#ketatdara

12304 posts

TOP POSTS

❌STOCK LIMITED❌
.
Yang masih teragak-agak nak cuba tu, tak yakin, rasa was-was, betul ke? Haha anda ⛔️MANUSIA PALING RUGI⛔️
.
🔥YEAHHHH STOCK BERJALAN PANTAS🔥
.

JANGAN BIARKAN PASANGAN ANDA CERITA BUSUK ANDA PADA ORANG LAIN
.
Jamu SweetDara
.
Kebaikan JamuSweetDara
.
👙Merapatkan faraj
👙mengubati keputihan & lendir
👙menghilangkan sengugut
👙melancarkan kitaran haid
👙menambah ghairah
👙mengubati sakit badan
👙menghilangkan letih & lesu badan
👙menghilangkan bau busuk miss V
👙awet muda
👙menegangkan otot vital rahim
👙Mengeluarkan angin jahat yang tersembunyi dalam urat & faraj
👙mengempiskan perut
.
💵RM 40 ONLY!!!
(Postage +rm8/ss rm12)
.
Whatsapp 📲
018 2084486
018 2084486
018 2084486
.
#jamumurah #sayajualjamu #ketatdara #ketatmissv #jamumalaysia #nakketat #jamusweetdara #atasikeputihan #nakkurus #awetmuda #missV #lianarosli #atasikeputihan #atasibaumissv #masalahpayudara #masalahmissv #masalahwanita #masalahperiod #suamisteri #isteri #masalahisteri #masalahdalamanwanita #masalahwanita #isterihebatsuamitertambat

feminin wash
100 ml rm 39
70 ml rm 28
#pepetwangi
#suamisayang
#ketatdara
#produkhalal
#bebaskimia

MASKER VAGINA SEKARANG !! Hanya calit dan sapu je
pada Cik Manja
Ketat dalam 2 minit je 😱

Masker Vagina juga membantu :
✔ merawat keputihan
✔ mencerahkan Miss V
✔ meggebukan Miss V
✔ merangsang keinginan seks

Yang takde masker Cik Manja lagi
Cepat-cepat order ye 😙

Direct Whatsapp

0142628739

#nanafabeautyhq
#maskervagina
#ketat
#ketatdara

[part3]
2 hari lepas Dila singgah rumah mak. Dila masuk bilik adik.. Dila tgk muka Dia berkilat. Dila tanya dia.. "Sapu apa kat muka tu sampai berkilat2?" Adik kata, "Adik buat masker SUSU RIZQI kat muka"
.
.

Dia cerita kwn dia buat masker SUSU RIZQI kat muka. Muka jd cerah & lembap. Kulit kasar, kulit sunburn mmg cepat terhapus. Mmg cantik kulit kwn dia. So dia pun ikut buat sekali. .
.
.

Alang2 adik dah cerita camtu, oklah mai la kakaknya nak try buat jgk la... Dila pun dgn rajinnya try la buat... .
.
.

Lps buat masker susu kat muka tu, lps cuci muka mmg WOWWWWW! Bestnya! (Tudung biru tu lps Dila cuci muka) itu baru buat sekali. Kalau berkali2 xtaula... X payah campur apapun.. ambil je susu & campur air skit buat pekat. Pastu sapu je kat muka, dah kering, cuci la muka. .
.
.

Selama ni kita minum je SUSU RIZQI utk kulit ni. Itu pun dah rasa best sgt2 dah. Kulit cerah lembap sepanjang masa. Skrg blh buat masker sekali..... lg2 la best! .
.
.

Kat bawah ni video2 & gambar2 ALL ABOUT SUSU RIZQI! Susu kontroversi sb hanya dgn susu blh jd bidadari di hati si dia. Percaya laaaa... -:) .
.
.

Kalau tak, x kan la peminat SUSU RIZQI menyoping sampai camtu sekali buat stok kat rumah. X nak terputus stok! X senang duduk kalau stok habis! 😊

#MAMADIL2017

Gelisahkan bila kepitihan terlmpau banyak,sehingga menjadi kehijauan
.
Bagi mereka yang mengalami cuba amalkan royal v ni,ia sangat mebantu
.
#jamuratumalaya #jrm #seks #jamupikatsuami #jamuberkesan #royalv #ketatdara #keputihan #pilhormon

JAMU 💯MANJAKANI ORI(Homemade Bidan Sohor)😘
.
.
RM 15 /Botol 😊
.
.
KHASIAT JAMU 💯MANJAKANI ORI antaranya: .
✔️ Merawat Menghilangkan Masalah Keputihan .
✔️ Mengetatkan Otot Vagina .
✔️ Menegangkan Bibir Faraj .
✔️ Mengecutkan Rahim .
✔️ Merawat Masalah Period Tidak Teratur .
✔️ Mengatasi Masalah Senggugut .
✔️ Mencegah Barah Payudara Dan Rahim.
✔️ Mengempiskan Perut Buncit .
✔️ Membuang Angin Dalam Badan .
✔️ Menambahkan Keintiman .
✔️ Meningkatkan Kesuburan .
✔️ Mengatasi Masalah Rahim Lemah Dan Jatuh.
✔️ Menghilangkan Sakit2 Badan, Pinggang Dan Lutut .
✔️ Memejalkan Aset Wanita .
✔️ Awet Muda .
.
SESUAI UNTUK 🙋
.
👩🏻 AnakDara
. 👩🏻 MakDara .
👩🏻 Ibu Dalam Pantang .
👩🏻 Ibu Menyusu .
👩🏻 Wanita Monopos .
👩🏻 Wanita Yang Mengalami Masalah Laki Gatal Dengan Perempuan Lain .
.
CARA MAKAN🍴
.
👍🏻 2Biji Pagi & 2Biji Malam Bagi Wanita Lepas Bersalin
👍🏻 2Biji Pagi Selepas Sarapan atau Sebelum Tidur .
.
❗️Jika Mengandung Sila Hentikan Pengambilan
.
.
Berminat Boleh Whatssap Sis Nurul
📲 016-2591104
.
.
#jamu #jamubidan #jamukampung #hormon #homemade #madeintempatan #manjakaniori #jamu💯manjakaniori #kapsulJMO #masalahrumahtangga #masalahdalamanwanita #sembelit #senggugut #setberpantang #keputihan #ketatdara #masalahhaid #rahsiawanita #naksihat #nakhamil #nakkurus #nakcantik #raya2017 #rahimkembang #fibroids

SELAMAT PAGI❤
Pagi² ni jom menjamuu dulu, dekat office pon bawak sekali sebab tak sempat nak ambik dekat rumah hehe. boleh laa kan, dari tak ambik langsung. Siapa yg tanya syeera size pil ni kecik ke besar ke. Ni haa bentuk dia, kecik je. senang je nak telan, sekali telan je kot 😬 Nampak je kecik, tapi kebaikan dia sangat banyak, power kan ? hehehe. Siapa nak power luaran dalaman meh pm/ws syeera cepat.
Pukul 12 kang baru syeera pos barang korang yg dah buat payment tu okeyyy. Tq uollss 😘😘😘
.
.

PM/WS 011-33952130❤
.
.
#jamukacipmalam #jamukacipmalammurah #seremban #rembau #jomcantik #jomcantiksihat #montok #ketatdara #gebugebas #masalahwanita #malaysiaonlineshop #jamuoriginal #jamukacipmalamori #cantikluarandalaman

" BAU BUSUK KEPUTIHAN BUAT SOMI HILANG SELERA? "
.
.
Keputihan bukan jew mengeluarkan bau yg xmenyenangkan, malah boleh membawa kepada penyakit dan masalah hubungan intim. .
.
Nak tunggu penyakit baru nak cari penawar? Atau tunggu somi tegur? Malulah 🙈. .
.
Dari sekarang kena cegah, bia nanti rase bahagia dan selesa selalu.
.
.
Lenima prune juice, membantu para wanita lebih berkeyakinan di usia 40an. Di samping lebih sihat dan bertenaga.
.
.
Dapatkan bantuan info dari saya
.
.
☎️ 016-6340519
☎️ 016-6340519
☎️ 016-6340519
.
.
Maklumat lanjut : leenima.com
.
.
#lenima #lenimaprunejuice #lenimajuskewanitaan #hargaikewanitaanmu #lenimaboosterkewanitaan #beautydrink #womendrink #vagina #juskecantikan #juadalaman #projekpikatsuami #sayangsuami #jusketat #tegang #montok #ketatmencengkam #ketatsendat #keputihan #berbau
#ketatdara #ketatketat #ketatmantap #sayajual #nakmuda #nakcantik #nakmontok #nakdara #sihat #bertenaga #intim

slide untuk testimoni

MOST RECENT

ADA MASALAH MCM NI ?? 👇
*Seluar Kecik Sampai Koyak Sebab Asid
* Keputihan Warna dah bertukar dari putih ker kuning/hijau mcm hingus
*Gatal2 sampai dah tak tahan/menderita
*Berbau busuk
*Tak selesa n hilang keyakinan
* Kurang bernafsu dgn suami ✔️ Wajib Rawat segera dgn GEL ERAT RAPAT.. jgn di biar melarat nanti korang yg merana..
Rm59 untuk 2bulan kegunaan.. TIPU KALAU CAKAP TAK DA.. ALLAH MARAH TAW TIPU.. Berminat wasap ziqah 0174924932- untuk fast response.. #ketatdara
#terbaik
#sendat
#ingatbesabesa
#usopmentormilenia2017
#contestday
#promotion

Jerawat pun boleh singgah dekat miss V tauu
.
Haa, tapi #LoverHygieneWash boleh tolong settle
.
📲 +6019 344 4248

FORMULA Sireh, Pinang dan Manjakani boleh merawat segala masalah berkaitan rahim dan miss v
.
Asalkan awak sanggup dibantu
.
📲 +6019 344 4248

CikVia nak tolong awak yang ada masalah berkaitan rahim dan miss V

Awak sudi?
.
📲 +6019 344 4248

Muka ada banyakkk sinyum! Mana taknyaa. Keputihan hilang, miss v rasa segar then paling best dah ketat balik!
.
📲 +6019 344 4248

Seronokkan bila keputihan dah hilang?
.
80% feedback yang CikVia dapat semua 'complain' keputihan dah hilang lepas guna #LoverHygieneWash niii
.
📲 +6019 344 4248

Ehh tak yah risau kalau nak insert terus #LoverHygieneWash nii. Nanti dia akan terus grip miss V awak 😍
.
Tak caya?cubalah!
.
📲 +6019 344 4248

TESTIMONI GEL ERAT RAPAT

3 hari pakai GER dah rasa best yang penting HUBBY seronok tau..😍
GER memang hebat penangannya.
NAK TERUS TUNGGU DULU KE...🙊
.
📲WHATSAPP 014 826 7025 @ DM
#geleratrapat #gelwanita #testimonigeleratrapat #pengikatsuamiisteri #bazaronline #tambathatisuami #gelketat #ketatdara #malampertama #hilangkankeputihan #anakdara

PINKLADY Body Perfection untuk wanita yang mementingkan kecantikan tubuh badan luaran dan dalaman 😉
....
Whatsap 0132005621
#pinkladybodyperfection #pinklady #sayajualpinklady #mirafilzah #noradanish #ketatdara #besarkanpayudara #mantap #malaysia #suamimakinsayang #ubatbesartetek #testimoni #keputihanhilang #sengguguthilang

Kemam-kemam je boleh cantik! Eh iye ke? Macam propa je lebih ni, berkesan ke?
.
Mestilah berkesan.. Uolls sendiri boleh tgk feedback positif ekstrak belacak ori keluaran HERBHOUSE JOHOR mcm mana kan... Apa tah lagi Puteh Montoxx ni.. 1 produk kasi tapaw semuaa tau. 😱.. Ada manjakani,kacip fatimah,serapat,pueraria marifica dan glutathion..
.
Dah tak perlu nak inject tang situ tang sini lagi dah, koyak sachet tuang dalam mulut dan kemam terus cantik dalam dan luar. Jom lah kita semua PUTEH MONTOXX sebelum raya ni..
Serious nak lawa ?? .
WhatsApp montox ke⬇
.
Wasap montoxx ke 0149085415
#supplimentdalamanwanita #produkdalamanwanita #produkwanita #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknil #qqbeauty #trustedseller #produkterbaik #produkterlaris #wanita #ketatdara #suamiisteribahagia #putehmontok

Vcare Mist Perfume
.
💖Menghilangkan kegatalan
💖Membunuh bakteria dan kulat
💖Merawat keputihan
💖Mengetatkan faraj
💖Memulihkan luka selepas bersalin
💖Memberi haruman sepanjang hari
💖Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
💖Mencegah bau yang kurang enak
.
Kandungan .
Ekstrak manjakani
Ekstrak sireh
Ekstrak kacip fatimah
Akar serapat
Pudina
Ekstrak roses
.
100 CUST TERAWAL KITA BAGI OFFER FREE POSTAGE JIMAT RM8sm/RM12ss
.
Wasap Mist v Ke 0149085415
#supplimentdalamanwanita #produkdalamanwanita #produkwanita #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknil #qqbeauty #trustedseller #produkterbaik #produkterlaris #wanita #ketatdara #suamiisteribahagia #putehmontok

Formula berkesan utk kecantikan luar biasa 😍 .....
WA 0132005621
WA 0132005621
WA 0132005621
WA 0132005621

#pinklady
#pinkladybodyperfection #sihat #supplements #sayajualpinklady #malaysia #mantap #besarkanpayudara #ketatdara #noradanish #mirafilzah

MAU PAYUDARA BESAR KENCANG DAN MEMIKAT CIK ABG SYG. 💯PENYELESAIAAN YANG TEPAT MEMPERBESARKAN UKURAN PAYUDARA,.💯 B CONFIDENT adalah SERUM khusus yang diperbuat dari bahan semula jadi . untuk menjaga kesehatan dan mengencangkan payudara.. B CONFIDENT dapat membantu
🔴Merawat kesehatan payudara
🔴mengencangkan payudara yg kendur
🔴mengangkat ,padat dan berisi
🔴mencerahkan kulit sekitar payudara
🔴menambah ukuran payudara semakin besar
🔴mencegah kangker payudara
🔴Memperindah bentuk payudara

Nak tanya lah.
Suka dak kalo mesb pejal anjal semula
Kalo sukaaaa
Mai ambik no hp mas kat komen mintak je no Acc.. Hehhee
. . .
0174244231
0174244231
. . .
#surekencang #breastserum #beauty #breastfeeding #surihatimrpilot #gengcikgu #milkbooster #projekstg #cikguhot #viral2017 #cikgusekolah #payudaramantap#bajuraya2017 #ketatdara #kembalimantap #bodymantap #pensyarah #saggybreast #kimciuntukawak #sampulraya #letscantik #neelofa #breastfeedingmom #kuihraya #hargastudent #sariboobsup #cikgu #bconfident

ADA MASALAH MCM NI ?? 👇
*Seluar Kecik Sampai Koyak Sebab Asid
* Keputihan Warna dah bertukar dari putih ker kuning/hijau mcm hingus
*Gatal2 sampai dah tak tahan/menderita
*Berbau busuk
*Tak selesa n hilang keyakinan
* Kurang bernafsu dgn suami ✔️ Wajib Rawat segera dgn GEL ERAT RAPAT.. jgn di biar melarat nanti korang yg merana.. Berminat boleh wasap kak ziwah lelaju 0174924932

#ketatdara
#sempit
#mampat
#geleratrapat🌹
#contest
#promo

TESTIMONI GEL ERAT RAPAT

Wow 😱 cik munge dah rasa ketat..
Cik B semakin kembang Cik Pung pulak rasa kemut..😀
Orang yang dah cuba produk fiira mesti rasa kelainannya..pakai fbs cik B cik Pung makin cantik,pakai gel erat rapat pulak makin ketat ..fuh 😰
anda bila lagi mau jealous saja ke 🙈
.
📲whatsapp 014 826 7025 @ dm
#geleratrapat #ketatdara #fiirabreastserum #breastup #BustUp #wanitamoden #wanitaidamanlelaki #cantikmenawan

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags