#kerjakosong

MOST RECENT

Lama dah Nabila tak update testimoni 😀
.
Tpi kalau ada yg nak tahu apa tu Jutawan App boleh whatsapp nabila bila² masa sbb nabila sbnrnya online jer,nabila akn reply chat koranng juga insya Allah
.
Testimoni fresh hari ni ❤,yg msih dok ragu² lagi tu dgn jutawan app truskn dgn perasaan korang tu, nak brjaya kena ada usaha, pngorbanan sikit, ni nak juga mcm org lain tpi takde usaha biarkn je la impian awk tu mereput 🌫
.
Sbnrnya nabila malas nak ckp byk 😂 tpi dsbbkn ada lagi org yg kata Jutawan App penipu,nabila kena tolong ubah mindset awk smua 😊
.
Brminat? Meh pm nabila kat whatsapp 01136527791 or klik kat bio .
#janaduit #janapendapatan #janaincome #raya #raya2018 #rm200sehari #rm200#neelofa #zularifin #tiamo100hari #tiktok #tiktokmalaysia #musically #musicallymalaysia #jutawanapp #caramudahbuatduit #carabuatduit #carajadijutawan #viral #agentneeded #agentdiperlukan #agent #sentap #lawak #tarbiahsentap #malaysia #janapendapatansampingan #kerjakosong #kerjakosong2018 #carabuatduitdgnphone

Bibir sentiasa kering??bibir terkena getah manggis??bibir kusam??bibir hitam?? Jom manjakan bibir anda dengan Mary Kay Shea Lip Scrub 👑Dirumuskan dengan Shea Butter yang berkhasiat dan wangian segar teh putih (Camellia sinensis) dan sitrus, produk ini membantu bibir kering mengembalikan kelembapan dalam dua cara mudah. 👄Satin Lips® Shea Sugar Scrub mengelupas secara lembut untuk melembut, menghalus dan mengilatkan bibir.
👄 Satin Lips® Shea Butter Balm melembapkan bibir secara mendalam dan meninggalkannya dengan rasa segar.

Skrub Shea Sugar
----------------------------------------------Bye-Bye Bibir Kering
Relaks dan nikmati pengalaman skrub bibir yang menyegarkan. Skrub Shea Sugar mengelupas bibir secara lembut menggunakan kristal gula semula jadi untuk mengilatkan bibir kepada kesempurnaan. Diadun dengan shea butter yang lazat, skrub meninggalkan bibir dengan rasa lembut, licin dan berkhasiat. Formula skrub ini juga mengandungi minyak bunga matahari, yang terkenal dengan kandungan antioksidan Vitamin E yang kaya. Urut skrub ini secara lembut pada bibir dan mengelupaskan kulit kering. Tekstur bibir akan ditambahbaik dan mengembalikan tampilan segar bibir mungilmu dengan segera.

Lip Balm Shea Butter
-----------------------------------------------------------
Selepas gunakan skrub Shea Sugar, manjakan bibir anda dengan satu ciuman yang berkhasiat. Pelembap Shea Butter dirumus untuk memberikan kelembutan dan kelembapan kepada bibir. Campuran shea dan jojoba butters memberi keselesaan dan melegakan bibir. Shea Butter, diketahui kaya dengan antioksidan Vitamin A dan E, membantu kulit untuk kekal lembap. Dan jojoba butter mirip dengan minyak yang dihasilkan oleh badan manusia, oleh itu ia dapat melembapkan dan melindungi kulit. Apabila oleskan lip balm shea, ia memberikan bibir anda dos kelembapan yang berganda, ia sememangnya menyuntikan kelembapan yang hebat pada bibir mungilmu!
Hubungi saya atau perunding kecantikan terdekat untuk dapatkan set Lipbalm n lipscrub ni
SILA KLIK LINK DI BIO UNTUK ORDER

#marykayskincare
#marykaykl #marykaylembahklang #marykayuitm #nakcantik #nakflawless #nakputih #cerahkankulit #tipskecantikan #peluangkerjaya #kerjakosong #per

Susah nak dapat kerja⁉️Mungkin resume anda tak cukup cun. Jom buat resume lengkap dari A-Z dengan harga berpatutan ❗ 📌Pakej Shuriken (PROMO)
🌟RM50🌟 *Servis buat resume lengkap online* 📌Pakej Katana
🌟RM80🌟
*Servis buat resume lengkap + interview coaching*
.
.
#sayajual #sayabuatresume #interviewcoach #interviewtips #kerjakosong #kerjakosongmalaysia

TOMATO DALAM BOTOL? 🍅🍅🍅 .
.
Apa tu? Mesti ramai nak tahu kan?😉
.
Licen Serum di infuse oleh salah satu bahan semula jadi yang baik untuk kulit iaitu ekstrak tomato.
.
Apa kebaikan ekstrak tomato?
Jus tomato mengandungi nutrients yang bermanfaat untuk kulit. Antaranya termasuklah vitamin A, C, lycopene dan protein. .
.
Lycopene tu apa?
Lycopene adalah karotenoid yang berfungsi untuk melawan irritation terhadap kulit. Ia merupakan antioksidan yang kuat, memberikan warna tomato yg kita lihat selalu. 🍅🍅🍅
.
Korang tahu tak apa kebaikan lain tomato kepada kulit? Tak tahu? Takpe Tasha akan share dengan korang next post okey 😉👌
.
Tak lama lagi Tasha akan buat contest & giveaway tau 😍 Korang sukakan benda2 free. So turn on post notification, make sure follow @putih_licen dan tunggu je. Tasha akan pastikan korang tahu Tasha buat contest 😉
.
WHATSAPP 011-10839181 .
.
Putih Korea RM73 exc postage
LiCEN Serum RM52 exc postage
.
#putihkoreaRESELLER
#ThejunniPUTIHKOREA
#PKCODsungaipetani #thejunni #thejunnihq #thejunniPutihKorea #thejunniPUTIHKOREA #thejunniputihkorea #putihkoreaRESELLER #PutihKorea #putihkoreareseller #PutihKoreaTrustedSeller #PutihKoreakedah #putihkoreautara #PutihKoreaTESTIMONI #putihkoreaRESELLER
#ThejunniPUTIHKOREA
#PKCODsungaipetani #thejunni #thejunnihq #thejunniPutihKorea #thejunniPUTIHKOREA #thejunniputihkorea #putihkoreaRESELLER #PutihKorea #putihkoreareseller #PutihKoreaTrustedSeller #PutihKoreakedah #putihkoreautara #PutihKoreaTESTIMONI #teamtascha #dropshipwanted #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #kerjakosong #agentdropship #dropshipwanted
#PutihKoreaTESTIMONI

Mary Kay® CC Cream Sunscreen
SPF 15, “Pembetulan Tona Kulit”, 💕membetulkan ketidaksempurnaan tona kulit dengan segera 💕berfungsi seperti mekap untuk membetulkan
ketidaksempurnaan tona kulit dengan segera 💕dirumus sebagai penjagaan kulit untuk memelihara 💕melindungi, menyerlah, membetul,meminimumkan kemerahan, melitupi,
menghidrat, mengurangkan tampilan tanda-tanda penuaan dan mempertahan 💕Formula pigmen yang ringan ini dapat diadunkan dengan mudah sekali bagi sebarang tona kulit

Rumusan yang ringan ini membuatkan anda kelihatan semula jadi flawless 👧 dan
sempurna bagai bebas solekan.

