#kendurikahwin

18 posts

TOP POSTS

Happy Birthday Sefhia😘😘😘😘 Untuk tempahan dan pertanyaan boleh direct call/whatsapp ke 012 934 950
#homemadeicecream #aiskrimkon #partyplanner #partyplannermurah #kendurikahwin

cucu dia hat paling dia sayang hat pkai tudung kuning tu haa , cucu hat lain mohon jangan jeles kikiki kiddingπŸ˜‚πŸ˜†πŸ™ˆπŸ’• #kendurikahwin

alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar πŸ‘
@kakirayaucrewofficial
#kendurikahwin
#motoxkencang

Mommies #kendurikahwin

Tahniahh both of u😍😍 cntik sngt wife dia😘😘
#throwback #photooftheday #kenduri #kendurikahwin

Hye awak πŸ˜‰
#throwback
#kendurikahwin

Budak dtg lambat sesat barat katanya. Nasib baik ada lagi makanan fav tu (pecal) #kendurikahwin #anaksepupu

Tahniah wahid..smoga kekal hingga ke jannah
#kendurikahwin
#kitabilalagi

MOST RECENT

Setelah sekian lama akhiryer Tefal Excite Cream kembali....😱 Rata2 ramai yg lebih suka yg warna hitam.... Yg asik bertanya pasal Tefal Cream ni tentu mempunyai taste yg unik... Harga RM459 shj
Deposit serendah RM100

Eta End of July

#corellemurah #tefalmalaysia #tefalncorellemurah #tefalmurah #sayajualmurah #salam #sayajual #alhamdulillah #kedaipaknil #kedaionline #bazaarpaknil #drazizanosman #corellemalaysia #alhamdulillah #kendurikahwin #syukur #cucigudang #cuticutimalaysia #ori #kipidap #selamatpagi #islamisfirstclass

JlnΒ² cuci mata xd pun yg berkenan, hbis masa bpe jam dah ni tp satu habuk pun tarak. . MembazirΒ²... Haish, jgn la mengeluh, dah sendiri pilih cmtu kn... . .
Tp tak nyesal jugak sbb td masa jln² cuci mata tgk baju, smbil scroll insta, terjumpa FORSMILE! Mmg terbaik, org kata kalau dah rezeki mmg x slah timing... Rezeki jumpa insta yg tawarkan service baju n sewa baju, siapa yg x suka kan.. Cantik² pulak tu.. 😍
.
.
Alhamdulillah, boleh la nk rehat layan anak ke, buat kerja rumah pasni, sambil deal dgn admin FORSMILE.. Hehe.. .
.
Yg nak cari baju event samada beli atau sewa meh berurusan dgn sy... In shaa Allah mudah & sng, lg2 kalau timing booking 2-3 months before event.
.
Utk pertanyaan, whasap je terus ke 013-5201568. Bagitahu nak baju yg macam mana okay
πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
(ForSmile: Agen Hijrah Muslimah Link Stop)
.
.
Jom follow:
@forsmile2769
@forsmile2769
@forsmile2769
.
❀️
P/s: Dress ni bernilai RM650*exc postage :)

Jubah hitam loose dihiasi corak warna emas dibahagian tangan dan bawah jubah, menampakkan kemewahan dan keanggunan seseorang. Hanya RM499*exc postage utk dress ini , sangat sesuai utk dinner tema Black & Gold dipadankan dgn handsock glitter atau diamond dari @rizqiammarasuficollection .
.
Jubah ni terasa mahal utk dibeli? Meh contact sy utk dptkan dress #sewa ini atau dress yg lain, yg pnting masa contact dan event min 2 bulan sebelum ye πŸ˜‰
.
Cepat-cepat capai hp & whatsap segera ke nombor 013-5201568! 🌸☺️ .
.
Syukran ❀

TELEKUNG PUTIH RM 80 FREE POSTAGE!!! .
Kalau nak beli telekung, jangan asyik ingat nak beli kat kita saja. 😊 Ingat2lah jugak nak belikan untuk mak, nenek di kampung sana. Kesian tengok telekung sampai dah bertahi lalat.. Dan untuk warga emas ni, biasanya mereka lebih suka warna putih dan sederhana sahaja. 😊 Biar sederhana janji cukup syarat 😊 Jangan pulak telekung saja yang berkualiti tapi solat tak berkualiti πŸ‘‰ pesan nenekπŸ‘΅
.
Untuk yang inginkan telekung putih plain, tak jarang, tak lembut (tak melekat di badan), tutup dagu, jahitan kemas, labuh dan harga MAMPU MILIK. Telekung ini pilihan terbaik πŸ‘‡ . Made up from high quality jersey.
.
Saiz M : labuh 41inci
Saiz L : labuh 43inci
Saiz XL : labuh 45inci (tambah RM5 lagi)
Labuh kain : 53-55 inci
Lebar kain : bidang 60
.
RM 80 sem/ RM 90 sabah dan sarawak termasuk postage
.
Sebarang order/pertanyaan :
- Whatsapp/Telegram +60164038439 untuk pertanyaan/order
.
For order direct Whatsapp click
http://www.wasap.my/60164038439
- DM di ig F B Collections atau
- inbox (mesej) di fb page F B Collections
.
#telekung #telekungcantik #telekungputih #telekungjersey #telekungsolat #telekungtravel #telekunghantaran #hijab #tudung #sayajualtelekung #sayajualtelekungmurah #telekungmurah #telekungmurahmalaysia #instantshawl #tasbihdigital #hantarankahwin #doorgift #kendurikahwin

Sewa baju atau beli baju? 😊

Selamat pagi everyone!

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags