#kerjayaperundingkecantikkan

19 posts

TOP POSTS

Siapa dah cuba atau guna foundation Mary Kay ni?
Best kan..ia ikut jenis kulit dan tona kulit muka kita.
siap ada Vit E lg. 1 tube 29ml dan pemakaiannya tahan selama 7bln. Jimat tak? Selain dr itu ia membuatkan........ ✅ Kulit tampak cerah dengan serta-merta
 ✅Kulit tampak berseri sepanjang hari
 ✅Memberikan kilauan maksimum
✅ Kulit berasa dilembapkan sepanjang hari
 ✅Kulit kelihatan lebih tegang, muda dan sihat
✅ Secara ketaranya mengurangkan garis halus dan kedutan
 ✅Secara ketaranya mengurangkan penampilan pori
 ✅Meningkat baik keadaan kulit secara keseluruhan
✅ Mengurangkan ketidaksempurnaan secara ketara
 ✅Warna kekal seperti asal selepas berjam-jam
✅ Memberikan kemasan kilauan yang tahan lama kepada kulit
✅ Tidak melekat dalam garis halus
✅ Mengurangkan lingkaran hitam dan bebayang secara ketara
 ✅Tahan pindahan dan tahan kelembapan
✅ Formula ringan yang dapat disapu rata dan licin

Nak cuba produk boleh cari saya
01139647064
Nora

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare #marykaycosmetic
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipspa
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#wanitahariinitv3
#apakatawanitatv1
#nonatv3
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#marykaykualaselangor

📰 KENAPA PENCUCI BERBUIH TIDAK BAGUS UTK KULIT MUKA 📰 👉 Pernah dengar tak term SLS? SLS adalah water surfactant atau ejen pembuih. (to make the water wetter by reducing water’s surface tension) Nama penuh SLS adalah SODIUM LAUREL SULFATE or SODIUM LAURETH SULFATE. 👉 Ianya di buat dari asid sulfurik, monododecyl ester dan sodium salt. Pendek kata, SLS ni bukan semulajadi, tapi sintetik., dihasilkan dari BAHAN KIMIA. 👉 SLS sintetik adalah BAHAN YG MURAH dan menghasilkan baaaaaanyak buih. Sebab tu bahan pencuci yg murah semua buih bukan main banyak. 👉 Zaman sekarang orang ingat makin banyak buih, makin bagus kan? Salah tu! Asalnya SLS ni digunakan untuk PENCUCI LANTAI. 👉 Bayangkan benda yang asalnya untuk cuci lantai, kita guna kat MUKA kita, boleh bayangkan tak, kesian badan kita. Macam pakai floor cleanerb untuk cuci muke.

N additional info, Cleanser Mary Kay, TIADA BUIH
😘

Jom la sihat dan mudakan kulit anda dari sekarang. Masih belum terlambat tau.

01139647064
Nora
#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare #marykaycosmetic
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipspa
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#wanitahariinitv3
#apakatawanitatv1
#nonatv3
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#marykaykualaselangor

Siapa nak kulit cerah? 😁
============================== The MelaCEP Plus+

MelaCEP Plus+ Foaming Cleanser 100mL
🍁menggeluarkan bendasing dgn berkesan
🍁menyediakan kulit utk langkah penjagaan kulit seterusnya
🍁kulit berasa lmbut dan licin
🍁menyerikan kulit kusam

MelaCEP Plus+ Mask 85g ☘kulit berasa jernih dgn segera
☘kulit berasa lmbap dan lembut ☘menyekatakan tampilan kulit
☘kulit berasa lmbut, licin dan jernih

MelaCEP Plus+ Freshener 1ooML 🌸kulit berasa anjal dan segar
🌸kulit menjadi cerah dgn segera
🌸kilauan kulit seumpama menyerlah dr dlm keluar

MelaCEP Plus+ Ultimate Serum 3oML 🌷Ia memberikan manfaat2 pencerahan dgn segera serta utk jangka panjang
🌷Membantu kulit mengembali dan mengekalkan kejernihan wajah
🌷menambahbaikan tampilan kulit lebih cerah , tekstur dan bintik2 hitam secara ketara

MelaCEP Plus+ Ultimate Cream 3oML 🌻Memberikan kelembapan dgn segera
🌻79% wanita menunjukkan penambahbaikan dalam kecerahan kulit
🌻90% wanita menunjukkan penambahbaikan dlm tekstur kulit
🌻dapat diserap dgn cepat oleh kulit
🌻Meningkatkan tahap kecerahan kulit dgn segera

For more consultation feel free to📞
NORA
your beauty consultant
01139647064

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare #marykaycosmetic
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipspa
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#wanitahariinitv3
#apakatawanitatv1
#nonatv3
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#marykaykualaselangor

Anda dah cuba?
Apa yg best sangat pasal NEW MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK nie?

Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu menagndungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir dan ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah.

Ada 8 warna hebat!
💋 BASHFUL YOU
💋 RICH TRUFFLE
💋 MAUVE MOMENT
💋 POWERFUL PINK
💋 ALWAYS APRICOT
💋 POPPY PLEASE
💋 MIDNIGHT RED
💋 CRUSHED BERRY - ONE CUSHIONY, FEEL-GOOD FORMULA, EIGHT INTENSE, STAY-TRUE SHADES-

Berminat nak tahu lebih lanjut? Hubungi saya sekarang
#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare #marykaycosmetic
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipspa
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#wanitahariinitv3
#apakatawanitatv1
#nonatv3
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykaykulim
#marykayalma
#marykaybukitmertajam
#marykayperak
#marykaykedah
#marykayperlis

💖 Oil Free Hydrated Gel

Minyak dan lembapan adalah 2 perkara berbeza. Kulit berminyak juga blh kehilangan lembapan dan menjadi kulit yg kering.
Kelebihan OFHG: 💫Gel yg tdk berminyak 💫Menyerap ke dlm kulit wajah dgn cpt 💫Menyejukkan dan menyegarkan kulit wajah 💫Menghidrasi kulit sehingga 10jam 💫Melicin, melembut dan menghaluskan kulit wajah 💫Juga sesuai utk kulit sensitif

Feel free to contact for free consultation
01139647064
Nora

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare #marykaycosmetic
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipspa
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#wanitahariinitv3
#apakatawanitatv1
#nonatv3
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#marykaykualaselangor

MOST RECENT

Siapa dah cuba atau guna foundation Mary Kay ni?
Best kan..ia ikut jenis kulit dan tona kulit muka kita.
siap ada Vit E lg. 1 tube 29ml dan pemakaiannya tahan selama 7bln. Jimat tak? Selain dr itu ia membuatkan........ ✅ Kulit tampak cerah dengan serta-merta
 ✅Kulit tampak berseri sepanjang hari
 ✅Memberikan kilauan maksimum
✅ Kulit berasa dilembapkan sepanjang hari
 ✅Kulit kelihatan lebih tegang, muda dan sihat
✅ Secara ketaranya mengurangkan garis halus dan kedutan
 ✅Secara ketaranya mengurangkan penampilan pori
 ✅Meningkat baik keadaan kulit secara keseluruhan
✅ Mengurangkan ketidaksempurnaan secara ketara
 ✅Warna kekal seperti asal selepas berjam-jam
✅ Memberikan kemasan kilauan yang tahan lama kepada kulit
✅ Tidak melekat dalam garis halus
✅ Mengurangkan lingkaran hitam dan bebayang secara ketara
 ✅Tahan pindahan dan tahan kelembapan
✅ Formula ringan yang dapat disapu rata dan licin

Nak cuba produk boleh cari saya
01139647064
Nora

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare #marykaycosmetic
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipspa
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#wanitahariinitv3
#apakatawanitatv1
#nonatv3
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#marykaykualaselangor

