[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kekdaimbangi

MOST RECENT

Penggemar coklat daim? Tapi kalini dalam bentuk kek! 😍
.
🎂 Daim Cake with Crunchy Caramel
💰 RM60 per box (delivery charge based on area)
🎈Stock very limited!
📲To order, simply click link di bio untuk whatsapp (011-14358185)
.
.
" agent boleh cod area mana?"
.
Agent boleh cod ke area/negeri di semenanjung Malaysia! meh whatsapp, bagi details nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda 😊
.
.
#kekdaim #cakedaim #daimmurah #daimcake #kekdaimmurah #unisel #icityshahalam #bangigateway #kekdaimbangi #birthdaysurprise #klcc #upmserdang #codunisza #kotadamansara #tobleronecake #codgombak #klsentral #ikeadamansara #kualaterengganu #codshahalamseksyen7 #coklatlangkawi #kekviral #kekdaimborong #msushahalam #kekdaimviral #subangjaya #codkuantan #jakelshahalam #gmklang #codaeonbukittinggi

Thankyou so much customer for purchasing daim cake from us 😉 Sesiapa yg belum order lagi tu, Jom place your order now! COD only 🚗
.
🍰 Daim Cake with Crunchy Caramel
💰 RM60 per box (delivery charge based on area)
📲 To whatsapp, boleh terus click link di bio (011-14358185)
.
#feedbackdaimshoppe
#kekdaim #cakedaim #kekdaimikea #kekdaimhalal #daimmurah #kekdaimmurah #daimcake #ikeadamansara #birthdaycake #codbangi #kekdaimbangi #birthdaysurprise #klcc #codupm #klsentral #kekdaimterengganu #codkuantan #codalamvenue #codkotadamansara #kualaterengganu #kekdaimkl #daimcakekl #foodporn #coklatlangkawi

Positive Feedback 💯💯💯 Thankyou customer for purchasing daim cake from us 😉 Ada yg craving ke tu, Jom place your order now!
.
🍰 Daim Cake with Crunchy Caramel
💰 RM60 per box (delivery charge based on area)
📲 To whatsapp, boleh terus click link di bio (011-14358185)
.
#feedbackdaimshoppe
#kekdaim #cakedaim #kekdaimikea #kekdaimhalal #daimmurah #kekdaimmurah #daimcake #cakeoversea #birthdaycake #codbangi #kekdaimbangi #birthdaysurprise #klcc #alorsetar #serembangateway #bukitchanggang #kekdaimterengganu #codkotadamansara #kualaterengganu #codbanting #kekdaimkl #daimcakekl #almondycake #teamninaftw #fightersteamnina #foodporn #coklatlangkawi

Yeayyy dah jumaat esok cuti 🤗cuti buat apa je tu? jom grab promo kek bylienaaz
Sekotak RM40 ! RM40 ! RM40 only !!
hanya twix sahaja ea😉
.
Warga Senawang Seremban boleh serbu @myexprexo dekat sana boleh dapatkan by slice. RM5/slice only gaisss😋
.
Jom serbuuuu 🛵🛵 #kekdaim #kektwix #kekdaimmurah #kektoblerone #kekdaimseremban #kekdaimselangor #kekdaimbangi #kektobleronemurah

Penggemar coklat daim? Tapi kalini dalam bentuk kek! 😋 Special brought to you from oversea ✈ Jom order skrg!
.
🎂 Daim Cake with Crunchy Caramel
💰 RM60 per box (delivery charge based on area)
🎈Stock very limited!
📲To order, simply click link di bio untuk whatsapp (011-14358185)
.
.
" agent boleh cod area mana?"
.
Agent boleh cod ke area/negeri di semenanjung Malaysia! meh whatsapp, bagi details nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda 😊
.
.
#kekdaim #cakedaim #daimmurah #daimcake #kekdaimmurah #kotabharukelantan #unisel #icityshahalam #bangigateway #kekdaimbangi #birthdaysurprise #klcc #upmserdang #codunisza #kotadamansara #tobleronecake #serembangateway #codgombak #klsentral #kualaterengganu #ipohperak #coklatlangkawi #kekviral #kekdaimborong #msushahalam #kekdaimviral #subangjaya #codkuantan #jakelshahalam

Wahhhh ramai tanya cake daim n cake toblerone tu. memang menjadi kegilaan ramai skrg sampai viral ni. Memang sedappp betul rasa chocolate crunchy caramel mmg boleh sampai terbawa mimpi 😆 cuba sekali mesti tak cukup tau
.
Whatsapp skrg utk order. Cake boleh COD shj ye
.
💰 RM60 per box (delivery charge based on area)
🎈Stock very limited!
📲To order, simply click link di bio untuk whatsapp (011-14358185)
.
.
#kekdaim #cakedaim #daimmurah #daimcake #kekdaimmurah #importcake #kektoblerone #birthdaycake #shahalam #kekdaimbangi #klcc #giantshahalam #kotadamansara #codgombak #klsentral #klgetaway #ikeadamansara #bangsarsouth #aeonshahalam #puncakalam #kualaterengganu #coklatlangkawi #kekviral #kekdaimborong #kekdaimviral #menarau2 #icityshahalam

🍰 MILO CUBE 🍰
.
PRICE : RM 30.00 (100 pcs )

online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉
.
Operation Hour : Tues - sunday
11 am - 8.30 pm
MONDAY CLOSE
.
Landmark butik 👇🏻 hokey
.
📍bandar baru bangi sek 9
📍Bdekatan bangi sentral
📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra
📍Atas Ozel
📍Belakang butik Jovian .
.
#kekdaim #kekdaimmurah #kekdaimbangi #daimcake
#bangisentral #daimcakebangi #bangisentralboutique #boutiquecafe #sayajual #kekdaimmebc #milocube #milocubeborong #milocubebangi #milocubemurah #milocubeviral

Good News! 🔥 Area baru yang agent available utk COD Daim Cake ❤ cepat ws bagi nama n area korang! agent akan COD kpd koranggg 💃
.
.
Price of Cake:
💰 RM60 per box (delivery charge based on area)
🎈Stock very limited!
📲To order, simply click link di bio untuk whatsapp (011-14358185)
.
.
#kekdaim #cakedaim #daimcake #kekdaimmurah #kotabharukelantan #icityshahalam #bangigateway #kekdaimbangi #klebangoriginalcoconutmilkshake #klcc #upmserdang #codunisza #kotadamansara #tobleronecake #coddungun #serembangateway #codgombak #klsentral #kualaterengganu #ipohperak #coklatlangkawi #kekviral #kekdaimborong #almondycake #kekdaimviral #subangjaya #codkuantan

antara cake yg fully chocolate is Toblerone Cake! fragile sikit dari Daim Cake tapi rasa dia mmg mabeles! 😋
.
🎂 Toblerone Cake
💰 RM60 per box (delivery charge based on area)
🎈Stock very limited!
📲To order, simply click link di bio untuk whatsapp (011-14358185)
.
.
" agent boleh cod area mana?"
.
Agent boleh cod ke area/negeri di semenanjung Malaysia! meh whatsapp, bagi details nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda 😊
.
.
#kekdaim #cakedaim #daimmurah #daimcake #kekdaimmurah #kotabharukelantan #icityshahalam #bangigateway #kekdaimbangi #birthdaysurprise #klcc #upmserdang #codunisza #kotadamansara #tobleronecake #serembangateway #codgombak #klsentral #kualaterengganu #ipohperak #coklatlangkawi #kekviral #kekdaimborong #almondycake #kekdaimviral #subangjaya #codkuantan

Morning 🌸 you can have it by slice now😘
.
whatsapp 0129166721 or can click on bio to order #daim #kekdaim #kekdaimmurah #kekdaimbangi #kekdaimviral #kekdaim #kektobleronemurah #kektoblerone #kektobleronemalaysia

Toblerone cake! 😍 Refer previous post utk mengetahui area yg available utk cod!
.
💰 RM60 per box (delivery charge based on area)
🎈Stock very limited!
📲To order, simply click link di bio untuk whatsapp (011-14358185)
.
.
#kekdaim #cakedaim #daimmurah #daimcake #kekdaimmurah #importcake #kektoblerone #birthdaycake #shahalam #kekdaimbangi #klcc #giantshahalam #kotadamansara #codgombak #klsentral #klgetaway #ikeadamansara #bangsarsouth #damansaraheights #puncakalam #kualaterengganu #coklatlangkawi #kekviral #kekdaimborong #kekdaimviral #menarau2 #icityshahalam

Cadbury Cake with chocolate Mousse yumss! Refer previous post utk mengetahui area yg available utk cod!
.
💰 RM60 per box (delivery charge based on area)
🎈Stock very limited!
📲To order, simply click link di bio untuk whatsapp (011-14358185)
.
.
#kekdaim #cakedaim #daimmurah #daimcake #kekdaimmurah #importcake #kektoblerone #birthdaycake #shahalam #kekdaimbangi #klcc #alorsetar #giantshahalam #kotadamansara #codgombak #klsentral #umisone #aeonbukittinggi #ikeadamansara #gmklang #damansaraheights #puncakalam #coklatlangkawi #kekviral #kekdaimborong #kekdaimviral #subangjaya #menarau2 #icityshahalam

Toblerone cake pun ada! 😍 Refer previous post utk mengetahui area yg available utk cod!
.
💰 RM60 per box (delivery charge based on area)
🎈Stock very limited!
📲To order, simply click link di bio untuk whatsapp (011-14358185)
.
.
#kekdaim #cakedaim #daimmurah #daimcake #kekdaimmurah #importcake #kektoblerone #birthdaycake #shahalam #kekdaimbangi #klcc #alorsetar #giantshahalam #kotadamansara #codgombak #klsentral #umisone #ikeadamansara #damansaraheights #kualaterengganu #coklatlangkawi #kekviral #kekdaimborong #kekdaimviral #subangjaya #menarau2 #icityshahalam

🌶 MARS DESSERT BAR 🌶
.
PRICE : RM 7.00

online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉
.
Operation Hour : Tues - sunday
11 am - 8.30 pm
MONDAY CLOSE
.
Landmark butik 👇🏻 hokey
.
📍bandar baru bangi sek 9
📍Bdekatan bangi sentral
📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra
📍Atas Ozel
📍Belakang butik Jovian .
.
#kekdaim #kekdaimmurah #kekdaimbangi #daimcake
#bangisentral #daimcakebangi #bangisentralboutique #boutiquecafe #sayajual #kekdaimmebc

selamat pagi🌸 beli 2 box kita nak bagi free cod🤗 siapa cepat dia dapat .
#kekdaim #kektoblerone #kekdaimselangor #kekdaimbangi

Morning 🌸
lamanya sis menyepi 🍃 sorry awak semua menyepi tak bermakna stok tak jalan kan🤗 yang tercari cari lagi tu haa boleh la contact sis ye. kek ada lagi siapa cepat dia kenyang dulu🤤 #kekdaim #kekdaimbangi #kekdaimselangor #kekmilka #kektobleroneselangor #kekmilkaselangor #kektobleronebalakong #kektobleronebangi #bylienaaz

Sape nak?

Citta mall, 30 dec 2017, 2nd floor, booth no 26, wings bazaar.

Limited. Like, really limited. REALLY REALLY LIMITED. Reserve kalau takut habis 😂

Nak dapatkan cake chocolate yg tengah viral tu? Boleh dapatkan di IG @byyasarah @byyasarah @byyasarah for more info.
TRUSTED SELLER!
.
• Daim
• Daim with orange
• Cadbury
• Toblerone
.
Price: RM55
2boxes & above: RM50/box
.
Self pickup: Jalan 4, B.B.Bangi
COD: Bandar Baru Bangi / Kajang / Putrajaya
.
SMS/WA: +60108772030
TEUSTED SELLER!
Follow IG: @byyasarah @byyasarah @byyasarah
#cakedaimmalaysia #KekDaimBangi #ukm #kptmbangi #uniklmfi #gmi #iukl #upm #bandarbarubangi #kajang #putrajayavendor

🍩 DAIM CAKE 🍩
.
PRICE : RM 7.00 ( slice )

online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉
.
Operation Hour : Tues - sunday
11 am - 8.30 pm
MONDAY CLOSE
.
Landmark butik 👇🏻 hokey
.
📍bandar baru bangi sek 9
📍Bdekatan bangi sentral
📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra
📍Atas Ozel
📍Belakang butik Jovian .
.
#kekdaim #kekdaimmurah #kekdaimbangi #daimcake
#bangisentral #daimcakebangi #bangisentralboutique #boutiquecafe #sayajual #kekdaimmebc

Salam Maulidurrasul ❤️ Marilah kita perbanyakan selawat keatas junjungan besar kita Nabi Muhammad SAW. .
Bisnes runs as usual ya, DM or PM to order!
.
#kekdaim #kekikea #kekdaimmurah #kekdaimrm45 #coklatmurah #cadburymurah #tobleronemurah #cadanganmakan #makanmakan #makansedap #fooddeliveryuia #fooddeliverykajang #kekdaimbangi #kekdaimkajang #kekdaimgombak #kekdaimbatucaves #kekdaimputrajaya #kekdaimcyberjaya

Most Popular Instagram Hashtags