#kelasmekap

MOST RECENT

MAKEUP CLASS BY MUA FAIQAH FAUZI
.
VENUE: @hijabistarstudio , Seri Manjung.
DATE: 09.09.2018 (Sun)
TIME: 10 a.m - 5 p.m
MUA: @faiqahmfauzi .
.
FEES: RM70 per person
PARTNER: RM60 per person
.
Demo & Practical session.
Makeup & tools provided.
Just bring yourself with handphone & powerbank.
.
This class is for Selfmakeup only.
.
For booking & inquiries whatsapp 📲
0164685771
.
#makeupipoh
#makeupperak
#muaperak
#makeupartist
#muaipoh
#makeupvideos
#malaysiawedding
#makeupartistperak
#jismakasihmakeupclass
#makeupartistipoh
#jismakasih
#malaywedding
#muamanjung
#makeupartistmanjung
#jurusolekperak
#solekan
#hijabistarstudio
#sewastudio
#sewastudiomurah
#sewastudiofoto
#sewastudiomanjung
#selfmakeup
#selfmakeupclass
#makeupclassperak
#makeupclasspersonal
#hijabistarmakeup
#makeupclassmurah
#makeupclassmanjung
#kelasmekap
#kelasmekapmurah

Morninggg!😃
Kak ina nak bukak lg 1 tarikh utk kelas makeup.. 23.9 (Ahad) & 29.9 (Sabtu)
.
Korg boleh booking skrg tau, seat limited. Mcm2 teknik korg akn bljar dlm class nnt. Kite perempuan ni xrugi luangkn msa bljr ilmu ni utk diri sendiri❤️ Ada jgk yg dah bljr ngn kak ina trus buat part time job makeup org😍 bole cri rzeki lebih. .
Wsp no ni 0126011606 utk detail lbih lanjut💄
Lokasi : MUAR
.
.
#makeupbyfazalinna #makeupclass #makeupclassmuar #makeupclassmelaka #kelasmakeup #kelasmekap #mekappengantin #mekaptunang #mekapnikah #makeuptunang #makeupnikah #makeupevent #makeupartistmuar #makeupartistmelaka #makeupartistmalaysia

My New Skin Food ❤❤❤ ❤LUMIVIE INTENSIVE SERUM❤

Ape yg istiMewa nye seruM ni adalah ia mengandungi BLACK PEARL🔮. Kenape Black Pearl⁉ ✨Berfungsi untuk mencerahkan kulit dan buat lebih GLowing.
✨Anti-aging dan meremajakan kulit.
✨Kaya dengan antioxidant dan mampu MERAWAT kulit dari dalam.
✨Mempercepatkan proses utk renew sel kulit baru yang lebih sihat & anjal.

Tina | Mary Kay Beauty Consultant

http://www.wasap.my/60132119574/SayaNakLumivieSerum

Your Trusted Beauty Consultant
Tina 💘013-2119574

#MarykayMalaysia #ctdkjunior #MarykaySkincare #BlackheadRemover #bellaamara #hudabeauty #MatteLipstick #KulitSensitif #BibirKering #babyctdk #Dermatologist #Aesthetic #UbatJerawat #UbatJeragat #minaz #MasalahKulit #jubahsouq #comelpipimerah #aaisyahdhiarana #kelasmekap #Foundation #tutorialmakeup #Mekaptutorial #Skinvigorate #Pobling #ctdk #MakeupRemover #FattzuraFairytale #Antipenuaan #fattzura

Sobella Lipmatte tak usah diragui, selamat dipakai dan terbaikk 👍👍👍
.
Tq to page Khairul Yoi sebab membuka mata2 perempuan diluar sana pasal Sobella.. Terus ramai komen carii lipmatte ni 😂
.
P/S: Winner giveaway akan announce dlm minggu ni..stay tunee 😘
.
#sobellahoneylipmatte #eyeshadow2minit #blusherstick #sobellashahalam #sobellaselangor #sobellastokis #agentsobella #muashahalam #muaseremban #makeuptutorial #bazaarpaknil ##kekechallenge #bridalmakeup #kelasmakeup #kelasmekap #omgmascara #soshanteeq #shantik

