#kewibawaan

MOST RECENT

Kalung klasik,bandul dari kayu Nogosari sepuh mbah datuk singo rodjo mayong jepara..proteksi ,kewibawaan dll
#jimat
#kayubertuahindonesia
#kewibawaan
#keselamatan

OLEH OLEH dari penelusuran "Bukan untuk kebal, apalagi tahan peluru.
Bukan juga untuk kekayaan, apalagi pesugihan." Namun daya mistisnya mampu mengangkat derajat kehormatan pemiliknya. Baik secara mental, sosial, dan ekonomi.
* Mental : Menjadikan percaya diri, tidak mudah minder, bijaksana dan sabar
* Sosial : Terlihat berwibawa, disegani, dipercaya orang lain, dan mempunyai daya pikat luar biasa
* Ekonomi : Rejeki lancar, usaha lancar, terhindar dari kebangkrutan/kerugian dan selalu dicukupi kebutuhanya.
Tertarik untuk meminangnya?? silahkan...
Untuk masalah mahar, silahkan hub.langsung Gus Pras 082244187888 (WA)

#mustika
#pusaka
#kembang
#kembangwijayakusuma
#pelet
#pemikat
#kewibawaan
#pengasihan
#kerezekian
#rezeki
#kerejekian
#penglarisusaha
#pelaris
#penglaris
#pesugihan
#paranormal
#paranormalindonesia
#tabloidposmo
#posmo

🌹 Mutiara Keindahan Akhlaknya 🌹

Yang lebih Indah darimu, #mata tak menemukannya
Yang lebih baik darimu, tak pernah dilahirkan seorang #wanita
Engkau diciptakan terlepas dari segala aib
Seakan2 engkau diciptakan sesuai dengan kemauanmu

Seperti itu sahabat Hassan bin Tsabit mensifati diri Rasulullah. Dan beliau berkata seperti itu kerena yang selalu beliau lihat dari diri #rasulullah adalah #keindahan dan #kesempurnaan

Rasulullah adalah orang yang selalu #rendahhati dan sempurna budi pekertinya. Beliau selalu mulai mengucapkan salam kepada orang lain dan menaruh #perhatian sepenuhnya kepada orang yang mengajaknya bicara, bahkan walau yang sedang diajak bicaranya #anakkecil

Apabila berjabat tangan, Rasulullah adalah orang yang paling akhir menarik tangannya. Sedangkan jika bersedekah, beliau sendirilah yang menyerahkan ke #tangan si miskin.
Rasulullah saw amat santun kepada orang lain. Jika sedang menerima #tamu beliau baru duduk setelah semua tempat duduk telah ditempati oleh para tamunya. Beliau sering terlihat membawa barang #dagangan ke #pasar Jika ada orang yang hendak membantu, beliau menolak dengan halus, "Sayalah yang lebih berhak membawanya"

Rasulullah saw sama sekali tidak merasa enggan melakukan lekerjaan kasar seperti menggali parit dalam #perang Khondaq. Padahal, saat itu Rasulullah adalah panglima perang. Seorang panglima biasanya tidak melakukan pekerjaan seorang prajurit.
Pakaian beliau sama dengan pakaian orang2 lain disekitarnya dan itu tidak pernah berubah walaupun kemudian beliau sudah memerintah seluruh jazirah arab. Tempat tinggal beliau begitu sederhana.

Pergaulan antara Rasulullah dan para sahabatnya berlangsung dalam suasana santun, penuh #cinta dan kepatuhan yang sempurna. Beliau tidak #sombong tetapi juga tidak suka jika ada orang yang bersikap sombong.

