#khaibahar94

MOST RECENT

🎼indah tapi semuanya telah berakhir🎼 😭 #MyFavSongForeverAndEver ✅ Majlis Iftar Sinar Kasih Ramadhan & UlangTahun Pertama @khaibaharempire Bersama @khaibahar94 💚
Tarikh : 26 MAY 2018 ✳️ #IftarSinarKasihRamadhan #IftarKBE2018 ✳️ 6.00 PM
✳️ Shah Alam, Selangor.
#khaibahar
#khaibahar94
#khaibaharempire
#narrecords
@narrecords
@khaibahar94
@khaibaharempire
@ikb_indonesia @kbspore

Late post ::#28052018.
#12Ramadhan1439h.. 📸 @kakifoto_
.
EVENT :: IFTAR SINAR KASIH RAMADHAN DAN SAMBUTAN ULANG TAHUN PERTAMA KHAIBAHAR EMPIRE l .
DATE :: 26052018 bersamaan 10 Ramadhan 1439H
TIME :: 6.00pm-10:30pm
VENUE :: Zavouroche Hall, Seksyen 23, Shah Alam. .
.
💓Alhamdulillah syukur Majlis Iftar KBE bersama Khai Bahar Dan Anak Yatim berjalan dengan baik dan lancar semalam.. 💓Justeru itu pihak admin KBE ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada seluruh peminat dan keluarga KBE yang telah hadir memeriahkan majlis iftar ini. 💓Dikesempatan ini, mewakili seluruh Crew KBE ingin memohon ribuan kemaafan atas segala kekurangan dan kepincangan sepanjang majlis iftar berlangsung. Sebarang kesulitan harap dimaafkan. 💓Akhir kata, harapan kami semoga keluarga KBE terus kekal bersatu dan mengeratkan lagi silaturahim antara satu sama lain. Teruskan menyokong Khai Bahar dan KBE . Anda adalah tunjang kekuatan KBE. 💓Sayang KBE*
*TOGETHER WE UNITE*
❤❤❤❤❤❤❤❤
.
@khaibahar94
@narrecords
#KhaiBahar
#khaiBahar94
#KhaiBaharEmpire
#iftarsinarkasihramadhan
#iftarkbe2018
#DariJauhKuPohonMaaf
#SinarSyawal
#IndahSungguhDiHariRaya
#Luluh
#Teamkhai
#CintaSyurga
#KhaiXCtdk
#cahaya114.
#LaguKetuhanan.

Late post ::#28052018.
#12Ramadhan1439h.. 📸 @kakifoto_
.
EVENT :: IFTAR SINAR KASIH RAMADHAN DAN SAMBUTAN ULANG TAHUN PERTAMA KHAIBAHAR EMPIRE l .
DATE :: 26052018 bersamaan 10 Ramadhan 1439H
TIME :: 6.00pm-10:30pm
VENUE :: Zavouroche Hall, Seksyen 23, Shah Alam. .
.
Barisan AJK #KhaiBaharEmpire..
*Alhamdulillah syukur Majlis Iftar KBE bersama Khai Bahar Dan Anak Yatim berjalan dengan baik dan lancar semalam. *Justeru itu pihak admin KBE ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada seluruh peminat dan keluarga KBE yang telah hadir memeriahkan majlis iftar semalam dan terima kasih juga kepada keluarga KBE yang tidak dapat hadir namun tetap memberi sokongan yang padu walaupun dari jauh saja. *Tidak dilupakan juga ucapan terima kasih kami kepada barisan PENAJA-PENAJA yang sudi menaja anak² yatim dan KBE untuk sama² menjayakan majlis. *Terima kasih juga kepada individu yang telah menghulurkan sumbangan kepada Maahad Tahfiz Tarbiyah Darul Iman, Terengganu. Sumbangan masih dibuka lagi. *Semoga segala sumbangan anda mendapat ganjaran yang setimpal dan dimurahkan rezeki oleh Allah swt. *Dikesempatan ini, Saya mael selaku Hos anda dan mewakili seluruh Crew KBE ingin memohon ribuan kemaafan atas segala kekurangan dan kepincangan sepanjang majlis iftar berlangsung. Sebarang kesulitan harap dimaafkan. *Akhir kata, harapan kami semoga keluarga KBE terus kekal bersatu dan mengeratkan lagi silaturahim antara satu sama lain. Teruskan menyokong Khai Bahar dan KBE . Anda adalah tunjang kekuatan KBE. *Sayang KBE*
*TOGETHER WE UNITE*
❤❤❤❤❤❤❤❤
.
@khaibahar94
@narrecords
#KhaiBahar
#khaiBahar94
#KhaiBaharEmpire
#iftarsinarkasihramadhan
#iftarkbe2018
#DariJauhKuPohonMaaf
#SinarSyawal
#IndahSungguhDiHariRaya
#Luluh
#Teamkhai
#CintaSyurga
#KhaiXCtdk
#cahaya114.
#LaguKetuhanan.

