[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#khaibahar

101910 posts

TOP POSTS

Rindu itu bagaikan bayang-bayang! Bila terang, ianya hadir walaupun puas diusir. Dan bila gelap, ianya hilang biarpun puas diundang. Namun andai rindu itu tidak kesampaian, jiwa akan bergelora dan mendung bakal menyelubungi. Dan akhirnya, mengalirlah air mata yang turun bagaikan hujan untuk menyejukkan hati yang LULUH!
#gemoxsado #gym #workout #fitness #naracoorte #kemaman #smule #smulemalay #afmegastar #voice #vape #luluh #khaibahar #handsome #awesome #style #music #life #peace #teamaussie #akuyangmacamtuekauyangpanas

Selamat pagi semua!๐Ÿค—
Dah breakfast ke belum?
Hehehe.. nk tanya. Jawab dengan jujur...antara jejaka di gambar ni,
Mana satu pilihan hati korang?๐Ÿ™ˆโค :
:
#ismailizzani
#tajul
#asadmotawh
#sufiansuhaimi
#haqiemrusli
#aimantino
#khaibahar
#younggenerationmusic
#bbnu

Majlis Tertutup | IGS Kak Gee | 23 September 2017
.
Sementara nak gerak nie...tengok video video semalam....kawan cakap...khai bahar lagi?...๐Ÿ˜‚...bila nak insaf...๐Ÿ˜‚...errr...tak tahu la bila....sebab x pernah berjaya...
.
#khaibahar
#khaibahar94
@khaibahar94
#apm2017
#apmkhaibahar2017

ยฉยฎ Kak Gee & zahero_production
@khaibahar94
#khaibahar
#khaibahar94
#MyKb
#22092017
#23092017

Cinta Bukan Milik Kita @khaibahar94 . Thank bro ! #khaibahar

Jam session bersama Khai,
Kini di youtube saya #PatrickAnohada
Link di bio
#KhaiBahar
#khaibahar94

Ini vdeo penutupla yee agaknyaa tuk cerita #17sept2017 ..
Pada yg nak tau sama ada boleh move on or tak lepas jumpa @khaibahar94 ..
Terutama pd yg blum jumpa...terpulang pd individu tu..
Tuk diri saya..im still okay.. Normal lagi kehidupan๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Serious talk. Sy tak kan snggup nk kejar dia sana sini...takkan join klo show melibatkan ramai artis lain ..tk selesa dgn crowded ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.. Tak suka berhimpit dgn org ramai...terutama lelaki..
Tapi klo show itu teratur dan berada berhampiran tmpt tggl saya.. Inshaa Allah saya ada.. Rindu tak selepas jumpa?? Excuse me? Tkmo la rindu dia..biar dia rindu fans dia kat sabah supaya rajin show sini ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
Pd yg tanya..ensem tak face to face?Jujurnyaa..sy tak pandang lama his face..so yg boleh di simpulkan tkde beza dlm gambar n luar..
Memetik kritikan adik saya.. 'Pakai spek smua pun org akan nmpk ensem'
So kena tgk dia tk pakai spek la face to face baru leh ckp ensem ker tak..hahahahaha..jgn marah naa..
Cuma dia mudah untuk 'ok' pd fans dia..sbb tu kot ada sstgh fans lepas jumpa dia trus nk menempel kat khai ni.. Tq abg fad sbb 'bagi muka' pd kami tempoh hari.
Tuk @khaibahar94 : sy bukan fans yg akan manjakan anda..sesekali tidak. Sy mungkin tiba tiba bosan..t (Ohya never ask ur fans pernah bosan atau tak sokong anda.. not nice la dear)...mungkin tiba tiba nak anda live ..Mungkin tiba tiba tak suka baju yg anda pakai..atau lain lain ..ntahlah..
Pd yg kwn kwn tempoh hari yg join smbut khai..anda happy dpt selfie dan jumpa khai bukan di sbbkan sy.. Tapi sbb khai dan pihak khai yg mudah bagi kerjasama serta kasih anda yg tulus utk penyanyi kesayangan anda ni.. So smua ada la dr diri anda..tq
Smoga ada rezeki berjumpa lagi
#khaibahar94
#khaibahar
#khaidisabah
#malaysiansweetheart
Song: pesan( jaga diri mu) irfan harris
Cover: khai bahar

MOST RECENT

Wahh rindu khai nyanyi lagu ni.

Tqsm ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #Repost: @zulfikhryrahman via @renstapp ยทยทยท
โ€œ Cinta Bukan Milik Kita @khaibahar94 . Thank bro ! #khaibahar โ€ ๐Ÿ’•

Awesome..๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
But sorry your dimple are so distracting dik ๐Ÿ™Š๐Ÿ™ˆ..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
#khaibahar
#apmkhaibahar2017

@Regrann from @khaibahar94 - saya cuba lagu akak legend @ellaaminuddin ,. senak jgak bila nk nyanyi lagu ni. balun jaaaaaa.. ๐Ÿ˜ ( just happy2 sajaa ) #terpengaruhdenganabangjai - #regrann

Wahhh๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#khaibahar @khaibahar94
#KbfcIndonesia
#kbfcriau
#repost @khaibahar94 saya cuba lagu akak legend @ellaaminuddin ,. senak jgak bila nk nyanyi lagu ni. balun jaaaaaa.. ๐Ÿ˜ ( just happy2 sajaa ) #terpengaruhdenganabangjai @RepostIt_app

"Makin Panjang, Tebal dan Lama"
.
Ya, ini efek lepas guna LGB Oil.
Bantu masalah batin yng lemah tuan-tuan.
Yang kebiasaanya tiga minit sudah banjirโ—๏ธ
.
Abang - abang disana tak inginkam semua niโ“
Isteri abang tak pernah komplain abang pancut terlalu awalโ“
Tipu kalau tak pernah huhu..
Mungkin isteri anda segan dan mahu menjaga hati abang2.
Jangan biarkan ini terus berlakuโ—๏ธ
.
Panjangkan boboi, isteri akan meraung kesedapan.
Tebalkan boboi isteri akan mengaum macam singaโ—๏ธ
Tahan lama isteri akan menerkam andaโ—๏ธ
.
LGB Oil boleh membantau anda.
.
Lintah Gunung Belacak Oil (2in1) membantu:
๐Ÿ† Menguatkan boboi
๐Ÿ† Memanjangkan boboi
๐Ÿ† Menebalkan boboi
๐Ÿ† Bantu tahan lama
๐Ÿ†Melawaskan kencing
๐Ÿ‘™ Menegangkan dan membesarkan payudara isteri
.
Apa kami offer?
โœ…Kesan seawal 3-5 hari!
โœ… Harga yang berpatutan
โœ… Postage kami tanggung!
โœ… Jaminan sampai. Kalau tak, kami ganti duit tu!
.
LGB Oil adalah pilihan No.1 suami di Malaysia.
Kenapa no.1?
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พBuatan Malaysia
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พSudah lama di Malaysia
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พTidak perlu telan apa-apa pill
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พTiada kesan sampingan
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พBebas bahan kimia
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พTestimoni beribu
.
Ingin memilikinyaโ“
DM
@minyaklintah_kuat @minyaklintah_kuat atau whatsapp 017-2395452
017-2395452
sekarang!
Sementara stok ada.
.

#bajuraya2017 #minyaklintahbelacak #moodrepublic #kuihraya2017 #bazarramadhan #payudara #ramadhansale #kadkahwin #doorgiftmurah #neelofa #fattahamin #tv3 #dramatv3 #khaibahar #sitinordiana #jannanick #fazura #radin #erafm #abpbh30 #ella #zulariffin #fidgetspinnermalaysia #kedah #pahang #pialaFA2017 #heroseorangcinderella
#kurta #kukirimcinta

"Makin Panjang, Tebal dan Lama"
.
Ya, ini efek lepas guna LGB Oil.
Bantu masalah batin yng lemah tuan-tuan.
Yang kebiasaanya tiga minit sudah banjirโ—๏ธ
.
Abang - abang disana tak inginkam semua niโ“
Isteri abang tak pernah komplain abang pancut terlalu awalโ“
Tipu kalau tak pernah huhu..
Mungkin isteri anda segan dan mahu menjaga hati abang2.
Jangan biarkan ini terus berlakuโ—๏ธ
.
Panjangkan boboi, isteri akan meraung kesedapan.
Tebalkan boboi isteri akan mengaum macam singaโ—๏ธ
Tahan lama isteri akan menerkam andaโ—๏ธ
.
LGB Oil boleh membantau anda.
.
Lintah Gunung Belacak Oil (2in1) membantu:
๐Ÿ† Menguatkan boboi
๐Ÿ† Memanjangkan boboi
๐Ÿ† Menebalkan boboi
๐Ÿ† Bantu tahan lama
๐Ÿ†Melawaskan kencing
๐Ÿ‘™ Menegangkan dan membesarkan payudara isteri
.
Apa kami offer?
โœ…Kesan seawal 3-5 hari!
โœ… Harga yang berpatutan
โœ… Postage kami tanggung!
โœ… Jaminan sampai. Kalau tak, kami ganti duit tu!
.
LGB Oil adalah pilihan No.1 suami di Malaysia.
Kenapa no.1?
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พBuatan Malaysia
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พSudah lama di Malaysia
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พTidak perlu telan apa-apa pill
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พTiada kesan sampingan
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พBebas bahan kimia
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พTestimoni beribu
.
Ingin memilikinyaโ“
DM
@minyaklintah_kuat @minyaklintah_kuat atau whatsapp 017-2395452
017-2395452
sekarang!
Sementara stok ada.
.

#bajuraya2017 #minyaklintahbelacak #moodrepublic #kuihraya2017 #bazarramadhan #payudara #ramadhansale #kadkahwin #doorgiftmurah #neelofa #fattahamin #tv3 #dramatv3 #khaibahar #sitinordiana #jannanick #fazura #radin #erafm #abpbh30 #ella #zulariffin #fidgetspinnermalaysia #kedah #pahang #pialaFA2017 #heroseorangcinderella
#kurta #kukirimcinta

#Repost @kbfcindonesia . . . . . .
Jom jom undi Babah yg yang comel ini di APM2017 ya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Šabang @khaibahar94 tercalon 2 kategori... Undi yang banyak" ye biar abang kesyangan kita bisa menang ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ’ช #khaibahar
#bayangkhaibahar
#sayangkhaibahar
#babahkhaibahar
#APM2017

H ha...foto kapan iki/ ?... #kbfc#khaibahar#indonesia#like#love#fans

#AkuSanggup - Sufi Rashid cover by @khaibahar94 saksikannya di youtube #NARTVNETWORK #khaibahar

Assalamualaikum.... Best lgu ni..hrap khai record lgu ni nti... #khaibahar
#khaibahar94
#luluhkhaibahar
#anugerahplanetmuzik2017
#Repost @zulfikhryrahman Cinta Bukan Milik Kita @khaibahar94 .Thank bro ! #khaibahar

Budak comey, hensem,baik hati..sweet ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Comey kan..kan..
#khaibahar
#apmkhaibahar2017
Ig @khaibahar94

Assalamualaikum.... Slmt ptg... #khaibahar
#khaibahar94
#luluhkhaibahar
#anugerahplanetmuzik2017
#Repost @khaibahar94 # Sertailah khai di Konsert Gemilang anjuran DBKL dengan Kerjasama Yayasan Artis 1 Malaysia dan KL Diversecity pada 30 September , 8.30 malam untuk meraikan ulangtahun Panggung Anniversary yang ke - 50 ,bersama rakan2 artis kegemaran anda !
Layari www.Diversecity.my utk maklumat lanjut .

jom ke Konsert Gemilang !

โคโค @kbfcindonesia @khaibahar94 Ketika seseorang cukup kuat tuk buatmu terjatuh,kamu harus tunjkan juga padanya bahwa kamu cukup kuat tuk bangkit berdiri dan kamu tak perlu menemukan sahabat yang paling menyenangkan,kamu hanya perlu menemukan sahabat yang paling setia ๐Ÿ˜Š
.
.
#sempurna #Kbfcindonesia #khaibahardiindonesia #khaibaharfansclubindonesia #khaibahar #kbfc_jakarta #jakarta #cover #video #apmkhaibahar2017 #APM2017 #apm2017

..sabtu 23.09.2017 ||jawatengah | repost by @kbfcindonesia ....
.
.
#khaibahardiindonesia .
.
Indonesia , lets vote Khai Bahar on APM2017 ๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š
.
Khai tercalon di 2 kategori , masing2 kategori bisa 20X vote
.
Tutorial cara vote nya ada di video #caravotekhaidiapm2017 ..
Bersama kita bisa ๐Ÿ’ช๐Ÿ‘ญ๐Ÿ‘ฌ๐Ÿ‘ซ
Semangat KBFCINDONESIA ..
.
Jangan lupa juga untuk tetap request #DariJauhSajakhaibahar dan #luluhkhaibahar di radio2 indonesia ๐Ÿ“ป
.
#khaibahar #KbfcIndonesia#kbfcjawatengah #khaibaharfansclubindonesia #khaibahardiapm2017 #APM2017

Most Popular Instagram Hashtags