[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kekchocmoist

2374 posts

TOP POSTS

bila big boss asyik buka tutup peti ais cari kek,maka pabila cuti sepantas kilat,bersilat di dapoq buat kek choc moist tuk big boss.
aduhai anak

#kekchocmoist
#bigbosspunyakek

.
Today.. alhamdulillah๐Ÿค—.
Sape nak order boleh direct DM Hanna ๐Ÿ˜.
'Sedap, murah dan kenyang ' ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰.
#pavlova
#kapit
#kekchocmoist
#kekMANGOcheese
#oreocheesecake

Kadangkala mood hilang entah kemana..sesekali kemalasan dtg melanda..kdng hati terdetik utk berhenti...buat sekadar termampu...dunia hnya sementara...
#kekchocmoist
#decosimplejee

Close-up sikit gambar Kek Coklat Lava in mini size

Moist choc cake
Layered with frosting cheese
Top with choc ganache

So delicious!
#kekchocmoist #kekchoclavaberhantu #rohanabakerylistcakes #kualaterengganu #kualalumpur

Alhamdulillah..sampai dh ke tgn tuannya๐Ÿ˜.. #kekbrownies
#kekchocmoist

Another cake shared by cust.. this cake xsempat nk snap trus pi antaq.. ni pun cust tolong amik kan.. tq cik jiran... ni pun mini size cake sme mcm previous pic #6inchcake #kekchocmoist #kekklang #kekshahalam

Kek choc moist
#ovendanloyang ๐Ÿ’• โ˜†โ˜†โ˜†โ˜†โ˜†โ˜†
Kak baya | Sri kundang
TQVM order from us ๐Ÿ˜
Keep supporting us ๐Ÿ‘
โ˜†โ˜†โ˜†โ˜†โ˜†โ˜† Any inquiries?
Whatsapp
www.wasap.my/+60122449373

#sayajualkekbirthday
#kekbirthdaysungaibuloh
#kekchocmoist
#sungaibuloh

Alhamdulillah , dapat feedback positive selama jual chicken chop nh . Walaupun first time jual , coleslow rasa dia teruk sikit . HAHAA . Tapi sudah diperbaiki ๐Ÿ’‹ Terima kasih kepada yang pernah order dengan saya yee. Satu pengalaman jugak untuk sepanjang cuti 3bulan , dari tktaw jalan kat area ipoh , skrg dh taw sebab COD ke rumah customer kan , pastu belajar buat kek chocolate moist . Alhamdulillah dapat positive feedback jugak . .
.
Lepas nh takde dh nak merempit ulang alik dari parit ke ipoh semata2 nk COD kek dengan chicken chop dah . Doakan sy untuk alam pekerjaan sebagai MLT pulak lepas nh . ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #chickenchop #kekchocmoist

MOST RECENT

Kek coklat moist
Rm4.50/pax
Min 3 pax=rm4/pax ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜ #kekchocmoist
#chocolatecake
#homemadebymariana

bila big boss asyik buka tutup peti ais cari kek,maka pabila cuti sepantas kilat,bersilat di dapoq buat kek choc moist tuk big boss.
aduhai anak

#kekchocmoist
#bigbosspunyakek

.
Today.. alhamdulillah๐Ÿค—.
Sape nak order boleh direct DM Hanna ๐Ÿ˜.
'Sedap, murah dan kenyang ' ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰.
#pavlova
#kapit
#kekchocmoist
#kekMANGOcheese
#oreocheesecake

Alhamdulilah, pagi2 rezeki dh masuk. Customer nak bg hadiah utk kawan2 bwk balik ke Vietnam katanya. And oder dr ejen Johor #nana, nnt ptg akk poskan ye! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜
U olls xnak rasa ke? Nak bisnes pun boleh๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Dm @ direct whatsapp 0194300838.
#keklapiszilhan #keklapisrollcoklat #kekgulung #keksedap #kekchocmoist #selangoronlineshop #onlineshop #selangor #dealerwanted #putrajayavendor #singaporebusiness #keklapissarawak #bazarpaknil

Alhamdulilah, pagi2 rezeki dh masuk. Customer nak bg hadiah utk kawan2 bwk balik ke Vietnam katanya. And oder dr ejen Johor #nana, nnt ptg akk poskan ye! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜
U olls xnak rasa ke? Nak bisnes pun boleh๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Dm @ direct whatsapp 0194300838.
#keklapiszilhan #keklapisrollcoklat #kekgulung #keksedap #kekchocmoist #selangoronlineshop #onlineshop #selangor #dealerwanted #putrajayavendor #singaporebusiness #keklapissarawak #bazarpaknil

Thanks order dgn sha.. next time boleh repeat ye ๐Ÿ˜˜ #kekchocmoist #choclatemoistcake #kekklang #kekshahalam #kekboboboi #kekboboboiboy #boboboi

Most Popular Instagram Hashtags