[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kerepekubimasin

523 posts

TOP POSTS

kerepek kerepek kerepek. sg pelek mali. mlm esok repack balik. rabu delivery. pesanan melalui wasap ye.
#0193682500
#kerepekpisangtanduk
#kerepekubipedas
#kerepekubimasin

Kerepek Ubi!!
Kerepek Bawang!!!!
500gm - RM10

Kerepek Pisang Tanduk!!
500gm - RM18

COD Putrajaya

#kerepekubimasin #kerepekraya #kerepekubi #sayajualkerepek #putrajayavendor

Sayang2 akak semua.. Yg mana dok tunggu kerepek besok akan deliver ye.. Sorry sgt2 sbb akak la ni sbtu kena kje half day.. 🙏😘 #izzati_dapuribu #kerepekubimasin #kerepekubipedasbasah #doorgifts #homemade

Sahur apa tu??? Heee..makan kerepek ke? Meh try kerepek ubi pedas Ni meh..ianya, kering, rangup dan tidak muak
.
RM 12
.
Berminat??? Whatsapp la 013-3399663 or dm ya... cod pun boleh 😀
.
.
#sayajual#sayajualkerepek #kerepekubipedas #kerepekviral #kerepekubimasin #rempeyek #kualalumpur #codklcc #codavenuek #makanmakan #kerepek #alisomkerepek#sayajualmakanan #kerepekmurahmalaysia#kerepekmurah#kerepekraya #kudapkudap #sedap#semua #lofattah #meletop#ilofayou

Kerepek Pun ada tau....nnti kite amik gmbar besa mana bekas kerepek ni..
Yang mana yg da tau..nak order??? Boleh whatsapp 013-3399663 or dm tau😀
.
Cod available around kl and selected area of selangor
.
#sayajual#sayajualkerepek #kerepekubipedas #kerepekviral #kerepekubimasin #rempeyek #kualalumpur #codklcc #codavenuek #makanmakan #kerepek #alisomkerepek#sayajualmakanan #kerepekmurahmalaysia#kerepekmurah#kerepekraya #kudapkudap #sedap#semua #lofattah #meletop#ilofayou

Siapkan oder utk tokei restoran. 🍴☕🍧 Nak letak kat kedai dia. Smbil tgk bola ⚽⚾⛳🎾 sambil kudap2. #kerepekubimasin #kerepekubipedasbasah #izzati_dapuribu utk tempahan 📞 012-6615264

Pulun KEDAH pulun.. Ehh.. Tiba2 lak 😝😝 jom pulun bungkuih kerepek utk tokei kedai makan.. Oder bnyk so ceq kena buat slow2.. Esok nak hantaq dah.. #izzati_dapuribu #kerepekubimasin #kerepekubipedasbasah #doorgifts

MOST RECENT

Jualan paling lariss ‼️‼️Kerepek Ubi Cheese & Kerepek Ubi Sambal Sira. Paling banyak permintaan. Alhamdulillah done pack utk yg order. Yg nk next month pon dh book siap2 tau. Uolls tunggu apa lagi, jom whatsapp 017-5116522 skrg 😍
#kerepeklipis #kualalipis #kendurikahwin #kendurinikah #kerepekubipedas #kerepekubimasin #kerepeklipis #kerepekmurah #kerepekubipedas #kerepekubisambal #majlisrasmi #goodiebag #kualalipis #raub #bentong #jerantut #kualalumpur #lunas #kulim #kedah

Hai goodmorning. 70 peks ready to delivery. Yg masih belum merasa kerepek & kacang from kudapkudap_sedap boleh pm skrg ye, ataupon boleh follow fb kudapkudap_sedap n ig @kudapkudap_sedap.
Kami menyediakan perkhidmatan beli borong kerepek & kacang.
Sesuai untuk dijadikan kudapan waktu menonton tv bersama keluarga, dimakan santai2 dan sesuai utk majlis kenduri kahwin. Jom pm @kudapkudap_sedap skrg utk sbrg pertanyaan 👍🏻atau boleh whatsapp ke 017-5116522
#kerepeklipis #kualalipis #kendurikahwin #kerepeklipis #kerepekpedas #kendurikahwin #kerepekubi #kerepekmurah #kerepekubimasin #kerepekubi #jejariubi #kualalipis #raub #bentong #gentinghighland #kualalumpur #shahalam #lunas #kulim #padangserai #majliskeramaian #majlisnikah #food #foodmalaysia

