[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kedaikosmetikonline

MOST RECENT

RM45 FREE POSTAGEEE!!!
(SS +RM4)

DMS 360° HOLOGRAM !
Original dan Hologram bolehh scan uolls.. Cerah, licin, gebu dan berseri seawal 14 hari.
Dms 360° mendapat kelulusan KKM, GMP dan BPFK, produk HALAL, tiada kesan sampingan dan anda dapat melihat kesan yang positif seawal 7 hari, insyaAllah.

Dms 360° terbukti mampu merawat :
✔ Meratakan tona kulit wajah.
✔ Mengurangkan kedutan atau garisan halus.
✔ Jeragat atau pigmentasi.
✔ Jerawat dan parut jerawat.
✔ Blackhead.
✔ whitehead.
✔ Tompok hitam.
✔ Liang pori terbuka.
✔ Mencerahkan kulit.
✔ Sesuai untuk kulit sensitif, kering dan berminyak.
✔ Memberi kelembapan kulit.
✔ Mengawal minyak berlebihan.
✔ Memperbaiki sel kulit yang rosak.
✔ Melambatkan proses penuaan.
✔ Menegangkan kulit wajah.

WHATSAPP:+60166924560

#dmsglowingspeed #dms360original #dms360 #dms360originalmurah #dmsmurah #dms360stemcellserummurah #dms360murah #dms360dermaxsuperskin #serumdms #seraimas #sayajualonline #kedaikosmetikonline #onlineshopbarangkecantikanmurah

🍄EPHYRA Skincare Series
.
RM120(SM)/RM125(SS)
FREE POSTAGE
.
Dapatkan Penjagaan Kulit Anda Dalam Satu .
❤EPHYRA Skin Bar
.
Diformulasikan dari 100% bahan semula jadi tanpa bahan kimia terlarang yang memudaratkan. Ia selamat dan amat sesuai untuk semua jenis kulit, lelaki dan wanita pada semua peringkat umur.

Melembapkan kulit wajah
.
Kulit muka lebih cerah, lembut dan tegang
.
Menanggalkan kotoran,minyak & sel kulit matiMerawat kulit berjerawat
.
Menghilangkan parut jerawat dan jeragat
.
Menghilangkan ‘blackheads’ di muka
.
Boleh menghilangkan bau badan
.
Sesuai digunakan untuk keseluruhan badan
.
❤EPHYRA Skin Nano
.
Kelebihan Ephyra Skin Nano .
Menghilangkan jerawat / parut jerawat / jeragat.
Menganjalkan & menegangkan kulit wajah yang kendur.
Menghilangkan bintik-bintik hitam.
.
Mencerahkan kulit kusam.
.
Merperbaiki tona kulit tidak sekata.
.
Mengekalkan kelembapan wajah.
.
Menghilangkan lebam bawah mata.
Merawat kulit terbakar (sunburn).
.
Memberikan efek kilauan pada kulit wajah. .
❤EPHYRA Skin Snow
.
Kelebihan Ephyra Skin Snow
.
Menjadikan kulit lembut, segar dan bermaya.
.
Mencerahkan kulit dan menjadikan tona kulit sekata.
.
Melindungi kulit dari radikal bebas.
.
Mencegah kulit dari tanda penuaan.
.
Melembapkan dan mengekalkan kelembapan kulit serta mencegah kulit kering.
Menghindarkan kulit dari pigmentasi dan jeragat.
.
WHATSAPP:+60166924560
.
#ephyrananoserum #ephyraskinnano #ephyra #ephyrapremium #ephyramurah #ephyraskincareseries #ephyrasoap #ephyrainteemororiginal #ephyramurah #ephyramurah #ephyraskinbar #epyhrapremium #ephyrapremiummurah #ephyracollagen #ephyracollagenmurah #ephyra2u #ephyraskinbar #ephyraskincare #sayajualonline #kedaikosmetikonline

🍄GLUTA PANACEA
.
RM65(SM)/RM69(SS)
FREE POSTAGE
.
Membantu mengurangkan dan menegangkan eyebag supaya kelihatan segar.

Meningkatkan daya tahan tubuh dan stamina sehingga wajah kelihatan baby face!

Membantu menghaluskan kulit. Say goodbye to jerawat

Membantu memudarkan bekas2 hitam, jerawat, luka, flek

Membantu merawat jerawat  sehingga wajah BEBAS JERAWAT, pink kemerahan.

Mengawal minyak diwajah sehingga mencegah pembentukan black/white head dan jerawat

Membantu mengecilkan pori-pori besar di seluruh wajah.

Membantu mengatasi jerawat di bahagian punggung dan juga dada

Membantu memutihkan pelipat, celah peha dan area miss vDARI GRAPE SEED

Membantu membuat KULIT WAJAH, bibir dan puting (nipples) PINK akibat zat natual dari delima.

Mengandung COLLAGEN yg baik untuk mata, daya penglihatan, rambut, kuku dan juga pembentukan sel kulit yg lebih sehat.

Mengandung ALA yg memboost (mempercepat) daya resap gluta (2in1)

Kandungan L-glutathione 15,000mg (cukup besar)

Membantu meratakan warna kulit wajah.

Membantu membuat darah mengalir lebih stabil dan normal sehingga wajah dan kulit tidak terlihat pucat.

Membantu proses penyembuhan kulit yang terkena sun burn atau rosak akibat sinar matahari.
.
WHATSAPP:+60166924560
.
#glutapanacea #glutapanaceamurah #glutapanaceaberkesan #kedaikosmetikonline #sayajualonline #sayajualmurah #onlineshop

OLICANDY FATTAH AMIN READY STOCK‼️
. .
👉 OLICANDY FATTAH AMIN

Olicandy Power Booster
kelebihan Olicandy X
❤tablet double layer (oren & vanilla)
❤kesan lebih pantasss
❤kesan pencerahan 5 kali ganda
❤memiliki kotak gambar fattah amin😍

CARA PENGAMBILAN OLICANDY
. ✔ Hanya kemam atau kunyah
✔ Ambil 1 atau 2 tablet untuk kesan yang maksima
✔ Boleh diambil bila-bila masa sebelum/selepas makan
✔ Digalakkan minum air putih 2 liter sehari untuk membantu proses pencerahan
✔ Kesan boleh dilihat seawal 1 minggu bergantung kepada hormon seseorang

boleh diambil oleh lelaki kerana bahan-bahan olicandy tidak melibatkan hormon wanita. Juga boleh di ambil dari umur 13 tahun dan ke atas.
Wanita mengandung tidak digalakkan mengambil olicandy
.
#WHATSAPP:+60166924560
.
#olicandy #olicandymurah #olicandypremium #olicandyoriginal #olicandyfattahamin #fattahamin #lofatah #olicandy #sayajualonline #onlineshopbarangkecantikanmurah #kedaikosmetikonline #surihatimrpilot #bazarmurah

🌸HANNIS GREEN COFFEE🌸 .

RM 20 ✔ .

JOM KURUS DENGAN HANNIS GREEN COFFEE.
Tak perlu bersenam ❗
Tak perlu diet diet ❗

Dengan HANNIS GREEN COFFEE uolss boleh slim hanya dalam masa 7 hari sahaja !!! Kelebihan HANNIS Green Coffee :
✅ Membantu menurunkan berat badan
✅ Perut kempis seawal 3-7 hari
✅ Badan segar dan ringan
✅ Membantu mengawal kolestrol
✅ Membantu mengawal darah tinggi
✅ Membersih dan membuang segala najis yang tersumbat
✅ Detox
✅ Membantu mengawal kencing manis .

WHATSAPP
019-9033502 📲 .

#hannisgreencoffee #hannisgreencoffeemurah #hannisgreencoffeeoriginal #hannisgreencoffeemurahmalaysia #hannisgreencoffee #kopihijaumurah #kopihijaualanamurah #kurus #kedaikosmetikonline #sayajualonline #sayajualmurah #onlineshopbarangkecantikanmurah #onlineshopbarangkesihatanmurah

OLICANDY FATTAH AMIN READY STOCK‼️
. .
👉 OLICANDY FATTAH AMIN

Olicandy Power Booster
kelebihan Olicandy X
❤tablet double layer (oren & vanilla)
❤kesan lebih pantasss
❤kesan pencerahan 5 kali ganda
❤memiliki kotak gambar fattah amin😍

CARA PENGAMBILAN OLICANDY
. ✔ Hanya kemam atau kunyah
✔ Ambil 1 atau 2 tablet untuk kesan yang maksima
✔ Boleh diambil bila-bila masa sebelum/selepas makan
✔ Digalakkan minum air putih 2 liter sehari untuk membantu proses pencerahan
✔ Kesan boleh dilihat seawal 1 minggu bergantung kepada hormon seseorang

boleh diambil oleh lelaki kerana bahan-bahan olicandy tidak melibatkan hormon wanita. Juga boleh di ambil dari umur 13 tahun dan ke atas.
Wanita mengandung tidak digalakkan mengambil olicandy
.
#WHATSAPP:+60166924560
.
#olicandy #olicandymurah #olicandypremium #olicandyoriginal #olicandyfattahamin #fattahamin #lofatah #olicandy #sayajualonline #onlineshopbarangkecantikanmurah #kedaikosmetikonline #surihatimrpilot #bazarmurah

Selamat pagi ladies
.
Ada yang dah tertanya2 apa produk terbaru Amoura? Bila Amoura nak keluarkan produk baru? Kenapa Amoura belum announce apa2 berkenaan produk baru?
.
Mari lah sini sis nak share good news dengan awak ni
.
InshaAllah tak lama lagi Amoura akan announce produk baru, Hybrid Lipstick
.
Apa tu? Kenapa ia dipanggil Hybrid ?
.
Haa sebabnya ianya adalah kombinasi Wudhu Friendly + Waterproof 😁
.
Best tak best? Bila kita dapat lipstik senang tanggal tapi sangat long lasting?
.
Siapa suka cer double tap ❤️
.
#AmouraKoleksiKlasik #amouralovers #amouracosmetics #amourabyein #amouralipstick #amouraombretto #amouraeyekit #contour #highlight #amouracosmeticssarawak #amourasarawak #amouramiri #miri #amouraagent #sayapakaisayajual #sayajualonline #kedaikosmetikonline #kedaionlinemiri #trustedseller #Myymakeupstash

SYMA PREMIUM GREEN COFFEE
PUTIH,SLIM,MONTOK,MERECIK

TERBARU!!! .
HARGA:
RM30SM/RM35SS
FREE POSTAGE
.
Ini bukan kopi biasa❗

Ini adalah Super Premium Green Coffee yang pertama untuk memutih dan mengurus badan.
Kopi hijau pra campuran berkualiti premium.

Ini bukan kopi biasa!! ini adalah #greencoffee yang pertama untuk memutih,menguruskan badan,memontokkan badan dan sentiasa awet muda.

FUNGSI & KEBAIKAN SYMA GREEN COFFEE:
💚Meningkatkan kesihatan dan kesegaran tubuh.
💚Membakar lemak tanpa senaman.
💚Meningkatkan metabolisma untuk membakar lemak dengan cepat.
💚Mengurangkan nafsu makan.
💚Menurunkan tekanan darah tinggi.
💚Meningkatkan kosentarasi otak.
💚Menurunkan kadar gula dalam darah.
💚Detoksifikasi organ hati(detox liver)
💚Memutihkan kulit.
💚Melegakan sistem penghadaman.
💚Membaikki tekstur kulit menjadi lebih sekata.
💚Memulihkan kulit berparut dan berjerawat.
💚Menguatkan sistem ketahanan badan. ❣KELEBIHAN KANDUNGAN DALAM SYMA PREMIUM GREEN COFFEE
🌿Mencair dan menyingkirkan lemak dari pinggang
🌿Membakar lebihan lemak di kawasan pinggul dengan berkesan
🌿Dihasilkan dari sumber bahan semula jadi yang mampu membakar lemak secara efektif di kawasan paha
🌿Astaxanthin dan Kolagen membantu mencerah dan menghaluskan kulit,mengurangkan kedutan pada wajah,mengurangkan jerawat dan jeragat
🌿Kandungan serbuk mutiara merangsang pertumbuhan semula kolagen dalam badan

LELAKI DAN PEREMPUAN semua boleh SLIM dan PUTIH satu badan 10X GANDA dengan SYMA PREMIUM GREEN COFFEE
.
WHATSAPP:+60166924560
.
#symacoffeemurah #symawhitecoffee #symacoffeehijau #greencoffee #symawhitecoffeemurah #symagreencoffee #symagreencoffeemurah #symabeautyskincare #symabeauty #symabeautyskincaremurah #kopihijausyma #kopihijaumurah #kopikurus #kopiputih #onlineshopbarangkecantikanmurah #kedaikosmetikonline

RM45 FREE POSTAGEEE!!!
(SS +RM4)

DMS 360° HOLOGRAM !
Original dan Hologram bolehh scan uolls.. Cerah, licin, gebu dan berseri seawal 14 hari.
Dms 360° mendapat kelulusan KKM, GMP dan BPFK, produk HALAL, tiada kesan sampingan dan anda dapat melihat kesan yang positif seawal 7 hari, insyaAllah.

Dms 360° terbukti mampu merawat :
✔ Meratakan tona kulit wajah.
✔ Mengurangkan kedutan atau garisan halus.
✔ Jeragat atau pigmentasi.
✔ Jerawat dan parut jerawat.
✔ Blackhead.
✔ whitehead.
✔ Tompok hitam.
✔ Liang pori terbuka.
✔ Mencerahkan kulit.
✔ Sesuai untuk kulit sensitif, kering dan berminyak.
✔ Memberi kelembapan kulit.
✔ Mengawal minyak berlebihan.
✔ Memperbaiki sel kulit yang rosak.
✔ Melambatkan proses penuaan.
✔ Menegangkan kulit wajah.

WHATSAPP:+60166924560

#dmsglowingspeed #dms360original #dms360 #dms360originalmurah #dmsmurah #dms360stemcellserummurah #dms360murah #dms360dermaxsuperskin #serumdms #seraimas #sayajualonline #kedaikosmetikonline #onlineshopbarangkecantikanmurah

🍄GLUTA PANACEA
.
RM65(SM)/RM69(SS)
FREE POSTAGE
.
Membantu mengurangkan dan menegangkan eyebag supaya kelihatan segar.

Meningkatkan daya tahan tubuh dan stamina sehingga wajah kelihatan baby face!

Membantu menghaluskan kulit. Say goodbye to jerawat

Membantu memudarkan bekas2 hitam, jerawat, luka, flek

Membantu merawat jerawat  sehingga wajah BEBAS JERAWAT, pink kemerahan.

Mengawal minyak diwajah sehingga mencegah pembentukan black/white head dan jerawat

Membantu mengecilkan pori-pori besar di seluruh wajah.

Membantu mengatasi jerawat di bahagian punggung dan juga dada

Membantu memutihkan pelipat, celah peha dan area miss vDARI GRAPE SEED

Membantu membuat KULIT WAJAH, bibir dan puting (nipples) PINK akibat zat natual dari delima.

Mengandung COLLAGEN yg baik untuk mata, daya penglihatan, rambut, kuku dan juga pembentukan sel kulit yg lebih sehat.

Mengandung ALA yg memboost (mempercepat) daya resap gluta (2in1)

Kandungan L-glutathione 15,000mg (cukup besar)

Membantu meratakan warna kulit wajah.

Membantu membuat darah mengalir lebih stabil dan normal sehingga wajah dan kulit tidak terlihat pucat.

Membantu proses penyembuhan kulit yang terkena sun burn atau rosak akibat sinar matahari.
.
WHATSAPP:+60166924560
.
#glutapanacea #glutapanaceamurah #glutapanaceaberkesan #kedaikosmetikonline #sayajualonline #sayajualmurah #onlineshop

. ☝🏻 PRODUK 100% ORIGINAL
.
❤ EPHYRA Skin Bar
.
Diformulasikan dari 100% bahan semula jadi tanpa bahan kimia terlarang yang memudaratkan. Ia selamat dan amat sesuai untuk semua jenis kulit, lelaki dan wanita pada semua peringkat umur.
.
🌻 Melembapkan kulit wajah.
🌻 Kulit muka lebih cerah, lembut dan tegang.
🌻 Menanggalkan kotoran,minyak & sel kulit mati.
🌻 Merawat kulit berjerawat.
🌻 Menghilangkan parut jerawat dan jeragat.
🌻 Menghilangkan ‘blackheads’ di muka.
🌻 Boleh menghilangkan bau badan.
🌻 Sesuai digunakan untuk keseluruhan badan.
.
❤ EPHYRA Skin Nano
.
🌻 Menghilangkan jerawat / parut jerawat / jeragat.
🌻 Menganjalkan & menegangkan kulit wajah yang kendur.
🌻 Menghilangkan bintik-bintik hitam.
🌻 Mencerahkan kulit kusam.
🌻 Merperbaiki tona kulit tidak sekata.
🌻 Mengekalkan kelembapan wajah.
🌻 Menghilangkan lebam bawah mata.
🌻 Merawat kulit terbakar (sunburn).
🌻 Memberikan effect kilauan pada kulit wajah.
.
❤ EPHYRA Skin Snow
.
🌻 Menjadikan kulit lembut, segar dan bermaya.
🌻 Mencerahkan kulit dan menjadikan tona kulit sekata.
🌻 Melindungi kulit dari radikal bebas.
🌻 Mencegah kulit dari tanda penuaan.
🌻 Melembapkan dan mengekalkan kelembapan kulit serta mencegah kulit kering.
🌻 Menghindarkan kulit dari pigmentasi dan jeragat.
.
.
😊 WHATSAPP: +0178838365
😊 HARGA TERMASUK POS
.
.
#ephyrananoserum #ephyraskinnano #ephyra #ephyrapremium #ephyramurah #ephyraskincareseries #ephyra2u #ephyraskinbar #ephyraskincare #sayajualonline #kedaikosmetikonline

Sempena musim perayaan ni, kita kasi promosi Buy Any 3 Items & Get FREE Postage to 1Malaysia. Yeayyyyy who's excited?
.
.
Jimat tuuuu RM 8 SS/RM 12 SM tau
.
.
#amouracosmetics #amourabyein #amouralipstick #amouraombretto #amouraeyekit #contour #highlight #amouracosmeticssarawak #amourasarawak
#amouramiri #miri #amouraagent #sayapakaisayajual #sayajualonline #kedaikosmetikonline #kedaionlinemiri #trustedseller #Myymakeupstash

Sempena musim perayaan ni, kita kasi promosi Buy Any 3 Items & Get FREE Postage to 1Malaysia. Yeayyyyy who's excited?
.
.
Jimat tuuuu RM 8 SS/RM 12 SM tau
.
.
#amouracosmetics #amourabyein #amouralipstick #amouraombretto #amouraeyekit #contour #highlight #amouracosmeticssarawak #amourasarawak
#amouramiri #miri #amouraagent #sayapakaisayajual #sayajualonline #kedaikosmetikonline #kedaionlinemiri #trustedseller #Myymakeupstash

Sempena musim perayaan ni, kita kasi promosi Buy Any 3 Items & Get FREE Postage to 1Malaysia. Yeayyyyy who's excited?
.
.
Jimat tuuuu RM 8 SS/RM 12 SM tau
.
.
#amouracosmetics #amourabyein #amouralipstick #amouraombretto #amouraeyekit #contour #highlight #amouracosmeticssarawak #amourasarawak
#amouramiri #miri #amouraagent #sayapakaisayajual #sayajualonline #kedaikosmetikonline #kedaionlinemiri #trustedseller #Myymakeupstash

Aura beauty spray ni best sangat tau dak.. Spray spray ja kecut habis JERAWAT ajaib sungguh aura spray ni.. Sehari pun boleh nampak tindak balas dia.. Bukan cream tau tapi hanya air garam yang di proses
Sahaja.. .
0174035952 wassap kalu berminat ya hanya rm20 sahaja

Promosi Free Postage utk mana2 pembelian produk Amoura Cosmetics akan tamat tepat jam 11.59malam ni
.
.
Segala pembayaran yg dibuat sebelum jam 11.59 malam ni akan mendapat Pos Percuma 1 Malaysia
.
.
Siapa berminat nk jimat pos RM 8 SS/RM 12 SM boleh WS sis okay +60148793674 atau klik link WS d bio 😁
.
.
#amouracosmetics #amourabyein #amouralipstick #amouraombretto #amouraeyekit #contour #highlight #amouracosmeticssarawak #amourasarawak #amouramiri #miri #amouraagent #sayapakaisayajual #sayajualonline #kedaikosmetikonline #kedaionlinemiri #trustedseller #Myymakeupstash

Promosi Free Postage utk mana2 pembelian produk Amoura Cosmetics akan tamat tepat jam 11.59malam ni
.
.
Segala pembayaran yg dibuat sebelum jam 11.59 malam ni akan mendapat Pos Percuma 1 Malaysia
.
.
Siapa berminat nk jimat pos RM 8 SS/RM 12 SM boleh WS sis okay +60148793674 atau klik link WS d bio 😁
.
.
#amouracosmetics #amourabyein #amouralipstick #amouraombretto #amouraeyekit #contour #highlight #amouracosmeticssarawak #amourasarawak #amouramiri #miri #amouraagent #sayapakaisayajual #sayajualonline #kedaikosmetikonline #kedaionlinemiri #trustedseller #Myymakeupstash

Promosi Free Postage utk mana2 pembelian produk Amoura Cosmetics akan tamat tepat jam 11.59malam ni
.
.
Segala pembayaran yg dibuat sebelum jam 11.59 malam ni akan mendapat Pos Percuma 1 Malaysia
.
.
Siapa berminat nk jimat pos RM 8 SS/RM 12 SM boleh WS sis okay +60148793674 atau klik link WS d bio 😁
.
.
#amouracosmetics #amourabyein #amouralipstick #amouraombretto #amouraeyekit #contour #highlight #amouracosmeticssarawak #amourasarawak #amouramiri #miri #amouraagent #sayapakaisayajual #sayajualonline #kedaikosmetikonline #kedaionlinemiri #trustedseller #Myymakeupstash

OLICANDY FATTAH AMIN READY STOCK‼️
. .
👉 OLICANDY FATTAH AMIN

Olicandy Power Booster
kelebihan Olicandy X
❤tablet double layer (oren & vanilla)
❤kesan lebih pantasss
❤kesan pencerahan 5 kali ganda
❤memiliki kotak gambar fattah amin😍

CARA PENGAMBILAN OLICANDY
. ✔ Hanya kemam atau kunyah
✔ Ambil 1 atau 2 tablet untuk kesan yang maksima
✔ Boleh diambil bila-bila masa sebelum/selepas makan
✔ Digalakkan minum air putih 2 liter sehari untuk membantu proses pencerahan
✔ Kesan boleh dilihat seawal 1 minggu bergantung kepada hormon seseorang

boleh diambil oleh lelaki kerana bahan-bahan olicandy tidak melibatkan hormon wanita. Juga boleh di ambil dari umur 13 tahun dan ke atas.
Wanita mengandung tidak digalakkan mengambil olicandy
.
#WHATSAPP:+60166924560
.
#olicandy #olicandymurah #olicandypremium #olicandyoriginal #olicandyfattahamin #fattahamin #lofatah #olicandy #sayajualonline #onlineshopbarangkecantikanmurah #kedaikosmetikonline #surihatimrpilot #bazarmurah

Most Popular Instagram Hashtags