#kenduri

MOST RECENT

Ceriakan Majlis Anda!!
Jom Tempah Tshirt Rewang!!
.
.
.
Tshirt rewang 2018!!! Tempahan tshirt boleh dibuat dengan hanya Whatsapp @ Message di page kami...
*Sebarang pertanyaan boleh whatsapp
http://www.wasap.my/60136201981

FB: Tshirt Rewang
#TShirtRewang #TShirtPrinting #Rewang #RewangCrew #Kahwin #Wedding #Crew #WalimatulUrus #FamilyDay #Nikah #Kenduri #Kelab #Club #RaikanCinta #RajaSehari

KURUNG MODEN COTTON BEST SELLER❤️
.
STOK MAKIN SUSUT GARA2 DAH RAMAI YG JATUH HATI
.
CEPAT2 PINANG SEBELUM HABIS !!!!
.
● MATERIAL ENGLISH COTTON LEMBUT.
●SENANG IRON.
●TIDAK CEPAT BERKEDUT.
●SELESA DAN TIDAK PANAS.
■DESIGN KURUNG MODEN.
■CUTTING LOOSE TIDAK IKUT BODY 100%
.
¤¤ CIRI2 ¤¤
.
♥️ BAHU BERSPAN
♥️ ZIP SOROK BELAKANG.
♥️ ADA JAHITAN DART BELAKANG
♥️ PINGGANG FULLY GETAH.ZIP.TEPI
♥️ KAIN SELISIH DEPAN
.
■■ AVAILABLE SAIZ
XS TO XXL
.
♥️ NO BOOKING
♥️ NO REFUND
.
》 STOK HOT MEMANG CEPAT HABIS.JANGAN TUNGGU LAMA2
DAH BEKENAN TERUS KLIK LINK DI BIO atau
.
Whatsapp 📲 012-5653696
.
#bajukurungmoden #kurungcotton #kurungmurah #bajucottonlawa #cottonlovers #bajucantik #bajukerjamurah #bajukuliah #bajukenduri #sedondon #seragamkerja #bajubridesmaid #kenduri #cutisekolah #kurungpahang #cottonlembut #bajumuslimah #sayajual #sayabeli #trustedsellermalaysia #terapiinstagram #ajimaura #readystock

Tshirt rewang 2018!!! Tempahan tshirt boleh dibuat dengan hanya Whatsapp @ Message di page kami...
*Sebarang pertanyaan boleh whatsapp
http://www.wasap.my/60136201981

FB: Tshirt Rewang
#TShirtRewang #TShirtPrinting #Rewang #RewangCrew #Kahwin #Wedding #Crew #WalimatulUrus #FamilyDay #Nikah #Kenduri #Kelab #Club #RaikanCinta #RajaSehari

Ceriakan Majlis Anda!!
Jom Tempah Tshirt Rewang!!
.
.
.
Tshirt rewang 2018!!! Tempahan tshirt boleh dibuat dengan hanya Whatsapp @ Message di page kami...
*Sebarang pertanyaan boleh whatsapp
http://www.wasap.my/60136201981

FB: Tshirt Rewang
#TShirtRewang #TShirtPrinting #Rewang #RewangCrew #Kahwin #Wedding #Crew #WalimatulUrus #FamilyDay #Nikah #Kenduri #Kelab #Club #RaikanCinta #RajaSehari

📍PRE ORDER📍 .
🌺Original MINI Spray Perfume
🌺ORIGINAL Perfume
🌺Bukan Inspired, bukan Dubai gred, bukan gred AAA‼re-packaging 20ml
🌺Spray perfume 💦 bukan roll-on 🌺Sangat sesuai untuk mereka yang ingin travel ✈boleh simpan dalam handbag/pocket sahaja! Selalu travel mesti ada masalah kena tahan kat airport sebab lebihan liquid perfume kan? ❌Jangan risau! MINI Spray Perfume kan ada! Yang paling syok lagi dia memang original ✨ 💋ORIGINAL PERFUME SPRAYY
20ML

1 botol = RM10 (Pos RM5)
3 botol = RM30 (FREE POS)

