#ketagihgila

2944 posts

TOP POSTS

Hi guys ๐Ÿค— siapa yang tengah mencari WONDER CHEESE ๐Ÿง€ & KEREPEK BRONIS #KETAGIHGILA ๐Ÿช yang tengah viral sekarang ni. Boleh add ID wechat : flowermoyy23

Perh.. Sedap gilos arh!๐Ÿ˜ฑ! So sapa yg memang fannatic dengan biskut bronis ... Ni korang boleh cuba bronis versi kerepek pulak.. Amacam?๐Ÿ˜Ž ade bran .. Sekali rasa memang ketagih gila!๐Ÿ˜! .. So kt mn korang boleh dapatkan Kerepek Bronis nih?.. Just DM je ๐Ÿ‘Œ
#kerepekbronis #bronisbiskut #ketagihgila #sedapbakhang

Bsama akak n Abg bronis ๐Ÿ˜Š
#akakbronis
#kerepekbronis
#Ketagihgila

Kerepek bronis dapat membuat anda rasa berpuas hati menikmatinya . Tambahยฒ lagi syawal sudah hampir tiba . Jadikan kerepek bronis yang ranggup sebagai hidangan untuk saudara mara , rakanยฒ kita semua .
#kerepekbronis
#ketagihgila
#fanabronis

Kerepek Bronis terbaik laa..tagline ketagih gila tu memang kena la dengan rasa dia๐Ÿ˜๐Ÿ˜kita tak tipu nah..customer sis yang nie sendiri kata..dapat feedback hari nie jugak taw๐Ÿ˜๐Ÿ˜Nasib akak bawak stok lebih sebab adik mintak 3 balang kan..๐Ÿ˜๐Ÿ˜Tq dik membeli dengan akak๐Ÿค—
.
Berkenan dengan kerepek bronis dengan balang dia sekali tak?berkenan meh la roger sis memey๐Ÿ“ฒ0195531273 okeh..sebalang RM15 sahaja๐Ÿ˜‰
.
Sis COD๐Ÿšš area Kupang,Baling,Kuala Pegang dan Baling..POS ๐Ÿ“ฎpun boleh..kita kawtim sampai jadi In sha allah๐Ÿ˜Š
.
#KerepekBronisBaling #KudapanMarveles #KudapanSedap #AgentBaling #KetagihGila

Alhamdulillah perniagaan kerepek brownies sy telah memasuki pasaran johor pula. dan perniagaan sy bukan sahaja di kuantan. insyaallah akan cuba memasuki pasaran di singapura pula. hehe. mari mari cuba kerepek brownies. dh cuba pasti nak lagi #ketagihgila

Mama beli i makan ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚โค
#ketagihgila!!

kerepek BRONIS....
#ketagihgila bro...

#Repost @nisreen.kerepekbronis (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
HAPPY WEEKEND everyone!!! Jom beli snek yang sedap ni sbb paling tak rugi sekali kerana harga yang murah dan harga mampu milik ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ RM 15 for one bottle !! For anyone who wondering how its look and size..so this is how it looks. Crispy and also packed in quality seal ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ contact me for ordering 017-2387647 ๐Ÿ“ž STOCK IS LIMITED !! #CC101Sect2 #kerepekbronis #KerepekBronis #ketagihgila #eUsahawan

MOST RECENT

=Fresh dari oven ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…=
Alhamdulillah..
Tahniah kerepek bronis kamu sudah ada tuan baru ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Haritu cust ni order 2 balang, hari ni wasap nak order lg.. 10 balang terus ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Mommy ni dh sebarkan ketagihan..
Anda bila lg? .
Jom kita sama2 sebarkannya. .
.
.
โœ”Kek Brownies yang dikeringkan
โœ”Rasa coklat yang sebenar
โœ”Kerepek yang luar biasa โœ”Kerepek yang rangup
โœ”Kerepek yang sgt2 menjadi kegilaan
โœ”#KetagihGila yang membuat ramai orang memilikinyaa
.
.
.
Sesiapa yang nk merasai keenakkan Kerepek Bronis blh terus order ๐Ÿ˜Š

