[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kenduri

314857 posts

TOP POSTS

Saya : Just Married
Adik ipar : Nak kawen dengan saya x??
Mak mentua : Saya comey x? 😂😂😂 #kenduri
#kamunting

Kendurii with my syg @nurainbaharuddin 👭

Pelamin sweet simple tp lawa gilerr @jihanmeghaa yg deco pelaminn express ni 👍🏻👍🏻 Tq @_hilmirazali tlg snap pic 👏🏼
#afatinjannah #bff #bestie #kenduri

Cermin dia beso sangat. Tumpang bergambo sat bolehh. Hehehe 😁
.

#kenduri
#jalanjalanIpoh
#sambilmenyelamminumair
#2in1
#withlovelyfamily
.
💕

Selamat penganti baru uncle jalal 💍 Semoga perkahwinan kali ni kekal ke syurga🤗
#selamatpengantinbaru #jalaluddinhassan #kenduri #nikah #masjid

kami satu Keluarga .. Kami Al Ikhwan .. #kenduri #anakCheMad #rombongan #meriah

#kenduri kendara..

MOST RECENT

I'm waiting for you. 💃💃
.
#melonicdress

Salam Selasa semua!
.
Minggu baru kini. Dah makin hampir hujung tahun. Cepat sangat masa berlalu kan?
.
Seronok sungguh event #jomkahwin minggu lepas. Ramai Mak Ngah dapat jumpa. Terima kasih ye pada yang sudi singgah ke booth Mak Ngah Catering. Alhamdulillah. Sambutan yang amat menggalakkan. .
Ternyata ada pelbagai soalan dan pertanyaan bila nak buat majlis ni kan?
.
Kalau tentang juadah atau menu tu memang ada pelbagai hidangan yang sesuai untuk majlis anda. .

Hidup ni bagaikan rempah ratus. Ada pelbagai bentuk, warna dan aroma yang bila digabungkan dengan tepat menghasilkan sesuatu yang menambat hati sesiapa sahaja.

Begitu juga juadah yang kita nak sediakan . Yang pasti Aroma masakan Mak Ngah semestinya bakal menambat hati tetamu anda. .

Boleh PM Mak Ngah segera untuk booking. Maklumlah, goreng pisang panas...🤣🤣🤣
.
#Perkahwinan #MajlisPerkahwinan #weddingfestival #festivalkahwinmalaysia #festivalkahwin #saccmall #kahwin #kateringmalaysia #kateringmurah #catering #sayajual #lunchbox #lunchboxmakngah #makanan #kenduri #kendurikahwin #foodmalaysia #cateringservice #homecook #lunchboxklang #makansedap #makanansehat #rumahterbuka #festival #kambinggolek #openhouse #malaysia #eventmalaysia

Assalamualaikum 😉
.
Mix Nuts in Ziplock Bag (Small)
50-500pcs = RM1.50/set
500-1000pcs = RM1.40/set
.
Whatsapp / Call
010 231 4140
019 269 2857
.
.
#mixnuts #cookies #doorgift #kenduri #kahwin #malaywedding #event #lokalah #tempatan #kodahkenapa #vsco #etsy #madeinmalaysia #aug1817 #sayajual #panaske #cantik77 #mhy29

Kami lanjutkan promosi sehingga akhir bulan ni
START NOWWWWW
P.A.K.E.J P.E.R.K.A.H.W.I.N.A.N

Vavavoommm
Kak sis nak bagi diskaun voucher rm200 dengan setiap tempahan baru pakej-pakej perkahwinan (TIDAK termasuk pakej bajet dan pakej all in wedding)
Sooooo set appointment u ollsss dengan kak sis dan dapatkan diskaun menarik ni yaaa

Diskaun SAH dari 18/11/17 sehingga 30/11/17
PAKEJ PERKAHWINAN BAJET
PAKEJ PERKAHWINAN RUMAH
PAKEJ PERKAHWINAN DEWAN

Whatsapp 01125571200
Whatsapp 01125571200
Whatsapp 01125571200

Nota : pakej perkahwinan ini adalah dibawah pengurusan pihak Pelamin Mini Bajet KJD dan Kahwin Jom!!! Design. Pihak kami tidak melantik pihak lain selain dari yang dinyatakan. Harap maklum.

