#kerjakosong

MOST RECENT

Nak tambah tinggi 2-15cm dlam masa 10hr sahaja???
.
JOM PM ADMIN .
.
WS : +6016 5498 841
.
#moodrepublik #job #jobinterview #jobhunting #jobshiring #interview #kerjakosong #jawatankosong #jobvacancy #jobvacancymalaysia

Nak tambah tinggi 2-15cm dlam masa 10hr sahaja???
.
JOM PM ADMIN .
.
WS : +6016 5498 841
.
#moodrepublik #job #jobinterview #jobhunting #jobshiring #interview #kerjakosong #jawatankosong #jobvacancy #jobvacancymalaysia

Nak tambah tinggi 2-15cm dlam masa 10hr sahaja???
.
JOM PM ADMIN .
.
WS : +6016 5498 841
.
#moodrepublik #job #jobinterview #jobhunting #jobshiring #interview #kerjakosong #jawatankosong #jobvacancy #jobvacancymalaysia

Nak tambah tinggi 2-15cm dlam masa 10hr sahaja???
.
JOM PM ADMIN .
.
WS : +6016 5498 841
.
#moodrepublik #job #jobinterview #jobhunting #jobshiring #interview #kerjakosong #jawatankosong #jobvacancy #jobvacancymalaysia

Nak tambah tinggi 2-15cm dlam masa 10hr sahaja???
.
JOM PM ADMIN .
.
WS : +6016 5498 841
.
#moodrepublik #job #jobinterview #jobhunting #jobshiring #interview #kerjakosong #jawatankosong #jobvacancy #jobvacancymalaysia

Nak tambah tinggi 2-15cm dlam masa 10hr sahaja???
.
JOM PM ADMIN .
.
WS : +6016 5498 841
.
#moodrepublik #job #jobinterview #jobhunting #jobshiring #interview #kerjakosong #jawatankosong #jobvacancy #jobvacancymalaysia

Nak tambah tinggi 2-15cm dlam masa 10hr sahaja???
.
JOM PM ADMIN .
.
WS : +6016 5498 841
.
#moodrepublik #job #jobinterview #jobhunting #jobshiring #interview #kerjakosong #jawatankosong #jobvacancy #jobvacancymalaysia

JAWATAN KOSONG 2018

Jawatan : Admin (1) + Akaun (1)

Kelayakan :
🔹Berumur antara 18 - 30 tahun 🔹Boleh bertutur dan menulis dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris
🔹 Minimum SPM/ Diploma
🔹Berkemahiran dalam mengendalikan komputer (MS, Excel)
🔹Mempunyai kederaan sendiri / Lesen
Lokasi : Jalan kuching, Kuala Lumpur (Belakang hotel De’ Ideal)

Masa bekerja : 8.30 pagi - 5.30 petang
(Isnin - Jumaat)

Faedah :
🔹Jawatan tetap
🔹Gaji + elaun = RM 1300++
🔹Caruman KWSP dan bonus

Calon- calon yang berminat dan memenuhi kelayakan seperti di atas diminta menghantarkan resume/ CV ke email : ainfalihin@gmail.com

#jawatankosongmalaysia #jawatankosong #kerjaya #kerjakosong #kerjakosongkl #adminsneeded #finance

*UPDATED COMPANY LIST*
*Career Fair & Internship Day UPNM 2018*

A great news to be announced ! Presenting to you, the best and the biggest Career Fair in history ! This year, we have *36 companies* that are joining us !
Don't forget to join us on *25 April 2018* at *Dewan Pendekar UPNM*, tons of activities such as *Interview, Career talk, Exhibition, and FREE Foods* are awaiting you !
See you soon at *UPNM CAREER FAIR 2018 !* Latest list of companies:
🔸 *Industry*

1) Perbadanan Usahawan Nasional Berhad
2) Irshad HR Consulting Sdn Bhd
3) UEM Group Berhad
4)GTI Media Sdn Bhd
5) CyberSecurity Malaysia
6) JobsMalaysia
7) Prestariang Sdn Bhd
8) Lembaga Tabung Angkatan Tentera
9) CIMB Principal Sdn Bhd
10) Tenaga Nasional Berhad
11) Graduan
12) National Aerospace and Defence Industries
13)Faridism Production Sdn Bhd
14) Match and Learn Sdn Bhd
15) Asimac Technology
16) Maybank
17) Evolution Wellness
18) Mogglay.com
19) Malaysia Airport
20) 99 Speedmart
21) Warisan TC Mgmt Services Sdn Bhd
22) 7-Eleven Malaysia (Peruncitan)
23) AEON Co. (M) Berhad (Peruncitan)
24) HR's Management Sdn Bhd (Agensi Pekerjaan)
25) Al-Ikhsan Sports Sdn. Bhd. (Peruncitan)
26) Platfom Apss Sdn. Bhd. (Perkhidmatan Aplikasi)
27) Quess Global Malaysia Sdn. Bhd. (Agensi Pekerjaan)
28) Public Mutual Berhad (Pelaburan Unit Amanah)
29) Preventive Healthcare Sdn. Bhd. (Healthcare Line)
30) Al-Ikhsan Sdn Bhd
31) Recron (Malaysia) Sdn. Bhd
32) Global Talent Academy Sdn. Bhd. (F&B)
33) Akasd & Partners Sdn Bhd
34) Start Up
35) Composites Technology Research Malaysia Sdn. Bhd. (Perkilangan/Pembuatan)
36) Tasco Berhad

Jumlah Kekosongan : 2138 🔸 *Agensi penguatkuasa*

1) Penjara Malaysia
2) Jabatan Kastam Diraja Malaysia
3) Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia
4) Agensi Anti Dadah Kebangsaan
5) PERHILITAN
6) Cawangan Tenaga Kerja ATM
7) Jabatan Pertahanan Awam Malaysia
8) Polis Diraja Malaysia 🔺 *Penaja Utama*

1) Maybank 🔺 *Rakan Penaja*

1) Graduan
2) Fitnesse Nestle
3) Maggi *"Uniting Talent, Creating Futures"* #kerja
#career
#kerjaya
#vacancy
#carikerja
#interview
#maukerja
#freshgrad
#temuduga
#kerjakosong
#upnmcareerfair2018
#kebolehpasarangraduan

PERHATIAN!!! .
Tahun 2018 anda penerima BR1M❓
.
🔸Kerja 8 jam sehari 🔹Masuk OT, tambah lagi 3-4 jam
🔸Gaji dapat RM3000
🔹Then dapat tahu gaji RM3000 ke bawah dikira MISKIN BANDAR. erkk😣
.
👋Macam mana pulak dengan tahun-tahun yang berikutnya❓2019❓2020❓.... 2050 ❓ 😖
.
💋Hari ini saya menawarkan 1 PELUANG dimana anda akan :-
🚀BEBAS KEWANGAN
🚀BEBAS MASA
🚀BEBAS SEGALANYA .😉😍
.
Saya sedia membantu anda semua.
Belum cuba belum tahu, sudah cuba pasti tahu
.
Nak tahu caranya..!!!??
Sila Tinggalkan no. HP anda atau klik link di bawah ini 👇👇👇
.
Mahmud Azzuhdi LDCK 🖥️ Bit.ly/kerja769
🖥️ Bit.ly/Bissantai
.
#LanggarDuluClaimKemudian #kerjakosong #incomeselalu

Saya mencari wakil baru yang berminat untuk menjadi Executive Keahlian & Takaful . Jika anda berminat dalam bidang sales dan marketing, sila PM atau Whatsapp saya untuk sesi interview.

Farizal: 0133463860
#8FR
#fast&;furious
#malaysia #johor #jdt #kelantan #kedah #takaful #vacancy #job #kerjakosong #duit #kaya

JAWATAN KOSONG
AREA SHAH ALAM
DIPERLUKAN DENGAN KADAR SEGERA
MARKETING-ONLINE / TELE-MARKETING / MARKETING
BASIC+KOMISEN
-Berumur 21 tahun - 30 tahun
-Berpengalaman dalam bidang Pemasaran dan Sales
-Perempuan
-Berpewatakan Menarik dan Bijak Berkomunikasi
-Minat yang tinggi dan sedia untuk berlajar
-Amanah, Bertanggungjawab Dan menjaga solat
-Boleh bekerja dengan kadar segera
-Latihan akan Disediakan
-Berkenderaan Sendiri
Untuk sebarang pertanyaan boleh DIRECT WHATSAPP/CALL DI NUMBER
0129735425 Fitry Mustafa
0129735425 Fitry Mustafa
0129735425 Fitry Mustafa
#kerja #kerjakosong #carikerja #marketing #sales #team #work #shahalam #syarikatwedding #onlinemarketing #flexible #target

JAWATAN KOSONG
COMPANY EVENT WEDDING AREA SHAH ALAM
DIPERLUKAN DENGAN KADAR SEGERA
MARKETING-ONLINE / TELE-MARKETING / MARKETING
BASIC+KOMISEN
-Berumur 21 tahun - 30 tahun
-Berpengalaman dalam bidang Pemasaran dan Sales
-Perempuan
-Berpewatakan Menarik dan Bijak Berkomunikasi
-Minat yang tinggi dan sedia untuk berlajar
-Amanah, Bertanggungjawab Dan menjaga solat
-Boleh bekerja dengan kadar segera
-Latihan akan Disediakan
-Berkenderaan Sendiri
Untuk sebarang pertanyaan boleh DIRECT WHATSAPP/CALL DI NUMBER
0129735425 Fitry Mustafa
0129735425 Fitry Mustafa
0129735425 Fitry Mustafa
#kerja #kerjakosong #carikerja #marketing #sales #team #work #shahalam #syarikatwedding #onlinemarketing #flexible #target

JAWATAN KOSONG
COMPANY EVENT WEDDING AREA SHAH ALAM
DIPERLUKAN DENGAN KADAR SEGERA
MARKETING-ONLINE / TELE-MARKETING / MARKETING
BASIC+KOMISEN
-Berumur 21 tahun - 30 tahun
-Berpengalaman dalam bidang Pemasaran dan Sales
-Perempuan
-Berpewatakan Menarik dan Bijak Berkomunikasi
-Minat yang tinggi dan sedia untuk berlajar
-Amanah, Bertanggungjawab Dan menjaga solat
-Boleh bekerja dengan kadar segera
-Latihan akan Disediakan
-Berkenderaan Sendiri
Untuk sebarang pertanyaan boleh DIRECT WHATSAPP/CALL DI NUMBER
0129735425 Fitry Mustafa
0129735425 Fitry Mustafa
0129735425 Fitry Mustafa
#kerja #kerjakosong #carikerja #marketing #sales #team #work #shahalam #syarikatwedding #onlinemarketing #flexible #target

Excited nya muka banyak kerja esok! Nighto everyone.
MARYKAY💅👛👠👜💄💄👜👠👛💅💄💅👜👠INSTAGRAM: @marykay_bywanieateen
FACEBOOK: @wanieateen 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
"I wouldn't be okay, without my MARYKAY" 💕💕 Wanieateen.🎀 Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
0173558466 .

#marykay
#korean
#viral
#trending

#flawless #cosmetics #mua #makeup #murah #love #free #neelofa #skincare #kosmetikmurah #art #skincaremurah #motd #dropship #ootd #sexy #muamalaysia #beauty #kerjakosong #jobvacancy #design #follow4follow #like4like #igerskl #instafamous #paidreviewmurah

*Victory Begins in The Heart 2018*
.
.
Pernahkah anda terfikir satu kerja yang anda lakukan boleh dapat gaji macam anda buat 4 kerja dalam satu masa tapi anda ada banyak masa dengan keluarga dan kawan-kawan. .
.
Atau
.
.
Kerja yang setiap tahun boleh pergi travel oversea PERCUMA?
.
.
Menjadi unit trust consultant di *Vision Victory Empire* adalah jawapannya.
.
.
Kami akan mengadakan special event yg akan menceritakan segala-galanya. Sepanjang event ini kami akan kongsikan dengan anda;
.
.
1) Bagaimana ingin menjadi Top Unit Trust Consultant dalam Malaysia.
.
.
2) Apakah kebaikan dan benefit Public Mutual.
.
.
3) Apakah kelebihan menjadi Unit Trust Consultant Public Mutual 😎
.
.
4) Perkongsian Pengalaman orang yang berjaya from zero to hero 😱😱
.
.
5) Sesi Q&A 🤔
.
.
6) makan-makan 🍲🥙
.
.
*_Masa_* : 8pm - 10pm
_*Tempat_* : VVEmpire, Sri Rampai
*_Tarikh_* : 25 April 2018 (Rabu)
.
.
Kepada kawan-kawan yang ingin dapatkan income 5 angka sebulan, FREE travel oversea setiap tahun, waktu kerja fleksibel, kerja partime 4 angka, yang masih menganggur boleh PM saya nama penuh anda untuk book seat kerana seat adalah terhad kepada 200 orang sahaja!!! First come first serve!!!
.
.
Peace 🤙🏻
Afif Ahnaf
013-7727213
.
#unittrustconsultant #publicmutualunittrust #unittrust #investment #pelaburankwsp #kerjakosong2018 #kerjakosong #parttimejob #jobmalaysia #kerjabest #kerjafleksibel #bmw #330e #msport

BIZ LIFE. 😎

Nak buat hand spa la malam ni.
Rilek. Tak marah pun. Bila tanya tak ngaku, tu yg rasa nak bertukar jadi hijau.

Jom layan SATIN HAND SPA

NEW SATIN HANDS PAMPERING SET
.
PROTECTING SOFTENER
🌸melembab & melindungi kulit
🌸formula bebas wangian
🌸menyokong penghalang kelembapan kulit
🌸menguncikan kelembapan
🌸menyediakan kulit utk pengalaman spa yg mengujakan
.
REFINING SHEA SCRUB
🌸mengelupas kulit dengan lembut & berkesan
🌸menghilangkan kawasan2 kusam & kering
🌸mengandungi SHEA BUTTER, kulit tampak lebih licin
.
NOURISHING SHEA CREAM
🌸krim yg mengandungi SHEA BUTTER menyuntikkan kelembapan ke dlm kulit dgn segera
🌸kulit dpt dilembapkan sepanjang 24 jam
🌸mengandungi minyak apricot, kesumba & bunga matahari, kesemua ini terbukti kaya dgn vitamin A, E & omega-3s
.
Pls visit my website at www.marykay.com.my/nurhanajones
.
💖 Your Senior Beauty Consultant,
NURHANA YAHYA
www.wasap.my/60125894200
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykayipoh #upsi #marykayperlis #marykaykedah #marykaysabah #marykaysarawak #marykaybrunei #marykaypahang #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayjohor #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykaysabakbernam #marykayslimriver #marykaytanjongmalim #politeknik #marykaypenang #marykaypromotion #marykaysale #marykaydiskaun #marykaymurah #marykaymurahgila #kerjakosong #dropship #agen #beautyconsultant

*RAKAN NIAGA #LENTIKDARA DIPERLUKAN SEGERA | INTAKE APRIL 2018*
.
.
#TeamLentikDaraMazim
.
.
❤️ PAKEJ BERBALOI MENGIKUT BUDGET KITA!!!
.
.
1) #STOKIS
.
.
MODAL RM675
RESTOCK 1X UNTUNG RM450
RESTOCK 10X UNTUNG RM4500
.
.
2) #EJEN .
.
MODAL RM315
RESTOCK 1X UNTUNG RM135
RESTOCK 10X UNTUNG RM1350
.
.
❤️ KENAPA KITA BOLEH BERJAYA BERSAMA LENTIK DARA???
.
.
☑️ bahan iklan dibekalkan
☑️ cara marketing diajar & dibimbing
☑️ group support WhatsApp bersama founder
☑️ rewards EMAS untuk target achievers
☑️ marketing & support berterusan dari HQ
.
.
😘 Anda suri rumah yang nak bantu suami atau pelajar yang nak ada duit poket sendiri tanpa mengharapkan duit parents??? Berminat nak belajar bisnes online bersama team kami??? DM sekarang atau PM 📲 011-55017234. .
.
Kami mencari rakan niaga baharu yang komited 😘 Segala ilmu marketing akan dicurahkan. Anda buat, anda dapat!!! Rewards loket emas menanti achievers!!! Jom bisnes sampai jutawan 💰 #TeamLentikDaraMazim ~ ini barulah aMAZIMg ❤️
.
.
***terhad 10 tempat sahaja lagi
.
.
#EllyMazlein #MentorOtai #TerataiKemboja #KerjaKosong #EjenDiperlukan / #DropshipDiperlukan / #StokisDiperlukan #RakanNiaga / #DropshipMalaysia

The clock is ticking ⏰ for the next event 🎭Annual Award Night & Moscow 🛫 .

If you are looking for a better working environment, which offering u REWARDS, RECOGNITION & always lift u higher, and the most important thing BETTER FUTURE. Come & join me.
#throwbackpicture #BAAN2018 #recruitment #kerjakosong #kerjasantai #fulltimeparttime #unlimitedincome #helpmetohelpyou #victoryeagles #bquest #EBChampionUnited #joinme0132082985

Most Popular Instagram Hashtags