[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kekbangi

16282 posts

TOP POSTS

choc indulgence with crushed hazelnut...nyum nyum #keksedap #kekbangi

ROTI JALA & CHOCOLATE CAKE with GANACHE!
.
Alhamdulillah terima kasih dear customer yang order ROTI JALA & CHOCOLATE CAKE hari ni. Datang dari Putrajaya untuk buat makan2 di KL. Selamat menjamu selera. ๐Ÿ˜Š Semoga Cik Puan sekeluarga dikurniakan rezeki yang luas. Aamiin
.
๐Ÿ”น1 pcs Roti Jala : RM 0.25.
Kuah harga asing. Sebekas kuah boleh makan 25-30 pcs roti jala
๐Ÿ”นKari ayam : RM 5
๐Ÿ”นKari kentang : RM3
.
CHOCOLATE CAKE with Ganache : HARGA PROMOSI RM 10 SEHINGGA 11 OGOS 2017
.
Untuk tempahan whatsapp SNSOF : 013-4151349
.
#kedaikekbangi #kekbangi #rotijalabangi

Alaina and her birthday cake.
It's pretty hard to resist smiling back when you see a sweet face showing such emotion. Kan? Hehe.. Thank you Rini for the picture. โค
.
Inside was #chocolatecake layered with vanilla SMBC. #DayangNbakery #dfcc #thejoyofbaking #kekbangi

Aqiqah afif.

Musim kenduri. Pandan gula melaka cake in square for afif n cousin. Happy belated birthday too utk afif bambam. ๐Ÿ˜™

#pandangulamelakacake #menudapurmerecikkk #kekdapurmerecik #kekbangi

Assalamualaikum. Come and join my weekdays baking class promo price dah nak end year ni i bagi diskaun. Semua kek sedap2 belaka inshaAllah. Sesuai for beginners. As usual la mcm2 tips baking yg saya akan share bersama anda.

#sugarbytesbyazurabakingclass

Tarikh: 29 Dec 2017 (Jumaat)

Masa: 10am - 3pm

Lokasi: 40027, Persiaran Rahmat, Kg Teras Jernang, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor (5 min dari Tol Bangi, Bangi Gateway, Kolej Polytech Mara)

Fee: RM180 seorang + lunch

Anda akan belajar secara berkumpulan:

1. ORANGE LOAF BUTTER CAKE
2. CALLEBAUT CHOCOLATE MUFFIN
3. KEK PISANG MOIST

Student akan bawa balik hasil baking bersama. This is hands on class bukan demo ya. U all yg buat sendiri. Saya guide je. Max 4 org students shj.

FULL PAYMENT is needed to secure your seat please. Pls WA saya to book seat. Tq.

#bakingclass #kelasbuatkek #kelasbakingmurah #kelaskek #kelasbaking #bangi #putrajaya #sayajualkek #sayajual #kekbangi #cakes #kelaskekbangi #kelasbakingpersonal #bakersselangor #bakerkl #callebaut #muffin #chocmuffin #cakes #buttercake #keksedap #orangebuttercake #bakermalaysia #kekpisangmoist

2 birthdays in 1 cake. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ .

Need a cake? Whatsapp to 011 2904 2055. Delivery is available with terms applied. #arifahhotoven #eatcakeseveryday #ahobirthday #kekbangi

Ready stock today: Combo A, Combo B & Neapolitan Slice
.
Combo RM 35 + Delivery Charge
Neapolitan Slice RM 13
.
Delivery Sekitar BB Bangi, Bandar Kajang & Putrajaya
.
Untuk menempah, Sila Whatsapp: 017-243 8818

ATAU

Klik di Profile untuk DIRECT WHATSAPP
.
#ComboMurah #HomeMadeBakery #Seksyen8 #BandarBaruBangi #sayajualkek #bazaarpaknilcake #foodmalaysia #cakemalaysia #edibleimage #kekbangi #kekserdang #kekkajang #kekputrajaya #keksemenyih #kekcyberjaya #BakingClass #BakingClassSelangor #BakingClassBangi #PersonalClass #PrivateClass

Updates: 2 seats left.

#Repost @sugar_bytes (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Assalamualaikum. Hi! Come and join my last class for 2017 #sugarbytesbyazurabakingclass

Tarikh: 16 Dec 2017 (Sabtu)

Masa: 10am - 5pm / habis

Lokasi: 40027, Persiaran Rahmat, Kg Teras Jernang, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor (5 min dari Tol Bangi, Bangi Gateway, Kolej Polytech Mara)

Fee: RM280 seorang + lunch

Apa anda akan belajar?

1. Cara nak mix & match color
2. Cara melepa kek dgn kemas sharp edges
3. Teknik watercolor dan dripping ganache
4. Buat swiss meringue buttercream
5. Diajar resepi victoria sandwich cake
6. Tips & tricks and many more to be shared

This is a hands on class. Max 4 org sahaja. Sebab saya nak concentrate each and every one of u. U akan decor your own cake and akan bawa balik the whole cake.

FULL PAYMENT is needed to secure your seat pls.

#0133397937 - Azura

#bakingclass #kelasbuatkek #kelasbakingmurah #kelaskek #kelasbaking #bangi #putrajaya #sayajualkek #sayajual #kekbangi #kelaskekbangi #kelasbakingpersonal #bakersselangor #bakerkl #decorcake #cakes #dripcake #watercolorcake #bakermalaysia #kelascookies #kelasbakingmurah

MOST RECENT

Sis dah nak habis bercuti ni, siapa siapa nak book tarikh utk order, Jom whatsapp sis utk info lanjut. Sis jual murah murah jer janji sedap!
__________________________________

Any order. Information. WhatsApp me.
๐Ÿ“ฒ +60199905598
๐Ÿ“ฒ +60199905598
๐Ÿ“ฒ +60199905599
โœ… Kami menjaga mutu kualiti rasa
โœ… Semua dari bahan berkualiti
โœ… Cod Bangi - Kajang - Putrajaya - Serdang - Seri Kembangan

#minipavlova #redvelvet #cupcake #elynroyaltartsy #kekmurah #jualkek #kekselangor #tartmurah #piemurah #piekentang #kuihmuih #birthdaycake #aiskrimmalaysia #kekbangi #browniesbangi #cupcakebabyshowers
#cupcakebangi #cupcakemurah

Throwback order from @kyra_mohd_aris untuk buah tangan special ke Pahang. ๐Ÿซ๐ŸฐMOIST CHOCOLATE CUPCAKE + Sprinkle & Almond Chocolate on top. ๐Ÿ˜Siapaยฒ nak, whatsapp akak +601110292447.๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐ŸณThank you always support @masnashop_bakehouse ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜˜
.
๐ŸŒน50% DEPOSIT FOR EVERY ORDER
๐ŸŒนSELF PICKUP / COD (extra charge) .
. .

Contact owner ni untuk tempahan anda +601110292447
. .

@masnashop_bakehouse
@masnashop_bakehouse
@masnashop_bakehouse
.

#kek #cupcakes #cake #hantaran #pertunangan #perkahwinan #bangi #upm #serdang #kajang #putrajaya #bangisentral #ukm #alamanda #telekommalaysia #menaratm #masnashopbakehouse #kekcoklat #kekcoklatmoist #moistchocolatecake #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #kekdidi #didiandfriends

Throwback order from @kyra_mohd_aris untuk buah tangan special ke Pahang. ๐Ÿซ๐ŸฐMOIST CHOCOLATE CUPCAKE + Sprinkle & Almond Chocolate on top. ๐Ÿ˜Siapaยฒ nak, whatsapp akak +601110292447.๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐ŸณThank you always support @masnashop_bakehouse ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜˜
.
๐ŸŒน50% DEPOSIT FOR EVERY ORDER
๐ŸŒนSELF PICKUP / COD (extra charge) .
. .

Contact owner ni untuk tempahan anda +601110292447
. .

@masnashop_bakehouse
@masnashop_bakehouse
@masnashop_bakehouse
.

#kek #cupcakes #cake #hantaran #pertunangan #perkahwinan #bangi #upm #serdang #kajang #putrajaya #bangisentral #ukm #alamanda #telekommalaysia #menaratm #masnashopbakehouse #kekcoklat #kekcoklatmoist #moistchocolatecake #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #kekdidi #didiandfriends

Assalamualaikum. Come and join my weekdays baking class promo price dah nak end year ni i bagi diskaun. Semua kek sedap2 belaka inshaAllah. Sesuai for beginners. As usual la mcm2 tips baking yg saya akan share bersama anda.

#sugarbytesbyazurabakingclass

Tarikh: 29 Dec 2017 (Jumaat)

Masa: 10am - 3pm

Lokasi: 40027, Persiaran Rahmat, Kg Teras Jernang, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor (5 min dari Tol Bangi, Bangi Gateway, Kolej Polytech Mara)

Fee: RM180 seorang + lunch

Anda akan belajar secara berkumpulan:

1. ORANGE LOAF BUTTER CAKE
2. CALLEBAUT CHOCOLATE MUFFIN
3. KEK PISANG MOIST

Student akan bawa balik hasil baking bersama. This is hands on class bukan demo ya. U all yg buat sendiri. Saya guide je. Max 4 org students shj.

FULL PAYMENT is needed to secure your seat please. Pls WA saya to book seat. Tq.

#bakingclass #kelasbuatkek #kelasbakingmurah #kelaskek #kelasbaking #bangi #putrajaya #sayajualkek #sayajual #kekbangi #cakes #kelaskekbangi #kelasbakingpersonal #bakersselangor #bakerkl #callebaut #muffin #chocmuffin #cakes #buttercake #keksedap #orangebuttercake #bakermalaysia #kekpisangmoist

#kekhotwheels ๐Ÿš˜๐Ÿš˜๐Ÿš˜๐Ÿš˜๐Ÿš˜๐Ÿš˜.
.

Untuk tempahan boleh terus whatsapp ke 019 269 3070.
.

Sila tempah sekurang-kurangnya 3@4 hari awal. Senang kakak nak beli barang sekali harung. Lepas ni kalau nak juga order last minute akan ada extra charges ye.๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.

Boleh follow ig @leeyaSweetBites untuk update terkini.

#kekhotwheels Vroooommmmmmm..
๐Ÿš˜๐Ÿš˜๐Ÿš˜๐Ÿš˜๐Ÿš˜
.

Untuk tempahan boleh terus whatsapp ke 019 269 3070.
.

Sila tempah sekurang-kurangnya 3@4 hari awal. Senang kakak nak beli barang sekali harung. Lepas ni kalau nak juga order last minute akan ada extra charges ye.๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.

Boleh follow ig @leeyaSweetBites untuk update terkini.

#RedVelvetcake + fresh strawberry berenang atas choc ganache = happy tummy..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.

Untuk tempahan boleh terus whatsapp ke 019 269 3070.
.

Sila tempah sekurang-kurangnya 3@4 hari awal. Senang kakak nak beli barang sekali harung. Lepas ni kalau nak juga order last minute akan ada extra charges ye.๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.

Boleh follow ig @leeyaSweetBites untuk update terkini.

#RedVelvetcake lawan Strawberry terapung atas choc ganache.. Seronoknya perutt๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.

Untuk tempahan boleh terus whatsapp ke 019 269 3070.
.

Sila tempah sekurang-kurangnya 3@4 hari awal. Senang kakak nak beli barang sekali harung. Lepas ni kalau nak juga order last minute akan ada extra charges ye.๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.

Boleh follow ig @leeyaSweetBites untuk update terkini.

2box Brownies wt Salted Caramel topping๐Ÿซ๐Ÿซ
Thank you Doc Nani.
Siap delivery ke hosp Serdang๐Ÿ˜˜
.
.
#simplysugarbyiza #brownies #kekbangi #bangi #bandarbarubangi #browniesbangi #sayajual #sayajualkek

DFCC whole with berries..cantik luaran..sedap bila makan..hehehe..yg mcm ni rm80 je sayang2 semua..mana nak dapat dengan berreis yang penuh macam tu..๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
pre-orde awal ye klau nak kek whole macam ni..sedap sangat ni..rasa coklat + berreis = strawbery coklat..hehehe...๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
Jom order dengan mar..wasap 0139455603..atau klik link wasap di bio @mardhiah_ismail
.
#dfcc #kekcoklatberhantu #mamasab #keksedap #kekonline #sayajualkeksedap #kekshahalam #kekklang #keksubang #puchong #kekputrajaya #kekcyberjaya #kekbangi #kajang #serdang #srikembangan #balakong #cheras #seksyen7 #sekyen13 #alamimpian #alamidaman #alamsanjung #alamprima

Waaa..seronoknya dapat free cake!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Haaa..kepada sayang2 yang belum tahu..setiap bulan mama akan buat cabutan bertuah tau..apa yang menariknya hadiah cabutan bertuah ni sayang2 boleh dapat sebiji kek percuma bernilai rm100 dari mama sabrina..๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€
.
Macam mana nak join ni??cara dia mudah saja..beli mana2 produk dari mamasab dengan mar maka anda layak untuk cabutan bertuah ni..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Jom beli sekrang..wasap mar 0139455603..atau klik link wasap di bio @mardhiah_ismail ..mana tahu bulan depan anda orang bertuah tu..syok tau dapat free kek..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
#mamasab #keksedap #kekonline #sayajualkeksedap #kekshahalam #kekklang #keksubang #puchong #kekputrajaya #kekcyberjaya #kekbangi #kajang #serdang #srikembangan #balakong #cheras #seksyen7 #sekyen13 #alamimpian #alamidaman #alamsanjung #alamprima

Ni dia ada lagi style si baldu merah ni..glamour sangat ni..Red Velvet TRIPLE DECK!!..siap full nutella lagi..smpai meleleh haa...puah hati makan yang ni..lepastu teringat2 lagi..๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜
.
Jom pre-order cepat2 dengan mar..wasap.0139455603..ataunklik link wasap di bio @mardhiah_ismail
.
Esok mar ada delivery ke klang..sapa2 area shah alam..klang..subang dan sekitarnya yang nak order skali boleh pm cepat2 ye..๐Ÿ˜‰
.
#redvelvet #mamasab #keksedap #kekonline #sayajualkeksedap #kekshahalam #kekklang #keksubang #puchong #kekputrajaya #kekcyberjaya #kekbangi #kajang #serdang #srikembangan #balakong #cheras #seksyen7 #sekyen13 #alamimpian #alamidaman #alamsanjung #alamprima