Cover area : selangor & k.lumpur

LIKE FB PAGE : Kahwin Jom!! Design

LIKE FB PAGE : kahwin jom dsign

LIKE FB PAGE : Pelamin Mini Bajet KJD

INSTAGRAM : kahwinjomdesign

INSTAGRAM : pelaminminibajetkjd

#nikah #sanding #wedding #malaywedding #pakejperkahwinanrumah
#pakejperkahwinandewan #kahwinjomdesign #decoration #pelaminbajet #pelaminmurah #pelaminminibajet #shahalam #kualalipis #pelaminrumah #pelamindewan #kenduri #kahwin #pakejperkahwinanbajet #dewan #rumah #pelamin #pelaminmini #pelaminminimurah #kuantan #pelaminminikuantan #bajukahwin #makeup #pelaminrumah #pakejdewan #pakejrumah #pakejkahwinbajet

Kami lanjutkan promosi sehingga akhir bulan ni
START NOWWWWW
P.A.K.E.J P.E.R.K.A.H.W.I.N.A.N

Vavavoommm
Kak sis nak bagi diskaun voucher rm200 dengan setiap tempahan baru pakej-pakej perkahwinan (TIDAK termasuk pakej bajet dan pakej all in wedding)
Sooooo set appointment u ollsss dengan kak sis dan dapatkan diskaun menarik ni yaaa

Diskaun SAH dari 18/11/17 sehingga 30/11/17
PAKEJ PERKAHWINAN BAJET
PAKEJ PERKAHWINAN RUMAH
PAKEJ PERKAHWINAN DEWAN

Whatsapp 01125571200
Whatsapp 01125571200
Whatsapp 01125571200

Nota : pakej perkahwinan ini adalah dibawah pengurusan pihak Pelamin Mini Bajet KJD dan Kahwin Jom!!! Design. Pihak kami tidak melantik pihak lain selain dari yang dinyatakan. Harap maklum.

Cover area : selangor & k.lumpur

LIKE FB PAGE : Kahwin Jom!! Design

LIKE FB PAGE : kahwin jom dsign

LIKE FB PAGE : Pelamin Mini Bajet KJD

INSTAGRAM : kahwinjomdesign

INSTAGRAM : pelaminminibajetkjd

#nikah #sanding #wedding #malaywedding #pakejperkahwinanrumah
#pakejperkahwinandewan #kahwinjomdesign #decoration #pelaminbajet #pelaminmurah #pelaminminibajet #shahalam #kualalipis #pelaminrumah #pelamindewan #kenduri #kahwin #pakejperkahwinanbajet #dewan #rumah #pelamin #pelaminmini #pelaminminimurah #kuantan #pelaminminikuantan #bajukahwin #makeup #pelaminrumah #pakejdewan #pakejrumah #pakejkahwinbajet

Joana Tops/Cardigan 🌹
Joana Cardigan ada button di bahagian kanan baju dan bertali di bahagian dalam kiri baju... breastfeed friendly okay👌
✔From High Quality Heavy Silk Material
✔Available in 80 different colors.
✔Size from XXS till 10XL. Custom Size also acceptable
✔Boleh Request Labuh
.
Harga Promosi RM 84
(N.P RM 109)
Deposit RM 40
.
Size/Measurement

