[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#khaibahar94

75966 posts

TOP POSTS

Sambutan Ketibaan Khai Bahar | 16 Okt 2017 | IGS @atenzati
.
Kalau korang khai bahar...apa perasaan korang bila nmpk ramai yang menanti?mereka nie yang sentiasa bersama tak kira apa terjadi?mereka yang sanggup mengharungi suka dan duka ...senyum tawa dan airmata?
.
Gembira?๐Ÿ˜ŠTu juga yang DIA rasa...malah rasanya dia sangat bahagia ...sangat gembira adanya insan seperti ANDA semua...TAHNIAH...guysss....๐Ÿ˜Š
.
#khaibahar
#khaibahar94
#apm2017
#apmkhaibahar2017
@khaibahar94

Dah sampai KL allhamdulilah.... Anak bocah Ngalaga laga ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚ Senang nya bukan main... Buaya kadal itu gak buntung kan ...
@khaibahar94
#khaibahar94
#khaibahar
#16_10_2017

ยฉยฎ IGS vicha_saywho
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #khaibahar
#khaibahar94
#MyKb
#16102017

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.. Ni wajib tonton ni..
Gadis pilihan ..takyah tanya sgt la shuk..dia tukar tukar kriteria ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„..tapi yg penting kena pandai ambik hati mak dia jer .. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
#khaibahar94
#khaibahar
#malaysiansweetheart
@Regrann from @shuksyj - Ni Shuk nak bgtahu, Hot TV, 1030 malam ni special sikit! Sebab Shuk dengan @deen_hotfm paksa @khaibahar94 bgthu ciri-ciri gadis pilihan dia! Haaa tengok tau kat @tv9malaysia #hottv - #regrann

Permintaan maaf dr @khaibahar94 sebelum pulang ke Malaysia buat fans yg di Hong Kong @kbfc_hongkong ๐Ÿ™๐Ÿ˜˜ #khaibahar #khaibahar94 #khaibaharempire #khaibaharfansclub #hkig #cheplapkok

๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›
#khaibahar
#khaibahar94

๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜
.. Alhamdulillah .. syukur atas nikmatNya .. โค๏ธโค๏ธ .. khai dah kena beli almari kaca nmpaknya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .. nnti kita sama2 cipta kejayaan lagi ye ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ชโœŒ๏ธโœŒ๏ธ
@khaibahar94
#khaibahar94
#khaibahar
#thepoweroffans
#khaibaharempire
#khaibaharbigfamily

Dari sudut berbeza...
Tq wartawan hiburan yg sggh berdedikasi bertugas hingga ke epot.....hahahhaaa...
Sila tag diri masing2

@khaibahar94
@khaibaharempire
#khaibahar94
#khaibaharempire
#kbebigfamily
#togetherweunite

Sambutan Ketibaan Khai Bahar | 16 Okt 2017 | IGS @atenzati
.
Kalau tanya saya comey ke tak?Dakkkk...sila marah kat bawah kalau nak marah...๐Ÿ˜‚..Tapi jari lawa...ok...bye...๐Ÿ˜‚
.
#khaibahar
#khaibahar94
#apm2017
#apmkhaibahar2017
@khaibahar94

MOST RECENT

#Rensta #Repost: @khaibahar94 via @renstapp ยทยทยท
โ€œ #Repost @hotfm976 (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Untuk #MenuSelebritiHot harini dengan @zetty_hotfm , kita layan lagu pilihan dua artis dalam #FBRockHot iaitu Khai Bahar dan Neon Band #MuzikHot
.
#khaibahar
#khaibahar94
#Luluh
#MuzikMuzik32
@khaibahar94

.....
Whoaaaa,
Flawless!! โค
.
.
@Regranned from @lindarara24 - ๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›
#khaibahar
#khaibahar94 - #regrann

Emmmmm..... Proud Of You @khaibahar94 ... Bangga jadi fans hang... Always support you... Always be there for you... Hanya support dari jauh saja...๐Ÿ˜ walau jauh dimata tapi dekat dihati fans.. ๐Ÿ˜Ž
#supporters
#khaibahar94
#khaibahar
#luluhkhaibahar
#kesayanganfans
#alwayssupportyou
#alwaysbethereforyou
#koleksi_my_igKB94

.
Lahaiii xleh move on tngok pic ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Cute giler taw ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
@khaibahar94 #khaibahar #khaibahar94

Selamat petang @khaibahar94 โค
And you all sayang sayang Khai Bahar
Hope Khai dapat rest secukupnye di samping tugasan dalam kerjayanya๐Ÿ˜Š
#supporters
#khaibahar94
#khaibahar
#luluhkhaibahar
#kesayanganfans
#alwayssupportyou
#alwaysbethereforyou
#koleksi_my_igKB94

congratulations khai!!!! am truly happy for you & you deserved it so much ๐Ÿ˜˜ to many more awards in the future, insyaAllah! ๐Ÿ† @khaibahar94
โค๐ŸŒŸ
.
.
.
IGP @narrecords .
.
.
#picturesquekhaibahar
#khaibahar
#khaibahar94
#kingofsmule
#bayang
#darijauhsaja
#luluh
#khaibaharempire
#narrecords

Artikel Online Rojak Daily | 16 Okt 2017
Tak tau nak cakap apa...
Terharu bahagia dgn kata2 Abang @khaibahar94
Jaga kesehatan kami tak akan berhenti mengikuti and mendukung abang jaga kesehatan yeee...
Salam sukses selalu
.
#khaibahar94
#luluhkhaibahar
#pencalonanbarumuzikmuzik32

๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›
#khaibahar
#khaibahar94

[ MEMANG SENGAJA POST PART BY PART...๐Ÿ˜...ISHKKK...KENAPA LAAA...EXTRA...]
.

Artikel Rojak Daily | 16 Oktober 2017 | .
.

Part 5:
Selain itu, Khai juga terbabit dalam program Kembara Jiwa dan Kemanusiaan, Umrah dan Ziarah ke Istanbul anjuran Syria Care pada 31 Oktober ini.

Dalam pada menjayakan program itu, Khai turut mengambil kesempatan dengan membawa ibu bapanya menunaikan umrah. โ€œIkutkan perancangan nak bawa mak dan ayah pergi umrah tahun depan. Kebetulan saya terbabit dalam program ini, alang-alang saya pun bawa mereka sekali. Namun saya menggunakan duit sendiri kerana itu memang niat sejak dulu lagi. โ€œApabila ditawarkan menyertai program ini, saya tak fikir panjang dan terus menyatakan persetujuan. Bagi saya ia sesuatu yang bagus dan bermanfaat untuk dikongsi. Sekurang-kurangnya saya dapat mengajak dan memberi kesedaran kepada orang ramai mengenai pelarian Syria di Istanbul,โ€ katanya.

Khai akan berada di Syria selama dua minggu dan turut disertai Ustaz Azadan dari kumpulan Rabbani. .

#khaibahar
#khaibahar94
#apm2017
#apmkhaibahar2017

Artikel Rojak Daily | 16 Oktober 2017 | .

Part 4:
Khai bagaimanapun tidak dapat hadir menerima dua anugerah di APM 2017 yang berlangsung Sabtu lalu di MES Theatre, Mediacorp, Singapura kerana berada di Hong Kong.
.
.
โ€œKonsert di Hong Kong ditaja kelab peminat Indonesia yang menetap di sana. Mereka sanggup mengumpul duit bagi merealisasikan impian untuk melihatnya membuat persembahan di Hong Kong. Saya memang sangat terharu kerana bukan saja mengumpul peminat di negara sendiri, tetapi juga di luar negara. .
.
โ€œSebenarnya ada ramai rakyat Indonesia tinggal di Hong Kong meminati saya hingga menubuhkan kelab peminat dinamakan Khai Bahar Fan Club Hong Kong (KBCH HK).
.
.
โ€œSaya difahamkan mereka mulai mengumpul duit sejak aktif menyanyi di aplikasi Smule. Dari awal lagi mereka memasang impian untuk membawa saya ke sana. Akhirnya jadi kenyataan juga mereka anjurkan konsert saya di sana,โ€ katanya. .
.

#khaibahar
#khaibahar94
#apm2017
#apmkhaibahar2017

menjadi fanss khaibahar harus bangga sebab dia tak pernah lupa membawa nama fans di atas kejayaan nya sekarang,,,,saya sangat terharuu,,tq tq tq tq khaibahar
.
.
#Repost from @jun_kb94 with @regram.app ... ยฉยฎ IGS @khaibahar94
Tq khai ..tq sbb membanggakan fans dan hadir dlm hidup weolss semua ..gittewww ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜.Tetiba sebak uolsss ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜–๐Ÿ˜–
#khaibahar
#khaibahar94
#MyKb
#17102017
#APM2017
#abpbh2017
#ame2017

Artikel Rojak Daily | 16 Oktober 2017 | .
.

Part 3:
. "Kejayaan saya ini takkan ada tanpa sokongan serta undian peminat. Mereka memang hebat danย power. Terima kasih buat kesayangan saya semua. Macam di APM 2017, acara itu menggabungkan artis tiga buah negara, Malaysia Singapura dan Indonesia. Jadi memang tak sangka saya boleh menang.
.
. โ€œRasa macam mimpi pun ada. Saya rasa macam tak percaya pun ada. Ikutkan sudah setahun empat bulan saya berada di arena seni. Semoga kejayaan yang saya raih ini akan terus buat saya berpijak di bumi nyata. Insya-Allah,โ€œ kata penyanyi lagu Luluh itu .
.
#khaibahar
#khaibahar94
#apm2017
#apmkhaibahar2017

Most Popular Instagram Hashtags