[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kiehlsDRC

MOST RECENT

Kad pietrūkst saulītes,
Daily Reviving Concentrate ir kā enerģizējošas brokastis Tavai ādai!
Koriandra un tamanu eļļas, kas bagātina kopjošo koncentrātu, ilgstoši atsvaidzina un uzmundrina sejas ādu. #Kiehls #KiehlsDRC

Every day is a chance to #glow. With Ginger Root, Sunflower, and Tamanu Oils, Daily Reviving Concentrate revitalizes skin for a radiant look. #Kiehls #NaturallyInspired
#kiehlsid
#dailyrevivingconcentrate
#kiehlsdrc
#skincare
#morningprotection

#Repost @ladiesite (@get_repost)
・・・
KIEHL'S Daily Reviving Concentrate 4ml.
.
Dapat meremajakan kulit.
Serum yang dipakai di pagi hari ini, menjadikan kulit bercahaya dan dapat menjadikan kulit tampak glowing.
Dapat sebagai pelindung di siang hari dan dapat mengurangi kadar minyak, sehingga dapat membantu mengurangi jerawat dikarenakan pemakaian make up yang berlebih.
.
Price : Rp. 95.000
.
Order:
Line : @lye5683p (pakai "@" yaa)
Whatsapp : 08998285845
.
#kiehls #kiehlsindonesia #jualkiehls #jualkiehlsmurah #jualkiehlsoriginal #jualkiehlsskincare #jualkiehlssample #jualkiehl #kiehlsmurah #kiehlstermurah #kiehlreadystock #carikiehls #kiehlsdiskon #reviewkiehls #samplekiehls #jualkiehlsdrc # #kiehlsdailyrevivingconcentrate
#kiehls #kiehlsid #kiehlsindonesia #jualkiehls #kiehlsdrc #kiehlsserum #kiehlsirisextract #sulwhasoomurah #kiehlsladiesite

#Repost @ladiesite (@get_repost)
・・・
KIEHL'S Daily Reviving Concentrate 4ml.
.
Dapat meremajakan kulit.
Serum yang dipakai di pagi hari ini, menjadikan kulit bercahaya dan dapat menjadikan kulit tampak glowing.
Dapat sebagai pelindung di siang hari dan dapat mengurangi kadar minyak, sehingga dapat membantu mengurangi jerawat dikarenakan pemakaian make up yang berlebih.
.
Price : Rp. 95.000
.
Order:
Line : @lye5683p (pakai "@" yaa)
Whatsapp : 08998285845
.
#kiehls #kiehlsindonesia #jualkiehls #jualkiehlsmurah #jualkiehlsoriginal #jualkiehlsskincare #jualkiehlssample #jualkiehl #kiehlsmurah #kiehlstermurah #kiehlreadystock #carikiehls #kiehlsdiskon #reviewkiehls #samplekiehls #jualkiehlsdrc # #kiehlsdailyrevivingconcentrate
#kiehls #kiehlsid #kiehlsindonesia #jualkiehls #kiehlsdrc #kiehlsserum #kiehlsirisextract #sulwhasoomurah #kiehlsladiesite

Found my holy grail skincare in Daily Reviving Concentrate and Midnight Recovery Concentrate! Jadi kemarin-kemarin ini aku lagi bingung banget nyari night cream sama day cream yang nyaman dan cocok buat kulitku, dan belum lama ini aku nyobain produk dari Kiehl’s dan rasanya bener2 ngebuat kulitku terasa lebih lembut, lembab, nyaman, dan ga bikin berminyak. The concentrate is made of 100% natural origin ingredients! Dan kebetulan bgt nih buat kalian yang mau nyobain produk dari kiehl’s ini secara free, kalian tinggal dateng ke store kiehl’s terdekat kalian dan tunjukkan post an ku yang ini untuk mendapatkan samples nya selama persediaan masih ada atau kalian bisa visit kiehls.co.id !! Gampang kan! Selamat mencoba!😊 #Kiehlsid #KiehlsDRC #KiehlsMRC #MostImportantMealOfTheDay #DailyRevival #reviveandawaken #morningroutine #VitalNutrientsAtNight #nightroutine #restoreandreplenish

Kiehl's
Ultra Light Daily UV Defense SPF 50 PA+++
Sachet 1.5ml - IDR 10
Tube 5ml - IDR 65
(Counter Price 30ml - IDR 590)
.
Pelembab harian yang ringan di kulit, mengandung UVA dan UVB sebagai pelindung kulit dari efek buruk sinar UVA dan UVB. Formulanya juga dapat membantu mencegah penuaan dini pada kulit.
.
How To Use:
Aplikasikan pelembab setelah mencuci wajah secara merata pada kulit di pagi/siang hari
.
Suitable For:
Semua jenis kulit
.
Ingredients:
Key Ingredients:
Mexoryl SX™, Octocrylene Octocrylene, Parsol 1789 (Avobenzone) Parsol
.
#kiehls #kiehlssale #kiehlsid #kiehlssupermulticorrectivecream #kiehlsserum #kiehlsreyeserum #beautekiehls #kiehlsiris #kiehlsirisextract #kiehlsmurah #jualkiehls #jualkiehlsori #kiehlsmrc #kiehlsdrc #kiehlsccds #kiehlsuv #kiehlsuvdefense

Healthy body and clear skin are very important to @cindypriscilla. Her holy grail daily beauty products are Kiehl’s Daily Reviving Concentrate and Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate would most definitely make the cut ❤.
.
She's been using these two for months and it works wonder day and night!😍 100% natural origin ingredients and the concentrate is definitely non-greasy!
.
For those who hesitate to try, get your free sample at Kiehl’s boutiques by showing this post or do visit kiehls.co.id ☺
#Kiehlsid #KiehlsDRC #KiehlsMRC #MostImportantMealOfTheDay #DailyRevival #reviveandawaken #morningroutine #VitalNutrientsAtNight #nightroutine #restoreandreplenish

"Skin care is really important for the sake of your look! I decided to be picky on choosing the right products for my skin. So I put my trust on Kiehl's Daily Reviving Concentrate and Kiehl's Midnight Recovery Concentrate to take care of my skin during day and night ✨ The concentrate is very light and blends well with my makeup (The Daily Reviving Concentrate) it makes your skin glowing." - @pattdevdex
.
Visit kiehls.co.id for more detail! #kiehlsid #KiehlsDRC #KiehlsMRC #MostImportantMealOfTheDay #DailyRevival #reviveandawaken #morningroutine #VitalNutrientsatNight #Nightroutine #restoreandreplenish

"I have a combination skin and being a new mom, lack of sleep is a given. If i dont put extra attention on my skin now, it might be too late when those wrinkles & dullness start to creep in!
I apply DRC each morning before my moisturizer, while MRC is right before sleep."- @jenipatty
.
If you’d like to try them too, you can show this post to the nearest Kiehl’s store to get a free sample or simply visit www.kiehls.co.id 🌻
.
.
#KiehlsID #KiehlsDRC #KiehlsMRC #MostImportantMealofTheDay #DailyRevival #ReviveandAwaken #MorningRoutine #VitalNutrientsatNight #NightRoutine #RestoreandReplenish #travelessential #myskincare

Healthy body and clear skin are very important to me. I’m very picky when it comes to products that I’m using. My holy grail daily beauty products are Kiehl’s Daily Reviving Concentrate and Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate would most definitely make the cut ❤ I’ve been using these two for months and it works wonder day and night!😍 100% natural origin ingredients and the concentrate is definitely non-greasy!
For those who hesitate to try, get your free sample at Kiehl’s stores by showing my post or do visit kiehls.co.id ☺
#Kiehlsid #KiehlsDRC #KiehlsMRC #MostImportantMealOfTheDay #DailyRevival #reviveandawaken #morningroutine #VitalNutrientsAtNight #nightroutine #restoreandreplenish

I have a combination skin and being a new mom, lack of sleep is a given. If i dont put extra attention on my skin now, it might be too late when those wrinkles & dullness start to creep in!
@Kiehlsid Daily Reviving Concentrate (DRC) & Midnight Recovery Concentrate (MRC) are the holygrail of my skincare routine. The 100% natural serum concentrate is non-greasy and easily absorbed. I apply DRC each morning before my moisturizer, while MRC is right before sleep.
If you’d like to try them too, you can show this post to the nearest Kiehl’s store to get a free sample or simply visit www.kiehls.co.id 🌻
.
.
@kiehlsid #KiehlsID #KiehlsDRC #KiehlsMRC #MostImportantMealofTheDay #DailyRevival #ReviveandAwaken #MoringRoutine #VitalNutrientsatNight #NightRoutine #RestoreandReplenish #travelessential #myskincare

Setelah menggunakan Daily Recovery Concentrate dan Midnight Daily Concentrate selama 1 Minggu, @tanialitadevi merasa lebih hydrate, jerawat beruntusan mulai hilang, dan menjadi lebih glowing.
.
Dapatkan sample-nya Gratis dengan mengunjungi butik Kiehl’s terdekat dan tunjukin postingan ini & also visit + subscribe kiehls.co.id untuk mendapatkan informasi promo spesial dari kami!
.
#KiehlsID #KiehlsDRC #KiehlsMRC #MostImportantMealofTheDay #DailyRevival #ReviveandAwaken #MoringRoutine #VitalNutrientsatNight #NightRoutine #RestoreandReplenish

It's FRIYAY! 🌻
.
@aileenmoraa says "Having clean and clear skin can help boost your confidence and keep you looking your best! Starting my morning daily routine with this face oil from @kiehlsid ✨ It defends skin from damage and leave feeling fresh all day. "
.
What's your day starter pack?🌞
.
#Kiehlsid #KiehlsDRC #dailyrevival #morningroutine

Setuju banget deh kalo ada yang bilang Kiehl’s daily reviving concentrate & Kiehl’s midnight recovery concentrate ini miracle in a bottle!😍👍🏻
Awalnya sempet ragu juga cobain oil based serum karena muka aku cenderung berminyak dan gampang banget jerawatan :( Setelah nyobain seminggu jadi serum morning-night routine aku, then..... surprise! muka aku terasa lebih hydrate, jerawat beruntusan aku juga mulai hilang, and my skin more glowing (but not too much ya♥️). Hal lain yang aku suka itu wanginya enak banget, jadi bisa sekaligus sebagai aromatherapy juga🌺🌸🌼🌹 buat yang masih penasaran pengen coba bisa banget loh dapetin free samplenya di Kiehl’s store dengan cara tunjukin postingan ini & also visit + subscribe website mereka di👉🏻 kiehls.co.id buat dapetin promo-promo khusus lainnya! @kiehlsid #KiehlsID #KiehlsDRC #KiehlsMRC #MostImportantMealofTheDay #DailyRevival #ReviveandAwaken #MoringRoutine #VitalNutrientsatNight #NightRoutine #RestoreandReplenish

#Repost @ladiesite (@get_repost)
・・・
KIEHL'S Daily Reviving Concentrate 4ml.
.
Dapat meremajakan kulit.
Serum yang dipakai di pagi hari ini, menjadikan kulit bercahaya dan dapat menjadikan kulit tampak glowing.
Dapat sebagai pelindung di siang hari dan dapat mengurangi kadar minyak, sehingga dapat membantu mengurangi jerawat dikarenakan pemakaian make up yang berlebih.
.
Price : Rp. 95.000
.
Order:
Line : @lye5683p (pakai "@" yaa)
Whatsapp : 08998285845
.
#kiehls #kiehlsindonesia #jualkiehls #jualkiehlsmurah #jualkiehlsoriginal #jualkiehlsskincare #jualkiehlssample #jualkiehl #kiehlsmurah #kiehlstermurah #kiehlreadystock #carikiehls #kiehlsdiskon #reviewkiehls #samplekiehls #jualkiehlsdrc # #kiehlsdailyrevivingconcentrate
#kiehls #kiehlsid #kiehlsindonesia #jualkiehls #kiehlsdrc #kiehlsserum #kiehlsirisextract #sulwhasoomurah #kiehlsladiesite

Having clean and clear skin can help boost your confidence and keep you looking your best! Starting my morning daily routine with this face oil from @kiehlsid ✨ It defends skin from damage and leave feeling fresh all day. --- Get free samples by showing this post at Kiehl's store! www.kielhs.co.id #Kiehlsid #KiehlsDRC #dailyrevival #morningroutine

Because she believe that her skin needs to be nourished start from the morning routine.

@pamelawirjadinata finally found Daily Reviving Concrentrate to keep her makeup safe and smooth until night.

Get free samples at Kiehl's store by showing this post and visit kiehls.co.id for more info! #KiehlsID #KiehlsDRC #mostimportantmealoftheday #dailyrevival #reviveandawaken #morningroutine

Sesuai Janjiku, mau review tentang Daily Reviving Concentrate nya @kiehlsid yay! So, menurutku penggunaan ini di pagi hari itu PENTING BANGET sama aja kaya sarapan di pagi hari, Karena aku merasa banget jd lebih kenyal, lebih glowing ( a lil bit oil tapi dalam kadar yang baik) dan muka lebih fresh aja keliatanyaa.. dan juga aku pake setiap pagi (dan sebelum pakai makeup) surprisingly makeup juga jatuhnya lebih bagus & glowing!!! Daily Reviving Concentrate ini skrg jadi new addition to my morning routine 🌻 kalau kamu mau nyoba free sample nya, bisa datang lgsg ke Store nya Kiehls dan Tunjukin postingan ini atau ke www.kiehls.co.id ya! Selamat mencoba 🙏🏻 #kiehlsID #kiehlsdrc #mostimportantmealoftheday #DailyRevival #reviewandawaken #morningroutine

I believe that my skin needs to be nourished start from the morning routine, especially when I have to wear a foundation from morning - night. Finally found this Daily Reviving Concrentrate to keep my makeup safe and smooth until night, even when I do workout too! ;) — and for my readers, you can get free samples at Kiehl's store by showing this post and visit kiehls.co.id for more info! #KiehlsID #KiehlsDRC #mostimportantmealoftheday #dailyrevival #reviveandawaken #morningroutine

Most Popular Instagram Hashtags