[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kezns

1343 posts

TOP POSTS

Assalamualaikummm syg2 musyuk asyamm kaknonnnn nii.. hehehehe yg dh mula kerja hrini niii, selamat kembali bekerja! Heheheh balik kerja kang jgn lupa naa singgah2 ke kedai kaknon sbentar yeee.. yg dok goyang kaki kat rumahhh je tuuu, pun mai lh juge singgah ke kedai kaknon nii haaaa... cuci2 mate skjap pun jadi lerrrr... kaknon ada bnyk design molek2 ni haaa.. latest designnnn semuanyaaaa ... gerenti puas hati lh....hihihi so far ramai yg dtg kedai kaknon n sngt brpuas hatiiii... tgk la reviewww kan..hihihi sampai kaknon kurg masa nak jenguk whatsapp.. pm.. aduhaiiii la syggg22... maafkan kaknon n crews semua yaaa.. kami akan reply sehabis baik n sepantas yg boleh.. kaknon syg uolssss semuaa.. meh dtg penuhkan kedai kaknon okkk.. promosiiiii hebat niiii... yiawwwwwww... 😄😄😄😍😍😍😍...
•
Rege kite tgh cun meletop ni syg2 tauuu... harga promosii kmi mmg meletoppp... Rege EMAS MURAHHH... UPAHH MURAHHH... rege kaknon bagi skali gst dh sygggg... pehtu sesape yg adr voucher tu leh la dtggg.. dpt deskaunnn rm2/g potongan... beli plak brg yg 40g ke atas.. dpt plak lagi rm2/g potongan.. perghhh.. kaknon senang hatiiii... heheheh anda bagaimana??.. apa lagiii.... Mestiii la sukaaa kann?... hikhikkk.. k la syg kaknonnnn.... ada masa maiii naa.. xdak masa ka jauh ka leh la beli onlineeee dgn kami... jgn risooo, rege kmi ni ttap murohhh...heheheh rege kmi hrini msih samee je yee.... muahhh....😍😍😍😙😙😙😙..
•
SELASA 31/01/2017.
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM172.80/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> RM155.00/gram.
(susut nilaiii +/-10% jaaaa okeee anjeeee..... 😘😘😘).
•
HARGA BUYBACK >>> RM148.20/gram.
(pelanggan jual untuk ambil tunai) harga buyback mengikut index semasa.. harga akan berubah mengikut saat ya anjee.. hakak habaq awal2 naaa... 😊😊😊😘😘😘.
•
HARGA EMAS 999 SPECIAL >>> RM185.80/gram.😙😙.
•
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#kezns #keznsap #kedaiemaszakariann

Assalamualaikum... Goodd morningg ninggg ninggggg... apaa kabo??.. 😋😋😋.. daa breakfastt kaa belommm??.. niee hakakk nakk bagii tahuuu rantaii tangannn, bangle, cincinnn, rantai leherrr dah restock daaaa..... semuee comeiii, gojesss2 ni haaaa... hihi... haaaaaa... maii laa singgah kedai kaknon ni haaaa, dtgg cucii mataa pun takpaaa... heheheh konfemm tertarikk nnti dgn designn yg kaknon ada ni haaa... heheheh.... jgn risoo ye syg2 kaknonn.... rege emasssssssssss kiteeee tetap TERMURAHHHHHH dahhhh.....Upah??? Haaa lagi MURAHHH... rege kaknon bagi skali gst dh tu sygggg... sesape ade VOUCHERR tu leh la dtggg.. dpt deskaunnn kaknon bagi yeeee... beli plak brg yg 40g dan ke atas (1 item) dapat lgi deskaunnn potongan rm2/g.....perghhh... besttt gitewwwww.... Kaknon senang hati tgk syg kaknonnn niii heppiii..... hehehhe haaa acanerrrr??.. suke tak???... Mestiii la sukaaa kannn... doubleee sukeee pulakk tuuu.. hikhikkk.. k la syg kaknonnnn.... ada masa maiii naaa.. xdak masa ka jauh ka leh la beli onlineeee.... boleh dtg harii cutiii... kedai kiteee ni pun hari harii bukaaa... hokeyyy...heheheheh byeee sygssss muahhhhhhhhh 😘😘😘😘
•
JUMAAT 10/2/2017
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM175.40/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> RM158.70/gram.
(susut nilaiii +/-9.5% jaaaa okeee anjeeee..... 😘😘😘).
•
HARGA BUYBACK >>> RM153.70/gram.
(pelanggan jual untuk ambil tunai) harga buyback mengikut index semasa.. harga akan berubah mengikut saat ya anjee.. hakak habaq awal2 naaa... 😊😊😊😘😘😘.
•
HARGA EMAS 999 SPECIAL >>> RM189.50/gram.😙😙.
•
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#kezns #keznsap #kedaiemaszakariannsons #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #i

