#kemainsikuningniberposingberlatarkanbackgroundpemandangankathollywood

10 posts

MOST RECENT

Assalamualaikum..good morning😊.
.
Tq @makeupbyvaneesakhalid user since 2015
Morninggg.. kita baru bangun. πŸ˜‚ semalam balik dr Universal Studio terus 'pengsan' πŸ˜‚πŸ˜‚Kat Hollywood sekarang dah pukul 7pg ☺ kat malaysia rasanya pukul 10malam.. Sekarang ni sini tengah spring tp sejukk dia rasa sampai ke tulang 😩😩 tu x winter lagi. Alhamdulillah kulit xkering, xmenggelupas n berkedut macam pegi europe dulu. Sebab kali ni kita pakai moisturizer ni sebelum nak keluar ke mana2.. So far memang berkesan. Masa pegi europe memang bawak benda ni tp xpakai πŸ˜‚πŸ˜‚ kulit memang teruk habiss rasa malu nak balik Malaysia masa tu.. πŸ˜‚ πŸ˜‚ Tapi masa pegi europe kita bawak honey bee ni cuma xpakai je sbb memang jenis pemalas nak pakai benda kat muka πŸ˜‚ yang pakai husband n kakak je tp hairan tengok kulit diorang masa pegi europe xteruk macam kita. diorang kata pakai honey bee yg kita bawak ni πŸ˜‚ gara2 tengok kulit diorang okay tu yg travel kali ni hari tu kelam kabut cari honey bee ni.. alhamdulillah last minit dapat huhu.
Dah try sendiri product ni kat tempat org memang terbaik dari ladang πŸ‘πŸΎπŸ‘πŸΎ tqtq @nafura perkenalkan honey bee venom ni. 😍😍😍 #kemainsikuningniberposingberlatarkanbackgroundpemandangankatHollywood.
.
.
πŸ“²Whatsapp 012-2811550 to order
.
πŸš—COD Kota Bharu
.
πŸ”ΆEJEN SAH NAFURA.BELI YANG ORIGINAL SAHAJA
.
#sayajual #sayajualnafura #nafurakelantan #honeybeevenom #honeybeeserum #honeybeecleanser #honeybeemoisturizer #honeybeevenomnafura #honeybeevenomkelantan #kotabharu #usm #kubangkerian #muakelantan #muaselangor #skincarehilangkanjerawat #originalnafura #serumwajah #muakualalumpur #muakotabharu #duckscarves #heroseorangcinderella #skincaremurah #nafurakotabharu #honeybeevenomkotabharu

#Repost @nafura with @repostapp
・・・
Tq @makeupbyvaneesakhalid user since 2015
Morninggg.. kita baru bangun. πŸ˜‚ semalam balik dr Universal Studio terus 'pengsan' πŸ˜‚πŸ˜‚Kat Hollywood sekarang dah pukul 7pg ☺ kat malaysia rasanya pukul 10malam.. Sekarang ni sini tengah spring tp sejukk dia rasa sampai ke tulang 😩😩 tu x winter lagi. Alhamdulillah kulit xkering, xmenggelupas n berkedut macam pegi europe dulu. Sebab kali ni kita pakai moisturizer ni sebelum nak keluar ke mana2.. So far memang berkesan. Masa pegi europe memang bawak benda ni tp xpakai πŸ˜‚πŸ˜‚ kulit memang teruk habiss rasa malu nak balik Malaysia masa tu.. πŸ˜‚ πŸ˜‚ Tapi masa pegi europe kita bawak honey bee ni cuma xpakai je sbb memang jenis pemalas nak pakai benda kat muka πŸ˜‚ yang pakai husband n kakak je tp hairan tengok kulit diorang masa pegi europe xteruk macam kita. diorang kata pakai honey bee yg kita bawak ni πŸ˜‚ gara2 tengok kulit diorang okay tu yg travel kali ni hari tu kelam kabut cari honey bee ni.. alhamdulillah last minit dapat huhu.
Dah try sendiri product ni kat tempat org memang terbaik dari ladang πŸ‘πŸΎπŸ‘πŸΎ tqtq @nafura perkenalkan honey bee venom ni. 😍😍😍 #kemainsikuningniberposingberlatarkanbackgroundpemandangankatHollywood

