[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kerusitangas

1361 posts

TOP POSTS

Balik kijo terus ajak daddy gih COD kerusi tangas untuk customer.

Dari shah alam ke sri damansara.

Esok nak cod kerusi tangas ke bangi pulak 😍

Fuhh lapar perutt. Jom cari makan sedap2 😋 whatsapp 013-4998685 #herbatangas #kerusitangas #kerusitanggas #pestangas

Kerusi tangas cod seluruh selangor! Meh whatsapp saya 013-4998685 #kerusitangas #kerusitanggas #herbatangas #tangas #pestangas

SYAWAL SALE! @bertangasshop SEHINGGA 26 JULAI 2017 . 30% ON POSTAGE.UNTUK SET TANGAS LENGKAP SAHAJA.
.
SET TANGAS RATU mempunyai 6 item :
1. Kerusi Tangas Ratu
.
🌟CIRI - CIRI .
1. Material kayu : Meranti & Kelat (Seperti kayu yang digunakan untuk bahagian belakang lori )
2. Ketahanan : Dapat menampung berat badan melebihi 100 kg.
3. Flexible : Mudah digunakan di rumah & spa.
4. Tahan haba panas & air ( boleh letak dalam temp at sauna. Lepas guna pastikan lap kering
5. Reka bentuk kerusi yang menutupi semua ruang, membolehkan sesi bertangas menjadi lebih berkesan kerana asap/wap herba lebih terperangkap.Nak letak periuk tanah , cuma perlu angkat sahaja sedikit kerusi .
6. Juga boleh digunakan untuk SAUNA.Lubang kecil di tepi kerusi boleh sambungkan wayar rice cooker.

2. Periuk Tanah
3. Kayu arang
4. Batu Sungai( FREE )
5. Herba tangas basah DAUN (10 x guna) 100 g
6. Herba tangas kering ( 10 x guna ) 100 g
.
Mengapa perlu tangas ?
- Dapat mengeluarkan peluh dan toksin dalam badan
- Membantu proses penyembuhan dan pengecutan rahim dengan cepat
- Untuk jangka masa panjang, ia dapat menghindari penyakit puan seperti keputihan, saluran sulit yg longgar akibat bersalin ,rahim rendah dan keluar tombong.
.
.
CARA PENYEDIAAN DISEDIAKAN SECARA BERGAMBAR .
.
1⃣SIZE BESAR ( Kerusi size 15 inch x 14 inch x 14 inch ) Jika berat badan lebih 60kg disaran kerusi besar. Lebih lebar & selesa.
.
.
💵 Set Tangas Ratu BESAR RM 250
After discount 30%
Pos RM 38.50 SM, RM 126 SS
.
.
2⃣SIZE KECIL ( Kerusi size 13 inch x 12 inch x 12 inch )
.
.
💵 Set Tangas Ratu KECIL RM 200
After discount 30%
Pos RM 31.50 sm , RM 84 SS .
.
-------------------------------------------------------------
💵Kerusi Tangas Ratu BESAR( Loose Item ) RM 200 FREE 1 HERBA TANGAS ( 12 KG )
Pos RM 45 sm , RM 160 SS .
.
💵Kerusi Tangas Ratu KECIL( Loose Item ) RM 160 ( 8 KG ) FREE 1 HERBA TANGAS
Pos RM 35sm , RM 90 SS .
.
.
💵Harga Tangas Basah Atau Tangas Kering Atau Mandian Herba Sauna RM 25/pcs
Pos RM 8 sm , RM 12Ss
.
.
💵Harga Kain Tangas Loose Item RM 65 ( JIKA AMBIL DENGAN SET ADD RM 60 SHJ )
.
.
Whatsapp : 0179630786 .
. #kerusitangas #produktangasbs #tangaskering #tangasbasah

Bersauna tgh2 malam ni..sebab malas nk exercise..hehe

#bertangas #sauna #kerusitangas #keruaitangasmurah #setberpantan

TENTANG BERTANGAS...
💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗
Bertangas sangat sesuai dilakukan oleh wanita yang baru sahaja melahirkan anak dan selepas haid bagi mengeluarkan peluh serta toksin dari badan. Bagi wanita bersalin, ia juga dapat membantu proses penyembuhan dan pengecutan rahim dengan cepat. Dalam jangka masa panjang ia dapat menghidari daripada penyakit puan seperti keputihan, saluran sulit yang longgar, rahim rendah dan keluar tombong (prolapse). Dengan mengamalkan tangas, pengamal boleh merasakan khasiat dan perubahan seawal 2 kali rawatan.

Wanita mengandung adalah ditegas dari melakukan rawatan ini.

Wanita sudah berkahwin dan anak dara: Sebaiknya dilakukan selepas habis haid, diamalkan 1-3 kali seminggu untuk mendapat kesan terbaik. Merawat keputihan dan bau. Menegangkan kulit. Mengelak pelbagai penyakit kelamin dan rahim. Mengelakkan rahim jatuh dan keluar tombong.

Wanita Berpantang: Rawatan bertangas boleh dilakukan setiap hari selama 44 hari. Bertangas adalah rawatan yang boleh dilakukan selepas mandi air rebusan herba (campuran pelbagai herba dan daun-daun pokok kayu) bagi wanita berpantang. Manfaat bertangas adalah agar luka cepat kering dan jahitan cepat sembuh, mengelakkan jangitan kuman pada bahagian sulit, nifas yang lawas dan cepat kering, kembali ketat, mengecut rahim serta, mengelakkan keluar tombong (prolapse). Wanita Berusia: Sebaiknya diamalkan 1-3 kali seminggu. Untuk mengembalikan “lembapan kewanitaan”, terutama bagi wanita yang mengalami pra-monopos atau yang telah monopos. Menegangkan dan mengembalikan lembapan pada kulit di bahagian sulit.

