[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kerjayaperundingkecantikkan

181 posts

TOP POSTS

๐Ÿ’– Oil Free Hydrated Gel

Minyak dan lembapan adalah 2 perkara berbeza. Kulit berminyak juga blh kehilangan lembapan dan menjadi kulit yg kering.
Kelebihan OFHG: ๐Ÿ’ซGel yg tdk berminyak ๐Ÿ’ซMenyerap ke dlm kulit wajah dgn cpt ๐Ÿ’ซMenyejukkan dan menyegarkan kulit wajah ๐Ÿ’ซMenghidrasi kulit sehingga 10jam ๐Ÿ’ซMelicin, melembut dan menghaluskan kulit wajah ๐Ÿ’ซJuga sesuai utk kulit sensitif

Feel free to contact for free consultation
01139647064
Nora

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare #marykaycosmetic
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipspa
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#wanitahariinitv3
#apakatawanitatv1
#nonatv3
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#marykaykualaselangor

Nak share sikit pasal tgn akak niey ..masuk seminggu x baik2 . akak niey dia pakai serum c mary kay. Dia sapu kat tmpt melecur tu...sapu mlm pg tegok dah kecut, lps tu sapu lg mlm kali kedua dan kali ketiga..tengok hasilnya....berkesan sungguh replashing serum c mary kay ni. Itu kat tmpt luka klau tak luka atau calar lg berkesan serum c ni... juga berkesan untuk parut2 luka.. #nakcantikcarisaya
#nakglowing
#nakflawles
#nakkulitsihat
#marykayskincare
#marykaycosmetic
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipspa
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#kerjayaperundingkecantikkan
#wanitahariinitv3
#apakatawanitatv1
#nonatv3
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykaypahang
Pm for detail(0139266920)

Ada ke yg nak bawak anak jalan2 cari baju raya harini??..mesti byk tempat nak pergi kan....dgn puasa lg, mesti penat. So sblm bakal penat kaki akak standby mint bliss ni...best sgt ๐Ÿšถ kaki stress atau lenguh? ๐Ÿšถ

Mint Blissโ„ข Energizing Lotion for Feet & Legs
sangat membantu melegakan kaki anda..INSHAALLAH๐Ÿ‘Œโค
Sesuai digunakan ketika puasa ni .. agar kita dapat melakukan ibadat terawih dengan selesa tanpa sakit kaki.. Anda ingin mencubanya.. jom chitchat .. jgn malu jgn segan, pm saya sekarang ๐Ÿ˜Š
.
Aimi ๐Ÿ˜‰
Senior Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
01111555744
#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang

๐ŸŒธ *FREE Beauty Class* ๐ŸŒธ
.
๐Ÿ’‹ Asas Penjagaan Wajah - Tips Awet Muda
๐Ÿ’‹ Asas Solekan
๐Ÿ’‹ Hand Spa
๐Ÿ’‹ Lip Spa
๐Ÿ’‹ Skin Consultation
๐Ÿ’‹ Peluang Perniagaan

Siapa yang layak? โœ… Lelaki / Perempuan
โœ… Berumur 18 tahun ke atas

Tempat diadakan? โœ” Mary Kay Beauty Centre, Petaling Jaya
โœ” Rumah Anda
โœ” Pejabat Anda

Jom belajar tentang asas penjagaan wajah. Makeup tak perlu tebal jika kulit wajah kita sihat kan. Sy kongsikan bagaimana utk dapatkan kulit wajah yg sihat dan cantik sepanjang masa.
Bayaran?
.
๐Ÿ†“ Tiada sebarang bayaran dikenakan untuk Beauty Class ini. Anda hanya perlu dtg dan ajak rakan anda hadir
.
๐Ÿ’ Saya juga ingin membuka peluang kerjaya sebagai Perunding Kecantikan Mary Kay kepada sesiapa shj yang berminat untuk ceburi bisnes kecantikan. Segera hubungi saya utk maklumat lanjut. Sy pasti, anda boleh ubah kehidupan anda dengan kerjaya/bisnes ini ๐Ÿ’
.
Perunding Kecantikan Anda
Syira
011 1434 3164
Follow me @ ๐Ÿ”ธ Instagram | syiraghafar ๐Ÿ”นFacebook | nurul syahira

#marykay #marykaymalaysia #sayaperundingkecantikanmarykay #marykayrawang #marykaybukitberuntung #ilovemarykay #kerjayaperundingkecantikkan

Makeup yg simple but still nmpk glowing..nak try? Or ada yg berhajat nak grab utk kelihatan lebih berseri di pagi raya? boleh jer......๐Ÿ“ž Jawapan kpd permasalahan kulit anda dan cara penyelesaiannya.......nak cuba atau konsultansi..boleh pm hakak nyer dek non.... 01139647064
Nora

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#hijabista
#tutorialmakeup
#kulitsensitif
#kulitkusam

Hai adik2 remaja yg berusia 23thn kebawah...ini skincare set utk uolls yer..siapa ada masalah kulit kusam, tona tak sekata dan sebagainya..ini lah set yg sesuai utk uolls..formula diberikan mengikut jenis kulit uolls.. off cozz sblm raya uolls akan dpt tengok perbezaan kulit muka uolls jika uolls guna but....kena terus terang mslh uolls masa akak consult uolls..itu semua penting utk kulit uolls..so... Baca jika nak skin yang sihat dengan produk organik!!! SET BOTANICAL EFFECT MARY KAY
-------------------------------------
๐ŸŒนCLEANSER
-Membersih, melembab dan menyegar dalam satu langkah berkesan. Bantu kekalkan keseimbangan kulit so kulit licin, terhidrat dan sihat. ๐ŸŒนFRESHEN (TONER)
-Cepat menyerap dan seimbangkan kulit serta memperbaiki tekstur kulit ๐ŸŒนHYDRATE (MOISTURISER)
-Cepat menyerap dan lembab kan kulit serta membantu kulit sentiasa terhidrat. Makin lembab kulit kite makin senang utk dirawat ๐ŸŒนMASK (2kali 1mggu)
-Menanggalkan kotoran sehingga ke dalam pori dan menanggalkan sel kulit mati serta menyedut lebihan minyak yg tersimpan dalam kulit ๐Ÿ˜ฒPOUCH WARNA PINK!!!! nak tau??????๐Ÿ“žlah
So klau nak try boleh ๐Ÿ“ž
01139647064
Nora

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#hijabista
#tutorialmakeup
#kulitsensitif
#kulitkusam
#tutorialhijab
#eyeshadow

MOST RECENT

Mary Kay eye makeup remover adalah gabungan AIR & PELINCIR yang membantu melindungi dan menjaga keliling mata dari timbulnya oil seed.๐Ÿ‘Œ๐Ÿป ๐Ÿ‘‰๐ŸปIa bukan sahaja mampu menanggalkan kotoran dan mekap tapi pd masa yang sama dapat menegangkan dan meremajakan kulit di sekeliling mata. Jadi mata akan kelihatan segar dan muda๐Ÿ˜‰

Best kann....sebab ia diformulasikan khas utk kulit di sekitar mata kita yg agak nipis dr kulit muka kita..so sygi kulit kita...
Utk yg kaki makeup, sebotol tu boleh tahan guna dr 4 ke 5 bln...jimat tak?
Nak cuba atau consultation boleh watsapp or pm

01139647064
Nora
Senior beauty consultant

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#hijabista
#tutorialmakeup

๐ŸŒธ *FREE Beauty Class* ๐ŸŒธ
.
๐Ÿ’‹ Asas Penjagaan Wajah - Tips Awet Muda
๐Ÿ’‹ Asas Solekan
๐Ÿ’‹ Hand Spa
๐Ÿ’‹ Lip Spa
๐Ÿ’‹ Skin Consultation
๐Ÿ’‹ Peluang Perniagaan

Siapa yang layak? โœ… Lelaki / Perempuan
โœ… Berumur 18 tahun ke atas

Tempat diadakan? โœ” Mary Kay Beauty Centre, Petaling Jaya
โœ” Rumah Anda
โœ” Pejabat Anda

