#kekfondan

MOST RECENT

Kek Unicorn

Anak dah tarik muncung tu..merajuk sampai xnak bcakap...sebab tak sambut pun birthday dia..dah la xde hadiah pun...byak hari dah dia tarik muncung..
.
Kami ade kek fondan kartun bertemakan unicorn...Kegemaran anak anda tu...
.
Jangan biarkan anak merajuk lame2..Atleast kalau ade kek, cepat hilang rajuknye..
.
Confirm senyum sampai ke telinga...Kek fondan bahagian dalam kek coklat fudge taw...Sesuai sangat dengan anak2 yang sukakan coklat
.
Amacam, taknak pujuk anak anda merajuk ke?
.
Moh ler order cepat..Malam ni pun boleh dapat..
Boleh klik link kat profile taw...
.
Kek ni ade 2 saiz sahaja...
saiz 6” RM110
saiz 7” RM150
.
#sayajualcookies #cookiesdelivery #suprisedelivery #birthdaycake #kekbirthday #fondantcake #kekfondan #unicorn #chocolatecake #didiandfriends #didi #didiandfriendscakekl #didiandfriendscake

Nutella cheese tart ready to ngaaaap!! πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
Pagi-pagi team dah bersilat kat kitchen utk hasilkan cheese yang lemak-lemak manis gebu2 gituu..satu gigitan pasti jatuh cinta..cenggini πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» terangkat..
.
Bff si Nuttela segunung team bagi uolsss..
.
Mana yg nak Delivery boleh trus wssup CIK TIENπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
http//:www.wasap.my/60132272102
.
#sayajualkeksedap #sayajualtart #nutella #cheesetart #fooddeliverykajang #fooddeliveryserdang #supricedeliverybangi #supricedeliverykl #fooddeliverykl #fooddeliverygombak #kekbirthday #kekcartoon #kekfondan #kekbirthday #kekviral #kekmurah #fooddeliverypuchong #foodeliveryputrajaya #fooddeliverysubangjaya #fooddeliveryserdang #birthdaypartykl #birthday #supricebirthdayshahalam

Nutella cheese tart ready to ngaaaap!! πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
Pagi-pagi team dah bersilat kat kitchen utk hasilkan cheese yang lemak-lemak manis gebu2 gituu..satu gigitan pasti jatuh cinta..cenggini πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» terangkat..
.
Bff si Nuttela segunung team bagi uolsss..
.
Mana yg nak Delivery boleh trus wssup CIK TIENπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
http//:www.wasap.my/60132272102
.
#sayajualkeksedap #sayajualtart #nutella #cheesetart #fooddeliverykajang #fooddeliveryserdang #supricedeliverybangi #supricedeliverykl #fooddeliverykl #fooddeliverygombak #kekbirthday #kekcartoon #kekfondan #kekbirthday #kekviral #kekmurah #fooddeliverypuchong #foodeliveryputrajaya #fooddeliverysubangjaya #fooddeliveryserdang #birthdaypartykl #birthday #supricebirthdayshahalam

Nutella cheese tart ready to ngaaaap!! πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
Pagi-pagi team dah bersilat kat kitchen utk hasilkan cheese yang lemak-lemak manis gebu2 gituu..satu gigitan pasti jatuh cinta..cenggini πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» terangkat..
.
Bff si Nuttela segunung team bagi uolsss..
.
Mana yg nak Delivery boleh DM kami terus ya
.
#sayajualkeksedap #sayajualtart #nutella #cheesetart #fooddeliverykajang #fooddeliveryserdang #supricedeliverybangi #supricedeliverykl #fooddeliverykl #fooddeliverygombak #kekbirthday #kekcartoon #kekfondan #kekbirthday #kekviral #kekmurah #fooddeliverypuchong #foodeliveryputrajaya #fooddeliverysubangjaya #fooddeliveryserdang #birthdaypartykl #birthday #supricebirthdayshahalam

Nutella cheese tart ready to ngaaaap!! πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
Pagi-pagi team dah bersilat kat kitchen utk hasilkan cheese yang lemak-lemak manis gebu2 gituu..satu gigitan pasti jatuh cinta..cenggini πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» terangkat..
.
Bff si Nuttela segunung team bagi uolsss..
.
Mana yg nak Delivery boleh DM kami terus ya
.
#sayajualkeksedap #sayajualtart #nutella #cheesetart #fooddeliverykajang #fooddeliveryserdang #supricedeliverybangi #supricedeliverykl #fooddeliverykl #fooddeliverygombak #kekbirthday #kekcartoon #kekfondan #kekbirthday #kekviral #kekmurah #fooddeliverypuchong #foodeliveryputrajaya #fooddeliverysubangjaya #fooddeliveryserdang #birthdaypartykl #birthday #supricebirthdayshahalam

Nutella cheese tart ready to ngaaaap!! πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
Pagi-pagi team dah bersilat kat kitchen utk hasilkan cheese yang lemak-lemak manis gebu2 gituu..satu gigitan pasti jatuh cinta..cenggini πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» terangkat..
.
Bff si Nuttela segunung team bagi uolsss..
.
Mana yg nak Delivery boleh DM kami terus ya
.
#sayajualkeksedap #sayajualtart #nutella #cheesetart #fooddeliverykajang #fooddeliveryserdang #supricedeliverybangi #supricedeliverykl #fooddeliverykl #fooddeliverygombak #kekbirthday #kekcartoon #kekfondan #kekbirthday #kekviral #kekmurah #fooddeliverypuchong #foodeliveryputrajaya #fooddeliverysubangjaya #fooddeliveryserdang #birthdaypartykl #birthday #supricebirthdayshahalam

Nutella cheese tart ready to ngaaaap!! πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
Pagi-pagi team dah bersilat kat kitchen utk hasilkan cheese yang lemak-lemak manis gebu2 gituu..satu gigitan pasti jatuh cinta..cenggini πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» terangkat..
.
Bff si Nuttela segunung team bagi uolsss..
.
Mana yg nak Delivery boleh DM kami terus ya
.
#sayajualkeksedap #sayajualtart #nutella #cheesetart #fooddeliverykajang #fooddeliveryserdang #supricedeliverybangi #supricedeliverykl #fooddeliverykl #fooddeliverygombak #kekbirthday #kekcartoon #kekfondan #kekbirthday #kekviral #kekmurah #fooddeliverypuchong #foodeliveryputrajaya #fooddeliverysubangjaya #fooddeliveryserdang #birthdaypartykl #birthday #supricebirthdayshahalam

DELIVERY KEK SAMPAI DEPAN HAMPA NAH..
Anak dah tarik muncung tu..merajuk sampai xnak bcakap...sebab tak sambut pun birthday dia..dah la xde hadiah pun...byak hari dah dia! tarik muncung..
.
Kami ade kek fondan kartun bertemakan unicorn...Kegemaran anak anda tu...
.
Jangan biarkan anak merajuk lame2..Atleast kalau ade kek, cepat hilang rajuknye..
.
Confirm senyum sampai ke telinga...Kek fondan bahagian dalam kek coklat fudge taw...Sesuai sangat dengan anak2 yang sukakan coklat
.
Amacam, taknak pujuk anak anda merajuk ke?
.
Moh ler order cepat....wssup CIK TIEN trus
Boleh klik link kat profile taw CIK TIEN tau...
.http://www.wasap.my/60132272102kek

Kek ni ade 2 saiz sahaja...
saiz 6” RM110
saiz 7” RM150
#sayajualcookies #cookiesdelivery #suprisedelivery #birthdaycake #kekbirthday #fondantcake #kekfondan #unicorn #chocolatecake #didiandfriends #didi #didiandfriendscakekl #didiandfriendscake #fooddeliverykajang #fooddeliveryklangvalley #bangiavenue #fooddelivery #birthdaypartykl #supricedeliverybangi #sayajualkeksedap #fooddeliveryserdang #supricedelivery

Anak dah tarik muncung tu..merajuk sampai xnak bcakap...sebab tak sambut pun birthday dia..dah la xde hadiah pun...byak hari dah dia tarik muncung..
.
Kami ade kek fondan kartun bertemakan kartun kegemaran anak anda tu...
.
Jangan biarkan anak merajuk lame2..Atleast kalau ade kek, cepat hilang rajuknye..
.
Confirm senyum sampai ke telinga...Kek fondan bahagian dalam kek coklat fudge taw...Sesuai sangat dengan anak2 yang sukakan coklat
.
Amacam, taknak pujuk anak anda merajuk ke?
.
Moh ler order cepat..Malam ni pun boleh dapat..
Boleh klik link kat profile taw...
.
#sayajualcookies #cookiesdelivery #suprisedelivery #birthdaycake #kekbirthday #fondantcake #kekfondan #unicorn #chocolatecake #didiandfriends #didi #didiandfriendscakekl #didiandfriendscake

Anak dah tarik muncung tu..merajuk sampai xnak bcakap...sebab tak sambut pun birthday dia..dah la xde hadiah pun...byak hari dah dia! tarik muncung..
.
Kami ade kek fondan kartun bertemakan unicorn...Kegemaran anak anda tu...
.
Jangan biarkan anak merajuk lame2..Atleast kalau ade kek, cepat hilang rajuknye..
.
Confirm senyum sampai ke telinga...Kek fondan bahagian dalam kek coklat fudge taw...Sesuai sangat dengan anak2 yang sukakan coklat
.
Amacam, taknak pujuk anak anda merajuk ke?
.
Moh ler order cepat....wssup CIK TIEN trus
Boleh klik link kat profile taw CIK TIEN tau...
.http://www.wasap.my/60132272102kek

Kek ni ade 2 saiz sahaja...
saiz 6” RM110
saiz 7” RM150
#sayajualcookies #cookiesdelivery #suprisedelivery #birthdaycake #kekbirthday #fondantcake #kekfondan #unicorn #chocolatecake #didiandfriends #didi #didiandfriendscakekl #didiandfriendscake #fooddeliverykl #fooddeliverykajang #fooddeliverydamansara #kekmurah #kekcartoon #bazarpaknil #ukmbangi #uitmshahalam

Anak dah tarik muncung tu..merajuk sampai xnak bcakap...sebab tak sambut pun birthday dia..dah la xde hadiah pun...byak hari dah dia! tarik muncung..
.
Kami ade kek fondan kartun bertemakan unicorn...Kegemaran anak anda tu...
.
Jangan biarkan anak merajuk lame2..Atleast kalau ade kek, cepat hilang rajuknye..
.
Confirm senyum sampai ke telinga...Kek fondan bahagian dalam kek coklat fudge taw...Sesuai sangat dengan anak2 yang sukakan coklat
.
Amacam, taknak pujuk anak anda merajuk ke?
.
Moh ler order cepat....wssup CIK TIEN trus
Boleh klik link kat profile taw CIK TIEN tau...
.http://www.wasap.my/60132272102kek

Kek ni ade 2 saiz sahaja...
saiz 6” RM110
saiz 7” RM150
#sayajualcookies #cookiesdelivery #suprisedelivery #birthdaycake #kekbirthday #fondantcake #kekfondan #unicorn #chocolatecake #didiandfriends #didi #didiandfriendscakekl #didiandfriendscake #fooddeliverykl #fooddeliverykajang #fooddeliverydamansara #kekmurah #kekcartoon #bazarpaknil #ukmbangi #uitmshahalam

Anak dah tarik muncung tu..merajuk sampai xnak bcakap...sebab tak sambut pun birthday dia..dah la xde hadiah pun...byak hari dah dia! tarik muncung..
.
Kami ade kek fondan kartun bertemakan unicorn...Kegemaran anak anda tu...
.
Jangan biarkan anak merajuk lame2..Atleast kalau ade kek, cepat hilang rajuknye..
.
Confirm senyum sampai ke telinga...Kek fondan bahagian dalam kek coklat fudge taw...Sesuai sangat dengan anak2 yang sukakan coklat
.
Amacam, taknak pujuk anak anda merajuk ke?
.
Moh ler order cepat....wssup CIK TIEN trus
Boleh klik link kat profile taw CIK TIEN tau...
.http://www.wasap.my/60132272102kek

Kek ni ade 2 saiz sahaja...
saiz 6” RM110
saiz 7” RM150
#sayajualcookies #cookiesdelivery #suprisedelivery #birthdaycake #kekbirthday #fondantcake #kekfondan #unicorn #chocolatecake #didiandfriends #didi #didiandfriendscakekl #didiandfriendscake #fooddeliverykl #fooddeliverykajang #fooddeliverydamansara #kekmurah #kekcartoon #bazarpaknil #ukmbangi #uitmshahalam

Anak dah tarik muncung tu..merajuk sampai xnak bcakap...sebab tak sambut pun birthday dia..dah la xde hadiah pun...byak hari dah dia! tarik muncung..
.
Kami ade kek fondan kartun bertemakan unicorn...Kegemaran anak anda tu...
.
Jangan biarkan anak merajuk lame2..Atleast kalau ade kek, cepat hilang rajuknye..
.
Confirm senyum sampai ke telinga...Kek fondan bahagian dalam kek coklat fudge taw...Sesuai sangat dengan anak2 yang sukakan coklat
.
Amacam, taknak pujuk anak anda merajuk ke?
.
Moh ler order cepat....wssup CIK TIEN trus
Boleh klik link kat profile taw CIK TIEN tau...
.http://www.wasap.my/60132272102kek

Kek ni ade 2 saiz sahaja...
saiz 6” RM110
saiz 7” RM150
#sayajualcookies #cookiesdelivery #sayajualkek #bangi #ukmbangi #suprisedeliverykajang #suprisedeliverymurah #kekmurah #kekviral #suprisedelivery #birthdaycake #kekbirthday #fondantcake #kekfondan #unicorn #chocolatecake #didiandfriends #didi #didiandfriendscakekl #didiandfriendscake

baby shark doo doo🦈🦈🦈
thnksss custmer😘
#babyshark#kekkuantan#kekfondan#kekbabyshark#shimacake#

saya budak baru belajar😊
Cake : chocolate moise cakes
Frosting : buttercream
Toppings : fully fondant deko baby shark doo doo🦈🦈
#kekkuantan#keksharkdoodoo #kekfondant#kekfondan#kuantankek#kuantankeksedap#shimahomekek#

Anak dah tarik muncung tu..merajuk sampai xnak bcakap...sebab tak sambut pun birthday dia..dah la xde hadiah pun...byak hari dah dia tarik muncung..
.
Kami ade kek fondan kartun bertemakan unicorn...Kegemaran anak anda tu...
.
Jangan biarkan anak merajuk lame2..Atleast kalau ade kek, cepat hilang rajuknye..
.
Confirm senyum sampai ke telinga...Kek fondan bahagian dalam kek coklat fudge taw...Sesuai sangat dengan anak2 yang sukakan coklat
.
Amacam, taknak pujuk anak anda merajuk ke?
.
Moh ler order cepat..Malam ni pun boleh dapat..
Boleh klik link kat profile taw...
.
Kek ni ade 2 saiz sahaja...
saiz 6” RM110
saiz 7” RM150
.
#sayajualcookies #cookiesdelivery #suprisedelivery #birthdaycake #kekbirthday #fondantcake #kekfondan #unicorn #chocolatecake #didiandfriends #didi #didiandfriendscakekl #didiandfriendscake

cupcake full fondant😍
thnksss custmer😘
#cupkekfondan#kekfondan#kekfondankuantan#kekkuantan#

Anak dah tarik muncung tu..merajuk sampai xnak bcakap...sebab tak sambut pun birthday dia..dah la xde hadiah pun...byak hari dah dia tarik muncung..
.
Kami ade kek fondan kartun bertemakan Didi...Kegemaran anak anda tu...
.
Jangan biarkan anak merajuk lame2..Atleast kalau ade kek, cepat hilang rajuknye..
.
Confirm senyum sampai ke telinga...Kek fondan ini menggunakan Kek coklat fudge taw...Sesuai sangat dengan anak2 yang sukakan coklat
.
Amacam, taknak pujuk anak anda merajuk ke?
.
Moh ler order cepat..Malam ni pun boleh dapat..Harini ade extra taw...
http://nakkeksedap.wasap.my/
.
#sayajualcookies #cookiesdelivery #suprisedelivery #birthdaycake #kekbirthday #fondantcake #kekfondan #didiandfriends #didi #didiandfriendscakekl #didiandfriendscake

Most Popular Instagram Hashtags