XS
Shoulder 14 inch
Bust 34 inch
Waist 32 inch
Hip 40 inch
Length 26 inch
Sleeve length 21.5 inch
.
S
Shoulder 14.5 inch
Bust 36 inch
Waist 34 inch
Hip 41 inch
Length 26 inch
Sleeve Length 21.5 inch
.
M
Shoulder 15 inch
Bust 38 inch
Waist 36 inch
Hip 43 inch
Length 26.5 inch
Sleeve length 22 inch
.
L
Shoulder 16 inch
Bust 40 inch
Waist 38 inch
Hip 44 inch
Length 27 inch
Sleeve length 22 inch
.
XL
Shoulder 17 inch
Bust 42 inch
Waist 40 inch
Hip 46 inch
Length 27 inch
Sleeve length 23 inch
.
.
XXL
Shoulder 18 inch
Bust 44 inch
Waist 42 inch
Hip 48 inch
Length 27.5 inch
Sleeve length 23.5 inch
.
Katalog BLOUSE dan CARDIGAN tgk sini 👉 #blouse_yangcantik
Place order 📲 🏻 www.wasap.my/60173728197
.
#yang_cantik🌸#TeamAzaleaShoppe #kenduri #sedondon #dress #TempahBaju #jubah #TempahBajuOnline #DressLabuh #SayaJualBaju #BajuOnline #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia
#BajuKurung #KurungModen #KurungPeplum #BlouseLabuh

Joana Cardigan yg ni customer request menggunakan material Exclusive French silk printed material
.
Joana Cardigan ada button di bahagian kanan baju dan bertali di bahagian dalam kiri baju... breastfeed friendly okay👌
Katalog BLOUSE dan CARDIGAN tgk sini 👉 #blouse_yangcantik
Place order 📲 🏻 www.wasap.my/60173728197
.
#yang_cantik🌸#TeamAzaleaShoppe #kenduri #sedondon #dress #TempahBaju #jubah #TempahBajuOnline #DressLabuh #SayaJualBaju #BajuOnline #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia
#BajuKurung #KurungModen #KurungPeplum #BlouseLabuh

Joana Tops/Cardigan 🌹
Joana Cardigan ada button di bahagian kanan baju dan bertali di bahagian dalam kiri baju... breastfeed friendly okay👌
✔From High Quality Heavy Silk Material
✔Available in 80 different colors.
✔Size from XXS till 10XL. Custom Size also acceptable
✔Boleh Request Labuh
.
Harga Promosi RM 84
(N.P RM 109)
Deposit RM 40
.
Size/Measurement

XS
Shoulder 14 inch
Bust 34 inch
Waist 32 inch
Hip 40 inch
Length 26 inch
Sleeve length 21.5 inch
.
S
Shoulder 14.5 inch
Bust 36 inch
Waist 34 inch
Hip 41 inch
Length 26 inch
Sleeve Length 21.5 inch
.
M
Shoulder 15 inch
Bust 38 inch
Waist 36 inch
Hip 43 inch
Length 26.5 inch
Sleeve length 22 inch
.
L
Shoulder 16 inch
Bust 40 inch
Waist 38 inch
Hip 44 inch
Length 27 inch
Sleeve length 22 inch
.
XL
Shoulder 17 inch
Bust 42 inch
Waist 40 inch
Hip 46 inch
Length 27 inch
Sleeve length 23 inch
.
.
XXL
Shoulder 18 inch
Bust 44 inch
Waist 42 inch
Hip 48 inch
Length 27.5 inch
Sleeve length 23.5 inch
.
Katalog BLOUSE dan CARDIGAN tgk sini 👉 #blouse_yangcantik
Place order 📲 🏻 www.wasap.my/60173728197
.
#yang_cantik🌸#TeamAzaleaShoppe #kenduri #sedondon #dress #TempahBaju #jubah #TempahBajuOnline #DressLabuh #SayaJualBaju #BajuOnline #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia
#BajuKurung #KurungModen #KurungPeplum #BlouseLabuh

