[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kesihatandalamanwanita

1381 posts

TOP POSTS

👸👸 JAMU MODEN MAHARANI 👸👸 👉🏼Kalau tak bagus > akak tak guna 👍 👉🏼Kalau tak best > akak takkan jual 😏 👉🏼Kalau tak ada kesan > takkan rahim kembali sihat?😘 👉🏼Kalau tak menambat hati > takkan customer akak repeat order banyak kali 😱😍😍 👉Kalau tak percaya > cuba ler 👏😉 Wassup 017-2528429

#herbamodenmaharani
#kesihatandalamanwanita
#kesanmebakjubkan

READY STOCK

KOPI RATU UNTUK KECANTIKAN DAN MENGUATKAN OTAK WANITA

Revolusi keenakan kopi dengan campuran herba Ginkgo biloba, Ginseng, Bacopa Monnieri dan Black Cohosh mencipta satu kelainan rasa kopi yang cukup lazat. Kehebatan Kopi Ratu mengandungi suplemen kerana gizi yang terkandung didalamnya membantu wanita tampil lebih hebat kecantikannya, melambatkan penuaan serta menguatkan daya ingatan untuk menjadikan wanita tampil cantik dan cerdik.

Menjaga kesihatan dan kecantikan wanita
Sangat baik untuk pelajar
Sesuai untuk wanita menopaus
Antara kebaikan lainnya ialah:- Meningkatkan aliran darah ke otak dan seluruh badan.
Membekalkan oksigen dan nutrien.
Tinggi antioksidan, melambatkan penuaan.
Berkesan meningkatkan fungsi memori.
Menguatkan kepekaan mental.
Mengurangkan keletihan mental.
Melegakan keresahan dan kemurungan
Mengatasi masalah sukar tidur
Melegakan kekejangan uterus
Mengurangkan migraine dan perubahan mood
Mengatasi masalah kekeringan faraj
Meningkatkan stamina
Merawat penyakit Alzheimer dan Parkinson
Menguatkan memori dan tahap Asetilkolin dalam otak.
Memberikan ketenangan jiwa
Meningkatkan keupayaan pembelajaran, tumpuan dan perhatian.
Mengurangkan stress, kemurungan dan kebimbangan
Merawat asma, bronchitis, alahan dan anti-radang
Merawat sawan ( kekejangan badan, pengaruh dari otak )
Cara hidangan :-
Ambil 1 paket Kopi Ratu dan campurkan dengan secawan air panas (100ml – 150ml)
Untuk menikmati Kopi Ratu sejuk yang lebih lazat, sila campur ais, susu pekat manis dan krimer.

AMARAN:
WANITA MENGANDUNG TIDAK DIBENARKAN UNTUK MENGAMBIL MINUMAN INI.

Whatsapp order ke 0172180235

#sendayutinggi #kolagen#tipscantik#awetmuda #minumankolagen#minumankesihatan #minumankecantikan #beautydrink #kopikecantikan #minumanherba#dfolia#dfoliacoffee#kopiwanita#kopianggun#kopidfolia#kopisendayutinggi#kopiratu#kopijamu#kopiherba#tehherba#herbawanita#atasimasalahwanita#atasikeputihan#masalahdalamanwanita#kesihatandalamanwanita#krimpayudara#manjakani#serbukmanjakani#tipspayudaraanjal#jamuratumalaya

Selamat malam dunia..mlm dh nk melabuhkn tirainya..moga ada sinar utk esok..InshaAllah..
Ambil 2 sudu jus Pure Vgins sebelum melelapkan mata .Semoga diberi kesihatan yang menyeluruh..Aamiin.. #sihatluardalam
#kesihatandalamanwanita..

Cak cak cakkk..hai selamat petang semua..hari ni main sorok2 Pure Vgins..😂😂😂saja jer..dah lama tak bergurau..yg pasti sentiasa VOUGE kawan2 kita yg dh minum jus ni.. #sihatluardalam
#kesihatandalamanwanita

Jamu V Herb dah ready stock tau korang 😉

Meh nak citer sikit bahan dalam #Jamunurraysa ni
BAHAN BAHAN TERBAIK VHERB NURRAYSA KHUSUS UNTUK WANITA adalah : .
💐 Akar Kacip Fatimah
💐 Akar serapat .
💐 Buah Manjakani
💐Ubi Kunyit
💐Herba Terpilih

Semua bahan ni sangat bagus untuk kesihatan dalaman wanita. .
.
Tak nak cantik luar je kan? 😉

#jamuvherb
#KesihatandalamanWanita

Dalam jus kekal dara ni ada 25 herba terpilih tau.. patut la geng2 hakak ckp power! .
Yg bestnya bkn takat utk kesihatan dalam wanita je, amalkan jus ni berat pun boleh lost banyak tau..
.
#pbmteam #juskekaldara #kesihatandalamanwanita #slimming

Jom sambut hari perayaan dengan Premium Beautiful Korset!!! Free Fitting & Pek Percubaan.
Jom Cantik & Sihat di Hari Lebaran 💝💝💝💝💝💝💝💝 ILA
Agent PB

#premiumbeautifulkorset
#kesihatandalamanwanita

[PENAT LESU HILANG]
.
13 Herba yg terpilih dalam adore sgat2 bermanfaat utk badan wanita 🤗🤗
.
Faktor pemakanan juga salah 1 faktor angin dlam badan banyak & sisa toksik berkumpul dalam bdan yg menyebabkan kota rasa lesu & x bermaya . .
DON'T Worry 🙄🙄🙄 Ada penyelesaiannya . Apa dia ?
MESTILAH ADORE 🌸🌸🌸🌸
.
Jom dptkan Adore dri Aifaa 🤗🤗🤗
📲013 4443763
.
#adoremeanslove #adorebymiaahmad #jamumoden #jamusedap #kesihatandalamanwanita

Assalammualaikum.Buat yg masih tertanya2..apa itu Maajun Anggun Bistari yg slalu fiza update berbotol2 tu.. Jom kita review cket..😉
MAB adalah produk berasaskan ramuan HERBA SEMULAJADI termasuk madu lebah yang dipilih khas utk wanita masa kini yg mementingkan penjagaan kecantikan dalaman, kecantikan luaran disamping menjadikan MAB alternatif FAMILY PLANNING👪.
💕 MAB bukan sekadar alternatif FAMILY PLANNING tetapi kepelbagaian fungsinya menjadikan MAB produk istimewa (semua dalam satu) terbaik dalam penjagaan RAHIM wanita💃🏼💃🏼💃🏼
🎀RAMUAN HERBA SEMULAJADI MAB 🍃KACIP FATIMAH
🍃SERAPAT
🍃MANJAKANI
🍃SERAPAT
🍃INAI
🍃HABBATUSSAUDA
🍯MADU 💐antara kelebihan MAB💐
👍1.FAMILY PLANNING👪
👍2.merawat KEPUTIHAN yg teruk😓
👍3.MEMELIHARA rahim-MENYEMPITKAN faraj😍
👍4.MENGELUARKAN darah kotor,darah haid lama dan darah nifas lama melalui PERIOD☺
👍5.TERATURKAN period setiap bulan😃
👍6.MENCANTIKAN & MENEGANGKAN asset wanita😘😘😘
👍7.MENGAWAL berat badan-BONUS jika dapat turunkan berat badan 😍😍😍
👍8.AWET MUDA -dari makcik2 jadi awek2 cun☺☺☺
👍9.MELAMBATKAN monopouse😅
👍10.MENGAWAL kolestrol dalam darah
👍11.MELAWASKAN pembuangan air besar (tiada lagi sembelit)😐
👍12.MENAMBAHKAN keintiman hubungan seksual suami isteri💑
👍13.IKHTIAR hamil 👶🏻👶🏻👶🏻
👍14.MILK BOOSTER terbaik (sebagai penggalak pengeluaran susu ibu-habatussauda)

Berminat nak try blh la whatapps fiza.hanya RM21.00 je sebotol😊

http://www.wasap.my/60183924847

InsyaAllah berbaloi2.. #MaajunAnggunBistari
#sayajualsayaamal
#suamimakinsayang
#KesihatanDalamanWanita

MOST RECENT

Bagaimana MAB berperanan sebagai perwncang keluarga?? ♥Apabila makan MAB ianya ia akan meningkatkan temperature (suhu) badan dalam tempoh 24 jam. Suhu ini akan membuatkan environment pada sekitar rahim kita (tempat pertemuan benih lelaki n perempuan) tidak aktif untuk bercantum (persenyawaan) untuk membentuk embrio (janin). Dengan kata lain chances utk pregnant adalah zero pada suhu ini. ♥ Benih wanita (ovum) yg dihasilkan mempunyai jangka hayat 24 jam sahaja. Jika benih ini tidak disenyawakan dalam tempoh 24 jam, maka ianya akan mati sendiri. Ini ada ketetapan umur benih sejak azali lagi yang Allah jadikan. ♥ Related dgn maklumat diatas atas dasar itu MAB hanya dibuat untuk setakat 24 jam sahaja. Tujuannya supaya menyamai umur benih. Jadi dlm zon yang tidak selesa tu ia tidak berupaya utk bersenyawa.

maka lepas tempoh 24 jam ia pun matilah sendiri n pada hujung bulan (time rest 6 hari) ia akan dikeluarkan melalui period. Jadi kalau dalam tempoh 24 jam tu kalau ia berjaya ' , maka proses persenyawaan akan berlaku dan akhirnya membentuk embrio (janin)…. so pregnant lah.
Sebab tu MAB ni kena makan ikut aturan dgn gap masa yg betul. +/- 2 jam adalah dikira 100% selamat. Jika tak ikut displin ni maka selepas 24 jam suhu badan akan normal dan benih akan kembali aktif n dlm zon yang selesa maybe ia berupaya untuk melakukan persenyawaan maka terpregnantlah bagi org yg makan main2/lupa/tak ada displin. ♥ 1 biji dose yang betul utk membuat temperature yang tepat. Jika dilebihkan dose nnt blh membawa risiko lain pula kecuali kes lupa shj.

http://www.wasap.my/60183924847

#maajunanggunbistari
#maajunanggunbistariselangor #perancangkeluargatradisional #familyplanning
#sayaamalsayajual #sayangidiri
#periodteratur #kesihatandalamanwanita #keputihankurang #senguguthilang #badanringgan #cergas #lawas #lambatkanmanopause #ikhtiarhamil

READY STOCK

KOPI RATU UNTUK KECANTIKAN DAN MENGUATKAN OTAK WANITA

Revolusi keenakan kopi dengan campuran herba Ginkgo biloba, Ginseng, Bacopa Monnieri dan Black Cohosh mencipta satu kelainan rasa kopi yang cukup lazat. Kehebatan Kopi Ratu mengandungi suplemen kerana gizi yang terkandung didalamnya membantu wanita tampil lebih hebat kecantikannya, melambatkan penuaan serta menguatkan daya ingatan untuk menjadikan wanita tampil cantik dan cerdik.

Menjaga kesihatan dan kecantikan wanita
Sangat baik untuk pelajar
Sesuai untuk wanita menopaus
Antara kebaikan lainnya ialah:- Meningkatkan aliran darah ke otak dan seluruh badan.
Membekalkan oksigen dan nutrien.
Tinggi antioksidan, melambatkan penuaan.
Berkesan meningkatkan fungsi memori.
Menguatkan kepekaan mental.
Mengurangkan keletihan mental.
Melegakan keresahan dan kemurungan
Mengatasi masalah sukar tidur
Melegakan kekejangan uterus
Mengurangkan migraine dan perubahan mood
Mengatasi masalah kekeringan faraj
Meningkatkan stamina
Merawat penyakit Alzheimer dan Parkinson
Menguatkan memori dan tahap Asetilkolin dalam otak.
Memberikan ketenangan jiwa
Meningkatkan keupayaan pembelajaran, tumpuan dan perhatian.
Mengurangkan stress, kemurungan dan kebimbangan
Merawat asma, bronchitis, alahan dan anti-radang
Merawat sawan ( kekejangan badan, pengaruh dari otak )
Cara hidangan :-
Ambil 1 paket Kopi Ratu dan campurkan dengan secawan air panas (100ml – 150ml)
Untuk menikmati Kopi Ratu sejuk yang lebih lazat, sila campur ais, susu pekat manis dan krimer.

AMARAN:
WANITA MENGANDUNG TIDAK DIBENARKAN UNTUK MENGAMBIL MINUMAN INI.

Whatsapp order ke 0172180235

#sendayutinggi #kolagen#tipscantik#awetmuda #minumankolagen#minumankesihatan #minumankecantikan #beautydrink #kopikecantikan #minumanherba#dfolia#dfoliacoffee#kopiwanita#kopianggun#kopidfolia#kopisendayutinggi#kopiratu#kopijamu#kopiherba#tehherba#herbawanita#atasimasalahwanita#atasikeputihan#masalahdalamanwanita#kesihatandalamanwanita#krimpayudara#manjakani#serbukmanjakani#tipspayudaraanjal#jamuratumalaya

MAB bkn saja menjaga dalaman wanita, MAB juga mampu menjadi milkbooster.

Dengan hanya RM21.00 dalaman terjaga, badan cergas, dpt merancang keluarga, milkbooster dan yg paling penting suami makin sayang.. Jom cuba MAB
http://www.wasap.my/60183924847

#maajunanggunbistari #maajunanggunbistariselangor #mab #penyelesaimasalahdalamanwanita #kesihatandalamanwanita #badan #cergas #milkbooster #perancangkeluargatradisional #periodteratur #suamimakinsayang
#keputihankurang #sayangidiri #sayajualsayaamal #ajnnetwork

Mamadil Women Love
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM138 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN
💥Khasiat menyeluruh terbaik khas untuk wanita sahaja
💥Dihasilkan dari kolagen tumbuhan
💥Tiada masalah untuk digunakan oleh semua termasuk mereka yang ada alahan terhadap kolagen laut
💥Vitamin C khas untuk kecantikan kulit padat, mampat & halus hingga ke hujung jari
💥Merawat masalah kewanitaan dalam rahim
💥Membantu masalah haid tidak konsisten
💥Membantu menambah susu ibu dan menganjalkan payudara
💥Membantu pembentukan badan yang kemas dan menarik, terutamanya jika mengamalkan makanan seimbang dan senaman
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGGUNAAN
➡️Koyak sachet & terus tuang ke atas lidah
➡️Elakkan ais dan minuman berkafein yang akan melambatkan proses perubahan
➡️1 sachet sehari sebelum makan
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#mamadil #mamadilwomenlove #sayajual #sayajualmamadil #womenloveoriginal #mamadilori# #mamadilmurah #mamadilwomenlovemurah #womenlovemurah##sayajualmamadilwomenlove #mamadilwomenlovemurah #mamadilwomenloveoriginal #mamadilwomenlovemurahoriginal #kesihatandalamanwanita

Dlm.pantang nnt boleh continue Dfolia coffee semula😄😄@Regrann from @suriaramay_jrm_sendayu_tinggi - Tengahari baru nk sarapan.. huhu... selagi tak minum minuman panas , selagi tu la rasa rutin permulaan hari tak lengkap... dah minum dfolia panas baru boleh proceed ke lunch pula...hahaha... Whatsapp utk order ke 0172180235

#sendayutinggi #kolagen #minumankolagen#minumankesihatan #minumankecantikan #beautydrink #kopikecantikan #minumanherba#dfolia#dfoliacoffee#kopiwanita#kopianggun#kopidfolia#kopisendayutinggi#kopiratu#kopijamu#kopiherba#tehherba#herbawanita#atasikeputihan#masalahdalamanwanita#kesihatandalamanwanita#jamuratumalaya#menopous#minumandalampantang#herbaberpantang#jusperapat#herbaperapat#makjun#jamususukdara

Terkucil ketika batuk, bersin atau ketawa ni kerap terjadi kepada wanita akibat faktor usia, kekerapan bersalin atau tidak menjaga permakanan ketika pantang.

Alhamdulillah seorang pengamal MAB telah berkongsi keberkesanan MAB merawat terkucil ketika batuk dan bersin. Jika boleh di rawat mengapa perlu bergantung dengan pantyliner.. Ayuh ikhtiar untuk rawat terkucil dengan whatapps Fiza.. http://www.wasap.my/60183924847

#maajunanggunbistari #maajunanggunbistariselangor #penyelesaimasalahdalamanwanita
#allinone #sayajualsayaamal #sayangidiri #periodteratur #senguguthilang #keputihankurang #kesihatandalamanwanita #suamimakinsayang #badanringgan #cergas #lawas
#hilangsakitbadan #perancangkeluargatradisional #ikhtiarhamil

Assalamualaikum dan selamat tengahari uollss. Tengah buat apa tu? kak B nak tanya ni, boleh tolong jawab?. sape sini yang TAK suka jamu? boleh bagi sebab kenapa tak suka jamu? adakah sebab:
√baunya
√rasanya
√warnanya
√teksturnya
√etc
.
kak B antara yang tak suka jamu sebab baunya dan rasanya. Alkisah dulu pernahla cuba tapi tak bole nak telan, keluar balik adalah. sejak tu memang serik da nak makan jamu. .

