#ketagihgila

3196 posts

TOP POSTS

Mama beli i makan 😂😂❤
#ketagihgila!!

Kerepek bronis dapat membuat anda rasa berpuas hati menikmatinya . Tambah² lagi syawal sudah hampir tiba . Jadikan kerepek bronis yang ranggup sebagai hidangan untuk saudara mara , rakan² kita semua .
#kerepekbronis
#ketagihgila
#fanabronis

Biar lebih 'seterong' menghadapi hari isnin 😀

Gentle KETAGIH GILAA!!
Seluk punya seluk, dah tinggal suku.. Dem! 😂
Gais, mai cuba Kerepek Brownis ni ➡ @kbro.nis
Series tak rugi! 😋
.
#puo #kerepekbronis #instafood
#ketagihgila

Stok dah sampai..!! 🚚 Kepada anda yg inginkan kerepekbronis boleh dm sekarang. Cepat sementara stok masih ada. COD juga ditawarkan bagi area Bangi dan TPG 🏍
#kerepekbronisbyisma #ketagihgila #kerepekalafbaru #ontakon #jangankasihlama

Otw nak pergi Giant bayan baru. Orang bayan baru atau sungai ara nak kerepek bronis atau natuwrel tak?
Boleh pm lelaju, nanti akak singgah tmpt uols okay 😉

#natuwrel #kerepekbronis #chocolatelover #brownies #ketagihgila

MOST RECENT

Hai hai hai uollllssss 💋💋 to those yg belum cuba kerepek lada klik klik ni.. laju2 wa 📱 017 2131725. Memang takkan memyesal!! Malahan akan jd ketagih! Kerepek terbaru dipasaran dan boleh dapatkan segera ! Sementara stok masih ada! 😊😊😘😘💋
#klikklik
#instafoodie
#kualalumpur
#makanmakan
#kerepek
#kerepekladaklikklik
#makinpedasmakinklik
#sekalimakanmataterkelipkelip
#pedasrangupdansedap
#ketagihgila
#kerepekterkinidipasaran
#repeatorder
#kerepekladathebestintown
#instalike
#malaysia
#sayajualmurah
#sayajualkerepek
#sayajual
#foodporn
#foodpornmalaysia
#food
#love
#foodie#foodlover#foodpics#instafood
#eat#comfortfood#foodblogger

"MALU BERTANYA ANDA RUGI"
**************************************

Gabungan bahan premium yang berkualiti, permintaan tinggi, harga berpatutan & senang didapati!!!!!

Guys! Tak tertanya-tanya tentang gamba diatas? Apa kata tekan link bawah ni 👇

www.wasap.my/60179827957
www.wasap.my/60179827957
www.wasap.my/60179827957

#eusahawankptm #kerepekbronis #pahang #kuantan #gengbronis #akakbronis #ketagihgila #comingsoon #rayahaji

Terima kasih hakak hipsturr. Boleh aja mau repeat lagi. 😁👍
.
🍫 SEKALI RASA TAKNAK BERHENTI ! 🍫
.
Pernah dengar KEREPEK BRONIS ?
.
Beli dan Rasa, Pasti kena dengan citarasa anda. #KEREPEKBRONIS rasa coklat yang asli. 100% keenakannya milik anda. Sekali rasa pasti nak lagi. Memang ketagih gila lahhh 😋😋😋
.
1 balang = RM 15 je
.
COD : Shah Alam, HiCOM , Kota Damansara

#kerepekbronis #kerepekbronismalaysia #kerepekbronisshahalam
#kerepekbroniskotadamansara
#ketagihgila #kerepekbronisviral #kerepekbronissedap #kerepekbronisrm15
@kerepekbronismalaysia

Jom order kerepek bronis yang sedap ni dan membuatkan korang ketagih gila!!!!kita ada buat sale utk hari raya dgn bulan merdeka nie...jom order cepat2..promosi smpai hujung bulan nie sahaja...😍😍😍😍😍
.
*INFO*
🍫kek brownis dijadikan kerepek bronis rangup😋
🍫expired date 3 bulan
🍫produk bumiputera
🍫Halal
🍫Anggaran berat kasar 120g++
.
Jom buat duit dengan menjadi salah seorang agent #kerepekbronis .
📞📱012-9445268 📞📱012-9445268
📞📱012-9445268
COD bronis area : .
▪️puchong▪️bukit jalil▪️sunway ▪️klang
▪️serikembangan▪️serdang
▪️cyberjaya
▪️putrajaya▪️bangi▪️kajang
▪️shah alam
▪️subang jaya▪️damansara
▪️kelana jaya
▪️cheras .
.

