#kepak

MOST RECENT

#kepak sayap besi

Masih cun malacun abam2 hakak2
Tak lari mana dah kalau dapat,
Nak ku jilat2.
#shoei #biru #mata #hitamku #kepak #sayap #terbang #tinggi

#assalamualaikum#selamat malam#kerja malam hari sik ada milik sapa2 milik drikpun jwk#kepak ngntok sik ada masa nak layannnn mentor bguz gik cas mata k esok hari jak😴😴boring mentor ya sik best😂penin palak💆💻

The Irish Beef man says #beefisback . I told him it never left. After too long of a break it was time to get back to what I know best. Thanks to Kepak and Irish Hereford Prime for the opportunity. #judgingbeef #beefneverleft #irishbeef #kepak #IrishHerefordPrime

peneman dikala sepii. .
#on❌on
#vapeon💨

#SayyidFriedChicken Today’s Special.... 🦀 #KetamCrispy
🍄 #CendawanCrispy
🐔 #FiletAyam
🥖 #KeropokLekor
🍗 #AyamGoreng #Kepak #Peha
🍟 #Fries
Eh lupe bgtau..bleh tambah sos cheese tau 🧀

#RangupNyumNyumSedappp!!! #SayaJual #SungaiRamalDalam #FriedChicken

#kepak o-zone
#f14

Nah libasan #kepak Alayna Dress. KakD open lagi order tapi stock sangat terhad. Yang tak nak pre-order this is for you kakD ada readystock. Ada 3 warna cuci je mata kat @miyaamuslimah ada baju raya dan baju belum raya pun ada 😁
.
.
Any details please wassap kakD terus .
.
.
#Jubah #jubahdress #jubahcantik #jubahdinner #jubahraya #jubahraya2018 #jubahbest #jubahcomel #jubahsedondon #dress

"Im back..." my least favorite back wkout sbb sakit tengkok..but i try..huhu😊💪
#gymbuddy#cikgudin#lastnite#sebu#kepak#arnoldschwarzenegger

#Kepak 1

Most Popular Instagram Hashtags