Wasap 0134174681

#AkakShila

Alhamdulillah stok selamat smpai kepada agent.
Semoga kita sama2 dimurahkan rezeki selalu.
.
.
.
.
.
.
โœ”Kek Brownies yang dikeringkan
โœ”Rasa coklat yang sebenar
โœ”Kerepek yang luar biasa โœ”Kerepek yang rangup
โœ”Kerepek yang sgt2 menjadi kegilaan
โœ”#KetagihGila yang membuat ramai orang memilikinyaa.
.
.
Sesiapa yang nk merasai keenakkan Kerepek Bronis blh terus order ๐Ÿ˜Š
Wasap 0134174681

#AkakShila

Hi guys ๐Ÿค— siapa yang tengah mencari WONDER CHEESE ๐Ÿง€ & KEREPEK BRONIS #KETAGIHGILA ๐Ÿช yang tengah viral sekarang ni. Boleh add ID wechat : flowermoyy23

Begitulah banyaknya chocolate Beryls chunk pada cookies #tyamore kami. Tak nampak yang kat dalam lagi . Chocolate lover mesti suka gilerrr ! Jom try sebalang dulu ๐Ÿช ! Confirm nak repeat lagi ๐Ÿ˜‹ hikhik
Ws : 0173997780 (tya)

#cookies #sayajualcookies #ketagihgila #tyamore #cookielover #cookiesmalaysia #cookiesedap #berylscookies

Thanks Dik beli #wondercheese and #kerepekbronis ..Saya Jual Ya ๐Ÿ˜ .. Alhamudillah.....Done for delivery...
Wondercheese dah restock...cepat order takut tak sempat grab sebab stock laju jalan...Nak order jom whatsapp laju-laju 012-9445268....untuk dapatkan snek popular ni. Laris macam pisang goreng panas. Nak jadi agent pon dialu-alukan. Boleh buat side income kan ๐Ÿ˜Ž .
.
.

#wondercheeseagent
#wondercheeseserdang
#wondercheeseserikembangan
#wondercheesepuchong
#wondercheeseputrajaya
#wondercheesepuncakjalil
#wondercheesebandarkinrara
#wondercheesebangi
#wondercheeseshahalam
#wondercheesesunway
#wondercheesesubangbestari
#wondercheesecyberjaya
#wondercheeseputrajaya
#wondercheesecheras
#wondercheesekelanajaya
#wondercheesekajang
#wondercheesewangsamaju
#wondercheesesridamansara
#wondercheesearadamansara
#kerepekbronis
#ketagihgila
#sedapgiler
#kerepekcheese
#hipster
#viral
#teamziema
#jombuatduit

#Repost @rowkbycheintashoppe (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Salam sejahtera.. selamat tghr semua๐ŸŒค beri laluan utk #kerepekbronis bersiaran jap ye.. khihihi๐Ÿ˜ stok dah sampai, wehuu ๐Ÿ˜˜ skrg ni ptg2 hujan kan.. mesti nk mengunyah je.. meh beli #kerepekbronisketagihgila ni buat stok.. sebalang tak cukup hokayy!! ๐Ÿ˜…
.
Berminat nak join #gengbronis dan jadi agent? boleh wassap mokcik tau.. booked cepat2, sbb benda ni laku keras.. ๐Ÿ˜†
.
๐Ÿ“ž+60196649877
.
๐Ÿช100% produk muslim
๐ŸชRangup dan senang di kunyah
๐ŸชSnek inovasi dari brownies
๐ŸชBerat 120g++
๐ŸชDi pek dlm balang silinder yg mudah di bawa ke mana2
.
๐ŸŽฏHanya RM15 sebalang
.
Cod sekitar cheras
*caj penghantaran mengikut kawasan
.
Utk tempahan dan pertanyaan boleh wassap :- โ˜Ž๏ธ+60196649877
.
#kerepekbronis #kerepekbronischeras #broniscookies #cookiessedap #bazarpaknil #bazaronline #browniescookies #bazarmalay #cadangmakan #makansedap #bronissedap #bronisredot #ketagihgila #malaysia #foodlover #chocolovers #brownieslover #foodporn #foodie

Orang rajin pasti untung!!! InshaAllah.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š nk tambah pendapatan?? Atau nk belajar bisnes produk wondercheese & kerepek bronis?? berminat?? boleh contact saya melalui berikut.. ๐Ÿ‘‡๏ฟฝ๐Ÿ‘‡๏ฟฝ๐Ÿ‘‡๏ฟฝ http://www.wasap.my/+60104621077/ammayadelicious
๐Ÿ“ž 0104621077
Kita kongsi rezeki sama2 naa.. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
#Repost @memey_ibinaz (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Kerepek Bronis terbaik laa..tagline ketagih gila tu memang kena la dengan rasa dia๐Ÿ˜๐Ÿ˜kita tak tipu nah..customer sis yang nie sendiri kata..dapat feedback hari nie jugak taw๐Ÿ˜๐Ÿ˜Nasib akak bawak stok lebih sebab adik mintak 3 balang kan..๐Ÿ˜๐Ÿ˜Tq dik membeli dengan akak๐Ÿค—
.
Berkenan dengan kerepek bronis dengan balang dia sekali tak?berkenan meh la roger sis memey๐Ÿ“ฒ0195531273 okeh..sebalang RM15 sahaja๐Ÿ˜‰
.
Sis COD๐Ÿšš area Kupang,Baling,Kuala Pegang dan Baling..POS ๐Ÿ“ฎpun boleh..kita kawtim sampai jadi In sha allah๐Ÿ˜Š
.
#KerepekBronisBaling #KudapanMarveles #KudapanSedap #AgentBaling #KetagihGila

Orang rajin pasti untung!!! InshaAllah.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š nk tambah pendapatan?? Atau nk belajar bisnes produk wondercheese & kerepek bronis?? berminat?? boleh contact saya melalui berikut.. ๐Ÿ‘‡๏ฟฝ๐Ÿ‘‡๏ฟฝ๐Ÿ‘‡๏ฟฝ http://www.wasap.my/+60104621077/ammayadelicious
๐Ÿ“ž 0104621077
Kita kongsi rezeki sama2 naa.. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
#Repost @memey_ibinaz (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Mek rania nak g klinik..sambil-sambil tu jadi model kerepek bronis tak berbayar๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚Suruh makcik dia beli kerepek bronis nak makan..mentang-metang baru susun dekat rak๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Ampa nak kerepek bronis nie roger sis memey ok๐Ÿ“ฒ0195531273๐Ÿ˜‰
.
#KerepekBronisBaling #KetagihGila #AgentBaling #KudapanMarveles

#Repost @rowkbycheintashoppe (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Salam sejahtera.. selamat tghr semua๐ŸŒค beri laluan utk #kerepekbronis bersiaran jap ye.. khihihi๐Ÿ˜ stok dah sampai, wehuu ๐Ÿ˜˜ skrg ni ptg2 hujan kan.. mesti nk mengunyah je.. meh beli #kerepekbronisketagihgila ni buat stok.. sebalang tak cukup hokayy!! ๐Ÿ˜…
.
Berminat nak join #gengbronis dan jadi agent? boleh wassap mokcik tau.. booked cepat2, sbb benda ni laku keras.. ๐Ÿ˜†
.
๐Ÿ“ž+60196649877
.
๐Ÿช100% produk muslim
๐ŸชRangup dan senang di kunyah
๐ŸชSnek inovasi dari brownies
๐ŸชBerat 120g++
๐ŸชDi pek dlm balang silinder yg mudah di bawa ke mana2
.
๐ŸŽฏHanya RM15 sebalang
.
Cod sekitar cheras
*caj penghantaran mengikut kawasan
.
Utk tempahan dan pertanyaan boleh wassap :- โ˜Ž๏ธ+60196649877
.
#kerepekbronis #kerepekbronischeras #broniscookies #cookiessedap #bazarpaknil #bazaronline #browniescookies #bazarmalay #cadangmakan #makansedap #bronissedap #bronisredot #ketagihgila #malaysia #foodlover #chocolovers #brownieslover #foodporn #foodie

#Repost @theamirahs (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
PreOrder Open now!! PM to order yours!!! #kerepekbronis #kerepekbronissg #ketagihgila #barangbaek #barangsedap

