#kevinzahri

MOST RECENT

Focus time makan..letak phone tepi dulu..kadang-kadang kita tak sedar kita dh makan beyond septutnya..
.
Letak dulu 5 minit..focus pada pemakanan dan enjoy every suapan yg masuk..boleh?
.
Follow 2nd ig @befit_ahmad.mizah3 utk perkongsian menu sihat
.
#teamahmadmizah
#youcanloseweightfromhome
.
Coach Mizah +0137975813
Coach Ahmad +0124830348
.
#seluarbesar #zalora #tipskurus #plussize #shawl #tipssihat #makansihat #fitmama #Villaghazara #kevinzahri #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #kurussihat #syantikgila #jomkurus #jalanjalancarimakan #primavalet #neelofa #hantukaklimah #akasia #kurungmoden #teamnickhinhussien

KEBURUKAN GULA BERLEBIHAN DALAM BADAN❗❗❗
.

Ok uolsss, gula nie bukan gula pasir/kasar je tau atau manisan atau stevia tapi dalam makanan kita sebenarnya ada gulanya tersendiri.. Semalam peserta musim ke-40 (intake December) belajar macam mana nak kawal gula dalam badan especially sarapan waktu pagi.

Sebagai contoh, nasi putih dgn nasi perang. Kalori lebih krg sama cuma gula dalam nasi berbeza2.. Coach #getfitnowonline panggil ia sebagai glecemix index aka GI (orang kencing manis arif pasal benda ni). Nasi yang kita makan akan di convert kepada glucose, supaya dapat diserap ke dalam sel2 badan kita. Sekiranya gula tinggi, badan perlu bekerja lebih utk menstabilkan gula tadi. Dan aktiviti diperlukan atau kita kene buat senaman lebih utk pastikan gula yang diserap tadi digunakan sebaik mungkin.. Kalau uolsss dok senyap je, asik bertapa depan komputer tanpa buat apa2 pergerakan takut2 gula tadi hanya tersimpan dalam sel dan terkumpulnya 7700 kalori gula tadi akan membuatkan badan kita naik 1kg lemak.

Dah la naik lemak, pastu badan terdedah dgn bahayanya gula berlebihan dan kesan dia seperti dalam gambar. Lakukan perubahan untuk lebih sihat.

Semoga sharing saya bermanfaat untuk semua 🤗
.

Ok sekarang secara RASMINYA iolsss open pendaftaran bagi sesi JANUARI 2019..cepat daftar segera, klik link di bio ig @hafizazahari_ .Mulakan tahun baru 2019 dengan kuruskan badan anda 🔥🔥🔥🔥. .

Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul? Mudahnya KURUS bila ada coach, ILMU dan TEAM SUPPORT.

Coach Hafiz Azahari, +6013 315 1113
Follow @hafizazahari_
#getfitnowonline

#cikreenencikngokngek #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #ctdk #cuticutimalaysia #dietnasi #muabellaz #misimengecil #kevinzahri #cekelathoney #seriburindu #lelakikirimantuhan

TIPS MUDAH JIMAT KALORI
.
Ingatkan makan nenas dalam tin bagus untuk diet tapi makan nenas fresh lagi bagus.
.
Bila tak makan nasi tapi makan mashed potato rasanya ok untuk diet kurus. Rupanya tak de beza pun nasi dan kentang lenyek. Rebus bunga kobis dan blend kan, lebih rendah kalori sesuai sangat untuk nak diet kurus.
.
Nak diet perlukan ilmu supaya kita tak bazirkan masa dan reach target on time. Tips mudah saya nak share hari ni ialah sentiasa bandingkan kalori dan pilih yang kalori paling rendah dalam kuantiti yang banyak.
.
Pilihan dah betul tapi tak tepat. Tips kurus belambak tapi bila dah follow dah tak de hasil kena lah take next step iaitu program diet turun berat badan.
.
Suriati0125894671
#getfitnowonline
#bawal #blousbesar #neelofahijab #dietatkins #turunlemak #tipsdiet #eatcleankl #kevinzahri #turun5kgsebulan
#sayanakcantik #sayanakkurus #nrcosmetic #bajubesar #sayanakslim
Suriati0125894671

MEAL PLAN LENGKAP
.
Selalu ramai diantara kita nak turun berat badan tapi separuh jalan.. Banyak yg gagal kerana hilang semangat dan tertewas dgn nafsu😅
.
Sebab tu kita kena ada MEAL PLAN LENGKAP.. Bukan main tiru ajer atau cari dari internet.. Ada orang berjaya buat.. Ada juga tidak😅 kenapa yea🤭
.
Cari guru @ coach yg boleh pantau perkembangan kita dan paling penting support group yg mempunyai matlamat yg sama dgn kita💪💪
.
☑️ Pentingkan keperluan badan dengan nutrisi harian
.
☑️ Diet bukan sekadar kurangkan kalori sahaja
.
☑️ Makan 5X sehari (breakfast, lunch, dinner & snacking 2X)
.
☑️ X perlu risau sebab ada meal plan special utk coachee
.
Stay tune utk tips seterusnya🤭🤭
.
SHARE & TAG
.
Utk full program, sila klik link dalam bio @Coachmasayu
.
Follow @Coachmasayu utk dpt tips kurus dan sihat😍😍
.
@Coachmasayu +60122624498
.
@Coachmasayu
.
#BilaKurusLagiCantik #teamcoachmasayu #Onlinefatlossprogram #eatclean #plussize #shawl #melodi #hotfm #lazada #kevinzahri #jubahbesar #gemokisawesome #kalori #neelofa #ctdk #bajubesar #tipscantik #wanitahariini #resepisedap #gurumalaysia #rotikaya #anaksihat #dapurbersih #keluargabahagia #kencingmanis #sarapanpagi #aeril_zafrel #sheilarusly_jspictures

MEAL PLAN LENGKAP
.
Selalu ramai diantara kita nak turun berat badan tapi separuh jalan.. Banyak yg gagal kerana hilang semangat dan tertewas dgn nafsu😅
.
Sebab tu kita kena ada MEAL PLAN LENGKAP.. Bukan main tiru ajer atau cari dari internet.. Ada orang berjaya buat.. Ada juga tidak😅 kenapa yea🤭
.
Cari guru @ coach yg boleh pantau perkembangan kita dan paling penting support group yg mempunyai matlamat yg sama dgn kita💪💪
.
☑️ Pentingkan keperluan badan dengan nutrisi harian
.
☑️ Diet bukan sekadar kurangkan kalori sahaja
.
☑️ Makan 5X sehari (breakfast, lunch, dinner & snacking 2X)
.
☑️ X perlu risau sebab ada meal plan special utk coachee
.
Stay tune utk tips seterusnya🤭🤭
.
SHARE & TAG
.
Utk full program, sila klik link dalam bio @Coachmasayu
.
Follow @Coachmasayu utk dpt tips kurus dan sihat😍😍
.
@Coachmasayu +60122624498
.
@Coachmasayu
.
#BilaKurusLagiCantik #teamcoachmasayu #Onlinefatlossprogram #eatclean #plussize #shawl #melodi #hotfm #lazada #kevinzahri #jubahbesar #gemokisawesome #kalori #neelofa #ctdk #bajubesar #tipscantik #wanitahariini #resepisedap #gurumalaysia #rotikaya #anaksihat #dapurbersih #keluargabahagia #kencingmanis #sarapanpagi #aeril_zafrel #sheilarusly_jspictures

Makan apa tu lunch ni??
.
Waktu efektif lunch untuk fisiologi badan bertindak adalah antara pkul 1230 ke 2.30 ptg..jangan lewat2 sangat k.
.
Nak tahu lebih lanjut program BeFIt Online Coaching untuk lose weight? Klik link di bio untuk pertanyaan 👌
-
Follow 2nd ig @befit_tiya.faiz.mealplate utk perkongsian menu sihat🍽
-
#teamahmadmizah
#youcanloseweightfromhome
#faiztiyakickstart
-
Faiz +0129455567
Tiya +0124900289
-
#seluarbesar #zalora #tipskurus #plussize #shawl #tipssihat #makansihat #fitmama #Villaghazara #kevinzahri #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #kurussihat #syantikgila #jomkurus #jalanjalancarimakan #primavalet #neelofa #hantukaklimah #akasia #kurungmoden #teamnickhinhussien

Nak sihat bonus adalah kurus..health is priceless..
.
Siapa kata nk kurus mkn sekali dua tiga je sehari??? At least 5 - 6 kali sehari supaya berlaku tarik menarik dlm metabolisma badan & elak drpd craving atau kelaparan. Nk diet xperlu berlapar kalau kita diet cara yg betul. Baru la selamat diet kita😊

So utk yg serius sahaja & betul2 dh lama cari jalan utk kurus tapi takut...dh sampai masa utk anda ambil peluang keemasan ni. Belajar cara diet yg betul & effective tanpa perlu berlapar😘

Kurus dari rumah 🏡 secara online. Sangat sesuai utk suri rumah, student, kerap travel & outstation. Yang penting tak perlu jumpa orang pun🤗

Dm atau whatsapp coach jika anda salah sorang yang serius nk turun berat. Tak perlu keluar rumah. Tak payah pening-pening atur schedule makan. Semua nya lengkap akan diberikan📑

SIAPA NAK KURUS DM or komen bwh🙋

✅ Diet tanpa berlapar. Makan 5 ke 6 kali sehari
✅ Setiap peserta akan dapat contestant kit
✅ Mudah & fleksibel janji ada handphone
✅ 100% online😍
✅ Group support yg aktif
✅ Coaching terbaik dari coach-coach yg memang terbukti ada result yg mana coach-coach juga berasal sebagai peserta program pernah gemuk, berjaya kurus & maintain dengan baik
✅ Meal plan 30hari😋
✅ Boleh makan nasi
✅ Info & topik pemakanan
✅ Combo workout & exercise
✅ & Banyak lagi.....😊

Normally peserta turun berat 3-10kg sebulan.
.
#teamahmadmizah
#befitonlineprogram
.
Coach Sofia +0167228646
Coach Nasri +0167118645
.
#seluarbesar #zalora #tipskurus
#plussize #shawl #tipssihat #makansihat #fitmama #BHOnline #kevinzahri #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #kurussihat #meloditv3 #jomkurus #jalanjalancarimakan #primavalet #neelofa #hantukaklimah #akasia #moodrepublik
#teamnickhinhussien

DIABETES @ penyakit KENCING MANIS
-
Ianya berlaku kerana:
1. AMALAN GAYA HIDUP
-tidak menjaga pemakanan and kurang bersenam
2.INSULIN GAGAL BERFUNGSI
-tidak mampu mengawal paras glukosa dalam badan
-pankreas tudak mampu menghadilkan insulin yang mencukupi
3.KURANG PENGETAHUAN DAN PEMERIKSAAN TAHAP KESIHATAN
-ini boleh menyebabkan komplikasi seperti dalam gambar di atas jika penyakit tidak dapat dikawal😔.
.
Nak tahu lebih lanjut program BeFIt Online Coaching untuk lose weight? Klik link di bio untuk pertanyaan 👌
-
Follow 2nd ig @befit_tiya.faiz.mealplate utk perkongsian menu sihat🍽
-
#teamahmadmizah
#youcanloseweightfromhome
#faiztiyakickstart
-
Faiz +0129455567
Tiya +0124900289
-
#seluarbesar #zalora #tipskurus #plussize #shawl #tipssihat #makansihat #fitmama #Villaghazara #kevinzahri #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #kurussihat #syantikgila #jomkurus #jalanjalancarimakan #primavalet #neelofa #hantukaklimah #akasia #kurungmoden #teamnickhinhussien

befit_tiya.faiz CARA MENGATASI:
-kawal makanan yang tinggi kandungan gula
-berhenti merokok dan elakkan minuman beralkohol
-pilih untuk makan makanan yang sihat.ini amat memainkan peranan yang penting dalam mengawal penyakit💪🏻
-regular health check up
-regular exercise.
.
Nak tahu lebih lanjut program BeFIt Online Coaching untuk lose weight? Klik link di bio untuk pertanyaan 👌
-
Follow 2nd ig @befit_tiya.faiz.mealplate utk perkongsian menu sihat🍽
-
#teamahmadmizah
#youcanloseweightfromhome
#faiztiyakickstart
-
Faiz +0129455567
Tiya +0124900289
-
#seluarbesar #zalora #tipskurus #plussize #shawl #tipssihat #makansihat #fitmama #Villaghazara #kevinzahri #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #kurussihat #syantikgila #jomkurus #jalanjalancarimakan #primavalet #neelofa #hantukaklimah #akasia #kurungmoden #teamnickhinhussien

Selamat bercuti buat warga selangor....
.
Azam tahun 2019 ..Senarai teratas adalah nak ubah gaya hidup dengan lebih sihat...Yes u are right...
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi JANUARI 2019..cepat daftar segera klik link di bio ig @eyfasoleh .Mulakan tahun baru 2019 dengan kuruskan badan anda 🔥🔥🔥🔥. .
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
Coach Eyfa O136771609
Follow @eyfasoleh
#getfitnowonline.
#teamcoacheyfa.
.
#cikreenencikngokngek tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #ctdk #cuticutimalaysia #dietnasi #muabellaz #misimengecil #kevinzahri #cekelathoney #seriburindu #lelakikirimantuhan

Tahniah sis, dah berjaya turunkan berat badan 👏 Banyak tu drop berat
.
Korang tak nak jadi kurus ke? buang lemak2 kat badan tu. Bila dah kurus baru senang nak buat macam2 aktiviti. Kalau tak komplen sakit sana sini
.
Nak bakar lemak? Boleh guna TKO Fat Burner Mega. Lemak anda akan terbakar legi efektif. Kami juga menyediakan program free coaching, jadi akan ada coach bantu anda untuk kurus
.
Berminat?
Boleh order TKO Fat Burner Mega dengan saya. WhatsApp 📱017-6548771 atau tekan link di profile
.
💪JOM KURUS 💥
.
.
#fatburnermega #lemonex #gcxfactor #mesotropin #herbalifemalaysia #coachkurus #kevinzahri #coachkurusmalaysia #jomkurus #jk1m #carakurus #dietatkins #dietkalori #tkofatburner #hapuslemak #tkonutrition #fatburner #malaysia #cepatkurus #ilmukurus

Rahsia untuk kekal kurus sihat sampai bila-bila adalah dengan ilmu yang betul. Dan ilmu itu perlu datang daripada mereka yang dah berjaya turun berat badan & bantu orang lain untuk turun berat badan .
Jika nak kurus sahaja banyak sangat tips yang boleh kita follow sekarang, tapi jika nak kurus & kekal kurus sihat sampai bila-bila perlu ada ilmu yang betul. Bila kita makin tahu apa yang kita makan & kesannya kepada usaha kita nak kurus, kita akan lebih seronok nak belajar lagi
.
Jadi usaha nak kurus lagi seronok & tak membosankan. Takde la cepat sangat give up 💪💪💪
.
.
❤❤❤❤❤❤❤❤
#kochidayah0104324616
#kurusonlinecoaching #youcanloseweightfromhome #eatcleanmalaysia #jk1m #jomkurus #kevinzahri #resepisedap #kurussihat
#kurussebelumkhawin #turunberat #kurusmudah #mydoctors #sherry_alhadad #inspirasipengantinmuslim
#janganbencicintaku
#baksoberanakkl
#ainantasneem #lazada #zalora
#dakwahsentap #jentikhati
#azam2019 #neelofa

Jom lunch..waktu lunch terbaik adalah diantara 12.30tghri-2.30ptg.jangan lewat2 ya..
.
jangan risau dalam program semua resepi di bagi di ajar cara masak..complete 30 hari..x perlu pening pikir arini nak masak ape..just enjoy dlm program,makan sedap bonus boleh kurus.
.
#teamahmadmizah
#befitonlineprogram
.
Coach Sofia +0167228646
Coach Nasri +0167118645
.
#seluarbesar #zalora #tipskurus
#plussize #shawl #tipssihat #makansihat #fitmama #BHOnline #kevinzahri #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #kurussihat #meloditv3 #jomkurus #jalanjalancarimakan #primavalet #neelofa #hantukaklimah #akasia #moodrepublik
#teamnickhinhussien

- Cuba rasa belakang anda...dah berapa tingkat agak2 nya.....Masih nak simpan lagi atau nak hilangkan ?.
.
. Pendaftaran sesi 41 telah dibuka.. sila click link di bio ig utk details program
.
.
. .
Coach Bariah - 0127558742.
.

Follow @bariah_jeff
#teamahmadmizah
#youcanloseweightfromhome .
. #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #antapermanachallenge #cuticutimalaysia #dietnasi #muabellaz #misimengecil #kevinzahri #cekelathoney #isteriuntukdisewa #lelakikirimantuhan

- Nak kurus, cantik & sihat tak perlu pergi ke gym kalau dah memang tak ada masa. Cara nk kurus adalah 80% kena tahu nak mkn apa & brp kali nk mkn dlm sehari 🤔

Siapa kata nk kurus mkn sekali dua tiga je sehari??? At least 5 - 6 kali sehari supaya berlaku tarik menarik dlm metabolisma badan & elak drpd craving atau kelaparan. Nk diet xperlu berlapar kalau kita diet cara yg betul. Baru la selamat diet kita😊

So utk yg serius sahaja & betul2 dh lama cari jalan utk kurus tapi takut...dh sampai masa utk anda ambil peluang keemasan ni. Belajar cara diet yg betul & effective tanpa perlu berlapar😘

Kurus dari rumah 🏡 secara online. Sangat sesuai utk suri rumah, student, kerap travel & outstation. Yang penting tak perlu jumpa orang pun🤗

Dm atau whatsapp coach jika anda salah sorang yang serius nk turun berat. Tak perlu keluar rumah. Tak payah pening-pening atur schedule makan. Semua nya lengkap akan diberikan📑

SIAPA NAK KURUS AWAL TAHUN 2019NI??? DM or komen bwh🙋

✅ Diet tanpa berlapar. Makan 5 ke 6 kali sehari
✅ Setiap peserta akan dapat contestant kit
✅ Mudah & fleksibel janji ada handphone
✅ 100% online😍
✅ Group support yg aktif
✅ Coaching terbaik dari coach-coach yg memang terbukti ada result yg mana coach-coach juga berasal sebagai peserta program pernah gemuk, berjaya kurus & maintain dengan baik
✅ Meal plan 30hari😋
✅ Boleh makan nasi
✅ Info & topik pemakanan
✅ Combo workout & exercise
✅ & Banyak lagi.....😊

Normally peserta turun berat 4-10kg sebulan.
. .
#teamahmadmizah
#youcanloseweightfromhome
.
Coach Bariah - 0127558742 .
.

#seluarbesar #zalora #tipskurus #plussize #shawl #tipssihat #makansihat #fitmama #BHOnline #kevinzahri #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #kurussihat #meloditv3 #jomkurus #jalanjalancarimakan #primavalet #neelofa #hantukaklimah #akasia #kurungmoden - #regrann

- Jujur anda no brp.tag kat kawan-kawan anda gak tau.boleh sesama pasang niat nak jadi no.4 & 5 🔥🔥🔥💪💪💪
.
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy. .
Share n tag kawan-kawan anda.
.
.
Pendaftaran Januari 2019 telah dibuka. Jom kita mulakan azam baru tahun 2019 dgn sesuatu yg memberi manfaat pada kesihatan kita... .
.

Coach Bariah - O127558742.
.

Follow @bariah_jeff
#teamahmadmizah
#youcanloseweightfromhome
.
#ramping #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #antapermanachallenge #cuticutimalaysia #dietnasi #muabellaz #misimengecil #kevinzahri #cekelathoney #seriburindu #lelakikirimantuhan

.

Xpe dik tudung mama herot-berot..kena layan ragam adik..as long as adik nak minum air masak..
Cepat baik dikkk..
Sememeh muka kalau selsema melanda dirimu...🤣


Pesanan coach,
Standby tisu basah banyak-banyak jika anak anda selsema..😆


Iklas dari,
Coach Pengurusan Berat Badan Anda.
.
Mudah nya kurus dengan ada nya COACH, ILMU, SUPPORT GROUP.
.
#mynewmeonline
#loseweightfromhome
#easyeathealthyfood
.
Klik link @izz.zameella untuk tips kurus & perkongsian makanan sihat.
📲http://mamafitcoachqila.wasap.my/0177770441
.
.
.
.
.
#loseweightfromhome
#easteathealthyfood
#kurusonlinecoaching #youcanloseweightfromhome #eatcleanmalaysia #coachqila #jk1m #jomkurus #kevinzahri #resepisedap #kurussihat
#kurussebelumkhawin #turunberat #kurusmudah #mydoctors #sherry_alhadad #ainantasneem #insprirasipengantinmuslim
#icanseeyourvoicemalaysia
#hajat #jubahbesar
#plussizemalaysia
#cikreenencikngokngek
#lelakikirimantuhan
#gegarvaganza2018

Jemmm...especially wanita yg lemak tepu di perut..end up sentap..yg lebih parah siap pakai korset nak nampak slim..padahal x hilang pun..sampai seksa badan..
.
Setengah orang mereka sensitif..dah tahu sensitif..do something utk hilangkan nya...kalau nk laaaa...kalau x nak...x leh buat apa jugak..
.
Follow 2nd ig @befit_ahmad.mizah3 utk perkongsian menu sihat
.
#teamahmadmizah
#youcanloseweightfromhome
.
Coach Mizah +0137975813
Coach Ahmad +0124830348
.
#seluarbesar #zalora #tipskurus #plussize #shawl #tipssihat #makansihat #fitmama #Villaghazara #kevinzahri #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #kurussihat #syantikgila #jomkurus #jalanjalancarimakan #primavalet #neelofa #hantukaklimah #akasia #kurungmoden #teamnickhinhussien

Most Popular Instagram Hashtags