[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ketagihgila

2793 posts

TOP POSTS

Perh.. Sedap gilos arh!😱! So sapa yg memang fannatic dengan biskut bronis ... Ni korang boleh cuba bronis versi kerepek pulak.. Amacam?😎 ade bran .. Sekali rasa memang ketagih gila!😍! .. So kt mn korang boleh dapatkan Kerepek Bronis nih?.. Just DM je 👌
#kerepekbronis #bronisbiskut #ketagihgila #sedapbakhang

Kerepek bronis dapat membuat anda rasa berpuas hati menikmatinya . Tambah² lagi syawal sudah hampir tiba . Jadikan kerepek bronis yang ranggup sebagai hidangan untuk saudara mara , rakan² kita semua .
#kerepekbronis
#ketagihgila
#fanabronis

Kerepek bronis ini memang terbaik..Rasa sekali berkali2 nak lagi..Sedar tak sedar dah tinggal separuh balang 😅.. Boleh jadi #ketagihgila 😋 #kerepekbronis #igreviewbyfauzahiza

💢Stok kuih raya anda sudah mencukupi?
💢Inginkan kelainan dalam variasi biskut raya anda?
💢Bosan dengan biskut raya yang ada di pasaran?
Jika ya, maka inilah penyelesaian anda! ✅Kerepek Bronis yang dihasilkan dari adunan kek brownies. Memang sesuai dijadikan sebagai hidangan untuk tetamu anda mahupun keluarga anda. ✅Dengan rasa brownies yang cukup enak serta teksturnya yang rangup, ia pasti akan membuat anda tercapai-capai untuk kepingan yang seterusnya. ✅JADI TUNGGU APA LAGI?? BOLEH HUBUNGI SAYA UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN.
01111866947
01111866947
01111866947
Harga sebalang RM15.00 dan penghantaran akan dibuat secara COD hari ini (23/6). #kerepekbronis
#ketagihgila

Kerepek Bronis 🐰🐰
#ketagihgila #ketagihgila 
innovation from kek brownies. hipster giteww. 
sebalang RM 18 🐰 🍪Sebalang 120gm
🍪100% produk Muslim
🍪Packing berbentuk silinder dan mudah bawa kemana-mana sahaja.
🍪Cepat² stok tak banyak dah😃🍪 nak try? boleh "DM"

#kerepekbronis

Resign as admin..now part time as a runner 😅😅😅
Apa2 pon boleh..hahaha
#kerepekbronis
#ketagihgila

Reward myself with #jemaimascarves during ''jualan amal beli sambil menderma" with super insane price at Oh Raya Bazaar 5.0.
Rugi sape tak pergi..kakak bukan cakap kosong tau..best sangat Oh Raya Bazaar 5.0
Jom beramai-ramai #kerepekbronis kakak pun ada 😍 😍 aummm

#KEREPEKBRONIS
#KETAGIHGILA

MOST RECENT

#Repost @kerepekbronismalaysia (@get_repost)
・・・
Kami mengucapkan .
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI .
MAAF ZAHIR & BATIN
.
#kerepekbronismalaysia #ketagihgila #kerepekbronis #gengbronis

Khas BUat warga JOhor BHaru
KErepek Bronis #ketagihgila sekali rasa pasti jatuh cinta!

#makanjb #jbcc #sayajual #kerepekbronis #tebrau
#rugitakbelitakrugibeli

Kami mengucapkan .
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI .
MAAF ZAHIR & BATIN
.
#kerepekbronismalaysia #ketagihgila #kerepekbronis #gengbronis

Isi2 tk penuh2 sbb asik masok mulut jer 🤣🤣🤣 sape2 yg tk sempat order bole join pre-order 1week afte raya la k 😉 #amacamraya #raya2017 #kerepekbronis #kerepekbronissg #ketagihgila #barangbaek #barangsedap

#Repost @kerepekbronisperak (@get_repost)
・・・
Assalamualaikum semua.
Esok Kerepek Bronis Perak ada buat penghantaran sekitar Greentown, dan juga Chemor. Pada sesiapa yang nak selit order, boleh WA nombor di bawah ni ye 👌🏻 - 01111866947
- 01111866947
- 01111866947

Stok terhad ye semua 👏🏻👏🏻👏🏻 #kerepekbronisperak #kerepekbronisipoh #kerepekbronismalaysia #kerepekbronis #kerepekbronismeru #kerepekbronischemor #kerepek #gengbronismalaysia #gengbronisperak #gengbronisipoh #gengbronis #ketagihgila #sayajual

#Repost @oh.my.kudap (@get_repost)
・・・
Penghabisan stock! baru few days dah tinggal kurang dari 10balang!

BRONIS RM17 SEBALANG.

sangat la ummmmph dan kurrlassss untuk dihidang di hari raya.
Cod Telok Panglima Garang , Klang Bukit Tinggi , Shah Alam dan sekitarnya.

Whatsapp 0102393358 // 0123069752

Stock sangat terhad. Siapa cepat, dia dapat.

#kerepekbronis #ketagihgila #gengbronis #like4like #gengbronisklang #gengbronissijangkang #gengbronisshahalam #gengbronisselangor #kuihrayaklang #kuihraya #biskutraya #kuihraya2017

tq customer , sempat grab #wondercheese & #kerepekbronis untuk raya.
cepat! cepat!
stock wondercheese kat kita tinggal sikit je lagiiiii!

last last menit mau, stock suda habis, menangis sendiri di bucu dapur. hihihi.

hubungi kami sepantasnya!!
0102393358 // 0123069752
0102393358 // 0123069752
0102393358 // 0123069752

AGENT WANTED
barang sedap, viral dan high demand = mudah dijual.

ANDA BUAT, ANDA DAPAT

#wondercheeseklang #wondercheeseshahalam #wondercheesebanting
#wondercheesepasirgudang
#wondercheesegentinghighlands
#wondercheesetelokpanglimagarang #wondercheesejenjarom #agentwanted #berjayapark #jalankebun #parklands #sijangkang #telokpanglimagarang #bukittinggiklang #pulauindah #telokgong #like4like #dropshipwanted #dropshipneeded #agentneeded #gengbronis #ketagihgila

alhamdulillah. tq sis ummi, beli 3 balang wondercheese + bronis 😍😍😍. kita masih COD hari nie.
LAST DAY COD dah insyaAllah.
jadi siapa nak #wondercheese lagi cepat roger tau.

0102393358 / 0123069752
SHAHALAM KLANG BANTING

#wondercheese88 #wondercheeseraya #wondercheesestockist #wondercheeseagent #kerepekbronis #ketagihgila
Repost from @ummihumaira97 #TopRankRepost bru beli dh nk hbis....xsempat mkn utk raya😅
@oh.my.kudap

Alhamdulillah, thank you customer. Sempat lagi grab 3 balang wondercheese dan 2 balang bronis. 😍😍😍 kami masih COD sehingga esok ☺️
.
0123069752 / 0102393358
while stock last

#wondercheese #wondercheese88 #bronis #kerepekbronis #ketagihgila #klang #banting #shahalam #codklang #sijangkang #jenjarom #alamavenue #hipsterfood #makananhipster #kudapan #like4like

💢Stok kuih raya anda sudah mencukupi?
💢Inginkan kelainan dalam variasi biskut raya anda?
💢Bosan dengan biskut raya yang ada di pasaran?
Jika ya, maka inilah penyelesaian anda! ✅Kerepek Bronis yang dihasilkan dari adunan kek brownies. Memang sesuai dijadikan sebagai hidangan untuk tetamu anda mahupun keluarga anda. ✅Dengan rasa brownies yang cukup enak serta teksturnya yang rangup, ia pasti akan membuat anda tercapai-capai untuk kepingan yang seterusnya. ✅JADI TUNGGU APA LAGI?? BOLEH HUBUNGI SAYA UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN.
01111866947
01111866947
01111866947
Harga sebalang RM15.00 dan penghantaran akan dibuat secara COD hari ini (23/6). #kerepekbronis
#ketagihgila

Nasib baikkk puasa.
Tak sabar dah akak customer kita nak makan.. hihihi

thank you order 2balang kak gee 😍 , nak lagi roger je akak kita @ejayaacob tauu.

BRONIS
OPEN PREORDER FOR COD LEPAS RAYA

0102393358
KLANG BANTING SHAHALAM

#bronis #bronisklang #bronisbanting #bronisshahalam #like4like #likeforlike #gengbronis #gengbronisselangor #kerepekbronis #ketagihgila

Assalamualaikum semua.
Esok Kerepek Bronis Perak ada buat penghantaran sekitar Greentown, dan juga Chemor. Pada sesiapa yang nak selit order, boleh WA nombor di bawah ni ye 👌🏻 - 01111866947
- 01111866947
- 01111866947

Stok terhad ye semua 👏🏻👏🏻👏🏻 #kerepekbronisperak #kerepekbronisipoh #kerepekbronismalaysia #kerepekbronis #kerepekbronismeru #kerepekbronischemor #kerepek #gengbronismalaysia #gengbronisperak #gengbronisipoh #gengbronis #ketagihgila #sayajual

Most Popular Instagram Hashtags