[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kekdaimkl

52 posts

TOP POSTS

Bestnyeeee mood craving onzz! 😍
.
🍰 Daim Cake with Crunchy Caramel
πŸ’° RM60 per box (delivery charge based on area)
πŸ“² To whatsapp, boleh terus click link di bio (011-14358185)
.
.
"sis, boleh cod area mana?"
.
setiap area/negeri seluruh semenanjung Malaysia ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, bagi details nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda πŸ˜‡ .
.
#kekdaim #cakedaim #kekdaimikea #kekdaimhalal #daimmurah #kekdaimmurah #daimcake #importcake #birthdaycake #codbangi #kekdaimbangi #birthdaysurprise #klcc #alorsetar #serembangateway #bukitchanggang #codklia #codkotadamansara #kualaterengganu #codbanting #kekdaimkl #daimcakekl #almondycake #teamninaftw #fightersteamnina #almondycake #foodporn #kekalmondymurah #coklatlangkawi

Happy customer πŸ’― This one agent cod ke Taman Melawati & another one agent cod ke Melaka Klebang πŸ˜ƒ Jom order! Click link kat bio je. Tunggu kami restock πŸ˜‰ agent seluruh malaysia boleh cod ❀
.

#feedbackdaimshoppe #kekdaimhalal #kekdaimikea #kekdaimmalaysia #kekdaim #cakedaim #trustedseller #kekdaimkl #kekdaimmelaka

siapa peminat daim?? meh try kek daim pulak. rasa sama mcm coklat daim yg dekat langkawi tu tp ni kek daim. ada kelainan sikit. nak tahu apa kelainan dia??? meh whatsapp 0129166721😘 #kekdaim #kekdaimmurah #kekdaimkl #kekdaimselangor #kekdaimseremban #kekdaimmalaysia #kekdaimreadystock

Salam and good morning 🌸
Daim limited edition in the house. rugi taw tak rasaπŸ™ˆ
Jom dapatkan DAIM LIMITED EDITION HARI NIπŸ’ƒπŸ» cod area lembah klang sahaja.
whatsapp 0129166721 to purchase
#daimorange #kekdaim #kekdaimmalaysia #kekdaimselangor #kekdaimkl #kekdaimreadystock

Alhamdulillah antara feedback dari customer ❀ setiap negeri ada agent boleh cod πŸ˜‰ This one agent cod ke Batu Pahat, KL & Kedah πŸ˜ƒ Jom order! Click link di bio untuk mengetahui kek apa yg available kat area anda. agent ada di setiap negeri seluruh semenanjung malaysia tau
.

#feedbackdaimshoppe #kekdaimhalal #kekdaimikea #kekdaimmalaysia #kekdaim #cakedaim #trustedseller #kekdaimjohor #kekdaimkedah #kekaimalorsetar #kekdaimselangor #kekdaimkl

Happy customer πŸ’― This one agent cod ke Saujana Putra, cod ke Batu Caves & cod ke Sabak Bernam πŸ˜ƒ Jom order! Click link kat bio je. Tunggu kami restock πŸ˜‰ agent seluruh malaysia boleh cod ❀
.

#feedbackdaimshoppe #kekdaimhalal #kekdaimikea #kekdaimmalaysia #kekdaim #cakedaim #trustedseller #kekdaimkl #kekdaimselangor

Happy customer πŸ’― This one customer Titiwangsa Kl self collect, agent cod ke Gombak & cod ke PenangπŸ˜ƒ Jom order! Click link kat bio je. Tunggu kami restock πŸ˜‰ agent seluruh malaysia boleh cod ❀
.

#feedbackdaimshoppe #kekdaimhalal #kekdaimikea #kekdaimmalaysia #kekdaim #cakedaim #trustedseller #kekdaimkl #kekdaimpenang #kekdaimgombak

cod kek daim ke cheras pulak hari ni. siapa lagi nk selit order? meh whatsapp dulu 0129166721😘 #kekdaim #kekdaimbangi #kekdaimmurah #kekdaimjohor #kekdaimmalaysia #kekdaimselangor #kekdaimjb #kekdaimkl

MOST RECENT

siapa peminat daim?? meh try kek daim pulak. rasa sama mcm coklat daim yg dekat langkawi tu tp ni kek daim. ada kelainan sikit. nak tahu apa kelainan dia??? meh whatsapp 0129166721😘 #kekdaim #kekdaimmurah #kekdaimkl #kekdaimselangor #kekdaimseremban #kekdaimmalaysia #kekdaimreadystock

Thankyou customer for purchasing Cadbury cake from us πŸ˜‰ Jom place your order now!
.
🍰 Cadbury Cake
πŸ’° RM60 per box (delivery charge based on area)
πŸ“² To whatsapp, boleh terus click link di bio (011-14358185)
.
#feedbackdaimshoppe
#kekdaim #cakedaim #kekdaimikea #kekdaimhalal #daimmurah #kekdaimmurah #daimcake #cakeoversea #birthdaycake #kekdaimbangi #birthdaysurprise #klcc #alorsetar #serembangateway #bukitchanggang #klsentral #codkotadamansara #nusentral #kualaterengganu #codbanting #kekdaimkl #daimcakekl #cadburycake #teamninaftw #fightersteamnina #foodporn #coklatlangkawi

Thankyou customer for purchasing daim cake from us πŸ˜‰ Jom place your order now!
.
🍰 Daim Cake with Crunchy Caramel
πŸ’° RM60 per box (delivery charge based on area)
πŸ“² To whatsapp, boleh terus click link di bio (011-14358185)
.
#feedbackdaimshoppe
#kekdaim #cakedaim #kekdaimikea #kekdaimhalal #daimmurah #kekdaimmurah #daimcake #cakeoversea #birthdaycake #codbangi #kekdaimbangi #birthdaysurprise #klcc #alorsetar #serembangateway #bukitchanggang #kekdaimterengganu #codkotadamansara #kualaterengganu #codbanting #kekdaimkl #daimcakekl #almondycake #teamninaftw #fightersteamnina #foodporn #coklatlangkawi

Hi semua 😘 Kek Daim in the house πŸ’ƒπŸ» Harga rm60 sekotak and boleh cod anytime ikut masa awak semua πŸ€—

Come and grab now. Stock limited, first come first serve πŸ‘ŒπŸΌ #kekdaimmurah #sayajualkekdaim #kekdaimkl #kektoblerone #kektobleronemurah #kektobleronemalaysia

Hi semua 😘 Kek Daim in the house πŸ’ƒπŸ» Harga rm60 sekotak and boleh cod anytime ikut masa awak semua πŸ€—

Come and grab now. Stock limited, first come first serve πŸ‘ŒπŸΌ #kekdaimmurah #sayajualkekdaim #kekdaimkl #kektoblerone #kektobleronemurah #kektobleronemalaysia

Hi semua 😘 Kek Daim in the house πŸ’ƒπŸ» Harga rm60 sekotak and boleh cod anytime ikut masa awak semua πŸ€—

Come and grab now. Stock limited, first come first serveπŸ‘ŒπŸΌ #kekdaimmurah #sayajualkekdaim #kekdaimkl #kektoblerone #kektobleronemurah #kektobleronemalaysia

Salam and good morning 🌸
Daim limited edition in the house. rugi taw tak rasaπŸ™ˆ
Jom dapatkan DAIM LIMITED EDITION HARI NIπŸ’ƒπŸ» cod area lembah klang sahaja.
whatsapp 0129166721 to purchase
#daimorange #kekdaim #kekdaimmalaysia #kekdaimselangor #kekdaimkl #kekdaimreadystock

Info Updated as stated on picture πŸŽ€
.
.
sorry for any inconvenience 🌸 kdg2 tak sempat reply on the spot satu per satu sbb i am fulltime student. awak2 semua boleh terus whatsapp no di bio or click je link utk order yaa 😘 InshaAllah will be reply within 24hrs. thankyou for the overwhelming support. Keep supporting our rare chocolates and cakes!! 😍😍😍
.
for fast respond, ws & give details
Name:
Area:
Items:
.
Thankyou and lot of loves from @kekdaimshoppe ❀
.
#kekviral #daimcake #kekdaim #coklatrare #coklatlangkawi
#coklatbox #birthdaysurprise #kekdaimkl #klcc #klsentral #comboset #oversea #coklatviral #coklatmurahmalaysia

Happy Deepavali to those who are celebrating😊 .
Our business runs as usual. Anyone still looking for open house dessert can contact us. To order DM/WA 016-6658215 or 013-3414031.
.
#kekdaim #kekdaimmurah #kekdaimrm45 #kekimportmurah #kekikea #dessertmalaysia #deepavali2017 #manisan #coklatmurah #coklatspreadmurah #cadburymurah #cadanganmakan #makanmakan #makansedap #eatdrinkkl #eatdrinkmy #kekdaimbangi #kekdaimgombak #kekdaimbatucaves #kekdaimkajang #kekdaimputrajaya #kekdaimcyberjaya #kekdaimkl #fooddeliverykl

Bestnyeeee mood craving onzz! 😍
.
🍰 Daim Cake with Crunchy Caramel
πŸ’° RM60 per box (delivery charge based on area)
πŸ“² To whatsapp, boleh terus click link di bio (011-14358185)
.
.
"sis, boleh cod area mana?"
.
setiap area/negeri seluruh semenanjung Malaysia ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, bagi details nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda πŸ˜‡ .
.
#kekdaim #cakedaim #kekdaimikea #kekdaimhalal #daimmurah #kekdaimmurah #daimcake #importcake #birthdaycake #codbangi #kekdaimbangi #birthdaysurprise #klcc #alorsetar #serembangateway #bukitchanggang #codklia #codkotadamansara #kualaterengganu #codbanting #kekdaimkl #daimcakekl #almondycake #teamninaftw #fightersteamnina #almondycake #foodporn #kekalmondymurah #coklatlangkawi

Hello from Aussie, Hi i am Sara Lee 😍
.
🍰 Sara Lee Strawberry Cheesecake
πŸ’° RM60 per box (delivery charge based on area)
πŸ“² To whatsapp, boleh terus click link di bio (011-14358185)
.
.
"sis, boleh cod area mana?"
.
setiap area/negeri seluruh semenanjung Malaysia ada agent boleh cod! meh whatsapp, bagi details nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda πŸ˜‡ .
.
#kekdaim #cakedaim #kekdaimhalal #saraleecheesecake #daimmurah #saraleecake #daimcake #importcake #birthdaycake #codbangi #kekdaimbangi #birthdaysurprise #klcc #alorsetar #serembangateway #bukitchanggang #codkotadamansara #kualaterengganu #codbanting #kekdaimkl #daimcakekl #fightersteamnina #almondycake #foodporn #coklatlangkawi #cadburycake #kotadamansara #klsentral #saraleechocolatecheesecake #saraleestrawberrycheesecake

Hello from Aussie, Hi i am Sara Lee 😍
.
🍰 Sara Lee Chocolate Cheesecake
πŸ’° RM60 per box (delivery charge based on area)
πŸ“² To whatsapp, boleh terus click link di bio (011-14358185)
.
.
"sis, boleh cod area mana?"
.
setiap area/negeri seluruh semenanjung Malaysia ada agent boleh cod! meh whatsapp, bagi details nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda πŸ˜‡ .
.
#kekdaim #cakedaim #kekdaimikea #kekdaimhalal #daimmurah #saraleecake #daimcake #importcake #birthdaycake #codbangi #kekdaimbangi #birthdaysurprise #klcc #alorsetar #serembangateway #bukitchanggang #codkotadamansara #kualaterengganu #codbanting #kekdaimkl #daimcakekl #kekalmondy #fightersteamnina #almondycake #foodporn #coklatlangkawi #cadburycake #kotadamansara #klsentral #saraleechocolatecheesecake

Tak sabar 100boxes coming!!! .
Cepat , cepat, cepat! .
Sapa la antara 100 yg bertuah tu.. Hihi.. .
Meh cop kek daim awak πŸ‘‰πŸ‘ˆ
.
#kekdaimmurah
#kekdaimampang
#kekviralmurah
#kekdaim
#kekdaimkl
#kekdaimcheras

bagi can orang baru habis pantang ni melantak kek sampai 3 kotakπŸ˜„ muka bahagia sangat. thanks huda beli 😘 #kekdaim #kekdaimsedap #kekdaimmurah #kektoblerone #kektobleronemurah #kekdaimkl #kekdaimmalaysia #kekdaimselangor #kekdaimbangi

Good night chocolate lover πŸ˜πŸ˜˜πŸ’‹ Jangan lupa Kek Coklat Daim & Toblerone tau. 🍰

#kektoblerone #kekcoklatdaim #kekdaimmurah #kekdaimsentul #kekdaimgombak #kekdaimkepong #kekdaimbatucaves #kekdaimmurah #kekdaim #kekdaimkl
#kektobleroneviral

Tea time 😍 Tea time ala-ala ikea boleh buat kat rumah je tau sambil tengok tv petang2 takpayah susah keluar πŸ˜‹
.
.
🍰 Daim Cake with Crunchy Caramel
🍰 Almondy Cake with Roasted Almonds
πŸ’° RM60 per box
πŸ“² To whatsapp, boleh terus click link di bio
.
.
"sis, boleh cod area mana?"
.
setiap area/negeri seluruh semenanjung Malaysia ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, bagi details nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda πŸ˜‡ .
.
#kekdaim #cakedaim #kekdaimikea #kekdaimhalal #daimmurah #kekdaimmurah #daimcake #importcake #birthdaycake #codbangi #kekdaimbangi #birthdaysurprise #klcc #alorsetar #serembangateway #bukitchanggang #codklia #codkotadamansara #kualaterengganu #codbanting #kekdaimkl #daimcakekl #kekalmondy #teamninaftw #paraaseangames #fightersteamnina #almondycake #foodporn #kekalmondymurah #coklatlangkawi

Promotion still on yaπŸ˜„ hurry up!! Offer last till Sept 2017 only~
.
πŸŽ‚ Millionaire's cheesecake by Sainsbury
πŸŽ‚ Daim
πŸŽ‚Toblerone
πŸŽ‚Twix
πŸŽ‚Mars
.
‼️Promo until SEPT 2017 only‼️
1 for RM45
2 for RM85
3 for RM120
.
❗️NP price RM45/box❗️
.
πŸŽ‚Sara Lee coklat cake, cheesecake, apple crumble pie
πŸŽ‚Oreo cheesecake & cookies & cream
Rm55
.
COD/Self pick-up:
πŸš—Gombak
πŸš—Kajang πŸš—Semenyih
πŸš—Bangi πŸš—Putrajaya πŸš—Cyberjaya
πŸš—Subang
DM/WA 016-6658215 or 013-3414031
.
#kekviral #cyberjaya #putrajaya #kajang #kekdaimrm45 #kekdaimmurah #kektobleronemurah #foodiemalaysia #kektwixmurah #makansedap #kekmarsmurah #kekoreomurah #coklatmurah #viralmalaysia #daimmurah #cadburymurah #tobleronemurah #twixmurah #marsmurah #kekdaimbangi #kekdaimkajang #kekdaimkl #kekdaimsubang #kekdaimputrajaya #kekdaimcyberjaya

dah lama tak share feedback dari customer. alhamdulillah agent selamat cod daim cake & almondy roasted almond cake 😊 jomm order! ws saya click je link di bio untuk mengetahui kek apa yg available kat area korang. agent ada di setiap negeri seluruh semenanjung malaysia boleh cod ❀
.

#feedbackdaimshoppe #daimcake #kekdaimhalal #kekdaimikea #kekdaimmalaysia #kekdaim #cakedaim #trustedseller #serikembangan #kekdaimkl #bangigateway #upmbangi #fightersteamnina #teamninaftw

.
🍰Daim Cake with Crunchy Caramel .
🍰Milka Cake with Chopped Hazelnut .
πŸ’°RM60 per box .
🍫Stock very limited!
Click link di bio utk whatsapp 😊
.
.
setiap area/negeri seluruh semenanjung Malaysia ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, bagi details nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda πŸ˜‡ special COD to Putrajaya, Cyberjaya, Banting, Dengkil & nearby area πŸ’“
.
.
#kekdaim #cakedaim #kekdaimhalal #daimmurah #kekdaimmurah #importcake #birthdaycake #alamvenue #codbangi #kekdaimbangi #kekdaimipoh #birthdaysurprise #klcc #codampang #alorsetar #serembangateway #dengkil #bukitchanggang #codklia #codkotadamansara #kuantanpahang #kualaterengganu #codbanting #kekdaimkl #daimcakekl #teamninaftw #fightersteamnina

Which one is your favourite? πŸ˜‹
.
.
🍰Daim Cake with Crunchy Caramel
🍰Almondy Cake with Roasted Almonds
RM60/box 🍫
Stock very limited!
Click link di bio utk whatsapp 😊
.
.
setiap area/negeri seluruh semenanjung Malaysia ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, bagi details nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda πŸ˜‡ special COD to Putrajaya, Cyberjaya, Banting, Dengkil & nearby area πŸ’“
.
.
#kekdaim #cakedaim #kekdaimhalal #daimmurah #kekdaimmurah #daimcake #importcake #birthdaycake #alamvenue #codbangi #kekdaimbangi #kekdaimipoh #birthdaysurprise #klcc #codampang #alorsetar #serembangateway #dengkil #bukitchanggang #codklia #codkotadamansara #kualaterengganu #codbanting #kekdaimkl #daimcakekl #teamninaftw #fightersteamnina

.
Daim Cake with Crunchy Caramel
RM60/box 🍫
Stock very limited!
Click link di bio utk whatsapp 😊
.
.
setiap area/negeri seluruh semenanjung Malaysia ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, bagi details nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda πŸ˜‡ special COD to Putrajaya, Cyberjaya, Banting, Dengkil & nearby area πŸ’“
.
.
#kekdaim #cakedaim #kekdaimhalal #daimmurah #kekdaimmurah #daimcake #importcake #birthdaycake #alamvenue #codbangi #kekdaimbangi #kekdaimipoh #birthdaysurprise #klcc #codampang #alorsetar #serembangateway #dengkil #bukitchanggang #codklia #codkotadamansara #kualaterengganu #codbanting #kekdaimkl #daimcakekl #teamninaftw #fightersteamnina

New Cake ✨ Milka Chocolate Hazelnut Cake 😍 very limited stock! RM60 per box
.
Dah try daim cake, toblerone cake, cadbury cake? jom try Milka Cake pulak power ke tak power rasa dia πŸ™ˆ mix chocolate milka & chopped hazelnut πŸ’•
.
To order, just click link di bio utk whatsapp. Kami ada agent seluruh semenanjung Malaysia boleh cod kat area/negeri korang tau. ws lelaju inshaAllah fast respond 😊
.
#daimcake #kekdaimmalaysia #milkacake #milkahazelnutcake #kekmilka #tobleronecake #bukitchanggang #banting #dengkil #kekdaimklcc #kekdaimkl #codunisza #codbangi #bangigateway #serembangateway #teamninaftw #kekdaimpenang #alorsetar #codklia #nilai

Daim Cake & Almondy Cake ❀
.
Ready Stock & Pre order 🍰
Seluruh semenanjung Malaysia boleh COD!
RM60/box
.
to order, whatsapp me just click link di bio 😘
.
setiap area/negeri seluruh semenanjung Malaysia ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda πŸ˜‡ special COD area Banting, Dengkil, Putrajaya, Klia & nearby area 🍭
.
.
#kekdaim #cakedaim #kekdaimhalal #almondycake #kekalmondymurah #almondycake #daimmurah #kekdaimmurah #daimcake #importcake #klcc #kekdaimkl #serembangateway #codklia #codseremban #bangigateway #kekdaimbangi #banting #codbukitchanggang #uitmdengkil
#tobleronecake #codbangi #codampang #codnilai #ioimall #codklia #mitsuioutletpark #pulaupinang #codpenang #perlis #teamninaftw #fightersteamnina

hi grab me faster before im sold out ❀ whatsapp utk order. click link di bio πŸ˜‰
.
.
Daim Cake with Crunchy Caramel
RM60/box 🍫
Stock very limited!
.
.
setiap area/negeri seluruh semenanjung Malaysia ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, bagi details nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda πŸ˜‡ special COD to Putrajaya, Cyberjaya, Banting, Dengkil & nearby area πŸ’“
.
.
#kekdaim #cakedaim #kekdaimhalal #daimmurah #kekdaimmurah #daim #daimcake #importcake #birthdaycake #shahalam #alamvenue #codbangi #kekdaimbangi #kekdaimipoh #birthdaysurprise #klcc #codampang #alorsetar #aeonbukittinggi #serembangateway #bukitchanggang #codkotadamansara #merdekasales #kualaterengganu #codbanting #masjidkristal #kekdaimkl #daimcakekl #teamninaftw #fightersteamnina

Imported Cake proudly from Oversea ✈ Daim Cake, Daim Orange, Toblerone Cake, Cadbury Cake, Almondy Cake, Mars Dessert Bar, Twix Cheesecake, various Sara Lee Cake πŸŽ‚
.
Ready Stock & Pre order 🍰
.
setiap area/negeri ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda πŸ˜‡
.
.
#kekdaim #cakedaim #kekdaimhalal #daimmurah #kekdaimmurah #daim #daimcake #importcake #klcc #kekdaimkl #alorsetar #serembangateway #codklia #codseremban #bangigateway #kualaterengganu #codunisza #kekdaimbangi
#tobleronecake #saraleecake #codbangi #codampang #codnilai #kliainternationalairport #teamninaftw #ioimall #mitsuioutletpark #pulaupinang #codpenang #perlis

new cake coming soon 😍 Milka Hazelnut Cake 🍫🍰 .
.
pstt pstt daim cake still available tau. boleh terus ws utk order, click je link kat bio πŸ˜ƒ setiap area/negeri seluruh semenanjung malaysia ada agent yg boleh cod kpd anda tau. so meh cepat ws sis utk rasa heaven nye import cake ni ✨
.
.
#daimcake #daimcakemurah #daimcakeborong #kekdaim #kekdaimhalal #kekdaimmurah #codbanting #bukitchanggang #kekdaimpenang #kekdaimkl #kekdaimkedah #kekdaimipoh

cod kek daim ke cheras pulak hari ni. siapa lagi nk selit order? meh whatsapp dulu 0129166721😘 #kekdaim #kekdaimbangi #kekdaimmurah #kekdaimjohor #kekdaimmalaysia #kekdaimselangor #kekdaimjb #kekdaimkl

Alhamdulillah antara feedback dari customer ❀ setiap negeri ada agent boleh cod πŸ˜‰ This one agent cod ke Batu Pahat, KL & Kedah πŸ˜ƒ Jom order! Click link di bio untuk mengetahui kek apa yg available kat area anda. agent ada di setiap negeri seluruh semenanjung malaysia tau
.

#feedbackdaimshoppe #kekdaimhalal #kekdaimikea #kekdaimmalaysia #kekdaim #cakedaim #trustedseller #kekdaimjohor #kekdaimkedah #kekaimalorsetar #kekdaimselangor #kekdaimkl

dont worry agent boleh cod ke area anda asalkan dalam semenanjung malaysia πŸ˜‰ This one agent cod ke Kuantan, Ampang, USJ & Bangsar πŸ˜ƒ Jom order! Click link di bio untuk tahu kek apa yg available kat area anda. agent seluruh malaysia boleh cod ❀
.

#feedbackdaimshoppe #kekdaimhalal #kekdaimikea #kekdaimmalaysia #kekdaim #cakedaim #trustedseller #kekdaimkuantan #kekdaimselangor #kekdaimkl

Happy customer πŸ’― This one agent cod ke Saujana Putra, cod ke Batu Caves & cod ke Sabak Bernam πŸ˜ƒ Jom order! Click link kat bio je. Tunggu kami restock πŸ˜‰ agent seluruh malaysia boleh cod ❀
.

#feedbackdaimshoppe #kekdaimhalal #kekdaimikea #kekdaimmalaysia #kekdaim #cakedaim #trustedseller #kekdaimkl #kekdaimselangor

Happy customer πŸ’― This one customer Titiwangsa Kl self collect, agent cod ke Gombak & cod ke PenangπŸ˜ƒ Jom order! Click link kat bio je. Tunggu kami restock πŸ˜‰ agent seluruh malaysia boleh cod ❀
.

#feedbackdaimshoppe #kekdaimhalal #kekdaimikea #kekdaimmalaysia #kekdaim #cakedaim #trustedseller #kekdaimkl #kekdaimpenang #kekdaimgombak

Happy customer πŸ’― This one agent cod ke Taman Melawati & another one agent cod ke Melaka Klebang πŸ˜ƒ Jom order! Click link kat bio je. Tunggu kami restock πŸ˜‰ agent seluruh malaysia boleh cod ❀
.

#feedbackdaimshoppe #kekdaimhalal #kekdaimikea #kekdaimmalaysia #kekdaim #cakedaim #trustedseller #kekdaimkl #kekdaimmelaka

Thanks awakk sebab percaya saya & semoga awak dimurah rezeki🌸🌸😊 Ingat daku disetiap slice daim mu.. 😘

Thanks again & enjoy your 🍰🍰 #kekdaimmurah #kekdaimKL #tqbeli #syjual #syjualmurah #thankssupportbisnesskami #nakrepeatordercomtactsayabalik

Tq Ammar. Dah lame mengidam katanya.. 6 box sekali dia borong. Thanks sebab percaya saya & semoga awak dimurahkan rezeki🌸🌸😊 Thanks again & enjoy your 🍰🍰 #kekdaimmurah #kekdaimKL #tqbeli #syjual #syjualmurah #thankssupportbisnesskami #nakrepeatordercomtactsayabalik

.
🍫🍫KEK DAIM & KEK TOBLERONE 🍫🍫
.
‼️PRE-ORDER‼️
.
Original from London πŸ‡¬πŸ‡§ .
🚘SELF PICK UP & COD ONLY
πŸ‘‰πŸ» Giant Seri Kembangan
πŸ‘‰πŸ» UPM Serdang πŸ‘‰πŸ» Bangi πŸ‘‰πŸ» Putrajaya πŸ‘‰πŸ» Dataran Merdeka KL
πŸ‘‰πŸ» Bukit Bintang
.
πŸ›¬ ETA in two weeks
.
Boleh beli borong πŸ›’
.
Whatsapp 0196556448 (ariey) .
#kekdaim #kektoblerone #kekdaimviral #kekdaimbangi #kekdaimserikembangan #kekdaimputrajaya #kekdaimserdang #kekdaimkl #kekdaimupm #kekdaimukm #daim #toblerone #kektobleroneserikembangan #kektobleronebangi #kektobleroneviral #kekviral #kektobleroneserdang #kektobleroneputrajaya

Most Popular Instagram Hashtags