TEMPOH RAWATAN

Tempoh maksimum rawatan bertangas ialah selama 30 minit dan tidak boleh melebihi tempoh tersebut bagi mengelakkan tubuh mengalami masalah kekeringan air.

Namun, sebelum mencubanya, faktor kesihatan perlu diambil kira terutama untuk mereka yang mempunyai tekanan darah tinggi dan masalah jantung manakala yang baru mencubanya, masa selama 15 minit sudah mencukupi.

Selepas bertangas, sebaiknya minum segelas air masak untuk menggantikan air yang telah keluar dari badan melului peluh. Dan seeloknya hanya mandi selepas tempoh 15 minit selesai .

#setberpantang
#kerusitangas
#korsetmurah
#

Ni ada 8 unit #KerusiTangas yg baru siap. Kualiti baik 👍 & harga special. Nak tahu apa yg special? Inbox saya macam biasa 😉 011-12360681 #HargaSpecial #KerusiTangasBajet #SeriMerapatAyu

Custom made untuk spa #KerusiTangas #SpecialRequest #SeriMerapatAyu ✌👍

3 unit ready stock #KerusiTangas #SetTangas di Kota Bharu Kelantan. Inbox/wasep 01112360681 jika berminat. FREE POSTAGE ke Semanjung Malaysia shj 😉✌ #SeriMerapatAyu

Tudiaa bertangas negara luar. Depa panggil Vaginal Steaming. Kalau nak tahu bertangas zaman King TutankhAmen Mesir lama pun ada dah hatta kaum Mayan pun amal sebagai remidi tuk merawat vagina nak bagi mekar mewangi. #TakCubaTakTahu #SeriMerapatAyu #HerbaTangas #KerusiTangas

MOST RECENT

Balik kijo terus ajak daddy gih COD kerusi tangas untuk customer.

Dari shah alam ke sri damansara.

Esok nak cod kerusi tangas ke bangi pulak 😍

Fuhh lapar perutt. Jom cari makan sedap2 😋 whatsapp 013-4998685 #herbatangas #kerusitangas #kerusitanggas #pestangas

#KerusiTangas #SeriMerapatAyu #FreePostage RM185
WHATSAPP : 01112360681

Kerusi tangas cod seluruh selangor! Meh whatsapp saya 013-4998685 #kerusitangas #kerusitanggas #herbatangas #tangas #pestangas

PROMOSI sehingga ( 30/9/17) atau hanya 30 unit sahaja.
.
.
Dengan setiap pembelian SET BERTANGAS anda akan dapat FREE POSTAGE .(Jimat RM30)
.
.
Hanya untuk 30 unit sahaja. (Stok sangat terhat)
.
.
HARGA adalah yang tertera pada gambar.
.
.
Stok adalah PREORDER.
.
.
POSTAGE akan di buat pada AWAL bulan (Oktober)
.
.
.
Yg mana ada masalah dalaman #Keputihan #KurangGrip #RahimKembang #Berbau #BerpantangTakBetul tu jom cuba rawatan bertangas ni pulak 😃 InsyaAllah anda boleh rase perbezaannya 😊 #KenaCubaDuluBaruTahu
.
.
.
🎯Boleh wasap kami ke:
.
.
📲0124511179
📲0124511179
📲0124511179

Follow IG:

@mimie_global
@mimie_global
@mimie_global
.
.

#bertangas #bertangasdirumah #bertangaskering #kerusitangasmurah #kerusitangas #kerusibaby #berpantang #setberpantang #setbersalin #setbersalinterbaik #setbersalinmurah #keputihan #keputihan #keputihanbau #jamumakdara #jamususukdara #jamu #herba #dudapujaandara #aasyiahdhiarana
#noradanish
#ctdk #neelofa .
#confinement
#titiancinta

PROMOSI sehingga ( 30/9/17) atau hanya 30 unit sahaja.
.
.
Dengan setiap pembelian SET BERTANGAS anda akan dapat FREE POSTAGE .(Jimat RM30)
.
.
Hanya untuk 30 unit sahaja. (Stok sangat terhat)
.
.
HARGA adalah yang tertera pada gambar.
.
.
Stok adalah PREORDER.
.
.
POSTAGE akan di buat pada AWAL bulan (Oktober)
.
.
.
Yg mana ada masalah dalaman #Keputihan #KurangGrip #RahimKembang #Berbau #BerpantangTakBetul tu jom cuba rawatan bertangas ni pulak 😃 InsyaAllah anda boleh rase perbezaannya 😊 #KenaCubaDuluBaruTahu
.
.
.
🎯Boleh wasap kami ke:
.
.
📲0124511179
📲0124511179
📲0124511179

Follow IG:

@mimie_global
@mimie_global
@mimie_global
.
.

