[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kerepekubimasin

MOST RECENT

Assalamualikum.. salam semua..alhamdulillah.. alang2 ke office tu kite bwk 2 oder #kerepekpadu ni.. nnt sampai office msti ade penyakit berjangkit nk tambah oder..😆. Itu biasa..kite boleh hantar tau..baru padu 💪
.
.
mai pakat oder banyak2..oder lebih 5/10 ke atas free 1 bungkus tau..akan kami hantar dengan padu nya!!! Padu ke Paduu 💪
.
.
KENAPA KEREPEK PADU?
▪ potongan yg lebih besar
▪ nipis pulak tu
▪ semestinya lebih rangup
▪ rasa die sangat lah padu
▪ bila makan terasa padu gila .
.
SEBAB TU PADU!! Tak percaya? Cubalah 1
Oder pantas ke - 017 660 6030

#kerepekubipadu #lebihbesardaribiasa #kerepekubimasin #kerepekubipedas #kerepekpisang #sayajualkerepek #sayajualmurah #makantakingat #besardanrangup #cubasekalipastinaklagi #sedapgila #padugila

Assalammualaikum..alahamdulillah.. selamat berhujung minggu..lepak2 kt depan tv tu sambil2 la mkn #kerepekpadu ni..ralit2 tgok movie..sedar2 da abis sebalang katanye..😅.. mai oder mai..
.
.
#kerepekubipadu #kerepekpisangpadu #lebihbesardaribiasa #kerepekubimasin #kerepekubipedas #kerepekpisang #sayajualkerepek #sayajualmurah #makantakingat #besardanrangup #cubasekalipastinaklagi #sedapgila #padugila

Assalamualikum.. salam semua..alhamdulillah..terima kasih ashuman oder #kerepekpadu ... mkn semasa buat kerja di office katanya..hihi br semangat nk buat kerja kn..😆 br ada umph!!
.
.
mai pakat oder banyak2..oder lebih 5/10 ke atas free 1 bungkus tau..akan kami hantar dengan padu nya!!! Padu ke Paduu 💪
.
.
KENAPA KEREPEK PADU?
▪ potongan yg lebih besar
▪ nipis pulak tu
▪ semestinya lebih rangup
▪ rasa die sangat lah padu
▪ bila makan terasa padu gila .
.
SEBAB TU PADU!! Tak percaya? Cubalah 1
Oder pantas ke - 017 660 6030

#kerepekubipadu #lebihbesardaribiasa #kerepekubimasin #kerepekubipedas #kerepekpisang #sayajualkerepek #sayajualmurah #makantakingat #besardanrangup #cubasekalipastinaklagi #sedapgila #padugila

Assalamualikum..alhamdulillah.. mari oder 10 bungkus, kita bg 1free #kerepekpadu ..haha bebaloi kan.. & oder 5 ke atas kami hantar dengan padu nya!!! Padu ke Paduu 💪
.
.
KENAPA KEREPEK PADU?
▪ potongan yg lebih besar
▪ nipis pulak tu
▪ semestinya lebih rangup
▪ rasa die sangat lah padu
▪ bila makan terasa padu gila .
.
SEBAB TU PADU!! Tak percaya? Cubalah 1
Oder pantas ke - 017 660 6030

#kerepekubipadu #lebihbesardaribiasa #kerepekubimasin #kerepekubipedas #kerepekpisang #sayajualkerepek #sayajualmurah #makantakingat #besardanrangup #cubasekalipastinaklagi #sedapgila #padugila

Assalamualikum..alhamdulillah.. misi menghantar #kerepekpadu ke lokasi hari ini..mai pakat oder banyak2 maiii..oder 5 ke atas kami hantar dengan padu nya!!! Padu ke Paduu 💪
.
.
KENAPA KEREPEK PADU?
▪ potongan yg lebih besar
▪ nipis pulak tu
▪ semestinya lebih rangup
▪ rasa die sangat lah padu
▪ bila makan terasa padu gila .
.
SEBAB TU PADU!! Tak percaya? Cubalah 1
Oder pantas ke - 017 660 6030

#kerepekubipadu #lebihbesardaribiasa #kerepekubimasin #kerepekubipedas #kerepekpisang #sayajualkerepek #sayajualmurah #makantakingat #besardanrangup #cubasekalipastinaklagi #sedapgila #padugila

Assalamualikum.. salam semua..alhamdulillah.. #kerepekpadu dah pon di restock..stock membukit ni ha..semua ni dh ada yg punya..next trip akan restock lg..tunggu di hantar ke owner masing2 je..😉 ini mcm la baru padu 💪
.
.
mai pakat oder banyak2..oder lebih 5/10 ke atas free 1 bungkus tau..akan kami hantar dengan padu nya!!! Padu ke Paduu 💪
.
.
KENAPA KEREPEK PADU?
▪ potongan yg lebih besar
▪ nipis pulak tu
▪ semestinya lebih rangup
▪ rasa die sangat lah padu
▪ bila makan terasa padu gila .
.
SEBAB TU PADU!! Tak percaya? Cubalah 1
Oder pantas ke - 017 660 6030