Jom belajar tentang asas penjagaan wajah. Makeup tak perlu tebal jika kulit wajah kita sihat kan. Sy kongsikan bagaimana utk dapatkan kulit wajah yg sihat dan cantik sepanjang masa.
Bayaran?
.
๐Ÿ†“ Tiada sebarang bayaran dikenakan untuk Beauty Class ini. Anda hanya perlu dtg dan ajak rakan anda hadir
.
๐Ÿ’ Saya juga ingin membuka peluang kerjaya sebagai Perunding Kecantikan Mary Kay kepada sesiapa shj yang berminat untuk ceburi bisnes kecantikan. Segera hubungi saya utk maklumat lanjut. Sy pasti, anda boleh ubah kehidupan anda dengan kerjaya/bisnes ini ๐Ÿ’
.
Perunding Kecantikan Anda
Syira
011 1434 3164
Follow me @ ๐Ÿ”ธ Instagram | syiraghafar ๐Ÿ”นFacebook | nurul syahira

#marykay #marykaymalaysia #sayaperundingkecantikanmarykay #marykayrawang #marykaybukitberuntung #ilovemarykay #kerjayaperundingkecantikkan

Mesti ramai yang bawak anak jalan2 cari baju raya ..mesti byk tempat nak pergi kan....dengan puasa lg, mesti penat. So sblm bakal penat kaki akak standby mint bliss ni...best sgt ๐Ÿšถ kaki stress atau lenguh? ๐Ÿšถ
โ€ข

Mint Blissโ„ข Energizing Lotion for Feet & Legs sangat membantu melegakan kaki anda..INSHAALLAH๐Ÿ‘Œโค
Sesuai digunakan ketika puasa ni .. agar kita dapat melakukan ibadat terawih dengan selesa tanpa sakit kaki.. Anda ingin mencubanya.. jom Whatsapp AIN .. jgn malu jgn segan, Whatsapp AIN sekarang ๐Ÿ˜Š
.

AIN
0109381466
Mary Kay Beauty Consultant
.

#marykayTerengganu #marykayAjil #nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#puspanitamalaysia
#ushanita

Sebelum tidur kita pakai gel mask dulu, best gel mask ni sbb bangun pg esok kulit rasa segar, lembab, tegang, selain dr itu dia mengecilkan pori2 dan mengurangkan garis2 kedutan yg mula nak menyusur...kan dah nama mask anti aging.. siapa nak cuba boleh pm saya.. 01139647064
Nora

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#hijabista
#tutorialmakeup
#kulitsensitif
#kulitkusam
#tutorialhijab
#eyeshadow
#antiaging

Hari ni ada kelas RJU (red jacket university). Semua pembelajaran di Mary Kay FREE....cer tengok ada lelaki kan...hebat.... Apa yg membuatkan mereka tertarik???? Kalau nak tau buka hati san ringan2kan jari utk sms/pm/whatsap or๐Ÿ“ž saya

Nora
01139647064
Senior Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#marykaypahang
#marykaymalaysia
#marykaykuantan
#marykaykualalipis

Nak tau tak? Dalam Mary Kay, Beauty Consultant bukan saja di monopoli oleh kaum hawa malah kaum adam dah mula menyusuri kerjaya ini...hebat kan. Apa yg membuatkan mereka tertarik???? Kalau nak tau buka hati san ringan2kan jari utk sms/pm/whatsap or๐Ÿ“ž saya

Nora
01139647064
Senior Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#marykaypahang
#marykaymalaysia
#marykaykuantan
#marykaykualalipis

Td dgr info kat radio, dia kata di bulan puasa ni dgn membasahkan bibir dgn menjilat bibir tidak mendtgkan apa2 kebaikan.. so, selain dgn minum air yg secukup kita kena dpt kan supplement yg lain seperti lip balm..so..i nk share psl lip balm mary kay

NEW Mary Kay Satin Lip Set. ๐Ÿ˜

Tahukah anda sel kulit bibir bertukar setiap hari? Tahukah anda lapisan kulit bibir sangat sensitif dan nipis? Oleh kerana itulah bibir kita selalu kering dan nampak tidak bermaya!

