#khaibahar94

57800 posts

TOP POSTS

IGS olicandyhq | Khai bahar | 24 Julai 2017
.
Ehem...dah jadi duta @olicandyhq ke?...ishkkk...baru je cadang nak amik nie...huhu...so kena teruskn ler niat tu...๐Ÿ˜Š..amboiii ketawa senang hati yerrr.. ๐Ÿ˜Š
.
#khaibahar
#khaibahar94
#luluhkhaibahar
@khaibahar94

IGS olicandyhq | Khai bahar | 24 Julai 2017
.
Ehem...dah jadi duta @olicandyhq ke?...ishkkk...baru je cadang nak amik nie...huhu...so kena teruskn ler niat tu...๐Ÿ˜Š
.
#khaibahar
#khaibahar94
#luluhkhaibahar
@khaibahar94

Wedding Dr Ibrahim & Nadzra | Dewan Perdana Felda | 23 Julai 2017
.
Part 1 : Janam Janam
.
Dah lama rasanya tak dgr khai nyanyi lagu nie...lagu hindustan...sedap plak dgr semalam..kerana lagu nie pagi tadi kena hon kat traffic light...๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚..
.
#khaibahar
#khaibahar94
#luluhkhaibahar
@khaibahar94

Lagi photo photo dari SG...๐Ÿ˜Š...ada video agi...tapi nak marathon luluh plak.. Jom jom nonton luluh....kasi tinggi rating dan viewsnya...๐Ÿ˜Š
.
#khaibahar
#khaibahar94
#luluhkhaibahar

Wedding Dr Ibrahim & Nadzra | Dewan Perdana Felda | 23 Julai 2017
.
Part 3 : Janam Janam
.
Siapakah itu...amboi khai..buat x tahu plak...mesti suara wany kan...๐Ÿ˜Š
.
Dah lama rasanya tak dgr khai nyanyi lagu nie...lagu hindustan...sedap plak dgr semalam..kerana lagu nie pagi tadi kena hon kat traffic light...๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚..
.
#khaibahar
#khaibahar94
#luluhkhaibahar
@khaibahar94

IGS olicandyhq | Khai bahar | 24 Julai 2017
.
Ehem...dah jadi duta @olicandyhq ke?...ishkkk...baru je cadang nak amik nie...huhu...so kena teruskn ler niat tu...๐Ÿ˜Š
.
#khaibahar
#khaibahar94
#luluhkhaibahar
@khaibahar94

IGS @puterizarith | Khai bahar | 24 Julai 2017
.
Walau ada makanan sesedap mana pun kat depan mata tuuu...si kecik biru tu juga yg menarik perhatian dia...hmmm...kata single...meragukan...๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
#khaibahar
#khaibahar94
#luluhkhaibahar
@khaibahar94

Wedding Dr Ibrahim & Nadzra | Dewan Perdana Felda | 23 Julai 2017
.
Part 2 : Janam Janam
.
Nyanyi sekali?...hmmm memang blh nyanyi tapi suara je malu nak kuar ...๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Dah lama rasanya tak dgr khai nyanyi lagu nie...lagu hindustan...sedap plak dgr semalam..kerana lagu nie pagi tadi kena hon kat traffic light...๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚..
.
#khaibahar
#khaibahar94
#luluhkhaibahar
@khaibahar94

MOST RECENT

Igs kesayangan @khaibahar94 .walaupun suara je ada tapi tetap nak post juga๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜….
.
#khaibahar
#khaibahar94
#luluhkhaibahar

Walaupun berapa saat je ada kesayangan @khaibahar94 . Kita nak post juga๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜….
.
Igs @puterizarith
.
#khaibahar
#khaibahar94
#luluhkhaibahar

Assalamualaikum... Event : Sinar Lebaran 2017
Bertempat : Royal Palm The Central Clark Quay ,Singapore
Artis : Randy Pangalila ,Erra Fazira & Khai Bahar

#khaibahar
#khaibahar94
#luluhkhaibahar
#Repost @u.o.h_photography
#unitourheartsbykhairi #unitourhearts #uohphotography #official #singapore #malaysia #indonesia #sinarlebaran2017 #hariraya #meetandgreet

Lihat tranding tu
Bungah lah hate ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
18 ke 16 ok laa
Jom lanjutkan #luluhkhaibahar
@khaibahar94
#khaibahar94
#khaibahar
#luluhkhaibahar
#240717
#luluhroadto1m

๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ tersenyum gigi kuda saya
Allhamdulillah ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š @khaibahar94
#khaibahar94
#khaibahar
#luluhkhaibahar
#240717
#luluhroadto1m

Most Popular Instagram Hashtags