#keepstrong

295715 posts

TOP POSTS

Ketika Anda dapat menjadi sahabat anak, ini akan memberi dampak yang sangat baik bagi pertumbuhan anak Anda. Saat hubungan Anda dan anak sangat dekat ini akan membuat anak Anda tidak canggung dengan Anda. Anak akan terbuka dalam segala hal kepada Anda dan Anda juga dapat mengenal mereka dengan sangat baik, bahkan dapat selalu mengawasi perkembangan mereka. Dengan menjadi sahabat anak, mereka akan selalu merasakan kasih Anda sehingga mereka tidak segan untuk mengatakan sayang dan cinta kepada Anda. (Keluarga.com) source #keepstrong #keluargakecilku #indonesiaculture #tenun #budayaindonesia #creativepowermanagement #tenun #indonesiaculture #kasihsayang #kasih #prestasi #jelajahbudaya oleh @mariophotographie menampilkan @jeremythomas_jt @inathomas @axelmatthewthomas @valerieethomas , 12-27 agustus di @centralparkmall lumina main lobby.... -------
Stylist @iwanlatiff
Wardrobe @ikat_ind @mr.syamsurimuda @galih_prakarsa @ernestoabram
Accessories @rinaldyyunardi
Make up val n matth @andychunmakeup
Hairdo val n matth @cindyvirginiahairdo
makeup n hairdo ina and jeremy @obbymakeup @rarabee_makeup
#jelajahbudaya #indonesiaculture #tenun #budayaindonesia #weallloveyou

Amsal 16:32
"Orang yang sabar melebihi seorang pahlawan, orang yang menguasai dirinya, melebihi orang yang merebut kota.
#keepstrong
#ayosemangatanakmuda 🇮🇩💪🏽💯

Alhamdulillah for the million little things Allah saves from on a daily basis😇😇😇
...
Khimar from @de_indahnovia
...
Jazakillah khoir sayang 🙏😘
Barakallah😇
...
#keepstrong
#alhamdulillahforeverything
#khimar
#latahzaninnallahamaana💞

We are the oppressors. We are the oppressed. The ones who are killed in the Barcelona attack, and the ones who killed them. There is no other. That would be the first step in cleaning up the mess that we are in, every week, every month, one terror attack at a time. The wrench in the pit of the stomach continues as more information is revealed about the attack. More fear, death, horror and terror.
Take a pause and think where it stems from. It is those divisions that we have built. Rich and poor, white and black, villager and city dweller, migrant and first generation. It stems from that horrible, scary place of supremacy and superiority felt over anyone whom we consider inferior than us.
For the sake of humanity, the next time when you make a casual remark over caste, or borders, food and culture differences, catch yourself and don’t let that beast propagate. When you are intelligent-ifying your argument cerebrally over drinks in a casual environment with friends, of how Asians are or Americans are or Africans are, Christian, Jews, or Muslims behave – stop. Nip in bud that is out of control now. Say with me, ‘I will be one evil less on this beautiful earth that we are custodians of and have messed up so very massively.’ It is one of us who was killed today. It was one of us who killed them.
Be that hippy pacifist that the world so miserably needs with immediate effect. Be one chaos less. Be one racist, divisive, sexist, anti-humanist, less and it will be a great favour on humanity. Choose what you can be. The world is riding on the few good men and women around. It is not enough to say that you are not the terror. You have to say it out loud that you are against the terror, the hate and misery that will be propagated. Be the calm, be the love, be the peace, be the compassion, be the unity, be the togetherness, be the humanity that we all desperately and definitely deserve. It was about time a long time ago.
My prayers for the innocent victims of one more terrorist attack. My hugs to all who are shedding a tear with me. - #gayswithstories

睡前一繃
Pointe before bedtime.
#balletpointe #beforegotobed #bts #tmr #gogo #keepstrong #keepsmiling

Sabar ikhlas tawakal roda nya masih berantakan belum terpasang kembali
#keepstrong52 #keepstrong #keepstrong💪

Ando mergulhada no aquário do silêncio. Não sobra nem falta; simplesmente o nada.
Estou nadando pra me encontrar, ou quem sabe, me perder de vez... #peacefully #keepstrong #sundayvibes @jamestownofficial

MOST RECENT

#throwback 😄

Time Dato Ct update anniversary perkahwinan dia yang ke -11,Sedar2 saya turut serta menyambut anniversary ke - 11 hidup sebagai seorang lupie...saya still ingat kali pertama admit hospital Taiping 11 tahun lalu, i'm still young, kurang knowledge tentang LUPUS, saya tak pernah sangka niat nak ponteng sekolah sebab nak tengok wedding Dato Ct live seakan dimakbulkan bila saya terpaksa admit ward bukan 1 hari tapi 1 bulan, cuma keadaannya agak dramatic bila mana saya terpaksa di masukkan dalam unit rawatan rapi (ICU) hospital Ipoh disebakan oleh epilepsy (sawan) & koma selama 2 hari, akhirnya tak dapat pun tengok wedding Dato Ct...time tu mak la orang yang paling banyak berkorban..thank Mak😍😘,Alhamdulillah Allah beri kesempatan lagi pejam celik pejam celik dah 11 tahun jadi Lupie warrior... "lupus is a lifelong battle full of ups and downs" i'm still fight until now, InsyaAllah i will keep smile & strong, Hasbunallahu wa ni'mal wakeel

happy anniversary @ctdk
#lupiejourney#lupielovestory#lupiediary#happyanniversary#keepfight#keepsmile#keephealthy#keepstrong#throwback#lupies

Ne tiket liburan kayax nya salah lah,,lalu lah liburan ke thailand..
#mantapjiwa #keepstrong #holyday #janganlupabahagia

''OREO OR SNICKERS'' #keepstrong
#remainthesame

Tuhan Mu lebih tau batas rasa sakit yang bisa kau tampung. Jangan sampai kau menyerah disaat selangkah lagi Tuhan Mu mengganti kesakitan dengan sejuta keindahan 😇☺ #keep #keepsmile #keepfit #keepstrong #stayhumble #staycool #wonderwoman

Just hitting my cardio on a Monday after with skipping 😊💪🥊#fitness #skipping #workout #keepstrong #keepitreal #workoutmotivation

Selangkah demi selangkah #focus #keepstrong #keeppushing #thankgoogletranslate 💪😈

.
.
.
/1/
jarak antara kota kelahiran
dan tempatnya tinggal sekarang
dilipatnya dalam salah satu sudut
yang senantiasa berubah posisi
dalam benaknya
.
.
/2/
jarak itu pun melengkung
seperti tanda tanya
.
.
/3/
buru-memburu dengan jawabannya
.
.
(Melipat Jarak - kolam h.177)

#melipatjarak #sapardidjokodamono #puisiindonesia #lovebook #cintaindonesia #dragonfruit
#lovefruit #bukusamabuahnyagaknyambung #gaknyambunggapapa #yangpentingsayang #halah #opo #tidur #besokmasukkerja #semangat #menujualeza2018 #keepstrong #keepsmile #dontworrybehappy #loveself #selfrimender #lovefood #fooddiary #foodproject

Most Popular Instagram Hashtags