[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kening

9838 posts

TOP POSTS

Makan malam di mana?
#kening #ori

1pic beribu cerita☺️ #smile#gigi#kening#mimmy#prend

kembar akiddos dari Thailand . #kening

#kening 😂

Goodmorning #kening sabalah hilang sabab cahaya

Member susah senang 🙌

#bukanpontengsekolah#kening#taiklalat

LOVE ni umpama tiang...tiang apa?tiang rumah tangga kita la..
#JARI
#LIDAH
#MATA
#KENING
#HAMBAR

bila bosannn 🙄 #kening tak jadi

MOST RECENT

STAY-ON henna brow by @mwbeauty.my adalah pewarna kening inai yang:
. .
✔ Mesra Wuduk
✔ 100% organik
✔ Senang pakai (mcm lipgloss).
✔ Cepat (2 minit)
✔ Tahan Lama (selama 1 minggu) .
.
.
Whatsapp to order #stayonhennabrow.
🌿 HQ: +6 013 604 2088 (Dr. Miya) .
.
..
🌿 TESTIMONIAL:@mwbeauty.testimonial
.
.
#agentdiperlukansegera
#agentdropshipdiperlukan
#agentdiperlukanseluruhmalaysia #Inaikening
#keninginai
#inai
#kening
#eyebrowsdone #eyebrowgamestrong #eyebrowgame #eyebrowgoals #eyesmakeup #perfectbrows #eyebrowsonpoint #eyebrowshaping #eyebrowsonfleek #eyebrowsdid #eyebrowsdone #naturaleyebrows #thoseeyebrows #brows #instabrows

Follow our ig @areum_sshi To Get UNISEX EYEBROW STAMP . Are your heading off to work without doing your eyebrows due to the lack of time you have to get ready to beat the jam!. Yes we feel you, thats why we are bringing to you the eye BROW STAMP. The best eyebrow stamp that gives you perfect arched eyebrows with just a dab of the powder and stamp in on your current eyebrows. Super simple and easy to use . Plus you can even modify the shape by wiping of the powder at the areas that you feel isn't necessary. Can you imagine how much time you can save and having on FLEEK eyebrows all day everyday!! Watch this mind-blowing video.
1 Product contains: - 1 Left Stamp, 1 Right Stamp And 1 Brow Powder
.
How to order??
WhatsApp 0178694032
.
#supermodelssecrets #superloverssupermodelssecret #supermodels2u #chamosacaci #eyebrows #eyebrowstamp #kening #lukiskening #muamalaysia

KENING ❤

Sesi pagi ni kita belajar kening je.. Fokus pada kening.. Pada dayah..ni lah part paling susah..😂 dulu kening sinchan cantik lagi dari kening i..😅😅 Rasa nak buat kat kening sendiri paling susah.. Practice make perfect katanya.. so kita belajar lagi ok..😘😘😘 Ada yang nak Dayah ajar buat kening sampai pandai?.. Jom dating!😎 #kakakmarykay #beautyconsultantmarykay #shahalam #advancemakeup #kening

5 KESAN SERTA MERTA bila guna #stayonhennabrow
.
.
🌿 Kening tampak lebih lebat dan kemas ala2 cara delevigne
.
.
🌿 JIMAT masa make-up kerana kening sudah siap. .
.
🌿 Bau espresso yang boleh naikkan mood anda sepanjang hari. .
.
🌿 Selepas cuci muka, kening masih tampak lebat dan kemas. .
.
.
🌿 Bangun tido pun kening dah lawa! .
.
..Whatsapp to ORDER #stayonhennabrow : .
.
🌿 HQ: +6 013 604 2088 (Dr. Miya) .
.
.
🌿 CARI AGENT TERDEKAT :@mwbeauty.agent
.
.
🌿 TESTIMONIAL: @mwbeauty.testimonial
.
.
#agentdiperlukansegera
#agentdropshipdiperlukan
#agentdiperlukanseluruhmalaysi#Inaikening
#keninginai
#inai
#kening
#eyebrowsdone #eyebrowgamestrong #eyebrowgame #eyebrowgoals #eyesmakeup #perfectbrows #eyebrowsonpoint #eyebrowshaping #eyebrowsonfleek #eyebrowsdid #eyebrowsdone #naturaleyebrows #thoseeyebrows #brows #instabrows

CPG EYEBROW DEFINER

Ada 3 colour :-
↪ - SOFT BROWN
↪- CARAMEL
↪ - BROWN CHOCOLATE

KELEBIHAN CPG EYEBROW DEFINER : ✔ Terdapat 3 warna menarik yang sesuai untuk semua jenis warna kulit ✔ Warna yang pekat dan menyerlah
✔ Bentuk ' triangle ' eyebrow definer yang memudahkan anda blend kening anda
✔ Tidak mudah patah dan warna mudah lekat
✔ Keras dan sesuai untuk newbie yang baru belajar lukis kening
✔ Warna lebih natural dan tahan lama
✔ Mempunyai berus untuk merapikan kening
.
#cpgeyebrow #eyebrow #kening #makeupbellaz #lukiskening #beruskening #muamalaysia #pilihanmua #bellazmakeup #eyebrowbyridzskin #alatmakeupmurah #alatmakeup

10 SEBAB KENAPA ANDA WAJIB MENGGUNAKAN STAY-ON HENNA BROW: .
. ⇨Apakah #stayonhennabrow ? .
🌿 Pewarna kening inai yang berasaskan dari bahan semulajadi dan 100% selamat digunakan. .
.
⇨Kebaikan / khasiat #stayonhennabrow .
.

1. Mewarnakan kening sepantas 2 minit dan tahan selama seminggu. .
.
2. Pengguna bebas utk menentukan tona warna kening dengan hanya satu produk sahaja bergantung pada berapa lama dibiarkan. Lagi lama lagi pekat. .
.
3. Pewarna kening yang paling mudah utk dipakai (seperti lipgloss tetapi di kening). .
.
4. Melebatkan bulu kening secara semulajadi ala2 Elfira Loy. .
.
5. Merapikan bulu kening yang jarang. .
.
6. Membekalkan Vitamin E utk memastikan kening sentiasa sihat & cantik. .
.
7. Tidak perlu lagi mencabut atau mencukur bulu kening. .
.
8. Sudah pasti 100% HALAL kerana kandungan semua homemade dengan formulation sendiri. .
.
9. Mesra wuduk kerana inai tidak menutup ruangan pori2 jadi air akan tembus dan dapat diratakan ketika berwuduk. .
.
10. Boleh dibawa solat.
. .
Whatsapp to order #stayonhennabrow.
.
.
🌿 HQ: +6 013 604 2088 (Dr. Miya) .
.
..
🌿 TESTIMONIAL:@mwbeauty.testimonial
.
.
#agentdiperlukansegera
#agentdropshipdiperlukan
#agentdiperlukanseluruhmalaysia #Inaikening
#keninginai
#inai
#kening
#eyebrowsdone #eyebrowgamestrong #eyebrowgame #eyebrowgoals #eyesmakeup #perfectbrows #eyebrowsonpoint #eyebrowshaping #eyebrowsonfleek #eyebrowsdid #eyebrowsdone #naturaleyebrows #thoseeyebrows #brows #instabrows

🌸KRIM WAK DOYOK🌸 .

RM 20 ✔ .

Produk krim jambang ini bukan sahaja dapat melebatkan
✅jambang
✅bulu di bahagian kening
✅rambut
✅misai
✅janggut
✅bulu dada
✅ketiak
✅juga beberapa bahagian lain
.
Krim ini bukan sahaja untuk lelaki, perempuan pun boleh pakai krim ini dan seeloknya dipakai pagi dan malam .

WHATSAPP
019-9033502 📲 .

#jambang #ubatpenumbuhbulu #ubatrambut #kumis #alis #kening #wakdoyok #wakdoyokmalaysia #wakdoyokcream #akuyangpakaikoyangpanas #prelovedmalaysia #shopnow #lebatkanbulu #misai #hairgrow #krimwakdoyok #krimwakdoyokmurah #krimwakdoyokoriginal #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted

STAY-ON henna brow by @mwbeauty.my adalah pewarna kening inai yang:
. .
✔ Mesra Wuduk
✔ 100% organik
✔ Senang pakai (mcm lipgloss).
✔ Cepat (2 minit)
✔ Tahan Lama (selama 1 minggu) .
.
. .
.
Whatsapp to order #stayonhennabrow
.
.
.
🌿 HQ: +6 013 604 2088 (Dr. Miya) .
.
..
🌿 TESTIMONIAL:@mwbeauty.testimonial
.
.
#agentdiperlukansegera
#agentdropshipdiperlukan
#agentdiperlukanseluruhmalaysia #Inaikening
#keninginai
#inai
#kening
#eyebrowsdone #eyebrowgamestrong #eyebrowgame #eyebrowgoals #eyesmakeup #perfectbrows #eyebrowsonpoint #eyebrowshaping #eyebrowsonfleek #eyebrowsdid #eyebrowsdone #naturaleyebrows #thoseeyebrows #brows #instabrows

Most Popular Instagram Hashtags