#khaibahar94

64453 posts

TOP POSTS

Harian Metro | 19 Oktober 2017
.
Artis Wajah Seiras?...ehhhh...@khaibahar94 pun terselit kat situ...hmmmm nmpk sgt dia antara kegemaran...๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚...perasannnn laaa sgt tuan ig nie kannn...ingat artis dia...jaaa...hehehe..korang rasa seiras ke tak?...khai dan hafidz nie...๐Ÿ˜Š
.
#khaibahar
#khaibahar94
#luluhroadto3m

Lihat pict ini bahagia melihatnya keluarga besar Ayahanda Baharuddin Bin Backri And bunda Rosnah Binti Mohammad Ali
Termasuk Abang @khaibahar94 didalamnya yg sekarang sedang naik daun.. daun ape tak tau hehee๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š banyak yg mengidolakan c'comey Abang ni termasuk saye๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ tp jangan kecam yee saye nie hanya peminat kecilnya saja...
Saye nie bersame kalian untuk Abang @khaibahar94 untuk menyokong mendukung mensuport menyemangati heehhe intinya same sajelaaah...
Semangat 45..
Salam pagi 19 agos 2017...
#khaibahar94
#luluhkhaibahar
#keluargabesarbaharuddin

Warga Perak..sila2
#khaibahar
#khaibahar94
#MyKb

Hensem tu xjauh mane safuan dgn khai, lebih khai sikek je dari safuan.
Chorus dia mmg powerrrrr100x giler.. ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป #khaibahar94 #luluhkhaibahar #bayangkhaibahar

๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜
Nak repost yg ni ... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Mama suka pink ... yessss .. ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Pink bukan lembut ye .. pink skrg dah sado .. ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
#khaibahar
#khaibahar94

Yang ni ke ketua rumah sukan pink hihihi hakak nak join jugak lah jadi ahli rumah sukan pink.. Ada kena isi form tak khai?? Tapi alang2 dah isi form ni baik hakak isi form calon2 bakal isteri khai je kan..orang kata alang alang menyeluk pekasam biar sampai .. ketiak masammm hahhahahahha ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
@khaibahar94
#khaibahar
#khaibahar94
#kbthebee94
#khaibaharempire
#luluhkhaibahar
#luluhroadto3M

Alhamdulillah..yeahhhh...luluh juara...๐Ÿ˜Š...minggu depan plak...esok rehat๐Ÿ˜Š..hehehehe . .kembali.merampas takhta?...kalau blh nak terus kekal kat situ blh dak?...
.

#khaibahar
#khaibahar94
#luluhroadto3m
#luluhkhaibahar
@khaibahar94

ยฉยฎ IGS astrogempak
Post je la walaupun ada yg dh tau kannn
#khaibahar
#khaibahar94
#MyKb

MOST RECENT

Can't wait..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
It's gonna be talk of the town..
โคโคโค @Regrann from @huumairaa_khaibahar_ - Mesti sedih crita nie...bila agaknya nak tayang kat tv...nak sedia tisu...sambil peluk bantal...huhu...๐Ÿ˜ข
.
@Regrann from @irene_sufian - Antara benci dan sayang.. #fatonahazali Lakonan hebat @nad.zainal @redzarosli @raja_azura @sharifah_sakinah @mustaqimbahadon #tanahberisfilmproduction ost #luluh by @khaibahar94
.

#khaibahar
#khaibahar94
#luluhkhaibahar - #regrann

Sudah puas aku menangis lagi
Kau hadirkan mendung awan yang kelam
Namun ku kan tetap bisa bertahan

Secebis kasih yang telah kau beri
Kan ku simpan dalam memori indah
Tapi... semuanya telah berakhir

Aku tersungkur menunduk meraung
Dan tiada siapa bisa merasakan
Oh sakitnya..... hati ini

Jika kau tak mampu memberiku senyum
Usah kau hadirkan dengan kedukaan
Oh biarlah.... hidupku dengan caraku

Sedia menghadapi yang akan tiba
Takkan berundur walau seketika
Aku.... terus berjalan mencari sinar baru
๐ŸŽค๐ŸŽต๐Ÿ˜ช๐Ÿ…๐Ÿน
#luluhkhaibahar#khaibahar94#suka

Tertarik. Pun juga akhirnya saya ๐Ÿ˜ข

#Repost from @irene_sufian by @InstaSave.DStudio
ใƒปใƒปใƒป
Antara benci dan sayang.. #fatonahazali Lakonan hebat @nad.zainal @redzarosli @raja_azura
@khaibahar94
#Ikhaibahar
#khaibahar94
#luluhkhaibahar
#luluhroadto3m
#190817

Jgn lupa tngok konsert 83000 batu pahat sempena plancarn negaraku sehati sejiwa mlm ni..ada khai bahar uollss.. #khaibahar
#khaibahar94
#luluhkhaibahar
@Regrann from @tv1_rtm - Saksikan persembahan hebat daripada @akim_themajistret @khaibahar94 @wanyhasrita @sufiansuhaimi_ @irfannharis @erniezakri @syamel_official @njwalatifs @chiathian @rosariobianis94 @roshini_balachandran @aishah_bujang bersama @jeedzulkeflijeed & @shahrol_shiro dalam #Konsert83000 Batu Pahat Sempena Pelancaran #NegaraKuSehatiSejiwa pukul 10.00 malam INI di #TV1 | myklik.rtm.gov.my/live | #RTMMobile | @hiburantvrtm - #regrann

Ost #telemovie #fatonahAzali
#luluhkhaibahar
#khaibahar94
Wah best nyaa.. tapii sedihh nyaa
Drama Lakonan nie ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข.. Jd btul2 ingat @khaibahar94 ni..
Terbayang Khai yg ada dlm Drama Ni ๐Ÿ˜†..
๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Repost
@yukiafiq22

#Repost from @fatin_husna95fc with @regram.app ... Fatin Husna In Brunei..๐Ÿ˜
Kesetiaan @sitisarahraissuddin ...Tq cikgu @yantisuhaimi...
.
_______________________________
#fatinhusna @fatinhusna_95 #fatinhusnasupporter #smule #luluhkhaibahar #terlepascinta #khaibahar #erafm #fatinhusnainbrunei
#khaibahar94
_______________________________

Khai lari tak?...hehehe...๐Ÿ˜Š
.
@Regrann from @narrecords - Jom saksikan persembahan @khaibahar94 sempena #Merdeka #MyBuddiesRun esok Ahad 20.8.2017 jam 11.00 pagi di #maeps #serdang
.
#khaibahar
#khaibahar94
@khaibahar94
#luluhkhaibahar

Mesti sedih crita nie...bila agaknya nak tayang kat tv...nak sedia tisu...sambil peluk bantal...huhu...๐Ÿ˜ข
.
@Regrann from @irene_sufian - Antara benci dan sayang.. #fatonahazali Lakonan hebat @nad.zainal @redzarosli @raja_azura @sharifah_sakinah @mustaqimbahadon #tanahberisfilmproduction ost #luluh by @khaibahar94
.

#khaibahar
#khaibahar94
#luluhkhaibahar

Harian Metro | 19 Oktober 2017
.
Artis Wajah Seiras?...ehhhh...@khaibahar94 pun terselit kat situ...hmmmm nmpk sgt dia antara kegemaran...๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚...perasannnn laaa sgt tuan ig nie kannn...ingat artis dia...jaaa...hehehe..korang rasa seiras ke tak?...khai dan hafidz nie...๐Ÿ˜Š
.
#khaibahar
#khaibahar94
#luluhroadto3m

Hmmm...petang...petang nie...smbil meluluh...sambil clear memory...๐Ÿ˜Š..clear lagi?...yer..hari hari kena clear..๐Ÿ˜Š..kejap je penuh...jumpa gambar nie..
.
Banyak yang bertanya macam macam kat saya...tentang banyak perkara...tapi maaflah kalau sy tak menjawab dengan sempurna...sebab saya tak tahu...ada yang sy tak reply...jgn kata sy sombong...Maaf banyak banyak...yer...๐Ÿ˜Š...
ุฎูŠุฑ ุงู„ูƒู„ุงู… ู…ุง ู‚ู„ ูˆุฏู„...๐Ÿ˜Š
.
#khaibahar
#khaibahar94

#Repost from @fatin_husna95fc with @regram.app ... Fatin Husna In Brunei..๐Ÿ˜
Setiaku Disini @iamzianazain ...Tq cikgu @yantisuhaimi...
.
_______________________________
#fatinhusna @fatinhusna_95 #fatinhusnasupporter #smule #luluhkhaibahar #terlepascinta #khaibahar #erafm #fatinhusnainbrunei
#khaibahar94
_______________________________

#Repost from @fatin_husna95fc with @regram.app ... Fatin Husna In Brunei..๐Ÿ˜
Ku Tak Akan Bersuara..best sgt๐Ÿ˜Š ...Tq cikgu @yantisuhaimi...
.
_______________________________
#fatinhusna @fatinhusna_95 #fatinhusnasupporter #smule #luluhkhaibahar #terlepascinta #khaibahar #erafm #fatinhusnainbrunei
#khaibahar94
_______________________________

#Repost from @fatin_husna95fc with @regram.app ... Fatin Husna In Brunei..๐Ÿ˜
Sehati Sejiwa Haslinda..sedap laa Una nyanyi lagu nie๐Ÿ˜˜ ...Tq cikgu @yantisuhaimi...
.
_______________________________
#fatinhusna @fatinhusna_95 #fatinhusnasupporter #smule #luluhkhaibahar #terlepascinta #khaibahar #erafm #fatinhusnainbrunei
#khaibahar94
_______________________________

Fatin Husna In Brunei..๐Ÿ˜..Live Terlepas Cinta..
IGS cikgu @yantisuhaimi...
.
_______________________________
#fatinhusna @fatinhusna_95 #fatinhusnasupporter #smule #luluhkhaibahar #terlepascinta #khaibahar #erafm #fatinhusnainbrunei
#khaibahar94
_______________________________

Most Popular Instagram Hashtags