[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kekbiskutbangi

123 posts

TOP POSTS

#creampuff filling speacial kastard cream by #kekbiskutbangi

Matahari pagi telah bersinar dan kehidupan baru telah bermula ... Lakukanlah yang baik dan jauhilah keburukan ... Selamat pagi .. #selamatpagi #morningmotivation #selamatpagisemua #kekbiskutbangi

Pelanggan tak boleh move on πŸ˜‹.
.
Mesti nak order lagi lepas makan sebab cheestart kami ni ranggup, harum wangi dan cheese yang meleleh😱😱
.
#CheestartViral #cheestartblueberry #cheestartmurah #cheestartgebu #KekBiskutBangi

"Taqabballahu Minna Wa Min Kum"
Semoga Allah menerima segala kebaikan kami dan kebaikan kamu
.
Semoga kehadiran Syawal ini memberi lebih keceriaan dan kegembiraan buat kesemua para muslimin dan muslimat
.
. "Mohon Maaf Zahir & Batin”
Sekiranya terdapat apa apa kesalahan, kesilapan dan tulisan,sama ada secara sedar atau tidak sedar yang saya telah lakukan
.
#raya2017
#syawal2017
#kekbiskutbangi

Chocolate Cupcake with FreshFruit Topping
#cupcake #doorgift #kekcawan #freshfruit #kekbiskutbangi

Think BIG
Dream BIG
Believe BIG
and the result will BIG
Dont just dream it,do it
GOD NIGHT TO ALL 😴😴#kekbiskutbangi

Kek Cheese Meleleh
Seriously memang ramai peminat kek ini
.
Pada yang berminat jana pendapatan
Harga borong disediakan..
#kekkejuleleh #kekkejumeleleh #kekkeju ##snowycheese #cheesesnowy #kekbiskutbangi

MOST RECENT

Assalamualaikum & salam sejahtera.. Promosi DUO COMBO CAKE!! Quarter slice (1 biji kek bahagi 4) x 2 flavor kek pecan heaven & kek choc indulgence...RM45 saje 😲😲 Open order untuk pickup Ahad 15/10/17

SAPE NAK?? WhatsApp πŸ“²πŸ“² 012-6177062 ** Terhad untuk 12set sahaja
#indulgencecake #pecanbutterscotch #kekbangi #kekhomemade #promotion #promosi #combokek #combokek #kajang #kekindulgence #kekpecanheaven #kekpecanbutterscotch #kekbiskutbangi

Design pilihan untuk
kotak bahulu, kotak kek marble dan kotak cookies
#kekbiskutbangi #doorgiftkahwin #doorgiftkajang #doorgiftbahulu #doorgiftbangi #doorgiftkekmarble #doorgiftcookies

Jika kita mulakan pagi ini dengan segala kebaikan maka harimu akan menjadi indah dan menyenangkan

Selamat menjalani hari ini dengan hati yang penuh damai dan sukacita
Sukses selalu , sahabat
#morningmotivation #selamatpagi
#happyworking #fellinggood #kekbiskutbangi #doorgiftbangi

PERHATIAN πŸ”ŠπŸ”Š Disini kami pihak Kek Biskut Bangi ingin memaklumkan tempahan pada tahun 2017 TELAH DITUTUP
.
Sebarang tempahan dan rayuan tidak akan diterima. Dah lock rapat2 πŸ”πŸ”
.
Untuk Januari & Februari 2018 tempahan DITUTUP SEMENTARA WAKTU bagi meningkatkan mutu kuanliti & kakitangan
.
Tempahan March - Disember 2018 telah DIBUKA SEKARANG
.
Sila lawati laman sosial FB Pages KekBiskutBangi untuk sebarang maklumat
.
Segala pertanyaan & tempahan
sila WhatsApps/Hubungi
πŸ“²012- 6177062 nana .
#kekbiskutbangi
#doorgiftkajang #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #bahulukemboja8 #bahulubangi #doorgiftbahulu

PERHATIAN πŸ”ŠπŸ”Š Disini kami pihak Kek Biskut Bangi ingin memaklumkan tempahan pada tahun 2017 TELAH DITUTUP
.
Sebarang tempahan dan rayuan tidak akan diterima. Dah lock rapat2 πŸ”πŸ”
.
Untuk Januari & Februari 2018 tempahan DITUTUP SEMENTARA WAKTU bagi meningkatkan mutu kuanliti & kakitangan
.
Tempahan March - Disember 2018 telah DIBUKA SEKARANG
.
Sila lawati laman sosial FB Pages KekBiskutBangi untuk sebarang maklumat
.
Segala pertanyaan & tempahan
sila WhatsApps/Hubungi
πŸ“²012- 6177062 nana .
#kekbiskutbangi
#doorgiftkajang #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #bahulukemboja8 #bahulubangi #doorgiftbahulu

Matahari pagi telah bersinar dan kehidupan baru telah bermula ... Lakukanlah yang baik dan jauhilah keburukan ... Selamat pagi .. #selamatpagi #morningmotivation #selamatpagisemua #kekbiskutbangi

Assalam semua warga BBB
Ready stock Kek Durian Fantasy D24 untuk dilepaskan, Sedia untuk dijemput πŸ˜‰πŸ˜‰ Ada 3biji sahaja
inbox/whatsapp 0126177062
#kekduriand24 #kekdurian #kekviral #kekbangi #kek #durianlover #durian #duriancheese #cheesedurian #kekbiskutbangi

"Taqabballahu Minna Wa Min Kum"
Semoga Allah menerima segala kebaikan kami dan kebaikan kamu
.
Semoga kehadiran Syawal ini memberi lebih keceriaan dan kegembiraan buat kesemua para muslimin dan muslimat
.
. "Mohon Maaf Zahir & Batin”
Sekiranya terdapat apa apa kesalahan, kesilapan dan tulisan,sama ada secara sedar atau tidak sedar yang saya telah lakukan
.
#raya2017
#syawal2017
#kekbiskutbangi

Cheestart Blueberry .
dapat makan hat yang baru kuaq oven tu memang merecik habihhh
serius sedap baq hang, tak caya cuba lah .
#cheestartgebu #cheestartblueberry
#cheestartbangi #cheestartbuncit
#kekbiskutbangi

Rainbow caka edible image with Italian buttercream frosting #rainbowcake #kekrainbow #kekbiskutbangi #kekharijadi #birthday

Assalamualaikum
Gemorning semua🌻🌻😘😘 Mulakan hari dengan senyuman yang paling manis πŸ™‚πŸ™ƒπŸ˜‰ #pagi #morningmotivation #selamatpagi #morningroutine #kekbiskutbangi

Most Popular Instagram Hashtags