#ketatdara

13150 posts

TOP POSTS

Jika ada masalah dibawah inshaallah MAHKOTA DARASUNTI dapat membantu 🌹 becak
🌹 keputihan
🌹 senggugut
🌹 ketatkan missV
🌹 missV berbau
🌹 period xstabil
🌹 masalah hormon
🌹 migrain
🌹 rahim jatuh
🌹 tombong
🌹 cyst/fibroid
🌹 buang angin
🌹 sembelit
🌹 milkbooster
🌹 ikhtiar hamil
🌹 kencing manis
🌹 darah tinggi
🌹 lawas buang air kecil
🌹 lawas buang air besar
🌹 detox
🌹 paru2 berair
🌹 rahim kembang
🌹 servis rahim kotor
🌹 koleterol
🌹 masalah boyak

UNTUK INFO LEBIH LANJUT👇👇👇👇👇 WHATAPPS 0163064688!!!
WHATAPPS 0163064688!!!
WHATAPPS 0163064688!!! #pakarmerawatmasalahwanita
#anugerahwanitateragung
#mahkotadarasunti
#mds
#stokiswanted
#stokiswantedmalaysia
#agenwanted
#dropshipwanted
#ketatdara
#masalahperiod
#bazaarpaknil
#artismalaysia
#onlineshop
#instaonline
#igshop
#jualmurah
#ontheroad
#instago
#instagood
#instadaily
#photooftheday
#like4follow
#likeforfollow
#likeforlike
#instapic
#instagram
#latepost
#visitmyig

.
.
Nak cantik dan putih satu badan sebelum RAYA ?
Sempat lagi, tapi hanya dgn LUMI
.
Supplement yg power, 5 in 1 berkesan seawal 7 hari
.
Flawless. Putih. Gebu. .
WS 6017 240 4770
WS 6017 240 4770
.
#produkpemutih #produkpayudara #whiteningproducts #whitening #ketatdara

JANGAN BIARKAN PASANGAN ANDA CERITA BUSUK ANDA PADA ORANG LAIN
#JamuKMfeedback
.
Jamu SweetDara
.
Kebaikan JamuSweetDara
.
👙Merapatkan faraj
👙mengubati keputihan & lendir
👙menghilangkan sengugut
👙melancarkan kitaran haid
👙menambah ghairah
👙mengubati sakit badan
👙menghilangkan letih & lesu badan
👙menghilangkan bau busuk miss V
👙awet muda
👙menegangkan otot vital rahim
👙Mengeluarkan angin jahat yang tersembunyi dalam urat & faraj
👙mengempiskan perut
.
💵RM 40 ONLY!!!
(Postage +rm8/ss rm12)
.
Whatsapp 📲
018 2084486
018 2084486
018 2084486
.
#jamumurah #sayajualjamu #ketatdara #ketatmissv #jamumalaysia #nakketat #jamusweetdara #atasikeputihan #nakkurus #awetmuda #missV #lianarosli #atasikeputihan #atasibaumissv #masalahpayudara #masalahmissv #masalahwanita #masalahperiod #suamisteri #isteri #masalahpayudara #masalahdalamanwanita

Akak mencari awak yang Betul2 nak buat side income .
Kalo betul nak side income
Sure Mesti rajin dan keep berusaha
.
Serius nak?
Meh risik akak ye bukan pinang
Kang punah segalanya
Hehheee
. . .
016.681.0844
016 681 0844
016 681 0844
. . .
#payudarakencang #kualabelait #bruneipromo #bconfidentbrunei #bruneikupromote #gengcikgu #masalahpayudarakendur #projekstg #cikguhot #viral2017 #bcteammas #payudaramantap#younglivingmalaysia #ketatdara #kembalimantap #bodymantap #instabrunei #bruneiadvert #payudaramenawan #iklanbrunei #letscantik #masalahpunggung #sayajualbn #sariboobsup #bruneiinstashop #bconfident #milkupcandybrunei

MISSv itam Dah jadi PUTIH ??
Cuci2 Sekali ketat dan Mewangi Fehhhhh!!! Mengaummmmm MissV
#femininewash
#kacipFatimah
#missv
#ketatdara
#wangianLavender

