#kening

8650 posts

TOP POSTS

Калининград- город гортензии 🏵
Прогулялись в Центральном парке, мне очень понравилась территория, есть в нем какая -то таинственная история. Огромные деревья ,кроны которых поднимаются в небо, тишина, всё очень завораживает . И вообще район за зоопарком мой самый любимый в Калининграде. 🌸А где вам нравится гулять? В парках или наоборот в городских ландшафтах ? 🌸
#калининград #kening #keningsberg #гортензия

#Kening 😂

"Sengaja kubiarkan kulitku hitam supaya orang lain kelihatan cerah" .
.
.
Hmmm
#kening #gigiputih #muslimsenandung #kakmiramuks

Isi parcel dalam kereta sebab tak cukup plastik 😂😂😂. #Kening mata ori ok 😝😝 .

Legend wuuuu..😆😆 #jebeng#kening#garang#kasutpink

#Kening 😅

walaupun tok dah mcm atok atok. tapi kening tok xgugur okayyyyy.
#kening

Member susah senang 🙌

#bukanpontengsekolah#kening#taiklalat

MOST RECENT

Testimoni maskara Mary Kay
.
Yeayy , nampak panjang , lentik kan bulu mata kakak2 cantik saya 😘👏👏👏 Tak payah nak susah2 pakai bulu mata palsu dah , take time jugak kan nak pakai bulu mata palsu tu , cerewet aje . Yang jenis tak suka lambat , pakai je mascara ni . Hasilnya anda boleh nampak cantik dan bergaya walaupun hanya dengan maskara 😊😊
.
Berminat ? Boleh whatsapp saya 😊
.
Khalilah | 019-9947933 👩📱
www.wasap.my/60199947933
Mary Kay Beauty Consultant
.
#TESTIMONIMASKARAMARYKAY #TAKBOLEHCOPYAYATNGAMBAR #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykaypasirmas #marykayproducts #marykaycosmetics #ultimatemascara #lashlovewaterproofmascara #waterproofmascara #lashlovemascara #lashprimer #maskara #mascara #maskarakalisair #cosmetics #kosmetik #produkkecantikan #mua #makeupartismalaysia #beautifulwoman #brow #lash #bulumata #kening

Ready stock uolsss. Cpg brow definer macam mua bellaz pakai dah sampai, boleh order ya ❤
.
CPG BROW DEFINER
3 pilihan kod
.
(SOFT BROWN / CARAMEL/ BROWN CHOCOLATE)
.
RM39 exclude postage
RM8 SM/ RM12 SS
.
Berminat untuk detail dan order whatsapp +60132578036 sekarang!
.
.
#cpg #cikpuangojes #eyebrow #eyebrowcpg #cpgeyebrow #muabellaz #bellaz #bellazmua #kening #setkening #setkeningcpg #sayajual #sayajualsayapakai #visitmyigmalaysia

Ready stock uolsss. Cpg brow definer macam mua bellaz pakai dah sampai, boleh order ya ❤
.
CPG BROW DEFINER
3 pilihan kod
.
(SOFT BROWN / CARAMEL/ BROWN CHOCOLATE)
.
RM39 exclude postage
RM8 SM/ RM12 SS
.
Berminat untuk detail dan order whatsapp +60132578036 sekarang!
.
.
#cpg #cikpuangojes #eyebrow #eyebrowcpg #cpgeyebrow #muabellaz #bellaz #bellazmua #kening #setkening #setkeningcpg #sayajual #sayajualsayapakai #visitmyigmalaysia

Ready stock uolsss. Cpg brow definer macam mua bellaz pakai dah sampai, boleh order ya ❤
.
CPG BROW DEFINER
3 pilihan kod
.
(SOFT BROWN / CARAMEL/ BROWN CHOCOLATE)
.
RM39 exclude postage
RM8 SM/ RM12 SS
.
Berminat untuk detail dan order whatsapp +60132578036 sekarang!
.
.
#cpg #cikpuangojes #eyebrow #eyebrowcpg #cpgeyebrow #muabellaz #bellaz #bellazmua #kening #setkening #setkeningcpg #sayajual #sayajualsayapakai #visitmyigmalaysia

1 RM22 shj. Dapat free berus skli taw.
2 Rm50 skli pos & free berus jugak.
Kaler available: Grey & Koko.
Whatsapp saya 01161187166.
Nak COD? Boleh, kat LRT Ampang.
#sayajualinai #hibrows #makeupmalaysia #lokalah #sayajualbaju #sayajualdress #prelovedmalaysia #inaikening #sayajualinai #inaikeninghalal #sayajualmakeup #kelantan #selangor #kajang #kening #tutorialmakeup #tutorialkening #inaikeningampang #ampang #sayajualpreloved #sayajualprelovedmalaysia