Red velvet versi double deck pulak..wow!! menarik tertarik..syoknya klau dapat yang ni sempena aniversary ke..untuk hantaran kawen ke..nak order untuk farewell pun boleh..sesuai sangat2 ni..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Jom pre-order skarang dengan mar..wasap 0139455603..atau klik link wasap di bio @mardhiah_ismail
.
#redvelvet #mamasab #keksedap #kekonline #kekkawen #kekshahalam #kekklang #keksubangjaya #subang #puchong #kekputrajaya #kekcyberjaya #serdang #balakong #cheras #srikembangan #kekbangi #kajang #seksyen7 #seksyen13 #alamimpian #alamidaman #alamsanjung

Red velvet cake with cream cheese again ๐Ÿ˜†
#happinesscakebs

Kek pecan butterscotch..kek vanila yang lembut toink2 gtu..sedap sangat2 kek ni..I dah jatuh cinta..๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Lagi jatuh cinta bila ada PROMOSI beli 1 pecuma 5..mana nak dapat..beli kek rm100 dapat lagi percuma minipack..slice cake..pannacotta..boleh pilih2 lagi..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Jom2 pre-order kak pecan butterscotch ni skarang..wasap..0139455603..atau klik saja link wasap di bio @mardhiah_ismail .
#pecanbutterscotch #kekbutterscotch
#keksedap #kekgebu #kekonline #mamasab #keksedap #kekshahalam #seksyen7 #seksyen13 #kekklang #keksubangjaya #puchong #kekputrajaya #kekcyberjaya #balakong #serdang #srikembangan #kekbangi #kekkajang #kekcheras

Onde Onde Cake. The most fav cake nowdays. Haha
.
Sebarang tempahan boleh Whatsapp/iMessage ๐Ÿ“ฒ ke 017-3377107
.
๐Ÿ›ต Penghantaran ke seluruh kawasan Kuala Lumpur (min. purchase rm100)
.
๐Ÿ“ฆ Self pickup di Bandar Tasik Selatan (berhadapan TBS)
.
#kekkelantan #homebakingbusiness #bakerskelantan #bakersmalaysia #bakerskualalumpur #bakerskl #premiumcake #homebaking #keksedap #kekbangi #keksgbesi #kekkl #kekmurah #kekcantik #cakemurah #cake #cakes #cakekl #cakekelantan

Terbang terbang ni Team buat kek ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.. Penangan Combobox Top Sale tak henti henti ni
.
Combinasi DFCC, Pecan Butterscotch, RV nuttela n Pandan Gula Melaka
.
Sekotak Rm45
Whatsapp kakzu 017-5008170
.
#cakeorder #kekonline #kekdelivery #keksedap #kekampang #kekrawang #kekselayang #kekgombak #keksubang #kekshahalam #kekputrajaya #kekbangi #keknilai #deliveryklselangor

Shoe Cake
Chepahcutecakes Home Bakery
www.wasap.my/60133941722

#kekbandarbarubangi #kekbangi #kekkajang

Admin nak habaq ni !!
Restock isnin seminggu dah habis dah !!๐Ÿ˜ฒ memang #kekbateksedapberhantu . Penangan hebat tak terkata. โœ”Tak manis sangat !!
โœ”Memang tak muak makan !!
โœ”Chewwy chewwy manjaa gituuuww
RM3 /4 pieces. ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Restock 20 pieces lagi ๐Ÿ˜

KEK BATEK LAKU KERAS!

Pergh penangan dia memang kena betul dengan tagline diorang "Sedap berhantu!" Lagi satu admin nak inform..diorang ni ada pack lain selain mini pack..RM18 24pcs. jadi kalau korang dah jatuh cinta dengan rasa kek batek ni boleh order dengan kami untuk saiz medium atau saiz besar..lepastu boleh self pick up di kedai kami

JOM TRY KEK BATEK SEDAP BERHANTU!

#kekbatik #kekbatiksedap #kekbirthday #kekbangi #kekbuahkukus #kekbajet #kekbuah #kek #keklapissarawak #kekcoklatmoist #kekhantaran #kekkahwin #kekbuahasli #keksedap #kekharijadi #kekmurah #kekcoklat #kektunang #keklapis #kekputrajaya #kekviral #kekbateksedapberhantu #kekbatekwarisan #twinstalkvendorboutique #butikshahalam #shahalam #jalanjalancarimakan #seksyen9 #jjcm #foodvendorshahalam

HI UOLSS๐Ÿ‘‹ JOM SINGGAH BOOTH KAMI DI LEVEL 1, BANGI GATEWAY ๐Ÿ“ฃ GRAB OUR ๐Ÿ‘ปHAUNTED BELGIUM COOKIES (HBC) ๐Ÿช.
.
.
OUR BOOTH โ€ผ๏ธDI TENGAH2 OK! DEPAN SUSHI KING & KEDAI EMAS IMPIANA. SO, LET'S GRAB OUR FAMOUS & FAVORITE COOKIES A.S.A.P ๐Ÿ˜‹!!
.
LEVEL 1, BANGI GATEWAY, SEKSYEN 15, BANGI, SELANGOR.
1 - 31 DECEMBER 2017
10AM - 9PM
.
.

TAGGED ALL YOUR FRIENDS AND FAMILY.
. .
#bangi #bangigateway #cutisekolah #jjcm #jalanjalancarimakan
#visitmalaysia
#tourismmalaysia #masnashopbakehouse #sayajualcookies #belgianchocolatecookies #chocolatecookies #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #biskutraya #biskut #chocolatechipcookies #biskutcoklatcip

Pagi ni arrange delivery ke Putrajaya. Yg nak order sila whatsapp segera yer ๐Ÿ˜‰
.
RM 35 + Caj Delivery. .
Untuk menempah, Sila Whatsapp: 017-243 8818

ATAU

Klik di Profile untuk DIRECT WHATSAPP
.
#ComboMurah #HomeMadeBakery #Seksyen8 #BandarBaruBangi #sayajualkek #bazaarpaknilcake #foodmalaysia #cakemalaysia #edibleimage #kekbangi #kekserdang #kekkajang #kekputrajaya #keksemenyih #kekcyberjaya #BakingClass #BakingClassSelangor #BakingClassBangi #PersonalClass #PrivateClass

Terbang terbang ni Team buat kek ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.. Penangan Combobox Top Sale tak henti henti ni
.
Combinasi DFCC, Pecan Butterscotch, RV nuttela n Pandan Gula Melaka
.
Sekotak Rm45
Whatsapp kakzu 017-5008170
.
#cakeorder #kekonline #kekdelivery #keksedap #kekampang #kekrawang #kekselayang #kekgombak #keksubang #kekshahalam #kekputrajaya #kekbangi #keknilai #kekselangor

HI UOLSS๐Ÿ‘‹ JOM SINGGAH BOOTH KAMI DI LEVEL 1, BANGI GATEWAY ๐Ÿ“ฃ GRAB OUR ๐Ÿ‘ปHAUNTED BELGIUM COOKIES (HBC) ๐Ÿช.
.
.
OUR BOOTH โ€ผ๏ธDI TENGAH2 OK! DEPAN SUSHI KING & KEDAI EMAS IMPIANA. SO, LET'S GRAB OUR FAMOUS & FAVORITE COOKIES A.S.A.P ๐Ÿ˜‹!!
.
LEVEL 1, BANGI GATEWAY, SEKSYEN 15, BANGI, SELANGOR.
1 - 31 DECEMBER 2017
10AM - 9PM
.
.

TAGGED ALL YOUR FRIENDS AND FAMILY.
. .
#bangi #bangigateway #cutisekolah #jjcm #jalanjalancarimakan
#visitmalaysia
#tourismmalaysia #masnashopbakehouse #sayajualcookies #belgianchocolatecookies #chocolatecookies #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #biskutraya #biskut #chocolatechipcookies #biskutcoklatcip

Various Chocolate Cheesecake .
Size 9x9
Harga RM 120
.
Sebarang tempahan boleh Whatsapp/iMessage ๐Ÿ“ฒ ke 017-3377107
.
๐Ÿ›ต Penghantaran ke seluruh kawasan Kuala Lumpur (min 2 boxes with delivery charge)
.
๐Ÿ“ฆ Self pickup di Bandar Tasek Selatan/Sg. Besi (berhadapan TBS)
.
#kekkelantan #homebakingbusiness #bakerskelantan #bakersmalaysia #bakersmalaysia #bakerskualalumpur #bakerskl #premiumcake #homebaking #keksedap #kekbangi #keksgbesi #kekkl #kekmurah #kekcantik #cakemurah #cake #cakes #cakekl #cakekelantan

**customer feedback**
-
Thank you customer order custom design cake dengan husna bakery โค๏ธ
-
Promotion custome design kek husna bakery masih ada lagi tau RM40 sahaja ๐Ÿ™†๐Ÿป๐Ÿ’“
-
Cepat-cepat boleh order kek husna bakery boleh whatsapp Faizah 0173778073
-
#husnabakery
#strawberryfantasy
#strawberrycake
#devilbesideyou
#pandansaltedcaramel
#strawberryfantasy
#fantasticlemontea
#loverosielime
#pineapplewish
#bandarbarubangi
#kajang
#kekbangi
#kekkajang
#desserttable
#kekslice

Promosi!!!!Promosi!!!Hingga 31/12/2017

Double Triple Chocolate Cake
Saiz 6" - RM57 shj

Cepat cepat booking slot anda - WHATSAPP BIKPAH di 0125378468

#bikpah #bikpahhomemade #sayajualkek #kekbandarbarubangi #kekbandarseriputra #kekbangi #cakeporn #kek #kekpromosi #bangi #bangiavenue #bandarbukitmahkota #bandarbarubangi #bandarseriputra #kajang #semenyihkajangbangi

Brownies 7" dengan taburan berries penuh setaman..๐Ÿ˜ yang ni versi brownies pulak ye ada berries..sedap ke idok?tgk pun dah sedap..bila makan lagi sedap..manis2 coklat brownies tambah dengan masam2 berries..awak rasa macam mana?..macam strawbery coklat lalu kat tekak tak?..hihihi..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
Berminat nak rasa brownies versi macam ni..boleh contact mar 0139455603..atau klik saja link wasap di bio ig @mardhiah_ismail insyaAllah laju2 saya reply ๐Ÿ˜‰
.
p/s: sayang2 di sekitar shah alam..klang boleh pre-order dlu untuk mar cod setiap rabu dan jumaat tq..๐Ÿ˜˜
.
#browniesberries #keksedap #brownieskedut #mamasab #kekonline #keksedap #sayajualkek #kekshahalam #kekklang #keksubangjaya #kekbangi #puchong #kekputrajayacyberjaya #kekcyberjaya #serdang #srikembangan #mines #kajang #seksyen13shahalam #seksyen7shahalam #alamidaman #alamsanjung #alamprima #alamimpian

Si baldu merah dengan hiasan full nutella + berries..tumpang lalu ye sayang2...tengok pun dah rasa nak makan skarang jugak!!๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ nak yang macam ni kena pre-order awal2 tau..๐Ÿ˜‰
.
Jom order cepat2 dengan mar..0139455603..atau klik saja link wasap di bio ig @mardhiah_ismail ๐Ÿ˜‰
.
Sayang2 sekitar shah alam..klang..subang..cepat2 pre-order untuk cod jumaat ni..tq..๐Ÿ˜˜
.
#redvelvet #redvelvetberries #redvelvetfullnutella #mamasab #kekonline #keksedap #sayajualkek #kekshahalam #kekklang #keksubangjaya #kekbangi #puchong #kekputrajayacyberjaya #kekcyberjaya #serdang #srikembangan #mines #kajang #seksyen13shahalam #seksyen7shahalam #alamidaman #alamsanjung #alamprima #alamimpian

Tu dia..meleleh nutella atas cheese tart ni..mana nak dapat jenis yg tak kedekut macam ni..
.
Jom order skarang..pre-order utuk size 7 inci dan 9 inci ye..wasap mar 0139455603..atau klik saja link wasap di bio @mardhiah_ismail
.
#nutellacheesetart #mamasab #kekonline #keksedap #sayajualkek #kekshahalam #kekklang #keksubangjaya #kekbangi #puchong #kekputrajayacyberjaya #kekcyberjaya #serdang #srikembangan #mines #kajang #seksyen13shahalam #seksyen7shahalam #alamidaman #alamsanjung #alamprima #alamimpian

#aizharbakesreview thank you @sya.shaharani & @camy_bubblegum ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Pandan cheese cake.. pandan sponge cake.. topped dengan cream cheese & grated cheddar cheese ๐Ÿ˜.
.
.
.
Nak order? Whatsapp je
0193608035
0193608035
0193608035
.
.
.
Kami di Balakong ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
.
.
.
.
.
#kekkajang #kekkajang #kekserdang #kekserikembangan #kekbangi #bakerbalakong #bakerserikembangan #bakerserdang #sayajualkek #serdanglunchbox

Assalamualaikum and good morning semua ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
.
Available cakes in rarakitchyยฎ studio chiller today ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚
.
Readymade cake today:
๐ŸŽ‚ Redvelvet cake 6"/ยฝkg rm59 ONLY (promo)
๐ŸŽ‚Devils food chocolate cake 6"/ยฝkg rm69 .
๐ŸŽ‚Pandan gula melaka cake 6"/ยฝkg rm69 .
๐ŸŽ‚Mini drop and drip 4"/300g rm45 .
๐ŸŽ‚Brownies towerr 6"/ยฝkg rm69.
๐ŸฐSlice mix cake with pistachio rm10 per slice .
Walk in terus atau whatsapp admin utk savekan kek korang before licin๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…
+60163789816
+60163789816
+60163789816
.
#readymade #keksedap #kekbangi #kekputrajaya #kekkajang #kekbirthday #kektunang #kekkahwin #kekbunga #koreanflower #rosescake #rarakitchy #rarakitchykedaikekbangi

#Melty #Cheese Choc Cake With Choc Grated & Simple Custom Topper

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)
#KekHariJadi #KekBirthday #KekBangi #KekKajang #PlsShare #ChocCake #ChocCheeseCake #ThrowBack

Updates: 1 seat left.
#Repost @sugar_bytes (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Assalamualaikum. Hi! Come and join my last class for 2017 #sugarbytesbyazurabakingclass

Tarikh: 16 Dec 2017 (Sabtu)

Masa: 10am - 5pm / habis

Lokasi: 40027, Persiaran Rahmat, Kg Teras Jernang, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor (5 min dari Tol Bangi, Bangi Gateway, Kolej Polytech Mara)

Fee: RM280 seorang + lunch

Apa anda akan belajar?

1. Cara nak mix & match color
2. Cara melepa kek dgn kemas sharp edges
3. Teknik watercolor dan dripping ganache
4. Buat swiss meringue buttercream
5. Diajar resepi victoria sandwich cake
6. Tips & tricks and many more to be shared

This is a hands on class. Max 4 org sahaja. Sebab saya nak concentrate each and every one of u. U akan decor your own cake and akan bawa balik the whole cake.

FULL PAYMENT is needed to secure your seat pls.

#0133397937 - Azura

#bakingclass #kelasbuatkek #kelasbakingmurah #kelaskek #kelasbaking #bangi #putrajaya #sayajualkek #sayajual #kekbangi #kelaskekbangi #kelasbakingpersonal #bakersselangor #bakerkl #decorcake #cakes #dripcake #watercolorcake #bakermalaysia #kelascookies #kelasbakingmurah

#throwback

#Orange #buttercake with fresh fruits

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)
#KekHariJadi #KekBirthday #KekBangi #KekKajang #PlsShare

Double Chocolate Cheese Brownies
.
Size 9 inches
Harga RM 120
.
Sebarang tempahan boleh Whatsapp/iMessage ๐Ÿ“ฒ ke 017-3377107
.
๐Ÿ›ต Penghantaran ke seluruh kawasan Kuala Lumpur (min. purchase rm100)
.
๐Ÿ“ฆ Self pickup di Bandar Tasek Selatan (berhadapan TBS)
.
#kekkelantan #homebakingbusiness #bakerskelantan #bakersmalaysia #bakerskualalumpur #bakerskl #premiumcake #homebaking #keksedap #kekbangi #keksgbesi #kekkl #kekmurah #kekcantik #cakemurah #cake #cakes #cakekl #cakekelantan #kekpremium #brownieskl #brownieskedut #browniessedap #browniescheras #browniessgbesi #brownies

HI UOLSS๐Ÿ‘‹ JOM SINGGAH BOOTH KAMI DI LEVEL 1, BANGI GATEWAY ๐Ÿ“ฃ GRAB OUR ๐Ÿ‘ปHAUNTED BELGIUM COOKIES (HBC) ๐Ÿช.
.
.
OUR BOOTH โ€ผ๏ธDI TENGAH2 OK! DEPAN SUSHI KING & KEDAI EMAS IMPIANA. SO, LET'S GRAB OUR FAMOUS & FAVORITE COOKIES A.S.A.P ๐Ÿ˜‹!!
.
LEVEL 1, BANGI GATEWAY, SEKSYEN 15, BANGI, SELANGOR.
1 - 31 DECEMBER 2017
10AM - 9PM
.
.

TAGGED ALL YOUR FRIENDS AND FAMILY.
. .
#bangi #bangigateway #cutisekolah #jjcm #jalanjalancarimakan
#visitmalaysia
#tourismmalaysia #masnashopbakehouse #sayajualcookies #belgianchocolatecookies #chocolatecookies #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #biskutraya #biskut #chocolatechipcookies #biskutcoklatcip

HI UOLSS๐Ÿ‘‹ JOM SINGGAH BOOTH KAMI DI LEVEL 1, BANGI GATEWAY ๐Ÿ“ฃ GRAB OUR ๐Ÿ‘ปHAUNTED BELGIUM COOKIES (HBC) ๐Ÿช.
.
.
OUR BOOTH โ€ผ๏ธDI TENGAH2 OK! DEPAN SUSHI KING & KEDAI EMAS IMPIANA. SO, LET'S GRAB OUR FAMOUS & FAVORITE COOKIES A.S.A.P ๐Ÿ˜‹!!
.
LEVEL 1, BANGI GATEWAY, SEKSYEN 15, BANGI, SELANGOR.
1 - 31 DECEMBER 2017
10AM - 9PM
.
.

TAGGED ALL YOUR FRIENDS AND FAMILY.
. .
#bangi #bangigateway #cutisekolah #jjcm #jalanjalancarimakan
#visitmalaysia
#tourismmalaysia #masnashopbakehouse #sayajualcookies #belgianchocolatecookies #chocolatecookies #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #biskutraya #biskut #chocolatechipcookies #biskutcoklatcip

6" Chocolate Brulee Cake! Comel je just nice nak buat kek birthday ke, anniversary kee ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. .
.
.
Nak order? Whatsapp je
0193608035
0193608035
0193608035
.
.
.
Kami di Balakong ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
.
.
.
.
.
#kekkajang #kekkajang #kekserdang #kekserikembangan #kekbangi #bakerbalakong #bakerserikembangan #bakerserdang #sayajualkek #serdanglunchbox #balakonglunchbox

Yay more Red Velvet slices + cream cheese + nutella + ๐Ÿ“. Thank you! ๐Ÿ˜˜
.
.
.
Nak order? Whatsapp je
0193608035
0193608035
0193608035
.
.
.
Kami di Balakong ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
.
.
.
.
.
#kekkajang #kekkajang #kekserdang #kekserikembangan #kekbangi #bakerbalakong #bakerserikembangan #bakerserdang #sayajualkek #serdanglunchbox #balakonglunchbox

Kuih Lapis Nyonya
.
Size 9 inches (49 pcs)
Harga RM 25
.
.
Sebarang tempahan boleh Whatsapp/iMessage ๐Ÿ“ฒ ke 017-3377107
.
๐Ÿ›ต Penghantaran ke seluruh kawasan Kuala Lumpur (min 2 boxes with delivery charge)
.
๐Ÿ“ฆ Self pickup di Bandar Tasik Selatan (berhadapan TBS)
.
#kekkelantan #homebakingbusiness #bakerskelantan #bakersmalaysia #bakerskualalumpur #bakerskl #premiumcake #homebaking #keksedap #kekbangi #keksgbesi #kekkl #kekmurah #kekcantik #cakemurah #cake #cakes #cakekl #cakekelantan #kuihtalam #kuihlapis #serimuka #kuihtalamsgbesi #kuihtalamkakzu #kuihlapispelangi #kuihlapisnyonya

Kuih Lapis Nyonya
.
Size 9 inches (49 pcs)
Harga RM 25
.
.
Sebarang tempahan boleh Whatsapp/iMessage ๐Ÿ“ฒ ke 017-3377107
.
๐Ÿ›ต Penghantaran ke seluruh kawasan Kuala Lumpur (min 2 boxes with delivery charge)
.
๐Ÿ“ฆ Self pickup di Bandar Tasik Selatan (berhadapan TBS)
.
#kekkelantan #homebakingbusiness #bakerskelantan #bakersmalaysia #bakerskualalumpur #bakerskl #premiumcake #homebaking #keksedap #kekbangi #keksgbesi #kekkl #kekmurah #kekcantik #cakemurah #cake #cakes #cakekl #cakekelantan #kuihtalam #kuihlapis #serimuka #kuihtalamsgbesi #kuihtalamkakzu #kuihlapispelangi #kuihlapisnyonya

Nutella Cheese Tart.
.
10 inches RM 120
8 inches RM 60
.
Sebarang tempahan boleh Whatsapp/iMessage ๐Ÿ“ฒ ke 017-3377107
.
๐Ÿ›ต Penghantaran ke seluruh kawasan Kuala Lumpur (min purchase rm100 and above)
.
๐Ÿ“ฆ Self pickup di Bandar Tasek Selatan (berhadapan TBS)
.
#kekkelantan #homebakingbusiness #bakerskelantan #bakersmalaysia #bakerskualalumpur #bakerskl #premiumcake #homebaking #keksedap #kekbangi #keksgbesi #kekkl #kekmurah #kekcantik #cakemurah #cake #cakes #cakekl #cakekelantan

Subhanallah rupanya customer yang beli brownies semalam kakak ipar kepada kawan. Masing2 terkejut. Yang penting Alhamdulillah SEMUA SUKA! Terima kasih sangat2 kak @ashierayusoff Semoga akak sekeluarga dilimpahi dengan rahmat dan kasih sayang Allah SWT yang luas di dunia dan akhirat. Aamiin Aamiin ya Rabbal Alamin
.
Untuk tempahan whatsapp SNSOF : 013-4151349
.
#bakerybangi #kedaikekbangi #snsof #browniesukm #sayajualkek #browniesbangi #brownieskajang #browniesputrajaya #sayajualbrownies #sayajualbrowniesbangi #kekbangi #brownies #brownieshantaran #kekharijadi #jamuanmakan #brownieslover #brownieswalnut #premiumbrownies #kekkajang #kekputrajaya #kekukm #kekupm #kekkptm #kekkuis

SEMUA KATA SEDAP & MURAH!!!
.
Alhamdulillah seronok sangat2 bila ada yang suka. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’• Terima kasih sangat2 adik2 UKM yang sporting!!! Semoga anda semua dikurniakan kejayaan yang besar di dunia dan akhirat. Aamiin Aamiin ya Rabbal Alamin
.
Untuk tempahan whatsapp SNSOF : 013-4151349
.
#bakerybangi #kedaikekbangi #snsof #browniesukm #sayajualkek #browniesbangi #brownieskajang #browniesputrajaya #sayajualbrownies #sayajualbrowniesbangi #kekbangi #brownies #brownieshantaran #kekharijadi #jamuanmakan #brownieslover #brownieswalnut #premiumbrownies #kekkajang #kekputrajaya #kekukm #kekupm #kekkptm #kekkuis

Most Popular Instagram Hashtags