#ketagihgila

2402 posts

TOP POSTS

KEREPEK BRONIS in the house yaww!
Yang mana penggemar bronis/coklat mesti try kerepek ni. Sedap gila baq hang!

Nak rasa boleh pm/whatsapp lala 0139717134 .

Confirm tak xcukup sebotol! 😍

COD area kubang kerian, pasir tumbuh, kota bharu.

#kerepekbronis #kerepekbronisviral #ketagihgila #kerepekviral #bronislover

Sepupu ambo borong 10 balang wei #KerepekBronis #KetagihGila ari nii.. Meme ketagih sungguh doh nii.. 😍😍 Nok tulong @kakaneys #SebarkanKetagihan katanya.. 😘😎

Jom layan movie sambil makan kerepek bronis ketagih gila nie..Sebab apa ketagih?Sebab dia ada aura yang buat kita ketagih..wuuuuu..deria rasa kita selalunya betul kann..πŸ˜‰
.
Nak order boleh roger-roger sis deh..☎0195531273..
.
Ok jom sambung layan movie sambil makan..Jangan gemok sudah..opsss..
.
#KerepekBronisBaling #KetagihGila #AgentBaling #SebalangRM15

πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
.
#kerepekbronis #ketagihgila

#KerepekBronis

Anda mungkin pengemar kerepek dan mungkin juga pengemar brownish dan anda sering sukar mencari sesuatu yang boleh memuaskan selera anda.. Kalau ye, anda lah kami cari..abang & akak nk kongsikan solution dgn anda2 diluar sana.

mari dapat kan kerepek bronis..pasti memuaskan selera anda
πŸ˜‹. .

Meh la cuba.. confirm repeat order lagi.

#KetagihGila 😱😱 01116963725
Meyh Pakat Pm sis

#bronis
#kerepekbronis

Sedikit preview photoshoot Puasa dan Raya BRONIS.
Tak sabar nak share pada semua #GengBronis satu Malaysia.

Special talents @thezakki dan @kushafirarazali.
Make up by @wafa_andaman
Photographer by @kay_a_photography
#KerepekBronis
#KetagihGila

#chipsbitekotabharu
#gengbronis
#ketagihgila
#kerepekbroniskotabharu
#kerepekbroniskelantan

Mencari agen seluruh Kelantan
Nak jana side income raya?
Hubungi sy:
http://www.wassap.my/60193790556
Modal serendah rm240 = 20 blg

Sy juga menjual secara belian dan secara pukal.
Hubungi sy:
http://www.wassap.my/60193790556

RM15/ 120GRAM++ (Kerepek Bronis)
RM15 / 250GRAM (Chips Bite ) *kos penghantaran dikenakan*

Mama beli i makan πŸ˜‚πŸ˜‚β€
#ketagihgila!!

Kerepek bronis ini memang terbaik..Rasa sekali berkali2 nak lagi..Sedar tak sedar dah tinggal separuh balang πŸ˜….. Boleh jadi #ketagihgila πŸ˜‹ #kerepekbronis #igreviewbyfauzahiza

MOST RECENT

As salam..
Kerepek bronis terlajak laris..
Yang viral 1 Malaysia tu..
Mai order..
Sedap, rapuh, rangup..Tak caya beli & rasa seniri..1 memang tak cukup
COD area Sungai Petani..
Boleh whatsapp www.wasap.my/60125662748
Terima kasih..
#kerepekbronis
#gengbronis
#ketagihgila
#projekketagiharaya2017

KEREPEK BRONIS in the house yaww!
Yang mana penggemar bronis/coklat mesti try kerepek ni. Sedap gila baq hang!

Nak rasa boleh pm/whatsapp lala 0139717134 .

Confirm tak xcukup sebotol! 😍

COD area kubang kerian, pasir tumbuh, kota bharu.

#kerepekbronis #kerepekbronisviral #ketagihgila #kerepekviral #bronislover

Diperbuat daripada kek brownies dan dijadikan sebagai kerepek/biskut. Rangup dan tidak terlalu manis. Harga satu (1) balang - RM15.00 sahaja. Dan kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi ejen kami, bolehla Wa/Text di nombor 01111866947. #kerepekbronisipoh #ketagihgila #kerepekbronis #bronis #ipoh #tambun #bercham #tamanperpaduan #thisisipoh #sayajual #sayajualmurah #ejendiperlukan #ejenkerepekbronis #bazaar #bazaaronline #bazarpaknil #bazarkarat #gengbronisperak #gengbronisipoh #gengbronis

Done COD kat cust sis nie tadi..dia punya craving tu haaa..Alhamdulillah dapat jugak dia rasa hari nie..πŸ˜‚Thank you kak beli😘
.
Sebalang RM15 sahaja!!! Anda bila lagi..tak nak rasa jugak ka?😁Kalau nak roger-roger sis dehπŸ˜πŸ“ž0195531273 .
COD area 🚘 Tawar(Rnr),Kuala Pegang,Kupang dan Baling
.
#KerepekBronis #KetagihGila #AgentBaling

Berita baik buat orang orang Kelantan !!
.
Sis akan berada di Kelantan ujung minggu niih (27 & 28 Mei ) . Bagi mereka sekitar Gua Musang - Kuala Krai - Machang - Tanah Merah - Pasir Puteh ... .
.
Jom pakat pakat dapatkan #kerepekviral niii dengan Sis πŸ‘ bole layan makan lepas terawih nanti, lagi syok sambil sambil layan #HeroSeorangCinderella πŸ˜‰βœŒ
.
Wasap Sis Ain πŸ“±010.505 4312 laju laju ...
.
🍫RM15 Sebalang 🍫
.
Delivery sekitar Port Dickson - Seremban - Nilai - Teluk Intan
.
#agentkerepekbronisn9
#agentkerepekbronisportdickson
#agentkerepekbronisperak
#agentkerepekbronistelukintan
#agentkerepekbroniskelantan
#sayajual #kerepek #kudapan #kerepeksedap #makanansedap #ajaib #kerepektrending #trending #bazaronline #kerepekcheese #cheese #cheeseleleh #cheeselover #bazaarpaknil #pemborongkerepek #kerepekbronis #ketagihgila #wondercheese #coverupresources #teamcoverupresources
@kerepekbronismalaysia

Haii korang..Raya dah nak dekat..
Tak tahu nak hidangkan apa untuk tetamu?? Boleh cuba Test Kerepek Bronis ni sedap🍘🍘.. Tengok #kerepekbronis dah masuk majalah laaaa.. 😱
haritue masUk tv1.... nie majaLah pulak... memang viral betoi la...πŸͺπŸͺπŸͺ #KerepekHipster nie.. haaa yg lain xmau mencuba kaa ? Hampa makan sampai tak sedaq tgk2 balang kosong licin.
mai lekaihΒ² pm kita😊 πŸ˜πŸ’ƒπŸΌπŸ‘‡πŸ»
πŸ“²0199084774
πŸ“²01199084774
RM15 RM15 RM15
memang viral betoi la...πŸͺπŸͺπŸͺ #KerepekHipster nie.. βœ… BERAT 120gm++ 🚫 PRE ORDER 🚫 NO TESTER
#kerepekbronis #ketagihgila #bronis #viral #kerepekhipster

Penghantaran #kerepekbronis yg #KETAGIHGILA ke satu dua tiga empat tmpt....πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
.
Rasa dlu baru tau setakat mana ketagihannya...πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ boleh tahan gigil jgk la klu xdpt...kena plak ada org rampas kite punya balang bronis pastu slumber je die abiskn...pehhhh😈😈😈 HAA tunggu apa lagi!!??
.
.
Berminat utk order atau menjadi agen?? Whatsapp kami πŸ“±πŸ‘‡
.
.
http://www.wasap.my/60138841023
http://www.wasap.my/60193771487
.
.
#GengBronis
#KerepekBronisMalaysia
#KerepekBronisJohor
#KerepekBronisKluang
#wondercheesejohor
#wondercheesekluang
#agentwondercheese
#rainbowcookieskluang
#rainbowcookiesjohor
#rainbowcookiesbypiqa
#rainbowcookies
#projekraya2017
#piqapaanventures
#piqaonlineshop

#chipsbitekotabharu
#gengbronis
#ketagihgila
#kerepekbroniskotabharu
#kerepekbroniskelantan

Mencari agen seluruh Kelantan
Nak jana side income raya?
Hubungi sy:
http://www.wassap.my/60193790556
Modal serendah rm240 = 20 blg

Sy juga menjual secara belian dan secara pukal.
Hubungi sy:
http://www.wassap.my/60193790556

RM15/ 120GRAM++ (Kerepek Bronis)
RM15 / 250GRAM (Chips Bite ) *kos penghantaran dikenakan*

Sepupu ambo borong 10 balang wei #KerepekBronis #KetagihGila ari nii.. Meme ketagih sungguh doh nii.. 😍😍 Nok tulong @kakaneys #SebarkanKetagihan katanya.. 😘😎

#Repost @apekslongsi (@get_repost)
・・・
Kini ia hadir dengan GRAM yang baharu bikin membuat PENGGEMAR #kerepekBronis menjadi lebih #ketagihGila bila merasainya.. Macam mana nak order.. VISIT MY PROFILE.. #kerepekbronis #ketagihGila #aor #anakbukit #mergong #kedahan #malaysia #arau #tambuntulang #kangar #perlis #uitm #unimap #hipster #trustedagent

#Repost @fatrayelly (@get_repost)
・・・
Akan berada di Bukit Kewangan pada hari Khamis dan Jumaat (25-26May) jam 10am-5pm.
.
Sesiapa yang berdekatan bolehla dapatkan #kerepekbronis yang sedap ni dengan saya
. πŸ“±012 9189530
πŸ“±012 9189530
.
#kerepekbronis #kerepekbronisketagihgila #kerepek #bronis #bronissedap #ketagihgila #kerepekbronisselayang #kudapan #kerepekbronisgombak #snek #kerepekbronisKL #brownies #kerepekbronisbtcaves #kuihraya #cookies #chocolate #coklat
#projekraya2017
#projekraya
#projekrayasakan2017
@kerepekbronismalaysia *πŸ“‘ INFO*
πŸ“Œkek brownis dijadikan kerepek bronis rangupπŸ˜‹
πŸ“Œexpired date 3 bulan
πŸ“Œproduk bumiputera
πŸ“Œhalal
πŸ“ŒAnggaran berat kasar 120g
@kerepekbronismalaysia

CLOSE UP Kerepek Bronis πŸ’‹

Hitam manis itu menawan buat hatiku tertawan.
Rapuh-rapuh itu buat hatiku utuh.
Manisnya rasa buatku ketagih.
Rupanya kecil jangan sangka tiada ummph!

#kerepekbronismalaysia
#kerepekbronisperak
#kerepekbronisipoh
#kerepekbronis
#gengbronismalaysia
#gengbronisperak
#gengbronisipoh
#gengbronis
#ketagihgila

CuBa dulu😊
Rezeki jika berusahaπŸ’°πŸ’°πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 Misi me cari AGENt bronisπŸ‘±πŸ»β€β™€οΈπŸ‘±πŸ»πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ #itik takdee🐣🐣πŸ₯ Alhamdulilah😁😁😁😁 πŸ•ΊπŸ»πŸ•ΊπŸ»KEREPEK BRONIS πŸ“’
KEREPEK BRONIS πŸ“’πŸ“’ lekaihΒ² pm kita.. kalo borong kita bagi murah banyakkkk 😊 πŸ“²011-29187333
πŸ“²011-29185333 βœ… RM15/ BALANG
βœ… BERAT 120gm++ #agentdiperlukan #kerepekbronis #ketagihgila #bronis #viral #kerepekhipster #StokisBerdaftardenganHQ

Jom layan movie sambil makan kerepek bronis ketagih gila nie..Sebab apa ketagih?Sebab dia ada aura yang buat kita ketagih..wuuuuu..deria rasa kita selalunya betul kann..πŸ˜‰
.
Nak order boleh roger-roger sis deh..☎0195531273..
.
Ok jom sambung layan movie sambil makan..Jangan gemok sudah..opsss..
.
#KerepekBronisBaling #KetagihGila #AgentBaling #SebalangRM15

#chipsbitekotabharu
#gengbronis
#ketagihgila
#kerepekbroniskotabharu
#kerepekbroniskelantan

Mencari agen seluruh Kelantan
Nak jana side income raya?
Hubungi sy:
http://www.wassap.my/60193790556
Modal serendah rm240 = 20 blg

Sy juga menjual secara belian dan secara pukal.
Hubungi sy:
http://www.wassap.my/60193790556

RM15/ 120GRAM++ (Kerepek Bronis)
RM15 / 250GRAM (Chips Bite ) *kos penghantaran dikenakan*

Rezeki jika berusahaπŸ’°πŸ’°πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 Misi me cari AGENt bronisπŸ‘±πŸ»β€β™€οΈπŸ‘±πŸ»πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ #itik takdee🐣🐣πŸ₯ Alhamdulilah😁😁😁😁 πŸ•ΊπŸ»πŸ•ΊπŸ»KEREPEK BRONIS πŸ“’
KEREPEK BRONIS πŸ“’πŸ“’ lekaihΒ² pm kita.. kalo borong kita bagi murah banyakkkk 😊 πŸ“²011-29187333
πŸ“²011-29185333 βœ… RM15/ BALANG
βœ… BERAT 120gm++ #agentdiperlukan #kerepekbronis #ketagihgila #bronis #viral #kerepekhipster #StokisBerdaftardenganHQ

Rezeki jika berusahaπŸ’°πŸ’°πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 Misi me cari AGENt bronisπŸ‘±πŸ»β€β™€οΈπŸ‘±πŸ»πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ #itik takdee🐣🐣πŸ₯ Alhamdulilah😁😁😁😁 πŸ•ΊπŸ»πŸ•ΊπŸ»KEREPEK BRONIS πŸ“’
KEREPEK BRONIS πŸ“’πŸ“’ lekaihΒ² pm kita.. kalo borong kita bagi murah banyakkkk 😊 πŸ“²011-29187333
πŸ“²011-29185333 βœ… RM15/ BALANG
βœ… BERAT 120gm++ #agentdiperlukan #kerepekbronis #ketagihgila #bronis #viral #kerepekhipster #StokisBerdaftardenganHQ

Most Popular Instagram Hashtags