#kerepekubipadu #lebihbesardaribiasa #kerepekubimasin #kerepekubipedas #kerepekpisang #sayajualkerepek #sayajualmurah #makantakingat #besardanrangup #cubasekalipastinaklagi #sedapgila #padugila

Assalamualikum.. salam semua..alhamdulillah..terima kasih akak ni oder #kerepekpadu tau...oder utk kwn2 sekali pulak tau..br ump! 💪
.
.
mai pakat oder banyak2..oder lebih 5/10 ke atas free 1 bungkus tau..akan kami hantar dengan padu nya!!! Padu ke Paduu 💪
.
.
KENAPA KEREPEK PADU?
▪ potongan yg lebih besar
▪ nipis pulak tu
▪ semestinya lebih rangup
▪ rasa die sangat lah padu
▪ bila makan terasa padu gila .
.
SEBAB TU PADU!! Tak percaya? Cubalah 1
Oder pantas ke - 017 660 6030

#kerepekubipadu #lebihbesardaribiasa #kerepekubimasin #kerepekubipedas #kerepekpisang #sayajualkerepek #sayajualmurah #makantakingat #besardanrangup #cubasekalipastinaklagi #sedapgila #padugila

.
.
TQVM to Sis Lisa from Port Dickson sebab beli borong kerepek dgn @kerepek_mart .... .
.
Klu anda perlukan kerepek dlm jumlah yg byk, kami boleh hantar ke rumah anda...
sila whatsapp kami utk perbincangan 👇🏽👇🏽👇🏽
0195905992 @ klik link whatsapp dekat profile ig kami yer...
.
.
#kerepek #kerepekmurah #kerepekrangup #kerepeksedap #kerepekubi #kerepekpisang #kerepekubipedasbasah #codmeratarata #opakkari #jagungpilus #kerepekubimasin #kerepekbawang #nakborongpunboleh #goodies #kenduri #majliskahwin #goodiesbag #jajan #kamijualkerepek #instafood #pornfood #postagepunboleh #food #delicious #instagood

Assalamualikum..alhamdulillah..KEREPEK UBI ORIGINAL.. nikmatilah rasa kerangunpannya & potongannya yg besar pasti akan merindui nya 😍..anda oder kami hanatar..zassss 🚗 sampai terus..
.
.
mai pakat oder banyak2..oder lebih 5/10 ke atas free 1 bungkus tau.. akan kami hantar dengan padu nya!!! Padu ke Paduu 💪
.
.
KENAPA KEREPEK PADU?
▪ potongan yg lebih besar
▪ nipis pulak tu
▪ semestinya lebih rangup
▪ rasa die sangat lah padu
▪ bila makan terasa padu gila .
.
SEBAB TU PADU!! Tak percaya? Cubalah 1
Oder pantas ke - 017 660 6030

#kerepekubipadu #lebihbesardaribiasa #kerepekubimasin #kerepekubipedas #kerepekpisang #sayajualkerepek #sayajualmurah #makantakingat #besardanrangup #cubasekalipastinaklagi #sedapgila #padugila

Assalamualikum..alhamdulillah..KEREPEK UBI SPICY .. nikmatilah rasa pedas2 manis2 nya..pasti akan merindui nya 😍..anda oder kami hanatar..zassss 🚗 sampai terus..
.
.
mai pakat oder banyak2..oder lebih 5/10 ke atas free 1 bungkus tau.. akan kami hantar dengan padu nya!!! Padu ke Paduu 💪
.
.
KENAPA KEREPEK PADU?
▪ potongan yg lebih besar
▪ nipis pulak tu
▪ semestinya lebih rangup
▪ rasa die sangat lah padu
▪ bila makan terasa padu gila .
.
SEBAB TU PADU!! Tak percaya? Cubalah 1
Oder pantas ke - 017 660 6030

#kerepekubipadu #lebihbesardaribiasa #kerepekubimasin #kerepekubipedas #kerepekpisang #sayajualkerepek #sayajualmurah #makantakingat #besardanrangup #cubasekalipastinaklagi #sedapgila #padugila

Assalamualikum..alhamdulillah.. KEREPEK PISANG sedang2 masin+manis nye..anda oder kami hanatar..zassss 🚗 sampai terus..
.
.
mai pakat oder banyak2..oder lebih 5/10 ke atas free 1 bungkus tau.. akan kami hantar dengan padu nya!!! Padu ke Paduu 💪
.
.
KENAPA KEREPEK PADU?
▪ potongan yg lebih besar
▪ nipis pulak tu
▪ semestinya lebih rangup
▪ rasa die sangat lah padu
▪ bila makan terasa padu gila .
.
SEBAB TU PADU!! Tak percaya? Cubalah 1
Oder pantas ke - 017 660 6030

#kerepekubipadu #lebihbesardaribiasa #kerepekubimasin #kerepekubipedas #kerepekpisang #sayajualkerepek #sayajualmurah #makantakingat #besardanrangup #cubasekalipastinaklagi #sedapgila #padugila

Assalamualikum..alhamdulillah.. harini nak hantar #kerepekpadu ni ke bangsar..bertukar tuan, tuannya pon da xsabar nk mkn😆. anda oder kami hanatar..zassss 🚗 sampai terus..
.
.
mai pakat oder banyak2..oder lebih 5/10 ke atas free 1 bungkus tau.. akan kami hantar dengan padu nya!!! Padu ke Paduu 💪
.
.
KENAPA KEREPEK PADU?
▪ potongan yg lebih besar
▪ nipis pulak tu
▪ semestinya lebih rangup
▪ rasa die sangat lah padu
▪ bila makan terasa padu gila .
.
SEBAB TU PADU!! Tak percaya? Cubalah 1
Oder pantas ke - 017 660 6030

#kerepekubipadu #lebihbesardaribiasa #kerepekubimasin #kerepekubipedas #kerepekpisang #sayajualkerepek #sayajualmurah #makantakingat #besardanrangup #cubasekalipastinaklagi #sedapgila #padugila

Jom ramai ramai serbu program my best buy esok di psa😘 cik faa ada bukak gerai esok, sesiapa yg nk chocolate bear boleh dtg untuk dapatkan ok😉❤️ #kerepek #kerepekubijejari #kerepekubimasin #chocolatebear #kerepekrangup #kerepeksedap #kerepekmurah #kerepekmurahmalaysia #psa #mybestbuy

.
🛍🛍
Ubi masin (biasa)....60sen x 60packs... Alhamdulillah...Sapa nk order bleh whatsapp kami 👉🏼 0195905992

🤝Antara kerepek2 yg kami ada🤝
1- Ubi Pedas Basah
2- Ubi Kari
3- Ubi Masin (Biasa)
4- Jagung Pilus Biasa
5- Jagung Pilus Pedas
6- Opak Kari
7- Kerepek bawang
8- Pisang Tanduk Masin
9- Kacang Polong
10- Keropok kacang dhal
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Semuanya sedapppp...sila whatsapp kami utk harga dan penghantaran..terima kasih


👩🏻‍💼🙎🏻‍♂️Agen di perlukan....

🚛🚚 COD .
👉🏼Bandar Puncak Alam
👉🏼Meru
👉🏼Setia Alam
👉🏼Bukit Raja
👉🏼Desa Coalfields
👉🏼Saujana Utama
👉🏼Alam Budiman / Puncak Perdana
👉🏼Sg Buloh
👉🏼Subang
👉🏼Damansara Damai
👉🏼Kota Damansara
👉🏼Petaling Jaya
👉🏼Masjid Negara
👉🏼Pantai Dalam
👉🏼Bangsar
👉🏼UM
👉🏼Bukit Damansara
.
👉🏼Sekitar Penang
👉🏼Kedah
.
Postage everywhere...!!!
.
.
#foodporn #terbaik #kerepekubi #food #foodlover #instafood #ubipedasbasah #rasasekalipastinaklagi #malaysianfood #customerfeedback #testimoni #love #photooftheday #kerepekubimasin #alhamdulillah #makanan #kerepeksedap #instashopmalaysia #malaysian #kapitking #vscomalaysia #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #igshop #rangupdansedap #kerepek #kamimencariagen #malaysia #KL #universitymalaya

Pos semalam, hari ni dah selamat sampai. Hehe. Cepat kan? 😊
.
"Makan tak leh nak berhenti walaupun pedas". Kata customer. Hihi.
.
Kerepek kami lain macam sikit tau. 😂. Bila dah makan tu, lagi pedas lagi terasa nak makan.
Ketagih weh. Haha. 😆
.
Ada yang nak order?. WhatsApp 013-2946493 ya. Semua kerepek baru, fresh, ranggup dan sedap tau.
.
#tamancannaught
#tamantundrismail
#amyramar
#kerepek_rizqin
#kerepekubimasin
#baazaronline
#baazarpaknil
#igshopping
#sungaibesi
#desatasik
#bandartunrazak
#lrtsungaibesi
#tasikpermaisuri
#tamanmidah
#shahalam
#klang
#readystok
#sayajualmakanan
#sayajualkerepek
#doorgiftkahwin
#doorgiftkahwinmurah
#kerepekubipedasrizqin

Chocolate bear🐻, kerepek ubi jejari dan kerepek ubi masin😋 sesiapa nk order boleh pm especially pelajar PSA yg rasa perlukan makanan untuk mengunyah dekat kelas, time study, time buat assignment boleh order😊 sekali kunyah, susah nak berhenti😋 #kerepek #chocolatebear #kerepekubijejari #kerepekubimasin #kerepekmurah #kerepeksedap #psa

Jajan Sihat rm7.50/pax
#kerepekubipedasbasah
#kerepekubipedaskering
#kerepekubimasin
Nak suh cod ?? Wasap no ni 01125572388

Most Popular Instagram Hashtags