Assalamualaikum semua 😄😄..selamat pagi syg2 kaknon .....selama bercuti CNY nie sambil2 berjalan tuu mai la singgah ke kedai kaknon nie haaa😚😚😚 sambil2 cuci mata...mane tau la berkenan dihati ...yg pasti rege kaknon melettops murah syg2 kaknon...mai pakat singgah ke kedai kaknon yew bwak satu kampung pun bole yew syg kaknon...😉😉😉😉
Muaahhhhhh cikeeddd 😄😄😄😍...
•
Rege kite tgh cun meletop ni syg... harga promosii meletoppp... Rege EMAS MURAHHH... UPAHH MURAHHH... rege kaknon bagi skali gst dh sygggg... pehtu sesape adr voucher tu leh la dtggg.. dpt deskaunnn rm2/g potongan... beli plak brg yg 40g ke atas.. dpt plak lagi rm2/g potongan.. perghhh.. kaknon suke hatiii... anda bagaimana??.. apa lagiii. Mestiii la sukaaa kannn... hikhikkk.. k la syg kaknonnnn.... ada masa maiii.. xdak masa ka jauh ka leh la beli onlineeee.... rege samee je ye syggg.. muahhh....😍😍😍😙😙😙😙..
•
AHAD 29/01/2017.
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM172.80/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> RM155.00/gram.
(susut nilaiii +/-10% jaaaa okeee anjeeee..... 😘😘😘).
•
HARGA BUYBACK >>> RM148.20/gram.
(pelanggan jual untuk ambil tunai) harga buyback mengikut index semasa.. harga akan berubah mengikut saat ya anjee.. hakak habaq awal2 naaa... 😊😊😊😘😘😘.
•
HARGA EMAS 999 SPECIAL >>> RM185.80/gram.😙😙.
•
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#kezns #keznsap #kedaiemaszakariannsons #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.

Assalamualaikum semua 😄😄..selamat pagi syg2 kaknon .....selama bercuti CNY nie sambil2 berjalan tuu mai la singgah ke kedai kaknon nie haaa😚😚😚 sambil2 cuci mata...mane tau la berkenan dihati ...yg pasti rege kaknon melettops murah syg2 kaknon...mai pakat singgah ke kedai kaknon yew bwak satu kampung pun bole yew syg kaknon...😉😉😉😉
Muaahhhhhh cikeeddd 😄😄😄😍...
•
Rege kite tgh cun meletop ni syg... harga promosii meletoppp... Rege EMAS MURAHHH... UPAHH MURAHHH... rege kaknon bagi skali gst dh sygggg... pehtu sesape adr voucher tu leh la dtggg.. dpt deskaunnn rm2/g potongan... beli plak brg yg 40g ke atas.. dpt plak lagi rm2/g potongan.. perghhh.. kaknon suke hatiii... anda bagaimana??.. apa lagiii. Mestiii la sukaaa kannn... hikhikkk.. k la syg kaknonnnn.... ada masa maiii.. xdak masa ka jauh ka leh la beli onlineeee.... rege samee je ye syggg.. muahhh....😍😍😍😙😙😙😙..
•
AHAD 29/01/2017.
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM172.80/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> RM155.00/gram.
(susut nilaiii +/-10% jaaaa okeee anjeeee..... 😘😘😘).
•
HARGA BUYBACK >>> RM148.20/gram.
(pelanggan jual untuk ambil tunai) harga buyback mengikut index semasa.. harga akan berubah mengikut saat ya anjee.. hakak habaq awal2 naaa... 😊😊😊😘😘😘.
•
HARGA EMAS 999 SPECIAL >>> RM185.80/gram.😙😙.
•
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#kezns #keznsap #kedaiemaszakariannsons #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.