Kerepek Bronis terbaik laa..tagline ketagih gila tu memang kena la dengan rasa dia๐Ÿ˜๐Ÿ˜kita tak tipu nah..customer sis yang nie sendiri kata..dapat feedback hari nie jugak taw๐Ÿ˜๐Ÿ˜Nasib akak bawak stok lebih sebab adik mintak 3 balang kan..๐Ÿ˜๐Ÿ˜Tq dik membeli dengan akak๐Ÿค—
.
Berkenan dengan kerepek bronis dengan balang dia sekali tak?berkenan meh la roger sis memey๐Ÿ“ฒ0195531273 okeh..sebalang RM15 sahaja๐Ÿ˜‰
.
Sis COD๐Ÿšš area Kupang,Baling,Kuala Pegang dan Baling..POS ๐Ÿ“ฎpun boleh..kita kawtim sampai jadi In sha allah๐Ÿ˜Š
.
#KerepekBronisBaling #KudapanMarveles #KudapanSedap #AgentBaling #KetagihGila

Bsama akak n Abg bronis ๐Ÿ˜Š
#akakbronis
#kerepekbronis
#Ketagihgila

Benda mudah jual.. yg penting usaha dan rajin.. ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป hasilnya pasti berbaloi.. ๐Ÿ˜Š
.
#KerepekBronis #KerepekViral #KetagihGila #KerepekBronisKelantan #KerepekBronisKotaBharu #CODKotaBharu #CODPengkalanChepa #CODKubangKerian #CODWakafBharu #GengBronis #KakAneysGengBronis #SebarkanKetagihan

Beratur berlima-lima untuk disejukkan dan disimpan didalam balang โ˜๐Ÿป hehe

Luar dan dalam penuh Beryls chocolate chunk tau ! Jom lah cuba tyamore ๐Ÿ˜‰

#cookies #sayajualcookies #ketagihgila #tyamore #cookielover #cookiesmalaysia #cookiesedap #berylscookies

Alhamdullilahhh...
Hari niee nak bagi hampa2 semua tegok feedback kerepek bronis.. kalau hampa2 semua rasa teliuq kaa.. apa kaa.... hampa terus pm cekk naa..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Kannn....kannn..kannn.. cek dah habak dahhh.. coklat dia memang terasa.. coklat dia bayakkk!! Sekarang hampa semua kena percaya.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #ketagihgila
#kerepekbronistmerah
#kerepekbronismanal1
#sedapgila

Alhamdullilahhh...
Feedback dari customer.. jgn cakap sisdurra tak payong ok.. hehehehe. Betul kan sisdurra royakk.. odar sebotol tok cukuppp๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.heheheh
#kerepekbronistmeroh
#kerepekbronis
#ketagihgila
#sedapgila

KerepekBronis!!! PM to get yours today๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ #kerepekbronis #kerepekbronissg #ketagihgila #barangbaek #barangsedap

Salam sejahtera.. selamat tghr semua๐ŸŒค beri laluan utk #kerepekbronis bersiaran jap ye.. khihihi๐Ÿ˜ stok dah sampai, wehuu ๐Ÿ˜˜ skrg ni ptg2 hujan kan.. mesti nk mengunyah je.. meh beli #kerepekbronisketagihgila ni buat stok.. sebalang tak cukup hokayy!! ๐Ÿ˜…
.
Berminat nak join #gengbronis dan jadi agent? boleh wassap mokcik tau.. booked cepat2, sbb benda ni laku keras.. ๐Ÿ˜†
.
๐Ÿ“ž+60196649877
.
๐Ÿช100% produk muslim
๐ŸชRangup dan senang di kunyah
๐ŸชSnek inovasi dari brownies
๐ŸชBerat 120g++
๐ŸชDi pek dlm balang silinder yg mudah di bawa ke mana2
.
๐ŸŽฏHanya RM15 sebalang
.
Cod sekitar cheras
*caj penghantaran mengikut kawasan
.
Utk tempahan dan pertanyaan boleh wassap :- โ˜Ž๏ธ+60196649877
.
#kerepekbronis #kerepekbronischeras #broniscookies #cookiessedap #bazarpaknil #bazaronline #browniescookies #bazarmalay #cadangmakan #makansedap #bronissedap #bronisredot #ketagihgila #malaysia #foodlover #chocolovers #brownieslover #foodporn #foodie

Most Popular Instagram Hashtags