#bertangas #bertangasdirumah #bertangaskering #kerusitangasmurah #kerusitangas #kerusibaby #berpantang #setberpantang #setbersalin #setbersalinterbaik #setbersalinmurah #keputihan #keputihan #keputihanbau #jamumakdara #jamususukdara #jamu #herba #dudapujaandara #aasyiahdhiarana
#noradanish
#ctdk #neelofa .
#confinement
#titiancinta

PROMOSI sehingga ( 30/9/17) atau hanya 30 unit sahaja.
.
.
Dengan setiap pembelian SET BERTANGAS anda akan dapat FREE POSTAGE .(Jimat RM30)
.
.
Hanya untuk 30 unit sahaja. (Stok sangat terhat)
.
.
HARGA adalah yang tertera pada gambar.
.
.
Stok adalah PREORDER.
.
.
POSTAGE akan di buat pada AWAL bulan (Oktober)
.
.
.
Yg mana ada masalah dalaman #Keputihan #KurangGrip #RahimKembang #Berbau #BerpantangTakBetul tu jom cuba rawatan bertangas ni pulak 😃 InsyaAllah anda boleh rase perbezaannya 😊 #KenaCubaDuluBaruTahu
.
.
.
🎯Boleh wasap kami ke:
.
.
📲0124511179
📲0124511179
📲0124511179

Follow IG:

@mimie_global
@mimie_global
@mimie_global
.
.

#bertangas #bertangasdirumah #bertangaskering #kerusitangasmurah #kerusitangas #kerusibaby #berpantang #setberpantang #setbersalin #setbersalinterbaik #setbersalinmurah #keputihan #keputihan #keputihanbau #jamumakdara #jamususukdara #jamu #herba #dudapujaandara #aasyiahdhiarana
#noradanish
#ctdk #neelofa .
#confinement
#titiancinta

PROMOSI sehingga ( 30/9/17) atau hanya 30 unit sahaja.
.
.
Dengan setiap pembelian SET BERTANGAS anda akan dapat FREE POSTAGE .(Jimat RM30)
.
.
Hanya untuk 30 unit sahaja. (Stok sangat terhat)
.
.
HARGA adalah yang tertera pada gambar.
.
.
Stok adalah PREORDER.
.
.
POSTAGE akan di buat pada AWAL bulan (Oktober)
.
.
.
Yg mana ada masalah dalaman #Keputihan #KurangGrip #RahimKembang #Berbau #BerpantangTakBetul tu jom cuba rawatan bertangas ni pulak 😃 InsyaAllah anda boleh rase perbezaannya 😊 #KenaCubaDuluBaruTahu
.
.
.
🎯Boleh wasap kami ke:
.
.
📲0124511179
📲0124511179
📲0124511179

Follow IG:

@mimie_global
@mimie_global
@mimie_global
.
.

#bertangas #bertangasdirumah #bertangaskering #kerusitangasmurah #kerusitangas #kerusibaby #berpantang #setberpantang #setbersalin #setbersalinterbaik #setbersalinmurah #keputihan #keputihan #keputihanbau #jamumakdara #jamususukdara #jamu #herba #dudapujaandara #aasyiahdhiarana
#noradanish
#ctdk #neelofa .
#confinement
#titiancinta

PROMOSI sehingga ( 30/9/17) atau hanya 30 unit sahaja.
.
.
Dengan setiap pembelian SET BERTANGAS anda akan dapat FREE POSTAGE .(Jimat RM30)
.
.
Hanya untuk 30 unit sahaja. (Stok sangat terhat)
.
.
HARGA adalah yang tertera pada gambar.
.
.
Stok adalah PREORDER.
.
.
POSTAGE akan di buat pada AWAL bulan (Oktober)
.
.
.
Yg mana ada masalah dalaman #Keputihan #KurangGrip #RahimKembang #Berbau #BerpantangTakBetul tu jom cuba rawatan bertangas ni pulak 😃 InsyaAllah anda boleh rase perbezaannya 😊 #KenaCubaDuluBaruTahu
.
.
.
🎯Boleh wasap kami ke:
.
.
📲0124511179
📲0124511179
📲0124511179

Follow IG:

@mimie_global
@mimie_global
@mimie_global
.
.

#bertangas #bertangasdirumah #bertangaskering #kerusitangasmurah #kerusitangas #kerusibaby #berpantang #setberpantang #setbersalin #setbersalinterbaik #setbersalinmurah #keputihan #keputihan #keputihanbau #jamumakdara #jamususukdara #jamu #herba #dudapujaandara #aasyiahdhiarana
#noradanish
#ctdk #neelofa .
#confinement
#titiancinta

SALE SEHINGGA 22 SEPTEMBER 2017 @bertangasshop 70% ON POSTAGE.UNTUK SET TANGAS LENGKAP SAHAJA. POS SETIAP SABTU.
.

Mengapa perlu tangas ?
- Dapat mengeluarkan peluh dan toksin dalam badan
- Membantu proses penyembuhan dan pengecutan rahim dengan cepat
- Untuk jangka masa panjang, ia dapat menghindari penyakit puan seperti keputihan, saluran sulit yg longgar akibat bersalin ,rahim rendah dan keluar tombong.

Mempunyai 6 item :
1. Kerusi Tangas .
🌟CIRI - CIRI .
1. Material kayu : Meranti & Kelat (Seperti kayu yang digunakan untuk bahagian belakang lori )
2. Ketahanan : Dapat menampung berat badan melebihi 100 kg.
3. Flexible : Mudah digunakan di rumah & spa.
4. Tahan haba panas & air ( boleh letak dalam temp at sauna. Lepas guna pastikan lap kering
5. Reka bentuk kerusi yang menutupi semua ruang, membolehkan sesi bertangas menjadi lebih berkesan kerana asap/wap herba lebih terperangkap.Nak letak periuk tanah , cuma perlu angkat sahaja sedikit kerusi .
6. Juga boleh digunakan untuk SAUNA.Lubang kecil di tepi kerusi boleh sambungkan wayar rice cooker.

