[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kerjakosong

52705 posts

TOP POSTS

InshaAllah my last training for Public Mutual for the year 2017.

It has been a great year of sharing! Thank you for this beautiful opportunity. To those of you who attended my trainings, thank you for your support ❤
InshaAllah, see you tomorrow!
#publicmutual #kerjakosong

Assalamualaikum, kami sedang mencari Graphic Designer.
.
Untuk maklumat lanjut boleh hubungi no di atas ⬆️
.
#kerjakosong
#vacancymalaysia
#graphicdesignerneeded

Btul2 hri ni sangat2 Sibuk key in account org yg Sudah invest d Pssp ni bukan 1 org tapi berpuluh puluh org bayangkan bertapa Ramai yg mau mengubah kehidupan mereka d dunia Pssp nii...bukan saja key in account org tpi sy kena reply satu persatu client d whatsapp jga dalam masa yg sama..smua nya mau tahu tentang kebaikan Pssp ni 🔥... Tapi bgi sy okay lah bwat krja mcm ni dripada sy bwat kerja d bawah matahri..
.
Tidak sangka pula sya boleh menjadi mcm bisnes partner sya secara pelan perlahan. Macam orang tua² ckp bersusah-susah dahulu besenang-senang kemudian. Semua business memang ambil resiko tipu lah kalau tidak ambil resiko boss. Kamu cari kerja di mana² tempat contoh lah kamu cari dapat sdh kerja di tenggah² laut kerja minyak lepastu boss sana ckp "boleh kamu kerja tapi mau ambil resiko salah satunya kamu akan turun kebawah laut yang dalam untuk check sistem² yg di bagi. Renung² kan lah 😊
#universitymalaya
#sideincome
#kerjakosong
#makemoneyonline
#bisnesanakmuda
#uitmshahalam
#uitmkedah
#uitmjohor
#cariduit
#studentpendapatan
#businessacademy360
#earnwhileyoulearn
#peluangperniagaan
#berniagadarirumah
#betabusinessclub
#lifeinspringlife
#bitcoin
#kerjasantai
#kerjamudah

Jom serta kami di @sendayu_tinggi_manufacturing & @sendayu.tinggi_hq. Tag kawan yg tengah mencari kerja berkaitan
.
#sendayutinggi #factory #audit #customerservice #kerjakosong

we are hiring now, ADMIN!!!!!!!!! for superbike industry.
old klang road ,pj
pls call 0127123738 Andrew
#kerjakosong #jawatankosongpj #petalingjaya #pj #oldklangroad

Join our team now! We are expanding with lots of benefits and facilities for you! We welcome both part time and full time sales assistants! Location: AEON TEBRAU CITY JB, AEON BUKIT INDAH JB, SETIA CITY MALL SHAH ALAM. URGENTTTTT Whatsapp 0177754551‬ NOW! #kerjakosong #kerjakosongmalaysia #kerjakosongshahalam #kerjakosongjb

Korang ada ciri-ciri yang berikut? Jom join kitorang! Send je resume kat feedback@era.fm ! #KerjaKosong

.
Same time last year. Yes! MOSCOW achieved! And now focus for CAPE TOWN, SOUTH AFRICA. InshaaAllah. .
Lets travel the world! .
"Believe You Can & You Are Half Way There!"
.
5 countries in 5 years and still counting. 5 star treatment & most important thing its FREE! Anyone nak follow? Roger sis 012-2792271. And let me guide you the way. InshaaAllah.
.
#xostrikersagency
#topagency
#unittrustconsultant
#kerjakosong
#nan4logstaq

MOST RECENT

Training semalam ada special appearance Ayra in the house. Siap request nak nyanyi for us. 3 lagu pulak tu.

Alhamdulillah we also welcoming our new consultant, Alice under awesome AS @iamjajazainal
Weee senang pegi keje boleh bawak anak kan. Jommm siapa nak ada flexible career, we are hiring for 2018 intake.. pm laju2 0137029500

#iswc2017 #ilovemyteam #ilovemyjob #publicmutual #careeropportunities #kerjakosong #financialplanning

Betul apa yang anda lihat ini..anda boleh jana income 1 ribu setiap minggu Tanpa Berpenat Lelah..Berpanas Hujan..On the Spot Masuk Akaun Anda"!!!!
.
MaCam Mana??
Apa Caranya??
Tapi Ada syarat2 nya..
.
Jangan Bimbang Program Kami ''JUST DO IT " Bukan:
.
❌SKIM CEPAT KAYA
❌MONEY GAME

Nak Tahu Caranya Klik Link Di Bio

http//j.mp/2Atjnfs
http//j.mp/2Atjnfs
htpp//j.mp/2Atjnfs

Fast Respon Whatsapp +601121310014

KEBABASAN ANDA BERMULA SEKARANG!..
.
#buatduit #Projek1kSeminggu #jutawanapps #duitextra #gajimasuk #komisen #agent #partime #fulltime #bisnesonline #kerjakosong #jawatankosong #pasifincome #aktifincome #janapendapatan #pelaburan #investment #kerjasambilan #programonline #usahawan #bisnes #jutawanonline

InshaAllah my last training for Public Mutual for the year 2017.

It has been a great year of sharing! Thank you for this beautiful opportunity. To those of you who attended my trainings, thank you for your support ❤
InshaAllah, see you tomorrow!
#publicmutual #kerjakosong

MELACEP SERUM ❤️ ❤️Kulit tampil lebih cerah dan sekata ❤️Tompok hitam berkurangan mengembalikan penyahwarnaan kulit ❤️Menjernihkan kulit jadi kulit nampak lebih glowing ❤️Blackhead dan whitehead berkurangan

Itulah kelebihan serum melacep yang osem😍

JOM GRAB PROMO SERUM BULAN NI SEKARANG 😍

#skinncaremarykay
#serum
#serumwajah
#serumnatural #marykaykl
#marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykl #kerjakosong #kerjapartime #kerjafulltime #incomelumayan #careeropportunities
#skincaresnatural
#bellaammara
#letscantik
#practicemakesperfect
#skincares
#cosmetics
#makeuptutorial
#mobilesapa
#homespa
#skincareonline
#kedaionlinemurah2
#spabergerak
#travelfrenly
#massage
#skincareroutine
#fashion
#trending

ASMIDA AS
Independent Beauty Consultant Mary Kay
014 507 9397

MELACEP SERUM ❤️ ❤️Kulit tampil lebih cerah dan sekata ❤️Tompok hitam berkurangan mengembalikan penyahwarnaan kulit ❤️Menjernihkan kulit jadi kulit nampak lebih glowing ❤️Blackhead dan whitehead berkurangan

Itulah kelebihan serum melacep yang osem😍

JOM GRAB PROMO SERUM BULAN NI SEKARANG 😍

#skinncaremarykay
#serum
#serumwajah
#serumnatural #marykaykl
#marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykl #kerjakosong #kerjapartime #kerjafulltime #incomelumayan #careeropportunities
#skincaresnatural
#bellaammara
#letscantik
#practicemakesperfect
#skincares
#cosmetics
#makeuptutorial
#mobilesapa
#homespa
#skincareonline
#kedaionlinemurah2
#spabergerak
#travelfrenly
#massage
#skincareroutine
#fashion
#trending

ASMIDA AS
Independent Beauty Consultant Mary Kay
014 507 9397

Masker Botanical Effects Mary Kay berfungsi merawat secara lembut ke lapisan kulit dermis (dalaman) memperbaiki dan memperbaharui kulit anda dalam masa 15 minit - 2 kali seminggu serta menjimatkan kerana mampu bertahan sehingga 12 bulan untuk 1 tiub :-) Bertindak secara lembut utk :-
✔ Membuang sel kulit mati
✔ Mengurangkan whitehead / blackhead
✔ Memudarkan bekas jerawat
✔ Mengecilkan pori

#marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykl #kerjakosong #kerjapartime #kerjafulltime #incomelumayan #careeropportunities
#skincaresnatural
#bellaammara
#letscantik
#practicemakesperfect
#skincares
#cosmetics
#makeuptutorial
#mobilesapa
#homespa
#skincareonline
#kedaionlinemurah2
#spabergerak
#travelfrenly
#massage
#skincareroutine
#fashion
#trending

Asmida As
Independent Beauty Consultant Mary Kay
014 507 9397

Masker Botanical Effects Mary Kay berfungsi merawat secara lembut ke lapisan kulit dermis (dalaman) memperbaiki dan memperbaharui kulit anda dalam masa 15 minit - 2 kali seminggu serta menjimatkan kerana mampu bertahan sehingga 12 bulan untuk 1 tiub :-) Bertindak secara lembut utk :-
✔ Membuang sel kulit mati
✔ Mengurangkan whitehead / blackhead
✔ Memudarkan bekas jerawat
✔ Mengecilkan pori

#marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykl #kerjakosong #kerjapartime #kerjafulltime #incomelumayan #careeropportunities
#skincaresnatural
#bellaammara
#letscantik
#practicemakesperfect
#skincares
#cosmetics
#makeuptutorial
#mobilesapa
#homespa
#skincareonline
#kedaionlinemurah2
#spabergerak
#travelfrenly
#massage
#skincareroutine
#fashion
#trending

Asmida As
Independent Beauty Consultant Mary Kay
014 507 9397

Clear Proof™ (acne system) by Mary Kay®
.
🌿Clarifying Cleansing Gel - Pencuci berunsur gel mampu membersih secara mendalam untuk menyingkirkan lebihan minyak dan membantu menyingkirkan sel kulit mati.
🌿Blemish Control Toner - Penyegar yang tidak mengeringkan kulit, membersih dengan sempurna dan mengawal kilatan. Ia meninggalkan kesan lembut dan terawat.
🌿Acne Treatment Gel / Spot Solution - Mengandungi tumbuhan yang mampu membasmi kuman jerawat sehingga ke akarnya untuk menghalang kehadiran jerawat dari berulang.
🌿Oil Free Moisturiser - Langkah terakhir penjagaan wajah anda dengan menyapu pelembab bebas minyak untuk menghasilkan lembapan kulit yang seimbang tanpa memberi kesan berminyak atau melekit.

Apa kandungan di dalam set Clear Proof™? ✔Acid Salicilic - agen pembasmi kuman jerawat yang berkesan tanpa meninggalkan kesan parut jerawat.
✔Canadian Willowherb, Burdock Root and Sea Heather - tumbuhan ini dikenali mempunyai faktor yang dapat mengurangkan kemerahan yang dihasilkan oleh jerawat.
✔Charcoal Mask - arang sememangnya dikenali sebagai agen yang mampu membersihkan pori2 muka yang tersumbat dgn menyedut kotoran di dalam pori.
✔Kaolin And Bentonite Clays - tanah liat yg mampu menyerap lebihan minyak yg menjadi punca wajah berkilat.
✔Honeysuckle and Navy Bean extract -
kedua tumbuhan itu memberi kebaikan untuk menyejukkan kulit yg mengalami keradangan dan seterusnya menghalang parut jerawat meninggalkan kesan hitam pada wajah.

#marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykl #kerjakosong #kerjapartime #kerjafulltime #incomelumayan #careeropportunities
#skincaresnatural
#bellaammara
#letscantik
#practicemakesperfect
#skincares
#cosmetics
#makeuptutorial
#mobilesapa
#homespa
#spabergerak
#travelfrenly
#massage
#skincareroutine
#fashion
#trending

Asmida As
Independent Beauty Consultant Mary Kay
014 507 9397

Jika berminat boleh la whatsapp atau call nombor yang tertera..😎
#OkGoBikeWash
#PekerjaDiperlukan
#KerjaKosong

KEMPEN SIFAR TANAM ANGGUR❗
.
.
FRESH GRADUATE❓ INTERNSHIP❓Tiada RESUME dan COVER LETTER untuk permohonan pekerjaan❓ KESUNTUKAN MASA dan TIDAK BEGITU MAHIR❓
.
.
Kini hanya tinggal masukkan info anda di RESUME dan COVER LETTER yang diberi dengan Microsoft Word dan send kepada bakal majikan, MUDAHKAN❓
.
.
⏩ Berminat❓DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #ahmadresume
.
.
🌕 PAKEJ RM15 TERMASUK 🌕
.
✔️ Cover Letter (Bahasa Melayu)
.
✔️ Cover Letter (Bahasa Inggeris)
.
✔️ Surat Internship (Bahasa Melayu)
.
✔️ Surat Internship (Bahasa Inggeris)
.
✔️ Website Wajib Pencarian Kerja Online 2017
.
✔️ Teknik Susunan Sijil Temuduga
.
✔️ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja
.
✔️ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab
.
.
#Resumemurah #Kerjakosong #Jawatankosong #Jjcm #Jomnaikmrt #Konvokesyen #GiatMara #Kptm #Uia #Um #Ukm #Unisel #Uum #Unikl #Upm #Usm #Cyberjaya #Putrajaya #Johor #Kedah #Penang #Melaka #Selangor #Terengganu #Pahang #Kelantan #Perlis #Sabah #Ahmad_Resume

Alhamdulillah.. lagi skali feedback dari anak kutu bacht 1 .. terima kasih @_nat_asya_😘 kerana yakin dan percaya dengan @franerryn_bieyleoytis (FarhanaYusoff) .. #franerrynfeedbackcustemas916 #Emas916 #kutubacht1 #alhamdulillah #nakkahwin #naknikah #nakcantik #kerjakosong #mycoffeeprince #jannanick #kerjakosong

Design ikan emas😂😂 Comei jah 4ekor duk d blkg gitu😁😁😁 Berminat? Mai wasap saya deh... InsyaALLAH, hrga mmpu milik n mampu pakai😍😍😍 http://www.wasap.my/60139259175
#tudungbawal #Eliani #EBE #bawalexklusif #byEliani #elyana #pulangkankasihnya #redvelvet #alifsatar #kerjakosong #mycoffeeprince #sitinordiana #zoeyrahman #neelofahijab #ariani #fareeda #fattzura #noradanish #aamyrarosli

Clear Proof™ (acne system) by Mary Kay®
.
🌿Clarifying Cleansing Gel - Pencuci berunsur gel mampu membersih secara mendalam untuk menyingkirkan lebihan minyak dan membantu menyingkirkan sel kulit mati.
🌿Blemish Control Toner - Penyegar yang tidak mengeringkan kulit, membersih dengan sempurna dan mengawal kilatan. Ia meninggalkan kesan lembut dan terawat.
🌿Acne Treatment Gel / Spot Solution - Mengandungi tumbuhan yang mampu membasmi kuman jerawat sehingga ke akarnya untuk menghalang kehadiran jerawat dari berulang.
🌿Oil Free Moisturiser - Langkah terakhir penjagaan wajah anda dengan menyapu pelembab bebas minyak untuk menghasilkan lembapan kulit yang seimbang tanpa memberi kesan berminyak atau melekit.

Apa kandungan di dalam set Clear Proof™? ✔Acid Salicilic - agen pembasmi kuman jerawat yang berkesan tanpa meninggalkan kesan parut jerawat.
✔Canadian Willowherb, Burdock Root and Sea Heather - tumbuhan ini dikenali mempunyai faktor yang dapat mengurangkan kemerahan yang dihasilkan oleh jerawat.
✔Charcoal Mask - arang sememangnya dikenali sebagai agen yang mampu membersihkan pori2 muka yang tersumbat dgn menyedut kotoran di dalam pori.
✔Kaolin And Bentonite Clays - tanah liat yg mampu menyerap lebihan minyak yg menjadi punca wajah berkilat.
✔Honeysuckle and Navy Bean extract -
kedua tumbuhan itu memberi kebaikan untuk menyejukkan kulit yg mengalami keradangan dan seterusnya menghalang parut jerawat meninggalkan kesan hitam pada wajah.

#marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykl #kerjakosong #kerjapartime #kerjafulltime #incomelumayan #careeropportunities
#skincaresnatural
#bellaammara
#letscantik
#practicemakesperfect
#skincares
#cosmetics
#makeuptutorial
#mobilesapa
#homespa
#spabergerak
#travelfrenly
#massage
#skincareroutine
#fashion
#trending

Asmida As
Independent Beauty Consultant Mary Kay
014 507 9397

Clear Proof™ (acne system) by Mary Kay®
.
🌿Clarifying Cleansing Gel - Pencuci berunsur gel mampu membersih secara mendalam untuk menyingkirkan lebihan minyak dan membantu menyingkirkan sel kulit mati.
🌿Blemish Control Toner - Penyegar yang tidak mengeringkan kulit, membersih dengan sempurna dan mengawal kilatan. Ia meninggalkan kesan lembut dan terawat.
🌿Acne Treatment Gel / Spot Solution - Mengandungi tumbuhan yang mampu membasmi kuman jerawat sehingga ke akarnya untuk menghalang kehadiran jerawat dari berulang.
🌿Oil Free Moisturiser - Langkah terakhir penjagaan wajah anda dengan menyapu pelembab bebas minyak untuk menghasilkan lembapan kulit yang seimbang tanpa memberi kesan berminyak atau melekit.

Apa kandungan di dalam set Clear Proof™? ✔Acid Salicilic - agen pembasmi kuman jerawat yang berkesan tanpa meninggalkan kesan parut jerawat.
✔Canadian Willowherb, Burdock Root and Sea Heather - tumbuhan ini dikenali mempunyai faktor yang dapat mengurangkan kemerahan yang dihasilkan oleh jerawat.
✔Charcoal Mask - arang sememangnya dikenali sebagai agen yang mampu membersihkan pori2 muka yang tersumbat dgn menyedut kotoran di dalam pori.
✔Kaolin And Bentonite Clays - tanah liat yg mampu menyerap lebihan minyak yg menjadi punca wajah berkilat.
✔Honeysuckle and Navy Bean extract -
kedua tumbuhan itu memberi kebaikan untuk menyejukkan kulit yg mengalami keradangan dan seterusnya menghalang parut jerawat meninggalkan kesan hitam pada wajah.

#marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykl #kerjakosong #kerjapartime #kerjafulltime #incomelumayan #careeropportunities
#skincaresnatural
#bellaammara
#letscantik
#practicemakesperfect
#skincares
#cosmetics
#makeuptutorial
#mobilesapa
#homespa
#spabergerak
#travelfrenly
#massage
#skincareroutine
#fashion
#trending

Asmida As
Independent Beauty Consultant Mary Kay
014 507 9397

Clear Proof™ (acne system) by Mary Kay®
.
🌿Clarifying Cleansing Gel - Pencuci berunsur gel mampu membersih secara mendalam untuk menyingkirkan lebihan minyak dan membantu menyingkirkan sel kulit mati.
🌿Blemish Control Toner - Penyegar yang tidak mengeringkan kulit, membersih dengan sempurna dan mengawal kilatan. Ia meninggalkan kesan lembut dan terawat.
🌿Acne Treatment Gel / Spot Solution - Mengandungi tumbuhan yang mampu membasmi kuman jerawat sehingga ke akarnya untuk menghalang kehadiran jerawat dari berulang.
🌿Oil Free Moisturiser - Langkah terakhir penjagaan wajah anda dengan menyapu pelembab bebas minyak untuk menghasilkan lembapan kulit yang seimbang tanpa memberi kesan berminyak atau melekit.

Apa kandungan di dalam set Clear Proof™? ✔Acid Salicilic - agen pembasmi kuman jerawat yang berkesan tanpa meninggalkan kesan parut jerawat.
✔Canadian Willowherb, Burdock Root and Sea Heather - tumbuhan ini dikenali mempunyai faktor yang dapat mengurangkan kemerahan yang dihasilkan oleh jerawat.
✔Charcoal Mask - arang sememangnya dikenali sebagai agen yang mampu membersihkan pori2 muka yang tersumbat dgn menyedut kotoran di dalam pori.
✔Kaolin And Bentonite Clays - tanah liat yg mampu menyerap lebihan minyak yg menjadi punca wajah berkilat.
✔Honeysuckle and Navy Bean extract -
kedua tumbuhan itu memberi kebaikan untuk menyejukkan kulit yg mengalami keradangan dan seterusnya menghalang parut jerawat meninggalkan kesan hitam pada wajah.

#marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykl #kerjakosong #kerjapartime #kerjafulltime #incomelumayan #careeropportunities
#skincaresnatural
#bellaammara
#letscantik
#practicemakesperfect
#skincares
#cosmetics
#makeuptutorial
#mobilesapa
#homespa
#spabergerak
#travelfrenly
#massage
#skincareroutine
#fashion
#trending

Asmida As
Independent Beauty Consultant Mary Kay
014 507 9397

NEW MARY KAY LIMITED EDITION MARY KAY ION MASSAGER !
Launching TODAY..Sold out in Hong Kong in 7 days !! Professional Facial Massaging System to soften dead cells and reduce wrinkles and fine lines on your face. Designed for home use but equally effective as commercial devices used by many skincare professionals. 10 times more effective than traditional hand massaging. Safe to use daily for all skin type. Compact and portable to take it with you anywhere.

Three Phase Ion Treatment:
(-) Ion helps absorption of any cosmetic skincare ingredients deeply into your skin.
(+) Ion Helps get dirt, oil, cosmetic residues, etc out of your skin.
RED LED - improve skin metabolism & rejuvenate.
2 Temperature Setting:-
====================
(1) Hot - Normal Skin = Relieving = Stimulating = Relaxation Massage (2) Cold - Sensetive Skin = Soothing = Calming = Gentle Massage
5 Effective Functions:-
=================== Apply Freshener / softener
(1) "+" ion with heating & vibration
(2) "+" ion & vibration
Apply Facial Serum (3) "-" ion with heating & vibration
(4) "-" ion & vibration

Apply Freshener / softener / facial serum
(5) Red LED

3 Effective Result :-
================== (1) Positive Ion & Vibration = Soften dead skin cells & pores impurities (2) Negative Ion & Vibration = improve skin cells absorptions (3) RED LED = improve skin metabolism & rejuvenate

ℹ Multi-functional integration, to replace the beauty salon equipment, at home can also be easy to use! 👍 Tighten the skin
👍 Better absorb
👍 Improve sensitive skin and strengthen acne skin
👍 Sterilization and stabilization
👍 Activate wake up cells
👍 Promote blood circulation
👍 Improve skin smoothness

Everybody must have this tools...
Only for Beauty Lover... #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykl #kerjakosong #kerjapartime #kerjafulltime #incomelumayan #careeropportunities
#skincaresnatural
#bellaammara
#letscantik
#practicemakesperfect
#skincares
#cosmetics
#makeuptutorial
#mobilesapa
#homespa
#spabergerak
#travelfrenly
#massage
#skincareroutine
#fashion
#trending

Kami buat bisnez ni tak de lah terus dapat 4, 5 angka ❗️ Kami pun bermula dengan 2-3 angka bonus.
Nampak keciknya bonus pada mulanya kan...sebab tu ramai yg tak suka buat bisnez. Lebih suka kerja makan gaji. Start kerja je gaji dah besar.
Ada kerja hakiki memanglah bagus. Tapi kerja mana yg gajinya boleh naik berganda2 tiap bulan, tiap tahun❓Sebab tu gaji kerja hakiki kita gunakan untuk menampung kehidupan sedia ada.

Tapi untuk kehidupan yg lebih baik kita buatlah bisnez part time..sebab itu lah kami berbisnez part time bersama #projekSTG..ONLINE sejaa‼️ Ada MENTOR, ILMU dan SISTEM yg telus.

Tak perlu banyak sebab pun untuk bermula. Yg penting HATI ADA MAHU...😘 Nak menjadi sebahagian dari kami❓
Jom ask me 👇👇👇
www.wasap.my/60127929957/protege

Biz Online | Modal RM50
#projekSTG #viral #story #mydream
#2GAJIsebulan #onlinebusiness
#CATchampions #shoppingph
#TerbaikDisember #shoppingonline
#DiamondCHEPAH #onlineshopping #bazaar #bazar #masak #resepi #kopi #coffee #wanita #kerjakosong #buatduitonline #tambahpendapatan #duit #wang #bonus

Kami memerlukan tenaga pekerja.tak mahir xpa.bole di tunjuk ajar.janji bole tekan mesin.yg penting bertangungjawab dan jujur❤️ #kerjakosong#tukangjahit#ikbn#kolejkomuniti#giatmara#mara#alorsetar#kedah#

Hi u olls..siapa suka set seperti ini? Mary Kay ade Product baru tau dan super gile bestt! Siapa tak grab memang RUGI. Nak cari barang hantaran? Hah ni memang sesuai. Nak buat GIFT untuk yang tersayang? Yess ini lah yg paling best. Ade tiga jenis yg mempunyai bau yg berlainan. Apepun bergantung pada u olls. Cik ima suka yang PINK. Soft sangat bau dia taaau!
.
Siapa suka? Bulan ni Mary Kay berbesar hati tau nak bagi something pada u olls. So let PM cik ima. Cik ima akan explain more details. Lambat grab menangis tepi bucu katil la u olls nanti 😂
.
💛💙💜💚❤
Visit ig: Maryk_ima
www.wasap.my/60183975027

#roadtoumrah #marykaykl #marykayselangor #maykayjohor #marykaykulai #beautyconsultantmarykay #marykaypreloved #kerjapartime #kerjakosong

STUDENT NK JANA PENDAPATAN SENDIRI?
.
Fie nk bantu korang utk jana pendapatan sendiri
🍃TANPA MODAL
🍃TIDAK PERLU SIMPAN STOK
.
Hanya perlu daftar sebagai ahli
.
Dan setiap agent akan dibimbing oleh
👍SUPPORT GROUP
👍PERSONAL COACH
.
Apa keistimewaan lain?
🌸DAPAT BELI PRODUK DENGAN HARGA AHLI
🌸DAPAT CASH BONUS
🌸DAPAT CAR BONUS
🌸DAPAT CONVENTION BONUS
.
Jom, berminat boleh pm atau whatsapp terus,
Fiefaizal (011-33330257)
.
*3 seats left for this month
.
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleesibu #shakleesarawak #shakleemurah #shakleemalaysiamurah #shakleemurahmalaysia #shakleebajet #shakleepromo #promosishaklee #promosimalaysia #hargapromo #shakleestudent #espshaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #bcomplexshaklee #omegaguardshaklee #alfalfashaklee #lecithinshaklee #herblaxshaklee #agentwanted #dropshipwanted #agentwantedmalaysia #dropshipwantedmalaysia #kerjakosong #janaincome #janapendapatan #bisnesonline

Aplikasi Ajaib..
Tgok testimoni2 HANGAT!!..
Berminat nak tempah 1 aplikasi ajaib ni?
.
Sila Klik link Di Bio Untuk Bace Maklumat Selanjutnya

http://j.mp/2Atjnfs
http://j.mp/2Atjnfs
http://j.mp/2Atjnfs

Fast Respon Whatsapp +601121310014

#buatduit #Projek1kSeminggu #jutawanapps #duitextra #gajimasuk #komisen #agent #partime #fulltime #bisnesonline #kerjakosong #jawatankosong #pasifincome #aktifincome #janapendapatan #pelaburan #investment #kerjasambilan #programonline #usahawan #bisnes #jutawanonline

FUNGSI VIVIX
.
🍃memperbaiki SEL DNA
🍃melambatkan PENUAAN
🍃memperbaiki TENAGA SEL
🍃menghalang PENIMBUNAN PROTEIN ROSAK
.
Jom dapatkan Vivix pada Disember ini
.
Beli 6, PERCUMA 1
Beli 2, DISKAUN 5%
.
Anda akan diberi KEAHLIAN PERCUMA, tak payah bayar RM80
.
And Fie ada something special utk korang tau, khas utk customer Fie saja
.
Whatsapp,
Fiefaizal,
011-33330257
.
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleesibu #shakleesarawak #shakleemurah #shakleemalaysiamurah #shakleemurahmalaysia #shakleebajet #shakleepromo #promosishaklee #promosimalaysia #hargapromo #shakleestudent #espshaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #bcomplexshaklee #omegaguardshaklee #alfalfashaklee #lecithinshaklee #herblaxshaklee #agentwanted #dropshipwanted #agentwantedmalaysia #dropshipwantedmalaysia #kerjakosong #janaincome #janapendapatan #bisnesonline

FUNGSI VIVIX
.
🍃memperbaiki SEL DNA
🍃melambatkan PENUAAN
🍃memperbaiki TENAGA SEL
🍃menghalang PENIMBUNAN PROTEIN ROSAK
.
Jom dapatkan Vivix pada Disember ini
.
Beli 6, PERCUMA 1
Beli 2, DISKAUN 5%
.
Anda akan diberi KEAHLIAN PERCUMA, tak payah bayar RM80
.
And Fie ada something special utk korang tau, khas utk customer Fie saja
.
Whatsapp,
Fiefaizal,
011-33330257
.
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleesibu #shakleesarawak #shakleemurah #shakleemalaysiamurah #shakleemurahmalaysia #shakleebajet #shakleepromo #promosishaklee #promosimalaysia #hargapromo #shakleestudent #espshaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #bcomplexshaklee #omegaguardshaklee #alfalfashaklee #lecithinshaklee #herblaxshaklee #agentwanted #dropshipwanted #agentwantedmalaysia #dropshipwantedmalaysia #kerjakosong #janaincome #janapendapatan #bisnesonline

done hantar lagi 30 tong sabun ke kmaman, terengganu. ni repeated customer.
.
senang je biz sabun. sambil2 pakai sendiri, boleh jual. sabun pun tahan . dijamin 2 tahun x rosak jadi jangan bimbang fikirkan risiko kerugian.nk try biz?
.
dm /ws 0199777489
.
#kerjakosong
#kerjaparttime
#jawatankosong
#bisnessantai
#sabunborong
#sabundirectkilang
#jomniaga
#berniagasunnah
#sabunbaju
#ppim

NEW MARY KAY LIMITED EDITION MARY KAY ION MASSAGER !
Launching TODAY..Sold out in Hong Kong in 7 days !! Professional Facial Massaging System to soften dead cells and reduce wrinkles and fine lines on your face. Designed for home use but equally effective as commercial devices used by many skincare professionals. 10 times more effective than traditional hand massaging. Safe to use daily for all skin type. Compact and portable to take it with you anywhere.

Three Phase Ion Treatment:
(-) Ion helps absorption of any cosmetic skincare ingredients deeply into your skin.
(+) Ion Helps get dirt, oil, cosmetic residues, etc out of your skin.
RED LED - improve skin metabolism & rejuvenate.
2 Temperature Setting:-
====================
(1) Hot - Normal Skin = Relieving = Stimulating = Relaxation Massage (2) Cold - Sensetive Skin = Soothing = Calming = Gentle Massage
5 Effective Functions:-
=================== Apply Freshener / softener
(1) "+" ion with heating & vibration
(2) "+" ion & vibration
Apply Facial Serum (3) "-" ion with heating & vibration
(4) "-" ion & vibration

Apply Freshener / softener / facial serum
(5) Red LED

3 Effective Result :-
================== (1) Positive Ion & Vibration = Soften dead skin cells & pores impurities (2) Negative Ion & Vibration = improve skin cells absorptions (3) RED LED = improve skin metabolism & rejuvenate

ℹ Multi-functional integration, to replace the beauty salon equipment, at home can also be easy to use! 👍 Tighten the skin
👍 Better absorb
👍 Improve sensitive skin and strengthen acne skin
👍 Sterilization and stabilization
👍 Activate wake up cells
👍 Promote blood circulation
👍 Improve skin smoothness

Everybody must have this tools...
Only for Beauty Lover... #marykaykl #kerjakosong #kerjapartime #kerjafulltime #incomelumayan #careeropportunities
#skincaresnatural
#bellaammara
#letscantik
#practicemakesperfect
#skincares
#cosmetics
#makeuptutorial
#mobilesapa
#homespa
#spabergerak
#travelfrenly
#massage
#skincareroutine

PERHATIAN!!! Sekali lagi
WALK-IN INTERVIEW akan diadakan dengan kerjasama antara
< Gain Forlife Academy & Servay Hypermarket >

Pelbagai jawatan kosong ditawarkan, untuk seluruh cawangan Servay di Sabah. Termasuk cawangan baru yang akan dibuka di sekitar daerah Tenom.

Antaranya :
✅ Floor Executive ✅ Supervisor
✅ Assistant Supervisor
✅ Group Leader ✅ Sales Assistant

Masa > 9.00 pagi - 1.00 tengahari

Datanglah beramai-ramai

#gainforlifeacademy #servayhypermarket #walkininterview #synergizingthehumancapitalneedsthroughtvet #vacancy #kerjakosong #seluruhsabah #sabah #kkcity #retailindustry

"Stop waiting for things to happen, go out and make them happen 😇."
.
.
Jom qualify Moscow sama sama! 😃😃😃
.
.
#publicmutual #unittrust #wasiat #savings #investment #monthlysavings #educationplan #millionaire #jawatankosong #kerjakosong #geny #financialfreedom #vibworld #vibstyle #vibfamily #kerjakosongmalaysia #kerjakosongkl
.
We are Unit Trust Consultants. Join our team today!

IG: @vibworld
FB:Victory Inspire Billionaires
YouTube: VIB World
Contact : 0172184211 or 0192788303

CEO @michamid
GAM @tunkuketrieliana

CANTIK SAMBIL MERAWAT ❤️ TIMEWISE MIRACLE (ANTI PENUAAN) .
Siapa yang nak kulit kekal muda🙋🙋🙋 Semua orang nak. Tapi tak tau nak pilih yang mana. Rapat sini nak bagitau. .
Dengan set skincare Timewise Miracle mampu mengekalkan kejelitaan kita semua walaupun usia semakin meningkat . Set ni ada 4 items. 🎀Cleanser 3in1 🎀Age fighting Moisturizer 🎀Day solution 🎀Night solution

Fungsi :- . . 📍Menanggalkan sel kulit mati, mengurangkan fine lines dan kedutan, fokus utk pastikan kulit sentiasa lembap dan membina kulit semula. . . 📍Timewise Day Solution kaya dengan ramuan botani utk membantu cergaskan sel kulit mati at the same time dpt menghalang UVA&UVB (ancaman matahari). . . 📍Timewise Night Solution merupakan anti penuaan yg dpt merangsang kolagen utk melicin dan memejalkan kulit. .
Set ni sgttt sesuai untuk semua jenis kulit dengan dua formula. Yang berumur 30 tahun keatas dah boleh start pakai 😍. .
CEPAT GRAB. . . Meh wssp meh. Asmida As | Your trusted Beauty Consultant | 014 507 9397

#marykaykl #kerjakosong #kerjapartime #kerjafulltime #incomelumayan #careeropportunities
#skincaresnatural
#bellaammara
#letscantik
#practicemakesperfect
#skincares
#cosmetics
#makeuptutorial

JAWATAN KOSONG ; (TETAP) **Sesi interview untuk kemasukan JANUARI 2018** • Bekerja hanya 5 Hari Seminggu.
• Elaun tetap RM3,000 berserta skim Komisen yang Menarik
• Bonus tahunan sehingga RM20,000 setahun • Trip mewah Syarikat ke Luar Negara 2 kali setahun
• Keutamaan kepada pemegang Diploma & Ijazah
• Berkenderaan sendiri dan Memiliki Lesen Memandu
• Pejabat Operasi terletak di Oasis Square Ara Damansara
• Berpengalaman dibidang Perbankkan adalah satu kelebihan ⚠️⚠️⚠️ PERHATIAN BUAT SEMUA CALON ⚠️⚠️⚠️ P/S ; Anda tidak akan mungkin meraih peluang #KERJAYA dengan hanya meletakkan komen #PM. Jadilah calon yang Bijak, Proaktif dan Bersemangat 👍🏼 Ambil langkah pertama sekarang, hubungi ; 📞012.440.9857 (telefon sekarang)
📲http://wasap.my/+60124409857 👈🏼(klik sekarang)
📧 izzhodotbiz@gmail.com (Hantar CV & Resume sekarang)
http://wasap.my/+60124409857

#JawatanKosong #kerjakosong #job #kerja #kerjaya

"Go confidently in the direction of your dreams! Live the life you've imagined 🌈." -Thoreau
.
.
Sesiapa yang mencari peluang pekerjaan boleh hubungi kami 📱📱📱
.
.
#publicmutual #unittrust #wasiat #savings #investment #monthlysavings #educationplan #millionaire #jawatankosong #kerjakosong #geny #financialfreedom #vibworld #vibstyle #vibfamily #kerjakosongmalaysia #kerjakosongkl
.
We are Unit Trust Consultants. Join our team today!

IG: @vibworld
FB:Victory Inspire Billionaires
YouTube: VIB World
Contact : 0172184211 or 0192788303

CEO @michamid
GAM @tunkuketrieliana

Begin your career with Ciba Vision, Johor. Let's join their team!

Semakin ramai yg nampak peluang untuk beli,simpan & gandakan Bitcoin di platform cavallord..Anda bila lagi??..
.
Jom beli Bitcoin hari ini..
.
Untuk KEMUDAHAN masa DEPAN! 😃👍 .
.
📲 Call/Whatsapp : +601121310014
.
🆓 Free Register Now!
https://cavallord.com/Ijoy

GET YOUR BITCOIN SAVING ACCOUNT TODAY! .
.
#partime #fulltime #bisnesonline #kerjakosong #jawatankosong #pasifincome #aktifincome #janapendapatan #pelaburan #investment #kerjasambilan #programonline #usahawan #bisnes #jutawanonline #jutawanbitcoin

PHP PROGRAMMER WANTED!

Post: Intermediate PHP Programmer
Based: Shah Alam (can opt to work from home)
Salary: RM1800 -RM2500

For more info, please click the link below:
www.tutorkami.my/vacancy-intermediate-php-programmer

#jobvacancy #work #job #kerja #kerjakosong #kerjakosongmalaysia #jobsearch #jobsearchmalaysia #fulltime #career #careeropportunity #workfromhome #programmer #php #bettertutors #betterresults #tutorkami #malaysia

SIDE INCOME BERSAMA CUCKOO

ANDA PATUT BACA NI JIKA:
Anda masih runsing memikirkan kos sara hidup yg tinggi, minyak naik pn susah hati dan hutang masih panjang untuk dilunaskan.

Saya nak ajak anda buat side income sama ada part time atau full time.
Kalau yg bekerja boleh buat secara santai-santai 😉

KENA BAYAR KER??
✔ Percuma. Yer x perlu bayar yuran Pendaftaran.
✔ Tak perlu simpan stok

KENAPA CUCKOO??
✔ Syarikat yg establish dari Korea
✔ Iklan pemasaran melalui TV, Surat khabar & radio.
✔ Produk yg berkualiti & mampu milik.
✔ Group support yg sentiasa ada untuk membantu anda.

Apa Job Scope anda?
✔ Promote produk secara online atau Offline. Pilihan di tangan anda.
✔ Key in order melalui system.
✔ Pastikan proses pembelian lancar dari pendaftaran hingga produk sampai ke rumah customer.

Income mcm mana?
✔ Commission base. Lagi byk jual, lg byk anda dpt.
✔ Personal sales incentive. Jual 5 unit dapat RM700. Jual 10 unit dapat RM3000 dan seterusnya.

MASIH RAGU-RAGU??
Boleh google tentang produk Cuckoo & layari official website www.cuckoo.com.my

JIKA ANDA BERMINAT & BERSEDIA DGN LANGKAH PERTAMA UNTUK BEBAS HUTANG, SILA CLICK WHATSAPP LINK ⬇⬇⬇⬇ www.wasap.my/60194019698

PENTING KE MEDICAL CARD ??? 💳

Semoga menjadi pedoman buat sahabat-sahabat yang belum mempunyai medical card.

Kita hanya merancang. Allah yang tentukan.
#SemogaElyanaCepatSembuh

Liyana Dzulkefflee,
Fulltime Agent Great Eastern Takaful
☎️📞0193747052

#GreatEasternTakaful #Hibah #medicalcard #medikalkad #medicalkad #medikalkadterbaik #medicalkadterbaik #takafulmedikalkad #takafulmedicalcard #medicalcardtakaful #insurans #insurance #kerjaparttime #jobvacancy #workfromhome #sales #salesjob #carikerja #kerjakosong #kerjadarirumah #kerjabest #kerjasenang #kerjamudah #takafulpenting #takaful #fulltimeagent

Membuat delivery ke Belait
.
.
Thanks for the Support
.
.
Boss jua, kuli jua, tukang cuci keta jua, tukang hantar jua.. .
.
Dibuka & beri peluang berKerja Arah local, inda jua urg mau
.
.
Inda apa la 😂 beKarih beJarih Dulu
.
.
Lapas keSulitan Nanti ada KeSenangan
.
.
#carprobrunei #localbusiness #msme #kerjakosong #carproeraser #carproceriglass #carproessence #brunei #seria #belait

My first comeback! Alhamdulilah rezeki Allah bagi , jum ada sesiapa nk bangunkn kedai ni sama sama?? Okay disebabkn itu jawatan kosong dibuka sekarang! Kedai di batu pahat, berhadapan balai polis kg merdeka, diberi keutamaan untuk org batu pahat dan juga prempuan, Gaji kita boleh cerita, kalau ada orang kluang pun tak kesah, kalau ada lelaki nk pun tk kesah aku trima tapi keutamaan ialah prempuan, ahhh kalau btul2 nk smua tu bole deal lah! Haha, yg bestnya rumah penginapan DISEDIAKAN! Yg nk merantau tu tkpyah pening2 nk fikir dduk mne, sbb tu aku kata org kluang pun aku tk kesah! Okay apa2 dm aku📩📩📩📩 #kerjakosong #jobvacancy #batupahat #kluang #chef #chefon #entrepreneur

TIMEWISE MIRACLE (ANTI PENUAAN) .
Siapa yang nak kulit kekal muda🙋🙋🙋 Semua orang nak. Tapi tak tau nak pilih yang mana. Rapat sini nak bagitau. .
Dengan set skincare Timewise Miracle mampu mengekalkan kejelitaan kita semua walaupun usia semakin meningkat . Set ni ada 4 items. 🎀Cleanser 3in1 🎀Age fighting Moisturizer 🎀Day solution 🎀Night solution

Fungsi :- . . 📍Menanggalkan sel kulit mati, mengurangkan fine lines dan kedutan, fokus utk pastikan kulit sentiasa lembap dan membina kulit semula. . . 📍Timewise Day Solution kaya dengan ramuan botani utk membantu cergaskan sel kulit mati at the same time dpt menghalang UVA&UVB (ancaman matahari). . . 📍Timewise Night Solution merupakan anti penuaan yg dpt merangsang kolagen utk melicin dan memejalkan kulit. .
Set ni sgttt sesuai untuk semua jenis kulit dengan dua formula. Yang berumur 30 tahun keatas dah boleh start pakai 😍. .
CEPAT GRAB. . . Meh wssp meh. Asmida As | Your trusted Beauty Consultant | 014 507 9397

#marykaykl #kerjakosong #kerjapartime #kerjafulltime #incomelumayan #careeropportunities

Ibu Mengandung😍😍Mesti tertanya-tanya leh ke pakai Mary Kay ni ??? 🤰🤰🤰
.
.
Ini jawapannya wahai preggy mother 👇👇👇
.
💁Mary Kay Skin Care antara skincare yang selamat digunakan sepanjang proses kehamilan kerana produk Mary Kay 100% daripada tumbuhan semulajadi 😊
.
💁Pada yang menggunakannya mesti tahu, pencuci muka tidak berbuih (buih itu datang dari bahan kimia) :
.
🌕 Pelembap teksturnya sangat lembut🐝
🌕 Cair tidak likat🐝
🌕 Tidak berbau🐝
🌕 Bebas kimia🐝
.
Itu yang dicari !! 😉 Jadi ia selamaattt untuk ibu2 mengandung wahhhhh 🌈🌈🌈
.
#tipskincare #mkuser #mk4ever #mklover
#marykaybeautyconsultant
#produkmarykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykl #kerjakosong #kerjapartime #kerjafulltime #incomelumayan #careeropportunities
#skincaresnatural
#bellaammara
#letscantik
#practicemakesperfect
#skincares
#cosmetics
#makeuptutorial
#mobilesapa
#homespa
#spabergerak
#travelfrenly
#massage
#skincareroutine
#fashion
#trending

Siapa sini masih tak tahu produk #marykay tu produk ape???🙋‍♀️🙋‍♀️ Marykay telah berada di dunia sejak 1963.
Produk kosmetik top 5 global.
UNISEX tau.
40 buah negara telah bersama marykay termasuk Asia Pacific.
Marykay sering buat CHARITY ,awk purchase awk telah sumbangkn sebahagian kpd bdn yg memerlukan.

Best ke best marykay ni😘😘? #aina_seniorBeautyconsultantmarykay

#career #peluangkerjaya #kerjakosong #marykaymalaysia #tipskecantikan #selangor #negerisembilan #malaysia #johor #sabah #sarawak #penang #perlis #kedah #lelaki #perempuan #cantik #sihat #botanical #mua #awesome #worldwide

Marked down price!!! RM49/PCS
RM49/PCS

BELI 2 HELAI RM90
BELI 2 HELAI RM90

SIZE :FREE SIZE (FIT FROM S TO L)

WHATSAPP 0145364168

BUTIK AAHORA
759, Bangunan SEDC, Kemasik, Kemaman, Terengganu
(Berhadapan dengan TMG KEMASIK dan berdekatan dengan 7Eleven)

#blousecantikmurah #blousemurah #blouseborong #blousesulam #blouse #peniagaonline #blousecantik #blousemuslimah #blouselabuh #butikkemaman #butikonline #kerteh #kemaman #terengganu #kerjakosong #dropship #bajupejabat #bajukasual #bajuperempuan #tudungonline #tudungmurah #tudungcantik #bajumurah #bajuraya #pallazomurah #pallazocantik

We are Hiring (Fulltime Positions Available) ✔ Chef - 1
✔ Kitchen Helper/ Cook Assistant - 2
✔ Waiter/ Waitress - 3

Should you be interested, kindly DM us on our official Facebook page at Outskirts Eatery or Personal Facebook/Ig Casey Jovial @casey.jovial
Or @adamshamil

#vacancy #kerjakosong #kerjakosongsabah #wearehiring #sabahan #food #cook #waiters #waitress #like4like #foodbeverages #kotakinabalu #outskirts #outskirtseatery

Salam and Greetings All!
.
We have successfully conducted interview sessions for the candidate(s) that have been shortlisted for the job opening posted earlier. We must say that we are very impressed with the quality level of candidates that attended the session.
.
Nothing beats giving candidates a good news and for that, we will be start calling the successful candidates to join us very very soon and partake in elevating #UMPHoldings business to the greater height!
.
For the unsuccessful ones, #DontGiveUp because of one bad chapter in your life. Keep trying and we wish you all the best in your future endeavor!
.
For those who still wish to forward your resume for our *possible* future hiring, please do so and submit your CV to hra@umpholdings.my.
.
And also please follow our FB and IG @UMPHoldings for any updated info / activities!
.
Your Preferred Business Partner,
HRA Unit of UMP Holdings
.
#UMPH #fromHRAwithlove #vacancykuantan #vacancypahang #kerjakosongkuantan #kerjakosong #kuantan #pahang

Fresh from oven😍😍..kwn sekolah kak aina dpt rasai perbezaan sebelum guna #marykay dgn selepas guna🤗🤗🤗 Kulit makin moist dan tak kasar😍😍 #aina_beautyconsultantmarykay
#marykayMalaysia
#botanical #minerals
#since1963 #top5globalBranding #peluangkerjaya #kerjakosong #selangor #negerisembilan #malaysia #kuliitcantik
#tipskecantikan

Most Popular Instagram Hashtags