PM SEKARANG!!! 😉
_________________
📲0194187489

#bajumuslimah #bajusimple #songketdressmurah #songketdress #bajumurah #bridesmaids #bajurayamurah #bajutunangmurah #bajumuslimmurah #bajusongketmalaysia #bajusongket #bajusongketmurah #kenduri #kendurikahwin #perfumehantaran #perfumemurah #perfumes #perfumeori #perfumeoriginal #perfumeorimurah #miniperfume20ml #minyakwangi20ml #originaltester
#qualityterbaik #purseperfume20ml #sayajualminyakwangi

Korang yang mana satu?
.
Kadang2 rasa geram jer bila tengok kawan makan banyak berpinggan pinggan tapi berat tak naik.
.
Kita tercuit sikit jer, terus lemak naik mendadak jadi bulat🙄
.
Korang yang mana satu?
.
#akunakkurus #ubatkurus #baby #ibubaby
#ZinZumbakepalabatas #kenduri #Durian
#JomKurusSlpsRaya #kuruscepat #perutbuncit
#caracepatkurus
#pehamelimpah
#Makannasi #cheatday #cheatmeal #lengan .

SALE!!!!! SALE!!!!📣📣📣 VALID PADA 11 OGOS - 18 OGOS 2018

MURAH !!!!! 😲
MURAH!!!!😲
MURAH!!!!😲 .
.
📣ORDER DIBUKA UNTUK MAJLIS BULAN OKTOBER DAN BERIKUTNYA SAHAJA
📣 MINIMUM 100PCS

MAJLIS HUJUNG TAHUN NIE TAPI BELUM ADA LAGI DOORGIFT YANG SESUAI UNTUK TETAMU 😨😨😨
.
.
ORDER UNTUK MINI TASBIH (33 BIJI) DIBUKA SEKARANG 📣📣
.
.
Untuk order atau sebarang pertanyaan

watsap 📲 0139185204

TAG DAN SHARE POST KEPADA RAKAN, KELUARGA DAN BAKAL RAJA SEHARI 😘😘😘 #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #putrajaya #terengganu #pahang #kelantan #preorder #birthday #kenduri #kahwin #harijadi #akikah #majliskahwin #majlis #goodies #doorgift #murah #sale

. .
BAJU MELAYU LUXE
By ELRAH EXCLUSIVE
.
.
HAI UOLLS!! BAJU MELAYU LUXE dah RESTOCK sekarang!! Korang mesti grab kali ini sebab stok sangat2 limited & eksklusif terutama butang logo Elrah yg dibuat khas utk anda semua. Apa lagi, haa.. Jom dapatkan sekarang 😍
.
Price : RM190 (Normal Price RM299)
Postage : RM15 SM / RM20
Material : Japanese Rayon Silk
Cutting : Slim Fit
Size : XS , S , M , L , XL
. *Free Exclusive Butang Logo Elrah
*Free Handkerchief
READY STOCK
.
.
Whatapps ➡️ 0122645769
Whatapps ➡️ 0122645769
Whatapps ➡️ 0122645769

#rayakurban bakal menjelang. Raya Kurban pun tak kalah juadahnya. Segala jenis #menu pasti ada. Makanan depan mata of course la nak makan semua kan? Bukan je #juadah #hariraya , nanti pastilah ramai yang mengundang ke majlis #kenduri . .
.
Makanan sedap-sedap tu kan. Eh, bertambah seram pulak. Dah la badan naik Raya Puasa tak turun lagi, ni dah sampai Raya Haji pula. .
Meh sini nak share dengan korang. Rahsia #beratbadan #turun dalam masa 10 hari. Jom sahut cabaran #10DaysChallange dengan SKK. Kami bantu anda untuk dapatkan #beratbadan ideal & #bentukbadan yang lebih baik. Amalkan Shake Me, Min Kaffe & N’licious hari ini. .
Nanti mesti ramai yang tegur, badan dah #cantik , dah nampak #kurus , badan dah #berpotongan . Tentu masa tu rasa nak lompat bintang kan. Tapi sebenarnya dapat turunkan berat badan tu untuk kebaikan diri sendiri jugak. Badan rasa #ringan , tak #sakitlutut lagi.. Best kan? .
Jom mula amalkan SKK untuk kesihatan yang lebih baik dan dapatkan berat badan tang diiginkan. Agen SKK juga diperlukan.
.
Roger saya.
.
#skkprogramme #setkombokurus

🌹Get some rest🌹 .

It's a hectic week.. .

Get some rest guys.. .

Next week a school holiday 👍🏻👍🏻 .

Less traffic to office 😍😍 .

For those on vacation.. get ready to facing traffic 💆🏻‍♀💆🏻‍♀ .

Selamat aidil adha and bercuti guys.. .

I'm not in a good mood to working 🐌🐌 .

#selimutcottonpatchwork
#queensize
#kamartidur
#home&;living
#homesweethome
#sweetdream
#mydin
#tesco
#decodeco
#giftpresent
#selamatpengantinbaru
#kakidrama
#jomheboh
#homestay
#kenduri
#dramasangat
#muslimah
#gosipartis
#makcikbawang
#erafm
#sinarfm
#suriafm

Pernah tak korang exited nak kurus, tiba2 kawan kawan dtg & bawa makanan, lps tu dia cakap
.
" Takpe Makan Sikit Jer"
.
Dari exited nak kurus, terus tukar niat " esoklah aku Start diet"
.
Tu lah sampai bila2 pun tak kurus2 🤣😂.
.
Tag kawan yang suka bawa makanan kat korang .
Coach Fion 0123088348
.
#akunakkurus #ubatkurus #baby #ibubaby
#ZinZumbakepalabatas #kenduri #Durian
#JomKurusSlpsRaya #kuruscepat #perutbuncit
#caracepatkurus
#pehamelimpah
#Makannasi #cheatday #cheatmeal #lengan

Short vacay yang tak tenang😫 .
.
.
#trialspm #kenduri #toitoii

🌹 MINI KURUNG WANDA 🌹
.
🌸 MATERIAL BAJU Dari PLATINUM PEARL SKIN
🌸 MATERIAL KAIN Dari BATEK corak KLASIK
🌸 Dihiasi Hujung tangan kembang (2 layer)
🌸 PINGGANG KAIN BERGETAH kiri dan kanan
🌸 Potongan Kain MERMAID
🌸 Saiz Dari XS S M L XL XXL
.
📬RM 115 SM / RM 120 SS
➕Add rm10 saiz XXL
.
Klik link di bio untuk order tau 01136842374 😊
.
#minitsaatshop #minitsaatkurung #minikurungwanda #minikurung #kurung #cantik #shopping #kurungcantik #fesyen #kurungkelas #kurungjalan #kurungkenduri #kelas #jalan #kerja #kenduri #jomshopping #kurungterkini #wanda #platinumpearlskin #batekklasik #klasik #classic #tangankembang #kainmermaid #mermaid #kainduyung #kainbergetah #platinum #pearl

🌹 MINI KURUNG WANDA 🌹
.
🌸 MATERIAL BAJU Dari PLATINUM PEARL SKIN
🌸 MATERIAL KAIN Dari BATEK corak KLASIK
🌸 Dihiasi Hujung tangan kembang (2 layer)
🌸 PINGGANG KAIN BERGETAH kiri dan kanan
🌸 Potongan Kain MERMAID
🌸 Saiz Dari XS S M L XL XXL
.
📬RM 115 SM / RM 120 SS
➕Add rm10 saiz XXL
.
Klik link di bio untuk order tau 01136842374 😊
.
#minitsaatshop #minitsaatkurung #minikurungwanda #minikurung #kurung #cantik #shopping #kurungcantik #fesyen #kurungkelas #kurungjalan #kurungkenduri #kelas #jalan #kerja #kenduri #jomshopping #kurungterkini #wanda #platinumpearlskin #batekklasik #klasik #classic #tangankembang #kainmermaid #mermaid #kainduyung #kainbergetah #platinum #pearl

