[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#khaylaroyalechainseries

2493 posts

TOP POSTS

Tq @aimie.rifdi for the nice toturial of #khaylaroyalechainseries in rosy pink belacan πŸ˜πŸ˜‡πŸ˜Š
.
Senang je pakai, dah cantik!
.
#bytashamanshahar
#bawalbidang55

Korang dah grab ke #khaylaroyalechainseries ni? 4 warna yg boleh meleleh air liur.
.
Serius sgt best. Dari design ke material ke keselesaan memakainya.
Semua tip-top πŸ‘
.
Dm/whatsapp #skuadkakyam utk order ya.
.
#bytashamanshahar
#bawalsqurebidang55
#bawalsqurebidang55
#tudunglabuh

As promised, here is my 5th #AimieRifdi_HijabTutorial using the awesome @bytashamanshahar beautiful #khaylaroyalechainseries 😍 it's amazing how perfectly wide the square hijab is, enabling us to style it in many ways & still Alhamdulillah be able to cover our aurah properly πŸ˜˜πŸ’‹. .

___

Truly hope that this tutorial may benefit each 1 of you princesses & do comment below any questions if you might have any 😍. .

____

MakeUp πŸ’„πŸ’‹ By @_ewar 🌻❀️

TQ #bytmqueen @nurhelizahelmi support @bytashamanshahar 😍😍😍 cantik #khaylaroyalechainseries in rosy pink belacan β˜ΊοΈπŸ‘
.
Boleh order dengan #skuadkakyam ya! Lihat komen.
.
.
Repost from @nurhelizahelmi
BAHAGIA YANG DI CARI?
.
Nak tanya sahabat semua, macam mana ya nak dapat bahagia tu? Bahagia tu terletak kat mana eh?
.
Tudung cantik sangat MasyaAllah : @bytashamanshahar
#helizahelmiatwork

Allah never said the Road would be easy. But HE said " l will be with those who have patience."🌻. .

____

Wearing beautiful #khaylaroyalechainseries from the awesome @bytashamanshahar 😍 totally loving the sweet color & the super wide measurement of this square hijab which had enabled me to cover every aspect very well 😘 Jazakillahu khairan kathira my dearest gorgeous @tashamanshahar for this lovely gift. Alhamdulillah β€οΈπŸ’. .

___

Ps, I wore the square hijab but with a shawl type of style 😊would any one of you princesses be interested to know how i wore it? 😘 if yes, then In Shaa Allah I'll upload the tutorial under the #AimieRifdi_HijabTutorial soon 😊🌟

TQ dear @najahtul πŸ˜‡πŸ˜ #bytmqueen
.
Repost from @najahtul
Heavy square on top today!
#khaylaroyalechainseries from @bytashamanshahar πŸ’• πŸ’‹@tashamanshahar

Masya Allah cantiknya #bytmqueen berhari raya aidiladha dengan #khaylaroyalechainseries & #longwideshawl dari #bytashamanshahar ni !! 😍😍😍
.
.
Agak2 dpt x like lebih 500? ☺️☺️

Yayy finally kita dah ada pemenang! Alhamdulillah. Selamat menikmati keselesaan & kecantikan #bawalsqurebidang55 -- #khaylaroyalechainseries ❀️
.
Repost from @tashamanshahar
Giveaway contest is officially closed at around 10.50pm just now. Tahniah @pesonabajrai for winning our Khayla Royale Chain Series πŸŽ‰ Bukan sehelai tau, tapi EMPAT helai! Kindly DM our admin your details for postage purposes
.
Thank you for joining the giveaway contest. Yang tak menang jangan sedih ya. Next time kita buat lagi πŸ˜‰
.
Siapa nak dapatkan Khayla Royale Chain Series ni, boleh dapatkan drpd agen-agen terlatih kami yang mesra pelanggan dan berdedikasi. RM79 je! ✨ #bytashamanshahar #bytmqueen #skuadkakyam

MOST RECENT

Tq @aimie.rifdi for the nice toturial of #khaylaroyalechainseries in rosy pink belacan πŸ˜πŸ˜‡πŸ˜Š
.
Senang je pakai, dah cantik!
.
#bytashamanshahar
#bawalbidang55 #Repost @bytashamanshahar with @insta.save.repost β€’ β€’ β€’

Raniah Wide Shawl in Stone Grey. Warna yang sangaaaaaaat lah cantik 😍😍 β€’
β€’
β€’
Hanya RM79 dan anda berpeluang untuk join giveaway saya 😱😱 β€’
β€’
β€’
Postage : SM RM 8 / SS RM 10 bagi sehelai. FREEEEE POSTAGE untuk yg grab more than two pcs 😊😊 We ship worldwide. β€’
β€’
Click je link di bio for shopping and fast respond ye. #bytm #bytashamanshahar #tashamanshahar #sale #happyhour #bawalbidang55 #bawallabuh #bawalbidangbesar #bawalsenangbentuk #shawl #wideshawl #khaylaroyalechainseries #rayqabloomingseries #giveaway #malaysiagiveaway

