#khalis

4914 posts

TOP POSTS

Terus support Real Spin
Dengarkan lagu Semakin Rindu & Halusinasi Diri
#Real_Spin
#Khalis

Throwback 3
.
Khalis sedang menyanyikan lagu daripada kumpulan Ukays.
.
Siapa tahu tajuk lagu ni?

#ukays #khalisshari #khalis #sitinordiana #realspin

วันนั้นจะเป็นอย่างไร #Khalis'S

With #khalis

Assalammualaikum peminat² arwah abg Achik dan kak Nana.. dpt cam x ni suara siapa?? Korang rsa suara abg achik ke suara adik dia abg @khalis1346 ?? Kalau nk tau, ni mmg suara asli abg khalis. YA ALLAH abg, sma sgt suara abg dgn suara abg Achik. Mula² admin dgr trbyg abg Achik yg nyanyi. Sayu je rsa hati bila dgr. Klau korg nk dgr yg full version pnya, blh search dkt youtube KHALIS-UTUSAN RINDU COVER (STUDIO VERSION) uploaded by PPP ADRIN ZAHAR. Boleh serbu utube skrg, klau nk dgr. Seriously mmg sama, admin xtipu. Part chorus tu, YaAllah, sama sgt.. tringin nk tgok abg khalis cover lagu ni live dkt mana² or dkt tv 😆😆
#achikspin #kumpulanspin #khalis #utusanrindu #kenangan

@latteria.mozzarella has the best pizza we've had in a while 🙌👏👏👏 #love #food #organic #khalis #foodie

MOST RECENT

Terus support Real Spin
Dengarkan lagu Semakin Rindu & Halusinasi Diri
#Real_Spin
#Khalis

Salam jumaat yang barakah semua!..
Nisha ada pesanan untuk anda semua. Dah dptkan ticket belum? Dah kecoh dapat GST kan, apa lagi tunggu? hanya $68(free seating) saja!! :)
Cepat grab ticket anda skrg! Ws 93260720/85107618

#16thseptember #tributetoallahyarhamachikspin #ctnordiana #khaibahar #khalis #awis #putehmaharajalawak #wanandresaxophonist #upcomingbaronbrostalent #supportlocal #localtalent

#Repost @permaisuribarons Assalamualaikum shout out to all yang dah purchase ticket and support this event. Alhamdullilah ticket ready for collection! You will receive a text from us today regarding your ticket!.. :) Siapa yang belum beli tu, normal ticket masih ada!! Jom grab cepat2!.. Ws 93260720/85107618!.. 😊😊 #tributetoallahyarhamachikspin #16thseptember #singapore #sutd #ctnordiana #khalis #awis #khaibahar #putehmaharajalawak #wanandresaxophonist #localtalent #upcomingbaronbrostalent #supportlocaltalent #supportlocal
@sitinordiana
@khaibahar94
@khalisshari_real_spin
@awisspin

Assalamualaikum shout out to all yang dah purchase ticket and support this event. Alhamdullilah ticket ready for collection! You will receive a text from us today regarding your ticket!.. :) Siapa yang belum beli tu, normal ticket masih ada!! Jom grab cepat2!.. Ws 93260720/85107618!.. 😊😊 #tributetoallahyarhamachikspin #16thseptember #singapore #sutd #ctnordiana #khalis #awis #khaibahar #putehmaharajalawak #wanandresaxophonist #localtalent #upcomingbaronbrostalent #supportlocaltalent #supportlocal #Repost @baronbros with @insta.save.repost • • •

Assalamualaikum shout out to all yang dah purchase ticket and support this event. Alhamdullilah ticket ready for collection! You will receive a text from us today regarding your ticket!.. :) Siapa yang belum beli tu, normal ticket masih ada!! Jom grab cepat2!.. Ws 93260720/85107618!.. 😊😊 #tributetoallahyarhamachikspin #16thseptember #singapore #sutd #ctnordiana #khalis #awis #khaibahar #putehmaharajalawak #wanandresaxophonist #localtalent #upcomingbaronbrostalent #supportlocaltalent #supportlocal

Assalamualaikum shout out to all yang dah purchase ticket and support this event. Alhamdullilah ticket ready for collection! You will receive a text from us today regarding your ticket!.. :) Siapa yang belum beli tu, normal ticket masih ada!! Jom grab cepat2!.. Ws 93260720/85107618!.. 😊😊 #tributetoallahyarhamachikspin #16thseptember #singapore #sutd #ctnordiana #khalis #awis #khaibahar #putehmaharajalawak #wanandresaxophonist #localtalent #upcomingbaronbrostalent #supportlocaltalent #supportlocal

Assalamualaikum shout out to all yang dah purchase ticket and support this event. Alhamdullilah ticket ready for collection! You will receive a text from us today regarding your ticket!.. :) Siapa yang belum beli tu, normal ticket masih ada!! Jom grab cepat2!.. Ws 93260720/85107618!.. 😊😊 #tributetoallahyarhamachikspin #16thseptember #singapore #sutd #ctnordiana #khalis #awis #khaibahar #putehmaharajalawak #wanandresaxophonist #localtalent #upcomingbaronbrostalent #supportlocaltalent #supportlocal

Парфюм Hareem Al Sultan 100ml. Легкий пряно-цветочный аромат для милых дам. 🔹🔹🔹 Для оформления заказа⤵
🖊написать в директ или
📩📞 +79002705717 +7 9883178004.
📦отправляем по всей России.
Работаем оптом и в розницу по 💯предоплате.
Для оптовых покупателей выгодные условия.
Magribperfume#миски#масляныедухи#восточныедухи#парфюмерия#восток#Анапа#восточнаялавка#Новороссийск#брендовыедухи#уходзаволосами#масла#духибезспирта#Ravza#Khalis#Naseem#AlRayan#Afnan#Nina_Pretty#арабскиедухи#косметика#Арабия#Molecule#аналоги#селективные#реплики_брендовых#хюрем_султан#Rasasi#ArbaWardat#элитный_парфюм#парфюм_эмираты#

#reddragonlable #RDM Saya sangat Berbangga dgn Team ini!!! Anda cuma perlu bermain bola...hal lain biar Saya selesaikan... Anda tidak perlu buktikan apa2 atau kpd sesiapa kerana anda sememangnya yg terbaik & berkualiti dlm kategori Anda!!! #HazimAqil #DavidDolapo #IrfanJalaluddin #IkhwanJalaluddin #AnukthaiKuson #RafaelShahzari #IdhamAM #Khalis #Haziq #HaziqSaiful #AlifAiman #IkhmalTores #IzzZikryZed #PabloBayeng #Peter #Idham #wearereddragon ..."Bolasepak bukan sekadar apabila bola berada d kaki Anda semata2... bolasepak adalah apabila anda boleh bersatu dlm semua situasi... Jika anaung dalam belukar lebaih baik main badminton, boling, catur, dam haji atau main golf" u all are myMen... #hanyajauharimengenalmanikam #disiplin #skills #comitment akan membawa Anda pergi jauh Insyaallah ...

Великолепный аромат от Rasasi Arba Wardat 30ml. Концентрированные масляные духи, без содержания спирта. Роскошный аромат для женщин. Обладательница аромата будет словно удивительно манящая загадка. Состав:цитрусы, белые цветы, букет роз, мускус, амбра. 🔹🔹🔹 Для оформления заказа⤵
🖊написать в директ или
📩📞 +79002705717 +7 9883178004.
📦отправляем по всей России.
Работаем оптом и в розницу по 💯предоплате.
Для оптовых покупателей выгодные условия.
Magribperfume#миски#масляныедухи#восточныедухи#парфюмерия#восток#Анапа#восточнаялавка#Новороссийск#брендовыедухи#уходзаволосами#масла#духибезспирта#Ravza#Khalis#Naseem#AlRayan#Afnan#Nina_Pretty#арабскиедухи#косметика#Арабия#Molecule#аналоги#селективные#реплики_брендовых#хюрем_султан#Rasasi#ArbaWardat#

Dalam diam, ramai juga yang dah view video kami di MHI bbrp bulan yang lepas. Terima kasih yang telah memberikan comment2 yang positive dan tetap menyokong kami. Jangan lupa klik subscribe ya! .
.
#spin #spincomeback #spinner #spinneverdie #galang #hafiz #spincomeback3 #awis #tajul #khalis #achik

Most Popular Instagram Hashtags