[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kenduriaqiqah

6786 posts

TOP POSTS

Terima kasih @yazid_tiger dan keluarga sebab jemput kenduri aqiqah putera sulung yang comel Muhammad Haidar Ukael 😊
-
Didoakan agar Muhammad Haidar Ukael membesar dengan sihat dan jadi anak yang soleh. Aamiin 😊👶🏻 #kenduriaqiqah #alhamdulillah #makanansedap #haidarcomel #anaksoleh

hey goodmorning Harraz 💕. . haihh bertambahlah anak sedara 😅😍 #kenduriaqiqah #potongjambul

Sekali-sekala keluar berkawan
Terubat rindu di hati😘
#kenduriaqiqah
#bakalpesarajugak

Mami cha with baby cumi cumi cumi cumi cumin #kenduriaqiqah

Anak dah badmood, mak pak still nak bergambar. Hehehe 😝😝
.
#enjoymyparenthoodtime
#kenduriaqiqah
#selayangmutiara

Happy sabtu 😊 nk pi mkn kenduri sat, xjauh dpn umah jaa 😁😁
#kenduriaqiqah #jiran #alhamdulillah #rezeki #syukurselalu

MOST RECENT

#survey ckit..Ada yg nak join kelas by group tak..?
.
💰 fee rm280 earlybird
💰 normal fee rm300
💕 3 jenis puff pastry 💕 1 resepi bonus
💕 filling yg super sedap
💕 takde skill basic pastry pon boleh join
.
Sesuai utk yg sedang cari side income..
Yg dah bosan dgn produk yg same
Yg nak menambahkan bilangan produk
.
Kelas fully hands on
Lokasi wangsa maju
Kelas weekend
.
Yg berminat boleh drop komen..bulan berapa yg korang nak suggest utk buat kelas pastry..
.
#creamhorn #creamhorns #puffpastry
#classbaking #kelasbaking #kelasbakingkl
#sideincome #farewell
#syukurselalu #hitea #hantaran #hantarankahwin #kendurikahwin #kahwin #dulanghantaran #candybuffetmalaysia
#doorgift #birthday #zara_multilicious
#foodvendor #homebaked
#homemade #bridetobe
#housewarming #kenduriaqiqah #babyshowers

Majlis hari ni di sg petani #
600 pax
rm 8 perpax
Berminat hubungi kami utk tempahan 0124207855
#drasahijaukuningkatering #katering #kateringmurah #kateringhalal #catering #sgpetani#aor#kedahan#kendurikawin #kenduri #kendurikawen #kenduriaqiqah

"Kerusi ni ada org tak..?"
"Ada2.."
5 second baru dia tersedar.."ehhhh.." Punye khusyuk @hanani_ghani suap dik caca makan..😂😂😂
.
Yg ni kali ke-4 jumpa,tu pon secara kebetulan..1st & 2nd jumpe sebab join venture projek #paintedswissrolls ,3rd jumpe sebab dia jadi student #creamhorns kite..korang yg nak order cream horns boleh cari dia..bagi dia byk ckit keje,biar tak dok diam 😝😝😝
.
#gengbakers #creamhorn
#klfoodies
#sideincome #farewell
#syukurselalu #hitea #hantaran #hantarankahwin #kendurikahwin #kahwin #dulanghantaran #candybuffetmalaysia
#doorgift #birthday #zara_multilicious
#foodvendor #homebaked
#homemade #bridetobe
#housewarming #kenduriaqiqah #babyshowers

#aqiqah #jeremiah7monthsold #kenduriaqiqah #Alhamdulillah #yearendactivity mengakhiri hujung tahun ini dengan keberkatan

Khalish xnk layan selfie laaa mama 😝😝
Mama selfie jelah sorang2 😆
Bertuah punyee anak..haha.... #kenduriaqiqah#
#babyraesha#
#kazen#

Mami cha with baby cumi cumi cumi cumi cumin #kenduriaqiqah

Haaaa...yg ni hat kek legend..musim2 kenduri kawen ni,musim bertunang,musim cukur jambul,tak tau nak hidang tetamu ape....? .
Hidang je kek ni,dari budak kecik sampai la ke makcik pakcik,atok nenek sume kompem makan kasi licin perabihhh..sesuai utk sume peringkat umur baq hang..
.
Tekstur fluffy gilosss..pure butter,bukan planta tauuu..sedap sgt 😋😋😋
.
#buttercake #sourcreambuttercake #marblecake #legendcakes #newproduct
#klfoodies
#sideincome #farewell
#syukurselalu #hitea #hantaran #hantarankahwin #kendurikahwin #kahwin #dulanghantaran #candybuffetmalaysia
#doorgift #birthday #zara_multilicious
#foodvendor #homebaked
#homemade #bridetobe
#housewarming #kenduriaqiqah #babyshowers

Siap² nak ke Bukit Mahkota, kenduri aqiqah anak Kak Tina & Abg Zul.

#kenduriaqiqah
#kekaboolovers
#ootdkekaboo

.
MARIANA EXCLUSIVE
♥️Material Como crepe
♥️Ropol bertingkat pada baju dan tangan memberi impak kurus dan tinggi pada si pemakai
❤️Dress empire cutting, sangat kembang
♥️Pilihan saiz dari S - 2XL
♥️8 pilihan color yang modern, simple, dan menarik
♥️Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy)
♥️Wudhu’ friendly (boleh sinsing)
❤️Sesuai juga untuk preggy mommy
*WARNA MUNGKIN BERLAINAN AKIBAT PENCAHAYAAN DI STUDIO ATAU SKRIN HANPHONE/LAPPY/PC MASING2
.
RM125.00 FREE POSTAGE SM/SS
.
📞WHATSAPP 017-9657345
.
#umaiya #marianadress #dresscantik #dressmurah #dressplain #plaindress #plaindressmurah #dresskembang #bajumurah #bajuwanitamurah #dressterkini #yes2017 #yearendsale2017 #muslimahootd #muslimahfesyen #fesyenmuslimah #bajubridesmaid #bajunikah #bajutunang #bajukenduri #bajuaqiqah #kenduriaqiqah #bajuraya #bajurayaterkini

.
MARIANA EXCLUSIVE
♥️Material Como crepe
♥️Ropol bertingkat pada baju dan tangan memberi impak kurus dan tinggi pada si pemakai
❤️Dress empire cutting, sangat kembang
♥️Pilihan saiz dari S - 2XL
♥️8 pilihan color yang modern, simple, dan menarik
♥️Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy)
♥️Wudhu’ friendly (boleh sinsing)
❤️Sesuai juga untuk preggy mommy
*WARNA MUNGKIN BERLAINAN AKIBAT PENCAHAYAAN DI STUDIO ATAU SKRIN HANPHONE/LAPPY/PC MASING2
.
RM125.00 FREE POSTAGE SM/SS
.
📞WHATSAPP 017-9657345
.
#umaiya #marianadress #dresscantik #dressmurah #dressplain #plaindress #plaindressmurah #dresskembang #bajumurah #bajuwanitamurah #dressterkini #yes2017 #yearendsale2017 #muslimahootd #muslimahfesyen #fesyenmuslimah #bajubridesmaid #bajunikah #bajutunang #bajukenduri #bajuaqiqah #kenduriaqiqah #bajuraya #bajurayaterkini

Most Popular Instagram Hashtags