[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kerusitangas

MOST RECENT

Teaser KERUSI TANGAS WWK
Whatsapp 0129981978 utk detail

#wwk #warisanwakkayah #kerusitangas

Assalamualaikum dan hai ibu2 semua... Ada yang mencari kerusi tangas ke?

Kerusi Tangas diperbuat daripada kayu meranti sepenuhnya . Mudah, tahan lasak serta dapat menampung berat sehingga hampir 100-150 kg(saiz besar dan kecil ) .

Untuk pengusaha2 spa, mobile spa,home spa atau bagi mereka nak bertangas sendiri di rumah sangat bagus ambik set bertangas ni ....complete dengan kerusi ,herba2 dan kelengkapan bertangas basah dan kering sekali..
Jom dapat kan set lengkap kerusi tangas istimewa ni.. jadikan sebagai pelaburan untuk kesihatan anda.

Dalam pantang ,selepas pantang ,servis bulanan selepas period ,ada masalah keputihan dan berbau ,miss v tak grip dan becak ,period tak lawas ,rahim kembang/jatuh dll masalah..
Amalkanlah bertangas ...
Dan rajin-rajin lah buat senaman kegel/kemut .

Wasap akak :

www.wasap.my/60199646430
www.wasap.my/60199646430 **Boleh follow fb @ page akak jugak untuk lebih info bertangas ,produk-produk bertangas tips dan harga promo yang ada sepanjang Januari 2018.. https://www.facebook.com/aurarianabeautyhealthcare/

#tangas #herbatangas #kerusitangas #tangasbasah #tangaskering #rahimjatuh #keputihan

READY STOCK #SetTangas #KerusiTangas ❤❤❤ POSTAGE HARI NI
Wasep je sy packing terus masuk kotak 😄😁 01112360681
Special price utk 5 orang terawal #PembukaRezki

READY STOCK

#KerusiTangas #BebasKimia #Alami #SeriMerapatAyu
Wasep 01112360681

Salam semua, pagi2 dingin macam ni sy buat tangas kering. Semudah abc je bertangas ni, tak ambil masa lama pun tapi manfaatnya kalau kita rajin amal InsyaAllah berkekalan 😊

#SeriMerapatAyu
#BertangasKering
#HerbaTangasMujarab
#SetTangas
#KerusiTangas

Refer @bertangasshop
.
.
IBU BERPANTANG, MASALAH KEPUTIHAN , TOMBONG MULAKAN DGN TANGAS KERING. DAN SAMBUNG BERTANGAS BASAH. Boleh wasap 0179630786 untuk lebih consultation.
.
.
SELAIN DARI 3 KATEGORI INI, BOLEH MULAKAN TERUS DENGAN TANGAS BASAH.

WAKTU BERTANGAS
.
.

TANGAS BASAH
👉Penghujung Haid. Biasa hari haid ke-6,7&8.
👉Untuk masalah senggugut.
3 hari sebelum & selepas haid.
.
.
TANGAS KERING
👉Setiap hari sehingga ketumbuhan / keputihan
hilang atau kecut sendiri .
.
👉Untuk dalam pantang,
terbaik adalah hari ke-30 hingga hari ke-40 apabila darah nifas hampir kering.
.
.
TIPS LAIN :
.
.
* CADANGAN10-15 MINIT SHJ ( MAXIMUM 30 MINIT ) UTK ELAK BADAN TERHIDRAT.
.
* MINUM AIR SEBELUM & SELEPAS BERTANGAS
.
* DUDUK TEGAK & BUKA SEDIKIT KANGKANG, LAKUKAN SENAMAN KEMUTAN SEPANJANG PROSES BERTANGAS.
.
* BUANG AIR SIAP2 SEBELUM BERTANGAS.
.
*1-2 KALI SEHARI, SEBAIKNYA SELEPAS MANDI. ( PAGI / PETANG )
.
.
Cc : Info Ibu Hamil
.
.
#bertangas #herbatangas #herbatangasbs #kerusitangas #produktangasbs #jombertangas #tangaskering #tangasbasah #infotangasbs

INI PIC KERUSI TANGAS RATU ( BESAR BERLACI )@bertangasshop. ITEM TANGAS POS SABTU SHJ..PAYMENT SBLUM 9 PAGI
.
.
PROMOSI JANUARI 2018
DISKAUN 30% ON POSTAGE
.
.
👉KERUSI TANGAS BESAR BERLACI LOOSE ITEM RM 230 FREE 1 HERBA TANGAS
.
Pos rm 38.50 sm,rm 126 ss
.
TOTAL RM 268.50 SM,RM 356 SS
.
.
👉SET KERUSI BESAR BERLACI ( 6 ITEM ) RM 280
.
.
Pos rm 38.50 sm,rm 126 ss
.
.
TOTAL RM 318.50 SM,RM 406 SS
.
ADA 6 ITEM DALAM SET:
.
KERUSI TANGAS BESAR BERLACI , HERBA TANGAS KERING, HERBA TANGAS BASAH, ARANG, PERIUK TANAH ,BATU SUNGAI ( FREE )
.
.
JIKA NAK KAIN TANGAS, PERLU ADD RM 60. NP : RM 65. FREE MANDIAN HERBA BUNJUT
.
www.wasap.my/60179630786
.

#bertangas #herbatangas #herbatangasbs #kerusitangas #produktangasbs #tangaskering

INI PIC KERUSI TANGAS RATU ( BESAR )@bertangasshop. ITEM TANGAS POS SABTU SHJ..PAYMENT SBLUM 9 PAGI
.
.
PROMOSI JANUARI 2018
DISKAUN 30% ON POSTAGE
.
.
👉KERUSI TANGAS BESAR LOOSE ITEM RM 200 FREE 1 HERBA TANGAS
.
Pos rm 38.50 sm,rm 126 ss
.
TOTAL RM 238.50 SM,RM 325 SS
.
.
👉SET KERUSI BESAR ( 6 ITEM ) RM 250
.
.
Pos rm 38.50 sm,rm 126 ss
.
.
TOTAL RM 288.50 SM,RM 376 SS
.
ADA 6 ITEM DALAM SET:
.
KERUSI TANGAS BESAR , HERBA TANGAS KERING, HERBA TANGAS BASAH, ARANG, PERIUK TANAH ,BATU SUNGAI ( FREE )
.
.
JIKA NAK KAIN TANGAS, PERLU ADD RM 60. NP : RM 65. FREE MANDIAN HERBA BUNJUT
.
www.wasap.my/60179630786
.

#bertangas #herbatangas #herbatangasbs #kerusitangas #produktangasbs #tangaskering

INI PIC KERUSI TANGAS PUTERI ( KECIL )
.@bertangasshop. ITEM TANGAS POS SABTU SHJ..PAYMENT SBLUM 9 PAGI
.
.
PROMOSI JANUARI 2018
DISKAUN 30% ON POSTAGE .
.
👉KERUSI TANGAS KECIL LOOSE ITEM RM 160 FREE 1 HERBA TANGAS
.
Pos rm 31.50 sm,rm 84 ss
.
TOTAL RM 191.50 SM,RM 244 SS
.
.
👉SET KERUSI KECIL ( 6 ITEM ) RM 200
.
.
Pos rm 31.50 sm,rm 84 ss
.
TOTAL RM 231.50 SM,RM 284 SS
.
ADA 6 ITEM DALAM SET:
.
KERUSI TANGAS KECIL, HERBA TANGAS KERING, HERBA TANGAS BASAH, ARANG, PERIUK TANAH ,BATU SUNGAI ( FREE )
.
.
JIKA NAK KAIN TANGAS, PERLU ADD RM 60. NP : RM 65
.
www.wasap.my/60179630786
.

#bertangas #herbatangas #herbatangasbs #kerusitangas #produktangasbs #tangaskering

INI PIC KERUSI TANGAS RATU ( BESAR BERLACI )@bertangasshop. ITEM TANGAS POS SABTU SHJ..PAYMENT SBLUM 9 PAGI
.
.
PROMOSI JANUARI 2018
DISKAUN 30% ON POSTAGE
.
.
👉KERUSI TANGAS BESAR BERLACI LOOSE ITEM RM 230 FREE 1 HERBA TANGAS
.
Pos rm 38.50 sm,rm 126 ss
.
TOTAL RM 268.50 SM,RM 356 SS
.
.
👉SET KERUSI BESAR BERLACI ( 6 ITEM ) RM 280
.
.
Pos rm 38.50 sm,rm 126 ss
.
.
TOTAL RM 318.50 SM,RM 406 SS
.
ADA 6 ITEM DALAM SET:
.
KERUSI TANGAS BESAR BERLACI , HERBA TANGAS KERING, HERBA TANGAS BASAH, ARANG, PERIUK TANAH ,BATU SUNGAI ( FREE )
.
.
JIKA NAK KAIN TANGAS, PERLU ADD RM 60. NP : RM 65. FREE MANDIAN HERBA BUNJUT
.
www.wasap.my/60179630786
.

