[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kidsstuff

MOST RECENT

KINETIC SAND
Kinetic Sand Malaysia ini ialah pasir yang bergerak seperti kain. Bagus untuk pembangunan otak kanak-kanak dan pembangunan keupayaan motor. Tidak perlu main pasir di pantai lagi kerana main pasir ajaib boleh dilakukan di dalam rumah. Pasir ajaib ini tidak bersepah dan mudah dikemas.
Anak-anak pasti akan menyukainya dan minta bermain dengan Kinetic Sand Malaysia setiap hari. Ia berkualiti tinggi, pasir ini boleh dibentuk tanpa memerlukan air. Konsep ‘Do It Yourself’ atau Kinetic Sand DIY ini cukup menarik bagi kanak-kanak yang sukakan cabaran.

Kebaikan:
1. boleh merangsang motor-skill anak2…alahhh kalau rajin pegi je bawak anak main pasir kat pantai hari2…hihi
2. melatih anak2 supaya lebih kretif sbb kinetic sand ni dia mudah dibentuk & boleh potong2…i yg tua ni pon ralit main tau…haha
3. gluten free- apa yg i faham, gluten free ni bebas kandungan protein kanji yg mana kita tahu gluten ni boleh buat badan gatal2, mata berair, ruam & cirit-birit utk sesetengah org…maksunya selamat la utk anak2 kita
4. tak kering- pasir ni sentiasa lembap tau & melekat2
5. merangsang deria anak2- maksudnya bila anak2 main pasir ni, dia akan gunakan semua deria dia termasuklah mulut…org ckp kinetic sand ni selamat kalau termasuk dlm mulut pon (tapi jgn la pulak sengaja bagi dia kunyah kan hahaha)

Keburukan:
1. diorang ni ckp tak bersepah kan? tapi sebenarnya pasir ni bersepah gak…jenuh gak i nak kutip balik…rasanya makin lama main mesti makin habis pasir ni…hahaha
2. melekat kat tangan…susah jugak nak tanggalkan, kena sabun baru boleh hilang, tak macam pasir pantai yg biasa…

apa2 pon kelebihan mengatasi kekurangan kan? kekurangan tu banyak part bersepah je la, mak2 ni memang kena gigih la bersihkan balik lepas anak main... KINETIC SAND SET
TUPPERWARE+PELAMPUNG+
ACUAN 30PCS **BERAT: ANGARAN: 1.8KG
** READY STOK

HARGA : RM47 TERMASUK POS

PM/WHATSAPP
http://www.wasap.my/60125701705
http://www.wasap.my/60125701705
http://www.wasap.my/60125701705

#sayajual #kineticsand #onlineseller #onlineshopping #kidsstuff #trustedseller

Um #Fußball geht es heute bei der #ourcolourfulkids -Challenge von @bandarra_ und @colours.and.us. Außer bei den großen Turnieren wie EM oder WM interessiert uns Fußball nicht die Bohne. 🙈 Und da die Maus ja gefühlt grade erst des Laufens mächtig ist, besitzen wir auch keinen Fußball. Aber dafür andere Bälle. Und die werden seit kurzem auch mal ganz gerne gekickt (er legt sich den Ball dann immer hin, als würde er gleich einen Elfmeter schießen - zu süß...). #football #spielen #kinderzimmer #kidsroom #spielzeug #toys #kidsroomdecor #kidsstuff #spielecke #happychild #lebenmitkind #lebenmitkindern #interior #interieur #inspo #myhome #instahome #homeinspiration #kinderzimmerinspo #jungszimmer #boysroom #instakid #instamom #kidslife #kidsroominspo #solebich #momlife #momlifeisthebestlife

Ruhig hier..gelle?! Seit mehreren Tagen liege ich nun schon lang und hoffe dass es bald besser wird.
Trotzdem mag ich euch kurz zeigen was morgen wieder Schönes bei @kleine_goehr.e online geht.
Wir haben ja das Kinderzimmer für die Jungs umgebaut und nun kommt endlich der Feinschliff mit #dekogedöns 😎 usw. Der Bär ist einfach zu trollig und hat sogar einen Freund mitgebracht, den ich euch auch bald zeigen werde. Eva hat mir nämlich einen ganz persönlichen Wunsch erfüllt und dafür könnt ich sie immer noch knutschen 😘
Jetzt heißt es aber für mich erstmal noch weiter Ruhe bewahren und gesund werden.
Habt es fein ihr Lieben und passt schön auf euch auf. Vor allem bei dem Sturm heute...ich mag das ja gar ni 🙈🙈🙈
#bastelnistmeinyoga #babyfranz #kinderzimmer #deco #shelfie #allerliebstbär #kidsinterior #kidsstuff #playroom #kidsroomdecor #interorlover

KIDS MANI/ PEDI
A PLACE FOR KIDS 😍😍💕💕Many Beauty Bars don't accept KIDS ... But YES,We take care the Kids to ‼️Our clients just got her a nice facial and also her A FOOT SCRUB😍😍Kids Transformation 😻💕💕💕DADS OR MOM if you having a hard time trying to figure out where to take your child to have fun ? Drop your child off so she can get pampered at Lori Dior Beauty Bar.. We accept all types of crowds . We do
Kids cucumber facial
Kids pedi/mani
Style kids hair
Braid kids hair
Massage kids feet
Fun face makeup
We can take care your child at Lori Dior beauty bar .Come see us at 6740 Shannon parkway union city Ga 30291 suite 31.... #facials #kidsfashion #kidsspa #atl #atlmua #kidsstuff #popupshop #atlbeautybar #kidsidea #loridiorbeautybar #kids #footmassage Follow our business page @loridior_beautybar #facials #Spa #spakids #partytime #atlkidsparties #atlkidsbraids #atlj#atlmicroblading #atlspa #kidservices #bannekerhighschool #campcreekhighschool #atlkids #atlkidsparties #atlkidsbraider #atlkidsspa #kids #kidservices #atlkidssalon #kids #kidsfashion

The blond doll Nora👼🏼
This girl’s wardrobe consists of several sets of clothes:
1) a pajama sewn from cotton jersey with knitted wool socks and a bandage for eyes. Nora feels warmth and comfort in such a cozy outfit and sleeps well in it;
2) stylish attire of a cotton dress, panties, a wool blouse, a beret and booties.

Pemotong Makanan Bayi/Anak

Ini buat potong2 makanan anak supaya lbh kecil n gampang dimakan ya moms. Buat dibawa2 jg ok n uda ada case nya jg supaya ga kotor. Ready 2-3hr lg ya. .
Ready: pink, white, orange
.
IDR 37.000
.
DM or WA +62 87809090102

🎉🎉🎉 Já temos uma vencedora do concurso #mystikets do mês de dezembro. Muitos parabéns @esthertrimami 🙂. Acabou de ganhar um vale de 100€ para gastar na nossa loja online. Para participar no nosso concurso do mês de janeiro, basta publicar uma foto no perfil público com o hashtag #mystikets antes do fim do mês. Boa sorte 🍀 #etiquetaspersonalizadas #etiquetascomnome #stiketsportugal #concurso #passatempo #presentesoriginais #escola #infantario #mummyblogger #mummylife #kidsstuff

Kan man hitta sötare tvål för barn? 🙌 @yope_soap
can you find cuter soap for kids? #soap #kidsstuff #soapcompany #yopesoap #yope #formex2018 #barhroom #interiordesign

For the Love of Mickey and Minnie 💕❤️ ***************************
Your kids would love this I promise 😁 ***************************
To place order send a Dm or WhatsApp 07063894370.

#fashionkidsnigeria #lagostoddlers#kidsslippers #MickeyandMinnie#Babyboys#babygirls#kidsstuff

Look at the great work from last weeks Appliqué Children's Craft Club - we have another session
this coming Saturday 20th January 10.30am to 12.30pm. Book online, call us or pop in the store. Check our other Children's Craft Club Spring classes online. We guarantee that your little ones will enjoy them 😻
.
.
.
#fringe108 #muswellhill #alexandraparkroadparade #northondon #smallbusiness #childrenscraft #muswellhillmums #kidscraft #applique #feltcrafts #kidssewing #kidssewingclasses #funcrafts #craftsforkids #kidsstuff #craftingforkids #craftyfingers

Most Popular Instagram Hashtags