Semua ini tidak mengurangi #kewibawaan Rasulullah saw sebagai #seorangpemimpin Bahkan orang berkata tentang beliau, "Semua orang yang melihatnya untuk pertama kali akan merasa #hormat yang yang telah bergaul dengannya akan mencintainya." 📚 Dikutip dari berbagai sumber

Hadir kembali bagi si penggila jabatan & kewibawaan yakni :

1 paket komplit ( minyak rijalul ghaib & gelang asmak genitri )

Mengandung khodamul ayat ( khodam yang berasal dari ayat-ayat asmak )

Cocok bagi anda si penggila jabatan pada perusahaan & tahta serta kewibawaan dihadapan lawan anda

Faedah yang terkandung :
💥Memberikan efek lebih berbobot/berisi dalam setiap perkataan kita
💥Menajamkan pandangan dihadapan lawan maupun bawahan
💥Membuat anda disegani oleh siapapun
💥Dilindungi dari segala bentuk serangan fisik maupun ghaib 🔮Mahar gelang asma genitri Rp.550rb
🔮Mahar minyak rijalul ghaib Rp.480rb

Jika anda mengambil 1 paket full mahar menjadi Rp.850.000,- (minyak + gelang + keilmuan asma kewibawaan)

Info pemesanan bisa melalui whatsapp 081287825067

#kewibawaan
#minyakaura
#minyakkewibawaan
#minyakkhodam
#pengasihan
#pengasihansuper
#minyakkharisma
#kharismatik
#khodam
#gelanggenitri
#pengusahamuda
#tahta

Sori🙏🙏tangan pakinson skit..😅😅
BERMINAT DENGAN BULU PERINDU ASLI
bole dm sye ok..
#buluperinduasli
#kewibawaan
#pasangan
#pengasih
#perniagaan
#kualapilah
#seremban
#bahau
#negerisembilan

Da siap packing dah ni.....
Spe berminat bole pm...
Esok sye berada di sekitar seremban..
Sape nk sye boleh COD bsok ya..😘😘
#buluperinduasli
#kewibawaan
#perniagaan
#pengasih
#pasangan
#kualapilah
#bahau
#seremban
#negerisembilan

BULU PERINDU ASLI
Berminat dengan bulu perindu?
Nak yg asli?
Boleh pm saya ok👌
0136312700-En.Edy
Nak tau khasiat dia?
Pm je..
Boleh COD area kuala pilah,seremban,senawang,bahau dan sewaktu dgnnya...
#buluperinduasli
#kewibawaan
#tarikan
#perniagaan
#pasangan
#pengasih
#kualapilah
#seremban
#bahau
#negerisembilan

Cer tgok..😁😁😁asli x...bru titiskn air skit tu...😉😉
Sape nk bole roger sye ye...
#buluperinduasli
#kewibawaan
#pengasih
#perniagaan
#kualapilah
#seremban
#bahau
#negerisembilan

Berminat dengan bulu perindu?
Nak yg asli?
Boleh pm saya ok👌
0136312700-En.Edy
Nak tau khasiat dia?
Pm je..
Boleh COD area kuala pilah,seremban,senawang,bahau dan sewaktu dgnnya...
#buluperinduasli
#pengasih
#perniagaan
#kewibawaan
#kualapilah
#seremban
#bahau
#negerisembilan

Berminat dengan bulu perindu?
Nak yg asli?
Boleh pm saya ok👌
0136312700-En.Edy
Nak tau khasiat dia?
Pm je..
Boleh COD area kuala pilah,seremban,senawang,bahau dan sewaktu dgnnya...
#buluperinduasli
#kewibawaan
#perniagaan
#pengasih
#pasangan
#kualapilah
#seremban
#bahau
#negerisembilan

KHASIAT BULU PERINDU ASLI:-
*Pemikat lawan jenis
*Pengasih
*Mengembalikan pasangan yg berpisah
*Mendatangkan jodoh
*Mengeratkan hubungan suami isteri
*Dituruti Perintah
*Kewibawaan
*Kepercayaan diri
*Disegani
*Penarik simpati
*Melariskan perniagaan
*Membuka aura
#buluperinduasli
#pengasih
#kewibawaan
#perniagaan
#kualapilah
#seremban
#bahau
#negerisembilan

Most Popular Instagram Hashtags