2. Periuk Tanah
3. Kayu arang
4. Batu Sungai( FREE )
5. Herba tangas basah DAUN (10 x guna) 100 g
6. Herba tangas kering ( 10 x guna ) 100 g
.
CARA PENYEDIAAN DISEDIAKAN SECARA BERGAMBAR .
.
1⃣Set Tangas Ratu kerusi BESAR RM 250
After discount 70%
Pos RM 16.50 SM, RM 54 SS
.
TOTAL SET BESAR RM 266.50 SM, RM 304 SS

2⃣ Set Tangas Ratu kerusi KECIL RM 200
After discount 70%
Pos RM 15 SM , RM 36 SS .
.
TOTAL SET KECIL RM 215 SM,RM 236 SS

ADD RM 60 SHJ LAGI JIKA NAK TAMBAH
KAIN TANGAS
JIKA AMBIL SET RATU BESAR + KAIN TANGAS FREE MANDIAN HERBA BUNJUT
.
-------------------------------------------------------------
💵Kerusi Tangas Ratu BESAR( Loose Item ) RM 200 FREE 1 HERBA TANGAS ( 12 KG )
Pos RM 45 sm , RM 160 SS .
.
💵Kerusi Tangas Ratu KECIL( Loose Item ) RM 160 ( 8 KG ) FREE 1 HERBA TANGAS
Pos RM 35sm , RM 90 SS .
.
.
💵Harga Tangas Basah Atau Tangas Kering Atau Mandian Herba Sauna RM 25/pcs
Pos RM 8 sm , RM 12Ss
.
.
💵Harga Kain Tangas Loose Item RM 65 ( JIKA AMBIL DENGAN SET ADD RM 60 SHJ )
.
.
www.wasap.my/60179630786
#bertangas #herbatangas #herbatangasbs #kerusitangas #produktangasbs #tangaskering

SALE SEHINGGA 22 SEPTEMBER 2017 @bertangasshop 70% ON POSTAGE.UNTUK SET TANGAS LENGKAP SAHAJA. POS SETIAP SABTU.
.

Mengapa perlu tangas ?
- Dapat mengeluarkan peluh dan toksin dalam badan
- Membantu proses penyembuhan dan pengecutan rahim dengan cepat
- Untuk jangka masa panjang, ia dapat menghindari penyakit puan seperti keputihan, saluran sulit yg longgar akibat bersalin ,rahim rendah dan keluar tombong.

Mempunyai 6 item :
1. Kerusi Tangas .
🌟CIRI - CIRI .
1. Material kayu : Meranti & Kelat (Seperti kayu yang digunakan untuk bahagian belakang lori )
2. Ketahanan : Dapat menampung berat badan melebihi 100 kg.
3. Flexible : Mudah digunakan di rumah & spa.
4. Tahan haba panas & air ( boleh letak dalam temp at sauna. Lepas guna pastikan lap kering
5. Reka bentuk kerusi yang menutupi semua ruang, membolehkan sesi bertangas menjadi lebih berkesan kerana asap/wap herba lebih terperangkap.Nak letak periuk tanah , cuma perlu angkat sahaja sedikit kerusi .
6. Juga boleh digunakan untuk SAUNA.Lubang kecil di tepi kerusi boleh sambungkan wayar rice cooker.

2. Periuk Tanah
3. Kayu arang
4. Batu Sungai( FREE )
5. Herba tangas basah DAUN (10 x guna) 100 g
6. Herba tangas kering ( 10 x guna ) 100 g
.
CARA PENYEDIAAN DISEDIAKAN SECARA BERGAMBAR .
.
1⃣Set Tangas Ratu kerusi BESAR RM 250
After discount 70%
Pos RM 16.50 SM, RM 54 SS
.
TOTAL SET BESAR RM 266.50 SM, RM 304 SS

2⃣ Set Tangas Ratu kerusi KECIL RM 200
After discount 70%
Pos RM 15 SM , RM 36 SS .
.
TOTAL SET KECIL RM 215 SM,RM 236 SS

ADD RM 60 SHJ LAGI JIKA NAK TAMBAH
KAIN TANGAS
JIKA AMBIL SET RATU BESAR + KAIN TANGAS FREE MANDIAN HERBA BUNJUT
.
-------------------------------------------------------------
💵Kerusi Tangas Ratu BESAR( Loose Item ) RM 200 FREE 1 HERBA TANGAS ( 12 KG )
Pos RM 45 sm , RM 160 SS .
.
💵Kerusi Tangas Ratu KECIL( Loose Item ) RM 160 ( 8 KG ) FREE 1 HERBA TANGAS
Pos RM 35sm , RM 90 SS .
.
.
💵Harga Tangas Basah Atau Tangas Kering Atau Mandian Herba Sauna RM 25/pcs
Pos RM 8 sm , RM 12Ss
.
.
💵Harga Kain Tangas Loose Item RM 65 ( JIKA AMBIL DENGAN SET ADD RM 60 SHJ )
.
.
www.wasap.my/60179630786
#bertangas #herbatangas #herbatangasbs #kerusitangas #produktangasbs #tangaskering

SALE SEHINGGA 22 SEPTEMBER 2017 @bertangasshop 70% ON POSTAGE.UNTUK SET TANGAS LENGKAP SAHAJA. POS SETIAP SABTU.
.

Mengapa perlu tangas ?
- Dapat mengeluarkan peluh dan toksin dalam badan
- Membantu proses penyembuhan dan pengecutan rahim dengan cepat
- Untuk jangka masa panjang, ia dapat menghindari penyakit puan seperti keputihan, saluran sulit yg longgar akibat bersalin ,rahim rendah dan keluar tombong.

