitmurah #jahittudung #kilang pakaian #kilangtudung

Assalamualaikum..anda mencari tailor jahit pukal paling murah? nak raya xlama lagi tapi masih fikir nak jahit pukal kt mane? Jangan risau!! Kami ada menyediakan service jahit pukal paling murah dan pelbagai jenis product kami terima. -jahit pukal
-jahit manik
- pelbagai jenis fabric kami sediakan. xperlu fikir nak cari kain murah lg!
-pelbagai jenis baju yg blh dijahit seperti blouse, baju jurung, baju melayu, jubah, kurung modern, handsock, seluar, skirt dan banyak lagi!!! baju budak2 pun boleh dijahit. kami kedai jahit yg super murah berbanding tailor yg lain. :) Jika anda berminat boleh set appointment dgn kami atau blah dm kami

http://www.wasap.my/601151866617/pmpukal

#jahitpukal #jahitpukalmurah
#jahitpukalmalaysia #jahitpakaian #jahitshawl #jahitmanik #tailormalaysia #kilangjahit #kilangjahitpakaian #kilangjahitpakaianmurah #jahit #jahitmurah #jahittudung #kilang pakaian #kilangtudung

Assalamualaikum..anda mencari tailor jahit pukal paling murah? nak raya xlama lagi tapi masih fikir nak jahit pukal kt mane? Jangan risau!! Kami ada menyediakan service jahit pukal paling murah dan pelbagai jenis product kami terima. -jahit pukal
-jahit manik
- pelbagai jenis fabric kami sediakan. xperlu fikir nak cari kain murah lg!
-pelbagai jenis baju yg blh dijahit seperti blouse, baju jurung, baju melayu, jubah, kurung modern, handsock, seluar, skirt dan banyak lagi!!! baju budak2 pun boleh dijahit. kami kedai jahit yg super murah berbanding tailor yg lain. :) Jika anda berminat boleh set appointment dgn kami atau blah dm kami

http://www.wasap.my/601151866617/pmpukal

#jahitpukal #jahitpukalmurah
#jahitpukalmalaysia #jahitpakaian #jahitshawl #jahitmanik #tailormalaysia #kilangjahit #kilangjahitpakaian #kilangjahitpakaianmurah #jahit #jahitmurah #jahittudung #kilang pakaian #kilangtudung

anda mencari tailor jahit pukal paling murah? nak raya xlama lagi tapi masih fikir nak jahit pukal kt mane? Jangan risau!! Kami ada menyediakan service jahit pukal paling murah dan pelbagai jenis product kami terima. -jahit pukal baju kurung, blose, peplum, jubah, baju melayu, kardigan dan bnyak lagi pattern baju yg blh ditempah..!!
-jahit manik
- pelbagai jenis fabric
-design pakaian
-dan banyak lagi
Jika anda berminat boleh set appointment dgn kami atau blah dm kami

http://www.wasap.my/601151866617/pmpukal

@f5htailoring
@f5htailoring
@f5htailoring
@f5htailoring
@f5htailoring
@f5htailoring
#jahitpukal #jahitpukalmurah
#jahitpukalmalaysia #jahitpakaian #jahitshawl #jahitmanik #tailormalaysia #kilangjahit #kilangjahitpakaian #kilangjahitpakaianmurah #jahit #jahitmurah #jahittudung #kilang pakaian #kilangtudung

anda mencari tailor jahit pukal paling murah? nak raya xlama lagi tapi masih fikir nak jahit pukal kt mane? Jangan risau!! Kami ada menyediakan service jahit pukal paling murah dan pelbagai jenis product kami terima. -jahit pukal baju kurung, blose, peplum, jubah, baju melayu, kardigan dan bnyak lagi pattern baju yg blh ditempah..!!
-jahit manik
- pelbagai jenis fabric
-design pakaian
-dan banyak lagi
Jika anda berminat boleh set appointment dgn kami atau blah dm kami

http://www.wasap.my/601151866617/pmpukal

@f5htailoring
@f5htailoring
@f5htailoring
@f5htailoring
@f5htailoring
@f5htailoring
#jahitpukal #jahitpukalmurah
#jahitpukalmalaysia #jahitpakaian #jahitshawl #jahitmanik #tailormalaysia #kilangjahit #kilangjahitpakaian #kilangjahitpakaianmurah #jahit #jahitmurah #jahittudung #kilang pakaian #kilangtudung

ANDA SEDANG MENCARI TAILOR:
.
BERKUALITI??
JAHITAN KEMAS??
HARGA MURAH??
LAYANAN MESRA??
.
HARGA BOLEH NEGO SAMPAI JADI..
.
BOOKING SLOT DIS 2017 CEPATTT..
.
Sila hubungi kami untuk HARGA TERBAIK @ TEMPAHAN:
.
NORIZZ - 016-9664647
NORIZZ - 016-9664647
NORIZZ - 016-9664647
.
#jahit #tailor #jahitpukal
#kilangjahitpakaian #kilangjahit
#kilangjahitmurah #kilangjahitpukal #tadika #sekolah #seragamsekolah #kidsdress #kidsfashion #baju #bajumelayu #kurta #jubah #bajukurung #kebaya #seragam #shawl #wideshawl #inner #innersnowcap #innermagic #handsock #kemeja #blouse #tunic #telekung #tudung

Most Popular Instagram Hashtags