#bertangas #herbatangas #herbatangasbs #kerusitangas #produktangasbs #tangaskering

INI PIC KERUSI TANGAS RATU ( BESAR )
.
.
PROMOSI JANUARI 2018
DISKAUN 30% ON POSTAGE
.
.
👉KERUSI TANGAS BESAR LOOSE ITEM RM 200 FREE 1 HERBA TANGAS
.
Pos rm 38.50 sm,rm 126 ss
.
TOTAL RM 238.50 SM,RM 325 SS
.
.
👉SET KERUSI BESAR ( 6 ITEM ) RM 250
.
.
Pos rm 38.50 sm,rm 126 ss
.
.
TOTAL RM 288.50 SM,RM 376 SS
.
ADA 6 ITEM DALAM SET:
.
KERUSI TANGAS BESAR , HERBA TANGAS KERING, HERBA TANGAS BASAH, ARANG, PERIUK TANAH ,BATU SUNGAI ( FREE )
.
.
JIKA NAK KAIN TANGAS, PERLU ADD RM 60. NP : RM 65. FREE MANDIAN HERBA BUNJUT
.
www.wasap.my/60179630786
.

#bertangas #herbatangas #herbatangasbs #kerusitangas #produktangasbs #tangaskering

INI PIC KERUSI TANGAS PUTERI ( KECIL )
.
.
PROMOSI JANUARI 2018
DISKAUN 30% ON POSTAGE
.
.
👉KERUSI TANGAS KECIL LOOSE ITEM RM 160 FREE 1 HERBA TANGAS
.
Pos rm 31.50 sm,rm 84 ss
.
TOTAL RM 191.50 SM,RM 244 SS
.
.
👉SET KERUSI KECIL ( 6 ITEM ) RM 200
.
.
Pos rm 31.50 sm,rm 84 ss
.
TOTAL RM 231.50 SM,RM 284 SS
.
ADA 6 ITEM DALAM SET:
.
KERUSI TANGAS KECIL, HERBA TANGAS KERING, HERBA TANGAS BASAH, ARANG, PERIUK TANAH ,BATU SUNGAI ( FREE )
.
.
JIKA NAK KAIN TANGAS, PERLU ADD RM 60. NP : RM 65
.
www.wasap.my/60179630786
.

#bertangas #herbatangas #herbatangasbs #kerusitangas #produktangasbs #tangaskering

PROMOSI JANUARI 2018
.
.
BELI KAIN TANGAS LOOSE ITEM RM 65
FREE 1 HERBA TANGAS BERNILAI RM 25
MEMANG JIMAT!
.
.
POS RM 12 SM,RM 18 SS
.
LEBAR 120 CM
LABUH 150 CM
KAIN JENIS BELACU
.
.
www.wasap.my/60179630786
.

#bertangas #herbatangas #herbatangasbs #kerusitangas #produktangasbs #tangaskering

JANUARY 2018 SALE! @bertangasshop SEHINGGA 31 JANUARI . 30 % ON POSTAGE.UNTUK SET TANGAS LENGKAP SAHAJA.
.

Mengapa perlu tangas ?
- Dapat mengeluarkan peluh dan toksin dalam badan
- Membantu proses penyembuhan dan pengecutan rahim dengan cepat
- Untuk jangka masa panjang, ia dapat menghindari penyakit puan seperti keputihan, saluran sulit yg longgar akibat bersalin ,rahim rendah dan keluar tombong.

Mempunyai 6 ITEM : .
1. Kerusi Tangas .
🌟CIRI - CIRI .
1. Material kayu : Meranti & Kelat (Seperti kayu yang digunakan untuk bahagian belakang lori )
2. Ketahanan : Dapat menampung berat badan melebihi 100 kg.
3. Flexible : Mudah digunakan di rumah & spa.
4. Tahan haba panas & air ( boleh letak dalam temp at sauna. Lepas guna pastikan lap kering
5. Reka bentuk kerusi yang menutupi semua ruang, membolehkan sesi bertangas menjadi lebih berkesan kerana asap/wap herba lebih terperangkap.
6. Juga boleh digunakan untuk SAUNA.Lubang kecil di tepi kerusi boleh sambungkan wayar rice cooker.

