#kerepekubimasin

MOST RECENT

Separuh kerepek dah settle tinggal separuh lagi. Sis cuba deliver kerepek ke tangan pelanggan minggu ni .... terima kasih order dari saya #kerepekubipedas #kerepekcheese #kerepekbawang #kerepekpisangtanduk #kerepekubiladahitam #kerepekbbq #kerepekubimasin #kerepekubipedaskering #kerepekdhal #tempeyek #maruku #cakarayam #batangburuksedap. ....sayang ketat korang 😍😍😍

Assalammualaikum..alahamdulillah.. #kerepekpadu terima kasih cikgu cantik.. oder utk kwn2 sekali.. πŸ€—
.
mai pakat oder banyak2..oder lebih 5 atau 10 ke atas free 1 bungkus tau..penghantar di EON big BTHO (setiap hari), Klang Valley Pada Sabtu & Ahad sahaja. Padu ke Paduu πŸ’ͺ
.
.
KENAPA KEREPEK PADU?
β–ͺ potongan yg lebih besar
β–ͺ nipis pulak tu
β–ͺ semestinya lebih rangup
β–ͺ rasa die sangat lah padu
β–ͺ bila makan terasa padu gila .
.
SEBAB TU PADU!! Tak percaya? Cubalah 1
Oder pantas ke - 017 660 6030
.
.
#kerepekubipadu #kerepekpisangpadu #lebihbesardaribiasa #kerepekubimasin #kerepekubipedas #kerepekpisang #sayajualkerepek #sayajualmurah #makantakingat #besardanrangup #cubasekalipastinaklagi #sedapgila #padugila

Assalammualaikum..alahamdulillah.. #kerepekpadu stok RAYA SYAWAL.. Semua ni dh ada yg punya..
.
mai pakat oder banyak2..oder lebih 5 atau 10 ke atas free 1 bungkus tau..penghantar di EON big BTHO (setiap hari), Klang Valley Pada Sabtu & Ahad sahaja. Padu ke Paduu πŸ’ͺ
.
.
KENAPA KEREPEK PADU?
β–ͺ potongan yg lebih besar
β–ͺ nipis pulak tu
β–ͺ semestinya lebih rangup
β–ͺ rasa die sangat lah padu
β–ͺ bila makan terasa padu gila .
.
SEBAB TU PADU!! Tak percaya? Cubalah 1
Oder pantas ke - 017 660 6030
.
.
#kerepekubipadu #kerepekpisangpadu #lebihbesardaribiasa #kerepekubimasin #kerepekubipedas #kerepekpisang #sayajualkerepek #sayajualmurah #makantakingat #besardanrangup #cubasekalipastinaklagi #sedapgila #padugila

Menyiapkan tempahan raya.. 😬
Kerepek pedas basah antara yang terlaris setiap kali menjelang hari lebaran.. 😘😘😘
#bammetfoodhubkajang #kerepekpisangtanduk #kerepekpedas #kerepekkajang #kerepekubimasin #kerepeksedap #kerepekmurah #kerepekpedasbasah

Assalamualaikum..😊 Atas permintaan ramai, stok kerepek pedas basah ditambah lagi, tapi terhad, hanya 15kg sahaja. Habis maka habis lah.. Lepas raya pulak ya. Hehehe.. Jadi siapa cepat dia dapat.. Berminat terus Whatapps admin 019 335 6804. 😍😍😍 #bammetffodhubkajang
#kerepeksedap #kerepekpisangtanduk #kerepekkajang #kerepekpedasbasah #kerepekmurah #kerepekubimasin #rempeyek

Kami dah restock #kerepekubimasin & #kerepekubipedas dalam bekas versi RAYA tau.
Kat mana?? 🌼 Bazar Mega Raya, 🌺 @Stadium Pasir Gudang..
🌸 Kedai Lot No. 41.. Maaf sangat2.. Stok sangat limited tau!!
Promosi malam raya pon dah bermula.. cepat-cepat dapatkan kerepek anda! πŸ€— 🌻 Stok PAKET RAYA 🌻
Β½kg rm12
1kg rm20 🌷 Stok BOTOL RAYA 🌷
1botol rm8
2botol rm15 🌾 Stok JAJAN RAYA 🌾
Kerepek pisang rm5
Tepung pedas rm3

RAYA JANGAN TAK RAYA!! πŸ˜ŽπŸ˜‰πŸ˜Š p/s: sila bawak duit lebih, barang pompuan murah-murah pon ada dijual kat KEDAI LOT 41 ni.. barang makeup @rosetyara_pasirgudang , tudung pon ade tau! sis pon dah terjebak..hehe rugi kalau tak beli.. raya setahun sekali!

Stok raya..!! 🐝 @Bazar Mega Raya Stadium Pasir Gudang
🌼🌼 Kedai Lot No. 41 🌼🌼 1 paket rm12
2 paket rm20 πŸ˜‰πŸ˜‰ #kerepekubimasin
#kerepekubipedas
#kerepekraya

Produk kami Root of Food di Petronas Desa Cemerlang 😁
#jemariusahawanjohor
#kerepekubimasin
#kerepekubipedas
#kerepekubi

Mai lekaihhhh! Siapa yg takde #kerepekraya lagi, meh order cecepat. Stok dah tak banyak dah 😱
.
πŸ”₯JEJARI UBI PEDAS
πŸ”₯RM17 sebalang
.
.
😁Kerepek dapat, balang pon dapat. Balang tu boleh pakai balik nanti. Letak gula ke, tepung ke, spaghetti ke. Tak pun korang jual kat apek kitar semula tu. Dapat duit πŸ€‘πŸ€‘
.
#JomOrder sekarang
Jom Whatsapp laju-laju
πŸ“²013-7667 939

Mai lekaihhhh! Siapa yg takde #kerepekraya lagi, meh order cecepat. Stok dah tak banyak dah 😱
.
πŸ”₯KEREPEK UBI PEDAS
πŸ”₯RM17 sebalang
.
.
😁Kerepek dapat, balang pon dapat. Balang tu boleh pakai balik nanti. Letak gula ke, tepung ke, spaghetti ke. Tak pun korang jual kat apek kitar semula tu. Dapat duit πŸ€‘πŸ€‘
.
#JomOrder sekarang
Jom Whatsapp laju-laju
πŸ“²013-7667 939

Mai lekaihhhh! Siapa yg takde #kerepekraya lagi, meh order cecepat. Stok dah tak banyak dah 😱
.
πŸ”₯KEREPEK UBI KARI
πŸ”₯RM17 sebalang
.
.
😁Kerepek dapat, balang pon dapat. Balang tu boleh pakai balik nanti. Letak gula ke, tepung ke, spaghetti ke. Tak pun korang jual kat apek kitar semula tu. Dapat duit πŸ€‘πŸ€‘
.
#JomOrder sekarang
Jom Whatsapp laju-laju
πŸ“²013-7667 939

Mai lekaihhhh! Siapa yg takde #kerepekraya lagi, meh order cecepat. Stok dah tak banyak dah 😱
.
πŸ”₯KEREPEK UBI ORIGINAL / MASIN
πŸ”₯RM15 sebalang
.
.
😁Kerepek dapat, balang pon dapat. Balang tu boleh pakai balik nanti. Letak gula ke, tepung ke, spaghetti ke. Tak pun korang jual kat apek kitar semula tu. Dapat duit πŸ€‘πŸ€‘
.
#JomOrder sekarang
Jom Whatsapp laju-laju
πŸ“²013-7667 939

Our new packaging for Petronas station 😍😍
#kerepekubimasin
#kerepek
#sedap

Raya nak dekat nie??
Mana nak cari kerepek untuk raya nie???
Jom kita order dekat @kerepekterlajaklaris .
LAST ORDER : 1/6/2018
.
3 HARI LAGI TAU...
.
Cepat order dengan @kerepekterlajaklaris
.
βœ… KEREPEK UBI PEDAS BASAH
.
βœ… KEREPEK UBI MASIN
.
βœ… KEREPEK PISANG TANDUK
.
βœ… KEREPEK BAWANG
.
Nak order boleh klik link di bawah
πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
http://kerepekterlajaklaris.wasap.my
http://kerepekterlajaklaris.wasap.my
http://kerepekterlajaklaris.wasap.my
.
#kerepekraya #kerepek #kerepekmurah #kerepekmurahmalaysia #kerepekubi #kerepekubipedas #kerepekubimasin #kerepekpisang #kerepekpisangtanduk #kerepekubipedasbasah #kerepekbawang #kuihraya #kuihrayasedap #kerepeksedap #kerepek2018

Assalamualaikum
Alhamdulillah atas permintaan ramai kami restock kerepek raya lagi. 😍
Tapi hanya 2 jenis kerepek yang kami open order.
Sapa2 yang minat boleh terus roger kak yan tau 😍

Wassup :0179024905 🍴Kerepek ubi masin rm7/500g
🍴Kerepek pisang abu rm15/500g **Tempahan dibuka selagi stock masih ada ☺

Area: Bangi, Dengkil, Putrajaya
#kerepekranggup #kerepekubimasin #kerepekpisangabu #kerepeksedap #kerepekraya2018 #bangi #putrajaya #dengkil

Salam 13 Ramadhan ☺️
.
Siapa kat sini peminat kerepek ubi? πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈπŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ
Kami ada jual macam-macam jenis kerepek ubi yg rangup lagi sedap πŸ˜‹
.
.
⚑️Ubi Original (Masin)
⚑️Ubi Spicy (Pedas)
⚑️Ubi Curry (Kari)
⚑️Jejari Ubi (Hot Stick)
.
Di pek dalam balang cantik, tak perlu tukar balang dah! Yang pastinya tak lemau, tak masuk angin πŸ˜ƒ
.
Stok terhad sgt ni. Sesiapa nak selit order cecepat Whatsapp. Minggu depan kita mula distribute.
.
Jom Whatsapp laju-laju
πŸ“²013-7667 939

Kepek den bertingkek-tingkek πŸŽΌπŸ˜†πŸ€©
.
Tak sangka jejari ubi ni HOT SELLING πŸ”₯
Ramai pulak order yang ni
.
Ye..ye..sabau ler bagi kakak packing dulu
Tau ler dah tak sabau nak mengudap 🀀
.
Siapa nak selit order meh Whatsapp segera sebelum stok licin
.
πŸ“² 013-7667 939
.
#kerepekraya #kerepekrangup

Balang-balang ni semua kakak cuci dulu tau!
.
Cuci, keringkan dan lap. Kakak ada sejenis penyakit geli nak terus pakai. Jadi semua beratur kat sinki untuk dibersihkan 😊
.
Leceh?? Tidak sama sekali. Itu tanggungjawab untuk diri sendiri & customer. Alhamdulillah takde rasa bersalah ☺️

Most Popular Instagram Hashtags