Mempunyai 6 item :
1. Kerusi Tangas .
🌟CIRI - CIRI .
1. Material kayu : Meranti & Kelat (Seperti kayu yang digunakan untuk bahagian belakang lori )
2. Ketahanan : Dapat menampung berat badan melebihi 100 kg.
3. Flexible : Mudah digunakan di rumah & spa.
4. Tahan haba panas & air ( boleh letak dalam temp at sauna. Lepas guna pastikan lap kering
5. Reka bentuk kerusi yang menutupi semua ruang, membolehkan sesi bertangas menjadi lebih berkesan kerana asap/wap herba lebih terperangkap.Nak letak periuk tanah , cuma perlu angkat sahaja sedikit kerusi .
6. Juga boleh digunakan untuk SAUNA.Lubang kecil di tepi kerusi boleh sambungkan wayar rice cooker.

2. Periuk Tanah
3. Kayu arang
4. Batu Sungai( FREE )
5. Herba tangas basah DAUN (10 x guna) 100 g
6. Herba tangas kering ( 10 x guna ) 100 g
.
CARA PENYEDIAAN DISEDIAKAN SECARA BERGAMBAR .
.
1⃣Set Tangas Ratu kerusi BESAR RM 250
After discount 70%
Pos RM 16.50 SM, RM 54 SS
.
TOTAL SET BESAR RM 266.50 SM, RM 304 SS

2⃣ Set Tangas Ratu kerusi KECIL RM 200
After discount 70%
Pos RM 15 SM , RM 36 SS .
.
TOTAL SET KECIL RM 215 SM,RM 236 SS

ADD RM 60 SHJ LAGI JIKA NAK TAMBAH
KAIN TANGAS
JIKA AMBIL SET RATU BESAR + KAIN TANGAS FREE MANDIAN HERBA BUNJUT
.
-------------------------------------------------------------
💵Kerusi Tangas Ratu BESAR( Loose Item ) RM 200 FREE 1 HERBA TANGAS ( 12 KG )
Pos RM 45 sm , RM 160 SS .
.
💵Kerusi Tangas Ratu KECIL( Loose Item ) RM 160 ( 8 KG ) FREE 1 HERBA TANGAS
Pos RM 35sm , RM 90 SS .
.
.
💵Harga Tangas Basah Atau Tangas Kering Atau Mandian Herba Sauna RM 25/pcs
Pos RM 8 sm , RM 12Ss
.
.
💵Harga Kain Tangas Loose Item RM 65 ( JIKA AMBIL DENGAN SET ADD RM 60 SHJ )
.
.
www.wasap.my/60179630786
#bertangas #herbatangas #herbatangasbs #kerusitangas #produktangasbs #tangaskering

SALE SEHINGGA 22 SEPTEMBER 2017 @bertangasshop 70% ON POSTAGE.UNTUK SET TANGAS LENGKAP SAHAJA. POS SETIAP SABTU.
.

Mengapa perlu tangas ?
- Dapat mengeluarkan peluh dan toksin dalam badan
- Membantu proses penyembuhan dan pengecutan rahim dengan cepat
- Untuk jangka masa panjang, ia dapat menghindari penyakit puan seperti keputihan, saluran sulit yg longgar akibat bersalin ,rahim rendah dan keluar tombong.

Mempunyai 6 item :
1. Kerusi Tangas .
🌟CIRI - CIRI .
1. Material kayu : Meranti & Kelat (Seperti kayu yang digunakan untuk bahagian belakang lori )
2. Ketahanan : Dapat menampung berat badan melebihi 100 kg.
3. Flexible : Mudah digunakan di rumah & spa.
4. Tahan haba panas & air ( boleh letak dalam temp at sauna. Lepas guna pastikan lap kering
5. Reka bentuk kerusi yang menutupi semua ruang, membolehkan sesi bertangas menjadi lebih berkesan kerana asap/wap herba lebih terperangkap.Nak letak periuk tanah , cuma perlu angkat sahaja sedikit kerusi .
6. Juga boleh digunakan untuk SAUNA.Lubang kecil di tepi kerusi boleh sambungkan wayar rice cooker.

2. Periuk Tanah
3. Kayu arang
4. Batu Sungai( FREE )
5. Herba tangas basah DAUN (10 x guna) 100 g
6. Herba tangas kering ( 10 x guna ) 100 g
.
CARA PENYEDIAAN DISEDIAKAN SECARA BERGAMBAR .
.
1⃣Set Tangas Ratu kerusi BESAR RM 250
After discount 70%
Pos RM 16.50 SM, RM 54 SS
.
TOTAL SET BESAR RM 266.50 SM, RM 304 SS

2⃣ Set Tangas Ratu kerusi KECIL RM 200
After discount 70%
Pos RM 15 SM , RM 36 SS .
.
TOTAL SET KECIL RM 215 SM,RM 236 SS

ADD RM 60 SHJ LAGI JIKA NAK TAMBAH
KAIN TANGAS
JIKA AMBIL SET RATU BESAR + KAIN TANGAS FREE MANDIAN HERBA BUNJUT
.
-------------------------------------------------------------
💵Kerusi Tangas Ratu BESAR( Loose Item ) RM 200 FREE 1 HERBA TANGAS ( 12 KG )
Pos RM 45 sm , RM 160 SS .
.
💵Kerusi Tangas Ratu KECIL( Loose Item ) RM 160 ( 8 KG ) FREE 1 HERBA TANGAS
Pos RM 35sm , RM 90 SS .
.
.
💵Harga Tangas Basah Atau Tangas Kering Atau Mandian Herba Sauna RM 25/pcs
Pos RM 8 sm , RM 12Ss
.
.
💵Harga Kain Tangas Loose Item RM 65 ( JIKA AMBIL DENGAN SET ADD RM 60 SHJ )
.
.
www.wasap.my/60179630786
#bertangas #herbatangas #herbatangasbs #kerusitangas #produktangasbs #tangaskering

SALE SEHINGGA 22 SEPTEMBER 2017 @bertangasshop 70% ON POSTAGE.UNTUK SET TANGAS LENGKAP SAHAJA. POS SETIAP SABTU.
.

Mengapa perlu tangas ?
- Dapat mengeluarkan peluh dan toksin dalam badan
- Membantu proses penyembuhan dan pengecutan rahim dengan cepat
- Untuk jangka masa panjang, ia dapat menghindari penyakit puan seperti keputihan, saluran sulit yg longgar akibat bersalin ,rahim rendah dan keluar tombong.

Mempunyai 6 item :
1. Kerusi Tangas .
🌟CIRI - CIRI .
1. Material kayu : Meranti & Kelat (Seperti kayu yang digunakan untuk bahagian belakang lori )
2. Ketahanan : Dapat menampung berat badan melebihi 100 kg.
3. Flexible : Mudah digunakan di rumah & spa.
4. Tahan haba panas & air ( boleh letak dalam temp at sauna. Lepas guna pastikan lap kering
5. Reka bentuk kerusi yang menutupi semua ruang, membolehkan sesi bertangas menjadi lebih berkesan kerana asap/wap herba lebih terperangkap.Nak letak periuk tanah , cuma perlu angkat sahaja sedikit kerusi .
6. Juga boleh digunakan untuk SAUNA.Lubang kecil di tepi kerusi boleh sambungkan wayar rice cooker.

2. Periuk Tanah
3. Kayu arang
4. Batu Sungai( FREE )
5. Herba tangas basah DAUN (10 x guna) 100 g
6. Herba tangas kering ( 10 x guna ) 100 g
.
CARA PENYEDIAAN DISEDIAKAN SECARA BERGAMBAR .
.
1⃣Set Tangas Ratu kerusi BESAR RM 250
After discount 70%
Pos RM 16.50 SM, RM 54 SS
.
TOTAL SET BESAR RM 266.50 SM, RM 304 SS

2⃣ Set Tangas Ratu kerusi KECIL RM 200
After discount 70%
Pos RM 15 SM , RM 36 SS .
.
TOTAL SET KECIL RM 215 SM,RM 236 SS

ADD RM 60 SHJ LAGI JIKA NAK TAMBAH
KAIN TANGAS
JIKA AMBIL SET RATU BESAR + KAIN TANGAS FREE MANDIAN HERBA BUNJUT
.
-------------------------------------------------------------
💵Kerusi Tangas Ratu BESAR( Loose Item ) RM 200 FREE 1 HERBA TANGAS ( 12 KG )
Pos RM 45 sm , RM 160 SS .
.
💵Kerusi Tangas Ratu KECIL( Loose Item ) RM 160 ( 8 KG ) FREE 1 HERBA TANGAS
Pos RM 35sm , RM 90 SS .
.
.
💵Harga Tangas Basah Atau Tangas Kering Atau Mandian Herba Sauna RM 25/pcs
Pos RM 8 sm , RM 12Ss
.
.
💵Harga Kain Tangas Loose Item RM 65 ( JIKA AMBIL DENGAN SET ADD RM 60 SHJ )
.
.
www.wasap.my/60179630786
#bertangas #herbatangas #herbatangasbs #kerusitangas #produktangasbs #tangaskering

SALE SEHINGGA 22 SEPTEMBER 2017 @bertangasshop 70% ON POSTAGE.UNTUK SET TANGAS LENGKAP SAHAJA. POS SETIAP SABTU.
.

Mengapa perlu tangas ?
- Dapat mengeluarkan peluh dan toksin dalam badan
- Membantu proses penyembuhan dan pengecutan rahim dengan cepat
- Untuk jangka masa panjang, ia dapat menghindari penyakit puan seperti keputihan, saluran sulit yg longgar akibat bersalin ,rahim rendah dan keluar tombong.

Mempunyai 6 item :
1. Kerusi Tangas .
🌟CIRI - CIRI .
1. Material kayu : Meranti & Kelat (Seperti kayu yang digunakan untuk bahagian belakang lori )
2. Ketahanan : Dapat menampung berat badan melebihi 100 kg.
3. Flexible : Mudah digunakan di rumah & spa.
4. Tahan haba panas & air ( boleh letak dalam temp at sauna. Lepas guna pastikan lap kering
5. Reka bentuk kerusi yang menutupi semua ruang, membolehkan sesi bertangas menjadi lebih berkesan kerana asap/wap herba lebih terperangkap.Nak letak periuk tanah , cuma perlu angkat sahaja sedikit kerusi .
6. Juga boleh digunakan untuk SAUNA.Lubang kecil di tepi kerusi boleh sambungkan wayar rice cooker.

2. Periuk Tanah
3. Kayu arang
4. Batu Sungai( FREE )
5. Herba tangas basah DAUN (10 x guna) 100 g
6. Herba tangas kering ( 10 x guna ) 100 g
.
CARA PENYEDIAAN DISEDIAKAN SECARA BERGAMBAR .
.
1⃣Set Tangas Ratu kerusi BESAR RM 250
After discount 70%
Pos RM 16.50 SM, RM 54 SS
.
TOTAL SET BESAR RM 266.50 SM, RM 304 SS

2⃣ Set Tangas Ratu kerusi KECIL RM 200
After discount 70%
Pos RM 15 SM , RM 36 SS .
.
TOTAL SET KECIL RM 215 SM,RM 236 SS

ADD RM 60 SHJ LAGI JIKA NAK TAMBAH
KAIN TANGAS
JIKA AMBIL SET RATU BESAR + KAIN TANGAS FREE MANDIAN HERBA BUNJUT
.
-------------------------------------------------------------
💵Kerusi Tangas Ratu BESAR( Loose Item ) RM 200 FREE 1 HERBA TANGAS ( 12 KG )
Pos RM 45 sm , RM 160 SS .
.
💵Kerusi Tangas Ratu KECIL( Loose Item ) RM 160 ( 8 KG ) FREE 1 HERBA TANGAS
Pos RM 35sm , RM 90 SS .
.
.
💵Harga Tangas Basah Atau Tangas Kering Atau Mandian Herba Sauna RM 25/pcs
Pos RM 8 sm , RM 12Ss
.
.
💵Harga Kain Tangas Loose Item RM 65 ( JIKA AMBIL DENGAN SET ADD RM 60 SHJ )
.
.
www.wasap.my/60179630786
#bertangas #herbatangas #herbatangasbs #kerusitangas #produktangasbs #tangaskering

SALE SEHINGGA 22 SEPTEMBER 2017 @bertangasshop 70% ON POSTAGE.UNTUK SET TANGAS LENGKAP SAHAJA. POS SETIAP SABTU.
.

Mengapa perlu tangas ?
- Dapat mengeluarkan peluh dan toksin dalam badan
- Membantu proses penyembuhan dan pengecutan rahim dengan cepat
- Untuk jangka masa panjang, ia dapat menghindari penyakit puan seperti keputihan, saluran sulit yg longgar akibat bersalin ,rahim rendah dan keluar tombong.

Mempunyai 6 item :
1. Kerusi Tangas .
🌟CIRI - CIRI .
1. Material kayu : Meranti & Kelat (Seperti kayu yang digunakan untuk bahagian belakang lori )
2. Ketahanan : Dapat menampung berat badan melebihi 100 kg.
3. Flexible : Mudah digunakan di rumah & spa.
4. Tahan haba panas & air ( boleh letak dalam temp at sauna. Lepas guna pastikan lap kering
5. Reka bentuk kerusi yang menutupi semua ruang, membolehkan sesi bertangas menjadi lebih berkesan kerana asap/wap herba lebih terperangkap.Nak letak periuk tanah , cuma perlu angkat sahaja sedikit kerusi .
6. Juga boleh digunakan untuk SAUNA.Lubang kecil di tepi kerusi boleh sambungkan wayar rice cooker.

2. Periuk Tanah
3. Kayu arang
4. Batu Sungai( FREE )
5. Herba tangas basah DAUN (10 x guna) 100 g
6. Herba tangas kering ( 10 x guna ) 100 g
.
CARA PENYEDIAAN DISEDIAKAN SECARA BERGAMBAR .
.
1⃣Set Tangas Ratu kerusi BESAR RM 250
After discount 70%
Pos RM 16.50 SM, RM 54 SS
.
TOTAL SET BESAR RM 266.50 SM, RM 304 SS

2⃣ Set Tangas Ratu kerusi KECIL RM 200
After discount 70%
Pos RM 15 SM , RM 36 SS .
.
TOTAL SET KECIL RM 215 SM,RM 236 SS

ADD RM 60 SHJ LAGI JIKA NAK TAMBAH
KAIN TANGAS
JIKA AMBIL SET RATU BESAR + KAIN TANGAS FREE MANDIAN HERBA BUNJUT
.
-------------------------------------------------------------
💵Kerusi Tangas Ratu BESAR( Loose Item ) RM 200 FREE 1 HERBA TANGAS ( 12 KG )
Pos RM 45 sm , RM 160 SS .
.
💵Kerusi Tangas Ratu KECIL( Loose Item ) RM 160 ( 8 KG ) FREE 1 HERBA TANGAS
Pos RM 35sm , RM 90 SS .
.
.
💵Harga Tangas Basah Atau Tangas Kering Atau Mandian Herba Sauna RM 25/pcs
Pos RM 8 sm , RM 12Ss
.
.
💵Harga Kain Tangas Loose Item RM 65 ( JIKA AMBIL DENGAN SET ADD RM 60 SHJ )
.
.
www.wasap.my/60179630786
#bertangas #herbatangas #herbatangasbs #kerusitangas #produktangasbs #tangaskering

SALE SEHINGGA 22 SEPTEMBER 2017 @bertangasshop 70% ON POSTAGE.UNTUK SET TANGAS LENGKAP SAHAJA. POS SETIAP SABTU.
.

Mengapa perlu tangas ?
- Dapat mengeluarkan peluh dan toksin dalam badan
- Membantu proses penyembuhan dan pengecutan rahim dengan cepat
- Untuk jangka masa panjang, ia dapat menghindari penyakit puan seperti keputihan, saluran sulit yg longgar akibat bersalin ,rahim rendah dan keluar tombong.

Mempunyai 6 item :
1. Kerusi Tangas .
🌟CIRI - CIRI .
1. Material kayu : Meranti & Kelat (Seperti kayu yang digunakan untuk bahagian belakang lori )
2. Ketahanan : Dapat menampung berat badan melebihi 100 kg.
3. Flexible : Mudah digunakan di rumah & spa.
4. Tahan haba panas & air ( boleh letak dalam temp at sauna. Lepas guna pastikan lap kering
5. Reka bentuk kerusi yang menutupi semua ruang, membolehkan sesi bertangas menjadi lebih berkesan kerana asap/wap herba lebih terperangkap.Nak letak periuk tanah , cuma perlu angkat sahaja sedikit kerusi .
6. Juga boleh digunakan untuk SAUNA.Lubang kecil di tepi kerusi boleh sambungkan wayar rice cooker.

2. Periuk Tanah
3. Kayu arang
4. Batu Sungai( FREE )
5. Herba tangas basah DAUN (10 x guna) 100 g
6. Herba tangas kering ( 10 x guna ) 100 g
.
CARA PENYEDIAAN DISEDIAKAN SECARA BERGAMBAR .
.
1⃣Set Tangas Ratu kerusi BESAR RM 250
After discount 70%
Pos RM 16.50 SM, RM 54 SS
.
TOTAL SET BESAR RM 266.50 SM, RM 304 SS

2⃣ Set Tangas Ratu kerusi KECIL RM 200
After discount 70%
Pos RM 15 SM , RM 36 SS .
.
TOTAL SET KECIL RM 215 SM,RM 236 SS

ADD RM 60 SHJ LAGI JIKA NAK TAMBAH
KAIN TANGAS
JIKA AMBIL SET RATU BESAR + KAIN TANGAS FREE MANDIAN HERBA BUNJUT
.
-------------------------------------------------------------
💵Kerusi Tangas Ratu BESAR( Loose Item ) RM 200 FREE 1 HERBA TANGAS ( 12 KG )
Pos RM 45 sm , RM 160 SS .
.
💵Kerusi Tangas Ratu KECIL( Loose Item ) RM 160 ( 8 KG ) FREE 1 HERBA TANGAS
Pos RM 35sm , RM 90 SS .
.
.
💵Harga Tangas Basah Atau Tangas Kering Atau Mandian Herba Sauna RM 25/pcs
Pos RM 8 sm , RM 12Ss
.
.
💵Harga Kain Tangas Loose Item RM 65 ( JIKA AMBIL DENGAN SET ADD RM 60 SHJ )
.
.
www.wasap.my/60179630786
#bertangas #herbatangas #herbatangasbs #kerusitangas #produktangasbs #tangaskering

SALE SEHINGGA 22 SEPTEMBER 2017 @bertangasshop 70% ON POSTAGE.UNTUK SET TANGAS LENGKAP SAHAJA. POS SETIAP SABTU.
.

Mengapa perlu tangas ?
- Dapat mengeluarkan peluh dan toksin dalam badan
- Membantu proses penyembuhan dan pengecutan rahim dengan cepat
- Untuk jangka masa panjang, ia dapat menghindari penyakit puan seperti keputihan, saluran sulit yg longgar akibat bersalin ,rahim rendah dan keluar tombong.

Mempunyai 6 item :
1. Kerusi Tangas .
🌟CIRI - CIRI .
1. Material kayu : Meranti & Kelat (Seperti kayu yang digunakan untuk bahagian belakang lori )
2. Ketahanan : Dapat menampung berat badan melebihi 100 kg.
3. Flexible : Mudah digunakan di rumah & spa.
4. Tahan haba panas & air ( boleh letak dalam temp at sauna. Lepas guna pastikan lap kering
5. Reka bentuk kerusi yang menutupi semua ruang, membolehkan sesi bertangas menjadi lebih berkesan kerana asap/wap herba lebih terperangkap.Nak letak periuk tanah , cuma perlu angkat sahaja sedikit kerusi .
6. Juga boleh digunakan untuk SAUNA.Lubang kecil di tepi kerusi boleh sambungkan wayar rice cooker.

2. Periuk Tanah
3. Kayu arang
4. Batu Sungai( FREE )
5. Herba tangas basah DAUN (10 x guna) 100 g
6. Herba tangas kering ( 10 x guna ) 100 g
.
CARA PENYEDIAAN DISEDIAKAN SECARA BERGAMBAR .
.
1⃣Set Tangas Ratu kerusi BESAR RM 250
After discount 70%
Pos RM 16.50 SM, RM 54 SS
.
TOTAL SET BESAR RM 266.50 SM, RM 304 SS

2⃣ Set Tangas Ratu kerusi KECIL RM 200
After discount 70%
Pos RM 15 SM , RM 36 SS .
.
TOTAL SET KECIL RM 215 SM,RM 236 SS

ADD RM 60 SHJ LAGI JIKA NAK TAMBAH
KAIN TANGAS
JIKA AMBIL SET RATU BESAR + KAIN TANGAS FREE MANDIAN HERBA BUNJUT
.
-------------------------------------------------------------
💵Kerusi Tangas Ratu BESAR( Loose Item ) RM 200 FREE 1 HERBA TANGAS ( 12 KG )
Pos RM 45 sm , RM 160 SS .
.
💵Kerusi Tangas Ratu KECIL( Loose Item ) RM 160 ( 8 KG ) FREE 1 HERBA TANGAS
Pos RM 35sm , RM 90 SS .
.
.
💵Harga Tangas Basah Atau Tangas Kering Atau Mandian Herba Sauna RM 25/pcs
Pos RM 8 sm , RM 12Ss
.
.
💵Harga Kain Tangas Loose Item RM 65 ( JIKA AMBIL DENGAN SET ADD RM 60 SHJ )
.
.
www.wasap.my/60179630786
#bertangas #herbatangas #herbatangasbs #kerusitangas #produktangasbs #tangaskering

Most Popular Instagram Hashtags