[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kesihatan

144748 posts

TOP POSTS

Jangan lupa ambil satu sachet @asikkkslymm sebelum tidur okey. Baru la esok pagi pergi kerja pun Asikkk AsikkkπŸ’ƒπŸ». Jangan risau shay lelaki pun boleh consume @asikkkslymm πŸ˜‰. AsikkkkπŸ’ƒπŸ» . .
.
#LiaNatalia #LiaNataliaFansClub #AsikkkSlymm #Asikkk #FamiliaOfficial #Slimming #Whitening #CantikDanKurusNawNaw #SayaJual #SayaPakaiSayaJual #Kesihatan #Kecantikan #LocalProduct #ProdukTempatan #SupportLocal #ComingSoon #Lokalah #SapotLokal #Malaysia #Sabah #Tawau #TawauTown #KKCity #Stokis #Agent #Dropship #BarangTempatan

RepostBy @qaseh_ana_beautyshop: ".
.
sementara tggu cust kita selfiaq lah dulu kennsss.. heheh.. bersama susu kambing umaima yg terhangat di pasaran tuhhh.. πŸ€—πŸ˜†πŸ˜€ .
.
kali ni kita cod pd pengguna baru.. Alhamdulillah tertarik katanya dgn umaima ni.. tu yg trus oder.. byk feedback positive dan dipercayai keaslian nya.. TERBAIKK DARI LADANGG !πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ˜πŸ˜ .
.
SUSU KAMBING UMAIMA πŸ“πŸ
RM79.90 EXC POSTAGE .
.
STOKIS SAH UMAIMAπŸ™‹
πŸ“²019 2586608 .
.
#umaima
#umaimakids
#umaimatablet
#susukambing
#makanansunnah
#terbaik
#halalanthoyyiban
#supplements
#kesihatan
#kecantikan
#beauty
#healthy
#whitening" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Tq @drbenirusani kerana telah bersama kami di #Menusuria utk kongsikan tips kesihatan jantung! Kalo ade rezeki kite jemput lagi ek... @suriamalaysia
#worldheartday #kesihatan #fitness #fitmalaysia

Pelatih Penolong Pegawai Kesihatan Persekitaran.. .
.
#segakberseragam #ppkp #kesihatan

Habis...macam mana nak hilang pinggul & peha besar ni..tag kawan2 anda yg ada cabaran ni😨
.
Pertama jangan buat exercise lagi..fokus dengan diet seimbang.. mula kurangkan gula2 kosong...banyakkan ambil makanan lemak baik dan elakkan dulu junk food..
.
Ke 2 baru mula dengan exercise yg fokus dgn lower part body..
.
Jika anda semua ready untuk jadi coachee wlc..mula nak serius dengan bentuk badan ideal..INSYALLAH ummi boleh bantu😍
.
#allahkuasamakhluktiadakuasa
#manfaatmudharatdariallah
#tiadayangmustahilbagiALLAH
.
Coach Ummi +60134164244
.
#teamnickhinhussien#ummiladyinblack#coachummi#kesihatan#hiking #terlajaklaris#losingweight
#utm#malaysia#kakimakan
#weightlosschallengeonline
#eatclean#suriafm#tipsdiet
#ctdk#hiburan#atkinsdiet
#bazaaronline#selangor
#tempahan#negaraku#proton
#selamatmalam#bakarlemak
#dakwahislam#langsing

[PAID REVIEW] Assalamualaikum semua.

Nak tahu tak? Sekarang ni Serum Rambut #PrincessPulseHairserum dari @miss.scent nak bagi harga special kepada anda.
.
Dengan syarat
.
1. Follow @miss.scent.
2. Komen "INTAN" kat mana2 ruangan komen di ig @miss.scent untuk dapat potongan harga.
.
Harga asal dah RM15, lepas potongan harga, wow murah dan berbaloi uols 😍 Best kan?
.
Hair serum ni dah dapat perhatian ramai pengguna sebab ia nya sgt membantu untuk menyelesaikan masalah rambut anda.
.
Cepat2 follow @misscent @miss.scent @scent sekarang sementara stok masih ada.