Siapa2 yang memang suka pakai maskara tu , boleh la slow2 pakai maskara Mary Kay pulak , mesti jatuh hati punyalah 😊 Kalau maskara biasa tu , ada yang senang comot , kadang2 bulu mata pon boleh tercabut sekali . Aiyoo 😅 .
.
1. Eye Opening VOLUME with MK Ultimate Mascara
- Formula eksklusif dengan kesan maksimum untuk memanjang dan melebatkan bulu mata ini memberikan tampilan bulu mata yang nampak lebat , panjang dan lentik .
.
2. Mary Kay Lash Love Waterproof Mascara
- Melebatkan bulu mata dengan formula kalis air .
.
3. Impactful DEFINITION with MK Lash Love Mascara
- Melebatkan bulu mata , sesuai diguna setiap hari dan sesuai untuk anda yang mahu melentikkan bulu mata yang sedia ada panjang dan lebat .
.
4. Strengthening PRIMER with MK Lash Primer
- Lapisan primer yang jernih ini memberikan anda bulu mata yang lebih kuat , nampak lebih lebat apabila diguna bersama maskara Mary Kay . .
.
Baca pon dah rasa woww , especially orang² yang memang nak bulu mata lentik dan panjang 😍 Tunggu apa lagi , jom order . Nanti saya bagi special gift kalau join order esok 😘
.
Khalilah | 019-9947933 👩📱
www.wasap.my/60199947933
Mary Kay Beauty Consultant
.
#TAKBOLEHCOPYAYATNGAMBAR #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykaypasirmas #marykayproducts #marykaycosmetics #ultimatemascara #lashlovewaterproofmascara #waterproofmascara #lashlovemascara #lashprimer #maskara #mascara #maskarakalisair #cosmetics #kosmetik #produkkecantikan #mua #makeupartismalaysia #beautifulwoman #brow #lash #bulumata #kening #tutorialmekap #makeuptutorial

MARYKAY LASH LOVE waterproof mascara

Lash Love Waterproof Mascara defines, defends and delivers voluminous lashes. The unique, flexible, sculpted brush separates and coats even hard-to-reach lashes, and the Mary Kay® Panthenol-Pro Complex and Vitamin E help moisturize, strengthen and condition lashes and help defend against breakage.

MARYKAY LASH PRIMER MASCARA

Fungsi lash primer:
- teksture nya yg jernih dan tidak comot
- penguat bulu mata, menebal dan melentik
- membantu maskara lebih bertahan
- sebagai pelindung bulu mata drpd bhn kimia yg terkandung dlm mascara

#mascara #kening #waterproofmascara #longlastingmascara #mascara #marykaymascara #marykaywaterproofmascara #marykayproduct #masker #mascara

Restock yaa..
RM24 sahaja

Black
Brown

suci😂

#kening tebal

Отпуск здесь подходит к концу)) и напоследок....как же не попробовать разливное литовское пиво и сухарики)) причем красное несравнимо ни с чем))) с этого места я явно в следующий раз начну) #travel #adventuretime #adventure #world #relax #cranz #cranzzelenogradsk #Зеленоградск #kening #kaliningrad #kaliningrad_vteme #kaliningrad_online #awesome_russia #my_love_kaliningrad #keniggram #WeLoveKaliningrad #kaliningrad_life #privet_kaliningrad #natgeo #natgeotravel

1 RM22 shj. Dapat free berus skli taw.
2 Rm50 skli pos & free berus jugak.
Kaler available: Grey & Koko.
Whatsapp saya 01161187166.
Nak COD? Boleh, kat LRT Ampang.
#sayajualinai #hibrows #makeupmalaysia #lokalah #sayajualbaju #sayajualdress #prelovedmalaysia #inaikening #sayajualinai #inaikeninghalal #sayajualmakeup #kelantan #selangor #kajang #kening #tutorialmakeup #tutorialkening #inaikeningampang #ampang #sayajualpreloved #sayajualprelovedmalaysia

Калининград- город гортензии 🏵
Прогулялись в Центральном парке, мне очень понравилась территория, есть в нем какая -то таинственная история. Огромные деревья ,кроны которых поднимаются в небо, тишина, всё очень завораживает . И вообще район за зоопарком мой самый любимый в Калининграде. 🌸А где вам нравится гулять? В парках или наоборот в городских ландшафтах ? 🌸
#калининград #kening #keningsberg #гортензия

RESTOCK
RESTOCK
RESTOCK

STOCK SET KENING 2 MENET DAH MAIII
LAKU KERAS

WS 0179771798

#setkening2menet
#kening#lukiskening

Ramai yang nak tau cara pakai eyebrow henna by shahmimi ni kan? Tengok tau. Mudah sangat sangat.. selalu korang ambik masa yang lama kan nak buat kening tu. Lepas ni dah tak payah lama2 dah.
.
Eyebrow henna viral ni ada 2 kaler ye..brown dan black.korang suka yang mana? .
.
Berminat boleh whatsapp bella ye 013-4340956
.
.
#eyebrowhenna #balajarlukiskening #hennauntukkening #EyebrowHennaSyahmimi #kening #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #tipsutukcantik #kosmetik #foundation #tipssihat #tipskecantikan #tipsawekmuda #kulitcantik

Most Popular Instagram Hashtags