[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ketiadaan

369 posts

TOP POSTS

Saya bagi sedikit teaser untuk semua yang tak dapat menonton saya di HLive tadi. MV #Ketiadaan akan mula dimainkan secara ekslusif terlebih dahulu di aplikasi @joox_my mulai 3 Ogos. Nantikan!
-
Pilih aplikasi kegemaran anda:
@SpotifyMY bit.ly/ketiadaanspotify
@iTunes bit.ly/ketiadaanitunes
@AppleMusic bit.ly/ketiadaanapplemusic
@YouTube bit.ly/ketiadaanyoutube (click link in bio)
-
@ss_creatives @uprisingentertainment

Watching the premier of hubbs @fazleyyaakob's music video for the single #Ketiadaan. Beautiful lyrics that brings tears to my eyes each and every time i hear this song as it chronicles his inner struggles coping with his father's passing. Najmi, stunning camera work and @imranajmain, brilliant creative directing. You can watch and download Ketiadaan on Itunes, Spotify and Youtube.
#yougotmecryingagain #hormonesgotnothingtodowithit

tidak ada ciptaan tuhan yang sia-sia, di dunia ini.. hanya saja manusia sala memnempatkannya.
#diri #ketiadaan

Sedikit atau banyak
Hendaknya perlu dirayakan dengan secangkir kopi.
#Lanang #vapelife #Qohwah #nikmatwujud #ketiadaan

Lagi 3 hari, saya bakal prebiukan video muzik lagu #Ketiadaan saya di HLive! pada hari Isnin 31/7 di Astro Ria 104. Sesiapa yang menonton wajib rekod dan upload dalam IG Stories dan tag nama saya, saya akan belanja seorang yang bertuah makan di restoran baharu saya!
-
Siapa belum dengar, boleh guna aplikasi/web ini:
@SpotifyMY bit.ly/ketiadaanspotify
@iTunes bit.ly/ketiadaanitunes
@AppleMusic bit.ly/ketiadaanapplemusic
@YouTube bit.ly/ketiadaanyoutube (click link in bio)

Malam2 di bilik muzik saya, memetik piano sambil menyanyikan lagu single saya #Ketiadaan. Kalau nak tengok video yang penuh, boleh click link di bio saya. Jangan lupa subscribe!

Hari Isnin 31/7, we are previewing my #Ketiadaan music video on @OfficialHlive on Astro Ria 8:30pm. Stay tuned! Siapa IG Story, saya belanja makan! Siapa nak?
-
To listen, go to your preferred app:
@SpotifyMY bit.ly/ketiadaanspotify
@iTunes bit.ly/ketiadaanitunes
@AppleMusic bit.ly/ketiadaanapplemusic
@YouTube bit.ly/ketiadaanyoutube (click link in bio)
-
@ss_creatives @uprisingentertainment

Malam ini single terbaru saya #Ketiadaan di prebiu @era_fm jam 9mlm! Jemput dengar ya! Sediakan tissue 😢

In 3 days, I'll be previewing my music video for #Ketiadaan on HLive! on #astroria104. Siapa yang menonton, share di IG Stories ya! Saya akan cari seorang pemenang yang akan dapat makan di restoran baharu saya. -
Boleh dengar lagu ini di:
@SpotifyMY bit.ly/ketiadaanspotify
@iTunes bit.ly/ketiadaanitunes
@AppleMusic bit.ly/ketiadaanapplemusic
@YouTube bit.ly/ketiadaanyoutube (click link in bio)
-
@ss_creatives @uprisingentertainment

MOST RECENT

Pada suatu titik sesuatu pasti berasal dari ketiadaan.
.
.
.
#ketiadaan

Terima kasih banyak @501awani #Ketiadaan

#Ketiadaan
Bersama sanja di benteng sumbo opu, ini semacam rindu yang sarba salah. Ketika hari mulai ditutupi gelap, gelisa dan piluh seolah menjadi harapan dalam ketiadaan.
Hampir semua kisah ku tutupi bersama sanja. Dan Semua cerita seakan hantu penyihir yang menggedok pintu kekecewaan seolah-olah ingin pargi bersama sanja.
28 maret 2016 kembali mengingatkanku, berbagai macam kenangan. Ini seakan kisah yang tumpul dan tak memiliki ujung tombak yang jelas.
Datang dengan Menawarkanku berbagai macam ilustrasi cinta yang mengatas namakan keagamaan. mungkin ini merupakan kehandaknya untuk memahami ku tantang konsep kerinduan ketika petualan sejati sedang sibuk mencari eksistensi diri...
#B_M

Video muzik #ketiadaan yang ditayangkan secara eksklusif menerusi aplikasi penstriman muzik popular, @joox_my telah mencapai jumlah melebihi 33,000 tontonan.
Selain itu, ia boleh ditonton di laman YouTube (Fazley Yaakob); https://youtu.be/lIgAWpxLsJo selepas dimuat naik tiga minggu lalu.
Single ini boleh dimuat turun menerusi iTunes (http://bit.ly/ketiadaanitunes) atau Spotify (http://bit.ly/ketiadaanspotify).
Untuk mengetahui perkembangan semasa Fazley, jangan lupa untuk mengikuti di Facebook (http://facebook.com/fazleyyaakob), Instagram dan Twitter (@fazleyyaakob) atau YouTube (http://youtube.com/fazleyyaakob). @ss_creatives x #uprisingentertainment #publicist #specialproject

Kisah persahabatan hingga ke hujung nyawa: Ini adalah gambar arwah Bapak saya dan sahabat karib beliau Uncle Halim.. semalam saya dan ibu saya melawat beliau beliau hospital, namun Allah lebih menyayangi beliau, selang beberapa jam Uncle Halim pergi meninggalkan kami semua 😢
.
Mereka berdua memang lama bersahabat, dari sebelum kahwin, hingga masing2 ada keluarga, dan kini masing2 di alam yang sama. Sedih mengingatkan, Uncle halim (Beliau bekas Superintendent Trafik Johor Baru) yang kerap call saya sebulan ini, kata2 terakhir beliau "Uncle rindu kan Bapak, (ayah saya) Uncle nak jumpa Bapak lah.." sebak saya seketika. Benarlah kata2 arwah Bapak saya, "Sahabat sejati sukar untuk dicari"
.
Arwah Uncle Halim seperti Bapak saya sendiri juga, sentiasa memberi panduan, nasihat dan teguran. Sentiasa memberi kekuatan buat saya dan isteri @azrene_ahmad dengan pelbagai dugaan yang kami tempuhi dari anasir tertentu. Sedih benar rasa hari mengenangkan #Ketiadaan Bapak dan Uncle Halim kini 😭, Alfatehah buat mereka berdua
.
Buat Bapak dan Uncle Halim, terima kasih buat segala2nya.. tenanglah kalian disana.
.
Buat kita yang masih hidup, jangan sesekali abaikan kedua orang tua kita, kerana mereka adalah segala2nya dalam hidup kita, dan jika anda punyai sahabat, janganlah kerap bergaduh, maaf memaafkanlah sesama sendiri. Sahabat sejati sukar di cari, kadangkala yang kita cari kita tak nampak, kerana sahabat sebenar seingkali di depan mata kita, namun kita sendiri yang mengabaikannya dan melebih2kan orang yang berkawan dengan kita bukan atas dasar keikhlasan.

Kasih seorang anak buat sosok bernama bapa diibarat melangkaui tinggi gunung-ganang nilainya. Dan pasti, perjuangan serta pengorbanan insan mulia ini dalam susur kehidupan kita tidak harus dipandang enteng.

Begitulah pengkisahan Dato’ Fazley Yaakob, 38, apabila memuatkan aneka visual momen terindah bersama arwah bapa, Allahyarham Datuk Haji Yaakob Haji Mohammad ke dalam video muzik single terbaharunya, Ketiadaan.

BACAAN LANJUT: http://www.budiey.com/video-muzik-ketiadaan-fazley-yaakob/

#FazleyYaakob #ketiadaan #videomuzik #budieydotcom #budieyators

#LatePost still the same person that i have meet before.. Nice to see you abang!! Guys keep support our Malaysian Talent and dont forget to watch new single from @fazleyyaakob #ketiadaan ok! Just click the link via his profile .. And nice to meet you also sis @azrene_ahmad .
.
.
.
.
.
.
#MalaysianTalent #KeepSupporting #MasterChefMalaysia #sukesucrebistro #madewithfaded #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #kitasamasamakongsi #shahsygsemua #celebritychef #singingchef #chef #malaysiansinger #motivator

😫Dalam Dekap Ketiadaan 😫
.
.
Di sana sini, orang merapal rindu. Mengejanya untuk sesuatu yang tak kunjung temu. Barangkali memang sudah barang tentu, rindu hanyalah omong kosong. Sepah alasan orang yang berleha-leha menanti sesuatu yang sudah tiada.

Di sisi lain, ada yang bergumul dengan sepi, mengutuki waktu dan bertanya, kenapa masih seperti ini? Mengapa tak ada hal yang berubah pada tiap lini diri? Semukah perjalanan hidup ini? Hingga sedemikian hitam ia untuk dinodai dengan caci dan maki. Padahal hanya karena malas, terkurung pada jeruji rindu.

Seiring tenggelam dan terbitnya matahari, masih saja sepi. Barangkali memang sudah semestinya disadari, bahwa akan ada tamu yang datang tiba-tiba, yaitu mati.
Bahkan orang sekarat pernah bilang, kematian tidak ada obatnya, harga sebuah nyawa menjadi mahal. Deg! Mau kaubeli dengan harga berapa dirham, jika nyawamu tetiba menjadi taruhan?

Dekap ketiadaan semakin lekat. 
Tatkala kau menjauh dan menjauh, lalu mempersilakan aku menuju kedai kopi, dalam ruang kehampaan. Kuteguk pahitnya kopi kerinduan dalam cangkir kemustahilan. Mustahil kauhadir kembali, padahal kemarin kita baru saja haha hihi.
Tapi kemarin, kau benar-benar memunggungi hari. Pergi. Melangkah menuju fana, lalu hilang bersamaan dengan tutupnya usia.
Dalam dekap ketiadaan, aku merapal rindu. Meski itu hanyalah omong kosong, alasan klasik biar waktu menepuk pundakku dan berkata: sabar!
.
.
Baca selengkapnya dengan klik link blog di bio 👌
.
.

#day5 #30DWCjilid8 #squad2 #prosa #dalamdekap #ketiadaan #alfaoji #instaquote #instawrite #goodpic

"Betapa ku rindu, Suara senda tawa nan dulu, Saat susah senang di bahu, Terlalu banyak cerita hidupku" - Lagu: #Ketiadaan khas buat Arwah Bapak. Boleh tengok MV saya di Joox atau YouTube sekarang untuk lihat babak-babak menyentuh antara saya dan arwah.
-
Boleh dengar lagu ini di:
@SpotifyMY bit.ly/ketiadaanspotify
@iTunes bit.ly/ketiadaanitunes
@AppleMusic bit.ly/ketiadaanapplemusic
@YouTube bit.ly/ketiadaanyoutube (click link in bio)

Terima kasih atas sokongan semua 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 @fazleyyaakob #ketiadaan #mv #joox. Juga boleh di tonton di laman YouTube Fazley Yaakob sekarang. #uprisingentertainment x @ss_creatives #publicist #specialproject

Most Popular Instagram Hashtags