#kerepekbronis #kerepekbronisketagihgila #kerepek #bronis #bronissedap #ketagihgila #kerepekbronispuchong #kerepekbronismalaysia #kerepekbronisKL #kerepekbronischeras #kerepekbronisbangi #chocolate #coklat #cookies #snek #kudapan
@kerepekbronismalaysia

Terima kasih abam Secret Recipe beli dari kami. Segak berbaju kerja lagi. Yes ! Mmg kami COD sampai ke tempat kerja awak semua ye.👍
.
🍫 SEKALI RASA TAKNAK BERHENTI ! 🍫
.
Pernah dengar KEREPEK BRONIS ?
.
Beli dan Rasa, Pasti kena dengan citarasa anda. #KEREPEKBRONIS rasa coklat yang asli. 100% keenakannya milik anda. Sekali rasa pasti nak lagi. Memang ketagih gila lahhh 😋😋😋
.
1 balang = RM 15 je
.
COD : Shah Alam, HiCOM , Kota Damansara

#kerepekbronis #kerepekbronismalaysia #kerepekbronisshahalam
#kerepekbroniskotadamansara
#ketagihgila #kerepekbronisviral #kerepekbronissedap #kerepekbronisrm15
@kerepekbronismalaysia

Terima kasih bro @iafandi beli dari kami.👍
.
🍫 SEKALI RASA TAKNAK BERHENTI ! 🍫 .
Pernah dengar KEREPEK BRONIS ?
Beli dan Rasa, Pasti kena dengan citarasa anda. #KEREPEKBRONIS rasa coklat yang asli. 100% keenakannya milik anda. Sekali rasa pasti nak lagi. Memang ketagih gila lahhh 😋😋😋
.
1 balang = RM 15 je
.
COD : Shah Alam, HiCOM , Kota Damansara

#kerepekbronis #kerepekbronismalaysia #kerepekbronisshahalam
#kerepekbroniskotadamansara
#ketagihgila #kerepekbronisviral #kerepekbronissedap #kerepekbronisrm15
@kerepekbronismalaysia

#Repost @ninabronis (@get_repost)
・・・
Tempah sekarang selagi stok masih ada!! Sebotol : RM 18
Cas penghantaran : 0.50 / km dari Bukit Indah, Ampang ( waze)
Untuk pertanyaan whatsapp
013-3870166 ( Sarina ) /
017-3572997 ( Intan )
#kerepekbronismalaysia
#ketagihgila
#agentampangkl

Okay, Raya Haji dah dekat. Siapa kata masa Raya Haji kene makan daging saja?
Makan Kerepek Bronis pun BEST woooo...!😎👍 📮/📱Pm/Wa: 013-370 9817 Agent USM/Gelugor
📮/📱Pm/Wa: 012-602 9135 Agent Bukit Mertajam
📮/📱Pm/Wa: 019-305 8986 Agent Jitra/Alor Setar
📮/📱Pm/Wa: 013-222 5234 Agent BK5 Puchong
#neledove #aloverslover #bronislover #kerepekbronis #gengbronis #sebarkanketagihan #ketagihgila #sedapgila #igshop #igshopmalaysia #bazarpaknil #aurainsta #aurainstabatch7 #fattzura #lofattah #despacito #saltbae #saltlife #salt

Terima kasih adik manis semanis #KEREPEKBRONIS beli dari kami.👍
.
🍫 SEKALI RASA TAKNAK BERHENTI ! 🍫
.
Pernah dengar KEREPEK BRONIS ?
.
Beli dan Rasa, Pasti kena dengan citarasa anda. #KEREPEKBRONIS rasa coklat yang asli. 100% keenakannya milik anda. Sekali rasa pasti nak lagi. Memang ketagih gila lahhh 😋😋😋
.
1 balang = RM 15 je
.
COD : Shah Alam, HiCOM , Kota Damansara

#kerepekbronis #kerepekbronismalaysia #kerepekbronisshahalam
#kerepekbroniskotadamansara
#ketagihgila #kerepekbronisviral #kerepekbronissedap #kerepekbronisrm15 @kerepekbronismalaysia

#Repost @ninabronis (@get_repost)
・・・
Tempah sekarang selagi stok masih ada!! Sebotol : RM 18
Cas penghantaran : 0.50 / km dari Bukit Indah, Ampang ( waze )
Untuk tempahan whatsapp
013-3870166 ( Sarina ) /
017-3572997 ( Intan )
#kerepekbronismalaysia
#ketagihgila
#agentampangkl