#hairserum #serumrambut #rambut #promosi

TIENS UNIWOMEN KAPSUL
.
Sesuai untuk mereka yang mengalamiπŸ‘‡
πŸ‘Keputihan
πŸ‘Gatal-gatal
πŸ‘Berbau πŸ‘Kekeringan
πŸ‘Keghairan X menurun

Gabungan 8 jenis herba semulajadi Cina & Melayu, mendaftar dengan KKM, mendapat sijil HALAL, selamat dimakan tanpa sebarang kesan sampingan & bestnya ia cepat berkesan.
Jualan 1000 botol per minggu, stok sedia ada

Ingin mengetahui peluang bisnis ini atau maklumat lanjut tentang produk,
WHATSAPP
UNIWOMEN
013 3620717

#uniwomen #kesihatan #kecantikan #wanita

Selamat pagi. Biar terpacak, jangan berkocak. 😊 Pagi ni saya dah mulakan terapi air: bangun pagi saja, terus minum 4 gelas air putih dan jgn makan apa2 selama paling kurang sejam selepas itu. #detoksifikasi #terapiair #kesihatan. Manfaatnya, anda boleh cari di laman2 jurnal kesihatan. #watertherapy.
Hairstylist: @hafezulhassan @khalsalon @sanieawang

Mo dijadikan crita, sy suggest beberapa org tuk cuba alfalfa ni. Setakat ni ada yg sdh bagi feedback, kesannya sangat πŸ‘πŸ‘πŸ‘. Memang πŸ‘πŸ‘πŸ‘ pun sbb bagus untuk org yg krg darah, selalu pening, spesies yg xsuka / xmakan sayur hijau, mo buang toksin dll. Caranya, campurkan dengan air kosong dan minum mcm biasa. Kalau air banyak 200ml boleh masukkan 2 sudu alfalfa ni. Lepastu, gaul atau 'shake2' botol kita. Kalau bab rasa tu, mmg xpahit, xmasam, xmanis. Xda rasa pun. Lagi senang kalau p sekolah ka, p tmpt kerja ka, boleh bawa bekal air ni. Lagi best blh buat masker lg taw. 😍😍😍 #kesihatan #kecantikan #alfalfa

MOST RECENT

Amalan gaya hidup sihat amat penting kepada semua lapisan masyarakat untuk menikmati tahap kesihatan yang baik serta optimum.
Oleh itu, kita harus mempunyai kesedaran untuk menggiatkan lagi mutu penjagaan kesihatan.

#kesihatan #healthylifestyle

Sabun Herba Bidara / Jujube Herbs Soap - 100g - RM25
.
scroll pada gambar untuk lihat testimoni
.
- Natural Formulation
- Testimoni diatas merupakan 100% real dari Customer Kami
- Boleh & sesuai untuk kulit bayi, tiada masalah dan tidak menyebabkan keradangan pada kulit
.
Kandungan :
Daun bidara, minyak kelapa dara, coffee dan lemon
.
Khasiatnya :
β€’ Menanggalkan sel kulit mati
β€’ Membantu merawat masalah jerawat
β€’ Mamapu menghilangkan parut
β€’ Mampu meremajakan sel-sel kulit
β€’ Mempercepatkan penyembuhan luka β€’ Merawat masalah kulit kering
β€’ Mempunyai anti-oksidan yang tinggi
β€’ Mengandungi anti-septik untuk mengubati luka
β€’ Sangat efektif untuk merawat keradangan kulit
.
Sebarang Pertanyaan / Pembelian
Hubungi / Whatsapp / SMS
Safwan - 012 324 9348 (Orange Shine Square - Owner)
.
Berminat menjadi PENGEDAR BIOSHIFAX hubungi di talian atas
.
#produkkecantikan #malaysia #kesihatan #supplements #testimoni #onlineshop #murah #murahmeriah #jual #malaysiaonlineshop #jual #produk #herba #kecantikan #shop #shopping #buy #sell #health #beauty #products #onlinestore #orangeshinesquare

Bukan sahaja dapat menganjalkan payudara, malah PINK LADY BODY PERFECTION juga dapat memutihkan dan meremajakan kulit. Senang cerita Pink Lady ni macam macam la kelebihan.
--------------------------------------------------------
Cakap banyak nanti kata tipu, oleh itu mari lah cuba sendiri dan rasai perubahan yang ketara. Sekarang!!!
------------------------------------------------------
Ws 0177459949 untuk membuat tempahan.

#seksi #anjal #gebu #montok #kulit #putih #kesihatan #wanita #perempuan .

repost via @instarepost20 from @paloma_sanubari
Vitamin B17 mampu merawat dan mencegah kancer. Vitamin B17 adalah penawar semulajadi yang terdapat pada 1200 jenis tumbuh-tumbuhan atau buah-buahan terutamanya biji Aprikot, badam yang pahit, biji apple, biji anggur, millet dan banyak biji buah-buahan dan kekacang. kehebatan Vitamin B17 dalam rawatan kanser
Kini dalam bentuk jus...
Jus sanubari mengandungi vitamin B 17
Dapatkan segara....
#sihat #kesihatan #b17 #minuman #apricot #jus #amalan #harian #kelebihan #sakit #canser #semulajadiΒ #instarepost20

Nk kurus jgn skip breakfast #proxlimeglo #tips #kesihatan #kurus #cantik

" GEBU GEBAS MONTOK MENAWAN LANGSING & RAPAT CIK ABANG PUN SAYANG ! "
.
.
Details tentang #pinkladybodyperfection...
Antara benefit yang boleh dapat : πŸ‘‡
.
β™₯ HALUS β™₯ LICIN β™₯ MONTOK β™₯ TEGANG β™₯ CERAH β™₯ GEBU β™₯ AWET MUDA β™₯ ANJAL β™₯ SIHAT β™₯ BERTENAGA β™₯ RAPAT β™₯ INTIM .
.
! Nanti !!! Bukan itu saja..
.
Ada lagi..
βœ” Ia menjadikan kulit putih gebu
βœ” Ia memudarkan parut-parut hitam
βœ” Ia memudarkan jeragat
βœ” Ia #mengurang dan #merawatkeputihan.
βœ” Ia merawat tumit yang merekah
βœ” Ia menghilangkan masalah jerawat
βœ” Ia menguatkan kuku dan rambut
βœ” Ia memberi kecergasan berganda
.
.
Sesuai untuk yang belum berkahwin / akan berkahwin / sudah berkahwin / janda / perawan !
.
.
Jangan tunggu lama lama nanti lama lama product habis πŸ˜‚ ..dapatkan cepat cik akak ... 😍😍 untuk MEMBELI ATAU INGIN MENJADI DROPSHIP SECARA PERCUMA akak boleh: πŸ‘‡
.
DM/WHATSAPP +601126477992
DM/WHATSAPP +601126477992
DM/WHATSAPP +601126477992
. .

#kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #perfume #fareeda #buntat #dbeautyofpinklady #bintikhitam #payudara #punggung #maskara #eyeliner #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkering #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady

CLEARANCE SALE!
Produk HEALIN

Diskaun sehingga 20-40%!
.
πŸ‘‰ Derma-X Premium 30&175gm
πŸ‘‰ Scalpcare Shampoo
πŸ‘‰ Hair Conditioner
πŸ‘‰ MyBaby Hair Shampoo
πŸ‘‰ Krim Mandian Madu 100
πŸ‘‰ Shower scrub
πŸ‘‰ Feminie Hygience Wash
πŸ‘‰ Liniment Oil
πŸ‘‰ Gamadent Mouthwash
.
Noted❗Stok limited
.
Dapatkan hanya di House of Healin Cawangan K. Terengganu, di Dataran Austin Gong Badak segera!
.
πŸ“ŒWaktu kedai beroperasi:
Sabtu - Khamis
10 pagi - 6 petang
.
Untuk maklumat lebih lanjut boleh hubungi:-
☎013-9263787/018-3787664 (Adibah) & 0145161050 (Haifa)
πŸš— COD : K. terengganu, K. Nerus, Gong Badak
✈ Pengeposan ke seluruh Malaysia

#sale #penghabisanstok #clearancesale
#healing
#houseofhealing
#gamat
#suplement
#kesihatan
#kecantikan
#kualaterengganu
#cod
#poslaju
#pembersihmuka
#merawat
#membekalzat
#lipstik
#merawatjerawat
#halal
#kosmetikbebaskimia
#jeragat
#kulitsensitif
#jerawat
#eczema
#penyakitkulit
#kencingmanis
#kosmetik
#dataranaustin

Tq @drbenirusani kerana telah bersama kami di #Menusuria utk kongsikan tips kesihatan jantung! Kalo ade rezeki kite jemput lagi ek... @suriamalaysia
#worldheartday #kesihatan #fitness #fitmalaysia

"Dah guna berbotol botol feminin wash jenama lain..
Dah bertukar tukar macam2 brand
Tapi sama je..
Keputihan tetap ada..
Gatal gatal masih tak hilang... Bau cik🌺 masih ashemm...πŸ˜–
.

Lepas guna CFSW
Tak sampai SEBOTOL
KEPUTIHAN & GATAL zaaasssss....
Hilang dibawa KILAT..haha..⚑️⚑️⚑️
.

Dasat nooo penangan CFSW nih... Wassap πŸ“±0197787488

#agentwanted #cfsw #kesihatan #sihat #pencuciwanita #agentwantedsingapore #agentwantedbrunei #agentwantedmalaysia #trustedseller #dropship #dropshiper #agentdiperlukan #bazarpaknil #sayajualonline #bazarmalaysia #masalahkeputihan #femininewash #femininewashjsd #keputihan #wdec #sayajualsayapakai #celebrityfemininescrubwash #skinstories
#pakarwanita #hygienewash #testimoni

πŸ”₯ JOM KURUS DENGAN AIR DETOX LEMONEX πŸ”₯
.
2 hari minum Lemonex pun dah ada kesan penurunan yang banyak.
.
Enot hanya minum 1 sachet LEMONEX sebelum sarapan. .
1 hari hanya 1 kali sahaja enot makan nasi. Selainnya dia makan sup, biskut & buah. Dia kurangkan makan benda manis & berminyak. Itu saja tips enot.
.
1 botol ada 30 paket tahan sebulan. Sehari minum 1 paket sahaja sebelum sarapan.

Nak order?
www.wasap.my/60177070191
➑️#codjb #singapore .
#jombeli #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #bazaar #kurus #lemonex #lemonexjb #lemonexmurah #lemonexmalaysia #fatburner #jomkurus #jomdiet #jombeli #murah #murahmeriah #kesihatan #kecantikan #enot #iklanig #iklan

🌿 Sebahagian testimoni2 pengguna kopi rerama.. Lebih banyak testimoni di @fiezarerama 😍😍😍
.
.
Ganti minuman harian anda dengan kopi rerama stevia ni..
.
Tak perlu sakit untuk minum kopi rerama ni.. Yang sihat pon boleh minum untuk mencegah pelbagai penyakit dan detox harian.. Insya Allah..😊
.
.
.
β˜•πŸŒΏ KOPI RERAMA STEVIA πŸŒΏβ˜•
.
.
Jika diamalkan setiap hari :
.
πŸ“Œ Bacaan gula turun dengan mendadak
πŸ“Œ Tekanan darah tinggi kembali normal
πŸ“Œ Sel kanser mulai musnah
πŸ“Œ Simpton2 resdung hilang begitu sahaja
πŸ“Œ Sakit urat dan otot berkurangan
πŸ“Œ Migrain dapat diatasi
πŸ“Œ Urik asid berkurang, Gout hilang
πŸ“Œ Masalah berkaitan usus dapat diatasi
πŸ“Œ Toksin dalam badan dapat dikeluarkan. #detox .
Jom order sekarang! .
.
Kopi Rerama 1 kotak = 20 sachet.

Harga normal Rm40. .
Nak diskaun? Whatsapp fieza segera.
.
.
.
πŸ“²Whatsapp ke 0193042971.
.
.
.
#daunrerama #antikanser
#resdung #gout #migrain #diabetes #thyroid #cyst #leukimia #darahtinggi #kolestrol #jantung #kanser #strok #kopirerama #stevia #kopireramastevia #viral2017 #terapiinstagram #followforfollow #kesihatan #kencingmanis #kelantan #murah

Selamat Pagi Cantiksss πŸ’•
.
.
Nampakk yummy sangattt kan buah strawberi nii. Teringin nak makan le pulakk 😩 Naknak cicah dgn coklatt, fuhhhh nikmatt babe! 😍
.
.
Selain rasa yang sedap, buah strawberi ni jugak mempunyai banyak manfaat untuk #Kecantikan dan #Kesihatan πŸ’ž
.
.
Antaranya ialah ; πŸ“ Memperbaiki Kulit
πŸ“ Pembersih Kulit
πŸ“ Toner Kulit
πŸ“ Mengatasi Strok
πŸ“ Pencegahan Kanser
πŸ“ Mencegah Hipertensi
πŸ“ Dan MacamΒ² Lagi

Tudiaaaaa aihh. Buah kecik ja, tapi manfaat terbaik sangattt! πŸ’“

JANGAN TIPU
TIPULAH kalau ngaku tak ada keputihan.
Kan kan kan.
CUBA TRY πŸ˜… 😊Basuh la dengan feminine wash. πŸ‘πŸ»Kasi tarik keputihan tu keluar.

Feminine wash ni memang berbeza dengan yang lain.
Bersifat berubat.
Gerenti keputihan hilang.
Cik abangg bertambah sayang (bagi yang ada suami tu)

Yang tak ada suami msih anak dara pon boleh pakai feminine wash ni.

Confirm SELESA!! Jom bebas keputihan.

Malu laaa gatal2 sbb keputihan..
Tepaksa jumpa Dr sbb masalah keputihan.. RM68.00
PM/whsp 010-8368753

#sayajualonline
#sayajual
#instashop
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#cantik
#cantikluardalam
#kecantikan
#segar
#wanita
#kewanitaan
#sihat
#sihatluardalam
#kesihatan
#kesegaran

KOMBO SET BASIC ALIZAS HERBS ❣️ RM 120πŸ’β€ SESUAI UNTUK WANITA SELEPAS BERSALIN, KEGUGURAN DAN KEGUNAAN UNTUK KESIHATAN.

#AgenSahAlizasHerbsBukit Mertajam
#Kesihatan & Kecantikan Alami
#Tanpa Pengawet Bebas Kimia
#0184092393 wssap/ pm

❣️ SET SEGAR BADAN ALIZAS HERBS β£οΈπŸƒπŸ’¦πŸŒΈ kombo special Herba Mandian & Lulur Balinese Boreh untuk penggunaan 5-6 kali.

Cara penggunaan herba mandian Aromatic :

1- Didihkan air setengah periuk sederhana besar. Bila mendidih masukkan herba mandian dan biarkan sehingga naik aroma herba. Tutup api, biarkan suhu menurun. Digunakan untuk lap badan /bersalin cezer atau dicampur dgn 3 gayung air biasa. Mandi ikut rasa keselesaan. Boleh digunakan sehingga 5 kali sehingga hilang bau.
* dicadangkan untuk 5 hari pertama selepas bersalin.
* sesuai untuk semua lapisan umur.

Cara penggunaan lulur balinese boreh :

1- Ambil sesudu lulur boreh, masukkan sedikit air sehingga nampak agak pekat dan sedikit cair, tuangkan sedikit minyak zaitun *jika ada
Oleskan lulur diseluruh tubuh, gosok sehingga mengering. Balut tubuh dan diamkan selama 30 minit sehingga herba benar benar menyerap dan badan rasa berhaba, kemudian mandi bersama siraman herba mandian Aromatic by AlizasHerbs. 🎯Berminat nk dapatkan Set Segar Badan ni tak?

#Agen Sah Alizas Herbs Bukit Mertajam
#Kesihatan & Kecantikan Alami
#Tanpa Pengawet Bebas Kimia
#0184092393 pm/ wssap

Most Popular Instagram Hashtags