[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kekdaimkl

33 posts

TOP POSTS

cod kek daim ke cheras pulak hari ni. siapa lagi nk selit order? meh whatsapp dulu 0129166721😘 #kekdaim #kekdaimbangi #kekdaimmurah #kekdaimjohor #kekdaimmalaysia #kekdaimselangor #kekdaimjb #kekdaimkl

.
Daim Cake with Crunchy Caramel
RM60/box 🍫
Stock very limited!
Click link di bio utk whatsapp 😊
.
.
setiap area/negeri seluruh semenanjung Malaysia ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, bagi details nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda πŸ˜‡ special COD to Putrajaya, Cyberjaya, Banting, Dengkil & nearby area πŸ’“
.
.
#kekdaim #cakedaim #kekdaimhalal #daimmurah #kekdaimmurah #daimcake #importcake #birthdaycake #alamvenue #codbangi #kekdaimbangi #kekdaimipoh #birthdaysurprise #klcc #codampang #alorsetar #serembangateway #dengkil #bukitchanggang #codklia #codkotadamansara #kualaterengganu #codbanting #kekdaimkl #daimcakekl #teamninaftw #fightersteamnina

Which one is your favourite? πŸ˜‹
.
.
🍰Daim Cake with Crunchy Caramel
🍰Almondy Cake with Roasted Almonds
RM60/box 🍫
Stock very limited!
Click link di bio utk whatsapp 😊
.
.
setiap area/negeri seluruh semenanjung Malaysia ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, bagi details nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda πŸ˜‡ special COD to Putrajaya, Cyberjaya, Banting, Dengkil & nearby area πŸ’“
.
.
#kekdaim #cakedaim #kekdaimhalal #daimmurah #kekdaimmurah #daimcake #importcake #birthdaycake #alamvenue #codbangi #kekdaimbangi #kekdaimipoh #birthdaysurprise #klcc #codampang #alorsetar #serembangateway #dengkil #bukitchanggang #codklia #codkotadamansara #kualaterengganu #codbanting #kekdaimkl #daimcakekl #teamninaftw #fightersteamnina

Happy customer πŸ’― This one agent cod ke Taman Melawati & another one agent cod ke Melaka Klebang πŸ˜ƒ Jom order! Click link kat bio je. Tunggu kami restock πŸ˜‰ agent seluruh malaysia boleh cod ❀
.

#feedbackdaimshoppe #kekdaimhalal #kekdaimikea #kekdaimmalaysia #kekdaim #cakedaim #trustedseller #kekdaimkl #kekdaimmelaka

Selain Daim Cake, Almondy Cake with Roasted Almonds pun the bestt πŸ’ Allahu kenapa tempting sangat ni!! Gabungan roasted almond toping bertaburan diatas kek dan cheese serta coklat di tengah! no words can describe 😍
.
Ready Stock & Pre order 🍰
Seluruh semenanjung Malaysia boleh COD!
RM60/box
.
setiap area/negeri ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda πŸ˜‡ special COD area Banting, Dengkil, Putrajaya, Klia & nearby area 🍭
.
.
#kekdaim #cakedaim #kekdaimhalal #kekalmondymurah #almondycake #daimmurah #kekdaimmurah #daimcake #importcake #klcc #kekdaimkl #serembangateway #codklia #codseremban #bangigateway #kualaterengganu #kekdaimbangi #codbukitchanggang
#tobleronecake #saraleecake #codbangi #codampang #codnilai #kliainternationalairport #teamninaftw #ioimall #mitsuioutletpark #pulaupinang #codpenang #perlis

Ce tengok apa yg berbeza, yeayyy keluarga baru daim --- daim bar 😍
.
.
🍰 Daim Cake with Crunchy Caramel RM60 per box .
🍫 Daim Snax 145g RM28 per pack .
🍫 Daim Minis 42pcs RM28 per pack .
🍫 Daim Bar coming soon!
.
.
Grab yours now!
Click link di bio utk whatsapp 😊
.
.
utk cake setiap area/negeri seluruh semenanjung Malaysia ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, bagi details nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda πŸ˜‡ special COD to Putrajaya, Cyberjaya, Banting, Dengkil & nearby area πŸ’“
.
.
#kekdaim #cakedaim #daimmurah #kekdaimmurah #importcake #birthdaycake #alamvenue #codbangi #kekdaimbangi #kekdaimipoh #birthdaysurprise #codampang #olaklempit #serembangateway #dengkil #bukitchanggang #codklia #codkotadamansara #kuantanpahang #kualaterengganu #codbanting #kekdaimkl #mitsuioutletpark #daimcakekl #teamninaftw #fightersteamnina #daimsnax #daimsnack #guladaim #daimminis

new cake coming soon 😍 Milka Hazelnut Cake 🍫🍰 .
.
pstt pstt daim cake still available tau. boleh terus ws utk order, click je link kat bio πŸ˜ƒ setiap area/negeri seluruh semenanjung malaysia ada agent yg boleh cod kpd anda tau. so meh cepat ws sis utk rasa heaven nye import cake ni ✨
.
.
#daimcake #daimcakemurah #daimcakeborong #kekdaim #kekdaimhalal #kekdaimmurah #codbanting #bukitchanggang #kekdaimpenang #kekdaimkl #kekdaimkedah #kekdaimipoh

Nah bila keluarga Daim berkumpul 😍
.
.
🍰 Daim Cake with Crunchy Caramel RM60 per box .
🍫 Daim Snax 145g RM28 per pack .
🍫 Daim Minis 42pcs RM28 per pack .
.
Grab yours now!
Click link di bio utk whatsapp 😊
.
.
utk cake setiap area/negeri seluruh semenanjung Malaysia ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, bagi details nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda πŸ˜‡ special COD to Putrajaya, Cyberjaya, Banting, Dengkil & nearby area πŸ’“
.
.
#kekdaim #cakedaim #daimmurah #kekdaimmurah #importcake #birthdaycake #alamvenue #codbangi #kekdaimbangi #kekdaimipoh #birthdaysurprise #codampang #olaklempit #serembangateway #dengkil #bukitchanggang #codklia #codkotadamansara #kuantanpahang #kualaterengganu #codbanting #kekdaimkl #mitsuioutletpark #daimcakekl #teamninaftw #fightersteamnina #daimsnax #daimsnack #guladaim #daimminis

Happy customer πŸ’― This one agent cod ke Saujana Putra, cod ke Batu Caves & cod ke Sabak Bernam πŸ˜ƒ Jom order! Click link kat bio je. Tunggu kami restock πŸ˜‰ agent seluruh malaysia boleh cod ❀
.

#feedbackdaimshoppe #kekdaimhalal #kekdaimikea #kekdaimmalaysia #kekdaim #cakedaim #trustedseller #kekdaimkl #kekdaimselangor

MOST RECENT

Ce tengok apa yg berbeza, yeayyy keluarga baru daim --- daim bar 😍
.
.
🍰 Daim Cake with Crunchy Caramel RM60 per box .
🍫 Daim Snax 145g RM28 per pack .
🍫 Daim Minis 42pcs RM28 per pack .
🍫 Daim Bar coming soon!
.
.
Grab yours now!
Click link di bio utk whatsapp 😊
.
.
utk cake setiap area/negeri seluruh semenanjung Malaysia ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, bagi details nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda πŸ˜‡ special COD to Putrajaya, Cyberjaya, Banting, Dengkil & nearby area πŸ’“
.
.
#kekdaim #cakedaim #daimmurah #kekdaimmurah #importcake #birthdaycake #alamvenue #codbangi #kekdaimbangi #kekdaimipoh #birthdaysurprise #codampang #olaklempit #serembangateway #dengkil #bukitchanggang #codklia #codkotadamansara #kuantanpahang #kualaterengganu #codbanting #kekdaimkl #mitsuioutletpark #daimcakekl #teamninaftw #fightersteamnina #daimsnax #daimsnack #guladaim #daimminis

Nah bila keluarga Daim berkumpul 😍
.
.
🍰 Daim Cake with Crunchy Caramel RM60 per box .
🍫 Daim Snax 145g RM28 per pack .
🍫 Daim Minis 42pcs RM28 per pack .
.
Grab yours now!
Click link di bio utk whatsapp 😊
.
.
utk cake setiap area/negeri seluruh semenanjung Malaysia ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, bagi details nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda πŸ˜‡ special COD to Putrajaya, Cyberjaya, Banting, Dengkil & nearby area πŸ’“
.
.
#kekdaim #cakedaim #daimmurah #kekdaimmurah #importcake #birthdaycake #alamvenue #codbangi #kekdaimbangi #kekdaimipoh #birthdaysurprise #codampang #olaklempit #serembangateway #dengkil #bukitchanggang #codklia #codkotadamansara #kuantanpahang #kualaterengganu #codbanting #kekdaimkl #mitsuioutletpark #daimcakekl #teamninaftw #fightersteamnina #daimsnax #daimsnack #guladaim #daimminis

.
🍰Daim Cake with Crunchy Caramel .
🍰Milka Cake with Chopped Hazelnut .
πŸ’°RM60 per box .
🍫Stock very limited!
Click link di bio utk whatsapp 😊
.
.
setiap area/negeri seluruh semenanjung Malaysia ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, bagi details nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda πŸ˜‡ special COD to Putrajaya, Cyberjaya, Banting, Dengkil & nearby area πŸ’“
.
.
#kekdaim #cakedaim #kekdaimhalal #daimmurah #kekdaimmurah #importcake #birthdaycake #alamvenue #codbangi #kekdaimbangi #kekdaimipoh #birthdaysurprise #klcc #codampang #alorsetar #serembangateway #dengkil #bukitchanggang #codklia #codkotadamansara #kuantanpahang #kualaterengganu #codbanting #kekdaimkl #daimcakekl #teamninaftw #fightersteamnina

Which one is your favourite? πŸ˜‹
.
.
🍰Daim Cake with Crunchy Caramel
🍰Almondy Cake with Roasted Almonds
RM60/box 🍫
Stock very limited!
Click link di bio utk whatsapp 😊
.
.
setiap area/negeri seluruh semenanjung Malaysia ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, bagi details nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda πŸ˜‡ special COD to Putrajaya, Cyberjaya, Banting, Dengkil & nearby area πŸ’“
.
.
#kekdaim #cakedaim #kekdaimhalal #daimmurah #kekdaimmurah #daimcake #importcake #birthdaycake #alamvenue #codbangi #kekdaimbangi #kekdaimipoh #birthdaysurprise #klcc #codampang #alorsetar #serembangateway #dengkil #bukitchanggang #codklia #codkotadamansara #kualaterengganu #codbanting #kekdaimkl #daimcakekl #teamninaftw #fightersteamnina

.
Daim Cake with Crunchy Caramel
RM60/box 🍫
Stock very limited!
Click link di bio utk whatsapp 😊
.
.
setiap area/negeri seluruh semenanjung Malaysia ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, bagi details nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda πŸ˜‡ special COD to Putrajaya, Cyberjaya, Banting, Dengkil & nearby area πŸ’“
.
.
#kekdaim #cakedaim #kekdaimhalal #daimmurah #kekdaimmurah #daimcake #importcake #birthdaycake #alamvenue #codbangi #kekdaimbangi #kekdaimipoh #birthdaysurprise #klcc #codampang #alorsetar #serembangateway #dengkil #bukitchanggang #codklia #codkotadamansara #kualaterengganu #codbanting #kekdaimkl #daimcakekl #teamninaftw #fightersteamnina

New Cake ✨ Milka Chocolate Hazelnut Cake 😍 very limited stock! RM60 per box
.
Dah try daim cake, toblerone cake, cadbury cake? jom try Milka Cake pulak power ke tak power rasa dia πŸ™ˆ mix chocolate milka & chopped hazelnut πŸ’•
.
To order, just click link di bio utk whatsapp. Kami ada agent seluruh semenanjung Malaysia boleh cod kat area/negeri korang tau. ws lelaju inshaAllah fast respond 😊
.
#daimcake #kekdaimmalaysia #milkacake #milkahazelnutcake #kekmilka #tobleronecake #bukitchanggang #banting #dengkil #kekdaimklcc #kekdaimkl #codunisza #codbangi #bangigateway #serembangateway #teamninaftw #kekdaimpenang #alorsetar #codklia #nilai

Daim Cake & Almondy Cake ❀
.
Ready Stock & Pre order 🍰
Seluruh semenanjung Malaysia boleh COD!
RM60/box
.
to order, whatsapp me just click link di bio 😘
.
setiap area/negeri seluruh semenanjung Malaysia ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda πŸ˜‡ special COD area Banting, Dengkil, Putrajaya, Klia & nearby area 🍭
.
.
#kekdaim #cakedaim #kekdaimhalal #almondycake #kekalmondymurah #almondycake #daimmurah #kekdaimmurah #daimcake #importcake #klcc #kekdaimkl #serembangateway #codklia #codseremban #bangigateway #kekdaimbangi #banting #codbukitchanggang #uitmdengkil
#tobleronecake #codbangi #codampang #codnilai #ioimall #codklia #mitsuioutletpark #pulaupinang #codpenang #perlis #teamninaftw #fightersteamnina

hi grab me faster before im sold out ❀ whatsapp utk order. click link di bio πŸ˜‰
.
.
Daim Cake with Crunchy Caramel
RM60/box 🍫
Stock very limited!
.
.
setiap area/negeri seluruh semenanjung Malaysia ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, bagi details nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda πŸ˜‡ special COD to Putrajaya, Cyberjaya, Banting, Dengkil & nearby area πŸ’“
.
.
#kekdaim #cakedaim #kekdaimhalal #daimmurah #kekdaimmurah #daim #daimcake #importcake #birthdaycake #shahalam #alamvenue #codbangi #kekdaimbangi #kekdaimipoh #birthdaysurprise #klcc #codampang #alorsetar #aeonbukittinggi #serembangateway #bukitchanggang #codkotadamansara #merdekasales #kualaterengganu #codbanting #masjidkristal #kekdaimkl #daimcakekl #teamninaftw #fightersteamnina

Selain Daim Cake, Almondy Cake with Roasted Almonds pun the bestt πŸ’ Allahu kenapa tempting sangat ni!! Gabungan roasted almond toping bertaburan diatas kek dan cheese serta coklat di tengah! no words can describe 😍
.
Ready Stock & Pre order 🍰
Seluruh semenanjung Malaysia boleh COD!
RM60/box
.
setiap area/negeri ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda πŸ˜‡ special COD area Banting, Dengkil, Putrajaya, Klia & nearby area 🍭
.
.
#kekdaim #cakedaim #kekdaimhalal #kekalmondymurah #almondycake #daimmurah #kekdaimmurah #daimcake #importcake #klcc #kekdaimkl #serembangateway #codklia #codseremban #bangigateway #kualaterengganu #kekdaimbangi #codbukitchanggang
#tobleronecake #saraleecake #codbangi #codampang #codnilai #kliainternationalairport #teamninaftw #ioimall #mitsuioutletpark #pulaupinang #codpenang #perlis

Imported Cake proudly from Oversea ✈ Daim Cake, Daim Orange, Toblerone Cake, Cadbury Cake, Almondy Cake, Mars Dessert Bar, Twix Cheesecake, various Sara Lee Cake πŸŽ‚
.
Ready Stock & Pre order 🍰
.
setiap area/negeri ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda πŸ˜‡
.
.
#kekdaim #cakedaim #kekdaimhalal #daimmurah #kekdaimmurah #daim #daimcake #importcake #klcc #kekdaimkl #alorsetar #serembangateway #codklia #codseremban #bangigateway #kualaterengganu #codunisza #kekdaimbangi
#tobleronecake #saraleecake #codbangi #codampang #codnilai #kliainternationalairport #teamninaftw #ioimall #mitsuioutletpark #pulaupinang #codpenang #perlis

new cake coming soon 😍 Milka Hazelnut Cake 🍫🍰 .
.
pstt pstt daim cake still available tau. boleh terus ws utk order, click je link kat bio πŸ˜ƒ setiap area/negeri seluruh semenanjung malaysia ada agent yg boleh cod kpd anda tau. so meh cepat ws sis utk rasa heaven nye import cake ni ✨
.
.
#daimcake #daimcakemurah #daimcakeborong #kekdaim #kekdaimhalal #kekdaimmurah #codbanting #bukitchanggang #kekdaimpenang #kekdaimkl #kekdaimkedah #kekdaimipoh

cod kek daim ke cheras pulak hari ni. siapa lagi nk selit order? meh whatsapp dulu 0129166721😘 #kekdaim #kekdaimbangi #kekdaimmurah #kekdaimjohor #kekdaimmalaysia #kekdaimselangor #kekdaimjb #kekdaimkl

Alhamdulillah antara feedback dari customer ❀ setiap negeri ada agent boleh cod πŸ˜‰ This one agent cod ke Batu Pahat, KL & Kedah πŸ˜ƒ Jom order! Click link di bio untuk mengetahui kek apa yg available kat area anda. agent ada di setiap negeri seluruh semenanjung malaysia tau
.

#feedbackdaimshoppe #kekdaimhalal #kekdaimikea #kekdaimmalaysia #kekdaim #cakedaim #trustedseller #kekdaimjohor #kekdaimkedah #kekaimalorsetar #kekdaimselangor #kekdaimkl

dont worry agent boleh cod ke area anda asalkan dalam semenanjung malaysia πŸ˜‰ This one agent cod ke Kuantan, Ampang, USJ & Bangsar πŸ˜ƒ Jom order! Click link di bio untuk tahu kek apa yg available kat area anda. agent seluruh malaysia boleh cod ❀
.

#feedbackdaimshoppe #kekdaimhalal #kekdaimikea #kekdaimmalaysia #kekdaim #cakedaim #trustedseller #kekdaimkuantan #kekdaimselangor #kekdaimkl

Ehemm 🀀🀀
.
.
Hakak ada 4 boxes ready stock untuk delivery area KL. Siapa cepat dia dapat okay sebab #kekviral Daim nie sangat femes hingga menjadi rebutan diluar sana! 😘😘
.
.
Klik link dekat bio untuk order tau guyssss. #sayajualdaim #sayajualmurah #kekdaimmalaysia #kekdaimmurah #kekdaimkl

SOLD OUT.
.
.
Disebabkan kek nie TERLALU laris, cepat je #kekviral nie SOLD OUT! Yes SOLD OUT. Jadi, minggu nie hakak close order awal tau. Sekarang hakak dah close order. Nanti kita dah restock baru hakak open order hokey!
.
.
Mana customer yang dah booked and dah buat full payment @ half payment, esok hakak akan delivery kek awak tau πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜˜πŸ˜˜. Wahhhhh tak sabarnya nak makannnnnnn. Nanti hakak akan update feedback hokey!
#kekdaim #kekdaimkl #kekdaimmurah #kekdaimmalaysia #sayajualmurah

Happy customer πŸ’― This one agent cod ke Saujana Putra, cod ke Batu Caves & cod ke Sabak Bernam πŸ˜ƒ Jom order! Click link kat bio je. Tunggu kami restock πŸ˜‰ agent seluruh malaysia boleh cod ❀
.

#feedbackdaimshoppe #kekdaimhalal #kekdaimikea #kekdaimmalaysia #kekdaim #cakedaim #trustedseller #kekdaimkl #kekdaimselangor

Most Popular Instagram Hashtags