#Repost @nafura with @repostapp
・・・
Tq @makeupbyvaneesakhalid user since 2015
Morninggg.. kita baru bangun. πŸ˜‚ semalam balik dr Universal Studio terus 'pengsan' πŸ˜‚πŸ˜‚Kat Hollywood sekarang dah pukul 7pg ☺ kat malaysia rasanya pukul 10malam.. Sekarang ni sini tengah spring tp sejukk dia rasa sampai ke tulang 😩😩 tu x winter lagi. Alhamdulillah kulit xkering, xmenggelupas n berkedut macam pegi europe dulu. Sebab kali ni kita pakai moisturizer ni sebelum nak keluar ke mana2.. So far memang berkesan. Masa pegi europe memang bawak benda ni tp xpakai πŸ˜‚πŸ˜‚ kulit memang teruk habiss rasa malu nak balik Malaysia masa tu.. πŸ˜‚ πŸ˜‚ Tapi masa pegi europe kita bawak honey bee ni cuma xpakai je sbb memang jenis pemalas nak pakai benda kat muka πŸ˜‚ yang pakai husband n kakak je tp hairan tengok kulit diorang masa pegi europe xteruk macam kita. diorang kata pakai honey bee yg kita bawak ni πŸ˜‚ gara2 tengok kulit diorang okay tu yg travel kali ni hari tu kelam kabut cari honey bee ni.. alhamdulillah last minit dapat huhu.
Dah try sendiri product ni kat tempat org memang terbaik dari ladang πŸ‘πŸΎπŸ‘πŸΎ tqtq @nafura perkenalkan honey bee venom ni. 😍😍😍 #kemainsikuningniberposingberlatarkanbackgroundpemandangankatHollywood

TESTIMONI user since 2015
.
Morninggg.. kita baru bangun. πŸ˜‚ semalam balik dr Universal Studio terus 'pengsan' πŸ˜‚πŸ˜‚Kat Hollywood sekarang dah pukul 7pg ☺ kat malaysia rasanya pukul 10malam.. Sekarang ni sini tengah spring tp sejukk dia rasa sampai ke tulang 😩😩 tu x winter lagi. Alhamdulillah kulit xkering, xmenggelupas n berkedut macam pegi europe dulu. Sebab kali ni kita pakai moisturizer ni sebelum nak keluar ke mana2.. So far memang berkesan. Masa pegi europe memang bawak benda ni tp xpakai πŸ˜‚πŸ˜‚ kulit memang teruk habiss rasa malu nak balik Malaysia masa tu.. πŸ˜‚ πŸ˜‚ Tapi masa pegi europe kita bawak honey bee ni cuma xpakai je sbb memang jenis pemalas nak pakai benda kat muka πŸ˜‚ yang pakai husband n kakak je tp hairan tengok kulit diorang masa pegi europe xteruk macam kita. diorang kata pakai honey bee yg kita bawak ni πŸ˜‚ gara2 tengok kulit diorang okay tu yg travel kali ni hari tu kelam kabut cari honey bee ni.. alhamdulillah last minit dapat huhu.
Dah try sendiri product ni kat tempat org memang terbaik dari ladang πŸ‘πŸΎπŸ‘πŸΎ tqtq perkenalkan honey bee venom ni. 😍😍😍 #kemainsikuningniberposingberlatarkanbackgroundpemandangankatHollywood

Whatsapp authorized agent for order
πŸ“ž+60149495586

#beabeautee #SkincareByBBeautee #nafurahoneybee #nafurahoneybeevenom #nafurahoneybeevenom #honeybeevenommoisturizer #honeybeevenomcream #villagepeople #bazarpaknil

Honeybeevenom moisturizer ni sangat bagus utk merawat masalah kulit kering..dengan cuaca sekarang yg xmenentu,sekejap panas dan sekejap sejukk...uollssss perlu taw tepek pelembap utk bg kulit sentiasa sihat...wasap eyra 019-2037752
.
Cod area puncak alam/ Shah alam .
#Repost @nafura with @repostapp
・・・
Tq @makeupbyvaneesakhalid user since 2015
Morninggg.. kita baru bangun. πŸ˜‚ semalam balik dr Universal Studio terus 'pengsan' πŸ˜‚πŸ˜‚Kat Hollywood sekarang dah pukul 7pg ☺ kat malaysia rasanya pukul 10malam.. Sekarang ni sini tengah spring tp sejukk dia rasa sampai ke tulang 😩😩 tu x winter lagi. Alhamdulillah kulit xkering, xmenggelupas n berkedut macam pegi europe dulu. Sebab kali ni kita pakai moisturizer ni sebelum nak keluar ke mana2.. So far memang berkesan. Masa pegi europe memang bawak benda ni tp xpakai πŸ˜‚πŸ˜‚ kulit memang teruk habiss rasa malu nak balik Malaysia masa tu.. πŸ˜‚ πŸ˜‚ Tapi masa pegi europe kita bawak honey bee ni cuma xpakai je sbb memang jenis pemalas nak pakai benda kat muka πŸ˜‚ yang pakai husband n kakak je tp hairan tengok kulit diorang masa pegi europe xteruk macam kita. diorang kata pakai honey bee yg kita bawak ni πŸ˜‚ gara2 tengok kulit diorang okay tu yg travel kali ni hari tu kelam kabut cari honey bee ni.. alhamdulillah last minit dapat huhu.
Dah try sendiri product ni kat tempat org memang terbaik dari ladang πŸ‘πŸΎπŸ‘πŸΎ tqtq @nafura perkenalkan honey bee venom ni. 😍😍😍 #kemainsikuningniberposingberlatarkanbackgroundpemandangankatHollywood

#Repost @nafura with @repostapp
・・・
Tq @makeupbyvaneesakhalid user since 2015
Morninggg.. kita baru bangun. πŸ˜‚ semalam balik dr Universal Studio terus 'pengsan' πŸ˜‚πŸ˜‚Kat Hollywood sekarang dah pukul 7pg ☺ kat malaysia rasanya pukul 10malam.. Sekarang ni sini tengah spring tp sejukk dia rasa sampai ke tulang 😩😩 tu x winter lagi. Alhamdulillah kulit xkering, xmenggelupas n berkedut macam pegi europe dulu. Sebab kali ni kita pakai moisturizer ni sebelum nak keluar ke mana2.. So far memang berkesan. Masa pegi europe memang bawak benda ni tp xpakai πŸ˜‚πŸ˜‚ kulit memang teruk habiss rasa malu nak balik Malaysia masa tu.. πŸ˜‚ πŸ˜‚ Tapi masa pegi europe kita bawak honey bee ni cuma xpakai je sbb memang jenis pemalas nak pakai benda kat muka πŸ˜‚ yang pakai husband n kakak je tp hairan tengok kulit diorang masa pegi europe xteruk macam kita. diorang kata pakai honey bee yg kita bawak ni πŸ˜‚ gara2 tengok kulit diorang okay tu yg travel kali ni hari tu kelam kabut cari honey bee ni.. alhamdulillah last minit dapat huhu.
Dah try sendiri product ni kat tempat org memang terbaik dari ladang πŸ‘πŸΎπŸ‘πŸΎ tqtq @nafura perkenalkan honey bee venom ni. 😍😍😍 #kemainsikuningniberposingberlatarkanbackgroundpemandangankatHollywood

Tq makeupbyvaneesakhalid user since 2015
Morninggg.. kita baru bangun. πŸ˜‚ semalam balik dr Universal Studio terus 'pengsan' πŸ˜‚πŸ˜‚Kat Hollywood sekarang dah pukul 7pg ☺ kat malaysia rasanya pukul 10malam.. Sekarang ni sini tengah spring tp sejukk dia rasa sampai ke tulang 😩😩 tu x winter lagi. Alhamdulillah kulit xkering, xmenggelupas n berkedut macam pegi europe dulu. Sebab kali ni kita pakai moisturizer ni sebelum nak keluar ke mana2.. So far memang berkesan. Masa pegi europe memang bawak benda ni tp xpakai πŸ˜‚πŸ˜‚ kulit memang teruk habiss rasa malu nak balik Malaysia masa tu.. πŸ˜‚ πŸ˜‚ Tapi masa pegi europe kita bawak honey bee ni cuma xpakai je sbb memang jenis pemalas nak pakai benda kat muka πŸ˜‚ yang pakai husband n kakak je tp hairan tengok kulit diorang masa pegi europe xteruk macam kita. diorang kata pakai honey bee yg kita bawak ni πŸ˜‚ gara2 tengok kulit diorang okay tu yg travel kali ni hari tu kelam kabut cari honey bee ni.. alhamdulillah last minit dapat huhu.
Dah try sendiri product ni kat tempat org memang terbaik dari ladang πŸ‘πŸΎπŸ‘πŸΎ tqtq nafura perkenalkan honey bee venom ni. 😍😍😍 #kemainsikuningniberposingberlatarkanbackgroundpemandangankatHollywood

Baca review tentang Honey Bee Venom Moisturizer πŸ‘‡πŸŒΈβ € πŸ“²0145405182
β €
Reposting @nafura: β €
...β €
"Tq @makeupbyvaneesakhalid user since 2015β €
Morninggg.. kita baru bangun. πŸ˜‚ semalam balik dr Universal Studio terus 'pengsan' πŸ˜‚πŸ˜‚Kat Hollywood sekarang dah pukul 7pg ☺ kat malaysia rasanya pukul 10malam.. Sekarang ni sini tengah spring tp sejukk dia rasa sampai ke tulang 😩😩 tu x winter lagi. Alhamdulillah kulit xkering, xmenggelupas n berkedut macam pegi europe dulu. Sebab kali ni kita pakai moisturizer ni sebelum nak keluar ke mana2.. So far memang berkesan. Masa pegi europe memang bawak benda ni tp xpakai πŸ˜‚πŸ˜‚ kulit memang teruk habiss rasa malu nak balik Malaysia masa tu.. πŸ˜‚ πŸ˜‚ Tapi masa pegi europe kita bawak honey bee ni cuma xpakai je sbb memang jenis pemalas nak pakai benda kat muka πŸ˜‚ yang pakai husband n kakak je tp hairan tengok kulit diorang masa pegi europe xteruk macam kita. diorang kata pakai honey bee yg kita bawak ni πŸ˜‚ gara2 tengok kulit diorang okay tu yg travel kali ni hari tu kelam kabut cari honey bee ni.. alhamdulillah last minit dapat huhu. β €
Dah try sendiri product ni kat tempat org memang terbaik dari ladang πŸ‘πŸΎπŸ‘πŸΎ tqtq @nafura perkenalkan honey bee venom ni. 😍😍😍 #kemainsikuningniberposingberlatarkanbackgroundpemandangankatHollywood"

#Repost @nafura with @repostapp
・・・
Tq @makeupbyvaneesakhalid user since 2015
Morninggg.. kita baru bangun. πŸ˜‚ semalam balik dr Universal Studio terus 'pengsan' πŸ˜‚πŸ˜‚Kat Hollywood sekarang dah pukul 7pg ☺ kat malaysia rasanya pukul 10malam.. Sekarang ni sini tengah spring tp sejukk dia rasa sampai ke tulang 😩😩 tu x winter lagi. Alhamdulillah kulit xkering, xmenggelupas n berkedut macam pegi europe dulu. Sebab kali ni kita pakai moisturizer ni sebelum nak keluar ke mana2.. So far memang berkesan. Masa pegi europe memang bawak benda ni tp xpakai πŸ˜‚πŸ˜‚ kulit memang teruk habiss rasa malu nak balik Malaysia masa tu.. πŸ˜‚ πŸ˜‚ Tapi masa pegi europe kita bawak honey bee ni cuma xpakai je sbb memang jenis pemalas nak pakai benda kat muka πŸ˜‚ yang pakai husband n kakak je tp hairan tengok kulit diorang masa pegi europe xteruk macam kita. diorang kata pakai honey bee yg kita bawak ni πŸ˜‚ gara2 tengok kulit diorang okay tu yg travel kali ni hari tu kelam kabut cari honey bee ni.. alhamdulillah last minit dapat huhu.
Dah try sendiri product ni kat tempat org memang terbaik dari ladang πŸ‘πŸΎπŸ‘πŸΎ tqtq @nafura perkenalkan honey bee venom ni. 😍😍😍 #kemainsikuningniberposingberlatarkanbackgroundpemandangankatHollywood #codsgpetani #deliverysgpetani

Tq @makeupbyvaneesakhalid user since 2015
Morninggg.. kita baru bangun. πŸ˜‚ semalam balik dr Universal Studio terus 'pengsan' πŸ˜‚πŸ˜‚Kat Hollywood sekarang dah pukul 7pg ☺ kat malaysia rasanya pukul 10malam.. Sekarang ni sini tengah spring tp sejukk dia rasa sampai ke tulang 😩😩 tu x winter lagi. Alhamdulillah kulit xkering, xmenggelupas n berkedut macam pegi europe dulu. Sebab kali ni kita pakai moisturizer ni sebelum nak keluar ke mana2.. So far memang berkesan. Masa pegi europe memang bawak benda ni tp xpakai πŸ˜‚πŸ˜‚ kulit memang teruk habiss rasa malu nak balik Malaysia masa tu.. πŸ˜‚ πŸ˜‚ Tapi masa pegi europe kita bawak honey bee ni cuma xpakai je sbb memang jenis pemalas nak pakai benda kat muka πŸ˜‚ yang pakai husband n kakak je tp hairan tengok kulit diorang masa pegi europe xteruk macam kita. diorang kata pakai honey bee yg kita bawak ni πŸ˜‚ gara2 tengok kulit diorang okay tu yg travel kali ni hari tu kelam kabut cari honey bee ni.. alhamdulillah last minit dapat huhu.
Dah try sendiri product ni kat tempat org memang terbaik dari ladang πŸ‘πŸΎπŸ‘πŸΎ tqtq @nafura perkenalkan honey bee venom ni. 😍😍😍 #kemainsikuningniberposingberlatarkanbackgroundpemandangankatHollywood

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags