#khaibahar

83103 posts

TOP POSTS

Jom smua penyokong khai di hong kong meriahkn dn saksikan prsmbhn khai "Raja Smule Live in Hong Kong" 15 oktober nnti... #khaibahar #rajasmule #hongkong

IGS olicandyhq | Khai bahar | 24 Julai 2017
.
Ehem...dah jadi duta @olicandyhq ke?...ishkkk...baru je cadang nak amik nie...huhu...so kena teruskn ler niat tu...😊..amboiii ketawa senang hati yerrr.. 😊
.
#khaibahar
#khaibahar94
#luluhkhaibahar
@khaibahar94

Jom ramai2 kita support lagu baru daripada @khaibahar94 ! Lagu ciptaan khai sendiri. Layan gila lagu ni. Tahniah khai 🤘🏻👍🏻 #luluh
#khaibahar

Comel lahh @wanyhasrita menari 💃😂😘😘❤ Hehe.. #wanyhasnizers #peminat #tajulwany #disanacintadisinirindu #4million #wanyhasrita #dan #khaibahar
Ig story 🎥 : @khaibahar94 💜

IGS olicandyhq | Khai bahar | 24 Julai 2017
.
Ehem...dah jadi duta @olicandyhq ke?...ishkkk...baru je cadang nak amik nie...huhu...so kena teruskn ler niat tu...😊
.
#khaibahar
#khaibahar94
#luluhkhaibahar
@khaibahar94

MOST RECENT

Hoooaammmmzzzzzz 😴😴 Mngntuk tapi mesti tmpur dngn malam
Melawan ngantuk
Rejeki xleh ditolak
Di foto sama Photogrfr gratis ini juga bolehh mana bisa nolak 😂

Now mnfaatkn masa tngok MV luluh cawwwwwwwwww lah
@khaibahar94
#khaibahar
#khaibahar94
#250717
#luluhkhaibahar
#luluhroadto1m

First time, I know you buddy @khaibahar94 from this video.
"Ku tak akan bersuara" from our rock legend, Nike Ardilla.

You sang lyric by lyric and blow my mind.
Who is Khai Bahar? Is he the son of Anisa Bahar Indonesian dangdut singer? 😂

Day by day, I heard "Ku tak akan bersuara" song that you sang in my ear, even I didn't play it with smartphone or MP3 player. And from that, I interested to hear your every song on youtube.
From Bayang, Dari Jauh Saja, Sinar Syawal, Luluh and a lot of your cover songs.

You have not only amazing voice, but also beautiful life story, spirit, friendship.

You don't know me Khai.
But I feel you're my best friend, a good brother.

Stay on the right track, don't forget to pray, & read Qur'an as our priority.
May Allah always gives you happiness, berjaya di dunia & akhirat.

Salam dari East Java, Indonesia 😀

#khaibahar #khaibahar94 #khainizers #kbfc #kbfcindonesia #khaibaharindonesia #luluh #luluhkhaibahar #smulemalaysia #kingofsmule

#Repost @khaibahar94 with @repostapp
・・・
Jom smua penyokong khai di hong kong meriahkn dn saksikan prsmbhn khai "Raja Smule Live in Hong Kong" 15 oktober nnti... #khaibahar #rajasmule #hongkong #luluhkhaibahar

Handsome udh itu aja💞😘😘💕
Tq abam sado @taufikidroscreation 👏👏
.
OKe last dah, mata dah mengantuk, sambung esok ye repost merepost penat mata huhuhu😂😂😂
.
Lambat repost gak papa ya.
.
@Regrann from @taufikidroscreation - Suit 👔👕👖 @khaibahar94 dari #taufikidroscreation
. . .
Untuk sebarang tempahan boleh klik di profile atau whatapps terus +6012-960 9443
. . .
#stylo #stylish #malaysiandesigner #hipster #ootd #viral #custommade #smart #wardrobe #mensuits #suit #suits #jacket #transformers #male #malemodel #malemodels #instagram #celebrity #artis #artismalaysia #khaibahar #luluhkhaibahar - #regrann

Handsome udah itu aja☺💕💕💞😘😘
Tq abam sado hehe @taufikidroscreation 👏👏
.
Lambat repost gak papa ya..
.
@Regrann from @taufikidroscreation - Suit 👔👕👖 @khaibahar94 dari #taufikidroscreation
. . .
Untuk sebarang tempahan boleh klik di profile atau whatapps terus +6012-960 9443
. . .
#stylo #stylish #malaysiandesigner #hipster #ootd #viral #custommade #smart #wardrobe #mensuits #suit #suits #jacket #transformers #male #malemodel #malemodels #instagram #celebrity #artis #artismalaysia #khaibahar #luluhkhaibahar - #regrann

Turun naik yang warna biru tu tak yah dirisaukan...jumlah views tu...skit sgt...hmmm..dah seminggu...tapi maaf mlm nie..xleh nak overtime..tp blh join klik klik....Nite semua...sweet dreams...
.
#khaibahar
#khaibahar94
#luluhkhaibahar

IGS @puterizarith | Khai bahar | 24 Julai 2017
.
Ni bukan Mr Photographer yang dalam drama Astro tu kan?...kannn...siapa dia nie?Kalau dia Mr Photographer tu sure semua gmbr x elok...eh dia pandai amik gambar...kita je tak pandai pandai nak posing...mata asyik pandang dia ja....camner..😂
.
Soalan cepuk emas...khai amik gambar sapa?keta ke...tuan keta?😂
.
#khaibahar
#khaibahar94
#luluhkhaibahar
@khaibahar94

Handsome udah itu aja☺💕💕💞😘😘
Tq abam sado hehe @taufikidroscreation 👏👏
.
Lambat repost gak papa ya..
.
@Regrann from @taufikidroscreation - Suit 👔👕👖 @khaibahar94 dari #taufikidroscreation
. . .
Untuk sebarang tempahan boleh klik di profile atau whatapps terus +6012-960 9443
. . .
#stylo #stylish #malaysiandesigner #hipster #ootd #viral #custommade #smart #wardrobe #mensuits #suit #suits #jacket #transformers #male #malemodel #malemodels #instagram #celebrity #artis #artismalaysia #khaibahar #luluhkhaibahar - #regrann

Photografer feberet 💜💜💜
.
#khaibahar
#khaibaharempire
@khaibahar94

Most Popular Instagram Hashtags