#kekmalaysia

MOST RECENT

Hari ini baru Cuppieslina dapat tahu, ada yg ingatkan gold paint dalam gambar ni brand baru Cuppieslina jual. Oh no no no.... benda yg sama, the same brand yg Cuppieslina jual sejak dulu, cumanya, company ni tukar packaging baru...lebih trendy... masih gold paint yang sama...masih ada stock di Cuppieslina.#goldcake #kekkahwin #weddingcakemalaysia #sayajualkek #bakersmalaysia #fondant #kekmalaysia #malaysiabakers #ediblegold #cuppieslina

Assalamualaikum, semua da sahur ke? Dah kenyang tu boleh la jamu mata tengok cheesetart gebu #abambaker ni. hihi. 🀀
.
.
Tapi ni semua da berpunya tau. Customer siap mintak lagi nak yang blueberry lebih dari nutella sebab dia lagi suka blueberry. haha. Abambaker boleh buat, jangan risau. Request ajoo. πŸ˜„
.
.
Nak selit order? Just click on the bio ok. ☝🏻 .
.
Delivery everyday to HTAR, Klang area. .
.
WA now +60192469577
WA now +60192469577
WA now +60192469577
.
#kek #kekklang #kekselangor #kekmalaysia #kekmurah #keksedap #kekkahwin #kekbirthday #kektunang #kekkartun #baker #abambaker #HTAR #hospitaltengkuampuanrahimah #kampungdelek #cheesetart #cheesetartgebu #cheesetartsedap #creampuff #creampuffgebu #creampuffsedap #creampuffklang

THE MANGO BUTTERMILK SLICE CAKE ! .
.
Only RM10/slice!!! .

This SATURDAY (26/5) , only 12 slice available .
Whatsapp us now at 0133036803. .
Available for pickup at Bazar ramadhan setiawangsa or AU3 Keramat. .
Thank you πŸ’•
.
#sayajualcake
#sayajualkek
#kekmalaysia
#setiawangsa
#keramat

#abambaker still working right now. πŸ‘¨πŸ»β€πŸ³ fuhhh 😌
.
Tengah setel siapkan 4 box cheesetart gebu gebas. Nape sampai 4 box tu? . 😱😱😱 .
Ofcos la cheesetart abambaker murah, sedap dan cheese yang montok2. πŸ§€
.
Nak order untuk raya? Slot still available. Cepat cepat jangan lambat lambat. πŸ•ΊπŸ» .
Boleh terus tekan link di bio untuk fast respon. ☝🏻
.
#kek #kekklang #kekselangor #kekmalaysia #kekmurah #keksedap #kekkahwin #kekbirthday #kektunang #kekkartun #baker #abambaker #HTAR #hospitaltengkuampuanrahimah #kampungdelek #cheesetart #cheesetartgebu #cheesetartsedap #creampuff #creampuffgebu #creampuffsedap #creampuffklang

KARELLA BAKERY N COOKIES
016-6241934 (Ella)
BISKUT LIDAH KUCING
60BIJI RM28

alhamdulillah.... siap sudah biskut lidah kucing kite tutup cerita pasal biskut ni ye sbbnye ada 6 biskut lagi yg menunggu giliran... pada yg nk beli biskut ni utk hari raya stilk available lagi pm lela laju2 ok!! jgn tunggu lama2 nnt kempunan nk makan confirm rangup cair dimulut dan sudah semestinye soodddaapppp..... #karellabakery
#biskutlidahkucing.#kekmalaysia
#cakebakeoffng
#CboCakes
#AmazingCake
#sayabuatsayajual
#instagramkarellabakery_cookies

πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
.
.
Kek Lapis Oreo 😍
.
.
Hmm.. Berlapis2 oreo tu πŸ˜‚
.
.
Tak rugi kalau try tau πŸ‘ hehe
.
.
Meh laa dm/pm saya πŸ“±0147226148 πŸ˜†
.
.
#kekmalaysia #kuihraya2018 #kuihraya #keklapissarawak #keksedap #kek #kekmurah

😍😍😍😍😍😍
.
.
Kek Lapis Red Velvet 😘
.
.
Macam sedap je... Yummy 😊
.
.
Meh la try.
.
.
Harga kasih sayang πŸ‘‰Rm20 .
.
Jom Dm/Pm saya cepat πŸ“±0147226148
.
.
#kekmalaysia #kuihraya #keklapissarawak #keksedap #kekmurah #kuihraya2018

Moist Red Velvet cake.

Dah lama customer akak order, baru sempat upload gamba...gamba lain belum dan lagi nak upload πŸ˜…πŸ˜… Maafkan la akak yang multi task ni, kadang2 sampai xcukup 24jamπŸ˜‚πŸ˜‚ Alhamdulillah kek ni selamat sampai ke Melaka.

Bermula dengan rasa cream horn masa majlis meet & greet dengan Fawaa, pastu dia suka & jatuh cinta ngan pastry akak.. tambah lagi katanya kawan akak @juliana_mat_sah la yang tolong promot.

Thanks ahjuju @juliana_mat_sah 😍😍 Next week dia nak repeat order tauhu bergedil plak πŸ€—πŸ€— Eh, terpanjang plak akak bebel πŸ˜…πŸ˜… #heaventastebyfa #redvelvetnutella #redvelvet #nutella #kek #desserts #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #baking #cake #kekmalaysia #harijadi #kekhantaran #bakingonline #sayajualkek #onlinebakery #onlinecakeshop #order #bestseller #insta #kekgombak #instacake #bazaarpaknil #bazaarpaknilcafe #vscocam #sayajualkek #gombak #srigombak #greenwood #batucaves

Salam Ramadhan...😊
.
.
The Power of IKHLAS kerana Allah dalam setiap pekerjaan kita.
.
.
InshaaAllah Moga kita semua dibawah RahmatNya.
.
.
Sumber pic: Google
.
.
#kekmalaysia #keklapissarawak #keksedap #kekmurah #kuihraya

Promotion!

RM50! AVAILABLE NOW AT OUR CAFE.
Contact us NOW to book your cake at 01127229748

Or

Head down to our Cafe in PJ OLD TOWN!! #wholecake #unicorncake #unicorncakepetalingjaya #kaksalkueh #petalingjayacake #kekmalaysia #kekpetalingjaya #promotion #kekkl #klcake #PJOLDTOWN

Esok ada order untuk cheesetart mix (nutella+blueberry) .
.
.
RM30/box
.
.
.
Nak selit order?
Delivery everyday to HTAR, Klang area. πŸš—

Place your order NOW

WA now +60192469577
WA now +60192469577
WA now +60192469577

#kek #kekklang #kekselangor #kekmalaysia #kekmurah #keksedap #kekkahwin #kekbirthday #kektunang #kekkartun #baker #abambaker #HTAR #hospitaltengkuampuanrahimah #kampungdelek #cheesetart #cheesetartgebu #cheesetartsedap #creampuff #creampuffgebu #creampuffsedap #creampuffklang

Moist Choc Cake
.
.
.
RM45
.
.
.
Delivery everyday to HTAR, Klang area.
Place your order NOW

WA now +60192469577
WA now +60192469577
WA now +60192469577

#kek #kekklang #kekselangor #kekmalaysia #kekmurah #keksedap #kekkahwin #kekbirthday #kektunang #kekkartun #baker #abambaker #HTAR #hospitaltengkuampuanrahimah #kampungdelek #cheesetart #cheesetartgebu #cheesetartsedap

Pembuka Raya dengan Choc Cake with cheese topping? Puuurrfecct!
Rich with chocolate taste, add on cheese cake on top of it. It will melt in your mouth. πŸ˜†
.
.
.
RM65
.
.
.
Delivery everyday to HTAR, Klang area.
Place your order NOW

WA now +60192469577
WA now +60192469577
WA now +60192469577

#kek #kekklang #kekselangor #kekmalaysia #kekmurah #keksedap #kekkahwin #kekbirthday #kektunang #kekkartun #baker #abambaker #HTAR #hospitaltengkuampuanrahimah #kampungdelek #cheesetart #cheesetartgebu #cheesetartsedap

Most Popular Instagram Hashtags