Hubungi saya atau perunding kecantikan terdekat untuk dapatkan CC Cream SPF 15
SILA KLIK LINK DI BIO UNTUK ORDER

#marykayskincare
#marykaykl #marykaylembahklang #marykayuitm #nakcantik #nakflawless #nakputih #cerahkankulit #tipskecantikan #peluangkerjaya #kerjakosong #perundingkecantikanmarykay #bazarpaknil #skrubbibir #skrubbadan #promosi #cccreammarykay #foundationbest

Salam Hai. Yang masih belum dapat merasa kerangupan Crispy Dark Chocolate ni mohon order sekarang. Esok hari cuti sambil sambil tengok lembu esok tu, santai santai kat rumah dengan keluarga boleh makan ni tau. Penuh dengan dark chocolateeeee setiap sisi. Order sekarang stok tak banyak ni.

Whatsapp sekarang laju laju 24/7
017-7349650
017-7349650
017-7349650
⛔link di bio

Self pickup, COD & POS available 🎁💕
#kudapkudapchips #uitmpuncakalam #uitmshahalam #uniselshahalam #msushahalam #shahalam #puncakalam #klang #kerepek #johorbahru #skudai #palam #yourmouthwantme #yourmouthwantmeshahalam #sayajualkerepek #sayajual #pubg #usahawanmuda #agentwanted #kerjakosong #icity #isohoicity #cheeselover #kualalumpur #bazaarpaknil #malaysia #sayajualonline #kerepek #kerepekagung #kerepeksedap #kudapan

Salam Hai. Yang masih belum dapat merasa kerangupan Crispy Spicy Cheese ni mohon order sekarang. Esok hari cuti sambil sambil tengok lembu esok tu, santai santai kat rumah dengan keluarga boleh makan ni tau. Penuh dengan cheeseeee setiap sisi. Order sekarang stok tak banyak ni.

Whatsapp sekarang laju laju 24/7
017-7349650
017-7349650
017-7349650
⛔link di bio

Self pickup, COD & POS available 🎁💕
#kudapkudapchips #uitmpuncakalam #uitmshahalam #uniselshahalam #msushahalam #shahalam #puncakalam #klang #kerepek #johorbahru #skudai #palam #yourmouthwantme #yourmouthwantmeshahalam #sayajualkerepek #sayajual #pubg #usahawanmuda #agentwanted #kerjakosong #icity #isohoicity #cheeselover #kualalumpur #bazaarpaknil #malaysia #sayajualonline #kerepek #kerepekagung #kerepeksedap #kudapan

.
Alhamdulillah, today ANOTHER GOAL ACHIEVED. Officially collected the keys for Kiara Plaza.
TWO GOALS in a MONTH, Allahuakbar... Thank you Allah for this rezeki.
.
My second investment property Kiara Plaza SOHO is located in Semenyih, it took us only about 30 minutes to get there. Will post more about the location. So far the facilities are nice and neat. And security is good, you need access card for everything. Anyone who is interested to find a place to rent in Semenyih can contact me directly. 😊
.
This second property was in my 2016's VisionBoard so i did booked it that year. What i want to share is the Power of Vision Board and i do really believe in Visual power.
.
If you want to know more on how to achieve anything you dream of and how i do it through Vision Board, lets have a chat, join me, I will guide you until you get them in shaa Allah.
.
@_visionconquest
#visionconquest #vcno1 #vcfamily #vctakescapetown #workfun #freeholiday #travel #luxury #vcleaders #awardwinners #vctgsrm180million #vc50qualifiers #championgamnationwide2018 #championamnationwide2018 #championasnationwide2018 #championutcnationwide2018 #championtoprecruiternationwide2018 #jomjoinkita #sayanakkerjabest #gaji5angka #kerjakosong #kerjafleksibel

Customer repeat lepas try sebotol. Amacam penangan FLEUR? Best tak best?
.
Sis sekarang dah berada di Ipoh untuk berhari raya dengan keluarga. Kalau ada yang nak COD dekat Ipoh boleh WA or DM.
.
Sis bawak stock fresh dari ladang. Rugi siapa tak try.
.
Kepada yang nak dapatkan wangian FLEUR ni utk letak dalam kereta/rumah/bilik anda, boleh la WA atau klik link di profile ok?? 011-11633629.
.
#fleur #fleurhills #sayajual #sayajualonline #cod #perfume #kereta #fleurmalaysia #fleuripoh #fleurcheras #murah #bazaarpaknil #peniaga #agentwanted #agentdiperlukan #kerjakosong #janapendapatan #viral #duitpoket #agent #stokis #ministokis #kerja #jawatankosong #ipoh #kualalumpur #cheras

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada anda semua,
Kami di VIB ingin mengucapkan,
SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA kepada seluruh umat islam di Malaysia,
Semoga anda semua dirahmati, dilindungi dan diredhai Allah. Semoga anda semua sentiasa dalam keadaan sihat sejahtera disamping orang tersayang .
.
"Tingkatkan pengorbanan, Suburkan keikhlasan" .
.
Jom join @vibworld dan mari kita qualify Capetown sama sama! 😃😃😃
.
.
#publicmutual #unittrust #wasiat #savings #investment #monthlysavings #educationplan #millionaire #jawatankosong #kerjakosong #geny #financialfreedom #vibworld #vibstyle #vibfamily #kerjakosongmalaysia #kerjakosongkl
.
We are Unit Trust Consultants. Join our team today!

IG: @vibworld
FB:Victory Inspire Billionaires
YouTube: VIB World
Contact : 0172184211 or 0192788303

CEO @michamid
GAM @tunkuketrieliana

Salam Aidil Adha buat semua muslimin muslimat 🕋
.
ikhlas dari : Abg Long & Sistur
.
p/s: jangan makan daging banyak sangat ya .
#berkorbanapasaja #weloveourclients #salamaidiladha #unitrustconsultant #publicmutual #easyrecruitment #kerjakosong #kerjasenang #flexible #parttime #fulltime

ACCOUNTANT jobs in KUALA LUMPUR
INTERVIEW in SEPTEMBER 2018

FRESH GRADUATE (DEGREE in ACCOUNTING)
Salary : Up to RM3,000

Working hours:
Monday - Friday 8:30am- 5pm (alternate) Saturday 8:30am- 12:30pm

Send your resume here : nur.nadzirah@mims.com

For more info : 010 240 3144

#nurse
#nursing
#nursejobs
#kerjakosong
#jawatankosong
#kerja2018
#jururawat
#nursejobs
#peluangpekerjaan

Debt Cancellation / Pembatalan Hutang ================== Antara fungsi insurans / takaful adalah untuk membatalkan hutang2 yang anda buat semasa anda hidup.
Hutang2 yang anda buat semasa anda hidup, akan ditanggung oleh ORANG2 YG HIDUP setelah anda MATI / DISAHKAN MENGHADAPI SAKIT KEKAL DAN TIDAK MAMPU BEKERJA LAGI.
Tidak kiralah seorang businessman, professional, atau sebagainya, pastinya kita tidak dapat lari dari hutang.
Hibah / hadiahkan lah sesuatu kepada orang yg ditinggalkan supaya

1. Kelangsungan hidup mereka terjamin
2. Segala hutang piutang anda yg tidak diselesaikan dpt diselesaikan dgn wang ringgit hibah tersebut

Terutamanya pada suami2. Hibah adalah satu instrumen hadiah utk isteri selapas KETIADAAN ANDA. atau selapas anda disahkan sakit yang kritikal. Yang akan menyusahkan mereka kelak.
Mereka perlukan sejumlah wang untuk kelangsungan hidup, menyelesaikan hutang2 anda dan sebagainya.
Hibahlah. Ingatlah orang tersayang.

Tanya saya bagaimana

Ahmad Zaid
AIA Takaful Life Planner
0133152603

#aiapublictakaful
#aiareallifeplanner
#takaful
#jihadtakaful
#mdrt
#sedarsebelumterlambat
#pampasanhibahtakaful
#HibahSebelumRebah
#iamyourtrustedagent
#spreadawareness
#loveyouguysss
#recruitmentmanager
#financialplanning
#kerjakosong
#career
#beaboss #wealthplanner

Alhamdulillah..rezeki orang nak bersalin🤰🤰baru masuk gaji hari ni rm400,siap lock dah rm200 gaji utk jumaat👏👏tahniah dee.. rezeki mmg xsalah alamat..
.
Jangan kata saya tak payung⛱⛱⛱😆
.
Nak saya tunjuk cara jana income dgn japps? Komen "NAK"

Know about safety, health and environment?

Apply this job now at bit.ly/2N53bUw

#sharingiscaring #jobads #kerjakosong #mystarjob #she #esh #sehmalaysia #safety #health #environment #我星职

22 dan 23 hb kedai katup,24 hb ogos buka seperti biasa .

Yang mahu nyukuri,rapihin,basuhin rambutnya ayuh singgah sini.

Selamat Hari Raya Aidiladha
Etito Barbershop Jasin
Cut ,Shave,Fade
Buka setiap Hari
Waktu operasi dari:
10am-10pm
Landmark:
Mydin Jasin ,belakang bank Islam , sebelah Pejabat Rela Jasin , De Bali Kopitiam ,Jasin Bestari
Mencari pomade ? pening nak pakai pomade apa? tak tahu apa yang sesuai ? dapatkan konsultasi percuma dari barber terlatih kami dalam membuat pilihan pomade anda dan dapatkan di barbershop kami.

Rambut mengerutu ada kelemumur ? sekali sikat ada "nasi ' jatuh ke bahu ? yer dapatkan cucian rambut istimewa dengan aroma yang wangi dengan hanya Rm 10 sahaja.Pasti menyesal tidak .

Jumpa nanti guys ,pastikan rambut kamu dirapihin oleh kami !

Untuk sebarang pertanyaan boleh direct contact:
Call 0166945956
( Fizri - Head Barber )

#barbershopmelaka #melakabarbershop #barberjasin #etitobarbershop_jasin #2ndbranch #barbershopduriantunggal #melakabarber #barbermalaysia #malaysiabarbershop_melaka #barberlife #sinibarberbaik #utem #duriantunggal #kampungpadangkeladi #tamandesaidaman #pomademelaka #ayerkeroh #melaka #dontmesswithmelaka #supportlocal #kedaiguntingrambut #barbermelayu #melakagegau #barberbaik #retrobeepomade #dontmesswithmelaka #ayerkeroh #utem #melakapomade #menhairstyle #barberlife #barbermalaysian #tukangguntingrambut #kerjakosong #barbermelayu

Kami ingin mencari agent untuk @rentalrentals.wi di kawasan tersebut :
👉🏻 Shah Alam
👉🏻 Subang Jaya
👉🏻 Klang
👉🏻 Wilayah Kuala Lumpur

Buat duit lebih, Masa kerja anda tentukan sendiri. Pekerjaan ini sesuai kepada :
👉🏻 Student
👉🏻 Medical Student yang menunggu HO
👉🏻 Suri Rumah
👉🏻 Pekerja Sambilan
👉🏻 Retiree / Pesara
👉🏻 Bujang yang tiada kerja lain selain menghabiskan duit mak ayah

Training dan Briefing akan diberikan, Komisyen serta Reward yang Grand Grand akan diberikan kepada Agent yang Aktif dan Berdedikasi 🙌🏼

Jika ingin tahu menahu lebih lanjut, WhatsApp Only - +60 011 3703 0753
#kerjakosong #kerjakosongmalaysia #kerjakosongshahalam #maukerja #jobsearch #jobstreet #jobstreetmalaysia #parttimejob #shahalam #kualalumpur #malaysia

Most Popular Instagram Hashtags