[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#khaibahar

133511 posts

TOP POSTS

Will always ❤️ u #khaibahar

Rindu.......uuu....hati ini semakin risau jurang perjalananku walau jauh takkan berubah....🌹🌹🌹 GWS @khaibahar94 😄 #khaibahar

1 je nk ckp “Kami akan sentiasa ada... “💪🏻💪🏻🌹🌹#khaibahar

Lagu fav kite jgk..hihi

Igs #khaibahar

Haha
Full di utube Patrick
#khaibahar

Do Re Mi @khaibahar94 + Geng Pagi Hot
#khaibahar #hotfm #gengpagihot

Ohh Biarlah Hidupku Dengan caraku
Sedia Menghadapi Yang Akan Tiba
Takkan Berundur Walau Seketika
Aku Terus Berjalan Mencari Sinar Baru ❤️❤️
#luluhkhaibahar
#khaibahar

MOST RECENT

@khaibahar94 💪💪💪💪💪❤❤
#Repost @hotfm976 (@get_repost)
・・・
Jom undi Penyanyi Lelaki Hot 2017 dekat https://www.hotfm.com.my/top-hot-2017/ sebelum pukul 12 malam ni
#TopHot2017
・・・
...
Undi Khai di TOP HOT 2017 HOT FM .
Kategori :
* Penyanyi Lelaki Hot 2017
* FB Live Hot 2017
* Lagu Hot 2017
.
https://www.hotfm.com.my/top-hot-2017/?v=1
.
Undian di buka sampai pukul 12 malam nanti .
Semangat 💪
.
Instagram fans @khaibahar94 di Indonesia @Kbfcindonesia .
.
#khaibahar #khaibaharfansclubindonesia #KbfcIndonesia #tophot2017 #hotfm #penyanyilelakihot2017 #fblivehot2017

.
.
TAMBAHAN NEW DESIGN CODE SK (KURUNG MODEN COTTON)
_
_
HOT ITEM !! NEW ARRIVAL !! 🔥🔥
.
MEGA SALE🎉🎉 MEGA SALE🎉🎉 MEGA SALE🎉🎉
.
PROMOSI DILANJUTKAN SEHINGGA 30 DIS‼️
.
HARGA SUPER JIMAT‼️
RM59 sepasang
RM59 sepasang
RM59 sepasang
.
TAK TERMASUK POSTAGE, BELI BANYAK JIMAT POSTAGE !!
.
====
" Kain selesa , sejuk je pakai. Nak repeat order lagi sis "
====
" Material dia best sangat sis👍 "
====
" Sukanya sis, baju dah sampai. Cantiknya 😉"
====
.
ALHAMDULILLAH... Banyak feedback positif yang sis terima. Terima kasih banyak banyak buat semua penggemar Kurung Cotton 😍😍
.
Nah mungee🌹🌹🌹
====
👗Material : ENGLISH COTTON
✅ Kain 100% English Cotton.
✅ Kain lembut dan sejuk.
✅ Kain senang di iron.
✅ Kain yang tidak mengecut.
✅ kain cotton yg mudah dijaga
👍 dijamin berkualiti
❌ warna tidak pudar, boleh bertahan sehingga 3,4 tahun !!
.
📝 To Place Order :
1) Screenshoot Item
2) WHATSAPP/TELEGRAM 012-9781089
FAST RESPONSE !! THANKS ❤
.
🔴 More KURUNGMODENCOTTON klik,
👉 #kurungmodencottonzati

Wah...ada juara baru...Alhamdulillah...walau luluh x juara tapi dia bertahan di situ...hmmm...membanggakan...😉
.

@Regranned from @recordingindustrymy - #RIMCharts Top 10 Most Streamed Domestic Songs in Malaysia, Week #49 .
#khaibahar
#khaibahar94

Wow lagu pematah hati no.1 dekat carta rim. Nak lagu khaiiii 😣 Keep on streaming guys 💞
.
@khaibahar94
#khaibahar
#khaibahar94
#khaibaharempire
#kbthebee94
#bayangAJL

Akhirnya... Tunic Medina yg di nanti nanti muncul jugak 😍.. Tunic yg paling Simple tapi sangat ELEGANT..
.
Eh apa yg best sangat tunic ni sampai semua orang ternanti nanti..?? 🤔
.
Bestlaaaa sebab tunic ni material moss crepe, dah tak perlu iron iron dah terus pakai je tau 😘
.
Lepastu, lengan pulak ada khas utk terus jadikan handsock.. Boleh terus bawa solat tau.. Tak nak jadikan handsock pun boleh terus pakai macam biasa 😘
.
Lagi best sebab ada kocek.. Senang la nak isi henpon ke tasbih ke kan 😍
.
Hanya RM39 je awak.. Ada 8 pilihan warna tau dan ada 4 pilihan saiz (S-XL) 😱
.
Eh jangan tunggu lagi... Jom grab jom 😘
.
.

Untuk wasap sila klik link biru dibio @fenomenajubahmuslimah .
.
.

#RamadaniaBoutiqueExclusive
#datoserivida #kebaya
#koleksibajuraya
#JubahMenutupaurat
#Telekung #tunic #tudungmurah #kurta
#Fesyen #Runcit #Baranganbayi
#artis #moodrepublik #hijabgaleria #jubahAcut #bajuborong #blouse #shawl #jubahwudhufriendly #tudung #bajusaizbesar #jubahmudahiron #khaibahar #jubahmuslimah #tunicmuslimah #bajukurungmodenmurah #igshopmalaysia #fenomenajubahmuslimah #bazarpaknilmurah

Semua manusia mempunyai BAYANG yang tersendiri💕💦
@khaibahar94
#khaibahar
#tophot2017

Akhirnya... Tunic Medina yg di nanti nanti muncul jugak 😍.. Tunic yg paling Simple tapi sangat ELEGANT..
.
Eh apa yg best sangat tunic ni sampai semua orang ternanti nanti..?? 🤔
.
Bestlaaaa sebab tunic ni material moss crepe, dah tak perlu iron iron dah terus pakai je tau 😘
.
Lepastu, lengan pulak ada khas utk terus jadikan handsock.. Boleh terus bawa solat tau.. Tak nak jadikan handsock pun boleh terus pakai macam biasa 😘
.
Lagi best sebab ada kocek.. Senang la nak isi henpon ke tasbih ke kan 😍
.
Hanya RM39 je awak.. Ada 8 pilihan warna tau dan ada 4 pilihan saiz (S-XL) 😱
.
Eh jangan tunggu lagi... Jom grab jom 😘
.
.

Untuk wasap sila klik link biru dibio @fenomenajubahmuslimah .
.
.

#RamadaniaBoutiqueExclusive
#datoserivida #kebaya
#koleksibajuraya
#JubahMenutupaurat
#Telekung #tunic #tudungmurah #kurta
#Fesyen #Runcit #Baranganbayi
#artis #moodrepublik #hijabgaleria #jubahAcut #bajuborong #blouse #shawl #jubahwudhufriendly #tudung #bajusaizbesar #jubahmudahiron #khaibahar #jubahmuslimah #tunicmuslimah #bajukurungmodenmurah #igshopmalaysia #fenomenajubahmuslimah #bazarpaknilmurah

Last undiiiiiii
.
.
.
.
#Rensta #Repost: @kbthebee94 via @renstapp ···
“ Sebelum tidur jom pulun undi tophot 💕 Esok hari terakhir untuk undi. Jom kita kerja keras sikit malam ni dan esok ye awak awak semua sayang sayang khai 💞
.
@khaibahar94
#khaibahar
#khaibahar94
#khaibaharempire
#kbthebee94
#bayangAJL

Last undiiiii
.
.
.
.
#Rensta #Repost: @kbthebee94 via @renstapp ···
@Regranned from @khaibaharfc.bn - Don't forget to vote @khaibahar94 at @hotfm976
LAST DAY today ❤🖤❤15/12/2017 ⭐️Penyanyi Lelaki Hot - Khai Bahar
⭐️FB Live Hot - Khai n Wany
⭐️Lagu Paling Hot - Luluh by Khai Bahar

#khaibahar #luluh - #regrann

Last undiiiiiiiiii
.
.
.
.
#Rensta #Repost: @khaibaharempire via @renstapp ···
“ Update ::📷 #15122017.
..
Assalamualaikum ..Semoga hari ini lebih baik dari semalam........Hari terakhir untuk mengundi #TopHot2017
Jangan leka terus mengundi... Jom pulun habis-habisan undi @khaibahar94 #TopHot2017.untuk kategori berikut. .
https://www.hotfm.com.my/top-hot-2017/
..
Penyanyi Lelaki Paling Hot 2017
FB Live Paling Hot 2017 -Khai Bahar & Wany. .
Lagu paling Hot 2017 -Luluh. ..
..
#KhaiBahar
#TopHot2017
#TopHotKhaiBahar2017
#Kingofsmule
#InspirasiKhaiBahar
#Fenomenamillernial
#IkonKemabaraJiwaKemanusiaan.
@narrecord
#Khaibaharempire

#Repost @huumairaa_khaibahar_
Lagi...no 1?..yeahhhh...latah dia trending...😂😂..
.

@Regranned from @mediahiburanofficial - .
TokTi & Neelofa melatah paling comel, Jep pulak kelakar gilerrrr 😂 .
#khaibahar
#khaibahar94

#repost @huumairaa_khaibahar_ Lagi...no 1?..yeahhhh...latah dia trending...😂😂..
.

@Regranned from @mediahiburanofficial - .
TokTi & Neelofa melatah paling comel, Jep pulak kelakar gilerrrr 😂 .
#khaibahar
#khaibahar94

khai,,😂😂😂 masa ni la mula” saya mencari tau khai bahar tu siapa😂😂😂🙈🙈🙈 #Repost @mediahiburanofficial (@get_repost)
・・・
TokTi & Neelofa melatah paling comel, Jep pulak kelakar gilerrrr 😂
.
#khaibahar
#kbfcindonesia
@khaibahar94

Jerawat baru..jgn risau nanti hilang sendiri..lps tu jerawat di gantikan dgn tahi lalat baru..😀 bertambah manis la kt muka tu nnt di penuhi dgn tahi lalat baru..😂 senyum sikit awak 😊 @khaibahar94
#khaibahar
#supporter
#khaibahar94
#luluhkhaibahar
#bayang
#darijauhsaja
#doakanygbaikbaik

Aduuuhh duhh duhh khai nih bukan saje raja smule tp khai jugak raja MELATAH hhahahahaa So jangan tanjat lah sapa2 yg ternampak khai melatah tu.. normal lah kan kikikii 😂 Kebahaq sape xknl wekkk 😝😂
.
@Regranned from @mediahiburanofficial - TokTi & Neelofa melatah paling comel, Jep pulak kelakar gilerrrr 😂 - #regrann
.
@khaibahar94
#khaibahar
#khaibahar94
#khaibaharempire
#kbthebee94
#bayangAJL

Lets throwback since there's nothing much to post today.
Thinking out loud cover by khai bahar💗 fall in love with his voice😍





♡🍒;just fans
♡🌻;let's support Khai Bahar
♡☕;No hate,just love
#khaibahar#khaibaharempire#khaibaharteam#thinkingoutloud

Eh eh tv macam rosak lah. Tapi kenapa suara tetap awesome ni @khaibahar94 ? 🙈 hehehe. Terima kasih juga kerana tak pernah penat melayan karenah kami semua. We love chuuu @khaibahar94 😍
.
#khaibahar94 #khaibahar #khaibaharempire #kb94 #kbsupporters #luluh #bayang #darijauhsaja #suaraemas #bakaljuara #ajl32 #sfmm32 #abpbh29 #anugerahmeletopera #tophotkhaibahar2017 #tophot2017

Salam Jumaat Jugak Kepada @khaibahar94 Semoga Dimurahkan Rezeki Di Dunia & Akhirat Amin

#Repost @khaibahar94 (@get_repost)
・・・
, rndu tmpat ni, menyesal lah kita jika kita tidak terfikir kita akan mati suatu hari nnti, dn bersyukurlah kita selagi kita masih diberi nyawa, nak buat baik x semestinya kena jadi ustaz, buat semampu kita untuk berkongsi kenikmatan Allah bagi , sesungguhnya yng buruk itu dtng dari kita sndiri dan yang baik semuanya dari dia,, insha Allah slow2 kita ubah diri kita, bersihkan hati mulai skrng, bila lagi kita nk rapatkan saf, SALAM JUMAAT

#khaibahar #khaibaharempire #khaibahar94 #luluh #bayang #darijauhsaja #sinarsyawal

Satu buti dia semakin di kenali ramai 😊 .

#Khaibahar
#khaibahar94
@khaibahar94

#Repost from @mediahiburanofficial
TokTi & Neelofa melatah paling comel, Jep pulak kelakar gilerrrr 😂

Lagi...no 1?..yeahhhh...latah dia trending...😂😂..
.

@Regranned from @mediahiburanofficial - .
TokTi & Neelofa melatah paling comel, Jep pulak kelakar gilerrrr 😂 .
#khaibahar
#khaibahar94

Salam Jumaat Barakah buat semua.
Ayahanda nak menghabiskan upload gambar Ayah dengan @khaibahar94 di Istanbul sebelum Ayah ke Bosnia tempohari ni.
.
Lepas ni, ada artis lain pulak nak datang İstanbul sebelum 2017 ni melabuhkan tirainya. Jadi elok Ayah perhabiskan upload semua gambar.😇
.
Tak sangka, duduk di Istanbul ni, banyak betul dapat bertemu dengan orang-orang yang femes. Kira rezeki jugak lah tu.
.
İni gambar kami di Spice Bazaar. Kalau dalam bahasa Turki-nya adalah Mısır Çarşısı. Maksudnya : Pasar Mesir.
.
Sejarahnya dinamakan begitu, sebab dulu Bazaar ini menjual rempah-ratus yang didatangkan dari Mesir ke İstanbul. Tapi hakikatnya segala rempah-ratus itu semuanya berasal dari Nusantara. Tapi kerana waktu itu tiada laluan laut yang terus ke Setambul, maka rempah-ratus ini terpaksa transit dahulu di Mesir menggunakan jalan darat, sebelum dihantar ke İstanbul.
.
Kerana itu lah namanya Pasar Mesir. Jadi kalau orang nak kata penjajah dulu datang sebab nak memonopoli perdagangan rempah di tanahair kita, sebenarnya memang betul pun. Sebab rempah yang datang dari Nusantara itu, bila sampai di Eropah, telah jadi sangat mahal.
.
Okay, done kelas Sejarah oleh Ayah Mehmet hari ini. Mohon kau orang tak menguap dengar.😂😂😂
Abaikan plastik yang berada di tangan Ayah tu. Masa ni Ayah lapar. Tak silap Ayah, Ayah bungkus Simit dalam plastik tu.
.
Kau tahu apa itu Simit???
Haa, kau tunggu posting²​ Ayah yang akan datang.
.
#İstanbul #SpiceBazaar #Turkey #Turkiye #İstanbulFamous 🇹🇷🇲🇾 #KhaiBahar
#SelamanyaKhaiDanMehmet 😂😂😂😂

Jika kau tak mampu memberi ku senyum
Usah kau hadir kan dengan kedukaank
OOHH biar lah
Hidup ku dengan cara ku

#khaibahar
#khaibaharempire
#kbe
#keepsupportkhaibahar

@Regranned from @khaibaharfc.bn - Don't forget to vote @khaibahar94 at @hotfm976
LAST DAY today ❤🖤❤15/12/2017 ⭐️Penyanyi Lelaki Hot - Khai Bahar
⭐️FB Live Hot - Khai n Wany
⭐️Lagu Paling Hot - Luluh by Khai Bahar

#khaibahar #luluh - #regrann

Don't forget to vote @khaibahar94 at @hotfm976
LAST DAY today ❤🖤❤15/12/2017 ⭐️Penyanyi Lelaki Hot - Khai Bahar
⭐️FB Live Hot - Khai n Wany
⭐️Lagu Paling Hot - Luluh by Khai Bahar

#khaibahar #luluh

Awak..awak..awak.. (3 kalo br afdhall) kata syg kan... kata support kann..kata dindu kann.. SOOOO.. jom undi @khaibahar94 Penyanyi Lelaki Hot 2017 &
FB Live Hot 2017 &
LAGU HOT 2017 Sooooo JAnjiiii tauu pulun harini abes abesann.. kt bg presentt kat @khaibahar94 so that dia bole senyum n happy balikk😘😘😘 .. cc: @khaibahar94 @khaibaharempire #tophot2017 #khaibahar #khaibahar94 #luluhkhaibahar #khaibaharempire #khaisikacakkami #weloveyoukhaibahar #wesupportkhaibahar 😅 fuhh panjng hashtag 😝

#Rensta #Repost: @khaibaharempire via @renstapp ···
“ UPDATE :: 📷 #15122017 ..
PERINGATAN BUAT SEMUA...
..
Assalamualaikum .. Morning guys. .
Hari ini cut off sebelum pukul 12 tengahari...... Marilah Mari kita lakukan tugasan harian untuk mengundi lagu LULUH dari Kesayangan @khaibahar94 di carta muzik-muzik .
Pastikan #luluhkhaibahar kekal juara Carta muzik-muzik. .
..
#khaibahar
#kingofsmule
#inspirasikhaibahar
#fenomenamillenial
#IkonKembaraJiwaKemanusiaan
#Bayang
#bayangroadtoajl32
#AJL32
#mm32
#luluhkhaibahar
#TopHot2017
#TopHotKhaiBahar2017
. ”

Vote!Vote!Vote!!!
Tick tock tick tock...⏰
❤❤❤
.

#khaibahar
#khaibahar94
#TopHot2017
#TopHotKhaiBahar2017
@khaibahar94

Assalamualaikum...slmt ptg... jerawat tu x
perlu di sntuh nti kta plak yg trasa skit biaq ja kat jerawat tu... SALAM JUMAAT JUGA KHAI 😊🐧 @khaibahar94
#khaibahar94
#khaibahar
#narrecords
#bayang
#luluhkhaibahar
#muzikmuzik32
#mm32
#tophot2017
#penyanyilelakihot2017
#fblivehot2017
#laguhot2017
IGS @khaibahar94

Ajummmm sungai petani . For projek 2018 #lyc . Doakan tini yana @norliyana_ghani brjaya dgn next projek .
.
Btw tini xoxo sgt dgn lirik lagu ni 😍
#luluh #khaibahar

Ajummm sungai petani, for projek #lyc 2018 . Doakan tini yana @norliyana_ghani brjaya untuk projek akan datang. Insyaallah aminnnnn. .
Btw, tini suka dgn lirik2 lagu ni 😍
#luluh #khaibahar

Let me see you smile~senyum
Alhamdulillah.. finally his back💗
S A L A M J U M A A T 🕌





♡🍒;just fans
♡🌻;let's support Khai Bahar
♡☕;No hate,just love

#khaibahar #khaharempire
#khaibaharteam

#Repost from @lindarara24
اَمِين يَا رَبَّ الْعَالَمِي
🌹Salam Jumaat🌹
#Repost @khaibahar94
#khaibahar

#Repost @khaibahar94 with @instatoolsapp ・・・
, rndu tmpat ni, menyesal lah kita jika kita tidak terfikir kita akan mati suatu hari nnti, dn bersyukurlah kita selagi kita masih diberi nyawa, nak buat baik x semestinya kena jadi ustaz, buat semampu kita untuk berkongsi kenikmatan Allah bagi , sesungguhnya yng buruk itu dtng dari kita sndiri dan yang baik semuanya dari dia,, insha Allah slow2 kita ubah diri kita, bersihkan hati mulai skrng, bila lagi kita nk rapatkan saf, SALAM JUMAAT
#kbfc_jawatimur
#khaibahar
#rindukhaibahar

Hot Hotter Hotest..❤❤❤
Reminder love..last day today..
.
#khaibahar
#khaibahar94
#TopHot2017
#TopHotKhaiBahar2017
@khaibahar94

AMOURA COSMETICS YEAR END SALE !!
.
BERLANGSUNG DARI 27 NOV 2017 - 27 DECEMBER 2017
( Pls SHARE & TAG kawan-kawan korang tau )
.
—> Lip Matte Wuduk Friendly RM35
—> Lip Matte Waterproof Casing Bulat/Frosted RM35
—> Ombretto Eyeshadow Palette RM65

Suka ke tak suka?

Kejap je dah 1 tahun 3 bulan Amoura Cosmetics menapak dalam market Malaysia ni. Untuk tanda penghargaan kami, kami buat YES ni KHAS untuk Amoura Cosmetics lovers semua!

Tak usah ragu-ragu, tak usah risau. Produk kami semua ada kelulusan KKM, dibuat di kilang bertaraf GMP di Malaysia. Selamat, halal dan dijamin kualiti setanding jenama Antarabangsa!

Dari Lip Matte, Eyeshadow semua ada! Dah la murah, kita bagi lagi diskaun HARGA RUNTUH.

FIRST COME FIRST SERVE TAU! Stock kami dah xbanyak.. 😉

Untuk pertanyaan dan pembelian bole terus direct Whatsapp 0192054680 atau boleh klik link di bio 😊

AMOURA COSMETICS YEAR END SALE !!
.
BERLANGSUNG DARI 27 NOV 2017 - 27 DECEMBER 2017
( Pls SHARE & TAG kawan-kawan korang tau )
.
—> Lip Matte Wuduk Friendly RM35
—> Lip Matte Waterproof Casing Bulat/Frosted RM35
—> Ombretto Eyeshadow Palette RM65

Suka ke tak suka?

Kejap je dah 1 tahun 3 bulan Amoura Cosmetics menapak dalam market Malaysia ni. Untuk tanda penghargaan kami, kami buat YES ni KHAS untuk Amoura Cosmetics lovers semua!

Tak usah ragu-ragu, tak usah risau. Produk kami semua ada kelulusan KKM, dibuat di kilang bertaraf GMP di Malaysia. Selamat, halal dan dijamin kualiti setanding jenama Antarabangsa!

Dari Lip Matte, Eyeshadow semua ada! Dah la murah, kita bagi lagi diskaun HARGA RUNTUH.

FIRST COME FIRST SERVE TAU! Stock kami dah xbanyak.. 😉

Untuk pertanyaan dan pembelian bole terus direct Whatsapp 0192054680 atau boleh klik link di bio 😊

AMOURA COSMETICS YEAR END SALE !!
.
BERLANGSUNG DARI 27 NOV 2017 - 27 DECEMBER 2017
( Pls SHARE & TAG kawan-kawan korang tau )
.
—> Lip Matte Wuduk Friendly RM35
—> Lip Matte Waterproof Casing Bulat/Frosted RM35
—> Ombretto Eyeshadow Palette RM65

Suka ke tak suka?

Kejap je dah 1 tahun 3 bulan Amoura Cosmetics menapak dalam market Malaysia ni. Untuk tanda penghargaan kami, kami buat YES ni KHAS untuk Amoura Cosmetics lovers semua!

Tak usah ragu-ragu, tak usah risau. Produk kami semua ada kelulusan KKM, dibuat di kilang bertaraf GMP di Malaysia. Selamat, halal dan dijamin kualiti setanding jenama Antarabangsa!

Dari Lip Matte, Eyeshadow semua ada! Dah la murah, kita bagi lagi diskaun HARGA RUNTUH.

FIRST COME FIRST SERVE TAU! Stock kami dah xbanyak.. 😉

Untuk pertanyaan dan pembelian bole terus direct Whatsapp 0192054680 atau boleh klik link di bio 😊

AMOURA COSMETICS YEAR END SALE !!
.
BERLANGSUNG DARI 27 NOV 2017 - 27 DECEMBER 2017
( Pls SHARE & TAG kawan-kawan korang tau )
.
—> Lip Matte Wuduk Friendly RM35
—> Lip Matte Waterproof Casing Bulat/Frosted RM35
—> Ombretto Eyeshadow Palette RM65

Suka ke tak suka?

Kejap je dah 1 tahun 3 bulan Amoura Cosmetics menapak dalam market Malaysia ni. Untuk tanda penghargaan kami, kami buat YES ni KHAS untuk Amoura Cosmetics lovers semua!

Tak usah ragu-ragu, tak usah risau. Produk kami semua ada kelulusan KKM, dibuat di kilang bertaraf GMP di Malaysia. Selamat, halal dan dijamin kualiti setanding jenama Antarabangsa!

Dari Lip Matte, Eyeshadow semua ada! Dah la murah, kita bagi lagi diskaun HARGA RUNTUH.

FIRST COME FIRST SERVE TAU! Stock kami dah xbanyak.. 😉

Untuk pertanyaan dan pembelian bole terus direct Whatsapp 0192054680 atau boleh klik link di bio 😊

#repost @khaibahar94 , rndu tmpat ni, menyesal lah kita jika kita tidak terfikir kita akan mati suatu hari nnti, dn bersyukurlah kita selagi kita masih diberi nyawa, nak buat baik x semestinya kena jadi ustaz, buat semampu kita untuk berkongsi kenikmatan Allah bagi , sesungguhnya yng buruk itu dtng dari kita sndiri dan yang baik semuanya dari dia,, insha Allah slow2 kita ubah diri kita, bersihkan hati mulai skrng, bila lagi kita nk rapatkan saf, SALAM JUMAAT
#khaibahar
@khaibahar94 ❤❤❤

All the best @khaibahar94 .. semoga hari ini lebih dr hari semalam.. put Allah first in everything.. #khaibahar
#luluh

اَمِين يَا رَبَّ الْعَالَمِي
🌹Salam Jumaat🌹
#Repost @khaibahar94
#khaibahar

Dulu... kini.. dan selamanya... #ADIKHEROL @khaibahar94
dan begitu juga kami...
akan sntiasa bersama dan tidak akan pernah jemu utk menyokongmu
#ADIKHEROL @khaibahar94 ... SEMOGA ALLAH MEMBERKATI.. aaammmiiinnnn... #Khaibahar94
#Khaibahar
#ADIKHEROL

Rehat sat..buka2 ig nmpk maira post ni..mula2 nk teriak 😭😭😭 ..nsib khai dh mncul ..klu tk mau teriak lg ..huhuhu .
#Repost @huumairaa_khaibahar_(@repost_via_instant)"Jangan Menangis Sayang...Ku Seperti Dulu...Rinduku Hanya Padamu ...Cintaku Hanya Untukmu...Buat Selamanya..." .
.
[ Ikhlas From Khai Bahar To KB Fans Family n Empire..😁 ]
.
Best plk lagu nie...sesuai laa tuk korang yang sedih...sedih...nangis...rindu merindu tu...saper? elehhh...x nak mengaku...😂😂
.
Berhenti sedih yer...Tapi jangan berhenti mengundi...😊...
.
#khaibahar #khaibahar94
@khaibahar94 #berhentirehat

Itu jrawat rindu kat indah bang..... 😁😁
Takpe lah.. Tak sentuh..... Hehehehe gurau je ya bang @khaibahar94 😃😃 Jngn lupa bahagia ya bang.... Dn jngn sedih2 lgi..... Fans abng trrutama indah kan slalu ada untuk sokong abng
Good luck abng ksagangn..... 😘😘😎❤❤ #khaibahar
#khaibahar94
#15122017

Kenapa jerawat?
Sedangkan kita x minta pon dia ada.
Jadi saya buat keputusan untuk tidak sentuh dan biarkan ia iberlaku dan berlaku... 😊😊😊 Diam dengan seribu bahasa dan tidak memudaratkan orang lain itu lebih baik... Biarlah dia
Smngt mu semngat kita.... Typo ke bukan *iberlaku*???? Tu apa 😂
@khaibahar94
#khaibahar
#khaibahar94
#jum'atberkah
#semnagat
#kitadadisini
#strong

Comelnya awak😍😍@khaibahar94 ade jerawat ke..tak ade jerawat ke @khaibahar94 tetap comel lah..😂😂😂btul tak tipu @khaibahar94 sntiasa comel..😍😍
I love,u @khaibahar94 😘😘😘
.
.
#Khaibaharlovely
#kb94lovely
#togetherwesupportkb
#familykb
#khaibahar
#khaibahar94
#bayang
#darijauhsaja
#sinarsyawal
#luluh
#supportkhaibahar
#lovekhaibahar
#fanskhaibahar
#terusmenyokongkhaibahar
#mrpingu

Most Popular Instagram Hashtags