Assalamualaikum dan selamat pagi sayang sayang semua😍 Apa khabar? Baik ke? Ha ni kaknon nak ajak sayang sayang semua pergi ke kedai kaknon ni cuci cuci mata...banyak ni design latest2 kita kuarkan ni..meh grab cecepat ye sementara harga tengah meletups😍 jom serbu reramai ye..sape lambat melepas la hehehehe😃 HARGA EMAS muroh, UPAH pun muroh, DESIGN comei2 ni haaa... hihihihi mano yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawak sekali yeee dan ingat tau jgn koyak voucher tuh duluu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkan voucher tuh utk laling2 kaknon ni semuaa 😗😗 Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt tau hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee 😁😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk.... wow sgttttt... bnyk tuu discount..hehehe Jangan ckp kaknon tk payung ualls😉😉hehehe Tak mau tggu lama lama ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai ramai ajak family, kawan kawan,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhikhik 😙😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁 Kaknon nk hapdet hrga utk hrini pulak.. See u soon laling2 kaknon semuaa ..Sayang ualls ketat ketat ...muahhhhhhhhhhhhxxx....😍😍😍😙😙😙😙..
•
ISNIN 13/03/2017
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM173.90/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> RM157.30/gram.
(susut nilaiii +/-9.5% jaaaa okeee anjeeee..... 😘😘😘).
•
HARGA EMAS 999 SPECIAL >>> RM187.80/gram.😙😙.
•
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#kezns #keznsap #kedaiemaszakariannsons #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #ma

Assalamualaikummmm... haiii syg2 kaknonn semueeee... hikhikk.. apa kabarr??? harap sihat walafiat yee syg2 kaknon niii semueee... kaknonn rinduuu sgt2 ngan uolssss ni... 😉😉...haaa yg mane free2 tu mai lh dtg ke kedai kaknon ni haaa 😍😍 bykk barangg baru masok ni tauuu, yg gojess, yg comeiiii dan terlatestt designnn!! Mmg terboekkkk lh di pasarannn 😄😄😄.... ruginyeee tak dtgg kedai kaknon nii,, pastuuu yg mne ade VOUCHER jgnn lupe bawaa sekali yeee... dan di ingatkn jgn potong la syggggg voucherrr tu lg.. biaarr kaknonn jee yg potong untukk uolsss... heheheheh 😜 lps tuu kalau belii brngan kiteee ats 40g selepas potong PER ITEM kaknonn tolak lg RM2/g lagiii.... haaaa... nampak kn kaknonn sayanggg ngat ngattt kt uolsss!! Ape lagi... mai laaa ramai ramai ajak family, sedare mara, sepupu sepapat, jiran sebelahh semua laa.. hikhikhik 😍😍😍... hokeyyy lahhh...kaknon nak hapdet rege untk hrini niiii.... see uolssss....muahhhhhhhhhhhhxxx....😍😍😍😙😙😙😙..
•
SELASA 21/02/2017.
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM177.00/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> RM160.20/gram.
(susut nilaiii +/-9.5% jaaaa okeee anjeeee..... 😘😘😘).
•
HARGA BUYBACK >>> RM155.20/gram.
(pelanggan jual untuk ambil tunai) harga buyback mengikut index semasa.. harga akan berubah mengikut saat ya anjee.. hakak habaq awal2 naaa... 😊😊😊😘😘😘.
•
HARGA EMAS 999 SPECIAL >>> RM191.20/gram.😙😙.
•
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#kezns #keznsap #kedaiemaszakariannsons #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.