🌹 MINI KURUNG WANDA 🌹
.
🌸 MATERIAL BAJU Dari PLATINUM PEARL SKIN
🌸 MATERIAL KAIN Dari BATEK corak KLASIK
🌸 Dihiasi Hujung tangan kembang (2 layer)
🌸 PINGGANG KAIN BERGETAH kiri dan kanan
🌸 Potongan Kain MERMAID
🌸 Saiz Dari XS S M L XL XXL
.
📬RM 115 SM / RM 120 SS
➕Add rm10 saiz XXL
.
Klik link di bio untuk order tau 01136842374 😊
.
#minitsaatshop #minitsaatkurung #minikurungwanda #minikurung #kurung #cantik #shopping #kurungcantik #fesyen #kurungkelas #kurungjalan #kurungkenduri #kelas #jalan #kerja #kenduri #jomshopping #kurungterkini #wanda #platinumpearlskin #batekklasik #klasik #classic #tangankembang #kainmermaid #mermaid #kainduyung #kainbergetah #platinum #pearl

🌹 MINI KURUNG WANDA 🌹
.
🌸 MATERIAL BAJU Dari PLATINUM PEARL SKIN
🌸 MATERIAL KAIN Dari BATEK corak KLASIK
🌸 Dihiasi Hujung tangan kembang (2 layer)
🌸 PINGGANG KAIN BERGETAH kiri dan kanan
🌸 Potongan Kain MERMAID
🌸 Saiz Dari XS S M L XL XXL
.
📬RM 115 SM / RM 120 SS
➕Add rm10 saiz XXL
.
Klik link di bio untuk order tau 01136842374 😊
.
#minitsaatshop #minitsaatkurung #minikurungwanda #minikurung #kurung #cantik #shopping #kurungcantik #fesyen #kurungkelas #kurungjalan #kurungkenduri #kelas #jalan #kerja #kenduri #jomshopping #kurungterkini #wanda #platinumpearlskin #batekklasik #klasik #classic #tangankembang #kainmermaid #mermaid #kainduyung #kainbergetah #platinum #pearl

SALE 🎉🎉🎉🎉
.
.
KURUNG ZIANA
.
.
RM65sm/RM70ss
.
. 🌹Material poly cotton strechable
🌹zip di depan bf friendly
🌹lengan baju ada zip, wudhuk friendly 🌹skirt mermaid cutt dan pinggang bergetah
.
.
BLOUSE
BAHU 15"
DADA 36"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 27"
.
.
SKIRT
PINGGANG 28"-38"
PINGGUL 40"
LABUH 41"
.
.

Www.wasap.my/60104242162
.
.
#ootdfesyen#kebarung#peplumtop#bajumurah#bajukurungmurah#bajutunang#bajunikah#kebayamurah#dress#dresswanitamuslimah#sedondonibuanak#kenduri#peplumfishtail#bajuraya2018#bajurayamurah#bajucantik#bajurayagojes#bridesmaidmalaysia#kurungdolly#kurungmoden#kurungmodenmurah#kurungmurahmalaysia#peplum#peplummurah#m#peplumraya#minikurungmurah#dressmurah#kurungziana

SALE 🎉🎉🎉🎉
.
.
KURUNG ZIANA
.
.
RM65sm/RM70ss
.
. 🌹Material poly cotton strechable
🌹zip di depan bf friendly
🌹lengan baju ada zip, wudhuk friendly 🌹skirt mermaid cutt dan pinggang bergetah
.
.
BLOUSE
BAHU 15"
DADA 36"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 27"
.
.
SKIRT
PINGGANG 28"-38"
PINGGUL 40"
LABUH 41"
.
.

Www.wasap.my/60104242162
.
.
#ootdfesyen#kebarung#peplumtop#bajumurah#bajukurungmurah#bajutunang#bajunikah#kebayamurah#dress#dresswanitamuslimah#sedondonibuanak#kenduri#peplumfishtail#bajuraya2018#bajurayamurah#bajucantik#bajurayagojes#bridesmaidmalaysia#kurungdolly#kurungmoden#kurungmodenmurah#kurungmurahmalaysia#peplum#peplummurah#m#peplumraya#minikurungmurah#dressmurah#kurungziana

Most Popular Instagram Hashtags