Hujan-hujan ni memang layan tau kalau tgok tv sambil makan kerepek/kacang by @kudapkudap_sedap. Kami jual pek kecil juga tau, kalau nk beli by kilo pn boleh, nak beli borong pun boleh tauuu. Nk jamu tetamu utk majlis kahwin pn boleh, nk buat goodies pon boleh. Macam2 boleh buat tau dgn kerepek/kacang by @kudapkudap_sedap. Jom pm kami skrg 😘😘😘
#kualalipis #kerepeklipis #kerepekmurah #kerepekubi #kerepekubipedas #kerepekmurah #kualalipis #kerepekjejari #kerepekubimasin #kerepekpedas #kerepeksambal #foodporn #foodie #kualalipis #raub #bentong #gentinghighland #kualalumpur #kulim #lunas #padangserai

Jejari Ubi Masin by kudapkudap_sedap. Ready nak fly besok ke kantin kilang,kuala lipis. Alhamdulillah. Terima Kasih yg order, yg repeat order, regular customer n new customer. Korg nk kenduri? Tp tk tahu nak jamu apa dkt tetamu? Jom tgok2 fb kudapkudap_sedap atau direct ke ig @kudapkudap_sedap. Boleh order utk pek yg kecil, boleh makan santai2 bersama family n kenkawan uolls, atau boleh juga order untuk dijadikan goodies. Selain tu kami sgt mengalu-alukan belian secara borong. Sbb ape? Sbb korg akan dpt hrga yg jauh lg murah tau bila beli borong. Jom boleh pm kami skrg ye😘

#kualalipis #kerepeklipis #kerepekmurah #kerepekubi #kerepekubipedas #kerepekmurah #kualalipis #kerepekjejari #kerepekubimasin #kerepekpedas #kerepeksambal #foodporn #foodie #kualalipis #raub #bentong #gentinghighland #kualalumpur #kulim #lunas #padangserai

TAHUKAH ANDA? .
.
penghantaran yang abg bagi tiada cas walau satu sen pun jika anda menetap disekitar KUALA LUMPUR? .
.
yaaaaa... hanya dengan minimum pembelian 2 bungkus, anda layak mendapat servis FREE DELIVERY!!!!!!! .
.
BERMINAT? .
.
boleh hubungi abg di 017-6914120 utk pembelian. 😌😌 .
.
*TIADA HAD PEMBELIAN jika anda berdekatan dengan BALAKONG/BANDAR TUN HUSSEIN ONN. .
#kerepek #kerepekubipedaskering #kerepekjejaribilis #kerepeksedap #kerepekubipedasbasah #kerepekubimasin #kerepekbawang #kudapan #abangkerepek

puan ni beli bundle trus.. abg bg diskaun sbagai tanda terima kasih.. alhamdulillah.. tq beli ye .. 😌😌😌 #kerepek #kerepeksedap #kerepekubi #kerepek #kerepekubimasin #kerepekubipedas #kerepekubipedasbasah #kerepekubipedaskering #kerepekbawang #kerepekjejaribilis

Terima Kasih semua yg order. Jumaat ( 25/8) ada cod di area KL dan Petaling Jaya ya. Isnin (28/8) cod di kawasan Lunas, Kulim dan Padang Serai. Cod semua slps zohor. Utk tempahan boleh pm atau whatsapp 017-5116522
.
.
.
.

Assalamualaikum dan salam sejahtera, kami di kudapkudap_sedap menerima tempahan kerepek / kacang. Sila pm atau whatsapp untuk sebarang pertanyaan mengenai perkhidmatan, harga dan jenis kerepek yg disediakan.
Whatsapp 017-5116522
Follow facebook @kudapkudap_sedap
Follow ig : @kudapkudap_sedap

Raya Haji dah makin dekat? Tak sempat nak buat biskut atau kuih? Jangan risau, kami ada pelbagai jenis kerepek dan kacang. Stok mencukupi sehingga Raya Haji ni ye. Bukan sahaja utk Raya Haji, malah sesuai juga utk di dijadikan kudapan masa tengah menonton tv bersama keluarga dan rakan2, dan juga sesuai di jadikan goodies untuk tetamu di majlis-majlis keramaian atau kenduri kahwin. Kami masih menerima tempahan. --------------------------------------- Kudapkudap_sedap sesuai untuk : ✅Dijadikan kudapkudap semasa menonton tv
✅Sesuai untuk Hari Raya dan lain-lain perayaan
✅Dijadikan goodies untuk tetamu Majlis nikah, Majlis Kenduri Kahwin, Aqiqah, dan sebagainya. ❗️Untuk pembelian 500pcs-1000pcs dan borong, tempahan haruslah dibuat SEBULAN sebelum tarikh pickup/delivery/pos ❗️ ❗️❗️Kami juga mengalu-alukan pembelian secara borong ❗️❗️❗️ ❗️ ❗️❗️❗️Lagi banyak anda beli, lagi banyak diskaun yang anda akan dapat❗️❗️❗️❗️ ✨✨✨Jom order dengan kami sekarang✨✨✨ Macam mana nak tempah?
Boleh whatsapp di 017-5116522
whatsapp di 017-5116522
atau

Boleh follow ig kami
@kudapkudap_sedap
@kudapkudap_sedap
@kudapkudap_sedap

Boleh juga pm kami di facebook dan dm kami di instagram 🚗🚗🚗🚗Kami juga menyediakan perkhidmatan delivery di kawasan Kuala Lipis dan sekitarnya🚗🚗🚗🚗 Anda diluar kawasan Kuala Lipis???
Jangan risau, kesemua order boleh di pos.
Whatsapp 0175116522 UNTUK SEBARANG PERTANYAAN.

#kualalipis #kendurikahwin #kualalumpur #kulim #kerepekmurahmalaysia #kerepekubipedas #kerepeksedap #kerepekubimasin

Terima Kasih semua yg order. Jumaat ( 25/8) ada cod di area KL dan Petaling Jaya ya. Isnin (28/8) cod di kawasan Lunas, Kulim dan Padang Serai. Cod semua slps zohor. Utk tempahan boleh pm atau whatsapp 017-5116522
.
.
.
.

Assalamualaikum dan salam sejahtera, kami di kudapkudap_sedap menerima tempahan kerepek / kacang. Sila pm atau whatsapp untuk sebarang pertanyaan mengenai perkhidmatan, harga dan jenis kerepek yg disediakan.
Whatsapp 017-5116522

Follow facebook @kudapkudap_sedap
Follow ig : @kudapkudap_sedap

Raya Haji dah makin dekat? Tak sempat nak buat biskut atau kuih? Jangan risau, kami ada pelbagai jenis kerepek dan kacang. Stok mencukupi sehingga Raya Haji ni ye. Bukan sahaja utk Raya Haji, malah sesuai juga utk di dijadikan kudapan masa tengah menonton tv bersama keluarga dan rakan2, dan juga sesuai di jadikan goodies untuk tetamu di majlis-majlis keramaian atau kenduri kahwin. Kami masih menerima tempahan. --------------------------------------- Kudapkudap_sedap sesuai untuk :
✅Dijadikan kudapkudap semasa menonton tv
✅Sesuai untuk Hari Raya dan lain-lain perayaan
✅Dijadikan goodies untuk tetamu Majlis nikah, Majlis Kenduri Kahwin, Aqiqah, dan sebagainya. .
.
.
❗️Untuk pembelian 500pcs-1000pcs dan borong, tempahan haruslah dibuat SEBULAN sebelum tarikh pickup/delivery/pos
.
.
.
❗️ ❗️❗️Kami juga mengalu-alukan pembelian secara borong ❗️❗️❗️ .
.
.
❗️❗️❗️❗️Lagi banyak anda beli, lagi banyak diskaun yang anda akan dapat❗️❗️❗️❗️ .
.
.
✨✨✨Jom order dengan kami sekarang✨✨✨ .
.
.
Macam mana nak tempah?
Boleh whatsapp di 017-5116522
whatsapp di 017-5116522 .
.
.
atau

Boleh follow ig kami
@kudapkudap_sedap
@kudapkudap_sedap
@kudapkudap_sedap
.
.
. 🚗🚗🚗🚗Kami juga menyediakan perkhidmatan delivery di kawasan Kuala Lipis dan sekitarnya🚗🚗🚗🚗 .
.
.
Anda diluar kawasan Kuala Lipis???
Jangan risau, kesemua order boleh di pos. .
.
.
Whatsapp 0175116522 UNTUK SEBARANG PERTANYAAN.

#kualalipis #kendurikahwin #kualalumpur #kulim #kerepekmurahmalaysia #kerepekubipedas #kerepeksedap #kerepekubimasin

👍🏻👍🏻 Nak buat kenduri senang je sekarang ni, tk payah susah susah nak pack sendiri, tempah saja dan kami akan siapkan untuk anda.
Whatsapp 017-5116522
Fb : kudapkudap_sedap
Ig : @kudapkudap_sedap
.
.
.
#majliskawin #majlisnikah #bentongpahang #raubnightbazaar #kualalipis #kendurikahwin #kulimkedah #kerepekmurah #kerepekubimasin #kerepekubipedas #kerepekubisambal

Open order for Kerepek Ubi Cheese, Kerepek Ubi Pedas, Kerepek Ubi Masin.. Wassap 0132811214 b4 this saturday!
#kerepekubi#kerepekubipedas#kerepekubimasin#rangup#fresh#pedas#basah#ubichesse#ubi#joho#jb#jdt#malaysia#singapore#halalfoodsg#kgmelayu#muafakatjohor#kudap#ngopi#ngeteh

Alhamdulillah selesai penghantaran kerepek bapok sedap untuk hari ni. Kerepek tu untuk diletakkan didalam goodybeg. Yang datang ambik ni wakil dari pengantin. Terima Kasih :-) Saya Jual dengan harganya yee
#sayajual #sayajualkerepek #kerepekbapoksedap #bapoksedap #borong #goodybeg #doorgift #goodies #pengantin #kenduri #kendurikahwin #kendurikawen #malaywedding #kerepek #kerepekbawang #kerepekubimasin #terimakasih #negaraku #cod #rezeki #usahatanggaberjaya #nevergiveup #hustle

Thanks assistant mr husband. Siap utk deliver. Penduduk area Taman Ehsan,Kepong boleh dptkn #kerepekubimasin #kerepekubipedasbasah di Restoran Najath.. #doorgifts #homemade #akakjuai #izzati_dapuribu

lama abg tak payung testimoni cust. abg payung salah satu nya ye. alhamdulillah.. feed back yang baik. berminat? meh wassap abg untuk pembelian #kerepek #kerepekubi #kerepekmurah #kerepeksedap #kerepekubipedas #kerepekubimasin #kerepekubipedasbasah #kerepekubipedaskering #kerepekbawang #kerepekbawangsedap #kerepekjejaribilis #kerepekdelivery #kerepekviral

*KEREPEK UBI RANGGUP*
✅UNTUK MAKAN RINGAN HARIAN📺🎼☕⚽🎮
✅UNTUK PELBAGAI ACARA DAN MAJLIS🎂🎊🎉
✅UNTUK TEMPAHAN PELBAGAI PERAYAAN🌜🎊
✅UNTUK GOODIES JUGA DITERIMA 🎁
📌 JENIS JENIS KEREPEK
🔎kerepek ubi pedas kering
🔎Kerepek ubi pedas basah
🔎Kerepek ubi masin
🔎Kerepek ubi perisa keju ( cheese )
🔎Kerepek ubi perisa jagung
🔎Kerepek ubi perisa kari
🔎Kerepek ubi racik
📦 Berat : 500g / peket 💲RM10
📦 Berat : 5kg / bundle 💲RM70
(📝 tempahan sebelum hari Jumaat )
🚛COD = Felda Ulu Tebrau, sekitar Tiram, sekitar Desa cemerlang, Pasir Gudang, Senai, kulai dan skudai..
📱010 - 321 4154 HISHAM
📱011 - 1520 5368 MALINA
🏠Lokasi jualan : felda ulu tebrau
📋Dapatkan maklumat COD sekiranya kawasan anda tidak dinyatakan diatas.
💼rakan niaga dialu - alukan
#kerepek
#kerepekubi #kerepekubimasin #kerepekubipedasbasah #kerepekubipedaskering #kerepekubikari #kerepekubicheese #kerepekubiracik
#ubicrunch
#goodies
#souvenirs
#gift

Most Popular Instagram Hashtags