Comel je #bytmqueen ni pakai #KhaylaRoyaleChainSeries πŸ’™
.
#bytashamanshahar mesti akan bagi material yg best dan selesa utk pencinta tudung tau πŸ˜‰
.
Berbaloi-baloi πŸ‘
.
πŸ’²RM79
πŸ†“ FREE POSTAGE dgn pembelian 2 ke atas
.
#bawalsatincrepe
#bawallabuh
#agentbytmjohor

Raniah Wide Shawl in Stone Grey. Warna yang sangaaaaaaat lah cantik 😍😍 β€’
β€’
β€’
Hanya RM79 dan anda berpeluang untuk join giveaway saya 😱😱 β€’
β€’
β€’
Postage : SM RM 8 / SS RM 10 bagi sehelai. FREEEEE POSTAGE untuk yg grab more than two pcs 😊😊 We ship worldwide. β€’
β€’
Click je link di bio for shopping and fast respond ye. #bytm #bytashamanshahar #tashamanshahar #sale #happyhour #bawalbidang55 #bawallabuh #bawalbidangbesar #bawalsenangbentuk #shawl #wideshawl #khaylaroyalechainseries #rayqabloomingseries #giveaway #malaysiagiveaway

Raniah Wide Shawl in Stone Grey. Warna yang sangaaaaaaat lah cantik 😍😍 β€’
β€’
β€’
Hanya RM79 dan anda berpeluang untuk join giveaway saya 😱😱 β€’
β€’
β€’
Postage : SM RM 8 / SS RM 10 bagi sehelai. FREEEEE POSTAGE untuk yg grab more than two pcs 😊😊 We ship worldwide. β€’
β€’
Click je link di bio for shopping and fast respond ye. #bytm #bytashamanshahar #tashamanshahar #sale #happyhour #bawalbidang55 #bawallabuh #bawalbidangbesar #bawalsenangbentuk #shawl #wideshawl #khaylaroyalechainseries #rayqabloomingseries #giveaway #malaysiagiveaway

Macehh kak Aishah. Haritu my akak ni grab time BUY 3 FREE 1. And this picture she's wearing Awliyaa Floral Premium Series in Pastel Mint. Awliyaa is 1st Series by Ainan Tasneem. Now, Ainan Tasneem dah release sampai 3rd series tau!
.
For 1st and 2nd series by Ainan Tasneem, you all will get free twilly! 😍
.
Memang omeyyyy tauu.
.
And stok masih ada cuba tak banyak dah.

#tudungbawal #bawalbidangbesar #bawal55 #bawalexclusive #bawalsatin #bytashamanshahar #tudungraya2017 #byTMQueen #rayqabloomingseries #bytashamanshahar #tudungraya2017 #byainantasneem #bawal50 #awliyaafloralpremiumseries #khaylaroyalechainseries #khaylaroyalchain #salelebaran

Raniah Shawl by Tasha Manshahar still available girls!
.
Banyak dapat positive feedback dari customers sebab material kain ni super comfy and easy to wear. And yes yes yes, memang tak mudah kedut.
.
Kite sendiri dah pakai. Memang best. And I'm a shawl user. So, Raniah Shawl memang the best!
.
RM79 je. And super wide shawl. Harga memang setanding kualiti.

www.wasap.my/60198487643
#tudungbawal #bawalbidangbesar #bawal55 #bawalexclusive #bawalsatin #bytashamanshahar #tudungraya2017 #byTMQueen #rayqabloomingseries #bytashamanshahar #tudungraya2017 #byainantasneem #bawal50 #awliyaafloralpremiumseries #khaylaroyalechainseries #khaylaroyalchain #salelebaran #mysketchbookshawl #emmartw #shawlcantikmurah #SofeaRose #sofearoselovers #raniahshawl

Colour yang sangat menambat hati 😍😍 β€’
β€’
β€’
Hanya RM79 dan anda berpeluang untuk join giveaway saya 😱😱 β€’
β€’
β€’
Postage : SM RM 8 / SS RM 10 bagi sehelai. FREEEEE POSTAGE untuk yg grab more than two pcs 😊😊 We ship worldwide. β€’
β€’
Click je link di bio for shopping and fast respond ye. #bytm #bytashamanshahar #tashamanshahar #sale #happyhour #bawalbidang55 #bawallabuh #bawalbidangbesar #bawalsenangbentuk #shawl #wideshawl #khaylaroyalechainseries #rayqabloomingseries #giveaway #malaysiagiveaway

[ customer feedback ] β€’
β€’
Hanya RM79 dan anda berpeluang untuk join giveaway saya 😱😱 β€’
β€’
β€’
Postage : SM RM 8 / SS RM 10 bagi sehelai. FREEEEE POSTAGE untuk yg grab more than two pcs 😊😊 We ship worldwide. β€’
β€’
Click je link di bio for shopping and fast respond ye. #bytm #bytashamanshahar #tashamanshahar #sale #happyhour #bawalbidang55 #bawallabuh #bawalbidangbesar #bawalsenangbentuk #shawl #wideshawl #khaylaroyalechainseries #rayqabloomingseries #giveaway #malaysiagiveaway

Syoknya kalau tengah panas ni dapat sebatang ice cream paddle pop kan. Sejuk je tekak πŸ˜‹πŸ˜‹ β€’
β€’
β€’
Selamat tengahhari #bytmqueen 😊😊😊 ni masih ada stok lagi cumaaaaa tinggal siiiikit helai je lagi hahahah. Jom grab cepat sbbnya sangat berbaloi hehehe β€’
β€’
β€’
Hanya RM79 dan anda berpeluang untuk join giveaway saya 😱😱 β€’
β€’
β€’
Postage : SM RM 8 / SS RM 10 bagi sehelai. FREEEEE POSTAGE untuk yg grab more than two pcs 😊😊 We ship worldwide. β€’
β€’
Click je link di bio for shopping and fast respond ye. #bytm #bytashamanshahar #tashamanshahar #sale #happyhour #bawalbidang55 #bawallabuh #bawalbidangbesar #bawalsenangbentuk #shawl #wideshawl #khaylaroyalechainseries #rayqabloomingseries #giveaway #malaysiagiveaway

Assalamualaikum lovelies haura !! .
Sudah dapatkan
#khaylaroyalechainseries ?? .
cantikkannnn ! 😍😍
Mmg favorite #bytmqueen semua ni tau .
Yg mana belum dptkan lagi #khaylaroyalechainseries cepatt dapatkan dr #skuadkakyam yg sah okay! .
.
.
Material : Satin Crepe Italiano
Rm 79
Senang bentuk, xpekak, flowy dan sangat2 selesa!
.
Jom order sekarang!
Untuk fast respon 01137798013 ws sahaja ! .
#bytashamanshahar
#bawalbidang55
#bawalbidangbesar #Repost #elhafidzsignature #bytm #byTMQueen #skirtlabuh #skirtmermaid #fv #fashionvalet #fashionmuslimah #2017 #fashionshow

Since sis dah lamaaaaaa sangat tak update apa2 kat ig ni (maklumlah sibuk sikit baru start masuk belajar ni haih tak dan πŸ˜…) haaa nk sis belanja sikit tutorial #khaylaroyalechainseries ya 😘
.
Code: Paddle Pop
Material: Satin Crepe ItalianΓ³
Price: RM 79 (exclude postage)
.
BUY 2 & ABOVE FREE POSTAGE
.
Nak order? Haaa DM je or tekan link di bio untuk Whatsapp.
.
.
#bytashamanshahar #bytmqueen #skuadkakyam #khaylaroyalechainseries #tudungbidang55 #bawalmurah

Eh eh comel betul #bytmqueen kita sorang ni 😍😍😍
.
.
#Repost @bytashamanshahar (@get_repost)
・・・
Beautiful #bytmqueen in #khaylaroyalechainseries, Rosy Pink 😍
.
U have 1? PM our #skuadkakyam to get yours! 😊😊😊
.
#bytashamanshahar
#bawalbidang55

Selamat tengahhari #bytmqueen 😊😊😊 ni masih ada stok lagi cumaaaaa tinggal siiiikit helai je lagi hahahah. Jom grab cepat sbbnya sangat berbaloi hehehe β€’
β€’
β€’
Hanya RM79 dan anda berpeluang untuk join giveaway saya 😱😱 β€’
β€’
β€’
Postage : SM RM 8 / SS RM 10 bagi sehelai. FREEEEE POSTAGE untuk yg grab more than two pcs 😊😊 We ship worldwide. β€’
β€’
Click je link di bio for shopping and fast respond ye. #bytm #bytashamanshahar #tashamanshahar #sale #happyhour #bawalbidang55 #bawallabuh #bawalbidangbesar #bawalsenangbentuk #shawl #wideshawl #khaylaroyalechainseries #rayqabloomingseries #giveaway #malaysiagiveaway

Beautiful #bytmqueen in #khaylaroyalechainseries, Rosy Pink 😍
.
U have 1? PM our #skuadkakyam to get yours! 😊😊😊
.
#bytashamanshahar
#bawalbidang55

#bytmqueen look so beautiful with #khaylaroyalechainseries 😍😍 β€’
β€’
β€’
Hanya RM79 dan anda berpeluang untuk join giveaway saya 😱😱 β€’
β€’
β€’
Postage : SM RM 8 / SS RM 10 bagi sehelai. FREEEEE POSTAGE untuk yg grab more than two pcs 😊😊 We ship worldwide. β€’
β€’
Click je link di bio for shopping and fast respond ye. #bytm #bytashamanshahar #tashamanshahar #sale #happyhour #bawalbidang55 #bawallabuh #bawalbidangbesar #bawalsenangbentuk #shawl #wideshawl #khaylaroyalechainseries #rayqabloomingseries #giveaway #malaysiagiveaway

LABUH, MATERIAL TAK TEBAL DAN LEMBUT(#bytmquen feedback)
.
.
Great scarf for a great day
.
.
Dah ada #khaylaroyalechainseries in rosy pink belacan?
.
.
#bytashamanshahar #bawalbidang55 #bawallabuh

Most Popular Instagram Hashtags