[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kekbuahkukus

MOST RECENT

Kek buah kukus yang sangat moist, lembut dan wangi macam kek buah dulu2 tau. Thank you so much for the repeat order, Jamuna @jrms13 from PJ 😘
.
Jamuna order 5 pek kek buah kukus sebenarnya tapi terlupa pulak nak amik gambar, so pakai jelah gambar lama yer 😁
.
#kekbuahkukus #kekbuahkukussedap #puncakjalil #tamanpuncakjalil #eefa_delights

Thank you...adik dari Gombak datang ambil kek buah kukus istimewa ini 😊
#darlynsignature #kekbuahkukus #steamfruitcake

My precious...😊 Untuk delivery esok pagi. Kek buah kukus istimewa 🍒. Berat : 600++ Gram
terima kasih cik / tuan.
#darlynsignature #kekbuahkukus #steamcakefruit

Agen terkini dendeng sarah di HKL @ Ampang.. Peminat2 dendeng berdekatan dengan Hospital Kuala Lumpur dan Ampang boleh dapatkan dendeng sarah dengan Sis Jilla @ 0109833212 Dendeng Sarah sesuai di makan dengan pelbagai juadah.

COD ke rumah anda
POSLAJU ke seluruh Malaysia
Wasap 0129040799

#pulutkuningberhias
#pulutkuning
#rendang
#rendangayam
#rendangdaging
#dendeng
#dagingdendeng
#rendangdendeng
#kekbuah
#kekbuahkukus
#doorgiftkekbuah
#doorgiftpulutkuning
#doorgift

Dendeng Sarah - Pedas dia bergetar lidah
Pulut Kuning - Lemak manis tak puas menikmatinya
Rendang ayam/daging - sedikit pedas tak muak bila di makan dengan pulut kuning
Kek buah premium - kaya dengan buah, sangat moist & kurang manis
Puding Raja - puding tradisional Pahang santapan diRaja..kurang manis, enak dimakan sejuk

WASAP 0129040799 untuk tempahan.

Sambal dendeng sarah.. Dendeng Sarah sesuai di makan dengan pelbagai juadah.

COD ke rumah anda
POSLAJU ke seluruh Malaysia
Wasap 0129040799

#pulutkuningberhias
#pulutkuning
#rendang
#rendangayam
#rendangdaging
#dendeng
#dagingdendeng
#rendangdendeng
#kekbuah
#kekbuahkukus
#doorgiftkekbuah
#doorgiftpulutkuning
#doorgift

Dendeng Sarah - Pedas dia bergetar lidah
Pulut Kuning - Lemak manis tak puas menikmatinya
Rendang ayam/daging - sedikit pedas tak muak bila di makan dengan pulut kuning
Kek buah premium - kaya dengan buah, sangat moist & kurang manis
Puding Raja - puding tradisional Pahang santapan diRaja..kurang manis, enak dimakan sejuk

WASAP 0129040799 untuk tempahan.

Dendeng Sarah....ready nak diperap kicap.

Dendeng Sarah sesuai di makan dengan pelbagai juadah.

COD ke rumah anda
POSLAJU ke seluruh Malaysia
Wasap 0129040799

#pulutkuningberhias
#pulutkuning
#rendang
#rendangayam
#rendangdaging
#dendeng
#dagingdendeng
#rendangdendeng
#kekbuah
#kekbuahkukus
#doorgiftkekbuah
#doorgiftpulutkuning
#doorgift

Dendeng Sarah - Pedas dia bergetar lidah
Pulut Kuning - Lemak manis tak puas menikmatinya
Rendang ayam/daging - sedikit pedas tak muak bila di makan dengan pulut kuning
Kek buah premium - kaya dengan buah, sangat moist & kurang manis
Puding Raja - puding tradisional Pahang santapan diRaja..kurang manis, enak dimakan sejuk

WASAP 0129040799 untuk tempahan.

[ PROMOSI PENGENALAN SET TERBARU DOORGIFT KEK BUAH KUKUS ASMARA DELIGHTS. HANYA RM2.80*/SET. MIN 100 SET. TEMPAH SEKARANG ! ] - Beg Kertas Dengan 8 Warna Pilihan Menarik
- Kotak Doorgift Sepadan Dengan Beg
- Sekeping Kek Buah Kukus PREMIUM Asmara Delights

Promosi bermula dari hari ini sehingga 28 Febuari 2018.

TEMPAH SEKARANG dan RAIKAN MAJLIS ANDA.

Sila layari http://asmaradelights.my/ atau CALL | WHATSAPP 012-3857019 *tertakluk pada terma & syarat

#doorgifts #kekbuahkukus #steamedfruitcake #sayajualkekbuah #solemnization #malaywedding #majlisresepsi #resepsiperkahwinan #kahwin #weddingfair #asmaradelights #aqiqah #majlisperkahwinan #pertunangan #majlisnikah #diskaun #promosi #pengantinviral

Jom sambung kukus kek buah lagi 😊🍒
Bismillah...siapa yang belum rasa tu meh la rasa...order dengan kami 😀
Boleh pos seluruh Malaysia
Rm30 / 600 Gram

#darlynsignature #kekbuahkukus #steamfruit

Ready...kami nak steam kek ini
Kek buah kukus
Rm30 / 600 gram
.
Whatsapp untuk tempahan 😊
#darlynsignature #steamfruitcake #kekbuahkukus

Feedback kek buah kukus.

Kek buah kukus SarahKitchen menjadi pilihan kerana rasa keknya yg moist, kurang manis & kaya dengan buah-buahan.

Di buat dengan bahan2 terpilih untuk menjamin mutunya.

POSLAJU & COD wasap 0129040799

#pulutkuningberhias
#pulutkuning
#rendang
#rendangayam
#rendangdaging
#dendeng
#dagingdendeng
#rendangdendeng
#pudingraja
#puding
#kekbuah
#kekbuahkukus
#doorgiftkekbuah
#doorgiftpulutkuning
#doorgift
#kuantan

Dendeng Sarah - Pedas dia bergetar lidah
Pulut Kuning - Lemak manis tak puas menikmatinya
Rendang ayam/daging - sedikit pedas tak muak bila di makan dengan pulut kuning
Kek buah premium - kaya dengan buah, sangat moist & kurang manis
Puding Raja - puding tradisional Pahang santapan diRaja..kurang manis, enak dimakan sejuk

WASAP 0129040799 untuk tempahan

Kek Buah Kukus Olala
Walaupun bukan peminat kek buah, kini sudah jatuh hati pada kek buah ni.
Ada ready stock ni.

#kekbuahkukus
#delivery
#shahalam
#klang
#gombak

Jom order Kek Kukus Buah!
Kek Kukus Buah ini dihasilkan dengan menggunakan buah-buahan asli tanpa bahan pengawet. Proses penghasilan (Proses Pengukusan) mengambil masa selama Empat (4) Jam.

Jangka hayat produk boleh mencecah sehingga 6-12 bulan.
RM60 untuk satu kek. ☎️012-6605325, cepat2 call dan dapatkan kek Kukus Buah yg sedap ini.
#kek #kekkukus #kekbuahkukus #kekviral #izahomemadecookies #sedapgiler
#onlineorder
#cake

Bila customer repeat order #kekbuahkukus .Kali ni repeat 3 Pack terus.Tq😍
.
.
🌼KEK BUAH KUKUS🌼
.
√Pure butter
√Dikukus 3 - 4 jam
√Moist (lembap)
√Kurang manis(sesedap rase)
√Mix fruit yang mewah & rangup
.
»» 300 gram : Rm 15
»» 600 gram : Rm 30
»» 1.5 kg : Rm 65
.
#kekbuahkukus
#moistfruitcake
#fruitcake
#steamfruitcake
#steamedfruitcake
#kekbuah
#kekkukusbuah
.
whatsapp 0193334581
#ainsfingermade
:
Kek buah kukus #ainsfingermade juga boleh didapati dlm pack mini 300 gram di :
.
-Petronas Puncak Alam 1
-Petronas KM 12.3 Federal Highway (Arah Klang)
-Petronas Kuang,Rawang -Petronas Batu 6 Pekan Meru Klang

Admin nak habaq ni !!
Restock isnin seminggu dah habis dah !!😲 memang #kekbateksedapberhantu . Penangan hebat tak terkata. ✔Tak manis sangat !!
✔Memang tak muak makan !!
✔Chewwy chewwy manjaa gituuuww
RM3 /4 pieces. 📣📣 Restock 20 pieces lagi 😍

KEK BATEK LAKU KERAS!

Pergh penangan dia memang kena betul dengan tagline diorang "Sedap berhantu!" Lagi satu admin nak inform..diorang ni ada pack lain selain mini pack..RM18 24pcs. jadi kalau korang dah jatuh cinta dengan rasa kek batek ni boleh order dengan kami untuk saiz medium atau saiz besar..lepastu boleh self pick up di kedai kami

JOM TRY KEK BATEK SEDAP BERHANTU!

#kekbatik #kekbatiksedap #kekbirthday #kekbangi #kekbuahkukus #kekbajet #kekbuah #kek #keklapissarawak #kekcoklatmoist #kekhantaran #kekkahwin #kekbuahasli #keksedap #kekharijadi #kekmurah #kekcoklat #kektunang #keklapis #kekputrajaya #kekviral #kekbateksedapberhantu #kekbatekwarisan #twinstalkvendorboutique #butikshahalam #shahalam #jalanjalancarimakan #seksyen9 #jjcm #foodvendorshahalam

Admin nak habaq ni !!
Restock isnin seminggu dah habis dah !!😲 memang #kekbateksedapberhantu . Penangan hebat tak terkata. ✔Tak manis sangat !!
✔Memang tak muak makan !!
✔Chewwy chewwy manjaa gituuuww
RM3 /4 pieces. 📣📣 Restock 20 pieces lagi 😍

KEK BATEK LAKU KERAS!

Pergh penangan dia memang kena betul dengan tagline diorang "Sedap berhantu!" Lagi satu admin nak inform..diorang ni ada pack lain selain mini pack..RM18 24pcs. jadi kalau korang dah jatuh cinta dengan rasa kek batek ni boleh order dengan kami untuk saiz medium atau saiz besar..lepastu boleh self pick up di kedai kami

JOM TRY KEK BATEK SEDAP BERHANTU!

#kekbatik #kekbatiksedap #kekbirthday #kekbangi #kekbuahkukus #kekbajet #kekbuah #kek #keklapissarawak #kekcoklatmoist #kekhantaran #kekkahwin #kekbuahasli #keksedap #kekharijadi #kekmurah #kekcoklat #kektunang #keklapis #kekputrajaya #kekviral #kekbateksedapberhantu #kekbatekwarisan #twinstalkvendorboutique #butikshahalam #shahalam #jalanjalancarimakan #seksyen9 #jjcm #foodvendorshahalam

Most Popular Instagram Hashtags