HOT ITEM !!READY STOK !!HOT ITEM ! READY STOK !!HOT ITEM !! Sapa pminat tegar MINI KURUNG kat sini?Cantik x kurung moden ni??cantik kan😍😍
Saya sndri pon jatuh hati dng design serta contra warna dia..nmpk ayu je bt si pemakai..
.
Sekarang dah ready stok kat #anggerik_fashion taw..jum cepat grab 1 sblom khabisan stok..
Apapon team #anggerik_fashion tetap mjanjikan yg tbaik bt anda ..💋💋
.

pm kami 0173170733 ❣️❣️
.
#kurungmoden#kurungcotton#anggerikfashion#saloma#bunga#raya#kenduri#kerja#minikurung#kurungpahang#kebaya#mampumilik#wanitamuslimah#cantik#anggun#jelita#kurung

Today story.. Buat Kak Cun juga, kueh teow goreng dgn nasi goreng cina 30pax utk meeting lunch di Nilai 7..
#the_cookingroom#halalfood#homecooking#bugetset#perpax#pertray#lunchbox#giftpax#partypack#breakfast#lunch#teatime#dinner#kenduri#majlis#small catering
WA 0162137374

P.E.L.A.M.I.N M.I.N.I

Pelamin mini RM200
Pelamin mini RM250
Pelamin mini RM300

Raikan Cinta dengan pakej pelamin mini kami dengan harga mampu milik.

MSG/WHATSAPP 01125571200
MSG/WHATSAPP 01125571200
MSG/WHATSAPP 01125571200

Nota : pakej pelamin mini ini adalah dibawah pengurusan pihak Pelamin Mini Bajet KJD dan Kahwin Jom!!! Design. Pihak kami tidak melantik pihak lain selain dari yang dinyatakan. Harap maklum.

Cover area : selangor, k.lumpur, k.lipis & kuantan
Kos transport bergantung kpd lokasi majlis

LIKE FB PAGE : Kahwin Jom!! Design

LIKE FB PAGE : kahwin jom dsign

LIKE FB PAGE : Pelamin Mini Bajet KJD

INSTAGRAM : kahwinjomdesign

INSTAGRAM : pelaminminibajetkjd

#nikah #sanding #wedding #malaywedding #pelaminmini #kahwinjomdesign #decoration #engagement #eday #solemnization #minidais #pelaminbajet #pelaminmurah #pelamintunang #pelaminnikah #pelaminminibajet #shahalam #kualalipis #pelaminrumah #pelamindewan #kenduri #kahwin #pakejperkahwinanbajet #dewan #rumah #pelamin #pelaminmini #pelaminminimurah #kuantan #pelaminminikuantan

P.E.L.A.M.I.N M.I.N.I

Pelamin mini RM200
Pelamin mini RM250
Pelamin mini RM300

Raikan Cinta dengan pakej pelamin mini kami dengan harga mampu milik.

MSG/WHATSAPP 01125571200
MSG/WHATSAPP 01125571200
MSG/WHATSAPP 01125571200

Nota : pakej pelamin mini ini adalah dibawah pengurusan pihak Pelamin Mini Bajet KJD dan Kahwin Jom!!! Design. Pihak kami tidak melantik pihak lain selain dari yang dinyatakan. Harap maklum.

Cover area : selangor, k.lumpur, k.lipis & kuantan
Kos transport bergantung kpd lokasi majlis

LIKE FB PAGE : Kahwin Jom!! Design

LIKE FB PAGE : kahwin jom dsign

LIKE FB PAGE : Pelamin Mini Bajet KJD

INSTAGRAM : kahwinjomdesign

INSTAGRAM : pelaminminibajetkjd

#nikah #sanding #wedding #malaywedding #pelaminmini #kahwinjomdesign #decoration #engagement #eday #solemnization #minidais #pelaminbajet #pelaminmurah #pelamintunang #pelaminnikah #pelaminminibajet #shahalam #kualalipis #pelaminrumah #pelamindewan #kenduri #kahwin #pakejperkahwinanbajet #dewan #rumah #pelamin #pelaminmini #pelaminminimurah #kuantan #pelaminminikuantan

Most Popular Instagram Hashtags