#Repost @fatrayelly (@get_repost)
・・・
Petang2 macam ni layan kerepek bronis ketagih gila ni memang best!
.
Jom order dengan saya😊
.
COD Selayang/Bt.Caves/Gombak/KL
.
📱012 9189530
📱012 9189530
📱012 9189530
.
*INFO*
🍫kek brownis dijadikan kerepek bronis rangup😋
🍫expired date 3 bulan
🍫produk bumiputera
🍫Halal
🍫Anggaran berat kasar 120g++
.
#kerepekbronis #kerepekbronisketagihgila #kerepek #bronis #bronissedap #ketagihgila #kerepekbronisselayang #kerepekbronisgombak #kerepekbronisKL #kerepekbronisBBS #kerepekbronisbtcaves #chocolate #coklat #cookies #snek #kudapan
@kerepekbronismalaysia

Feedback from our customer!! Tgk lah dapat je trus ngappp dgn nasi putih! Kne pulak telur dadar dkt tepi tu, nasi berasap2 panas. Fuhhh memangg kena laaa. Our kerepek Lada Klik Klik always the best! Siapa tak cuba , memang rugi.. housemate adik ni semua dah hbskan kerepek dia. Sebab memang sedap sangat!! Makin berapi makin Klik ! Yeahh mari cuba kerepek lada klik klik. Lailailai. Murahhh murahh jee. PM tepi ye kepada yg nak cuba! Nahhh number fon 📱017 2131725 COD 🚗🚗 Subang Jaya , Shah Alam , PJ , Bangsar , Puchong #klikklik
#instafoodie
#kualalumpur
#makanmakan
#kerepek
#kerepekladaklikklik
#makinpedasmakinklik
#sekalimakanmataterkelipkelip
#pedasrangupdansedap
#ketagihgila
#kerepekterkinidipasaran
#repeatorder
#kerepekladathebestintown
#instalike
#malaysia
#sayajualmurah
#sayajualkerepek
#sayajual#asian#instagood
#foodporn
#food
#love
#foodie#foodlover#foodpics#instafood
#eat#comfortfood#foodblogger

Lai..lai.. Feedback dari customer 😉 Ramai dah yang try , anda bila lagi ? Stock dah tak banyak ni , mai je order 😊 Untuk warga Kemaman , boleh order jugak .. Hujung bulan saya balik cuti mid sem + Raya Aidiladha , saya COD depan rumah 😙
Murah murah je , RM15 🙆

Whatsapp ke 0137951293

#kerepekbronis #ketagihgila #codsahaja #agentkotabharu #padugila #kemaman #kptmkotabharu

Thanks to our Happy Customer, tgk muka dia tu, HAPPY SANGAT!! Dapat borong Kerepek LADA KLIK KLIK 😁😁😁 Brother ni sebelum pergi stadium semalam , dia ambik stok dlu! Dia nak makan Kerepek Lada KLIK KLIK sambil tgk bola dkat stadium! Ambik kau 12 botol terus dia beli, lpas ni sambil tgk tv sambil mengunyah je laaaa... Makin Berapi Makin Klik! Yg masih belum cuba, jangan tunggu lama lama , do PM me at 📱017 2131725 COD 🚗🚗 Di Subang Jaya , Shah Alam , Puchong , Bangsar , PJ .. jangan tunggu lama2.. nanti melepas!! Peace yaw!! ✌🏻✌🏻✌🏻 #klikklik
#instafoodie
#kualalumpur
#makanmakan
#kerepek
#kerepekladaklikklik
#makinpedasmakinklik
#sekalimakanmataterkelipkelip
#pedasrangupdansedap
#ketagihgila
#kerepekterkinidipasaran
#repeatorder
#kerepekladathebestintown
#instalike
#malaysia
#sayajualmurah
#sayajualkerepek
#sayajual#asian#instagood
#foodporn
#food
#love
#foodie#foodlover#foodpics#instafood
#eat#comfortfood#foodblogger

Tq customer repeat order👍🏽. Sory ada yg tak sempat snap gambar😅 .
.
Apa2 pun terima ksih banyak. 😍💕1st batch tinggal lagi berapa botol je. Cepat2 sape2 yg tak pernah cuba. Tengok akak ni kalau x percaya memang #ketagihgila 😂😂😂 #ipoh#kuantan#ipohfood#kuantanfood#codipoh#codkuantan#bronis#kerepek#kerepekbronis#brownies#ipohbrownies#kuantanbrownies#bazarpaknil#codavailable#kuantanonline#ipohtown

Most Popular Instagram Hashtags