Dah lama sangat cikgu berehat, so nah bulan September ni kita seru balik momentum untuk kelas skincare dan mekap.
.
Batch yang ke-12, selepas kelas The Basic Beat 2.0 pada 1 September, jaja akan buka small grouping beauty course bertempat di my mini studio di Setia Alam (Shah Alam).
.
BELAJAR APA?
💕 Know your skintype & skin concerns
💕 Skincare basic & advance routine
💕 Basic steps to timeless makeup look
💕 Secret to have long lasting makeup
💕 Beauty secrets & hacks
.
DAPAT APA?
💕 FREE beauty e-book
💕 FREE makeup book 'PRETTY THINGS INSIDE'
💕 dapat certificate
💕 FREE light refreshment
💕 All makeup and tools provided, bawak diri je
💕 Small group only 4 pax per session
💕 Free tips life time kat facebook group
💕 FREE voucher produk & servis mekap
💕 Demo & hands on with over 100 products to try
.
HARGA?
Bukan rm200, bukan rm100 tapi cuma
RM85 sahaja untuk 2 silibus!
.
Hanya terbuka untuk 16 seats sahaja, pilih tarikh di bawah:
.
Date: 22,23, 29 atau 30 September 2018
Time: 9.30 am - 2.30 pm
.
Whatsapp Jaja segera untuk lock tempat
0124155547
.
#kelasmekap #kelasskincare #kelasmekapmurah #kelaskecantikan #beautyclass #kelasmekapshahalam #kelasmekapklang #kelasmekapsetiaalam #groupmakeupclass #muaselangor #muashahalam #muaklang #kelasmekapbajet #kelasmekapbest #kelasmekapmurah #tutorialmekap #tutorialskincare

Selamat malam korang!
.
Nak servis mekap event/konvo/photoshoot jom wasap Kak Ain. BAWAH RM100. Nak cepat pm.
.
Link kat bio.
.
#muasemenyih #muapontian #muapekannenas #muakluang #muasimpangrenggam #kelasmekap #personalclass #muamalaysia #mekapmurah #mekapnikah #mekapsanding #mekapoutdoor #mekapphotoshoot #mekapdinner

Nak topup ilmu mekap lagi ni. Lama dah tak cuci otak. Jom siapa nak teman?
.
Nak servis mekap event/konvo/photoshoot jom wasap Kak Ain. BAWAH RM100. Nak cepat pm.
.
Link kat bio.
.
#muasemenyih #muapontian #muapekannenas #muakluang #muasimpangrenggam #kelasmekap #personalclass #muamalaysia #mekapmurah #mekapnikah #mekapsanding #mekapoutdoor #mekapphotoshoot #mekapdinner

New Relase Morphe x Jaclyn Hill the Vault Collection
-each single eyeshadows palette RM120 exclude postage
-whole collections the Vault RM300 exclude postage
*pre order items
*get yours now!!#
ETA: 3-4weeks or less
.
.
.
🍭Whatsapp for details link in my bio 👆🏻

Macam fasha ke nora danish? Haha.
.
Nak servis mekap event/konvo/photoshoot jom wasap Kak Ain. BAWAH RM100. Nak cepat pm.
.
Link kat bio.
.
#muasemenyih #muapontian #muapekannenas #muakluang #muasimpangrenggam #kelasmekap #personalclass #muamalaysia #mekapmurah #mekapnikah #mekapsanding #mekapoutdoor #mekapphotoshoot #mekapdinner

Hasil personal bridal makeup class today. Tq sis @makeupbyfairuzsaiyida sudi belajar dgn nadia. Req nak belajar indonesian look gittew hehe❤️tq adik model yg comel @dllt.sofi hehe half by me half by student.
.
.
Alhamdulillah❤️
For makeup service/ class pls whatsapp 017-2342299 Nadia💋
.
#sephoramalaysia #benefitcosmetics #chanel #makeupbynadianordin #muamalaysia #muakl #muaseremban #muamalaysia #muanilai #muaputrajaya #muaseremban #muaklang #muashahalam #muakajang #muaampang #makeupartistmalaysia #makeupartistselangor #makeupartistshahalam #muagombak #muarawang #muasungaibuloh #muadamansara #makeupartistkualalumpur #makeupartistkl #narsmalaysia #macmalaysia #urbandecaymalaysia #kelasmekap #nars #hudabeauty

Pilih mana satu yang berkenan dihati! .
Limited edition tau.. .
Nak order cepat buat booking sekarang ok 😊
.
http://www.wasap.my/60172861187/bookingLipsMatte
.
#lipsmatte #mattelipstick #lipmattemurah #lipsmattecantik #makeup #makeupclass #mekapkelasbudget #kelasmekapbudget #kelasmekap

Pilih mana satu yang berkenan dihati! .
Limited edition tau.. .
Nak order cepat buat booking sekarang ok 😊
.
http://www.wasap.my/60172861187/bookingLipsMatte
.
#lipsmatte #mattelipstick #lipmattemurah #lipsmattecantik #makeup #makeupclass #mekapkelasbudget #kelasmekapbudget #kelasmekap

Pilih mana satu yang berkenan dihati! .
Limited edition tau.. .
Nak order cepat buat booking sekarang ok 😊
.
http://www.wasap.my/60172861187/bookingLipsMatte
.
#lipsmatte #mattelipstick #lipmattemurah #lipsmattecantik #makeup #makeupclass #mekapkelasbudget #kelasmekapbudget #kelasmekap

Tak sabar nak tunggu launch 1hb September ni! Hakak nak grab semua color dan nak melaram denga MK At Play Lip Matte baru ni! Dah lama hakak tunggu MK keluarkan Matte Series. Korang macamana pulak? Jom booking order. 1hb gerenti licin ni!

#marykayatplay #lipmatte #matteseries #marykaylover #lipstickmalaysia #lipsticklover #siscuba #iloveyou #kelasmekap #ilovemakeup #marykaymalaysia #marykaymakeup #lipmattemurah

Hasil personal bridal makeup class today. Tq sis @makeupbyfairuzsaiyida sudi belajar dgn nadia. Req nak belajar indonesian look gittew hehe❤️tq adik model yg comel hehe half by me half by student.
.
.
Alhamdulillah❤️
For makeup service/ class pls whatsapp 017-2342299 Nadia💋
.
#sephoramalaysia #benefitcosmetics #chanel #makeupbynadianordin #muamalaysia #muakl #muaseremban #muamalaysia #muanilai #muaputrajaya #muaseremban #muaklang #muashahalam #muakajang #muaampang #makeupartistmalaysia #makeupartistselangor #makeupartistshahalam #muagombak #muarawang #muasungaibuloh #muadamansara #makeupartistkualalumpur #makeupartistkl #narsmalaysia #macmalaysia #urbandecaymalaysia #kelasmekap #nars #hudabeauty

BEAUTY & MAKE UP CLASS

Program akan di adakan seperti berikut :
Tarikh : 18hb Ogos 2016
Hari : Sabtu
Masa : Jam 10:00pg - 4ptg
Lokasi : Setia Tropika
Yuran : RM 80 seorang ✅ Sesi Jagaan Kulit Spa Wajah
✅ Teknik Solekan Wajah Day / Dinner Make Up
✅ Pengetahuan Kulit, Produk & Kosmetik ✅ Perkongsian Teknik dan Tips Kecantikan

Berminat dan ada kelapangan utk mengikuti sessi kecantikan ini ?
CONFIRMKAN penyertaan dengan membuat pendaftaran melalui wasap :-
> www.wasap.my/60127575600/ClassOgos
> www.wasap.my/60127575600/ClassOgos

JOM masuk kelas
Banyak ilmu cikgu nak kongsi
Ilmu Mahir Trampil

DAFTAR SEGERA !!
Jangan lepaskan peluang ini tawww.. !!
Semoga berjumpa di kelas nanti ya

#pusatlatihankemahiran
#lovelymayacademy
#lovelymaybeauty
#lovelymaybeautyacademy
#akademikecantikan #kursussolekan
#kelassolekan #beautyclass #makeup #makeupclass #groomingclass
#solekan#makeupcourse
#makeuplover #makeupaddict
#kelasmakeup #belajarmakeup
#cosmetics #jomcantik #kelasmekap
#personalclass #privateclass
#jb #jdt #johor

Kebaikan Replenishing Serum +C Mary Kay❗😎 .
😍kulit lebih tegang dan terangkat! wow!
😍kulit lebih sihat, cerah dan pinkish! wow! 😍tampak lebih bertenaga! wow!
😍tampak lebih muda remaja! wow! 😍 💕Serum +C Mary Kay menawarkan pakej serum yg lengkap untuk masalah kulit anda. 💕Dengan kandungan extrak delima, kakadu plum, camu-camu, beri anggur hitam, ceri acerola serta biji argan, serum ini menawarkan vitamin C tertinggi dan agen anti pengoksidaan yg kuat pada kulit kita 😍 💕Serum ini menggalakkan penghasilan kolagen semulajadi dan mengelakkan kolagen yg sedia ada daripada terurai. 😍

Jadi kulit kita akan nampak lebih sihat, segar, cerah dan muda secara semula jadi.😉 #marykaykl #marykayserikembangan #marykaypuchong #marykaylover #marykayuser #marykayequine #marykayproducts #marykaycosmetics
#mekap #sayanakcantik
#skincare #kelasmekap
Syuhada Hamid
Wasap.my/60175744410
Mary Kay Beauty Consultant

Setiap minggu order selalu masukk 😄.. even 1-2 parcel sekali pos, tetap rezeki jg hehe.

Knp ada je cust nak order??
Sebabnyaa penangan Sobella Lipmatte yg berantu ni laa 👻 .
Meh mana yg nak rasa pakai lipmatte yg tlajak best ni DM/komen/ws sj sis k 😘
.
#sobellahoneylipmatte #eyeshadow2minit #blusherstick #sobellashahalam #sobellaselangor #sobellastokis #agentsobella #muashahalam #muaseremban #makeuptutorial #bazaarpaknil ##kekechallenge #bridalmakeup #kelasmakeup #kelasmekap #omgmascara #soshanteeq #shantik

Most Popular Instagram Hashtags