Late post ::#28052018.
#12Ramadhan1439h. 📸 @kakifoto_ @_____.bieyyyyy94
.
EVENT :: IFTAR SINAR KASIH RAMADHAN DAN SAMBUTAN ULANG TAHUN PERTAMA KHAIBAHAR EMPIRE l .
DATE :: 26052018 bersamaan 10 Ramadhan 1439H
TIME :: 6.00pm-10:30pm
VENUE :: Zavouroche Hall, Seksyen 23, Shah Alam. .
.
Bersama Anak-anak Yatim Rumah Kebajikan & miskin Al-Munirah.
Alhamdulillah...Ramai yang membantu bersedekah dan menderma. Semoga Allah memberi rahmat-Nya kepada anda semua. Amin .
Terimakasih yang sebesarnya buat yang sudi sponser majlis iftar ini... Yang menyumbang untuk anak yatim juga... Semoga Allah terus melimpahi rezeki buat kalian yang bermurah hati.. Aamiin
Setinggi-tinggi penghargaan kami #Khaibaharempire buat penyumbang
@olicandyhq
#vsireh
@puterizarith
PudingRaja @cintaqasehadawiyah
Penyumbang untuk Anak-anak Yatim : En @myrizal Pn @linaHilman Pn @Rafidahhalim #HaiziHamidun
#Rosmawati AbuBakar #NoorAida #NikSuriana
#Zarina Huzaini #Samsiah #Superfansskb serta Hamba-hamba Allah yang lain. .
.
@khaibahar94
@narrecords
#KhaiBahar
#khaiBahar94
#KhaiBaharEmpire
#iftarsinarkasihramadhan
#iftarkbe2018
#DariJauhKuPohonMaaf
#SinarSyawak
#IndahSungguhDiHariRaya
#Luluh
#Teamkhai
#CintaSyurga
#KhaiXCtdk
#cahaya114.
#LaguKetuhanan.

Assalam..morning..
.
Nak bagi saran hehe tu betul kta admin c_cleanplushq puase sblm aktifitas basuh buka cuci dngn c_cleanplushq akan segar spnjang hari anda berpuasa... Hehe ok jom cuci cuci cuci muka di cuci dngn c_clean
.
#khaibahar
#khaibahar94
@khaibahar
#Repost from @c_cleanplushq by @quicksave.app
・・・
Assalamualaikum
Alhamdulilah..Ramadhan ke-12
When you make dua, it is a sign that Allah SWT loves you & has intended good for you.
.
Make sure cuci muka dengan Cclean sebelum pergi kerja,supaya kulit rasa bersih dan segar😊
.

#ccleanplushq
#ccleannykhaibahar
#ccleancleansingbar
#morningqoute
#ccleanofficial #InstaSaveApp #QuickSaveApp

#khaibahar
#khaibahar94
@khaibahar94
#Repost from @dyxy.eyra.bangi by @quicksave.app
・・・
#khaibahar perghhhh ramai gilerr peminat @khaibahar94 ni... 😘 ramai giler datang kat plaza metro kajang .. tapi sayang tak dapat nak amik gambar n dia...dia balik cepat ada hal katanyaa...btw apa apa pun kami orang2 plaza metro kajang terhibur dengan persembahan awak😘😘 #InstaSaveApp #QuickSaveApp

SELAMAT HARI RAYA berhibur bersama artis Khai Bahar 27 Mei 2018 di Plaza Metro Kajang
.
Raja gula kena hurung semut...
Puasa ni doa baik baik untuk si Raja gula
@khaibahar94
#khaibahar94
#khaibahar
#cahaya114
#PlazaMetroKajang
Igs ainljens

Yay.. lagi 3 hari.. new single #Cahaya114 by @khaibahar94 ..
#tazabar #menghitunghari
#khaibahar94 #khaibahar #KhaibaharEmpire ..
Regrann from @khaibahar94 - jngan lupa nntikan kemunculan cahaya 114 pada 31 ini khamis. - #regrann

Allahu indahnya melodi dan lagu #cahaya114 ni. Single terbaru @khaibahar94 bakal terbit sempena Nuzul Quran... Semoga usaha murni ini dapat memupuk kecintaan kita kpd Al Quran. Aamin
..
#khaibahar #khaibahar94 #singlekhaibahar #khaibaharempire ..
..
Regrann from @gilamuzik - SATU LAGI DARI KHAI BAHAR.

Rakaman lagu terbaru @khaibahar94 CAHAYA 114 , lagu kerohanian mengenai rasa kasih pada Al-Quran yang akan menenui peminat muzik sempena Nuzul Quran nanti.

Lagu duet dengan Dato Seri @ctdk , Cinta Syurga kini sedang dimainkan di radio dan platform digital muzik.

#khaibahar
#cinta114
#nuzulquran
#malaysia - #regrann

#repost @khaibahar94 .
.
.
jngan lupa nntikan kemunculan cahaya 114 pada 31 ini khamis.
.
.
@khaibahar94
@mohdazrulazlan
@narrecords
#khaibahar94
#khaibahar
#cahaya114
#nartvnetwork

.
.
.
doa yg selalu diamal selesai baca quran ,,,
lepas baca doa ni mesti rasa sedih sayu je,,,😢 bimbng sibuk dengan urusan lain sampai lupa baca quran
tahniah & terima kasih @khaibahar94 @narrecords dr @mohdazrulazlan ..
sgt2 sedap,, semoga berpanjangan pahala dari doa ni dan dpt beri manfaat utk orang lain ,,🙇🙇 @khaibahar94
#khaibahar
#khaibahar94
#cahaya114

#khaibahar
#khaibahar94
#11ramadhan
@khaibahar94
#Repost from @ideakreatif by @quicksave.app
・・・
Sekitar majlis Berbuka Puasa Bersama Anak-anak Yatim STAM...
Lauk pauk hakak lupa nak snap.. 😂😂 Puasa katakan fokus nak buka je 🤗

Terima kasih pada yg sudi hadir majlis kecil kami. Ada rezeki Insya-Allah tahun depan boss buat lagi. #InstaSaveApp #QuickSaveApp

Awesome..❤❤❤
Alhamdullillah... #khaibahar
#khaibahar94
#oneandonlykhaibahar
#cahaya114
@khaibahar94 .
Regrann from @gilamuzik - SATU LAGI DARI KHAI BAHAR.

Rakaman lagu terbaru @khaibahar94 CAHAYA 114 , lagu kerohanian mengenai rasa kasih pada Al-Quran yang akan menenui peminat muzik sempena Nuzul Quran nanti.

Lagu duet dengan Dato Seri @ctdk , Cinta Syurga kini sedang dimainkan di radio dan platform digital muzik.

#khaibahar
#cinta114
#nuzulquran
#malaysia - #regrann

Yeay!! Mark your calendar love 😉
Can't wait..😍😍😍
#khaibahar
#khaibahar94
#oneandonlykhaibahar
#cahaya114
@khaibahar94
.

Regrann from @khaibahar94 - jngan lupa nntikan kemunculan cahaya 114 pada 31 ini khamis. - #regrann

Most Popular Instagram Hashtags