#kelasmekapmurah

MOST RECENT

Rindunyaa nak buat kelas basic , share ilmu lagi dgn syantik2 kt luar sne ๐Ÿ˜‡
Selain grouping class mcmni, sis pun accept, uols yg nk personal class kt tempat uols sendiri (just tambah duit minyak) ๐Ÿ˜˜ As long uols nk belajar , lautan api pun sis sanggup (eh gurau ๐Ÿ˜…) Jom roger kt whatsapp ya 0172817929 ๐Ÿ’›

#makeuplover
#makeupclass
#makeupclassbyma
#kelasmekap
#kelasmekapmurah
#makeupshahalam
#makeupkualaselangor
#makeupklangvalley
#makeupklang
#personalmakeupclass

Lai lai lai saya belanja bare face ni bukan selalu dapat tengok๐Ÿคช .

Pengalaman guna serum C selama 2 minggu - bangun pagi muka nampak glowing & rasa moist selepas dibiarkan serum C semalaman bekerja dlm kulit. And semalam rasa awesome sangat sbb rasa nampak pencerahan yg nyata like "wow kulit aku ke tu". .
Saya gabungkan serum Melacep & serum C utk hasil yg wow. Kulit saya burn & jadi bumpy sikit lepas balik bercuti hari tu. Now selepas 2 minggu berserum C - mmg bukanlah nampak perubahan ketara tp mmg nampak kulit makin cerah jernih gitu & pipi pun dah start rasa ketat. Tak lama lagi dapatlah pipi botox I๐Ÿ˜. .

#marykayserumc #marykayreplinishingserumc #marykayserum

Hadiah Kelas Mekap Pengantin ๐Ÿ‘ฐ .

Selain berfeeling2 macam pengantin, kami juga dapat belajar skill mekap baru which is bridal makeup. ALL FOR FREE! Selain dapat hadiah2 yang berbentuk tangible, kami juga dapat hadiah yang intangible contohnya macam makeup class free untuk LOS achievers. .

Tau tak cost nak belajar mekap pengantin berapa banyak?๐Ÿ˜ณ Setahu saya takde yang ratus cuma ada yang beriban sahaja๐Ÿคง. Tapi nasib baiklah kami dapat belajar free. .

Jadi beauty consultant tak wajib pandai mekap tapi biasanya akan jadi pandai mekap sbb banyak kelas free. Some more boleh dapat full makeup range tanpa mencederakan poket sendiri๐Ÿ˜‚. Siapa yang kenal saya dari awal tahulah betapa hauknya muka saya dulu dengan kening Sin Chan tp Alhamdulillah sekarang makeup skill makin improved. .

Siapa rasa nak belajar mekap dengan free jugak boleh roger saya. Siapa rasa nak engage dalam bisnes Mary Kay yg banyak bagi class free pun boleh roger saya jugak๐Ÿ˜.

Assalamualaikum and morning! .

Jangan lupa regimen penjagaan kulit anda di pagi hari๐Ÿ˜.

Wearing Gel Semi Matte Lipstick in Mauve Moment, Midnight Red, Always Apricot & Poppy Please๐Ÿ˜. .

Siapa suka lipstick matte kat sini? ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ Tapi mesti suma dah sedia maklum kan masalah utama matte lipstick ialah mengeringkan bibir. No worries with Mary Kay Gel Matte lipstick, walaupun matte finishing, tapi dia sgt ringan & kemas di bibir. Selesa yakmat tau. Inilah produk Mary Kay pertama yang saya cuba & buatkan saya jatuh cinta โ™ฅ. Mau cuba? Jomlah takyah bayar pon๐Ÿ˜. .

Dee,
MK Beauty Consultant
http://www.wasap.my/60183895571

www.deespeaking.blogspot.my

#marykaygelsemimattelipstick #marykaylipstick

Assalamualaikum & morning! .

Something new is coming to you๐Ÿ˜. Stay tuned~ .

#marykaytimewise

Assalamualaikum & morning! .

Siapa yang suka Timewise set mcm saya? ๐Ÿ™‹ Best sangat best! Selain meremajakan kulit saya, Timewise jugak tolong cure masalah liang roma, mencerahkan & menghaluskan kulit. .

#marykaytimewise

Most Popular Instagram Hashtags