2. Periuk Tanah
3. Kayu arang
4. Batu Sungai( FREE )
5. Herba tangas basah DAUN (10 x guna) 100 g
6. Herba tangas kering ( 10 x guna ) 50 g
.
CARA PENYEDIAAN DISEDIAKAN SECARA BERGAMBAR .
.
BERAT BADAN LEBIH 60KG DISARAN KERUSI BESAR
.
.
1⃣SET TANGAS KERUSI KECIL RM 200
POS RM 31.50 SM,RM 84 SS
.
.
TOTAL RM 231.50 SM,RM 284 SS
.
.
2⃣SET TANGAS KERUSI BESAR RM 250
POS RM 38.50 SM,RM 126 SS
.
.
TOTAL RM 288.50 SM,RM 376 SS
.
.
3⃣SET TANGAS KERUSI BESAR "BERLACI" RM 280
POS RM 38.50 SM,RM 126 SS
.
.
TOTAL RM 318.50 SM, RM 406 SS
.
.
.
**ADD Kain Tangas RM 60 ( NP : RM 65 )
.
.
**JIKA BELI SET TANGAS KERUSI BESAR / KERUSI BESAR BERLACI + KAIN TANGAS , DAPAT FREE MANDIAN HERBA BUNJUT
.
.
**Detail lengkap ,INFO TANGAS & CARA PENGGUNAAN akan diberi personally selepas track no diupdate kepada customer
.
.
Nak beli loose item pon boleh ( KECUALI PERIUK TANAH & BATU SUNGAI )
.
www.wasap.my/60179630786
.

#bertangas #herbatangas #herbatangasbs #kerusitangas #produktangasbs #tangaskering

*INI PIC SET BERTANGAS KERUSI BESAR BERLACI + KAIN TANGAS ( FREE MANDIAN HERBA BUNJUT)* .
.
JANUARY 2018 SALE! @bertangasshop SEHINGGA 31 JANUARI . 30 % ON POSTAGE.UNTUK SET TANGAS LENGKAP SAHAJA.
.

Mengapa perlu tangas ?
- Dapat mengeluarkan peluh dan toksin dalam badan
- Membantu proses penyembuhan dan pengecutan rahim dengan cepat
- Untuk jangka masa panjang, ia dapat menghindari penyakit puan seperti keputihan, saluran sulit yg longgar akibat bersalin ,rahim rendah dan keluar tombong.

Mempunyai 6 ITEM : .
1. Kerusi Tangas .
🌟CIRI - CIRI .
1. Material kayu : Meranti & Kelat (Seperti kayu yang digunakan untuk bahagian belakang lori )
2. Ketahanan : Dapat menampung berat badan melebihi 100 kg.
3. Flexible : Mudah digunakan di rumah & spa.
4. Tahan haba panas & air ( boleh letak dalam temp at sauna. Lepas guna pastikan lap kering
5. Reka bentuk kerusi yang menutupi semua ruang, membolehkan sesi bertangas menjadi lebih berkesan kerana asap/wap herba lebih terperangkap.
6. Juga boleh digunakan untuk SAUNA.Lubang kecil di tepi kerusi boleh sambungkan wayar rice cooker.

2. Periuk Tanah
3. Kayu arang
4. Batu Sungai( FREE )
5. Herba tangas basah DAUN (10 x guna) 100 g
6. Herba tangas kering ( 10 x guna ) 50 g
.
CARA PENYEDIAAN DISEDIAKAN SECARA BERGAMBAR .
.
BERAT BADAN LEBIH 60KG DISARAN KERUSI BESAR
.
.
1⃣SET TANGAS KERUSI KECIL RM 200
POS RM 31.50 SM,RM 84 SS
.
.
TOTAL RM 231.50 SM,RM 284 SS
.
.
2⃣SET TANGAS KERUSI BESAR RM 250
POS RM 38.50 SM,RM 126 SS
.
.
TOTAL RM 288.50 SM,RM 376 SS
.
.
3⃣SET TANGAS KERUSI BESAR "BERLACI" RM 280
POS RM 38.50 SM,RM 126 SS
.
.
TOTAL RM 318.50 SM, RM 406 SS
.
.
.
**ADD Kain Tangas RM 60 ( NP : RM 65 )
.
.
**JIKA BELI SET TANGAS KERUSI BESAR / KERUSI BESAR BERLACI + KAIN TANGAS , DAPAT FREE MANDIAN HERBA BUNJUT
.
.
**Detail lengkap ,INFO TANGAS & CARA PENGGUNAAN akan diberi personally selepas track no diupdate kepada customer
.
.
Nak beli loose item pon boleh ( KECUALI PERIUK TANAH & BATU SUNGAI )
.
www.wasap.my/60179630786
.

#bertangas #herbatangas #herbatangasbs #kerusitangas #produktangasbs #tangaskering

*INI PIC SET BERTANGAS KERUSI BESAR BERLACI* .
.
JANUARY 2018 SALE! @bertangasshop SEHINGGA 31 JANUARI . 30 % ON POSTAGE.UNTUK SET TANGAS LENGKAP SAHAJA.
.

Mengapa perlu tangas ?
- Dapat mengeluarkan peluh dan toksin dalam badan
- Membantu proses penyembuhan dan pengecutan rahim dengan cepat
- Untuk jangka masa panjang, ia dapat menghindari penyakit puan seperti keputihan, saluran sulit yg longgar akibat bersalin ,rahim rendah dan keluar tombong.

Mempunyai 6 ITEM : .
1. Kerusi Tangas .
🌟CIRI - CIRI .
1. Material kayu : Meranti & Kelat (Seperti kayu yang digunakan untuk bahagian belakang lori )
2. Ketahanan : Dapat menampung berat badan melebihi 100 kg.
3. Flexible : Mudah digunakan di rumah & spa.
4. Tahan haba panas & air ( boleh letak dalam temp at sauna. Lepas guna pastikan lap kering
5. Reka bentuk kerusi yang menutupi semua ruang, membolehkan sesi bertangas menjadi lebih berkesan kerana asap/wap herba lebih terperangkap.
6. Juga boleh digunakan untuk SAUNA.Lubang kecil di tepi kerusi boleh sambungkan wayar rice cooker.

2. Periuk Tanah
3. Kayu arang
4. Batu Sungai( FREE )
5. Herba tangas basah DAUN (10 x guna) 100 g
6. Herba tangas kering ( 10 x guna ) 50 g
.
CARA PENYEDIAAN DISEDIAKAN SECARA BERGAMBAR .
.
BERAT BADAN LEBIH 60KG DISARAN KERUSI BESAR
.
.
1⃣SET TANGAS KERUSI KECIL RM 200
POS RM 31.50 SM,RM 84 SS
.
.
TOTAL RM 231.50 SM,RM 284 SS
.
.
2⃣SET TANGAS KERUSI BESAR RM 250
POS RM 38.50 SM,RM 126 SS
.
.
TOTAL RM 288.50 SM,RM 376 SS
.
.
3⃣SET TANGAS KERUSI BESAR "BERLACI" RM 280
POS RM 38.50 SM,RM 126 SS
.
.
TOTAL RM 318.50 SM, RM 406 SS
.
.
.
**ADD Kain Tangas RM 60 ( NP : RM 65 )
.
.
**JIKA BELI SET TANGAS KERUSI BESAR / KERUSI BESAR BERLACI + KAIN TANGAS , DAPAT FREE MANDIAN HERBA BUNJUT
.
.
**Detail lengkap ,INFO TANGAS & CARA PENGGUNAAN akan diberi personally selepas track no diupdate kepada customer
.
.
Nak beli loose item pon boleh ( KECUALI PERIUK TANAH & BATU SUNGAI )
.
www.wasap.my/60179630786
.

#bertangas #herbatangas #herbatangasbs #kerusitangas #produktangasbs #tangaskering

*INI PIC SET BERTANGAS KERUSI KECIL* .
.
JANUARY 2018 SALE! @bertangasshop SEHINGGA 31 JANUARI . 30 % ON POSTAGE.UNTUK SET TANGAS LENGKAP SAHAJA.
.

Mengapa perlu tangas ?
- Dapat mengeluarkan peluh dan toksin dalam badan
- Membantu proses penyembuhan dan pengecutan rahim dengan cepat
- Untuk jangka masa panjang, ia dapat menghindari penyakit puan seperti keputihan, saluran sulit yg longgar akibat bersalin ,rahim rendah dan keluar tombong.

Mempunyai 6 ITEM : .
1. Kerusi Tangas .
🌟CIRI - CIRI .
1. Material kayu : Meranti & Kelat (Seperti kayu yang digunakan untuk bahagian belakang lori )
2. Ketahanan : Dapat menampung berat badan melebihi 100 kg.
3. Flexible : Mudah digunakan di rumah & spa.
4. Tahan haba panas & air ( boleh letak dalam temp at sauna. Lepas guna pastikan lap kering
5. Reka bentuk kerusi yang menutupi semua ruang, membolehkan sesi bertangas menjadi lebih berkesan kerana asap/wap herba lebih terperangkap.
6. Juga boleh digunakan untuk SAUNA.Lubang kecil di tepi kerusi boleh sambungkan wayar rice cooker.

2. Periuk Tanah
3. Kayu arang
4. Batu Sungai( FREE )
5. Herba tangas basah DAUN (10 x guna) 100 g
6. Herba tangas kering ( 10 x guna ) 50 g
.
CARA PENYEDIAAN DISEDIAKAN SECARA BERGAMBAR .
.
BERAT BADAN LEBIH 60KG DISARAN KERUSI BESAR
.
.
1⃣SET TANGAS KERUSI KECIL RM 200
POS RM 31.50 SM,RM 84 SS
.
.
TOTAL RM 231.50 SM,RM 284 SS
.
.
2⃣SET TANGAS KERUSI BESAR RM 250
POS RM 38.50 SM,RM 126 SS
.
.
TOTAL RM 288.50 SM,RM 376 SS
.
.
3⃣SET TANGAS KERUSI BESAR "BERLACI" RM 280
POS RM 38.50 SM,RM 126 SS
.
.
TOTAL RM 318.50 SM, RM 406 SS
.
.
.
**ADD Kain Tangas RM 60 ( NP : RM 65 )
.
.
**JIKA BELI SET TANGAS KERUSI BESAR / KERUSI BESAR BERLACI + KAIN TANGAS , DAPAT FREE MANDIAN HERBA BUNJUT
.
.
**Detail lengkap ,INFO TANGAS & CARA PENGGUNAAN akan diberi personally selepas track no diupdate kepada customer
.
.
Nak beli loose item pon boleh ( KECUALI PERIUK TANAH & BATU SUNGAI )
.
www.wasap.my/60179630786
.

#bertangas #herbatangas #herbatangasbs #kerusitangas #produktangasbs #tangaskering

*INI PIC SET BERTANGAS KERUSI BESAR + KAIN TANGAS ( FREE MANDIAN HERBA BUNJUT)* .
.
JANUARY 2018 SALE! @bertangasshop SEHINGGA 31 JANUARI . 30 % ON POSTAGE.UNTUK SET TANGAS LENGKAP SAHAJA.
.

Mengapa perlu tangas ?
- Dapat mengeluarkan peluh dan toksin dalam badan
- Membantu proses penyembuhan dan pengecutan rahim dengan cepat
- Untuk jangka masa panjang, ia dapat menghindari penyakit puan seperti keputihan, saluran sulit yg longgar akibat bersalin ,rahim rendah dan keluar tombong.

Mempunyai 6 ITEM : .
1. Kerusi Tangas .
🌟CIRI - CIRI .
1. Material kayu : Meranti & Kelat (Seperti kayu yang digunakan untuk bahagian belakang lori )
2. Ketahanan : Dapat menampung berat badan melebihi 100 kg.
3. Flexible : Mudah digunakan di rumah & spa.
4. Tahan haba panas & air ( boleh letak dalam temp at sauna. Lepas guna pastikan lap kering
5. Reka bentuk kerusi yang menutupi semua ruang, membolehkan sesi bertangas menjadi lebih berkesan kerana asap/wap herba lebih terperangkap.
6. Juga boleh digunakan untuk SAUNA.Lubang kecil di tepi kerusi boleh sambungkan wayar rice cooker.

2. Periuk Tanah
3. Kayu arang
4. Batu Sungai( FREE )
5. Herba tangas basah DAUN (10 x guna) 100 g
6. Herba tangas kering ( 10 x guna ) 50 g
.
CARA PENYEDIAAN DISEDIAKAN SECARA BERGAMBAR .
.
BERAT BADAN LEBIH 60KG DISARAN KERUSI BESAR
.
.
1⃣SET TANGAS KERUSI KECIL RM 200
POS RM 31.50 SM,RM 84 SS
.
.
TOTAL RM 231.50 SM,RM 284 SS
.
.
2⃣SET TANGAS KERUSI BESAR RM 250
POS RM 38.50 SM,RM 126 SS
.
.
TOTAL RM 288.50 SM,RM 376 SS
.
.
3⃣SET TANGAS KERUSI BESAR "BERLACI" RM 280
POS RM 38.50 SM,RM 126 SS
.
.
TOTAL RM 318.50 SM, RM 406 SS
.
.
.
**ADD Kain Tangas RM 60 ( NP : RM 65 )
.
.
**JIKA BELI SET TANGAS KERUSI BESAR / KERUSI BESAR BERLACI + KAIN TANGAS , DAPAT FREE MANDIAN HERBA BUNJUT
.
.
**Detail lengkap ,INFO TANGAS & CARA PENGGUNAAN akan diberi personally selepas track no diupdate kepada customer
.
.
Nak beli loose item pon boleh ( KECUALI PERIUK TANAH & BATU SUNGAI )
.
www.wasap.my/60179630786
.

#bertangas #herbatangas #herbatangasbs #kerusitangas #produktangasbs #tangaskering

*INI PIC SET BERTANGAS KERUSI BESAR*

JANUARY 2018 SALE! @bertangasshop SEHINGGA 31 JANUARI . 30 % ON POSTAGE.UNTUK SET TANGAS LENGKAP SAHAJA.
.

Mengapa perlu tangas ?
- Dapat mengeluarkan peluh dan toksin dalam badan
- Membantu proses penyembuhan dan pengecutan rahim dengan cepat
- Untuk jangka masa panjang, ia dapat menghindari penyakit puan seperti keputihan, saluran sulit yg longgar akibat bersalin ,rahim rendah dan keluar tombong.

Mempunyai 6 ITEM : .
1. Kerusi Tangas .
🌟CIRI - CIRI .
1. Material kayu : Meranti & Kelat (Seperti kayu yang digunakan untuk bahagian belakang lori )
2. Ketahanan : Dapat menampung berat badan melebihi 100 kg.
3. Flexible : Mudah digunakan di rumah & spa.
4. Tahan haba panas & air ( boleh letak dalam temp at sauna. Lepas guna pastikan lap kering
5. Reka bentuk kerusi yang menutupi semua ruang, membolehkan sesi bertangas menjadi lebih berkesan kerana asap/wap herba lebih terperangkap.
6. Juga boleh digunakan untuk SAUNA.Lubang kecil di tepi kerusi boleh sambungkan wayar rice cooker.

2. Periuk Tanah
3. Kayu arang
4. Batu Sungai( FREE )
5. Herba tangas basah DAUN (10 x guna) 100 g
6. Herba tangas kering ( 10 x guna ) 50 g
.
CARA PENYEDIAAN DISEDIAKAN SECARA BERGAMBAR .
.
BERAT BADAN LEBIH 60KG DISARAN KERUSI BESAR
.
.
1⃣SET TANGAS KERUSI KECIL RM 200
POS RM 31.50 SM,RM 84 SS
.
.
TOTAL RM 231.50 SM,RM 284 SS
.
.
2⃣SET TANGAS KERUSI BESAR RM 250
POS RM 38.50 SM,RM 126 SS
.
.
TOTAL RM 288.50 SM,RM 376 SS
.
.
3⃣SET TANGAS KERUSI BESAR "BERLACI" RM 280
POS RM 38.50 SM,RM 126 SS
.
.
TOTAL RM 318.50 SM, RM 406 SS
.
.
.
**ADD Kain Tangas RM 60 ( NP : RM 65 )
.
.
**JIKA BELI SET TANGAS KERUSI BESAR / KERUSI BESAR BERLACI + KAIN TANGAS , DAPAT FREE MANDIAN HERBA BUNJUT
.
.
**Detail lengkap ,INFO TANGAS & CARA PENGGUNAAN akan diberi personally selepas track no diupdate kepada customer
.
.
Nak beli loose item pon boleh ( KECUALI PERIUK TANAH & BATU SUNGAI )
.
www.wasap.my/60179630786
.

#bertangas #herbatangas #herbatangasbs #kerusitangas #produktangasbs #tangaskering

Most Popular Instagram Hashtags