COFFEE CEWEK PERAWAN .
.
RM 30 SM / RM 35 SS
FREE POST !
.
📲WHATSAPP 01125518824
.
Rahsia Tambat Hati suami kini terbongkar..!!
✔Muka cantik
✔Ditengah m0nt0k
✔Dibawah kotat
.
Nak cakap pon segan..tpi lepas minum coffee ni..cik Abang asik tak tenteram je bila keluar berjalan jalan..mana taknya..mata lelaki suma pandang kat aset ..pandang lain macam je..huhu
.
Khasiat COFFEE CEWEK ( Rahsia Memikat Suami )
✔Menjadikan kulit putih, gebu dan glowing
✔Mencantik, menghalus dan membuatkan kulit berseri-seri
✔Menganjal, memontok, menegang juga membesarkan payudara
✔Mengangkat dan membentuk semula punggung yang jatuh
✔Mengatasi masalah payudara yang kendur / lembik
✔Merampingkan bentuk badan dan mengempiskan prut
✔Menguatkan kuku dan rambut
✔Mengetat dan merapatkan miss-v longgar
✔Mengatasi masalah keputihan dan miss-v berbau
✔Merawat masalah rahim dan kitaran haid tidak teratur
✔Menghangatkan hubungan suami isteri
✔Menambahkan tenaga dan mencegah keletihan / kelesuan
✔Detoks terbaik
.
#coffeecewekperawan #coffeecewekperawanmurah #coffeecewekperawanreadystock #coffeecewekperawanoriginal #ubatkuat #ubatkuatwanita #c #fsbeauty #coffeecewekperawanbyfsbeauty #kesihatandalamanwanita #coffeepriagantengmurah #coffeepriaganteng #cfsbeauty

COFFEE CEWEK PERAWAN .
.
RM 30 SM / RM 35 SS
FREE POST !
.
📲WHATSAPP 01125518824
.
Rahsia Tambat Hati suami kini terbongkar..!!
✔Muka cantik
✔Ditengah m0nt0k
✔Dibawah kotat
.
Nak cakap pon segan..tpi lepas minum coffee ni..cik Abang asik tak tenteram je bila keluar berjalan jalan..mana taknya..mata lelaki suma pandang kat aset ..pandang lain macam je..huhu
.
Khasiat COFFEE CEWEK ( Rahsia Memikat Suami )
✔Menjadikan kulit putih, gebu dan glowing
✔Mencantik, menghalus dan membuatkan kulit berseri-seri
✔Menganjal, memontok, menegang juga membesarkan payudara
✔Mengangkat dan membentuk semula punggung yang jatuh
✔Mengatasi masalah payudara yang kendur / lembik
✔Merampingkan bentuk badan dan mengempiskan prut
✔Menguatkan kuku dan rambut
✔Mengetat dan merapatkan miss-v longgar
✔Mengatasi masalah keputihan dan miss-v berbau
✔Merawat masalah rahim dan kitaran haid tidak teratur
✔Menghangatkan hubungan suami isteri
✔Menambahkan tenaga dan mencegah keletihan / kelesuan
✔Detoks terbaik
.
#coffeecewekperawan #coffeecewekperawanmurah #coffeecewekperawanreadystock #coffeecewekperawanoriginal #ubatkuat #ubatkuatwanita #c #fsbeauty #coffeecewekperawanbyfsbeauty #kesihatandalamanwanita #coffeepriagantengmurah #coffeepriaganteng #cfsbeauty

Testimoni pengguna MAB yang telah berjaya hamil selepas menggunakan MAB.. Bila nk cuba MAB fiza akan consult cara makan yg bersesuaian dengan niat.kalau makan sebagai ikhtiar nk hamil mcm mana, kalau sebagai perancang keluarga macam mana.. Yang penting apa pun tujuaannya MAB mmg all in one utk kesihatan dalaman wanita..
InsyaAllah.

http://www.wasap.my/60183924847

#maajunanggunbistari #sayaamalsayajual #sihatdancantik #cantikluardalam #suamimakinsayang #kesihatandalamanwanita #ikhtiarhamil #perancangkeluargatradisional #badanringgan #cergas #lawas #milkbooster #periodteratur #senguguthilang #keputihankurang
#wecareweshare

Mamadil Women Love
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM138 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN
💥Khasiat menyeluruh terbaik khas untuk wanita sahaja
💥Dihasilkan dari kolagen tumbuhan
💥Tiada masalah untuk digunakan oleh semua termasuk mereka yang ada alahan terhadap kolagen laut
💥Vitamin C khas untuk kecantikan kulit padat, mampat & halus hingga ke hujung jari
💥Merawat masalah kewanitaan dalam rahim
💥Membantu masalah haid tidak konsisten
💥Membantu menambah susu ibu dan menganjalkan payudara
💥Membantu pembentukan badan yang kemas dan menarik, terutamanya jika mengamalkan makanan seimbang dan senaman
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGGUNAAN
➡️Koyak sachet & terus tuang ke atas lidah
➡️Elakkan ais dan minuman berkafein yang akan melambatkan proses perubahan
➡️1 sachet sehari sebelum makan
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#mamadil #mamadilwomenlove #sayajual #sayajualmamadil #womenloveoriginal #mamadilori# #mamadilmurah #mamadilwomenlovemurah #womenlovemurah##sayajualmamadilwomenlove #mamadilwomenlovemurah #mamadilwomenloveoriginal #mamadilwomenlovemurahoriginal #kesihatandalamanwanita

PROMO SEPTEMBER 2017 (THE RADIANT 4).
.

Yusra nak berkongsi berita best tentang PROMO yang dinanti-nanti ramai untuk KECANTIKAN dan kekal BERSERI.
.

Dalam set ni ada 4 supplements iaitu: .
..
🌸ESP
🌸COLLAGEN POWDER
🌸VITAMIN C
🌸GLA COMPLEX
.

Bagi yusra explain ringkas peranan setiap satu supplement dalam SET RADIANT ni okay.
..
..
#ESP
Sumber protein berfungsi untuk menggantikan dan memperbaharui sel badan. Kesan kepada luaran kulit akan menjadi lebih gebu dan cerah berseri. Punca kekurangan protein adalah kulit menjadi kusam dan nampak pucat.
..
..
#COLLAGEN
Semakin berusia, kadar keanjalan kulit akan berkurangan. Sebab itu berlaku kekenduran kulit, berkedut dan wujud garis halus. That why penting kita ambil supplement merangsang penghasilan kolagen untuk topup kolagen yg dah musnah akibat peningkatan usia.
..
..
#VITAMINC
Tahu tak badan kita tak boleh simpan vitamin C sebab tu perlu berterusan ambil supplement vitamin C. Bagi membantu melindungi kulit dari sinaran UV yg bahaya dan merosakkan kulit akibat radikal bebas.
..
..
#GLACOMPLEX
GLA shaklee dari minyaj biji borage, VitaminE dan minyak biji bunga matahari yg kaya dengan acid lemak Omega-6. Kombinasi semua ini membantu melembapkan kulit, mengurangkan jeragat, mengurangkan sebum yg berminyak, mengurangkan keradangan kulit eczema, allergik, gatal-gatal, kulit kering dan menstabilkan hormon
.
.
Apa yg specialnya promo ini, setiap pembelian RADIANT SET berpeluang dapat E-VOUCHER bernilai RM60 (boleh digunakan pada pembelian seterusnya)
.

Untuk details, boleh terus whatsapp yusra ya😘
.
.
Your Trusted SID
YUSRA
0134330674
.
.
#vitamincshaklee #glacomplexshaklee #setkecantikankulitshaklee #setradiantshaklee #seriaurashaklee #kulitgebu #kulitcerah #shakleemalaysia #shakleepahang #shakleesabah #shakleesarawak #shakleekuantan #shakleesungaibesi #shakleeterengganu #anjal #kesihatandalamanwanita #collagenpowdershaklee #collagen #kolagen #jerawat #jeragat #sayajualshaklee #parutberlekuk #parutberlubang

Salam Jumaat dan kerinduan di angin lalu buat teman2 di luar sne....Smg hr ini lbh baik dr semalam..Apa pun yg berlaku,kehidupan mesti diteruskan..
In shaa Allah pelbagaikan cerita fresh..sefresh tubuh badan dan minda kita dgn jus kesayangan #PUREVGINS Wassap 0172408540

#hqpurevgins
#purevginsofficial
#purevginsjus
#sihatluardalam
#kesihatandalamanwanita

Most Popular Instagram Hashtags