[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#khimarthehijjb

215 posts

TOP POSTS

.
.
Nak bagi awak clear figure perbezaan size mini dan large for both khimar Adora dan Khaulahโ˜บ
.
so lepas ni dah boleh Agak sesuai yang mana kan ๐Ÿ˜‰
.
.
.
"Labuh pun cantik tau"
#thehijjb #khimarthehijjb #khimarruffle #khimarmalaysia #koleksikhimar

My first khimar. Believe me it is super comfortable! ๐Ÿ’ž

Fyi, I'm wearing #KhimarAdora from @thehijjb . They have 2 types of khimar which is Khimar Adora & Khimar Khaulah. Each type of khimar have 2 sizes; M & L. M size suitable for beginner and 159cm and below while L size suitable for lady who's 160cm and above. Difference between Adora & Khaulah is that the Khaulah Khimar have zip in the middle which you can adjust it of course for your own comfort. ๐Ÿ˜Š

Khimar ni sgt ringan. Sis fall in love dah and gonna buy all the colors they have sooonnn ๐Ÿ˜‹ senang! Sbb sis ni pemalaih nak bwk telekung travel pg sana sini, and nak harapkan telekung wakaf kena tawakkal la part kebersihan telekung2 tu (i know you faced the same probs ๐Ÿค“) . Oh before tht my height is +-154cm only. See the labuh-ness? Ni sis x pakai any pin tudung tau! Pakai khimar ni, pnylah selesa, sng & blh adjust pulak IF rasa mcm labuh ustazah sgt ๐Ÿ˜‚ and of course plg boek is blh bwk solat truih bg org pemalaih mcm sis. ๐Ÿ˜ *Oh yeah btw sis bukan nak tayang bag sis tu tp sis acah2 candid sbb segan n xtau nak post camna ๐Ÿ™„

Thanks @aqey_tenue sbb berjaya dptkan kita adora ni at the very last minute time semua stock dah sold out. ๐Ÿค—

#khimaradora #khimaradorabythehijjb #khimarthehijjb #thehijjbkhimar #keepcalmandwearkhimar

Another feedback from our customers.Khimar Adora memang the best lerhh!! Memang MESTi ada satu ! Tak beli dan cubaa,rugi tauu.. #thehijbb #khimarthehijjb
Jom ws 0197631454

Laila saedah ๐Ÿ˜Š

malam ni mimpi khaulah ye semua ๐Ÿ˜š

#khimarkhaulah #khimaradora #khimar #khimarthehijjb #thehijjb

MashaaAllah cantiknyaaa Khimar Khaulah @thehijjb ni ๐Ÿ’•
.

Available in boutique ! .

Terdapat pelbagai pilihan warna.
Ada size M only .
HARGA ;
M - Rm 75
.

Jom dapatkan segera !
Let's go bidadearies ๐ŸŒน๐Ÿ˜
.

For online purchases kindly whatsapp us at +601118579873

#khimarthehijjb
#khimarcantik

Warna warna yang bakal mewarnai hidup korang ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ
.
.
#khimar #khimaradora #khimarkhaulah #khimarthehijjb #thehijjb

Selamat pagi gaisss ๐Ÿ˜˜

Belum terlambat kan nak ucap SHRMZB , harini kan 29 syawal ๐Ÿ˜

Melting tak tengok ladyboss dengan the sweet khimar khaulah tu ? Cantik kan ? Awak nak cantik jugak tak ? โ˜บ

Wasup tira lajuยฒ untuk tahu stok yabg available ๐Ÿ˜‰ 01140222563

#khimarkhaulah #khimarcantik #khimarmurah #khimarthehijjb #khimaradora

Assalamualaikum semuaa...
Sorry sis lmbt update..
And seperti yang dijanjikan sis akn update colour for khimar by thehijjb..
Ws sis jngn lupe ya^^
Cpt ordeer, cpt lah smpai kat tangan awak2 semua hehe..selamat membeli semua ^^
Sis akan reply secepat mungkin okayyyy:)
01129591346
#khimarthehijjb #thehijjbcatalog #thehijjb #thehijjbteam

Hai semuaaa ๐Ÿ˜
.
Seperti yang dijanjikan, ini tutorial khimar adora untuk awak๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
Ini Khimar saiz L warna bubblegum tau๐Ÿ˜
.
Okay ini steps mcm mana nk pin khimar atas kepala ya โ˜บ๏ธ
1. Sarung khimar ๐Ÿ˜‹
2. Pegang khimar, anggaran dibahu awak.
(Pgg cuma lapisan luar, jgn pgg kedua-dua lapisan yaโ˜บ๏ธ)
3. Bawa lapisan yg dipegang tu melalui bawah dagu, sehingga ke kepala dan pinkan. (Bawa mcm nk lilit shawl tu)
4. Ambil yang bahagian dalam , awak bawa ke bahu lg satu, dan pinkan.
5. Kemaskan
Siap! ๐Ÿ’ž
.
.
#dropshipwanted #thehijjb #khimartutorial #adoratutorial #khimarmalaysiamurah #khimarmurahmalaysia #kitagunani #thehijjbjubah #thehijjbtutorial #khimarthehijjb #thAdoratutorial #thKhimaradora

MOST RECENT

Warna warna yang bakal mewarnai hidup korang ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ
.
.
#khimar #khimaradora #khimarkhaulah #khimarthehijjb #thehijjb

Flowy dan mengancam ๐Ÿ˜
.
.
Sekali korang pakai khimar adora ni .. mesti korang rasa tak nak pakai tudung lain dah ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
Ada 10% less tau khimar adora ni ๐Ÿ˜Ž๐Ÿค— cepat cepat grab before habis less tu ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… #khimar #khimaradora #khimarset #khimarmurah #khimarsyari #khimarmalaysia #khimarmini #khimarlabuh #khimarthehijjb #thehijjb #thehijjbsisters

Fitrahnya, semua orang cintakan kecantikan ๐Ÿ˜Š
.
.
Dan definisi cantik setiap orang berbeza.
.
.
Semoga cantik kita cantik yang Allah redha, bukan yang Dia murka.

#khimar #khimaradora #khimarthehijjb #thehijjb #thehijjbsister #thehijjbsisters #khimarmurah #khimarmalaysia #khimarmini #khimarpastel #khimarset #khimarsyari #khimarlayer

Khimar Adora dah restock. Banyak warna lawa-lawa ๐Ÿ˜
.
.
Yang suka warna pastel rasa nak makan
Yang suka warna garang garang rasa nak nampak serius
Yang suka warna gelap gelap sebab nak nampak lonely (๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚)
.
.
Haaa semua warna ni ada tau untuk adora ni ๐Ÿ˜Š

#khimar #khimaradora #khimarthehijjb #thehijjb #khimarmurah #khimarsyari #khimarmalaysia

Explanation ringkas tentang Adora ๐Ÿ˜Š
.
.
Tak rugi kalau cuba ๐Ÿ˜Š

#khimar #khimarmurah #khimarsyari #khimarthehijjb #khimarmalaysia

Ada yang tanya tanya pasal khimar adora .. tapi takut nak beli sebab tak cukup bajet ?
.
.
Haa now ni ada 10% discount ni ! ๐Ÿ˜† sampai hujung bulan 9 ni. Grab it now okay !!
.
.
Jangan sampai melepas okay. Nanti gigit jari ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #khimar #khimaradora #khimarthehijjb #khimarmurah #khimarsyari #khimarmalaysia

Sebab khimar the hijjb memang superb dan biasanya orang memang tak tahan nak beli ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ mesti terus rasa nak order ๐Ÿ˜‰
.
.
#thehijjb #thehijjbsisters #khimar #khimarsyari #khimarmurah #khimarthehijjb #khimarmalaysia