Assalamualaikum dan selamat pagi you alls😊 sihat tak semua ni? Kak non harap semua sihat sihat laa yee😍 cuti cuti ni pergi mana? Meh la serbu kedai kaknon ni ha banyak design latest ni ha jgn tunggu lelama ye😃HARGA EMAS kmi muroh, UPAH pun muroh, DESIGN semue gojes belako ni haaa 😍😍 hihi mano yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali yeee dan ingat tau jgn koyak voucher tuh dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkan voucher tuh utk laling2 kaknon ni semuaa 😗😗 Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt tau hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee 😁😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk.... wow sgttttt... bnyk tuu discount..hehehe Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan kawan,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhikhikq 😙😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁 Kaknon nk update hrga utk hrini pulak.. See u soon laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙😙.
•
AHAD 26/3/2017.
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM177.60/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> RM160.70/gram.
(susut nilaiii +/-9.5% jaaaa okeee anjeeee..... 😘😘😘).
•
HARGA EMAS 999 SPECIAL >>> RM191.90/gram.😙😙.
•
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#kezns #keznsap #kedaiemaszakariannsons #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.

Assalamualaikum... selamat tengahari kesayangannn kaknonnnn... how are youuuuu... hehe.. 😋😋😋.. daa pkir ke nak lunch ape japgi niiii.... sesambil pkir2 nak lunch tu... Mai lh dtg kedaiii kaknon niii yeee syg2 kaknonnn semuee.. rege murah dahhh niiiii... upah pun murahhh... yangg mnee ade VOUCHER tuu time nii laa kena dtgg... jangan simpan2 laaaa... rugiiiiii...😘😘😘.. regee tngh RUNTUHH lgi ni... rege ksih syg kite bagii dkt uolsssss semueee.. 😂😂😂.. takk rugiii ponnn belii emass niii.... memangg regeee trbaikkkk punyee lh kaknon gerentiiiii... okeyyy laaa... nakk hapdett regee dn brang baruuu duluu niee... ... muahhhhhhhhhh 😍😍😍😘😘😘😘.. •
SELASA 27/12/2016.
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM164.00/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> RM148.40/gram.
(susut nilaiii +/-9.5% jaaaa okeee anjeeee..... 😘😘😘).
•
HARGA BUYBACK >>> RM142.80/gram.
(pelanggan jual untuk ambil tunai) harga buyback mengikut index semasa.. harga akan berubah mengikut saat ya anjee.. hakak habaq awal2 naaa... 😊😊😊😘😘😘.
•
HARGA EMAS 999 SPECIAL >>> RM177.00/gram.😙😙.
•
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#kezns #keznsap #kedaiemaszakariannsons #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.

Assalamualaikum dan selamat pagi syg2 kaknon smue😊 apa khabar? Sihat ke?? Hihi hrap sihat lh ye semua syg2 kaknon ni 😘 yg kerja tu, blik kerja nnti boleh lh singgah ke kedai kaknon ni haa😀yg tkde buat apa dkt rumah tu haa mai lh sini sis.. reramai serbu😙first come first serve yaaaaaa jgn tunggu lma2 tau😃HARGA EMAS kmi muroh, UPAH pun muroh, DESIGN semue comei2 belako ni haaa 😍 hihi mano yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali yeee dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkan voucher tuh utk laling2 kaknon ni semuaa😗 Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt tau hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk.... wow sgttttt... bnyk tuu discount..hehehe Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan kawan,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhikhikq 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁 Kaknon nk update hrga utk hrini pulak.. See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙.
•
SELASA 28/03/2017.
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM178.30/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> RM161.30/gram.
(susut nilaiii +/-9.5% jaaaa okeee anjeeee..... 😘😘😘).
•
HARGA EMAS 999 SPECIAL >>> RM192.60/gram.😙😙.
•
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#kezns #keznsap #kedaiemaszakariannsons #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.

MOST RECENT

Assalamualaikum uolls😃 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye...dan boleh singgah kedai weols ni ha.. chewan @mas.z.irwan kata banyak design gojes2 tau harga pun terlajak murah😍 cepat grab ye😉 ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkan voucher tuh utk laling2 kaknon ni semuaa😗 Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount..hehehe Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁 Kaknon nk update hrga utk hrini pulak.. See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙.
•
Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen.
•
SABTU 08/04/2017
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM178.90/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> RM161.90/gram.
(susut nilaiii +/-9.5% jaaaa okeee anjeeee..... 😘😘😘).
•
HARGA EMAS 999 SPECIAL >>> RM193.30/gram.😙😙.
•
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#kezns #keznsap #kedaiemaszakariannsons #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselli

Assalamualaikum uolls😃 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye...dan boleh singgah kedai weols ni ha.. chewan @mas.z.irwan kata banyak design gojes2 tau harga pun terlajak murah😍 cepat grab ye😉 ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkan voucher tuh utk laling2 kaknon ni semuaa😗 Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount..hehehe Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁 Kaknon nk update hrga utk hrini pulak.. See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙.
•
Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen.
•
SABTU 08/04/2017
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM178.90/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> RM161.90/gram.
(susut nilaiii +/-9.5% jaaaa okeee anjeeee..... 😘😘😘).
•
HARGA EMAS 999 SPECIAL >>> RM193.30/gram.😙😙.
•
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#kezns #keznsap #kedaiemaszakariannsons #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselli

Assalamualaikum uolls😃 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye...dan boleh singgah kedai weols ni ha.. chewan @mas.z.irwan kata banyak design gojes2 tau harga pun terlajak murah😍 cepat grab ye😉 ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkan voucher tuh utk laling2 kaknon ni semuaa😗 Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount..hehehe Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁 Kaknon nk update hrga utk hrini pulak.. See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙.
•
Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen.
•
SABTU 08/04/2017
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM178.90/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> RM161.90/gram.
(susut nilaiii +/-9.5% jaaaa okeee anjeeee..... 😘😘😘).
•
HARGA EMAS 999 SPECIAL >>> RM193.30/gram.😙😙.
•
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#kezns #keznsap #kedaiemaszakariannsons #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselli

Assalamualaikum uolls😃 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye...dan boleh singgah kedai weols ni ha.. chewan @mas.z.irwan kata banyak design latest2 cantik2 baru kuar tau😍 cepat grab ye sementara stok masih ada ni😉 ni kaknon nak bgtahu bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkan voucher tuh utk laling2 kaknon ni semuaa😗 Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount..hehehe Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁 Kaknon nk update hrga utk hrini pulak.. See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙.
•
JUMAAT 07/04/2017
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM180.60/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> RM163.40/gram.
(susut nilaiii +/-9.5% jaaaa okeee anjeeee..... 😘😘😘).
•
HARGA EMAS 999 SPECIAL >>> RM195.10/gram.😙😙.
•
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#kezns #keznsap #kedaiemaszakariannsons #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.

Assalamualaikum uolls😃 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye...dan boleh singgah kedai weols ni ha.. chewan @mas.z.irwan kata banyak design latest2 cantik2 baru kuar tau😍 cepat grab ye sementara stok masih ada ni😉 ni kaknon nak bgtahu bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkan voucher tuh utk laling2 kaknon ni semuaa😗 Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount..hehehe Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁 Kaknon nk update hrga utk hrini pulak.. See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙.
•
JUMAAT 07/04/2017
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM180.60/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> RM163.40/gram.
(susut nilaiii +/-9.5% jaaaa okeee anjeeee..... 😘😘😘).
•
HARGA EMAS 999 SPECIAL >>> RM195.10/gram.😙😙.
•
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#kezns #keznsap #kedaiemaszakariannsons #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.

Assalamualaikum uolls😃 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye...dan boleh singgah kedai weols ni ha.. chewan @mas.z.irwan kata banyak design latest2 cantik2 baru kuar tau😍 cepat grab ye sementara stok masih ada ni😉 ni kaknon nak bgtahu bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH je tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkan voucher tuh utk laling2 kaknon ni semuaa😗 Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount..hehehe Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁 Kaknon nk update hrga utk hrini pulak.. See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙.
•
JUMAAT 07/04/2017
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM180.60/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> RM163.40/gram.
(susut nilaiii +/-9.5% jaaaa okeee anjeeee..... 😘😘😘).
•
HARGA EMAS 999 SPECIAL >>> RM195.10/gram.😙😙.
•
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#kezns #keznsap #kedaiemaszakariannsons #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.

Assalamualaikum uolls😃 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye...dan boleh singgah kedai weols ni ha.. chewan @mas.z.irwan kata banyak design latest2 gojess2 tau harga pun terlajak murahhh nie meh serbu reramai ye😍 siapa cepat dia dapat ok😉HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkan voucher tuh utk laling2 kaknon ni semuaa😗 Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount..hehehe Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁 Kaknon nk update hrga utk hrini pulak.. See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙.
•
KHAMIS 06/04/2017
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM178.90/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> RM161.90/gram.
(susut nilaiii +/-9.5% jaaaa okeee anjeeee..... 😘😘😘).
•
HARGA EMAS 999 SPECIAL >>> RM193.20/gram.😙😙.
•
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#kezns #keznsap #kedaiemaszakariannsons #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.

Assalamualaikum you alls😃 apa khabar?? Kaknon harap semua sihat belaka lah ye... dan boleh singgah kedai weols ni ha.. ni haaa.. chewan @mas.z.irwan kata banyak design latest2 gojess2 tau harga pun terlajak murahhh nie meh serbu reramai ye😍 siapa cepat dia dapat ok😉HARGA EMAS kmi murah, UPAH pun murah, DESIGN semue gorgeous ii belaka haaa 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali yeee dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkan voucher tuh utk laling2 kaknon ni semuaa😗 Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt tau hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk.... wow sgttttt... bnyk tuu discount..hehehe Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan kawan,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁 Kaknon nk update hrga utk hrini pulak.. See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙.
•
RABU 05/04/2017
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM178.90/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> RM161.90/gram.
(susut nilaiii +/-9.5% jaaaa okeee anjeeee..... 😘😘😘).
•
HARGA EMAS 999 SPECIAL >>> RM193.20/gram.😙😙.
•
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#kezns #keznsap #kedaiemaszakariannsons #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.

Assalamualaikum you alls😃 apa khabar?? Kaknon harap semua sihat belaka lah ye... dan boleh singgah kedai weols ni ha.. ni haaa.. chewan @mas.z.irwan kata banyak design latest2 gojess2 tau harga pun terlajak murahhh nie meh serbu reramai ye😍 siapa cepat dia dapat ok😉HARGA EMAS kmi murah, UPAH pun murah, DESIGN semue gorgeous ii belaka haaa 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali yeee dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkan voucher tuh utk laling2 kaknon ni semuaa😗 Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt tau hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk.... wow sgttttt... bnyk tuu discount..hehehe Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan kawan,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁 Kaknon nk update hrga utk hrini pulak.. See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙.
•
RABU 05/04/2017
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM178.90/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> RM161.90/gram.
(susut nilaiii +/-9.5% jaaaa okeee anjeeee..... 😘😘😘).
•
HARGA EMAS 999 SPECIAL >>> RM193.20/gram.😙😙.
•
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#kezns #keznsap #kedaiemaszakariannsons #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.

Assalamualaikum dan selamat pagi semua😊 apa khabar? Sihat ke semua? Harap semua sihat belaka ye. Meh la awal2 bulan ni serbu kedai kaknon ha banyak design2 latest tau harga pun meletups ni😍first come first serve ya jgn tunggu lma2 ok😃HARGA EMAS kmi murah, UPAH pun murah, DESIGN semue gorgeous ii belaka haaa 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali yeee dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkan voucher tuh utk laling2 kaknon ni semuaa😗 Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt tau hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk.... wow sgttttt... bnyk tuu discount..hehehe Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan kawan,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁 Kaknon nk update hrga utk hrini pulak.. See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙.
•
AHAD 2/04/2017.
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM177.90/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> RM161.00/gram.
(susut nilaiii +/-9.5% jaaaa okeee anjeeee..... 😘😘😘).
•
HARGA EMAS 999 SPECIAL >>> RM192.20/gram.😙😙.
•
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#kezns #keznsap #kedaiemaszakariannsons #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.

Assalamualaikum dan selamat pagi semua😊 apa khabar? Sihat ke? Harap semua sihat belaka ye. Meh la awal2 bulan ni shopping kat kedai kaknon ha banyak design2 latest tau😍first come first serve yaaaaaa jgn tunggu lma2 tau😃HARGA EMAS kmi murah, UPAH pun murah, DESIGN semue gorgeous ii belaka haaa 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali yeee dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkan voucher tuh utk laling2 kaknon ni semuaa😗 Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt tau hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk.... wow sgttttt... bnyk tuu discount..hehehe Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan kawan,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁 Kaknon nk update hrga utk hrini pulak.. See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙.
•
SABTU 1/04/2017.
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM177.90/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> RM161.00/gram.
(susut nilaiii +/-9.5% jaaaa okeee anjeeee..... 😘😘😘).
•
HARGA EMAS 999 SPECIAL >>> RM192.20/gram.😙😙.
•
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#kezns #keznsap #kedaiemaszakariannsons #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.

Assalamualaikum dan salam sejahtera laling kaknon smue😊 apa khabar? Sihat ke? Harap semua sihat belaka ye. Meh la yang free2 tu datang kedai kaknon ha banyak design2 latest ni😍first come first serve yaaaaaa jgn tunggu lma2 tau😃HARGA EMAS kmi murah, UPAH pun murah, DESIGN semue gorgeous ii belaka haaa 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali yeee dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkan voucher tuh utk laling2 kaknon ni semuaa😗 Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt tau hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk.... wow sgttttt... bnyk tuu discount..hehehe Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan kawan,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁 Kaknon nk update hrga utk hrini pulak.. See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙.
•
JUMAAT 31/03/2017.
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM176.90/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> RM160.10/gram.
(susut nilaiii +/-9.5% jaaaa okeee anjeeee..... 😘😘😘).
•
HARGA EMAS 999 SPECIAL >>> RM191.10/gram.😙😙.
•
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#kezns #keznsap #kedaiemaszakariannsons #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.

Assalamualaikum dan salam sejahtera laling kaknon smue😊 apa khabar? Sihat ke? Harap semua sihat belaka ye. Meh la yang free2 tu datang kedai kaknon ha banyak design2 latest ni😍first come first serve yaaaaaa jgn tunggu lma2 tau😃HARGA EMAS kmi murah, UPAH pun murah, DESIGN semue gorgeous ii belaka haaa 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali yeee dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkan voucher tuh utk laling2 kaknon ni semuaa😗 Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt tau hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk.... wow sgttttt... bnyk tuu discount..hehehe Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan kawan,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁 Kaknon nk update hrga utk hrini pulak.. See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙.
•
JUMAAT 31/03/2017.
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM176.90/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> RM160.10/gram.
(susut nilaiii +/-9.5% jaaaa okeee anjeeee..... 😘😘😘).
•
HARGA EMAS 999 SPECIAL >>> RM191.10/gram.😙😙.
•
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#kezns #keznsap #kedaiemaszakariannsons #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.

Assalamualaikum dan Salam sejahtera laling kaknon smue😊 apa khabar? Sihat ke? Harap semua sihat belaka ye. Mana yg ada masa terluang free ii tuh meyhh lerw beramai walk in ke kedai kaknon ni sementara banyk barang baru masuk ni haa😍first come first serve yaaaaaa jgn tunggu lma2 tau😃HARGA EMAS kmi murah, UPAH pun murah, DESIGN semue gorgeous ii belaka haaa 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali yeee dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkan voucher tuh utk laling2 kaknon ni semuaa😗 Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt tau hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk.... wow sgttttt... bnyk tuu discount..hehehe Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan kawan,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁 Kaknon nk update hrga utk hrini pulak.. See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙.
•
KHAMIS 30/03/2017.
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM177.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> RM160.50/gram.
(susut nilaiii +/-9.5% jaaaa okeee anjeeee..... 😘😘😘).
•
HARGA EMAS 999 SPECIAL >>> RM192/gram.😙😙.
•
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#kezns #keznsap #kedaiemaszakariannsons #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.

Assalamualaikum dan Salam sejahtera laling kaknon smue😊 apa khabar? Sihat ke? Harap semua sihat belaka ye. Mana yg ada masa terluang free ii tuh meyhh lerw beramai walk in ke kedai kaknon ni sementara banyk barang baru masuk ni haa😍first come first serve yaaaaaa jgn tunggu lma2 tau😃HARGA EMAS kmi murah, UPAH pun murah, DESIGN semue gorgeous ii belaka haaa 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali yeee dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkan voucher tuh utk laling2 kaknon ni semuaa😗 Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt tau hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk.... wow sgttttt... bnyk tuu discount..hehehe Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan kawan,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁 Kaknon nk update hrga utk hrini pulak.. See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙.
•
KHAMIS 30/03/2017.
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM177.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> RM160.50/gram.
(susut nilaiii +/-9.5% jaaaa okeee anjeeee..... 😘😘😘).
•
HARGA EMAS 999 SPECIAL >>> RM192/gram.😙😙.
•
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#kezns #keznsap #kedaiemaszakariannsons #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.

Assalamualaikum dan Salam sejahtera laling kaknon smue😊 apa khabar? Sihat ke? Harap semua sihat belaka ye. Mana yg ada masa terluang free ii tuh meyhh lerw beramai walk in ke kedai kaknon ni sementara banyk barang baru masuk ni haa😍first come first serve yaaaaaa jgn tunggu lma2 tau😃HARGA EMAS kmi murah, UPAH pun murah, DESIGN semue gorgeous ii belaka haaa 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali yeee dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkan voucher tuh utk laling2 kaknon ni semuaa😗 Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt tau hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk.... wow sgttttt... bnyk tuu discount..hehehe Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan kawan,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁 Kaknon nk update hrga utk hrini pulak.. See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙.
•
KHAMIS 30/03/2017.
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM177.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> RM160.50/gram.
(susut nilaiii +/-9.5% jaaaa okeee anjeeee..... 😘😘😘).
•
HARGA EMAS 999 SPECIAL >>> RM192/gram.😙😙.
•
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#kezns #keznsap #kedaiemaszakariannsons #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.

Assalamualaikum dan selamat pagi syg2 kaknon smue😊 apa khabar? Sihat ke? Harap semua sihat belaka ye. Yang free2 tu, meh la datang kedai kaknon ni ha banyak design2 latest ni ha😍first come first serve yaaaaaa jgn tunggu lma2 tau😃HARGA EMAS kmi muroh, UPAH pun muroh, DESIGN semue comei2 belako ni haaa 😍 hihi mano yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali yeee dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkan voucher tuh utk laling2 kaknon ni semuaa😗 Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt tau hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk.... wow sgttttt... bnyk tuu discount..hehehe Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan kawan,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhikhikq 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁 Kaknon nk update hrga utk hrini pulak.. See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙.
•
RABU 29/03/2017.
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM177.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> RM160.50/gram.
(susut nilaiii +/-9.5% jaaaa okeee anjeeee..... 😘😘😘).
•
HARGA EMAS 999 SPECIAL >>> RM192/gram.😙😙.
•
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#kezns #keznsap #kedaiemaszakariannsons #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.

Assalamualaikum dan selamat pagi syg2 kaknon smue😊 apa khabar? Sihat ke? Harap semua sihat belaka ye. Yang free2 tu, meh la datang kedai kaknon ni ha banyak design2 latest ni ha😍first come first serve yaaaaaa jgn tunggu lma2 tau😃HARGA EMAS kmi muroh, UPAH pun muroh, DESIGN semue comei2 belako ni haaa 😍 hihi mano yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali yeee dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkan voucher tuh utk laling2 kaknon ni semuaa😗 Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt tau hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk.... wow sgttttt... bnyk tuu discount..hehehe Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan kawan,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhikhikq 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁 Kaknon nk update hrga utk hrini pulak.. See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙.
•
RABU 29/03/2017.
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM177.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> RM160.50/gram.
(susut nilaiii +/-9.5% jaaaa okeee anjeeee..... 😘😘😘).
•
HARGA EMAS 999 SPECIAL >>> RM192/gram.😙😙.
•
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#kezns #keznsap #kedaiemaszakariannsons #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.

Most Popular Instagram Hashtags