Memperkenalkan LIP SPA terbaru Mary Kay yg diformulasi dgn Shea Butter. Yg sangat terkenal dgn kehebatannya untuk: ๐Ÿ’‹ Memberi kelembapan pada bibir.
๐Ÿ’‹ Merawat bibir untuk masalah2 seperti: ๐ŸŒŸ bibir kering
๐ŸŒŸ bibir hitam ๐ŸŒŸ bibir merekah & lain lain masalah bibir. ๐Ÿ’‹ Berfungsi sebagai Anti Bakteria

Say bye bye to bibir bermasalah sekarang!

tahan 8-12 bulan average 01139647064
Nora

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#hijabista
#tutorialmakeup
#kulitsensitif
#kulitkusam
#tutorialhijab
#eyeshadow

Hai adik2 remaja yg berusia 23thn kebawah...ini skincare set utk uolls yer..siapa ada masalah kulit kusam, tona tak sekata dan sebagainya..ini lah set yg sesuai utk uolls..formula diberikan mengikut jenis kulit uolls.. off cozz sblm raya uolls akan dpt tengok perbezaan kulit muka uolls jika uolls guna but....kena terus terang mslh uolls masa akak consult uolls..itu semua penting utk kulit uolls..so... Baca jika nak skin yang sihat dengan produk organik!!! SET BOTANICAL EFFECT MARY KAY
-------------------------------------
๐ŸŒนCLEANSER
-Membersih, melembab dan menyegar dalam satu langkah berkesan. Bantu kekalkan keseimbangan kulit so kulit licin, terhidrat dan sihat. ๐ŸŒนFRESHEN (TONER)
-Cepat menyerap dan seimbangkan kulit serta memperbaiki tekstur kulit ๐ŸŒนHYDRATE (MOISTURISER)
-Cepat menyerap dan lembab kan kulit serta membantu kulit sentiasa terhidrat. Makin lembab kulit kite makin senang utk dirawat ๐ŸŒนMASK (2kali 1mggu)
-Menanggalkan kotoran sehingga ke dalam pori dan menanggalkan sel kulit mati serta menyedut lebihan minyak yg tersimpan dalam kulit ๐Ÿ˜ฒPOUCH WARNA PINK!!!! nak tau??????๐Ÿ“žlah
So klau nak try boleh ๐Ÿ“ž
01139647064
Nora

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#hijabista
#tutorialmakeup
#kulitsensitif
#kulitkusam
#tutorialhijab
#eyeshadow

Makeup yg simple but still nmpk glowing..nak try? Or ada yg berhajat nak grab utk kelihatan lebih berseri di pagi raya? boleh jer......๐Ÿ“ž Jawapan kpd permasalahan kulit anda dan cara penyelesaiannya.......nak cuba atau konsultansi..boleh pm hakak nyer dek non.... 01139647064
Nora

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#hijabista
#tutorialmakeup
#kulitsensitif
#kulitkusam

Morning!!!!!! Ada yg bercadang nak cari undereye corrector or concealer ke? Hah? Ada yg x pasti concealer tu apa?
Haaaa..meh chek habaq.... Concealer adalah salah satu item yang setiap orang patut ada especially orang yang memang suka pakai make up.
Apa yang menarik dengan Perfecting Concealer Mary Kay ni?

1. Ia mampu menyembunyikan cela, tanda usia (kedut), parut2 jerawat & eyebag.
2. Long lasting & lightweight.
3. Sembunyikan kemerahan di muka.
4. Sangat sesuai untuk semua jenis kulit & tona kulit.
5. Sangat sesuai untuk kulit sensitif.
Nak try product meh watsap cheq
01139647064
Nora

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare #marykaycosmetic
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipspa
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#wanitahariinitv3
#apakatawanitatv1
#nonatv3
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang

Ada ke yg nak bawak anak jalan2 cari baju raya harini??..mesti byk tempat nak pergi kan....dgn puasa lg, mesti penat. So sblm bakal penat kaki akak standby mint bliss ni...best sgt ๐Ÿšถ kaki stress atau lenguh? ๐Ÿšถ
โ€ข
Mint Blissโ„ข Energizing Lotion for Feet & Legs
sangat membantu melegakan kaki anda..INSHAALLAH๐Ÿ‘Œโค
Sesuai digunakan ketika puasa ni .. agar kita dapat melakukan ibadat terawih dengan selesa tanpa sakit kaki.. Anda ingin mencubanya.. jom chitchat .. jgn malu jgn segan, pm saya sekarang ๐Ÿ˜Š
.
..
..
Ekin
016-6685336
Beauty Consultant
..
#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang

Most Popular Instagram Hashtags