Sebab khimar khimar the hijjb ni tak pernah limitkan diri korang untuk berfashion ๐Ÿ˜Ž
.
.
Syariat no 1 , fashion no 2 ๐Ÿ˜‰
.
.
Yang penting korang kelihatan kemas menawan dan gojes bila gayakan khimar super selesa the hijjb ni ๐Ÿ˜Š
.
.
Yang ni khimar khaulah tau. Ada zip kat tengah dia ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š
.
.
#thehijjb #khimar #khimarthehijjb #khimarmurah #khimarmurah #khimarmalaysia #khimardoublelayer

ยฐยฐยฐยฐ
ZALIKHA | THE SPLIT JUBAH
--------------------------
Material : Roberto Cavalli
4 Sizes : S,M,L,XL
Colours : Black, Mint, Bubblegum
Price : RM149
--------------------------
โœจWudhu & Breastfeed friendly
โœจComes with a pocket
โœจExclusive MATTE SATIN MATERIAL
โœจSplit at the front
โœจ"Attached" cardigan
โœจNot see through
--------------------------
Order : 0187744409
.
.
#thehijjb #thZalikha #thehijjb #jubahsplit #jubahmurah #thBasic #endCurveShawlLabuh #shawlLabuh #wideshawl #endcurvewideshawl #shawlbucubulat #shawllabuhbulat #shawllabuhbucubulat #thehijjbTeam #thehijjbdiamonds #robotth #khimarkhaulah #khimarterengganu #khimarjohor #khimarthehijjb #khimarfatimah#khimaradora #bawalayra #bawalbidang50 #bawalbidang60 #thehijjbfeedback #khimarzip #thehijjbagents #thehijjbjohor #thehijjbhandsock #handsockmurah

Makan sandwich bertemankan tudung TH .

Tak ke class kauu !! ๐Ÿ˜Ž

#khimar #khimarmurah #khimarthehijjb #khimarmalaysia #khimarcantik

Sebelum tidur .. ni nak belanja gambar gambar khimar ๐Ÿ˜Š
.
.
Sebelum tidur jangan lupa baca al-mulk โ˜บ๏ธ
Maafkan orang lain dan diri sendiri.
Mimpikan khimar TH ya ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
.
#khimarmurah #khimarsyari #thehijjb #thehijjbsisters #khimarmalaysia #khimarmurah #khimar #khimarthehijjb

ยฐยฐยฐยฐ
ZALIKHA | THE SPLIT JUBAH
--------------------------
Material : Roberto Cavalli
4 Sizes : S,M,L,XL
Colours : Black, Mint, Bubblegum
Price : RM149
--------------------------
โœจWudhu & Breastfeed friendly
โœจComes with a pocket
โœจExclusive MATTE SATIN MATERIAL
โœจSplit at the front
โœจ"Attached" cardigan
โœจNot see through
--------------------------
Order : 0187744409
.
.
#thehijjb #thZalikha #thehijjb #jubahsplit #jubahmurah #thBasic #endCurveShawlLabuh #shawlLabuh #wideshawl #endcurvewideshawl #shawlbucubulat #shawllabuhbulat #shawllabuhbucubulat #thehijjbTeam #thehijjbdiamonds #robotth #khimarkhaulah #khimarterengganu #khimarjohor #khimarthehijjb #khimarfatimah#khimaradora #bawalayra #bawalbidang50 #bawalbidang60 #thehijjbfeedback #khimarzip #thehijjbagents #thehijjbjohor #thehijjbhandsock #handsockmurah

Must-have-collection
.
.
TH - HANA:
HANA | TUDUNG IBU ANAK
--------------------------
Material : MOSSCREPE
Measurement :
* Mom (front) : 28"
* Mom (back) : 36"
* Kid (front) : 22"
* Kid (back) : 27"
Colors : 13 colours
Price (valid till 31/8/17)
* Mom : RM49, 3 FOR RM 130
* Kid : RM33, 3 FOR RM80
* Mom+Kid : RM75
.
Whatsapp Kak Wan untuk order!!
--------------------------
โœจExclusive NON IRON MATERIAL
โœจSpecial chin cover for mom (berdagu)
โœจPleated at the shoulders โœจBaby seam awning (senang bentuk)
โœจNot see through
.
.
#thehijjb #thehijjbsale #thehijjb #thBasic #endCurveShawlLabuh #shawlLabuh #wideshawl #endcurvewideshawl #shawlbucubulat #shawllabuhbulat #shawllabuhbucubulat #thehijjbTeam #thehijjbdiamonds #robotth #khimarkhaulah #khimarterengganu #khimarjohor #khimarthehijjb #khimarfatimah#khimaradora #bawalayra #bawalbidang50 #bawalbidang60 #thehijjbraya #thehijjbfeedback #khimarzip #thehijjbagents #thehijjbjohor #thehijjbhandsock #handsockmurah

TH - HANA:
HANA | TUDUNG IBU ANAK
--------------------------
Material : MOSSCREPE
Measurement :
* Mom (front) : 28"
* Mom (back) : 36"
* Kid (front) : 22"
* Kid (back) : 27"
Colors : 13 colours
Price (valid till 31/8/17)
* Mom : RM49, 3 FOR RM 130
* Kid : RM33, 3 FOR RM80
* Mom+Kid : RM75
.
Whatsapp Kak Wan untuk order!!
--------------------------
โœจExclusive NON IRON MATERIAL
โœจSpecial chin cover for mom (berdagu)
โœจPleated at the shoulders โœจBaby seam awning (senang bentuk)
โœจNot see through
.
.
#thehijjb #thehijjbsale #thehijjb #thBasic #endCurveShawlLabuh #shawlLabuh #wideshawl #endcurvewideshawl #shawlbucubulat #shawllabuhbulat #shawllabuhbucubulat #thehijjbTeam #thehijjbdiamonds #robotth #khimarkhaulah #khimarterengganu #khimarjohor #khimarthehijjb #khimarfatimah#khimaradora #bawalayra #bawalbidang50 #bawalbidang60 #thehijjbraya #thehijjbfeedback #khimarzip #thehijjbagents #thehijjbjohor #thehijjbhandsock #handsockmurah

TH - HANA:
HANA | TUDUNG IBU ANAK
--------------------------
Material : MOSSCREPE
Measurement :
* Mom (front) : 28"
* Mom (back) : 36"
* Kid (front) : 22"
* Kid (back) : 27"
Colors : 13 colours
Price (valid till 31/8/17)
* Mom : RM49, 3 FOR RM 130
* Kid : RM33, 3 FOR RM80
* Mom+Kid : RM75
.
Whatsapp Kak Wan untuk order!!
--------------------------
โœจExclusive NON IRON MATERIAL
โœจSpecial chin cover for mom (berdagu)
โœจPleated at the shoulders โœจBaby seam awning (senang bentuk)
โœจNot see through
.
.
#thehijjb #thehijjbsale #thehijjb #thBasic #endCurveShawlLabuh #shawlLabuh #wideshawl #endcurvewideshawl #shawlbucubulat #shawllabuhbulat #shawllabuhbucubulat #thehijjbTeam #thehijjbdiamonds #robotth #khimarkhaulah #khimarterengganu #khimarjohor #khimarthehijjb #khimarfatimah#khimaradora #bawalayra #bawalbidang50 #bawalbidang60 #thehijjbraya #thehijjbfeedback #khimarzip #thehijjbagents #thehijjbjohor #thehijjbhandsock #handsockmurah

FATIMAH DIAMOND KHIMAR ๐Ÿ’Ž
mana ada murah mcm ni. masa sale jer! kalau beli 3 lagi murahhhhhh ๐Ÿ˜˜๐Ÿ”ฅ pm 019-4119007

#khimarmurah #khimarsale #khimarflowy #khimarthehijjb

FATIMAH DIAMOND KHIMAR ๐Ÿ’Ž
mana ada murah mcm ni. masa sale jer! kalau beli 3 lagi murahhhhhh ๐Ÿ˜˜๐Ÿ”ฅ pm 019- 4119007

#khimarmurah #khimarsale #khimarflowy #khimarthehijjb

Most Popular Instagram Hashtags