[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#keknisshare

MOST RECENT

Ibu jari yg sama sebelah kiri

Dulu bangah #qiuuwais pun pernah kena operate dekt ibu jari kiri ni. Sebab ada nanah yg byk. Masa tu lg sedih sbb bangah baru 6 bulan kot!! Masa dlm bilik operate tu doctor kata 50 50 sbb fully bius dan bangah pun tak berapa nak sihat. Ummi mmg melalak gila lepas kluar dr bilik operate. Dalam hati doa byk2 semua berjalan lancar. Dan alhamdulillah bangah sihat sampai sekarang. Syukur! πŸ˜‡
.
Semalam #qiumuhammad pula luka terbelah dekt ibu jari kiri sama mcm bangah. Cuma bezanya kali ni ummi dpt tengok sndiri muhammad kena jahit. Bius pn dekt tmpat yg nk dijahit je.Bergenang ummi tgok ank meraung depn mata.Dlm hati doa cepat la siap.tak sanggup dh πŸ˜” bila dh siap,tengok muhammad aktif & happy mcm biasa,lega rasa!!doakan luka jahit ni cepat kering & cepat baik ya!❀
.
.
#qiumuhammad #bangahuwais
#ngeringilumoment #keknisshare

Rehat sambil makan brownies sebelum sambung kerja
.
Dah lama rasanya x makan kek
Beli semalam sbb nk gembirakan hati #qiumuhammad yg baru lepas jatuh
Habis berlubang berdarah bibir belah dalam 😷😷
.
.
Baki brownies ni Tak letak dalam fridge pun
still elok sedap dimakan harini.
U gaiiss yg nak rasa kek mabeles sedap x hengat, pi la cekidaut ig @gulacakery ni. Kedai depa dekt kota kemuning ni gila kids friendy. Sampai ank2 ku tak mau balik semalam πŸ˜‚πŸ˜‚ dr segi makanan, staff & cafe semua nya superbb πŸ‘πŸ‘
.
.
#keknisshare #browniessedap
#cafecantik #kidsfriendlycafe

Ciri-ciri orang kulit berminyak ni liang pori dia nampak dengan jelas.Muka nampak berkilat dan bila pegang rasa oily.
.
.
Hati hati dear. Kulit yang terlampau berminyak juga boleh menjadi salah satu punca kulit berjerawat. .
.
Cegah sebelum wajah korang dipenuhi jerawat yang sangat teruk. Harus diingatkan dan pastikan kulit anda sebenarnya Glowing ke berminyak ?
.
.
Faham ke faham?
#keknisshare
#CikSueSedut_Team
#MagniqueMalaysia
#masketsedut
#jomdetoxmuka
#agenmagicdetox
#WhatApss0169607595
#SayangiKulitAndaSebelumMenyesal
#businessonline_offline
#syukurselalualhamdulillah
#sayapakaisayajual
#happynewyear2018

Tahniah kezen! Terus tekak ni meminta minta nak pekena @lolamango_ yg super sedap ni. Kau tngu jap lg ak sampai. Haha @aliffsyukriterlajaklaris pun support depa. Korang yg area klang, shah alam, KL kalau turun gm klang jgn lupa singgah kedai abg lola ni eh! #keknisshare #supportkezen #airmanggasedap

Wajib pakai sebelum berpanasan kalau tak nak kulit burn! sampai je rumah terus cek muka. Alhamdulillah tiada belang! Walau dah main lama tepi pantai tadi, kulit maintain kaler sama. Anak2 keknis habis golap. Nasib anak jantan πŸ˜†πŸ˜† .
.
Bright c sbg pelembap
Foundation charms sbg spf cream
Bio essence bio water sbg pnyegar kulit wajah
Pipi pink blusher sbg watak tmbahan. Bg berseri skit muka tu kan. Baru la nmpk cantik dlm gambau 😜
.
.
Keknis pkai, keknis puas hati, Keknis jual
Rasa bkenan, roger2 la.. Kalau nak sembang2 masalah kulit atau nk tahu pasal produk je pun bole.. Takda masalah! 😘
.
.
#keknisshare #keknisks #keknischarms #keknispipipink #keknispakaikeknisjual

Makan sambil nangis
Sebab terlampau sedap!!
Lepas mngidam nk makan durian
Puas hati amat!
Tenkiu kakak @sumi_collectionshoppe
next kita nak toraiii puding raja pulak. Nyummsss πŸ˜‹
.
.
#kekduriancrepe #keknisshare

Renungan pagi sabtu
#keknisshare #muhasabahdiri

Sama2 bantu ringankan beban..InshaAllah .
.
@Regranned from @nurhelizahelmi - Assalamu’alaikum wbt sahabat2 yang dirahmati Allah swt.
.
Dimaklumkan, Insha’Allah Muslim Care Malaysia akan menganjurkan lagi Misi Bantuan Kemanusiaan Rohingya di Kem Kutupalong & Balukhali, Bangladesh pada 27 - 31 Oktober 2017.
.
.
Sasaran Kutipan Dana sebanyak RM250k bagi tujuan berikut:
.
1. Membina Tubewell yang bernilai RM2500 satu x 10 unit : RM25,000
.
2. Menyediakan 2 Unit Mobile Clinic, yang lengkap dengan Khemah, Gen Set, Kelengkapan Klinik & Perubatan : RM50,000
.
3. Pek makanan asas RM100/keluarga. 1300 keluarga : RM130,000
.

4. Waqaf Al-Quran RM20/senaskah. 1,000 unit : RM20,000
.

5. Khemah Pelarian Sementera dan Bilik Air & Tandas bernilai RM2500/unit. 10 unit : RM25,000
.

6. Program Aqiqah 1 Bahagian Lembu : RM400
.

Misi kali ini akan turut disertai oleh 5 orang doktor dan beberapa orang sukarelawan
.
Sahabat-sahabat yang ingin menyumbang boleh salurkan sumbangan melalui akaun berikut atas nama "Muslim Care Malaysia" :
.
Maybank : 5644 9041 3882.
Bank Islam : 140 140 1014 7470.
Bank Muamalat : 140 1000 7654 717
.
Mohon sahabat2 sharekan photo slip transaksi dan info melalui whatsap kepada nombor telefon Zulkifli 019-2518771 dengan menulis sumbangan "UntukMu Rohingya".
.
Mohon sahabat2 semua agar share info ini seluasnya.
.
.
Terima kasih atas segala perhatian dan sokongan
.
Jazakumullahu khairan. - #regrann #keknisshare

SubhanAllah..Betapa kuatnya ikatan antara ibu & anak..Di saat kali pertama bayi itu mendengar suara ibu nya selepas memakai alat pendengaran, seakan memahami bicara ibu nya.. Mimik muka nya, mata nya yg bergenang..bagai melepaskan rasa rindu yg teramat.. Allahu.. Sebak!! 😭😭 .
#keknisshare #cutelittlebaby

DOA KETIKA SUKAR TIDUR MALAM (DOA AL ARAQ) .
.
@Regranned from @natashahudsonofficial - Ψ§Ω„Ω„Ω‡πŸ˜ͺ - #regrann #keknisshare

Semangat keknis tengok awok @aqmaldanielofficial gesek biola..Dah la comel 😁 #ainulmardhiah ni Lagu favorite keknis tau.. Terbaik dikkk!! πŸ‘ #keknisshare #ainulmardhiahcover

Nampak mudah sangat kan!! Jom cuba nak?? Masker semula jadi yg membantu utk kecutkan jerawat & tegang kan kulit..keknis suka!! πŸ˜‹πŸ˜πŸ˜
Tq bonda share petua ni ❀❀
.
.

@Regranned from @bondarozitaibrahim - Kenapa saya menggunakan kunyit telur putih dan juga madu sebagai Mask...
.
Kunyit mempunyai kuasa penyembuh paling kuat rawatan kepada kanser ada bahan anti-bakteria/inflamasi.. meskipun ia bahan campuran daripada makanan tetapi ia mempunyai nilai perubatan dan Kecantikan paling mujarab untuk memperbaiki sel-sel kulit daripada luaran dan juga dalaman..
.
Putih telur sangat bagus untuk wanita yang melalui zaman menapause sama ada dalaman sebagai pemakanan ataupun sebagai rawatan luaran ..
.
Bagaimana pula madu ..The best ubat ialah madu sbb mempunyai kuasa penyembuh untuk membaik pulih luka mengecilkan pori-pori muka ketiga-tiga herba ini memberi menafaat kecantikan yang sangat luar biasa ..white & black head dapat dihapuskan dn memperbaharui sel2 kulit baru lbh kuat dn sihat dengan formulasi ini ia dapat menegangkan kulit menyegarkan kulit muka daripada bahagian luaran mengurangkan kedutan dan memberikan lembapan yang sangat optimum..
.
Bahan ni dia dapat menyerap ke lapisan kulit muka kita selain selamat Ia adalah sumber suplemen yang terhebat untuk muka dn badan manusia..share pd generasi kita mudah2an anak2 kita cantik kulitnya..Itu juga harapan sy pd anak2 sy
.
Saksikan video penuh di Facebook pada 5:30pm
.
Tidak terlupa followers bonda boleh layari YouTube untuk video lain
.
FB: Rozita Jamu Ratu Malaya
YouTube: Rozita Ibrahim - #regrann #keknisshare

Ringkas tapi Sampai πŸ‘πŸ‘
.
.
Part last tu yang tak boleh tahan πŸ˜‚πŸ˜‚ terbaik @cahayaasmawi @anastahir_zayan @zayan.my .
.
#keknisshare #keknisterhibur #ringkastapipadat #salambros #indahdihati

Penuh wall dengan cerita tok ti @ctdk pagi ni.. 😍😍 keknis tumpang gembira dan Terlalu gembira sampai menangis kerana akhirnya Allah beri izin untuk tok ti merasa nikmat menjadi seorang ibu..πŸ˜‡πŸ˜‡ semoga Allah berikan kesihatan yang baik utk tok ti & anak dalam kandungan.. Semoga selamat semuanya sehingga waktu melahirkan.. Doa yang baik2 utk tok ti.. InshaAllah.. ❀❀
.
.
#membesardenganlagutokti #minatdarikecik #lovetokti #keknispotpet #keknisshare

.
Assalamualaikum. Alahai lama kekniss tak update ig. Ada yang rindu kekniss tak? .
-
Alahamdulillah, banyak jemputan kawen yang kekniss dapat sempena raya haji ni. Tapi dalam berpeluh peluh dan berselfi selfi tu, balik balik tengok tudung habis kene minyak. Bukan minyak makanan tapi minyak dekat muka πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. .
-
Bertompok tompok lagi lagi bahagian depan tudung atau bahagian muka tu. MasyaAllah stress ya amatt. Ok, kat sini kekniss nak share macam mana nak hilangkan minyak tu. Alhamdulillah menjadi ❀
-
1. Ambil bedak debu, tabur dekat bahagian yang ada kesan minyak. Biarkan 10minit (p/s: kekniss guna bedak johnson baby je). .
.
2. Gosok manja manja dekat bedak yang ditabur tadi. ( p/s: kekniss biarkan semalaman. Bagi bedak betul betul serap minyak ).
.
3. Basuh macam biasa. Lagi elok basuh pakai tangan. Tudung pun tak rosak. .
-
InsyaAllah tompok tompok minyak akan hilang dengan izin-Nya. Semoga bermanfaat yea. 😊
-
#keknisShare #tips #tudungberminyak #buangminyakdekatbaju #buangminyakdekattudung

.
-
Assalamualaikum. Ada tak yang kulit berjerawat dan berparut? Disini kekniss nak share dengan follower2 kekniss semua.
. -
Kalau ada yang kulit berjerawat dan berparut boleh lah guna 4 produk di atas. InsyaAllah dengan izin Allah kulit akan kembali ok.
. -
Lelaki boleh guna perempuan pun blh guna. Betul 4 produk ni sangat sangat best. Jerawat kecut kulit makin lembut je. Harga kesemua tu kalau tak silap bawah rm100. Kekniss guna tahan setahun πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ .
#keknisShare #ubatjerawat #ubatparut #parut

-
Tinggi mana tempat kita, jangan lupa untuk tunduk. Jangan sombong. Jadilah manusia yang berguna untuk orang lain okey ??
-
DREAM BIG. DO BIG 😊
-
#keknisShare

.
Kadang kadang kita rasa ujian yang kita dapat dah berat dah. Rasa sempit dari segenap sisi. .
-
Bersangka baiklah dengan Allah. Allah tak akan uji manusia lebih dari kemampuan manusia itu sendiri. Mungkin ada kemanisan yang Allah akan beri. Siapa tahu kan? .
-
And Allah is the best of planners [8:30].
-
Stay comel dengan @shawlkekniss_rm7 k ??
-
#keknisShare

.
Bangun pagi mula mula sekali kene ingat Allah. Baru Allah ingat kita 😘

#keknisShare

Most Popular Instagram Hashtags