#khaylaroyalechainseries

1385 posts

TOP POSTS

Sepantas kilat @mk_atikah ni grab #khaylaroyalechainseries. Dah boleh beraya dengan tudung baru kan...cantikkk sisss..sedap pulak satay tu. 😋
.
Yg belum grab #khaylaroyalechainseries & #rayqabloomingseries, cepat order dari #skuadkakyam yg terlatih okay! #salelebaran5hari5malam #bytashamanshahar tinggal 2 hari saja lagi!!!
.
Repost from @mk_atikah. Salam Aidilfitri dri kami.. selesa je pakai tudung baru hehe @bytashamanshahar saya beli dengan @bytm.at.nazirahrahman
Terima kasih untuk tudung yang selesa & senang bentuk.

"Hijab includes the way a person walks, talks, looks and thinks. All of it should be done modestly and applies to both men and women."
____________________________________________________
Fav colours ever😍
💟 Item: #khaylaroyalechainseries
💟 Colour: Dusty Purple
💟 Price: RM79
.
Free postage utk pembelian dua helai ke atas. To order, ws us at 018-372 4236/click link on bio ❤️

Dah grab korang punya ke belum? ..
Apa perbezaan tudung ni dan tudung dipasaran.
.
👉Labuh, besar, dan tak jarang
👉Menggunakan premium material (Satin Crepe Italiano)
👉Menggunakan khidmat designer yg sgt berpengalaman dan professional
👉Harga mampu milik
👉Keluaran limited edition (TIDAK AKAN DI RESTOCK JIKA HABIS)
...
#bytashamanshahar #ByTM #khaylaroyalechainseries

Boleh bagi kwn kita sorg ni like 👍 satu! 😙
.
💟 #bytmqueen dgn #KhaylaRoyaleChainSeries in Rosy Pink Belacan
.
💟Kelembutan,kesopanan,keayuan terserlah dan mencipta kenangan yg sentiasa diingatan 😉
.
💲RM79 SAHAJA
.
📲 0177535349
.
#bawalsatincrepe
#bytashamanshahar
#agentbyatjohor

Jom jadi sebahagian dari #bytmqueen yang dah grab #khaylaroyalechainseries ni. Kami ship worldwide tau. •

Postage SM RM8/SS RM10 tapiiii kalau grab dua helai dan ke atas kita bagi FREEEE POSTAGEEE tau 😱 •

Click link di bio for fast respond inshaallah ❤
#bytashamanshahar
#bawalbidangbesar
#bawalbidang55

Salam Penghulu Segala Hari 🤗
.
Aaira ada news for you guys ☺️
.
CONTEST 4.0 .
Buy & Win
Nak menang SET DYXY DAN DUCK SCARF tak ? caranya mudah je .
•Korang cuma perlu beli mana mana items di @ma.bytm •Setiap pembelian akan menerima no.cabutan bertuah dari ma.bytm . Kalau beli 1helai dapat satu no.cabutan bertuah . Kalau beli 10helai dapat 10 no. Cabutan bertuah . Lagi banyak beli lagi banyak peluang nak menang 💞
•Screenshot no.cabutan bertuah sebagai bukti pembelian dan simpan untuk cabutan bertuah nanti .
Akan diumumkan tarikh tamat contest 4.0 🤗
.
#contest #khaylaroyalechainseries #rayqabloomingseries #bytm #bytmqueen

Korang dah grab ke #khaylaroyalechainseries ni? 4 warna yg boleh meleleh air liur.
.
Serius sgt best. Dari design ke material ke keselesaan memakainya.
Semua tip-top 👍
.
Dm/whatsapp #skuadkakyam utk order ya.
.
#bytashamanshahar
#bawalsqurebidang55
#bawalsqurebidang55
#tudunglabuh

"Aduh, awak jampi apa kat saya sampai saya jatuh cinta kat awak!"
____________________________________________________
Tudia penangan #khaylaroyalechainseries gais 😅

Rasa macam nak buat giveaway. Sudahlah beli 3 dapat free satu. Kita nak buat giveaway pulak. Macam ni, kita akan bagi awak potongan 50% tapi untuk sehelai tudung je la. Contohnya, kalau awak beli 3 helai, salah satu dari tudung tu kita akan bagi lagi 10% potongan harga. Giveaway ni hanya untuk pembelian 2 helai ke atas. Tak kira awak beli #RayqaBloomingSeries atau #KhaylaRoyaleChainSeries Giveaway ni valid sehingga pukul 11 MALAM SAHAJA tau!! Takde had pembeli ye jadi cepatttt beli dengan @bytm.hidayahaznam #bytmhidayahaznamgiveaway.

MOST RECENT

"Hijab includes the way a person walks, talks, looks and thinks. All of it should be done modestly and applies to both men and women."
____________________________________________________
Fav colours ever😍
💟 Item: #khaylaroyalechainseries
💟 Colour: Dusty Purple
💟 Price: RM79
.
Free postage utk pembelian dua helai ke atas. To order, ws us at 018-372 4236/click link on bio ❤️

🌼Rayqa Blooming Series🌼

Salam Jumaat semua! Jangan lupa al-kahfi, senyum dan bersyukur dengan nikmat-Nya okay? Okay. And don't forget to grab your #rayqabloomingseries for your hijab collection.
__

Ladyboss: Wearing pastel lilac of #rayqabloomingseries
Model: Wearing dusty belacan of #rayqabloomingseries

__

Material: Satin Crepe Premium.
Price: RM99 ONLY + RM8(SM)/RM10(SS)
BUY 2 AND ABOVE FREE POSTAGE!

Any inquiries and order whatsapp me ❤ 0176603590 (tiq)

#khaylaroyalechainseries
#bytashamanshahar
#bawalbidangbesar
#bawalsatin
#muslimahfashion
#skuadkakyam
#bytmqueen

Nak bagi tau. #khaylaroyalechainseries dan #rayqabloomingseries series ni mmg cepat sgt sold out tau. Dan corak adalah limited. .
.
Akak dengar ada yang kata mahal sangat. Betul ke ? 😱
.
Okay meh sini akak explain, sebenarnya utk kualiti kain yang #byTM keluarkan, ia sangat lah affordable bagi kualiti sebegini. Xsapat kat tempat lain. Corak ni pumya design pun eksklusif sgt. Mana nak dapat kain setaraf jenama terkemuka malaysia dhn harga begini. .
.
Bila pakai akak jamin korang akan puas hati and worth it. Cuba satu. Mana tahu berkenan terus. Haa kan. .
.
Siapa nak boleh pm akak laju2 ye. Sbb stok bila dah habis akak pun xpasti HQ nak restock ke tidak. Jadi jangan fikir lagi. Jom pm akak. 📱0192075835
.
.
#tudunglabuh #byTM #bazarpaknil #sayajualmurah #tudungsatinlabuh #tudungprinted #tudungprintedlabuh #bawallover #bawalsatinbidangbesar

Siapa belum grab lagi ni #rayqabloomingseries. Cantik sangat aih ni. .
.
📱0192075835
.

#skuadkakyam #byTM #tudunglabuh #rayqabloomingseries #khaylaroyalechainseries

"A woman who walks in purpose doesn't have to chase people or opportunities. Her light causes people and opportunities to pursue her"
____________________________________________________
Fav colours ever😍
💟 Item: #khaylaroyalechainseries
💟 Colour: Paddle Pop
💟 Price: RM79
.
Free postage utk pembelian dua helai ke atas. To order, ws us at 018-372 4236/click link on bio ❤️

Assalamualaikum Selamat pagi semuaaaa. Dah breakfast?
.
Jom tengok tudung terbaru dari #SofeaRose. Koleksi terbaru Diona 3.0 (Long Shawl) dan masih panasss lagi!
.
Shawl panjang, tak jarang, dan serious ada warna yang sangat menarik.
.
👆 Diona 3.0 in Mohogany Red.

#tudungbawal #bawalbidangbesar #bawal55 #bawalexclusive #bawalsatin #bytashamanshahar #tudungraya2017 #byTMQueen #rayqabloomingseries #bytashamanshahar #tudungraya2017 #byainantasneem #bawal50 #awliyaafloralpremiumseries #khaylaroyalechainseries #khaylaroyalchain #salelebaran #mysketchbookshawl #emmartw #shawlcantikmurah #SofeaRose #sofearoselovers

❤ DUSTY GREY ❤ -

GOOD MORNING GUYS! RISE AND SHINE💕Assalammualaikum lovelies #bytmqueen 💕
Kayla Royale Chain @bytashamanshahar berbidang '55 diperbuat daripada Satin Crepe Italianò yang mudah digosok dan mudah dibentuk! -

Ada 4 pilihan warna! ✔Paddle Pop
✔ Dusty Purple
✔ Smokey Grey
✔ Rosy Pink Belacan -

Price : RM79 ONLY + POSTAGE RM8 SM/RM10 SS
BUY 2 AND ABOVE FREE POSTAGE YAY!!!😻 -

BTW MY LOVELIES, STOCK ADALAH SUPER TERHAD! SO GRAB YOURS TODAY!!🔥🔥 -

HOW TO PURCHASE? CHOOSE AND DM/WHATSAPP ME 011-16100486 NOW💖 EEEEAAAASSYYYY😎 -

Stay tuned for more interesting updates! 😚 #trustedagentbytm #dropshipbytm #bytmqueen #bawalbidangbesar #bawallabuh #muslimahwear #muslimahfashion #bytashamanshahar #skuadkakyam #khaylaroyalechainseries #spreadlovenothate #sayajualbawal #bazaarpaknil #hijab #malaysia #terengganu #kelantan #perak #pahang #johor #kedah #negerisembilan #kualalumpur #selangor #perlis #sabah #sarawak #melaka

💚 PADDLE POP 💚 -

GOOD MORNING GUYS! RISE AND SHINE💕Assalammualaikum lovelies #bytmqueen 💕
Kayla Royale Chain @bytashamanshahar berbidang '55 diperbuat daripada Satin Crepe Italianò yang mudah digosok dan mudah dibentuk! -

Ada 4 pilihan warna! ✔Paddle Pop
✔ Dusty Purple
✔ Smokey Grey
✔ Rosy Pink Belacan -

Price : RM79 ONLY + POSTAGE RM8 SM/RM10 SS
BUY 2 AND ABOVE FREE POSTAGE YAY!!!😻 -

BTW MY LOVELIES, STOCK ADALAH SUPER TERHAD! SO GRAB YOURS TODAY!!🔥🔥 -

HOW TO PURCHASE? CHOOSE AND DM/WHATSAPP ME 011-16100486 NOW💖 EEEEAAAASSYYYY😎 -

Stay tuned for more interesting updates! 😚 #trustedagentbytm #dropshipbytm #bytmqueen #bawalbidangbesar #bawallabuh #muslimahwear #muslimahfashion #bytashamanshahar #skuadkakyam #khaylaroyalechainseries #spreadlovenothate #sayajualbawal #bazaarpaknil #hijab #malaysia #terengganu #kelantan #perak #pahang #johor #kedah #negerisembilan #kualalumpur #selangor #perlis #sabah #sarawak #melaka

Assalamualaikum dan selamat pagi🙌🎉.Moga hari ini dimurahkan rezeki semua😇😘. #rayqabloomingseries adalah design tudung daripada #bytashamanshahar.#rayqabloomingseries merupakan brand muslimah yang patuh dangan syariah yang elegan,class dan mengikut trend terkini🌸. Wassup💖0139619372 👉#rayqabloomingseries👈
Price:RM 99
✔Labuh,Besar dan Tidak Jarang.
✔menggunakan khidmat designer yg sangat berpengalaman & profesional.
✔menggunakan premium material -- satin crepe premium (level premium ariani)
✔Tudung bawal bidang 55

#bytashamanshahar #khaylaroyalechainseries #tudungcantik #tudungbawal #bidang55 #tudungsatin #tudunglabuh #bawalbidangbesar #bawalsquare #sayajual #sayajualtudung

Ayunya dia 😍 . She is donning Khayla Royale Chain Series in Paddle Pop 😋 . Cantik kan ? .
Just click link whatsapp di bio untuk place order dan fast response 💨 .
#bawalexclusive #bawalsquare #bawalmurah #bidang55 #bytm #khaylaroyalechainseries #rayqabloomingseries #bawalsatin #sahsuka

💖 ROSY PINK BELACAN 💖

GOOD MORNING LOVELIES! RISE AND SHINE!💕Assalammualaikum lovelies #bytmqueen 💕
Kayla Royale Chain @bytashamanshahar berbidang '55 diperbuat daripada Satin Crepe Italianò yang mudah digosok dan mudah dibentuk! -

Ada 4 pilihan warna! ✔Paddle Pop
✔ Dusty Purple
✔ Smokey Grey
✔ Rosy Pink Belacan -

Price : RM79 ONLY + POSTAGE RM8 SM/RM10 SS
BUY 2 AND ABOVE FREE POSTAGE YAY!!!😻 -

BTW MY LOVELIES, STOCK ADALAH SUPER TERHAD! SO GRAB YOURS TODAY!!🔥🔥 -

HOW TO PURCHASE? CHOOSE AND DM/WHATSAPP ME 011-16100486 NOW💖 EEEEAAAASSYYYY😎 -

Stay tuned for more interesting updates! 😚 #trustedagentbytm #dropshipbytm #bytmqueen #bawalbidangbesar #bawallabuh #muslimahwear #muslimahfashion #bytashamanshahar #skuadkakyam #khaylaroyalechainseries #spreadlovenothate #sayajualbawal #bazaarpaknil #hijab #malaysia #terengganu #kelantan #perak #pahang #johor #kedah #negerisembilan #kualalumpur #selangor #perlis #sabah #sarawak #melaka

💜 DUSTY PURPLE 💜
GOOD MORNING GUYS! RISE AND SHINE💕Assalammualaikum lovelies #bytmqueen 💕
Kayla Royale Chain @bytashamanshahar berbidang '55 diperbuat daripada Satin Crepe Italianò yang mudah digosok dan mudah dibentuk! -

Ada 4 pilihan warna! ✔Paddle Pop
✔ Dusty Purple
✔ Smokey Grey
✔ Rosy Pink Belacan -

Price : RM79 ONLY + POSTAGE RM8 SM/RM10 SS
BUY 2 AND ABOVE FREE POSTAGE YAY!!!😻 -

BTW MY LOVELIES, STOCK ADALAH SUPER TERHAD! SO GRAB YOURS TODAY!!🔥🔥 -

HOW TO PURCHASE? CHOOSE AND DM/WHATSAPP ME 011-16100486 NOW💖 EEEEAAAASSYYYY😎 -

Stay tuned for more interesting updates! 😚 #trustedagentbytm #dropshipbytm #bytmqueen #bawalbidangbesar #bawallabuh #muslimahwear #muslimahfashion #bytashamanshahar #skuadkakyam #khaylaroyalechainseries #spreadlovenothate #sayajualbawal #bazaarpaknil #hijab #malaysia #terengganu #kelantan #perak #pahang #johor #kedah #negerisembilan #kualalumpur #selangor #perlis #sabah #sarawak #melaka

Most Popular Instagram Hashtags