[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kekdaimmurah

1695 posts

TOP POSTS

Hai chocolate lover πŸ’‹πŸ’‹
Dengar cerita @thechocolate_importcake ada buat sales kaw kaw..
Rugi ni bila dilepaskan,tak ada jual lagi dekat mana2 pasaraya dekat Malaysia ni
Bukan setakat kek je tau,coklat untuk kudapan sesama dikongsi pun ada tau
Boleh follow ig @thechocolate_importcake
@thechocolate_importcake untuk details ye ataupun whatsapp je terus 0176196720 untuk fast respon 😍😍😍 #kekdaim #kekdaimmurah #coklatmurah #coklatimportmurah #kekimportmurah

SELLING FAST!
The famous daim/toblerone cake 😍
We are selling other chocolates too! 😍 you can either eat it alone or give it to your partner as a gifts β˜ΊοΈπŸ’ pm for more details 😘
#giftsforher #giftsforhim #chocolatelover #kekdaimmurah

Jadikan hari anda lebih ceria dgn kek daim!
Haaa mesti craving gilerr kan?
Cepat pm kite,n gtaw awak duk mana k?
Kek ni kami hanya buat COD sahaja.
Untuk menjaga quality kek sampai kpd tuannya.
Tapi jangan risau kami ada team agent di seluruh negeri..
RM60
Wsep no ni
01121969342

#kekdaim #daim #daimmurah #kekdaimmurah

Gaji.......
Gaji.......
Shopping...
Shopping... Shhhtttt... Dengar tak? Macam ada sayup-sayup kedengaran. Bunyi apakah?

Tak pe korang duduk sini tengok-tengok dulu gambar-gambar ni. Admin pergi cari punca bunyi yang sayup-sayup tu ye. Kejap je. Tunggu sini tau. Jangan pergi mana-mana

Cihh drama betulkan admin 😝

#kekdaimskudai #kekdaimmurah #NajlaaBabySkinCare #Najlaaskudai

Hai chocolate lover πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
Good news for you alls
Wow chocolate mars ada buat kek baru air dioranglah.. I dah rasa,pergh rasanya tak terkata
Bukan setakat sedap sesedap ais krim yang meleleh

Airnya jugak banyak khasiatnya pada kita tau
Tunggu apa lagi? Esok weekend kan?
Meh ramai2 grab sebelum kehabisan stok

Ws 0176196720 for fast respon or follow @thechocolate_importcake
@thechocolate_importcake
@thechocolate_importcake
#kekdaim #kekdaimmurah #kekimportmurah #coklatmurah #spreadjarmurah

"BUKAN NAK MENGGODA TAPI NAK MENIAGA 😝" #kekdaimmurah

siapa kat sini nak cari duit poket? haaa kali ni nak open untuk agent😁 yang mana yang rasa berminat nak jual kek kek yg sy jual ni anda amat dialukan utk join team kamiπŸ’ƒπŸ» jom pm whatsapp 0129166721 pon bolehπŸ’• #kekdaimbangi #kekdaimmurah #kekdaimjohor #kekdaimmalaysia

Tergoda ke tidakk... 😍😍😍
.
Meh cepat book awak punya.! .
Beli share2 ramai2 dapat murah 😘
.
Cod only okey.. .
Kek xdpt nk pos.. Nanti cair+hancur+rosak+musnah. Hahaha πŸ˜‚πŸ˜‚
.
If awak luar kwsn sy.. Sy boleh pass kat ejen sekitar awak.. .
Team kami ada satu malaysia.. 😘😘
.
Click whatapps link utk order ye
.
Kadang2 dm tidak perasan! Maaf πŸ™πŸ™
.
#kekdaimmurah
#kekviralmurah

MOST RECENT

You!
You! The chocolate lover, the cake lover, and those who have sweet tooth.
You better watch out.
This is where you want to be.
.
Watch out for this space y'all! 😘
.
πŸ«πŸŽ‚πŸ«πŸŽ‚πŸ«πŸŽ‚πŸ«πŸŽ‚πŸ«πŸŽ‚πŸ«πŸŽ‚
.
#sayajualkek
#chocolatelover
#kekdaim
#kekdaimmurah
#nutellamalaysia
#sayajualchocolate
#milocube
#everythingsosedap
#kokoqueen

Makan aiskrim Milo ni pun bukan main sedap tak terkata apatah lagi makan Milo Snack bar, tak pun Milo Cube. πŸ˜ŽπŸŽ‰ Heaven la utk pencinta coklat cm mek ni πŸ’‹

Betol ke idok?
#milocubegombak #milocubebatucaves #milosnackbar #milobar #milosnackbarbatucaves #kektoblerone #kekdaimmurah

Siapa tahu ini apa kebenda?
Kalau tahu admin hadiahkan korang dengan doa semoga korang sentiasa diberkati dunia akhirat. Dipermudahkan segala urusan. Dimurahkan rezeki. Dimatikan dalam khusnul khotimah 😊
.
.
.
Makhluk Allah ini adalah sejenis tumbuhan yang biasa dipanggil sebagai kunyit hitam. Nama keluarganya adalah Zingerberraceae. Dan nama yang tertera di ic pula adalah curcuma caesia. Biasanya dia akan tumbuh di kawasan Tropika. Kalau nak tahu dia lahir nun jauh di india sana. Tapi tarikh lahirnya tak dapat dikesan. Kalau dia balik kampung boleh la korang kirim sari-sari, rempah-rempah dari dia ea. Kihkih.

Dah kenapa admin cerita pasal kunyit hitam ni pulak. Nak tanam kunyit jadi petani moden ke? Haha. Kalau ada bakat ke situ, eh apa salahnya kan. Untung pada diri boleh makan hasil tanian free. Kalau rezeki lebih sikit boleh buat jual. Eh?

Nak tahu kenapa? Tunggu la cerita habis. Ni intro baru. Haha. SELAMAT PETANG SEMUANYA. Supper apa petang-petang begini?

#kunyit hitam #kekdaimskudai #kekdaimmurah #NajlaaBabySkinCare #najlaaskudai #teammamajohor #skudai #johorbahru

Hai senangnya dalam hati...
Najlaa admin dah restok....
Seperti dunia...
Admin yang punya... 🎢 🎢 🎢
.
.
.
Eh ce usha dekat sikit.. πŸ‘€ Dekat lagi.... πŸ‘€ Dekat lagi....πŸ‘€ Hah nampak tak nampak tak tu? Macam ada warna kuning-kuning je tu. Eh apa kebenda la pulak tu. Sebelum ni macam tak dok je.

Nak tahu apa? Sabar sat, sat g kita zoom in lagi dekat. Korang usha-usha dulu, kot ada yang berkenan ke. Kan? Kenyit mata sikit πŸ˜‰

#NajlaaBabySkinCare #najlaaskudai #teammamajohor #kekdaimskudai #kekdaimmurah #skudai #johorbahru

Testimoni from customer😍😍😍 TQ soo much Arina for buying with us☺️
.
Promotion still on ya until end of this month.
.
‼️Promo until SEPT 2017 only‼️
1 for RM45
2 for RM85
3 for RM120
.
COD/Self pick-up:
πŸš—Gombak
πŸš—Kajang πŸš—Semenyih
πŸš—Bangi πŸš—Putrajaya πŸš—Cyberjaya
πŸš—Subang
DM/WA 016-6658215 or 013-3414031
.
#kekdaimrm45 #kekdaimmurah #kekdaim #bangi #putrajaya #cyberjaya #jjcm #kajang #cadanganmakan #klfoodie #klfoodhunt #coklatmurah #uptowndanaukota #foodhuntermalaysia #kekdaimgombak #ffm29 #ffm #makansedap #makanmakan #padubeb #viralmalaysia

Sesiapa yang nak join delivery boleh WhatsApp saya tau. Minggu ni saya berlegar legar di kawasan KL, selangor n hujung minggu kearah tg malim. Sementara boleh delivery merata ni mehh hantar order ye.
.
WhatsApp 0163419434
.
#twixcakemurah #marscakemurah #daimcakemurah #kekdaimmurah #daimcakekl #viralmalaysia #viralfood #daimorangecake #tobleronecake #cadburycake #cakeviral #kekdaimrawang #kekdaimshahalam #kekdaimdamansara #milkacake #kekmilkamurah #agentwanted #dropshipwanted

Jangan terlalu berharap pada manusia. Sebab apa? Sebab manusia akan mengecewakan.

Bergantung harap pada Allah, sebab Allah tak pernah kecewakan kita. Malah bila terkadang kita lalai pun masih Allah sayangkan kita dengan pemberian nikmat-nikmatNya 😊. Guyss, dah settle pakej biasa? Solat isyak dan al-Mulk. Kalau dah alhamdulillah, kalau belum jangan lupa tau 😊. Selamat malam, doa tido ayat kuris 3 qul jangan lupa. Assalamualaikum.

#kekdaimmurah #kekdaimskudai #NajlaaBabySkinCare #Najlaaskudai

bagi can orang baru habis pantang ni melantak kek sampai 3 kotakπŸ˜„ muka bahagia sangat. thanks huda beli 😘 #kekdaim #kekdaimsedap #kekdaimmurah #kektoblerone #kektobleronemurah #kekdaimkl #kekdaimmalaysia #kekdaimselangor #kekdaimbangi

Gaji.......
Gaji.......
Shopping...
Shopping... Shhhtttt... Dengar tak? Macam ada sayup-sayup kedengaran. Bunyi apakah?

Tak pe korang duduk sini tengok-tengok dulu gambar-gambar ni. Admin pergi cari punca bunyi yang sayup-sayup tu ye. Kejap je. Tunggu sini tau. Jangan pergi mana-mana

Cihh drama betulkan admin 😝

#kekdaimskudai #kekdaimmurah #NajlaaBabySkinCare #Najlaaskudai

Selamat petang semua. Dah lunch ke? Lunch apa? Ke ada yang tengah tunggu lunch sampai? Selamat menjamu selera la ye. Bismillah jangan lupa, kalau lupa kang makan banyak tapi korang tak kenyang jangan tanya kenapa pulak ea. Kihkih. Nak tahu tak hari ni admin nak kongsi pasal apa pulak? .
.
.
.
. 🌱🌱🌱🌱
TADAAAAAA!! DAUN SENNA.

Korang pernah dengar pasal Daun Senna? Pernah tahu? Admin pun baru je tahu ni hah dari founder Najlaa. Bagus founder Najlaa ni, sambil berbisnes sambil memberi ilmu dan input berkaitan herba-herba yang jarang kita tahu and jumpa.

Daun senna ni dulu terkenal as ubat tradisi, lepas tu sekarang orang label as farmaseutikal. Almaklumlah kita manusia pun mengikut peredaran zamankan, apa lagi la daun.

Apa function Daun Senna ni? Ok Daun Senna ni dia mampu bertindak as anti kuman sebab wujudnya bahan aktif dalam daun ni.

Banyak manfaat kita boleh dapat dari daun ni. Antara manfaat dia nanti admin kongsi dalam next post ya. Hehe. "sabar itu sebahagian daripada iman" 😁

#DaunSenna #NajlaaBabySkinCare #Najlaaskudai #kekdaimskudai #kekdaimmurah

Morning sunshine!😊 .
Hope u all have a good weekend and now back to realityπŸ˜” .
Monday blues? Jomla pekena something sweet utk menceriakan hari-hari andaπŸ˜†
.
Sara Lee Salted Caramel cheesecake
RM55
.
COD/Self pick-up:
πŸš—Gombak
πŸš—Kajang πŸš—Semenyih
πŸš—Bangi πŸš—Putrajaya πŸš—Cyberjaya
πŸš—Subang
DM/WA 016-6658215 or 013-3414031
.
#kekdaimmurah #saltedcaramelcheesecake #keksaraleemurah #viralmalaysia #foodiemalaysia #foodhuntermalaysia #jjcm #foodviralmalaysia #cheesecakelover #makansedapkl #makanmakan #makanmana #coklatmurah #kekdaimrm45 #bangi #putrajaya #cyberjaya #kajang #gombak #wangsamaju #uptowndanaukota #tamanmelawati #ffm29 #ffm

Good night chocolate lover πŸ˜πŸ˜˜πŸ’‹ Jangan lupa Kek Coklat Daim & Toblerone tau. 🍰

#kektoblerone #kekcoklatdaim #kekdaimmurah #kekdaimsentul #kekdaimgombak #kekdaimkepong #kekdaimbatucaves #kekdaimmurah #kekdaim #kekdaimkl
#kektobleroneviral

Most Popular Instagram Hashtags