#kerjayaperundingkecantikkan

145 posts

TOP POSTS

Hai morning.....busy sgt smlm dgn kelas makeup utk wanita2 di Banting. Oket..hari ni nak share mengenai 'primer' , sbb apa nak share pasal primer, sbb kat banting semalam mereka semua excited dgn hasil lps guna primer..๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜š PRIMER MARY KAY ada tiga jenis

Lash Primer Mary Kay
Di guna sblm aply mascara
Bulu mata akan nmpk lebih panjang
Mascara anda nmpak perfect dn tahan lbih lama

Primer Foundation Mary Kay
Guna sebelum aply foundation atau cc cream
Lebih tahan lama
Lebih halus
Dan lebih sekata
Jg mmpunya spf 15
Bg yg tdk mau mngenakan apa2 warna pada kulit tetapi mahukan perlindungan sinaran uv primer foundation marykay ini adalah pilihan yg tepat...
Warna yg jernih dn lembut untuk di gunakan

Eye Primer Mary Kay
mesti anda ada masalah bila guna eyeshadow warna tidak terang cpt luntur..
Bila guna eye primer ni eyeshadow anda akan nmpak lebih terang dan tahan lama

So..klau nak cuba atau nak tahu lebih lanjut..๐Ÿ“ži yer

01139647064
Nora

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#hijabista
#hijabtutorial
#makeupraya

MOST RECENT

Hai morning.....busy sgt smlm dgn kelas makeup utk wanita2 di Banting. Oket..hari ni nak share mengenai 'primer' , sbb apa nak share pasal primer, sbb kat banting semalam mereka semua excited dgn hasil lps guna primer..๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜š PRIMER MARY KAY ada tiga jenis

Lash Primer Mary Kay
Di guna sblm aply mascara
Bulu mata akan nmpk lebih panjang
Mascara anda nmpak perfect dn tahan lbih lama

Primer Foundation Mary Kay
Guna sebelum aply foundation atau cc cream
Lebih tahan lama
Lebih halus
Dan lebih sekata
Jg mmpunya spf 15
Bg yg tdk mau mngenakan apa2 warna pada kulit tetapi mahukan perlindungan sinaran uv primer foundation marykay ini adalah pilihan yg tepat...
Warna yg jernih dn lembut untuk di gunakan

Eye Primer Mary Kay
mesti anda ada masalah bila guna eyeshadow warna tidak terang cpt luntur..
Bila guna eye primer ni eyeshadow anda akan nmpak lebih terang dan tahan lama

So..klau nak cuba atau nak tahu lebih lanjut..๐Ÿ“ži yer

01139647064
Nora

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#hijabista
#hijabtutorial
#makeupraya

Skincare set yg sesuai utk semua jantina berusia 23thn keatas...sgt menakjubkan kerana khas utk yg ingin kelihatan muda. Direka kahs utk anti penuaan, bukan itu saja, tona kulit sekata, cerah bersih dan mdmudarkan jeragat juga. Dpt kan khidmat nasihat percuma dr saya.. 01139647064
Nora

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#hijabista
#tutorialmakeup

Mggu ni cuaca panas..takut nak keluar tp nak g kerjakan..kena keluar juga lah..sebelum keluar kena lah pakai sunprotector atau sunblock..tp yg mana yg sesuai ya?

Yang mana satu nak pilih ni?! โ˜บ

Semua ni seleksi SUNCSREEN dalam Mary Kay. Banyak ker?! Taklah,each of them ada kelebihan tersendiri. So jom kita tengok yang mana menepati keperluan kita?! ๐Ÿ˜‰

Yang pastinya,kesemua ini adalah BROAD SPECTRUM Sunscreen,yang beri perlindungan lengkap dari sinar UVA dan UVB,terbaikkk ๐Ÿ‘

1. FOUNDATION PRIMER SUNSCREEN SPF 15 PA+++
โžก Foundation2 MK didatangkan dalam formulasi tanpa sunscreen. So untuk membekalkan perlindungan asas kulit,primer best ni lengkap SPF ๐Ÿ˜‰

2. CC CREAM SPF 15 PA+++
โžก Light coverage foundation yang sangat ringan dan super selesa. Saya suka cc cream untuk daily use,calit2-ratakan-siapโ€ผ Mudah,cepat dan cantik hasilnya ๐Ÿ˜

3. DAY SOLUTION SUNSCREEN SPF 35 PA+++
โžก Moisturizer with sunscreen. Disamping memberi rawatan anti penuaan kepada kulit,ia turut melindungi kulit wajah kita dari uv damage. Best kan?! 2 in 1 โœŒ Extra muda remaja โค

4. SUN PROTECTOR SPF 35 PA+++
โžก Memberi perlindungan KHUSUS kepada kulit wajah kita. Yang ni betul2 fokus kepada UV protection. Siap ada pengiktirafan dari Skin Cancer Federation lagi tau,mantap kan?! ๐Ÿ˜ Korang2 yang bermasalah dengan kulit sensitif terhadap sinar UV,pakai yang ni,memang ohsem ๐Ÿ‘

5. BE EVO MOISTURIZING LOTION SPF30PA+++
โžก Moisturizer plus sunscreen,2 in 1 juga โœŒ
Membekalkan kelembapan sehingga 12 jam, sambil melindungi kulit wajah. Suka juga yang ni untuk aktiviti santai2 macam evening walk,berkebun,nak ke pasar malam atau jalan2. Wangiiii โค Sesuai untuk remaja2 aktif juga.
6. BODY SUNCARE SPF 50 PA+++
โžก With high protection level,sesuai untuk aktiviti2 yang memerlukan kita expose to direct sunlight. Contoh seperti bersukan,swimming,ke pantai dan sebagainya.

Tak tahu nak pilih yang mana?! Jom wsap saya

01139647064
Nora

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#puspanitamalaysia

Macam esok nak g beli skincare tp tak tau nak beli brand apa dan sesuai ke dgn kulit muka? Ermmmm...mcm mana yer??๐Ÿ™†๐Ÿ™‡ Ehh...๐Ÿ“žlah saya..sayakan beauty consultant anda, saya boleh consult apa jenis kulit anda dan apa yg kulit anda perlu...dont worry ok..meh pm saya nnti saya call anda. Consultation free tau.. 01139647064
Nora

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#hijabista
#tutorialmakeup

Wahh..inspirasi dr bunga2an rupanya....nilah lipstick ๐Ÿ’„True Dimension (1) Membasahi bibir dengan lembapan dan 'lock' lembapan tersebut untuk keselesaan bibir yg berpanjangan
(2) 'Infuse' atau diperkaya dengan ramuan penjagaan kulit di mana formulanya meratakan/mengurangkan garis halus dan menjadikan bibir lebih 'penuh' dan 'berisi'
(3) Memberikan warna yg asli dan berseri/radiant
(4) Hanya tekan sahaja punat atau clear-top button di atas untuk mengeluarkan lipstick dari bekas yg ultrastylish
(5) Paling best sekaki ia mengandungi bitamen E, sunflower seed oil, jojoba dan maggo butter.. 01139647064
Nora

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#hijabista
#tutorialmakeup

Wahh..inspirasi dr bunga2an rupanya....nilah lipstick ๐Ÿ’„True Dimension (1) Membasahi bibir dengan lembapan dan 'lock' lembapan tersebut untuk keselesaan bibir yg berpanjangan
(2) 'Infuse' atau diperkaya dengan ramuan penjagaan kulit di mana formulanya meratakan/mengurangkan garis halus dan menjadikan bibir lebih 'penuh' dan 'berisi'
(3) Memberikan warna yg asli dan berseri/radiant
(4) Hanya tekan sahaja punat atau clear-top button di atas untuk mengeluarkan lipstick dari bekas yg ultrastylish
(5) Paling best sekaki ia mengandungi bitamen E, sunflower seed oil, jojoba dan maggo butter.. 01139647064
Nora

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#hijabista
#tutorialmakeup

Wahh..inspirasi dr bunga2an rupanya....nilah lipstick ๐Ÿ’„True Dimension (1) Membasahi bibir dengan lembapan dan 'lock' lembapan tersebut untuk keselesaan bibir yg berpanjangan
(2) 'Infuse' atau diperkaya dengan ramuan penjagaan kulit di mana formulanya meratakan/mengurangkan garis halus dan menjadikan bibir lebih 'penuh' dan 'berisi'
(3) Memberikan warna yg asli dan berseri/radiant
(4) Hanya tekan sahaja punat atau clear-top button di atas untuk mengeluarkan lipstick dari bekas yg ultrastylish
(5) Paling best sekaki ia mengandungi bitamen E, sunflower seed oil, jojoba dan maggo butter.. 01139647064
Nora

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#hijabista
#tutorialmakeup

Wahh..inspirasi dr bunga2an rupanya....nilah lipstick ๐Ÿ’„True Dimension (1) Membasahi bibir dengan lembapan dan 'lock' lembapan tersebut untuk keselesaan bibir yg berpanjangan
(2) 'Infuse' atau diperkaya dengan ramuan penjagaan kulit di mana formulanya meratakan/mengurangkan garis halus dan menjadikan bibir lebih 'penuh' dan 'berisi'
(3) Memberikan warna yg asli dan berseri/radiant
(4) Hanya tekan sahaja punat atau clear-top button di atas untuk mengeluarkan lipstick dari bekas yg ultrastylish
(5) Paling best sekaki ia mengandungi bitamen E, sunflower seed oil, jojoba dan maggo butter.. 01139647064
Nora

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#hijabista
#tutorialmakeup

Wahh..inspirasi dr bunga2an rupanya....nilah lipstick ๐Ÿ’„True Dimension (1) Membasahi bibir dengan lembapan dan 'lock' lembapan tersebut untuk keselesaan bibir yg berpanjangan
(2) 'Infuse' atau diperkaya dengan ramuan penjagaan kulit di mana formulanya meratakan/mengurangkan garis halus dan menjadikan bibir lebih 'penuh' dan 'berisi'
(3) Memberikan warna yg asli dan berseri/radiant
(4) Hanya tekan sahaja punat atau clear-top button di atas untuk mengeluarkan lipstick dari bekas yg ultrastylish
(5) Paling best sekaki ia mengandungi bitamen E, sunflower seed oil, jojoba dan maggo butter.. 01139647064
Nora

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#hijabista
#tutorialmakeup

Woww!!! Banyak dah product mary kay dpt pengiktirafan dr majalah CLEO..kali ni Melacep Ultimate Cream pulak...bagi yb pentingkan quality dan branded..inilah pilihan yg sesuai..walaupun mary kay ni mmg ber quality dan branded tp harga mampu milik utk semua lapisan tau!!..siapa nak cuba produk ni boleh jer watsap saya..FOC kot klau cuba..
01139647064
Nora

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#hijabista
#tutorialmakeup

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags