#kekdaim

MOST RECENT

Selamat Petang 😍😍😍
Nak Kongsi Feedback Customer .
.
Wahhhhh
Hakakkkk yang tengok pun terliur 😫
Sedap sangat semua kek ni
Siapa nak try boleh contact 🚘🚘🚘🚘
.
.
#datobcad #kekimpormurah #Kekimportborong #Kekdaim #KekdaimMurah

Selamat Malam
Followers @coklatmanes
Ada yang belum tidor ??😍 .
.
Kita geng burung hantu πŸ¦‰
Wahhh @coklatmanes nak belanja gambar kek import 😍😊😍😊
.
.
Apa yang special sangat kek ni πŸ˜ͺ
Special sebab .
1️⃣ Korang takkan nampak kat mana mana kedai.
2️⃣ Beli satu kek dapat free gift choc import siapa nak bagi 😫
3️⃣ Jauh ni kita tempah , Tak payah bazir duit p jauh - jauh
4️⃣ Rasa kek coklat yang sedap sehingga menggeletek tekak anda🍫
.
.
So nak try Klik link di atas
kita ada agent yang boleh terus hantar ke rumah πŸš—πŸš—
.
.
#dtc #datobcad #kekimport #fattzura #neelofa #coklat #kekdaim #kekimport #kek #suprisedelivery #suprise

Selamat Malam
Followers @coklatmanes
Ada yang belum tidor ??😍 .
.
Kita geng burung hantu πŸ¦‰
Wahhh @coklatmanes nak belanja gambar kek import 😍😊😍😊
.
.
Apa yang special sangat kek ni πŸ˜ͺ
Special sebab .
1️⃣ Korang takkan nampak kat mana mana kedai.
2️⃣ Beli satu kek dapat free gift choc import siapa nak bagi 😫
3️⃣ Jauh ni kita tempah , Tak payah bazir duit p jauh - jauh
4️⃣ Rasa kek coklat yang sedap sehingga menggeletek tekak anda🍫
.
.
So nak try Klik link di atas
kita ada agent yang boleh terus hantar ke rumah πŸš—πŸš—
.
.
#dtc #datobcad #kekimport #fattzura #neelofa #coklat #kekdaim #kekimport #kek #suprisedelivery #suprise

"ADMIN SAYA NAK TANYA" πŸ˜…
.
Kalau saya nak beli slice nak rasa dulu BOLEH?
-YES BOLEH-
.
.
Beli slice boleh makan seorang.
Beli whole boleh kongsikan dengan .
1-adik beradik
2-kawan kawan
3-PALING PENTING AHLI KELUARGA.
.
.
So nampak tak?? hehe "Berkongsi itu kan lebih baik"
Nabi pun suka ❀ ️ .

RM 60 EXC POSTAGE πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ .

#kekdaim #kekdaimimport #kekdaimmurah #kekdaimmalaysia #daim #coklatmurah #coklatviral

Apa yang special sangat kek ni πŸ˜ͺ
Special sebab .
1️⃣ Korang takkan nampak kat mana mana kedai.
2️⃣ Jauh ni kita tempah , Tak payah bazir duit p jauh - jauh
3️⃣ Rasa kek coklat yang sedap sehingga menggeletek tekak anda🍫
.
.
So kita ada agent yang boleh terus hantar ke rumah πŸš—πŸš—
.
.

RM 60 exc postage

#dtc #datobcad #kekimport #coklat #kekdaim #kekimport #kek #suprisedelivery #suprise

Assalamualaikum 🌻
Selamat pagi 🌸
.
R E Z E K I .
Jangan takut bersedekah walaupun dikala kesempitan. Jangan juga kedekut bersedekah pada saat senang ❀️
.
.
#TeamDTC #Datobcad #CoklatImportMurah #Coklatimport #kekimport #kekdaim #Coklatimportborong

Repeat kali 4 😍😍😍😍
Wowwww so gojesss hakak ni ❀️
.
Tak boleh hilang rasa daim
Sedap sangat 😫😫😫
.
Yang tak try lagi Cepat try
Confirm dah Try pasti Nak lagi πŸ˜‰
.
#TeamDtc #Datobcad #Kekimportdaim #Kekdaimborong #kekdaim

Selamat Malam
Follower @cae48575
Ada yang belum tidor ??😍 .
.
Kita geng burung hantu
@cae48575 nak belanja gambar @bellaastillah yang dah try kek import 😍😊😍😊
.
.
Apa yang special sangat kek ni πŸ˜ͺ
Special sebab .
1️⃣ Korang takkan nampak kat mana mana kedai.
2️⃣ Beli satu kek dapat free gift choc import siapa nak bagi 😫
3️⃣ Jauh ni kita tempah , Tak payah bazir duit p jauh - jauh
4️⃣ Rasa kek coklat yang sedap sehingga menggeletek tekak anda🍫
.
Whatsapp 0172569910
.
#kekimport #fatzura #neelofa #coklat #kekdaim #kekimport #kek #suprisedelivery #suprise

Good Morning😘 Dah lama tak update business cakeπŸ™πŸ» Stok still available. korang boleh pergi cafe/butik yang lina letak stok kπŸ˜‹
Seremban/Senawang
@myexprexo πŸ“No 39 Jalan Bandar Senawang 4, Taipan 2 70450 Senawang. 0192829601
.
Batu Pahat
@butik_emyliyabatupahat πŸ“Wisma KHK, No 141-G Jalan Rugayah,8300 Batu Pahat.
0137640013
.
Kalau susah jumpa kedai dorang boleh direct whatsappπŸ€— .
Go get yours now🌸 #kekdaim #kektoblerone #kekmilka #kekdaimseremban #kekdaimsenawang #kekdaimbatupahat #kekdaimmurah

Bean boozled botol kecil.
.
Gula² ni best main ramai². Ada yang rasa sedap, masam, busuk. Macam² ada. Sis free nanti sis up cara nak main dekat insta story k.😘.
.
RM37.00
.
Postage RM8.00 via pos laju
.
#NutellaMalaysia#coklat #coklatlangkawi #coklatviral #coklatsedap #coklatimport #snackimport #hadahbirthday #hantarankahwin #hadiahcoklat #hantarancoklat #JBbeanboozled #mrgrey #kokokrunch #milobar #nutella #Magnum #coklatmagnum #coklatberas #bazarpaknil #daim #kekdaim #kekimport

Siapa tahu ni???? Game challenge Bean Boozled??.. Tak berani jangan main game ni!! hahahah. Ada pelbagai jenis rasa yang sedap tu sedap! Yang pelik tu.. Adoii boleh muntah! Hahaha.. Tapi ini lah cara permainanNya.. .
.
Siapa nak boleh pm/whatsapp zati teruss... .
.
☎️ Zati - (017-2500319) 😊
.
#VisitMyIgMY #SayaJualCoklat #CODKL #KekImport #CoklatImport #GILACOKLAT #SAYAJUAL #NutellaMurah #BorongCoklat #CoklatLangkawi #CoklatMilkaMurah #moodrepublik #snackbarmurah #bazaarpaknil #KokoKrunchBarMalaysia #MiloBarMurah #MiloCubeMurah #leeyanarahman #fashionvalet #SurprisePlanner #bellaamara #MagnumStickMurah #DaimMurah #KekDaim #CoklatDaim #HadiahBirthday #BeanBoozledMalaysia #HargaBorong #BeanBoozledMurah

Siapa tahu ni???? Game challenge Bean Boozled??.. Tak berani jangan main game ni!! hahahah. Ada pelbagai jenis rasa yang sedap tu sedap! Yang pelik tu.. Adoii boleh muntah! Hahaha.. Tapi ini lah cara permainanNya.. .
.
Siapa nak boleh pm/whatsapp zati teruss... .
.
☎️ Zati - (017-2500319) 😊
.
#VisitMyIgMY #SayaJualCoklat #CODKL #KekImport #CoklatImport #GILACOKLAT #SAYAJUAL #NutellaMurah #BorongCoklat #CoklatLangkawi #CoklatMilkaMurah #moodrepublik #snackbarmurah #bazaarpaknil #KokoKrunchBarMalaysia #MiloBarMurah #MiloCubeMurah #leeyanarahman #fashionvalet #SurprisePlanner #bellaamara #MagnumStickMurah #DaimMurah #KekDaim #CoklatDaim #HadiahBirthday #BeanBoozledMalaysia #HargaBorong #BeanBoozledMurah

Siapa tahu ni???? Game challenge Bean Boozled??.. Tak berani jangan main game ni!! hahahah. Ada pelbagai jenis rasa yang sedap tu sedap! Yang pelik tu.. Adoii boleh muntah! Hahaha.. Tapi ini lah cara permainanNya.. .
.
Siapa nak boleh pm/whatsapp zati teruss... .
.
☎️ Zati - (017-2500319) 😊
.
#VisitMyIgMY #SayaJualCoklat #CODKL #KekImport #CoklatImport #GILACOKLAT #SAYAJUAL #NutellaMurah #BorongCoklat #CoklatLangkawi #CoklatMilkaMurah #moodrepublik #snackbarmurah #bazaarpaknil #KokoKrunchBarMalaysia #MiloBarMurah #MiloCubeMurah #leeyanarahman #fashionvalet #SurprisePlanner #bellaamara #MagnumStickMurah #DaimMurah #KekDaim #CoklatDaim #HadiahBirthday #BeanBoozledMalaysia #HargaBorong #BeanBoozledMurah

Siapa tahu ni???? Game challenge Bean Boozled??.. Tak berani jangan main game ni!! hahahah. Ada pelbagai jenis rasa yang sedap tu sedap! Yang pelik tu.. Adoii boleh muntah! Hahaha.. Tapi ini lah cara permainanNya.. .
.
Siapa nak boleh pm/whatsapp zati teruss... .
.
☎️ Zati - (017-2500319) 😊
.
#VisitMyIgMY #SayaJualCoklat #CODKL #KekImport #CoklatImport #GILACOKLAT #SAYAJUAL #NutellaMurah #BorongCoklat #CoklatLangkawi #CoklatMilkaMurah #moodrepublik #snackbarmurah #bazaarpaknil #KokoKrunchBarMalaysia #MiloBarMurah #MiloCubeMurah #leeyanarahman #fashionvalet #SurprisePlanner #bellaamara #MagnumStickMurah #DaimMurah #KekDaim #CoklatDaim #HadiahBirthday #BeanBoozledMalaysia #HargaBorong #BeanBoozledMurah

Tumpang lalu πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—
.
Hehehe Sexxyyy bangetttt kek ni
Tergoda hakakkk balikk nanti nak makan 🀀
.
#kekimport #kekdaim

PIHRANAAA betul agent sorang ni 🀣
Bulan lepas 4 kali order
10 kotak 5 kotak 10 kotak 10 Kotak
.
Alahaiii hampa jual ke makan πŸ˜†
Kuattt sangat penangan kek Import ni
Tuuuu ramai orang order
.
.
Okay takpe πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
Bagus bagus
.
.
Hantar kek kat Agent
Okay takpe Reward kita bagi
Standby lah semua minggu ni
Pengumuman TOP DS & AGENT
.
#kekdaim #kekimportmalaysia #kekdaimmurah

Most Popular Instagram Hashtags