[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kedaimuslimah

2100 posts

TOP POSTS

Eaaaaa ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…
#kedaimuslimah

Alhamdulillah..
Presenting... Tudung Ummi... ๐Ÿ’–
.
.
Tahniah diucapkan pada pemenang.. โš˜
.
.
Sikit masa shj lagi akan release...
TAK SABARRRNYAAA....๐Ÿ˜
.
Harga TAK SAMPAI RM30 tau awak... ๐Ÿ˜˜
insyaAllah kita jual murahยฒ Je..harga ofkos mampu milik..๐Ÿ˜Šโค
.
.
#tudungbawalmurah #HGlovers #khimarmurah #tudunglabuh #uitm #tudungmurah #tudungrm29 #ajimaura #terapiinstagram #tudungbawalbidang60
#kedaimuslimah #tudungbawalmurah #bazarpaknil #bazaronline #tudungplainmurah #hijablover #tudungustazah #tudunglabuh60 #labuan #uia #ukhwati #iium #tudunglabuhlover #jubahwanita #tudunglabuhlover #mencintaimumrphotographer #tudunglabuhmurah #tudungmudahbentuk #daitv3 #tudungawninglembut

MAWADDAH SYARIE โ€ผ๏ธHARGA
RM199SM/SS
FREE POSTAGE (+) DESIGN JUBAH SYARIE โ€œ2TONE + EFFECT KURUSโ€
Yess ! kali ni bynurhafizah keluar kan jubah syarie yang berbeza dari jubah syarie lainnnโ€ฆ yang best jubah syrie MAWADDAH ni designer rekaa khas suapaya korang tampil lebih ceria dan ada lipatan โ€œEFFECT KURUSโ€ bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih โ€œkurusโ€.. baru lahh mcm PRINCESS,SOPAN DAN CANTIKK โ€ฆ suka kann ?sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE (+)METERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL DAN FULL LINING .
material yang โ€œBERALUNโ€ , โ€œMUDAH IRONโ€. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. Bukan chiffon jarang kee? Dun worry ! sbb jubah syrie ni kami siap jahit full lining dengan kain JERSEY gred A . (+) 8 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018
.
Ada 8 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan 2 kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date. (+) FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI
YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. soo. Hampaa tak payah la pening-pening nak beli tudung untuk match dengan jubah ni.. sampai terus pakai jee. Senang kann . heheโ€ฆ Siap ada batu SWAROVSKI mampu beri effect โ€œglamour dan eksklusifโ€. โ€œ Wahhhโ€ฆ. Sis suka2! Dah lama cari suit syarie mcm niโ€ (+) BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz MAWADDAH SYARIE ni sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn MAWADDAH SYARIE . Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu .
.
#muslimah #khimarmurah #wanitasolehah #kedaimuslimah #dropshipneeded

Assalamualaikum dan salam jumaat,

Open order for:
MSF04
MSF06
MSPC03
MSPC05

Size: S - XL

Whatsapp, 016 8126101 for details and picture.

TQ.

#bajumuslimah #bajusukan #tutupaurat #kedaimuslimah #kedaibaju #fashionmuslimah #bajumurah #muslimahsportwear #muslimahshop #bruneicountry #bruneionlineshop #bajuwanita #muslimahmalaysia

[TERBARU] FUHH JIMAT SEHINGGA RM5O BAGI SIAPA YG GRAB utk LIMITED EDITION DAISY PEPLUM 28-31 OGOS SAHAJA
___
kini korang boleh bergaya dengan fesyen terkini sebab wbh da buatkan korang yg loose n labuh serta menggunakan material terkini embroidery organza ,Bole buat baju tunang /nikah weh โค๏ธ
___
Nah ni ha kak warda kasi kelebihan โ˜‘๏ธbf n wudhu friendly
โ˜‘๏ธmenggunakan kain yg sangat banyak utk hasilkan effect kembang setaman tu
โ˜‘๏ธpotongan kain yg mana tidak ketat dan loose โ˜‘๏ธmaterial up to date embriodery organza utk layer pertama
โ˜‘๏ธmaterial como crepe sesangat selesa
___
Harga berapa kak warda?
Harga sebenar rm178
Tapi sebab kak warda syg kt korang kak warda kasi

Buy any 2 rm129 each
Buy any 2 rm129 each

1 Rm149 sahja

Omaigodd jimat banyak gila fuhhh ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
Tawaran ini sehingga 31 ogos sahaja
___
Tak sabar nak grab kak warda
Ok
Ok
Whatsapp 0148176179
Whatsapp 0148176179
Atau walk in butik kami di bangi sentral harini buka 11am-8.00 pm
___
Psst gaiss design ni sekali sahaja pengeluaran dan tiada restok gaiss๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™Š
#peplum #peplumlabuh #peplumlonggar #peplummurah #kedaimuslimah #kurungmurah #bajukurung #bajukurungmurah #wardatulbaydhahijab #agentwbh #murah #sayajual #merdekasale #sayajualmurah #beli

Assalammualaikum

Kami masih menerima tempahan plastik utk pembungkusan shawl, telekung, seluar, jubah dll

PLASTIK SHAWL

Min 50pcs RM 90.00

100pcs RM 150.00

300pcs RM300

PLASTIK JUBAH/TELEKUNG/DLL
Min 100pcs RM 180

WHATSAPP 01112368027 untuk maklumat lanjut
EMAIL - themedia786@gmail.com
PM (if no reply, pls whatsapp me๐Ÿ˜ƒ)
โŒ Call
Whatsapp is more better & clear ๐Ÿ˜€

Terima Kasih๐Ÿ˜˜

#terimakasih #sayajualplastik #sayajual #kedaijubah #kedaibaju #vendorswanted #vendor #bazaarpaknil #kedaimuslimah #muslimah #sayajual #malaysia #bungkusan #plastikcr #poslaju #posbarang #hargapos

TUDUNG LD AUFA UNTUK SI COMEL ๐ŸŒธ๐Ÿ‘ง๐Ÿป๐ŸŒธ๐Ÿ‘ง๐Ÿป๐ŸŒธ๐Ÿ‘ง๐Ÿป๐ŸŒธ๐Ÿ‘ง๐Ÿป๐ŸŒธ๐Ÿ‘ง๐Ÿป Kadang-kadang bila anak pakai tudung jenis sama je terasa juga nk tukar kann.. ye la , sekarang tudung macam2 fesyen , cantik2 , mudah hanya dengan sarung je , warna pun cun2 untuk anak-anak.. ๐Ÿ˜Š
.
.
Sebgai mama, saya puas hati sangat dengan tudung ni. jahitan kemas. kain selesa. senang sarung je. terletak je anak pakai.๐Ÿ‘
.
.
Haaa...Tudung Apa Tu..โ‰"LD AUFA laaa.."๐Ÿ˜Š๐ŸŒท ๐ŸŽ€ material Lycra berkualiti ๐ŸŽ€awning lembut dan tidak mudah rosak ๐ŸŽ€ tak panas
๐ŸŽ€ tak perlu iron
๐ŸŽ€ mesra travel ๐ŸŽ€ warna kesukaan anak anak ๐ŸŽ€ mudah dibasuh .
.
======== SIZE ======== Saiz S : umur 8 bulan- 3tahun
Saiz M :umur 4-6tahun
Saiz L : umur 7-10 tahun
. ==========
NAK ORDER โžก 0146065901
========== #littledariena #tudungkanakkanak #kedaimuslimah#tudungcomel

#VIRAL: MINI KURUNG TRENDING, LADY MARIE. SUKA YANG MANA SATU? KOMEN "Marsala" atau "Coral" โค
.
Tunggu tauu..Save tarikh ni, 25 October. Sebab kami akan release 9 warna terbaru untuk LADY MARIE! Confirm menawan! Especially untuk uols yang sukakan kurung moden plain tapi, haruslah gorgeous sentiasa ๐Ÿ’‹
.
Nanti boleh dapat Special Offer 25hb ni sempena launching new collections.
.
Nak book dulu ke? Boleh whatsapp Naad dulu tau. Klik link kat bio Naad.
.
.
#bajukurung #bajukurungmoden #meletop #muslimah #jubah #bazarpaknil #bajumuslimah #bajukurungmewah #dressmuslimah #muslimah #bazaarkarat #butikmuslimah #fashionmuslimah #meletop #bajudress #gayamuslimah #sayajual #bajukurungcantik #kurungmoden #kurungmodencantik #bajutradisional #sayajualonlinemalaysia #visitmyig #visitmyigshop #personalshoppermalaysia #kedaimuslimah

MOST RECENT

Alhamdulillah..
Presenting... Tudung Ummi... ๐Ÿ’–
.
.
Tahniah diucapkan pada pemenang.. โš˜
.
.
Sikit masa shj lagi akan release...
TAK SABARRRNYAAA....๐Ÿ˜
.
Harga TAK SAMPAI RM30 tau awak... ๐Ÿ˜˜
insyaAllah kita jual murahยฒ Je..harga ofkos mampu milik..๐Ÿ˜Šโค
.
.
#tudungbawalmurah #HGlovers #khimarmurah #tudunglabuh #uitm #tudungmurah #tudungrm29 #ajimaura #terapiinstagram #tudungbawalbidang60
#kedaimuslimah #tudungbawalmurah #bazarpaknil #bazaronline #tudungplainmurah #hijablover #tudungustazah #tudunglabuh60 #labuan #uia #ukhwati #iium #tudunglabuhlover #jubahwanita #tudunglabuhlover #mencintaimumrphotographer #tudunglabuhmurah #tudungmudahbentuk #daitv3 #tudungawninglembut

Ehemmm.... maaf... tudung baru lagi... ๐Ÿ™ˆ
.
.
Agak-agak.. apa nama yang sesuai untuk tudung ni...? .
.
Sarung... dan SIAP... berdagu... ๐Ÿ™ˆ 2 Layer... tapiii.. Harga TAK SAMPAI RM30 !! .
.
.
Cadangkan NAMA dan SHARE post ini.. !!
.
.
#tudungbawalmurah #HGlovers #khimarmurah #tudunglabuh #uitm #tudungmurah #tudungrm30 #ajimaura #terapiinstagram #tudungbawalbidang60
#kedaimuslimah #tudungbesar #tudungbawalmurah #bazarpaknil #bazaronline #tudungcorakmurah #tudunglabuh60 #labuan #uia #ukhwati #tudunglabuhlover #jubahwanita #bawallover #mencintaimumrphotographer #tudunglabuhmurah #tudungmudahbentuk #daitv3 #tudungcottonmurah #tudunginstantlabuh

TERBARU ! TUNIC MATERIAL FURSAN. SANGAT SELESA DAN LESS IRON. PAKAI RASA FLOWWY JE. TAMBAH PLAK DESIGN TIRUS BAHAGIAN HADAPAN. MEMANG WOWW SANGATTT !! ๐Ÿ˜
.
Sesuai digayakan palazo atau skirt labuh..
.
-Material fursan
-Nursing friendly
-Wudhuk friendly
-Saiz XS hingga 3XL
-Ada cutting di pinggang
.
Retail : RM 65 SM / RM 70 SS
free postage
.
wasap saya 0198327639
.
**SELUAR TIDAK TERMASUK. TUNIC SAHAJA. .
.
#tunicmurah #blousemuslimah
#blouselabuhmurah #bajumuslimah #iium #blousemuslimahborong
#blouselabuh #bajupanjang
#kedaimuslimah #uia #terapiinstagram #ajimaura
#bajuborong #ukhwati
#bazarpaknil #tunicmurah
#sayajualbaju #bajumuslimah
#daitv3 #ustazah #uitm
#cikgucikgi #bajulabuhmurah
#wanyhasrita #tunicborong
#muslimahwear #ootd #blouselabuhmuslimah
#wanyhasrita

Save the date uolls.. 25 oct 2017 Kurung viral Mini yang tampak mewah ni akan launch yer...
.
.
Ade 9 warna yang akan jadi pilihan.
.
.
Dearies semua yang suke mix & match or suka kurung plain confirm menawan dan menyerlahkan lagi betapa gorgeous nya dearies semua...
.
.
.
#bajukurung #bajukurungmoden #meletop #muslimah #jubah #bazarpaknil #bajumuslimah #bajukurungmewah #dressmuslimah #muslimah #bazaarkarat #butikmuslimah #fashionmuslimah #meletop #bajudress #gayamuslimah #sayajual #bajukurungcantik #kurungmoden #kurungmodencantik #bajutradisional #sayajualonlinemalaysia #visitmyig #visitmyigshop #personalshoppermalaysia #kedaimuslimah

Haiยณ!!... Khimar Luv tengah PROMOSI sekarang sehingga 22.10.2017..... ! Hanya RM19 sahaja awak... ๐Ÿ˜˜
.
.
Betullll.... Jangan TAK PERCAYA... .
.
Pendek kata.... RUGIIII Kalau awak tak grab sekarang... ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ‘‰wasap 0198327639
.
Normal Rm29 exclude postage
โฌโฌ
Rm19 exclude postage
.
.
#ajimaura #terapiinstagram
#tunicmurah #tunicbawah40
#tudunglabuhmurah #sayajualbaju #kedaimuslimah #ukhwati #blousemurah #tunicmurah #tunicnursing #hijablover #hijabista #instafamous #like4like #ootdmuslimah #ootd #tudungmurah #bawallover #bawallabuhmurah #khimarlover #khimartermurah
#promosihebatonline #khimarbest #niqabista

assalamualaikum..selamat petang ๐Ÿ˜Š
.
tunic baru coming soon..๐Ÿ˜๐Ÿ˜
insyaAllah akan release tak lama lagi.. tak sabar sangatยฒ aih..๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
#ajimaura #terapiinstagram
#tunicmurah #tunicbawah40
#tudunglabuhmurah #sayajualbaju #kedaimuslimah #ukhwati #blousemurah #tunicmurah #tunicnursing #hijablover #hijabista #instafamous #like4like #ootdmuslimah #ootd #tudungmurah #bawallover #bawallabuhmurah

MAWADDAH SYARIE โ€ผ๏ธHARGA
RM199SM/SS
FREE POSTAGE (+) DESIGN JUBAH SYARIE โ€œ2TONE + EFFECT KURUSโ€
Yess ! kali ni bynurhafizah keluar kan jubah syarie yang berbeza dari jubah syarie lainnnโ€ฆ yang best jubah syrie MAWADDAH ni designer rekaa khas suapaya korang tampil lebih ceria dan ada lipatan โ€œEFFECT KURUSโ€ bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih โ€œkurusโ€.. baru lahh mcm PRINCESS,SOPAN DAN CANTIKK โ€ฆ suka kann ?sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE (+)METERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL DAN FULL LINING .
material yang โ€œBERALUNโ€ , โ€œMUDAH IRONโ€. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. Bukan chiffon jarang kee? Dun worry ! sbb jubah syrie ni kami siap jahit full lining dengan kain JERSEY gred A . (+) 8 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018
.
Ada 8 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan 2 kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date. (+) FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI
YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. soo. Hampaa tak payah la pening-pening nak beli tudung untuk match dengan jubah ni.. sampai terus pakai jee. Senang kann . heheโ€ฆ Siap ada batu SWAROVSKI mampu beri effect โ€œglamour dan eksklusifโ€. โ€œ Wahhhโ€ฆ. Sis suka2! Dah lama cari suit syarie mcm niโ€ (+) BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz MAWADDAH SYARIE ni sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn MAWADDAH SYARIE . Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu .
.
#muslimah #khimarmurah #wanitasolehah #kedaimuslimah #dropshipneeded

TUDUNG LD AUFA UNTUK SI COMEL ๐ŸŒธ๐Ÿ‘ง๐Ÿป๐ŸŒธ๐Ÿ‘ง๐Ÿป๐ŸŒธ๐Ÿ‘ง๐Ÿป๐ŸŒธ๐Ÿ‘ง๐Ÿป๐ŸŒธ๐Ÿ‘ง๐Ÿป Kadang-kadang bila anak pakai tudung jenis sama je terasa juga nk tukar kann.. ye la , sekarang tudung macam2 fesyen , cantik2 , mudah hanya dengan sarung je , warna pun cun2 untuk anak-anak.. ๐Ÿ˜Š
.
.
Sebgai mama, saya puas hati sangat dengan tudung ni. jahitan kemas. kain selesa. senang sarung je. terletak je anak pakai.๐Ÿ‘
.
.
Haaa...Tudung Apa Tu..โ‰"LD AUFA laaa.."๐Ÿ˜Š๐ŸŒท ๐ŸŽ€ material Lycra berkualiti ๐ŸŽ€awning lembut dan tidak mudah rosak ๐ŸŽ€ tak panas
๐ŸŽ€ tak perlu iron
๐ŸŽ€ mesra travel ๐ŸŽ€ warna kesukaan anak anak ๐ŸŽ€ mudah dibasuh .
.
======== SIZE ======== Saiz S : umur 8 bulan- 3tahun
Saiz M :umur 4-6tahun
Saiz L : umur 7-10 tahun
. ==========
NAK ORDER โžก 0146065901
========== #littledariena #tudungkanakkanak #kedaimuslimah#tudungcomel

#VIRAL: MINI KURUNG TRENDING, LADY MARIE. SUKA YANG MANA SATU? KOMEN "Marsala" atau "Coral" โค
.
Tunggu tauu..Save tarikh ni, 25 October. Sebab kami akan release 9 warna terbaru untuk LADY MARIE! Confirm menawan! Especially untuk uols yang sukakan kurung moden plain tapi, haruslah gorgeous sentiasa ๐Ÿ’‹
.
Nanti boleh dapat Special Offer 25hb ni sempena launching new collections.
.
Nak book dulu ke? Boleh whatsapp Naad dulu tau. Klik link kat bio Naad.
.
.
#bajukurung #bajukurungmoden #meletop #muslimah #jubah #bazarpaknil #bajumuslimah #bajukurungmewah #dressmuslimah #muslimah #bazaarkarat #butikmuslimah #fashionmuslimah #meletop #bajudress #gayamuslimah #sayajual #bajukurungcantik #kurungmoden #kurungmodencantik #bajutradisional #sayajualonlinemalaysia #visitmyig #visitmyigshop #personalshoppermalaysia #kedaimuslimah

Assalamualaikum..selamat petang..sedang buat apa tu ?๐Ÿ˜Š
.
MasyaAllah... comel kan nenek ni pakai Guzel Rose... nampak muda kan...? .๐Ÿ˜
.
Agak-agak berapa umur nenek.. ?
ce teka ce teka ..๐Ÿ˜Š
.
.
๐Ÿ“ทnenek ni pakai bawal Guzel rose murah tau RM15 shj... ๐Ÿ’–
.

#tudungbawalmurah #HGlovers #khimarmurah #tudunglabuh #uitm #tudungmurah #tudungguzel #tudungrm15 #ajimaura #terapiinstagram #tudungbawalbidang60
#kedaimuslimah #tudungbawalmurah #bazarpaknil #bazaronline #tudungcorakmurah iium #tudunglabuh60 #labuan #uia #ukhwati #tudunglabuhlover #jubahwanita #bawallover #mencintaimumrphotographer #tudunglabuhmurah #tudungmudahbentuk #daitv3 #tudungcottonmurah

Assalamualaikum. Salam hari isnin. Busy ke tu? ๐Ÿ˜„
.
Awak, afaf ring macam dalam gambar ada #clearancesale tau โ˜บ RM6/sepasang exc postage. Antara color yang tinggal;
.
โœ… Midnight Green
โœ… Burgundy
โœ… Biru G
โœ… Soft Purple
โœ… Bright Orange
โœ… Biru Muda
โœ… Silk White
โœ… Cyber Grape
โœ… Maya
โœ… Merah Hati
.
Meh cecepat whatapps kak jianah +60198423015 pesanan untuk peminat handsock ring ๐Ÿ˜‰
.
.
#handsockafafring #handsockjejari #handsockcantik #handsockselesa #handsockringmuslimah #handsockmuslimah #handsockringborong #boronghandsockring #kedaimuslimahonline #kedaionline #kedaimuslimah #handsocksandakan #handsockumrah #muslimahhandsock #baazaronline #kedaikelengkapanumrah #kedaikelengkapanumrahonline

Syukran Jazilan... ukhti...๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
.
Tunic Jelita ni... kembang di bahagian pinggul... jadi memang selesa...๐Ÿ˜˜
.
.
Jangan Tanya masih ada atau tak ye... sebab dah TUTUP ORDER online... โš˜
sebab permintaan sangatยฒ diuar jangkaan..โคโค .
.
#tudungbawalmurah #HGlovers #khimarmurah #tudunglabuh #uitm #tudungmurah #tudungguzel #tudungrm15 #ajimaura #terapiinstagram #bajumuslimah
#kedaimuslimah #tudungbawalmurah #bazarpaknil #bazaronline #tudungcorakmurah #tunicmurah #tudunglabuh60 #labuan #uia #ukhwati #tudunglabuhlover #jubahwanita #bawallover #mencintaimumrphotographer #tudunglabuhmurah #tudungmudahbentuk #daitv3 #tunicjelita

Most Popular Instagram Hashtags