#kempiskanperut

MOST RECENT

Walaupun pangkat Nenek, Masih nak turunkan berat badan. Nak KURUS SIHAT katanya.. Usia bukan penghalang nak turunkan berat badan.
Nenek berjaya Hilang berat 9KG
Dari 79KG sekarang 70KG. 😍 Badan dah ringan, dah bertenaga ..
Siapa NAK KURUS SIHAT makanlah MaxXSlim 😉
wasap je kalau nak MaxXSlim 📱#wasap_0199782115
#produkkurus #pilkurusberkesan #caradiet #turunberatbadan #dietcepat #dietmudah #beratbadanideal #programkurus #buanglemak #buangtoksin #carakurus #perutbuncit #bakarlemak #kempisperut #gulagulakurus #nakkurus #pilkurus #slimmingdetoxtea #tehkurus
#kakichantiqtea #medinadesire #losyenkurus #kurusmudah #dtrim #kurus7hari #kempiskanperut #buangselulit

selamat pagi😍
Sebelum breakfast jangan lupa ambil 1 biji maxxslim ya..biar lemak2 bertempian lari😁😁

berat badan makin bertambah dan susah nak turun.
peha dah makin berisi,pakai seluar pun dah ketat.
perut makin buncit..
jangan give up kami boleh bantu..skinnytea kami boleh menghilangkan lemak2 yang ada tu , tak perlu belanja mahal..tak perlu berlapar pum boleh turun kilo.. super set combo ada
17 uncang slimming detox tea untuk menurunkan berat badan.
17 uncang kakicanteq/legstea untuk mengecilkan peha
100ml slimming lotion untuk membakar lemak dengan lebih cepat.
whatsapp 0182655440.

#sayajual#sayajualdetoxtea#detoxtea#kuruscepat#kuruspantas#kurusselamat#kurustanpadiet#tipskurus#kurusdalam2minggu #sayanakkurus #ubatkurus#tipskurus#menusihat#menudiet#diet #dietplan#kecilkanpeha#bakarlemak#plussize#perutbuncit#buanglemak#kempiskanperut#slimminglotion#losyenkurus#lotionkurus - #regrann

maryam slimming lotion,for inchloss,jom bakar lemak2 dengan lotion ni,tak panas n x melekit..bau wangi bl apply rasa fresh je...
tapi sangat berkesan untuk.bakar lemak .. harga
RM35 sahaja
100 ml..
penggunaan untuk sebulan ke 2 bulan..
whatsapp now 0182655440
limited stok.

KEBAIKKAN MARYAM LOTION ✔membakar lemak dari luar
✔membentuk semula bentuk badan
✔mengempiskan perut ✔mengecilkan peha dan betis
✔mengecilkan lengan ✔melicinkan kulit
✔menghilangkan selulit
✔berbau wangi dan menenangkan
✔tidak melekit

WHATSAPP 018 2655440
#sayajual
#sayajualslimmingtea
#detoxtea
#detoxscrub
#kempiskanperut
#buanglemak#skinnytea#detoxtea#skinnyleg#legstea#perfectleg#kecilkanpeha #perutbuncit#hilangkanselulit#scrub #bodyscrub#facescrub#teatox#kurus#sayanakkurus#tipskurus#jomkurus#pelangsingan#kecilkanpeha #eatclean #menusihat #menukurus #perfectlegs

hasil consume skinnytea..nak kurus dan slim kena kosisten jangan give up..lemak dah bertahun takkan hilang sekelip mata..tapi dengan kosisten minum mesti ada perubahan ...minum dan minum lemak pun hilang... nak turunkan berat badan dan shapekan badan..jom saya bantu,tak perlu berlapar dan sesuai untuk yang tiada masa bersenam
WHATSAPP 0182655440
COD SHAH ALAM /SEKSYEN 7 N NEARBY. #sayajual
#sayajualteadetox
#sayajualdetox
#detoxtea
#teadetox
#teakurus
#slimmingtea
#slimtea
#slimteatox
#kempiskanperut
#buanglemak
#perutbuncit
#buangselulit
#kuruscepat
#kurussihat
#kurusselamat
#jomkurus
#tipskurus
#kurussebelumraya
#lotionkurus
#slimminglotion#atasimasalahgemuk

TURUN 5 HINGGA 10KG DENGAN DALAM 2 MINGGU
MILIKI KETIGA TIGANYA.
HANYA YANG TERBAIK KHAS UNTUK KURUS DAN SLIM.
🌸SLIMMING DETOX TEA.
tea yang berfungsi sebagai detox untuk membuang segala toksin dalam badan, sebelum kurus kena bersihkan dalaman dulu baru senang badan menyerap segala khasiat supplement atau makanan lain dan dalam waktu yang sama tea ni dapat menurunkan berat dan menguruskan badan.
🌸KAKICANTEQ TEA.
lebih kepada inchi loss, membuang air lebihan dalam badan yang mana membuatkan badan gemuk air dan menggeleber.tea ni dapat mengecilkan peha,lengan pinggul.juga mengawal selera makan.
🌸MARYAM SLIMMING LOTION.
membakar lemak dari luar, hanya dengan sapuan nipis mampu mencairkan lemak,sekaligus mengurangkan inchii pada badan.

Untuk info lanjut whatsap ke 0182655440.

#sayajual
#slimmimgtea
#detoxtea
#slimmingdetoxtea
#kecilkanpeha
#slimminglotion
#lotionkurus
#buanglemak
#lotionkurus
#skinnytea
#teatox
#jomkurus
#kempiskanperut
#buanglemak
#hilangkanselulit
#nakkurus
#kurusselamat
#kuruscepat

Bukan ibu berpantang ja boleh pakai bengkung , pergi pejabat , berzumba eh masa tidur pun boleh pakai sexy bengkung .
.
.
CIRI ISTEMEWA SEXY BENGKUNG ANNETTE
----------------------------------------------------------------------------------------------- EXTRA GRIP PATCH 💙💙💙
SO LEPAS PAKAI TAK AKAN TERLEPAS 😘 .
.
EXCLUSIVE dan LIMITED Bengkung Moden (HITAM) .
.
📌1PCS RM79
📭postage rm7(sm) .
.
Nak order? Boleh klik bio link whatsapp diatas untuk fast reply ye👆#gelkurusannette#annetteslimandfirm#annetteadvance#lotionpantang#lotionkurus#lotionpanas#annettesungaipetani#slim#slimming#girdle#korset#bengkung#kurustanpaubat#kempiskanperut#kecilkanpeha#kecilkanlengan#kuruskanbadan#teamamira#annettesungaipetani#dsv#sajat#kakakcantik#alifsyukriterlajaklaris#dherbs#neelofa#fattzura#instashopmalaysia#bazaarpaknil

CIRI ISTEMEWA SEXY BENGKUNG ANNETTE
----------------------------------------------------------------------------------------------- EXTRA GRIP PATCH 💙💙💙
SO LEPAS PAKAI TAK AKAN TERLEPAS 😘 .
.
EXCLUSIVE dan LIMITED Bengkung Moden (HITAM) .
.
📌1PCS RM79
📭postage rm7(sm) .
.
Nak order? Boleh klik bio link whatsapp diatas untuk fast reply ye👆#gelkurusannette#annetteslimandfirm#annetteadvance#lotionpantang#lotionkurus#lotionpanas#annettesungaipetani#slim#slimming#girdle#korset#bengkung#kurustanpaubat#kempiskanperut#kecilkanpeha#kecilkanlengan#kuruskanbadan#teamamira#annettesungaipetani#dsv#sajat#kakakcantik#alifsyukriterlajaklaris#dherbs#neelofa#fattzura#instashopmalaysia#bazaarpaknil

BETUL KE KUNYAH PERLAHAN2 BOLEH TURUNKAN BERAT BADAN?
.
Ada betulnya jugak kan. Kalau makan laju2 cepat habis sepinggan tu. Member sebelah elok je kunyah pelan2 menikmati makanan.
.
Makan laju2 tu nak pergi mana? Pelan2 sudah.
.
Coaching kami takde buat sukatan tahap mana kelajuan anda mengunyah. Tapi kami hanya membantu anda buat pilihan makanan terbaik supaya anda mampu turunkan berat badan dengan selamat dan mudah.
.
Jangan lupa klik “ON Post notification” supaya tak terlepas tips2 kurus.
.
COACH ATUN ➡ 012 3547687
.
Pendaftaran Kurus Online Coaching Ogos kini di BUKA.
.
Klik link di bio ig.
.
#kurusbadan #jomkurus #dietsenang #jubahsouq #bajuraya #dietmalaysia #kurusbadan #primavalet #kurustanpasenaman #kempiskanperut #onlinecoaching #tipsdiet #tipsdiet #bajuraya2018 #hijriahome #teamcoachyatie #dietstartsmonday #eatclean #sukusukuseparuh

MISI KURUS SEMAKIN HAMPIR!!!
.
Mulakan misi kurus dari sekarang dengan Slimming detox tea & Kaki cantiq tea. Korang rasai perubahan dari hari kehari 😍
.
Amalkan je secara konsisten InshaAllah makin turun berat badan. Tau-tau nanti awak dah capai target weight 🙈
.
Meh lelaju Whatsapp 01136208336
.
.
SLIMMING DETOX TEA : RM15
KAKI CANTIQ TEA : RM25
SET COMBO (SDT + KCT) : RM48 SM / RM52 SS
.️
To order : Whatapps 011-36208336
.
.
#slimmingdetoxtea #slimmingdetoxtearm15 #slimmingdetoxteamalaysia #kakicantiqtea #kakicantiqtearm25 #kakicantiqteamurah #kurus #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurusdengansihat #kurusdenganmudah #kecikkanpeha #kempisperut #kempiskanperut #lotionkurus #lotionkurussejuk #lotionkurusmalaysia #lotionmaryam #losyenkurus #losyenkurussejuk #kurusselepasbersalin #kurussebelumraya #jomkurus #juskurus #kurussihat #kurussihatcantik

SAYA AKAN BERTANGGUNGJAWAB ATAS KESIHATAN SAYA❗️
.
Sis.. dah janji Dengan coach ni mesti tepati tau!
Amik tanggungjawab atas kesihatan sis.. atas masa depan.. bayangkan.. hari2 jaga makan, air cukup, tido cukup, zat nutrisi sume cukup, 6 bulan Dari sekarang sel2 badan yang baru terbentuk, tentunya sel yang jauh lebih sihat! .
Cuba bayangkan bila sis x buat tindakan Dari sekarang.. masih dok sumbat yg goreng2.. berlemak tepu.. yang enak bergula sume tu.. agak2 6 bulan dr sekarang.. sis makin sihat ke makin sakit..? Lepas tu.. agak2.. makin bambam x..? 😬
.
Sis buat pilihan terbaik k.. sharing is caring! 😘
.
xoxo
#coachlia8020 - 019 900 9087
>> http://wlconlinecoachlia.wasap.my
.
#iphonex #bajubesar #zalora #ootd #fitmama #makansihat #gemokisawesome #nakcantik #iphone #kecilkanpeha #primavalet #jalanjalancarimakan #kurussebelumraya #kempiskanperut #jubahbesar #tv3 #jomkurus #nakkurus #jomdiet #onlineshopping #ariani #jakel #kaftan #sizebesar #dietcoach #meletop #kuruscepat

SUSU BADAN BERTAMBAH, BERPANTANG PUN BOLEH KURUS!

Boleh kurus masa berpantang, susu badan bertambah dan dalaman semakin baik walaupun selepas bersalin. Chia seed dan spirulina sangat membantu memberi rasa kenyang, bantu kawal rasa lapar. Memang senang lah nak kurus macam ni. Dah lah bagi milkbooster dan energybooster. Wow, pakej tu. Bestnya, jom cuba Kopi Hijau Jerat Magika sekarang!

Pm @ whatsApp 9483 3347 diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵

#kopikurusjeratmagika
#kopikurus
#kopihijaudiet
#kopihijaumurah
#kopikuruslentik7hari
#kopikurusmurahmalaysia
#kopikurusputih
#kopikuruscepat
#kurusbadan
#makanandiet
#kempiskanperut

BERPANTANG PUN BOLEH TURUN BERAT BADAN BERKILO- KILO, BETUL KE?
Selalu ibu- ibu berpantang memang ada persepsi macam ni, mesti susah nak turun berat badan sebab tak dapat bersenam atau makan pil kurus. Jangan risau, Kopi JM boleh bantu dan boleh diamalkan ibu2 berpantang. Kelebihan lain, susu ibu bertambah, membakar lemak dan merawat dalaman walaupun berpantang. Testimoni 'terbaik' daripada founder Magika, jom tengok!
Pm @ whatsApp 9483 3347 diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵

#kopikurusjeratmagika
#kopikurus
#kopihijaudiet
#kopihijaumurah
#kopikuruslentik7hari
#kopikurusmurahmalaysia
#kopikurusputih
#kopikuruscepat
#kurusbadan
#makanandiet
#kempiskanperut

Most Popular Instagram Hashtags