[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ketagihgila

3697 posts

TOP POSTS

Mama beli i makan πŸ˜‚πŸ˜‚β€
#ketagihgila!!

Kerepek bronis ini memang terbaik..Rasa sekali berkali2 nak lagi..Sedar tak sedar dah tinggal separuh balang πŸ˜….. Boleh jadi #ketagihgila πŸ˜‹ #kerepekbronis #igreviewbyfauzahiza

Mari3 pakat mari.. @kakaneys ado di RTC Tunjung hari ni sempena Karnival Kerjaya & Keusahawanan.. #KerepekBronis #KetagihGila ada #PromosiPecohPalo ari ni wei.. rugi kalo tak grab hari ni.. 😍😍

Kerepek bronis dapat membuat anda rasa berpuas hati menikmatinya . TambahΒ² lagi syawal sudah hampir tiba . Jadikan kerepek bronis yang ranggup sebagai hidangan untuk saudara mara , rakanΒ² kita semua .
#kerepekbronis
#ketagihgila
#fanabronis

Tempah sekarang selagi stok masih ada!! Sebotol : RM 18.
Cas penghantaran : 0.50 / dari Bukit Indah, Ampang (waze)
Untuk pertanyaan whatsapp.
013-3870166 ( Sarina ) /
017-3572997 ( Intan )
#ketagihgila
#kerepekbronismalaysia
#agentampangkl

Perh.. Sedap gilos arh!😱! So sapa yg memang fannatic dengan biskut bronis ... Ni korang boleh cuba bronis versi kerepek pulak.. Amacam?😎 ade bran .. Sekali rasa memang ketagih gila!😍! .. So kt mn korang boleh dapatkan Kerepek Bronis nih?.. Just DM je πŸ‘Œ
#kerepekbronis #bronisbiskut #ketagihgila #sedapbakhang

Makan 'kepek bronis ketagih gila' sambil buat kerja.... #ketagihgila

MOST RECENT

TESTIMONI LAGI!!
.
X MANIS SANGAT..
RASA PAHIT MANIS...
.
#ketagihgila
#bronisdarkcoklat
#syjual
#stokiselangor
#selangor
#bazarpaknil
#testimonial

#Repost @ae_tapoufood (@get_repost)
・・・
Feedback customer πŸ’•

Tak sedar dah habis kan. Sedap plak, bila dok kunyah je tu memang tak perasan tau 😘 repeat lagi nanti tau πŸ’‹
.
#makananunik #makananviral #brownis #ketagihgila #cookiesbrownies #bazarpaknilmurah #gombak #uia #uiam #bandartasikputeri #rawang #giantbarucaves #purechoclate #chrunchy #kerepekbronis #cookiesviral #brownies #brownieskedut #kerepekrangup

Ini ISTIMEWA...
KERANA..... 1st in Malaysia....
Rasa dark coklat yang sebenar...
Kepahitan..
Kemanisan bercampur....
Memang #ketagihgila...... Cuba rasa sekeping...
Mesti nak berkali kali.... Rasai la nikmat coklat sebenar.... #syjual #selangor #foodporn #gengbronis #agenwanted #sbu #bazarpaknil #shahalamresident

wasap for inquiry & order
0174891504 - mr yen :)
RM15/140GM
SHAH ALAM,PJ & SUBANG COD

Emm,, perut lapar doh. Bele2 tunggu nok lunch, layan #KetagihGila dgn #KerepekBronis #KerepekViral ni dulu laa..

Sempena kemenangan pasukan KEDAH yg layak ke FINAL Piala Malaysia 😎😎 Kita akan bagi diskaun 10% bagi setiap pembelian mulai tarikh 22.10.17 - 03.11.17 πŸ˜‰πŸ˜‰ Boleh DM/PM/Watsapp untuk order 😊😊 Boleh campur manaΒ² barang spt di bawah πŸ‘‡
.
🍏 Kuah Rojak Chombie
. RM5 satu bekas
#KuahRojakChombie #KetagihBaqHang
.
πŸͺ Sekut Nyior
. RM15 sebalang
#SekutNyior #SekutNyior_SedapKetagih
.
🐟 Pekasam Ikan Lampam
. RM5 sebungkus
#PekasamGulau_TerlajakSedap #PekasamIkan #PekasamIkanLampam
.
πŸ€ Pekasam Daging
. RM8 sebungkus
#PekasamGulau #PekasamKakNah #PekasamDaging
.
🍫 Kerepek BRONIS
. RM15 sebalang
#KerepekBronis #KetagihGila #KerepekHipster
.
πŸ†“ COD - Putrajaya
πŸ’° LainΒ² tempat dikenakan caj penghantaran mengikut lokasi
.
☎ 0125821701
www.wasap.my/60125821701
.
☎ 0136020443
www.wasap.my/60136020443

Last cod sebelum balik Temerloh.
Tq akak Puspakom beli Kerepek Bronis.
:)
.
Hari Sabtu & Ahad ni,Bronis berada di area Temerloh. Sapa2 nak kat area situ bole roger. Happy weekend :) #gengbronis
#syjual
#ketagihgila
#stokiselangor
#limitedition
#5000packsonly

#Repost @fatrayelly (@get_repost)
・・・
BRONIS 1st edition yang Dark Chocolate ni sentiasa ada dan sentiasa ON production.
.
Cinta pertama takkan nak tinggal😍
.
Ada yang cakap TEH TARIK sedap dari DARK CHOCOLATE. Tapi untuk peminat pure chocolate, pastinya takda apa yang dapat menggantikan sensasi rasa Dark Chocolate yang pekat melikat from our 1st edition.
.
Kepada korang yang belum pernah rasa sesasi coklat dalam kerangupan BRONIS ni,jom order dengan saya.
.
Nak jadi agent pun boleh 😊
.
πŸ“²0129189530
πŸ“²0129189530
πŸ“²0129189530
.
.
#kerepekbronismalaysia
#kerepekbronis #ketagihgila
#bronis
#coverup #teamcoverup #coverupresources #coverupshop #rezekiglobal #sayajual #sayajualmurah #kerepekbronisselayang #kerepekbronisgombak #kerepekbronisKL #kerepekbronisBBS #kerepekbronisbtcaves #chocolate #coklat #cookies @kerepekbronismalaysia

Most Popular Instagram Hashtags