📰 KENAPA PENCUCI BERBUIH TIDAK BAGUS UTK KULIT MUKA 📰 👉 Pernah dengar tak term SLS? SLS adalah water surfactant atau ejen pembuih. (to make the water wetter by reducing water’s surface tension) Nama penuh SLS adalah SODIUM LAUREL SULFATE or SODIUM LAURETH SULFATE. 👉 Ianya di buat dari asid sulfurik, monododecyl ester dan sodium salt. Pendek kata, SLS ni bukan semulajadi, tapi sintetik., dihasilkan dari BAHAN KIMIA. 👉 SLS sintetik adalah BAHAN YG MURAH dan menghasilkan baaaaaanyak buih. Sebab tu bahan pencuci yg murah semua buih bukan main banyak. 👉 Zaman sekarang orang ingat makin banyak buih, makin bagus kan? Salah tu! Asalnya SLS ni digunakan untuk PENCUCI LANTAI. 👉 Bayangkan benda yang asalnya untuk cuci lantai, kita guna kat MUKA kita, boleh bayangkan tak, kesian badan kita. Macam pakai floor cleanerb untuk cuci muke.

N additional info, Cleanser Mary Kay, TIADA BUIH
😘

Jom la sihat dan mudakan kulit anda dari sekarang. Masih belum terlambat tau.

01139647064
Nora
#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare #marykaycosmetic
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipspa
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#wanitahariinitv3
#apakatawanitatv1
#nonatv3
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#marykaykualaselangor

Cadangan utk yg tak suka makeup tp kulit muka mmg licin dan cantik. Syg kalau anda tak pakai sebarsngan perlinfungan utk kulit muka terutama cc cream ni, ibarat tangan kita tidak pakai sarung tangan. Tapi pandai pulak kita sapu losyen utk perlindungan dr panas kan...
Cc cream ni tak melekit, bercapuk atau berminyak, dia lindung kulit muka. Ada 8 kebaikannya. Cubalah..
Nak cuba pm or watsap saya yer
01149647064

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare #marykaycosmetic
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipspa
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#wanitahariinitv3
#apakatawanitatv1
#nonatv3
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#marykaykualaselangor

Siapa nak kulit cerah? 😁
============================== The MelaCEP Plus+

MelaCEP Plus+ Foaming Cleanser 100mL
🍁menggeluarkan bendasing dgn berkesan
🍁menyediakan kulit utk langkah penjagaan kulit seterusnya
🍁kulit berasa lmbut dan licin
🍁menyerikan kulit kusam

MelaCEP Plus+ Mask 85g ☘kulit berasa jernih dgn segera
☘kulit berasa lmbap dan lembut ☘menyekatakan tampilan kulit
☘kulit berasa lmbut, licin dan jernih

MelaCEP Plus+ Freshener 1ooML 🌸kulit berasa anjal dan segar
🌸kulit menjadi cerah dgn segera
🌸kilauan kulit seumpama menyerlah dr dlm keluar

MelaCEP Plus+ Ultimate Serum 3oML 🌷Ia memberikan manfaat2 pencerahan dgn segera serta utk jangka panjang
🌷Membantu kulit mengembali dan mengekalkan kejernihan wajah
🌷menambahbaikan tampilan kulit lebih cerah , tekstur dan bintik2 hitam secara ketara

MelaCEP Plus+ Ultimate Cream 3oML 🌻Memberikan kelembapan dgn segera
🌻79% wanita menunjukkan penambahbaikan dalam kecerahan kulit
🌻90% wanita menunjukkan penambahbaikan dlm tekstur kulit
🌻dapat diserap dgn cepat oleh kulit
🌻Meningkatkan tahap kecerahan kulit dgn segera

For more consultation feel free to📞
NORA
your beauty consultant
01139647064

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare #marykaycosmetic
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipspa
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#wanitahariinitv3
#apakatawanitatv1
#nonatv3
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#marykaykualaselangor

Woww kelas MAKE UP FREE 😆😆😆 Kami akan menganjurkan Kelas Basic Make Up menggunakan produk-produk Mary Kay pada hari Sabtu, 22 April 2017 pada pukul 8 malam.

Kelas ini percuma dan berlangsung selama 2 jam. Anda akan belajar dan mengetahui tentang tips warna dan mekap asas yang betul. Dan best part..anda berpeluang bljar make up sndri. DIY!

Jika berminat, boleh datang bersama rakan anda. Contact Nora untuk booking seat anda. Terhad kepada 5 orang shj. Terima kasih.

NORA💋
Whatsapp 0123508907
Beauty Consultant

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare #marykaycosmetic
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipspa
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#wanitahariinitv3
#apakatawanitatv1
#nonatv3
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#marykaykualaselangor

Anda BERUSIA 35tahun keatas??
.
Mempunyai tanda2 PENUAAN??
.
Kulit wajah semakin hari semakin bertambah garis-garis halus?? .
Kulit wajah semakin kurang tegang??
.
Don't worry.....
.
Produk TERBARU dr MARY KAY., Timewise REPAIR. Bermula 1 April 2017.
.
Khas untuk membantu anda semua melambatkan tanda2 PENUAAN. 😍😍😍 #nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare #marykaycosmetic
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipspa
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#wanitahariinitv3
#apakatawanitatv1
#nonatv3
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#marykaykualaselangor

Anda dah cuba?
Apa yg best sangat pasal NEW MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK nie?

Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu menagndungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir dan ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah.

Ada 8 warna hebat!
💋 BASHFUL YOU
💋 RICH TRUFFLE
💋 MAUVE MOMENT
💋 POWERFUL PINK
💋 ALWAYS APRICOT
💋 POPPY PLEASE
💋 MIDNIGHT RED
💋 CRUSHED BERRY - ONE CUSHIONY, FEEL-GOOD FORMULA, EIGHT INTENSE, STAY-TRUE SHADES-

Berminat nak tahu lebih lanjut? Hubungi saya sekarang
#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare #marykaycosmetic
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipspa
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#wanitahariinitv3
#apakatawanitatv1
#nonatv3
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykaykulim
#marykayalma
#marykaybukitmertajam
#marykayperak
#marykaykedah
#marykayperlis

Anda dah cuba?
Apa yg best sangat pasal NEW MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK nie?

Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu menagndungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir dan ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah.

Ada 8 warna hebat!
💋 BASHFUL YOU
💋 RICH TRUFFLE
💋 MAUVE MOMENT
💋 POWERFUL PINK
💋 ALWAYS APRICOT
💋 POPPY PLEASE
💋 MIDNIGHT RED
💋 CRUSHED BERRY - ONE CUSHIONY, FEEL-GOOD FORMULA, EIGHT INTENSE, STAY-TRUE SHADES-

Berminat nak tahu lebih lanjut? Hubungi saya sekarang! Kiss sket, mmuuuuaaahh
01139647064
#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare #marykaycosmetic
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipspa
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#wanitahariinitv3
#apakatawanitatv1
#nonatv3
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#marykaykualaselangor

Jom kita bermask sebelum tidur. Mask muka dengan mask bibir. Mask ni berfungsi membuang kulit2 mati dan kotoran dilapisan atas dan menarik kotoran yg berada di lapisan dlm kulit muka. Juga menanggalkan black head dan white head. dan yg paling best pipi kita jd apple cheek. Tak payah tggu 30 minit tp cukup hanya 10 minit.
Utk mask bibir ia membuang lapisan kulit mati, melancarkan perjalanan darah dibibir serta mengembalikan watna asal bibir kita. Pakai srlama 2 minit jer yer. Mask dipakai 2 atau 3x seminggu.
Nak tau best ke tidak? Meh ikut kelas yg saya adakan percuma khas utk semua.

Jgn lupa pm saya or watsap saya
01139647064

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare #marykaycosmetic
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipspa
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#wanitahariinitv3
#apakatawanitatv1
#nonatv3
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#marykaykualaselangor

KEPENTINGAN TONER!

Tahukah anda, toner sangat penting dalam rejimen penjagaan kulit harian. Tapi ramai yang mengabaikannya, betul tak?

Fungsi Toner:
😍menutup liang pori yg terbuka slepas mncuci muka, bagi kulit wajah akan klihatan lebih licin.
😍membuang baki sisa kotoran di wajah yg masih tertinggal.
😍menyeimbangkan ph kulit wajah yg terganggu setelah mncuci muka.
😍mnghalang ingrown hair di wajah
😍kulit wajah lebih tersedia untuk pemakaian serum/pelembap, untuk penyerapan yg maksima

Jangan pakai jer, tapi tak tahu apa fungsi dia😂
Ada jugak yang tak suka pakai toner ikut aturcara pkai, masing2 direct pkai tgn je. Ia harus diletak pd cotton baru disapu pd wajah ye.

Pesanan ikhlas dari saya Beauty Consultant anda.
01139747064

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare #marykaycosmetic
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipspa
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#wanitahariinitv3
#apakatawanitatv1
#nonatv3
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#marykaykualaselangor

Tercari- cari liquid foundation? Meh sini akak kongsi kebaikan liquid foundation mary kay
*Luminous Wear Foundation*
✅ Kulit tampak cerah dengan serta-merta
 ✅Kulit tampak berseri sepanjang hari
 ✅Memberikan kilauan maksimum
✅ Kulit berasa dilembapkan sepanjang hari
 ✅Kulit kelihatan lebih tegang, muda dan sihat
✅ Secara ketaranya mengurangkan garis halus dan kedutan
 ✅Secara ketaranya mengurangkan penampilan pori
 ✅Meningkat baik keadaan kulit secara keseluruhan
✅ Mengurangkan ketidaksempurnaan secara ketara
 ✅Warna kekal seperti asal selepas berjam-jam
✅ Memberikan kemasan kilauan yang tahan lama kepada kulit
✅ Tidak melekat dalam garis halus
✅ Mengurangkan lingkaran hitam dan bebayang secara ketara
 ✅Tahan pindahan dan tahan kelembapan
✅ Formula ringan yang dapat disapu rata dan licin ♥ Dirumus dengan ester lilin jojoba untuk membekalkan lembapan. Diseduh dengan vitamin E dan sebatian peptida pembina kolagen
supaya kulit kelihatan lebih tegang, muda dan sihat. *Kandungan:*
🔅Ester Lilin Jojoba Meningkatkan faedah pelembapan.
🔅Gliserin Humektan yang membantu menyeimbangkan atau mengekalkan paras lembapan wajar dalam kulit.
🔅Dimethicone Diperoleh daripada silika, memberi rasa lembut dan membantu melindungi kulit serta memperelok
penampilannya.
🔅Vitamin E (Tocopheryl
Acetate)
Juga dikenal pasti mempunyai faedah merapi dan menenteramkan kulit.
🔅Palmitoyl Oligopeptide dan
Palmitoyl Tetrapeptide-7
Sebatian peptida berpaten yang bertindak secara sinergi untuk membantu mengembalikan dan
mengekalkan penampilan kulit yang muda remaja.

#nakcantikcarisaya #nakglowing #nakflawles
#nakkulitsihat #marykayskincare #marykaycosmetic
#marykayproducts
#beautyconsultantmarykay
#lipspa
#lipstickparty
#freeskincareclass
#freemakeupclass
#staybeautiful
#enrichingwomenslive
#partimejobcarisaya
#kerjayaperundingkecantikkan
#wanitahariinitv3
#apakatawanitatv1
#nonatv3
#puspanitamalaysia
#ushanita
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaytanjongkarang
#marykaykualaselangor

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags