#kelasmekap

MOST RECENT

Lollipop shade on her eyes 😍😍
.
Eyeshadow: RM45 each code
Palette: RM55 each
.
Postage Semenanjung RM8 / Sabah Sarawak RM12
COD Serdang / Kota Damansara (COD charge RM5-12)
Self pickup Seksyen 13 Shah Alam (working hours only)
.
> Whatsapp 0196048432 <
.
#AdikEsedo #eyeshadow #eyeshadowferrarossa #eyeshadowviral #makeup #muamalaysia #makeupartistmalaysia #teamgodzillaesumilynns #mekapnikah #mekappengantin #ferrarossabeauty #makeupmalaysia #makeuppengantin #makeuptunang #makeupsanding #kelasmekap #kelasmakeup #ferrarossa #ferrarossabeauty #eyemakeup #hudabeauty #nudemakeup #makeupjunkie

Nk tgok x mcm mana dyra buat feather brow menggunakan @feathersmy_brow .
.
Senang sgt siap ada brush lg.
Dh siap kte ukir kening tu just sikat2 pakai brush selepas kte calit2 di wax.
Terussss nmpak mahal kening tu kan????.
.
.
Sharing session harini best sgt sb 1st time sharing2 mekap dgn @xmakeupby_sara
And as usual with talented mua jb @azlynniskandar_official @_dyshashenna @nadea_beauty_diary .
.
Kte praktice buat kening feather brow yg light2 je ada yg suka??
.
.
Using @feathersmy_brow on her brows
Bole dptkan agent jb dgn --------> @azlynniskandar_official .
.
#muajb #muajohor #mekapjb #mekapjohor #makeupjb #makeupjohor  #muakuantan  #makeupkuantan #mekapkuantan #muamalaysia #makeupmalaysia #mekapmalaysia #muakl #muamelaka #muamuar #muarsegamat #mua #classmakeup #makeupclassjb #makeupclass #kelasmekap #classmekap #makeupkl

Book me for  reservation. Whatsapp only at 0125530787

Sharing session harini best sgt sb 1st time sharing2 mekap dgn @xmakeupby_sara
And as usual with talented mua jb @azlynniskandar_official @_dyshashenna @nadea_beauty_diary .
.
Kte praktice buat kening feather brow yg light2 je ada yg suka??
.
.
Using @feathersmy_brow on her brows
Bole dptkan agent jb dgn --------> @azlynniskandar_official .
.
#muajb #muajohor #mekapjb #mekapjohor #makeupjb #makeupjohor  #muakuantan  #makeupkuantan #mekapkuantan #muamalaysia #makeupmalaysia #mekapmalaysia #muakl #muamelaka #muamuar #muarsegamat #mua #classmakeup #makeupclassjb #makeupclass #kelasmekap #classmekap #makeupkl

Book me for  reservation. Whatsapp only at 0125530787

((NEW))
.
.
EYE COLOR BARU LAUCHED BY MARY KAY👩🏻‍🎨
.
.
Memperkenalkan Romance Revivals dan Opulent Golds
.
.
Warna-warna trendy, hot dan amat mudah digayakan serta padan dgn semua jenis warna tudung dan pakaian.
.
.
Apa yg menarik lagi tentang eye color terbaru ni?
.
. 👑Berasaskan sumber mineral.
👑Tidak mengandungi bahan kimia terlarang yg boleh merosakkan mata.
👑Warnanya yg sgt pigmented dan intense. Jadi tak perlu letak banyak2. Letak sedikit pon dah menyerlah warnanya.
👑 Gabungan earth dan warm colors yg menjadi kombinasi cantik.
.
.
Apa yg ada dalam November Specials?
.
.
Dengan setiap pembelian eye color ini, anda akan diberikan sekali *Gel Eye Liner yg baru launched* juga. Sangat mudah diguna dan juga mudah dicuci.
.
.
Apa tunggu lagi? Jom jadi antara yg terawal dapat pakai warna2 eye color baru ni 😊
.
.
Special gift menanti anda juga 🎁
.
.
Boleh refer gambar sy utk contoh pemakaian yg simple tapi menyerlah. 😊
. .
Haffizza
www.wasap.my/60176762684
.
.
#kelasmekap#flawless#serum#timewise3d#makeup#alhaalfa#tudung#murah#hijab#anastaciabeverlyhills#moisturizer#malaysia#skincareclass#suhaidasarifarea#hudabeauty#mattelipstick#brush#cyberjaya#putrajaya#mask#marykay#antiaging#muamalaysia#lipstick#nsd5#beautytips#eyecream

Alhamdulillah.
Let me show u the happines in my life ❤️
.
I tak mampu untuk bagi uolls duit berjuta lemon. Tapi in sha Allah i ade sedikit ilmu yang bole membantu uolls jadikan income di kemudian hari.
.
I tak mampu nak janjikan bulan dan bintang selepas habis kelas i.Tapi in sha Allah i akan sentiasa ade bila uolls perlukan semangat & nasihat walaupun kadang-kadang i sendiri lemah. But i kena kuat demi uolls semua.
.
I tak suka orang lembik & lemau. Ingat keyword ni & tanam dalam-dalam dekat fikiran kita.
"KALAU KAU TAK PUSH DIRI SENDIRI UNTUK BERJAYA TAK KAN ADA ORANG YANG MAMPU MENGUBAH HIDUP KAU."
.

Makeup by💄 @Cahayasakinah_mua
Any inquiries for make up service/booking/makeup class whatsapp
http://www.wasap.my/60132730464 .
.
.
.
.
.
#muamalaysia #muakualalumpur #muakl #muaselangor #muabanting #muashahalam #muabangi #muapahang #muacyberjaya #muaputrajaya #muaserikembangan #muaserdang #muacheras #makeupartistmalaysia #makeupartistkualalumpur #makeupartistkl #makeupartistshahalam #makeupartistbangi #mekapnikah #mekapsanding #narsmalaysia #macmalaysia #kelasmekap #muarawang #muacheras #mekapnikah #mekapsanding #mekapphotoshoot

Asslammualaikum, saya nak share ni jenis2 jerawat, tanda2 kulit sihat mesti ade jerawat timbul😋

siapa ada masalah jerawat seperti di bawah:-👇👇👇 JENIS-JENIS JERAWAT ‼️‼️‼️ 1. Papula 🔸🔹Papula jenis jerawat seperti radang kulit berbentuk benjolan lembut bewarna kemerah-merahan.

2. Pustelus 🔹🔸Bintik merah yang meradang dan muncul sebagai sebuah bintik merah dengan pusat putih atau kuning (bernanah). 3. Blackheads 🔸🔹Terjadi apabila sebahagian pori kulit tersumbat dengan sebum (minyak), bakteria dan sel-sel kulit mati. Warna hitam itu bukan disebabkan oleh kotoran dan disebabkan oleh pigmen kulit-melanin, bertindak balas dengan oksigen di udara.

4. Whiteheads 🔹🔸Terbentuk ketika pori tersumbat sepenuhnya dan memerangkap sebum (minyak), bakteria dan sel-sel kulit mati yang mana ia akan menyebabkan paparan putih di permukaan.

5. Nodul (akne kronik) 🔸🔹Terdiri daripada benjolan keras di bawah permukaan kulit – lebih besar dan sangat menyakitkan. Kadang-kadang ia tidak akan hilang selama berbulan-bulan. Jerawat ini menyumbang kepada parut berlubang dan trauma teruk serta lupa pada permukaan kulit. Jika tidak dirawat dengan betul, Nodul ini akan terbentuk semula walaupun selepas ianya kecut.

Adakah jerawat awak seperti di atas❓❓❓ Jika seperti di atas jom hubungi saya untuk bantu kulit anda😊

Syuhada Hamid
Wasap.my/60175744410
Mary Kay Beauty Consultant

marykaykl #marykayserikembangan #marykaykinrara #marykaypuchong #marykayequine #marykayserdang #marykaykedah #marykaychangloon #marykayjitra #marykaylover #marykayuser #marykayproducts #marykaycosmetics #mekap #sayanakcantik #skincare #kelasmekap
#kelasmekappercuma #tangancantik #serumC #vitaminC #kulitglowing #glowing #Mask #timewise #melacep

#cutcrease by me 🔥😘
.
.
For booking makeup service ,kindly whatsapp 0172817929 😘😘 ✔️Dinner
✔️Convo
✔️Photoshoot
✔️Tunang
✔️Bridesmaid
✔️Nikah
✔️Sanding
✔️Outdoor
✔️Bertandang
✔️Event

#makeuplover
#makeupselangor
#makeupkualaselangor
#makeuptanjungkarang
#makeupshahalam
#makeupklang
#makeupdinner
#makeupevent
#makeupphotoshoot
#makeupoutdoor
#makeupconvo
#makeuptunang
#makeupnikah
#makeupsanding
#makeupmurahmalaysia
#makeupartist
#kelasmekapmurah
#kelasmekap
#mekapkelas
#makeupclass

Hurmmm nampak tak struggle nya Sis nak buat bentuk ❤️
Macam tu la kite belajar sesuatu sebelom sempurna di mata kita dan orang lain. Dalam hidup jangan mudah mengalah. Jatuh cepat-cepat bangun. Walau berkali-kali jatuh jangan lupa cara untuk bangkit semula ☺️
.
.
GROUPING DEMO MAKEUP CLASS
**BRIDAL MAKEUP + HIJAB STYLING + DEMO PEMAKAIAN SAMPIN 2 Jenis**
**TEKNIK GAM KENING
**TEKNIK CONCEALER KENING
Alhamdulillah kelas berjalan lancar.Terima kasih semua yang join. Lebih kurang kina minta halal & maaf ya.
Semoga kita semua bejaya dunia & akhirat.
Semoga kite di murahkan rezeki melimpah ruah dan tak pernah putus.
Thank you semua Sporting sangat 🌹
@cahayasakinah_mua L❤️VE U ALLSSSSS
.
.
.
Makeup by💄 @Cahayasakinah_mua
Any inquiries for make up service/booking/makeup class whatsapp
http://www.wasap.my/60132730464 .
.
.
.
.
.
#muamalaysia #muakualalumpur #muakl #muaselangor #muabanting #muashahalam #muabangi #muapahang #muacyberjaya #muaputrajaya #muaserikembangan #muaserdang #muacheras #makeupartistmalaysia #makeupartistkualalumpur #makeupartistkl #makeupartistshahalam #makeupartistbangi #mekapnikah #mekapsanding #narsmalaysia #macmalaysia #kelasmekap #muarawang #muacheras #mekapnikah #mekapsanding #mekapphotoshoot

Shade ni bukan je boleh digunakan as eyeshadow, tapi boleh jadi sebagai your highlighter to go and even as lip topper uolls 💋.
.
Which collection is this shade belong to? 😎
.
Eyeshadow: RM45 each code
Palette: RM55 each
.
Postage Semenanjung RM8 / Sabah Sarawak RM12
COD Serdang / Kota Damansara (COD charge RM5-12)
Self pickup Seksyen 13 Shah Alam (working hours only)
.
> Whatsapp 0196048432 <
.
#AdikEsedo #eyeshadow #eyeshadowferrarossa #eyeshadowviral #makeup #muamalaysia #makeupartistmalaysia #teamgodzillaesumilynns #mekapnikah #mekappengantin #ferrarossabeauty #makeupmalaysia #makeuppengantin #makeuptunang #makeupsanding #kelasmekap #kelasmakeup #ferrarossa #ferrarossabeauty #eyemakeup #hudabeauty #nudemakeup #makeupjunkie

Part paling best bila mekapkan client 🤗😘 Suka letak finishing spray , sembur byk2 hehe 😘 Bg maintain, longlasting & glowing sampai malam gitu.. Jgn terkejut @ takut plak tengok muka basah mcmtu hehe... Siap spray, cepat2 pi duduk tadah muka depn kipas .bila dah kering fuhhh confirm menangis tgok mekap glowing2 🔥🔥🔥
.
.
Iols guna Radiant primer spray dr @alhaalfacosmetics_hq sebab die bg dewy finishing tau 😘
.
.
Follow 👉@alhaalfacosmetic_byaien
.
.
For booking makeup service ,kindly whatsapp 0172817929 😘😘 ✔️Dinner
✔️Convo
✔️Photoshoot
✔️Tunang
✔️Bridesmaid
✔️Nikah
✔️Sanding
✔️Outdoor
✔️Bertandang
✔️Event

#makeuplover
#makeupselangor
#makeupkualaselangor
#makeuptanjungkarang
#makeupshahalam
#makeupklang
#makeupdinner
#makeupevent
#makeupphotoshoot
#makeupoutdoor
#makeupconvo
#makeuptunang
#makeupnikah
#makeupsanding
#makeupmurahmalaysia
#makeupartist
#kelasmekapmurah
#kelasmekap
#mekapkelas
#makeupclass

PERSONAL MAKEUP CLASS
"PROMO OCTOBER-NOVEMBER"
#teknikGamKening.
Ni student paling lama hold kelas dia 😝 Busy naw naw budak ni. Thank You Null join kelas akak. Da dapat teknik mudahkan. So sila pecut practice taw. Akak doakan Null bejaya dunia akhirat. Keep practice & terus pandang ke depan. In sha Allah one day Null akan bejaya juga. Amin amin ❤️❤️
.
.
Makeup by💄 @Cahayasakinah_mua
Any inquiries for make up service/booking/makeup class whatsapp
http://www.wasap.my/60132730464 .
.
.
.
.
.
#muamalaysia #muakualalumpur #muakl #muaselangor #muabanting #muashahalam #muabangi #muapahang #muacyberjaya #muaputrajaya #muaserikembangan #muaserdang #muacheras #makeupartistmalaysia #makeupartistkualalumpur #makeupartistkl #makeupartistshahalam #makeupartistbangi #mekapnikah #mekapsanding #narsmalaysia #macmalaysia #kelasmekap #muarawang #muacheras #mekapnikah #mekapsanding #mekapphotoshoot

PERSONAL MAKEUP CLASS
"PROMO OCTOBER-NOVEMBER"
#teknikGamKening.
Ni student paling lama hold kelas dia 😝 Busy naw naw budak ni. Thank You Null join kelas akak. Da dapat teknik mudahkan. So sila pecut practice taw. Akak doakan Null bejaya dunia akhirat. Keep practice & terus pandang ke depan. In sha Allah one day Null akan bejaya juga. Amin amin ❤️❤️
Nak makeup mak iti @ctdk jauh sekali angan-angan nya. Kita dapat makeup kembar penyanyi no 1 negara pon cukup la ❤️
.
.
Makeup by💄 @Cahayasakinah_mua
Any inquiries for make up service/booking/makeup class whatsapp
http://www.wasap.my/60132730464 .
.
.
.
.
.
#muamalaysia #muakualalumpur #muakl #muaselangor #muabanting #muashahalam #muabangi #muapahang #muacyberjaya #muaputrajaya #muaserikembangan #muaserdang #muacheras #makeupartistmalaysia #makeupartistkualalumpur #makeupartistkl #makeupartistshahalam #makeupartistbangi #mekapnikah #mekapsanding #narsmalaysia #macmalaysia #kelasmekap #muarawang #muacheras #mekapnikah #mekapsanding #mekapphotoshoot

PERSONAL MAKEUP CLASS
"PROMO OCTOBER-NOVEMBER"
#teknikGamKening.
Thank you Sya amik kelas Personal ngan kakina. Keep practice k. In sha Allah one day sya pon bole bejaya. Me ❤️ u . Akak doakan sya di murahkan rezeki dan tak pernah putus. Amin amin.
.
.
Makeup by💄 @Cahayasakinah_mua
Any inquiries for make up service/booking/makeup class whatsapp
http://www.wasap.my/60132730464 .
.
.
.
.
.
#muamalaysia #muakualalumpur #muakl #muaselangor #muabanting #muashahalam #muabangi #muapahang #muacyberjaya #muaputrajaya #muaserikembangan #muaserdang #muacheras #makeupartistmalaysia #makeupartistkualalumpur #makeupartistkl #makeupartistshahalam #makeupartistbangi #mekapnikah #mekapsanding #narsmalaysia #macmalaysia #kelasmekap #muarawang #muacheras #mekapnikah #mekapsanding #mekapphotoshoot

Most Popular Instagram Hashtags