Manja grip formula
Serbuk cinta cik v

#murah2
#ketatdara
#period

Sekilas info tentang royal v yang ramai tak tahu
.
43 Kebaikan Royal V

1: Mengetatkan dan menegangkan otot faraj.
2: Menguatkan keinginan hubungan seksual.
3: Mengandungi antibakteria dan mengeluarkan keputihan.
4: Menghilangkan kegatalan dan bau.
5: Kaya fitoestrogen yang melambatkan proses penuaan.
6: Mempertahankan kecantikan bentuk badan wanita.
7: Menstabilkan simptom wanita menopaus.
8: Membesar dan menegangkan payudara.
9: Mencantikkan punggung yg jatuh.
10: Meningkatkan pengaliran darah.
11: Mengatasi kekeringan faraj bagi wanita menopause.
12: Mengandungi fiber yang tinggi & phytonutrients.
13: Menurunkan kadar kolesterol.
13: Mengurangkan risiko kanser.
14: Mengecutkan saluran peranakan.
15: Menguat rahim utk hamil
16: Merawat masalah tombong
17: Menguatkan lantai pelvic
18: Menguatkan ketahanan badan wanita
19: Menguatkan sistem ketahanan badan
20: Mempercepatkan proses kurus
21: Mengurangkan perut buncit
22: Menyuburkan rahim wanita untuk hamil
22: Merangsangkan pengeluaran hormon.
23: Melancarkan perjalanan haid.
24: Merangsang pertumbuhan sel-sel otak manusia.
24: Menguatkan ingatan.
25: Menambah oksigen ke otak utk kuatkan akal dan fizikal.
26: Menghilangkan keletihan dan kesakitan sendi.
27: Mengurangkan tekanan darah dan kolesterol.
28: Menegangkan dan mencantikkan kulit.
29: Amat berkhasiat untuk membuang asid urik(gout).
31: Menghalang jangkitan kulat dan virus.
32: Merawat banyak jenis penyakit.
33: Memberikan perlindungan antioksidan yang kuat.
34: Anti-penuaan dan meningkatkan vitamin E.
35: Merawat masalah sakit sendi dan lutut
36: Tinggi vitamin C untuk rawatan kulit
37: Membina mood ceria
38: Menghilangkan kesedihan
39: Meningkatkan rasa ghairah wanita
39: Menghilangkan bau darah haid
40: Meninggikan hormon wanita
42: Memperbanyakan air susu ibu
43: Muka kemerahan dn jadi muda
.

#pilhormon #jamuratumalaya #ainnumi #herba #jamu #jamuberkesan #ketatdara

Suami makin sayang lepas amalkan 3 sachet #jspgold 😁
Dan badan makin bertenaga uall 💋 🔽🔽🔽 #jsp #jamu #hamildenganmudah #ketatdara

MOST RECENT

INFO SIHAT
6 PETUA ATASI RASA LAPAR KETIKA BERDIET
.
5. MAKAN DALAM KUANTITI SEDIKIT
.
Makan 3 kali sehari tetapi cubalah ambil makanan tersebut dalam kuantiti sedikit. Pola makanan sebegini dipercayai membantu untuk menjaga paras gula dalam darah sekali gus menghindarkan kita dari merasa lapar.
.
.
.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Wanita2 & isteri yang ingin dapatkan bentuk badan yang lebih menarik, kurus, langsing, payudara gebu, montok, anjal, miss "v" ketat dan padat serta cantik luaran dan dalaman. Boleh diambil bersama dengan supplement Pink Lady Body Perfection untuk hasil yang lebih memberangsangkan. .
.
Jom cantik & @kurus_seawal_7hari_ bersama Pink Lady Body Perfection 💖
.
.
.
.
#sayajualsayamakan
#pinkladybodyperfection #sayajualpinklady #terapiinstagram #sayajual #fitnessmalaysia #produkbesarkanpayudara #krimpembesarpayudara #ketatdara #ketat #bazarpaknil #lovepotion #krimpayudara #zumbamalaysia
#maskerpayudara #kapsulajaib
#supplementkesihatan #missvlonggar
#malaysiaigshop #supplementorganik
#jamuseripengantin #testimonimalaysia #sayanakkahwin #sihatdancantik #lakukeras
#kurus #nakcantik #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #kurusseawalseminggu

PHYTOESTROGEN bukan bahan kimia sayangg....
.
Phytoestrogen adalah sebatian estrogen yang berasal dari tumbuh-tumbuhan..😊
.
Tumbuhan yang ada phytoestrogen yang tinggi seperti bahan yang terkandung dalam pinklady ni lah.. strong sangat bijirin oatgrass dier..fennel n fenugreek untuk kesihatan total wanita.. .
.
Uollss kene faham satu je..Yang menganjal, menegang breast, punggung, bagi ketat miss v semua tu bukan kolagen..tapi hormon estrogen...yup, estrogen kalau down, dengan kolagen2 pun habess fail laa...😉😉😉
Jom boost balik estrogen dalam badan kita dengan khasiat herba semulajadi ! 😘 😘😘 .
.
Body meletop, dalaman pun sihat 👍
RM280 KESAN TERBAIK
Tak nak ke ? 😉
Sayangi tubuh bdn kita 💕 .
.
017-2823807 ( IERA )
CONSULTANT PL ANDA . . . . . .
.
#sayajualsayamakan
#pinkladybodyperfection #sayajualpinklady #terapiinstagram #sayajual #fitnessmalaysia #produkbesarkanpayudara #krimpembesarpayudara #ketatdara #ketat #bazarpaknil #lovepotion #krimpayudara #zumbamalaysia
#maskerpayudara #kapsulajaib
#supplementkesihatan #missvlonggar
#malaysiaigshop #supplementorganik
#jamuseripengantin #testimonimalaysia #sayanakkahwin #sihatdancantik #lakukeras
#haidtakteratur #keputihanhilang #kurus #jerawat #wanita

Suami makin sayang lepas amalkan 3 sachet #jspgold 😁
Dan badan makin bertenaga uall 💋 🔽🔽🔽 #jsp #jamu #hamildenganmudah #ketatdara

Sejak seminggu dua ni. Kalo tengok cermin senyum tu 15kilometer da nampak tau.
Bukan apa
Happy puas hati tengok punggung sendiri
.
Maaf la ye bukan orang baru nak Merasa montok memang camni
Terlebih exsaited gittew .
Abang pon dah lain macam ja romantik Die. Dah tak marah2.. Selalu nak manja2
ALHAMDULILLAH KAMI MAKIN RAPAT DIA BAHAGIA
.
Semua ni sebab asbab akak rajin and No ponteng2 pakai bconfident #pemontok_aset tu
Bukan je berkesan. Malah suami pon tertambat tergoda jugak.
.
Eh nak ikat suami yang makan tu memang da wajib.
Hak body, aset lagiii wajib!
Selamat berbahagia awak semua dengan ade nye bconfident ni.. Hehheeee
. . .
016.681.0844
016 681 0844
016 681 0844
. . .
#payudarakencang #kualabelait #bruneipromo #bconfidentbrunei #bruneikupromote #gengcikgu #masalahpayudarakendur #projekstg #cikguhot #viral2017 #bcteammas #payudaramantap#younglivingmalaysia #ketatdara #kembalimantap #bodymantap #instabrunei #bruneiadvert #payudaramenawan #iklanbrunei #letscantik #masalahpunggung #sayajualbn #sariboobsup #bruneiinstashop #bconfident #milkupcandybrunei

Sekilas info tentang royal v yang ramai tak tahu
.
43 Kebaikan Royal V

1: Mengetatkan dan menegangkan otot faraj.
2: Menguatkan keinginan hubungan seksual.
3: Mengandungi antibakteria dan mengeluarkan keputihan.
4: Menghilangkan kegatalan dan bau.
5: Kaya fitoestrogen yang melambatkan proses penuaan.
6: Mempertahankan kecantikan bentuk badan wanita.
7: Menstabilkan simptom wanita menopaus.
8: Membesar dan menegangkan payudara.
9: Mencantikkan punggung yg jatuh.
10: Meningkatkan pengaliran darah.
11: Mengatasi kekeringan faraj bagi wanita menopause.
12: Mengandungi fiber yang tinggi & phytonutrients.
13: Menurunkan kadar kolesterol.
13: Mengurangkan risiko kanser.
14: Mengecutkan saluran peranakan.
15: Menguat rahim utk hamil
16: Merawat masalah tombong
17: Menguatkan lantai pelvic
18: Menguatkan ketahanan badan wanita
19: Menguatkan sistem ketahanan badan
20: Mempercepatkan proses kurus
21: Mengurangkan perut buncit
22: Menyuburkan rahim wanita untuk hamil
22: Merangsangkan pengeluaran hormon.
23: Melancarkan perjalanan haid.
24: Merangsang pertumbuhan sel-sel otak manusia.
24: Menguatkan ingatan.
25: Menambah oksigen ke otak utk kuatkan akal dan fizikal.
26: Menghilangkan keletihan dan kesakitan sendi.
27: Mengurangkan tekanan darah dan kolesterol.
28: Menegangkan dan mencantikkan kulit.
29: Amat berkhasiat untuk membuang asid urik(gout).
31: Menghalang jangkitan kulat dan virus.
32: Merawat banyak jenis penyakit.
33: Memberikan perlindungan antioksidan yang kuat.
34: Anti-penuaan dan meningkatkan vitamin E.
35: Merawat masalah sakit sendi dan lutut
36: Tinggi vitamin C untuk rawatan kulit
37: Membina mood ceria
38: Menghilangkan kesedihan
39: Meningkatkan rasa ghairah wanita
39: Menghilangkan bau darah haid
40: Meninggikan hormon wanita
42: Memperbanyakan air susu ibu
43: Muka kemerahan dn jadi muda
.

#pilhormon #jamuratumalaya #ainnumi #herba #jamu #jamuberkesan #ketatdara

Akak mencari awak yang Betul2 nak buat side income .
Kalo betul nak side income
Sure Mesti rajin dan keep berusaha
.
Serius nak?
Meh risik akak ye bukan pinang
Kang punah segalanya
Hehheee
. . .
016.681.0844
016 681 0844
016 681 0844
. . .
#payudarakencang #kualabelait #bruneipromo #bconfidentbrunei #bruneikupromote #gengcikgu #masalahpayudarakendur #projekstg #cikguhot #viral2017 #bcteammas #payudaramantap#younglivingmalaysia #ketatdara #kembalimantap #bodymantap #instabrunei #bruneiadvert #payudaramenawan #iklanbrunei #letscantik #masalahpunggung #sayajualbn #sariboobsup #bruneiinstashop #bconfident #milkupcandybrunei

Manja grip formula
Serbuk cinta cik v

#murah2
#ketatdara
#period

Ciri2 potensi Kanker Serviks pada wanita :
- keputihan yg terus menerus
- keputihan keruh, berwarna, berbau
- rasa gatal dan tidak nyaman
- frequensi buang air kecil meningkat
- sembelit & masalah pencernaan

Kanker Servik banyak disebabkan oleh virus HPV (Human papiloma virus)
Dan virus ini mudah sekali menular melalui sentuhan, cairan bahkan toilet yg tidak hygienis.

Kanker serviks adalah pembunuh nomor 1 wanita di Indonesia.

Bila anda mengalami ciri2 diatas segeralah diatasi,
Kami memiliki solusi terbaik, terjangkau & sangat memuaskan yg banyak direkomendasikan oleh dokter & ahli herbal "NesV"
Nes V terkenal terbukti karena kualitas, 100% garansi kepuasan pelanggan.

NesV aman diminum & bebas efek samping krna mengandung bahan2 alami pilihan.
NesV menjadikan wanita lebih percaya diri dan berkharisma.
Terbukti dapat menambah kehangatan rumah tangga yg bahagia.

Manfaat NESV :
-Memulihkan elastisitas organ intim wanita (mengencangkan otot vagina)
-Merapatkan organ intim wanita
-Menghilangkan bau yang tidak sedap pada organ intim wanita
-Menghilangkan gatal2 serta membantu mengobati masalah keputihan.
-Membantu mengencangkan payudara
-Mencerahkan kulit wajah
-Menstabilkan PH asam & mengurangi cairan berlebihan (menjaga kelembaban)
-Menambah kolagen dlm tubuh
-Merawat rahim & membersihkan (selepas bersalin/haid) -Mencegah kanker serviks, kanker payudara, miom & kista.

Komposisi Nesv :
madu, kurma, manjakani, rumput fatimah, kunci pepet, kayu rapet & rempah-rempah.

Kesehatan adalah yg utama, pastikan semua ditangani sbelum terlambat.

Chat pemesanan add👇👇
🆔Line. : Feliana_lim
☎ WA : 085391202758
📩BBM : 5D1DDCE2 .
Follow juga 👇👇
💻 Facebook : Feliana lim
.
🔎instagram : @Beautyherbal_hwi
https://www.instagram.com/beautyherbal_hwi/

#nesv #jualnesv #nesvmurah #likevirgin #olshoppontianak #zalora #missv #mengencangkan #herbal #zalora #madu #kencangkanvagina #ketatdara #bebaskeputihan #sexy #lazada #tokobagus #kaskus #olx #organintim #olshoppontianak #vaginasehat #vaginakeset #vaginasempit #vaginaharum #missvsehat #rapetwangi #kencang #wanita #perawan

#kapsulmakbeedan

MAK SEGALA JAMU

PELBAGAI HERBA DAN REMPAH RATUS DIADUN BERSAMA.... KHASIAT TERSENDIRI

NAK TAU BAGAIMANA KAPSUL INI BEKERJA UTK BADAN UOLSS?? Kene la CUBA SEBOTOL :-) Wsp ##masmyraz0139847783
#jamumurah #jamumakbeedan #ketatdara #ketatmencengkam #periodtakteratur #Senggugut #ringanbadan #haidlancar #awetmuda

💖💖MINI LOVE 💖💖
PERANGSANG WANITA

Dengan Mini Love Gel Isteri Pasti Merasa Sensasi & Ghairah Luarbiasa Hinggakan Klimaks Berkali-Kali 💰💰RM80 FREE POS SM

MINILOVE ORGASMIC GEL
👄 Merangsang rasa ghairah di bahagian faraj 👄 Mengandungi bahan-bahan semulajadi
👄 Tidak mendatangkan kesan sampingan 👄 Mempercepatkan peredaran darah dan menaikkan ghairah serta membuatkan faraj lebih basah
👄 Sesuai untuk pasangan yang mempunyai nafsu dingin
👄 Penggunaan jangka panjang boleh meningkatkan sensitiviti klitoris 👄 Tidak berwarna & tidak berbau.
👄 lebih basah,banjir,cepat meleleh dan lencun.

CARA PENGGUNAAN :
Mini Love Gel Perangsang Nafsu Isteri

Gunakan produk ini 5 minit sebelum hubungan seks
Sapukan pada bahagian sulit anda dan urut dengan pulpa jari untuk penyerapan yang lengkap
Beberapa minit selepas itu, Anda akan merasakan ghairah, rasa kehangatan dan ianya akan membuat faraj anda basah!! 📲Whatsapp :0179015166

#minilove #ghairah #perangsangnafsu #perangsangnafsuwanita #ketatkanfaraj #ketatdara #kembalidara #farajlonggar #farajbasah #hubunganseks

Apakah Yang Dimaksudkan Dengan Keputihan?
.
.
Dalam bahasa mudahnya, keputihan adalah cairan/lendir yang keluar daripada liang faraj selain daripada darah haid. Dalam bahasa perubatan, ia dikenali sebagai leucorrhoea atau fluor albus.
.
.
Dari Mana Datangnya Cairan/Lendir Keputihan Ini?
.
.
Cairan/lendir ini boleh berasal dari tiga sumber iaitu:
1. Sekitar mulut vagina
2. Selaput liang vagina
3. Selaput rongga rahim
.
.
Adakah Semua Cairan/Lendir Yang Keluar Daripada Liang Faraj Itu Normal?
.
.
Sudah tentu ada yang normal dan ada yang tidak normal.
.
.
• Pengeluaran cairan/lendir pada kelenjar mulut vagina (bibir faraj) – dipengaruhi oleh rangsangan berahi. Oleh kerana itu lendir ini akan meningkat jumlahnya dalam keadaan terangsang dan pada waktu berlakunya persetubuhan.
.
.
• Pengeluaran cairan/lendir pada selaput liang vagina dan rongga rahim – dipengaruhi oleh hormon. Oleh itu lendir ini akan meningkat jumlahnya sebelum dan sesudah haid atau sewaktu menghampiri waktu subur. Pada peringkat menopaus, pengeluaran cairan/lendir ini akan berkurang.
.
.
• Dalam kes normal, cairan/lendir dari ketiga-tiga sumber ini berwarna jernih, tidak berbau dan tidak diiringi rasa gatal. Kadangkala cairan/lendir ini boleh keluar dengan banyak tetapi tetap jernih, tidak berbau dan tidak gatal.
.
.
Ada masalah ni ?? Terus inbox untuk mendapatkan consultation percuma . LOVER Hygine Feminine Wash sudi membantu 💋💋

Feedback #LoverHygieneWash
.
More feedback 👉 @mizsvia_testimoni

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags