[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kekdaimbangi

184 posts

TOP POSTS

Thank you kakak cantik support beli kek kita😘 lai lai lai yang nk order boleh pm stok tak banyak dah and hari ni ada cod jugak 😋💃🏻 #kekdaimmurah #kekdaim #kekdaimbangi #kekdaimbatupahat

siapa kat sini nak cari duit poket? haaa kali ni nak open untuk agent😁 yang mana yang rasa berminat nak jual kek kek yg sy jual ni anda amat dialukan utk join team kami💃🏻 jom pm whatsapp 0129166721 pon boleh💕 #kekdaimbangi #kekdaimmurah #kekdaimjohor #kekdaimmalaysia

happy weekend sayang semua 😘 nwe batch is coming up next so yg mana nak place order th boleh whatsapp 0129166721 ea😊
.
ps: new flavor is coming gaisss 🚗🚗
#kekdaimbangi #kekdaimbatupahat #kekdaimseremban #kektoblerone #kektobleronemurah

aduh duh ramai dah ni lock order. stok sampai next week ni siapa cepat dia dapat😁 cepat meh whatsapp 0129166721
AGENT ARE WELCOME.
nak beli borong pon boleh #kekdaim #kekdaimmurah #kekdaimjohor #kekdaimmalaysia #kekdaimbangi

**repost from previous IG**
Rushing, jalan jammed, anak meragam dalam kereta, bad news from kampung. What a day!
Mula2 rasa nak marah je customer sorang ni sebab sesat. Dah fikir ni cikgu tadika ni memang nak kena ni!
Sampai2, terus melting tengok budak2 semuanya hehe. Nasib cake tu tak melting jugak.
Funny bila teringat gelagat adik2 ni. Yg si adik2 nak bergambar, yg si abg tak bagi hehe. Ty ye dik!
.
• Daim
• Daim with orange
• Cadbury
• Toblerone
.
Price: RM55
2boxes & above: RM50/box
.
Self pickup: Jalan 4, B.B.Bangi
COD: Bandar Baru Bangi
.
SMS/WA: +60108772030
TRUSTED SELLER!
Follow @by.yasarah @by.yasarah @by.yasarah

heyy special dedicate for you guys ❤ utk order boleh ws saya, click link di bio 😉
.
.
Daim Cake with Crunchy Caramel
RM60/box 🍫
Stock very limited!
.
.
setiap area/negeri seluruh semenanjung Malaysia ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, bagi details nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda 😇 special COD to Putrajaya, Banting, Dengkil & nearby area 💓
.
.
#kekdaim #cakedaim #kekdaimhalal #daimmurah #daimcake #kekdaimmurah #daim #importcake #daimsedap #birthdaycake #shahalam #alamvenue #codbangi #kekdaimbangi #birthdaysurprise #klcc #alorsetar #serembangateway #bukitchanggang #dengkil #codkotadamansara #codklia #mitsuioutletpark #kualaterengganu #codbanting #masjidkristal #codunisza #teamninaftw #kipmallkotawarisan

selamat pagi salam jumaat 💕
seronok abang kastam kita ni dapat beli kek daim yang lain tak nak rasa ke? hari weekend ni kita open order utk warga seremban dan seangkatannya yang nak selit order boleh lagi meh meh 😘 #kekdaim #kekdaimmurah #kekdaimseremban #kekdaimbangi

terima kasih orang jauh beli 🤗 sedap kek ni rugi tak rasa taw. stok tengah ada ni kalau habis kena tunggu 2 minggu lagi jom whatsapp meh 0129166721💕
#kekdaim #kekdaimmurah #kekdaimbangi #kekdaimselangor #kekdaimkualalumpur

Happy Saturday yayy! zoom in sikit daim cake feveret semua orang ni 😍
.
.
🎂Daim Cake with Crunchy Caramel
💰RM60 per box
🎈Stock very limited!
📲To order, simply click link di bio untuk whatsapp
.
.
"sis, boleh cod area mana?"
.
setiap area/negeri seluruh semenanjung Malaysia ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, bagi details nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda 😊
.
.
#kekdaim #cakedaim #kekdaimhalal #daimmurah #daimcake #kekdaimmurah #daim #importcake #daimsedap #birthdaycake #shahalam #codbangi #kekdaimbangi #birthdaysurprise #klcc #alorsetar #codkotadamansara #serembangateway #bukitchanggang #codkotadamansara #mitsuioutletpark #kualaterengganu #codbanting #masjidkristal #teamninaftw #coklatlangkawi #chocolateoversea #kekdaimborong #kektoblerone #kekmilka #kekalmondy

MOST RECENT

**repost from previous IG**
Rushing, jalan jammed, anak meragam dalam kereta, bad news from kampung. What a day!
Mula2 rasa nak marah je customer sorang ni sebab sesat. Dah fikir ni cikgu tadika ni memang nak kena ni!
Sampai2, terus melting tengok budak2 semuanya hehe. Nasib cake tu tak melting jugak.
Funny bila teringat gelagat adik2 ni. Yg si adik2 nak bergambar, yg si abg tak bagi hehe. Ty ye dik!
.
• Daim
• Daim with orange
• Cadbury
• Toblerone
.
Price: RM55
2boxes & above: RM50/box
.
Self pickup: Jalan 4, B.B.Bangi
COD: Bandar Baru Bangi
.
SMS/WA: +60108772030
TRUSTED SELLER!
Follow @by.yasarah @by.yasarah @by.yasarah

Sneak peak sikit stock nak masuk esok. Sure kenal punya laa kannn. Tak sabar nak tunggu esok punya stock😋
Sementara tu, order sentiasa terbuka utk choc cake yg lain. Always ada READY stock kayy
❕READY STOCK❕
~ Daim ❌
~ Daim with orange
~ Cadbury ~ Toblerone
.
1box: RM55 || 2box (or more): RM50/box
.
Self pickup Jalan 4, B.B.Bangi
COD Bandar Baru Bangi. NO postage!
.
SMS/WA: +60108772030 ❗️NO call
TRUSTED SELLER!
IG @by.yasarah or @ibrahimyasarah \ FB: Yasarah Kamarudin

Happy Saturday yayy! zoom in sikit daim cake feveret semua orang ni 😍
.
.
🎂Daim Cake with Crunchy Caramel
💰RM60 per box
🎈Stock very limited!
📲To order, simply click link di bio untuk whatsapp
.
.
"sis, boleh cod area mana?"
.
setiap area/negeri seluruh semenanjung Malaysia ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, bagi details nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda 😊
.
.
#kekdaim #cakedaim #kekdaimhalal #daimmurah #daimcake #kekdaimmurah #daim #importcake #daimsedap #birthdaycake #shahalam #codbangi #kekdaimbangi #birthdaysurprise #klcc #alorsetar #codkotadamansara #serembangateway #bukitchanggang #codkotadamansara #mitsuioutletpark #kualaterengganu #codbanting #masjidkristal #teamninaftw #coklatlangkawi #chocolateoversea #kekdaimborong #kektoblerone #kekmilka #kekalmondy

Promotion still on ya😄 hurry up!! Offer last till Sept 2017 only~
.
🎂 Millionaire's cheesecake by Sainsbury
🎂 Daim
🎂Toblerone
🎂Twix
🎂Mars
.
‼️Promo until SEPT 2017 only‼️
1 for RM45
2 for RM85
3 for RM120
.
❗️NP price RM45/box❗️
.
🎂Sara Lee coklat cake, cheesecake, apple crumble pie
🎂Oreo cheesecake & cookies & cream
Rm55
.
COD/Self pick-up:
🚗Gombak
🚗Kajang 🚗Semenyih
🚗Bangi 🚗Putrajaya 🚗Cyberjaya
🚗Subang
DM/WA 016-6658215 or 013-3414031
.
#kekviral #cyberjaya #putrajaya #kajang #kekdaimrm45 #kekdaimmurah #kektobleronemurah #foodiemalaysia #kektwixmurah #makansedap #kekmarsmurah #kekoreomurah #coklatmurah #viralmalaysia #daimmurah #cadburymurah #tobleronemurah #twixmurah #marsmurah #kekdaimbangi #kekdaimkajang #kekdaimkl #kekdaimsubang #kekdaimputrajaya #kekdaimcyberjaya

Tq @mohazmorus beli dari kami☺️ Nnt beli lagi ye..😄
.
🎂 Millionaire's cheesecake by Sainsbury
🎂 Daim
🎂Toblerone
🎂Twix
🎂Mars
.
‼️Promo until SEPT 2017 only‼️
1 for RM45
2 for RM85
3 for RM120
.
❗️NP price RM45/box❗️
.
🎂Sara Lee coklat cake, cheesecake, apple crumble pie
🎂Oreo cheesecake & cookies & cream
Rm55
.
COD/Self pick-up:
🚗Gombak
🚗Kajang 🚗Semenyih
🚗Bangi 🚗Putrajaya 🚗Cyberjaya
🚗Subang
DM/WA 016-6658215 or 013-3414031
.
#kekviral #cyberjaya #putrajaya #kajang #kekdaimrm45 #kekdaimmurah #kektobleronemurah #foodie #kektwixmurah #makansedap #kekmarsmurah #kekoreomurah #coklatmurah #viralmalaysia #daimmurah #makansedapkl #tobleronemurah #twixmurah #marsmurah #kekdaimbangi #kekdaimkajang #kekdaimgombak #kekdaimsubangjaya #kekdaimputrajaya #kekdaimcyberjaya

**repost from previous IG**
Happy customers from my hometown! So org Gemas, kalau nak dapatkan cake viral ni, kena tunggu next update la bila i akan balik kampung lagi, okay?
Org bangi dah boleh start order kay!
❕READY STOCK❕
✖️Daim ✔️Daim with orange
✔️Cadbury ✔️Toblerone
.
1box: RM55 || 2box (or more): RM50/box
.
Self pickup Jalan 4, B.B.Bangi
COD Bandar Baru Bangi. NO postage!
.
SMS/WA: +60108772030 ❗️NO call
TRUSTED SELLER!
IG @by.yasarah or @ibrahimyasarah \ FB: Yasarah Kamarudin

Petang petang cmni ada yang bosan tak? meh la singgah cuci mata. memacam kek kita jual. nak suruh hantar depan rumah terus pon boleh😘 meh pm atau whatsapp 0176566371 #kekdaim #kekdaimmurah #kekdaimserdang #kekdaimbangi #kekdaimbatupahat #kekdaimseremban #kektoblerone #kektobleronemurahselangor #kekdaimmelaka #kektobleronemelaka

Petang petang cmni ada yang bosan tak? meh la singgah cuci mata. memacam kek kita jual. nak suruh hantar depan rumah terus pon boleh😘 meh pm atau whatsapp 0129166721 #kekdaim #kekdaimmurah #kekdaimserdang #kekdaimbangi #kekdaimbatupahat #kekdaimseremban #kektoblerone #kektobleronemurahselangor #kekdaimmelaka #kektobleronemelaka

Morning💕 sedapnya kalau weekend ni dapat makan kek viral cmni kan😋 sekarang tinggal stok 4 flavor ni je. ada kat sini orang melaka yang craving tak? iollsss boleh cod depan umah weekend ni🚗🚗 #kekdaim #kekdaimmurah #kekdaimserdang #kekdaimbangi #kekdaimbatupahat #kekdaimseremban #kektoblerone #kektobleronemurahselangor #kekdaimmelaka #kektobleronemelaka

Morning💕 sedapnya kalau weekend ni dapat makan kek viral cmni kan😋 sekarang tinggal stok 4 flavor ni je. ada kat sini orang melaka yang craving tak? iollsss boleh cod depan umah weekend ni🚗🚗 #kekdaim #kekdaimmurah #kekdaimserdang #kekdaimbangi #kekdaimbatupahat #kekdaimseremban #kektoblerone #kektobleronemurahselangor #kekdaimmelaka #kektobleronemelaka

Morning💕 sedapnya kalau weekend ni dapat makan kek viral cmni kan😋 sekarang tinggal stok 4 flavor ni je. ada kat sini orang melaka yang craving tak? iollsss boleh cod depan umah weekend ni🚗🚗 #kekdaim #kekdaimmurah #kekdaimserdang #kekdaimbangi #kekdaimbatupahat #kekdaimseremban #kektoblerone #kektobleronemurahselangor #kekdaimmelaka #kektobleronemelaka

Morning💕 sedapnya kalau weekend ni dapat makan kek viral cmni kan😋 sekarang tinggal stok 4 flavor ni je. ada kat sini orang melaka yang craving tak? iollsss boleh cod depan umah weekend ni🚗🚗 #kekdaim #kekdaimmurah #kekdaimserdang #kekdaimbangi #kekdaimbatupahat #kekdaimseremban #kektoblerone #kektobleronemurahselangor #kekdaimmelaka #kektobleronemelaka

Daim cake habis?😱
Dont worry lahhh. Kita akan restock next week. Dannn! Ada stock baru nak bawa masuk nii.
Boleh still beli cake lain ya sebab yg lain masih ada lagi okay?
❕READY STOCK❕
✖️Daim ✔️Daim with orange
✔️Cadbury ✔️Toblerone
.
1box: RM55 || 2box (or more): RM50/box
.
Self pickup Jalan 4, B.B.Bangi
COD Bandar Baru Bangi. NO postage!
.
SMS/WA: +60108772030 ❗️NO call
TRUSTED SELLER!
IG @by.yasarah or @ibrahimyasarah \ FB: Yasarah Kamarudin

heyy special dedicate for you guys ❤ utk order boleh ws saya, click link di bio 😉
.
.
Daim Cake with Crunchy Caramel
RM60/box 🍫
Stock very limited!
.
.
setiap area/negeri seluruh semenanjung Malaysia ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, bagi details nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda 😇 special COD to Putrajaya, Banting, Dengkil & nearby area 💓
.
.
#kekdaim #cakedaim #kekdaimhalal #daimmurah #daimcake #kekdaimmurah #daim #importcake #daimsedap #birthdaycake #shahalam #alamvenue #codbangi #kekdaimbangi #birthdaysurprise #klcc #alorsetar #serembangateway #bukitchanggang #dengkil #codkotadamansara #codklia #mitsuioutletpark #kualaterengganu #codbanting #masjidkristal #codunisza #teamninaftw #kipmallkotawarisan

suka akak ea dapat kek senyum sampai ke telinga😝 ada yg nk selit order lagi? nak order whatsapp ea 0129166721 💃🏻
#kekdaim #kekdaimmurah #kekdaimserdang #kekdaimbangi #kekdaimbatupahat #kekdaimseremban #kektoblerone #kektobleronemurah

yang mana yang bestseller? mestilah daim cake 😍 .
.
Daim Cake with Crunchy Caramel
RM60 per box 🍫
Stock very limited!
To order ws: 011-14358185 or click link di bio 😊
.
.
setiap area/negeri seluruh semenanjung Malaysia ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, bagi details nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda 😇 special COD to Putrajaya, Banting, Dengkil & nearby area 💓
.
.
#kekdaim #cakedaim #kekdaimhalal #daimmurah #kekdaimmurah #daim #daimcake #importcake #daimsedap #birthdaycake #shahalam #alamvenue #codbangi #kekdaimbangi #birthdaysurprise #klcc #kekdaimterengganu #alorsetar #serembangateway #bukitchanggang #dengkil #codkotadamansara #codklia #mitsuioutletpark #alorsetar #kualaterengganu #codbanting #codunisza #teamninaftw

**repost from previous IG**
Thankyou cik Shafiqah! Manis2 choc cake, manis lagi org nyaa🌹
Dia repeat order like crazyyy. Harini dia beli 2boxes, esoknya beli lagi. Memang sedap choc cake ni. Tak puas makan!
❕READY STOCK❕
✔️Daim ✔️Daim with orange
✔️Cadbury ✔️Toblerone
.
1box: RM55 || 2box (or more): RM50/box
.
Self pickup Jalan 4, B.B.Bangi
COD Bandar Baru Bangi. NO postage!
.
SMS/WA: +60108772030 ❗️NO call
TRUSTED SELLER!
IG @by.yasarah or @ibrahimyasarah \ FB: Yasarah Kamarudin

FIRST BATCH DIBUKA ‼️
.
. Coklat dan sweetlovers semua tunggu apa lagi? Now admin tengah buat promo kaw-kaw untuk korang semua.
.
. Yang dah terliur tu korang semua boleh place order now dengan admin sebab first batch Admin dah bukak
.
. PLEASE TAKE NOTE 💢
sebarang order last minit selepas tarikh tersebut ❌ akan dilayan
.
. Kindly direct message or Whatsapp me at 📲 017-7114707 📲 to place your order now
#teamnina #kamiteamnina #kekdaim #kekdaimmurah #kekdaimbangi #kekdaimmalaysia #kekdaimjohorbahru #gourmetpopcorn #gourmetpopcornjb #gourmetpopcornmalaysia #gourmetpopcornmalaysiabangi #kptmbangi #kptmbangistudentsbelike

Most Popular Instagram Hashtags