#kedaikosmetik

MAIS RECENTES

ALHA RADIAN SPRAY, MATTE SPRAY & GLOW GLITTER SPRAY 50ml botol kecik dah restock guyssss.

Walk in butik :
FAIR US BOUTIQUE
14, Jalan Seroja 1/1,
Bandar Amanjaya Sungai Lalang,
08000 Sungai Petani.
(Berdekatan Petronas Sg.Lalang) .

Buka 10pg - 7ptg
🚫 Tutup setiap hari JUMAAT .

Kami ada buat pos juga. Nak order boleh whatsapp +60132488480 atau tekan link di bio 💓 .

#vendorsungaipetani #butikvendor #vendor #odbomalaysia #odbomurah #odbomalaysia #barangmakeupmurah #sayajual #tudung #honeybeevenomoriginal #honeybeevenom #arganiaoil #kissbeauty #sunblockkissbeauty #kissbeautymurah #kissbeautymalaysia
#uitmmerbok #foundationbooster #alhafoundationbooster #kedaikosmetik #kosmetiksungaipetani #alhaalfafoundation #alhafoundationpropolis #aafoundationpropolis #alhafoundationsungaipetani #alhacosmeticssungaipetani #muasungaipetani #alhaalfacosmetics

ALHA LOOSE POWDER Transucent Glow restock! 💓 .

Walk in butik :
FAIR US BOUTIQUE
14, Jalan Seroja 1/1,
Bandar Amanjaya Sungai Lalang,
08000 Sungai Petani.
(Berdekatan Petronas Sg.Lalang) .

Buka 10pg - 7ptg
🚫 Tutup setiap hari JUMAAT .

Kami ada buat pos juga. Nak order boleh whatsapp +60132488480 atau tekan link di bio 💓 .

#vendorsungaipetani #butikvendor #vendor #odbomalaysia #odbomurah #odbomalaysia #barangmakeupmurah #sayajual #tudung #honeybeevenomoriginal #honeybeevenom #arganiaoil #kissbeauty #sunblockkissbeauty #kissbeautymurah #kissbeautymalaysia
#uitmmerbok #foundationbooster #alhafoundationbooster #kedaikosmetik #kosmetiksungaipetani #alhaalfafoundation #alhafoundationpropolis #aafoundationpropolis #alhafoundationsungaipetani #alhacosmeticssungaipetani #muasungaipetani #alhaalfacosmetics

SERAI MAS - Astanita Collagen Skinz
Makanan tambahan berkolagen untuk kecantikan & kesihatan wanita

Kelebihan :
✅ Membantu melambatkan penuaan pramatang dan merangsang penghasilan sel baru.
✅ Membantu mengekalkan kenormalan fungsi mata, menghalang rabun malam dan mata letih.
✅ Membantu membuatkan kulit anda lebih lembut dan sihat.
✅ Membantu mengimbangi hormon, mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit.
✅ Anti kedut, membersihkan permukaan gigi serta kuat melawan radang sendi.
✅ Membantu mencerahkan, melembabkan struktur kulit.Baik untuk semua masalah kulit.
——————————————————
RM 38 tidak termasuk postage (NP: RM 48.90)
📍Avenue Commercial Springhill, PD
📦 Postage SM
🚘 COD: Seremban, Port Dickson, Ampang
📞 +60167671061 ——————————————👍 #seraimas #kedaikosmetik #kedaikosmetikmurah #jualkosmetik #sayajual #bandarspringhill #portdickson #seremban #ampang #kedaijamumurah #astanita #astanitacollagenskinz #collagen #womenbeauty #clearancesale

KRIM PELURUS RAMBUT BERINA❕
.
💇 Untuk luruskan rambut.
💇 Takperlu buang duit pergi saloon dahh..💇 Boleh luruskan rambut kat rumah je 💇 Krim ini boleh luruskan rambut kerinting, setiap kotak krim berina mempunyai 2 jenis krim :
🌺Strength Hair Straightener Cream - (60ml)
🌺 Fixer Neutralizer Cream - (60ml)

Rm20 Excluded pos

#krimpelurusrambut #berina #kedaikosmetik #produkviraltrending #onlineshop #onlineshoppingmalaysia #beelchicbeautique #trustedselleronline😍👍 #jommasuktv #kitapunyacerita

KEDAI KOSMETIK
DISKON KEMEDEKAAN...!!!! 🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩
17-08-45 ==73tahun == 17-08-18 *Setiap Belanja 100rb Diskon 4.5%
*Setiap Belanja 150rb Diskon 8%
*Refill parpum paris Diskon All aroma 17%
*Diskon berlaku mulai tgl 17 agustus 2018 s/d 18 agustus 2018

Ayo lengkapi produk kosmetik dan Harian anda. Mumpung lagi Promo Kemerdekan...
Indonesia Bisa 🇮🇩🇮🇩🇮🇩 #kedaikosmetikbawan #kedaikosmetik #kosmetik #parfumparis #parfumrefill #parfumisiulang #kedaiparfum #pasarbawan #smansaapna #anakhitsbawan #bawan #ampeknagari #agam

Timewise® Miracle Set® ialah koleksi premium produk penentang usia yang bertindak secara cantik. Set ini menggunakan sains penjagaan kulit terkini untuk menghasilkan kulit yang tampak lebih muda. Setiap produk TimeWise® dirumus khas untuk melawan sejumlah besar tanda penuaan yang berkaitan dengan penuaan kulit. Produk ini direka untuk bertindak bersama-sama bagi membantu memaksimumkan faedah antipenuaan.
.
RAMUAN UTAMA DAN FUNGSI
1) Cleanser :-
Manik pembersih lembut dalam TimeWise® cleansers menanggalkan sel kulit mati melalui pengelupasan. Kompleks berpaten * dalam TimeWise® mengurangkan garis halus dan kedutan dengan memacu proses pembaharuan semula jadi kulit.
.
2) Moisturizer :-
Kompleks berpaten * dalam TimeWise® moisturizers mengurangkan garis halus dan kedutan dengan memacu proses pembaharuan semula jadi kulit. Satu sebatian humektan impian dalam TimeWise® Age-Fighting Moisturizer memastikan kulit sentiasa lembap.
.
3) Day Solution :-
Bahan botani penuh khasiat dalam TimeWise® Day Solution Sunscreen SPF25, membantu mencergaskan sel kulit sementara penghalang matahari UVA dan UVB membantu melindungi kulit daripada ancaman matahari.
.
4) Night Solution :-
Peptida antipenuaan dalam TimeWise® Night Solution merangsang kolagen melicin dan menegangkan kulit.
* Sesuai untuk kulit sensitif
* Diuji secara klinikal untuk iritasi dan alergi kulit
* Bebas wangian
* Bebas minyak
* Diuji oleh ahli dermatologi.
.
Dan ketahanan dia smpai 8 bulan gaissss fuhhhh?
Produk korang tahan berapa lama?
Hehe.... Berminat?
Nak cuba?
Nak tahu lebih lanjut?
.
Whatsapp/dm zatul ye... 😍😍😍
0139632844
Senior beauty consultant
.
#beauty
#nature
#marykaycosmetics
#marykaykl
#marykaykajang
#pavillion
#beautywithbrain
#primer
#primerfoundation
#flawless
#makeup
#skincare
#skincareroutine
#skincarethread
#penjagaankulit
#penjagaanwajah
#cantikflawlesssegera
#kedaikosmetik
#kedaikosmetikonline

AURAWHITE BEAU'LUX
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM149 (Postage💌RM10 SM/RM15 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
KEBAIKAN AURAWHITE BEAU'LUX
💥Kesan seawal 7 hari.
💥Dengan 15x Premium Stemcell.
💥Pencerahan kulit lebih pantas.
💥Kulit lebih anjal dan gebu.
💥Mengaktifkan penghasilan kolagen.
💥Anti Penuaan.
💥Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan.
💥Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, pigmentasi & melasma.
💥Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah.
💥60% kulit lebih lembap.
💥Membantu masalah kulit.
💥Mengatasi masalah keguguran rambut.
💥Mengurangkan parut & tompok hitam.
💥Mengurangkan selulit.
💥Mengurangkan rekahan pada tumit.
💥 Mengurangkan stretchmark.
💥Melembapkan bibir yang kering.
💥Detoxifikasi toksin dalam badan.
💥Atasi masalah sakit sendi.
💥Menguatkan tulang.
💥Menurunkan kadar kolestrol.
💥Memberi tenaga & meningkatkan stamina.
💥Meningkat pengeluaran susu ibu.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ CARA PENGGUNAAN
➡️Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.
➡️Bancuh menggunakan air mineral / plain water biasa. Jangan bancuh menggunakan air panas.
📌Waktu yang sesuai untuk pengambilan AURAWHITE adalah semasa perut kosong, di nasihatkan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas dinner).
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#aurawhitestemcellbaru#aurawhitemurah#shahalam#stemcellaurawhiteoriginal#kedaikosmetik#ellsyabeauty #aurawhite#aurawhitebeaulux#stemcell#aurawhitebeauluxborongmurah#aurawhiteborong#aurawhiteoriginal#kedaikosmetikshahalam#kosmetikborongmurah#shahalam#uitmshahalam#nakputihcantik#makanaurawhitestemcell#ellsyabeauty

Selamat tinggal jerawat dan parut jerawat. Eh kulit kusam pun i nak say gudbye jugak. Hai kulit cantik terima kasih sudi datang kepada saya. Wahhh dengan WDTA kulit kembali sihat dan awet muda. .
.
.
Rm75. Freepos. Freegift
www.wasap.my/60196346889
COD Rantau Panjang kelantan
.
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza #WdLover #wddihati #calitcalitcantik #dealerwdrantaupanjang
#WomenDesire

Foundation Primer. .
.
Foundation Primer ni ibarat kanvas. Untuk dapatkn make up yg cantik,asasnya mestilah cantik juga. Bila kita apply Primer Foundation, ia akan menjimatkan liquid foundation yg akan digunakan. Plus ada SPF 15 untuk perlindungan dari cahaya matahari. .
Foundation Primer juga dapat mengurangkan ketetaraan pori. Sebab ada org mengadu dengan zatul kenapa dia pakai foundation dah tebal tapi tetap nampak lubang-lubang pori tu. Bila zatul bg try Foundation Primer ni terus ghaib pori-pori tu. hehe
.
So sangat sesuai bagi mereka yang ada masalah pori terbuka, mmg zatul suggest korang try... .
Berminat? Boleh dm/whatsapp zatul ya
0139632844
..
#primer
#primerfoundation
#flawless
#makeup
#skincare
#skincareroutine
#skincarethread
#penjagaankulit
#penjagaanwajah
#cantikflawlesssegera
#kedaikosmetik
#kedaikosmetikonline

Tak sangka, lepas guna krim ni jeragat makin pudar, muka makin berseri.

1 unit WDTA Rm75
Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Rantau Panjang Kelantan
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza #WdLover #wddihati #calitcalitcantik #dealerwdrantaupanjang
#WomenDesire

The Warrior by juria's eyeshadow
RM18

Berminat ?
untuk makluman lanjut sila whatsapp admin, laju-laju klik link ini 👇
. .
For instagram:
terus click link whatsapp di bio👆
.

Waktu Postage :
Rabu & Ahad
.
. .

#kosmetikjohor #makeupmalaysia #makeupmurah
#beautyshopmalaysia #pemborongbatupahat #pemborongtermurahbatupahat
#kosmetiktermurah #borongmurah #borongprodukkecantikan #pemborongmalaysia #kedaikosmetik #kedaikosmetiktermurah #igshop #seller

eyelash curler besi
RM5/pcs
Berminat ?
untuk makluman lanjut sila whatsapp admin, laju-laju klik link ini 👇
. .
For instagram:
terus click link whatsapp di bio👆
.

Waktu Postage :
Rabu & Ahad
.
. .

#kosmetikjohor #makeupmalaysia #makeupmurah
#beautyshopmalaysia #pemborongbatupahat #pemborongtermurahbatupahat
#kosmetiktermurah #borongmurah #borongprodukkecantikan #pemborongmalaysia #kedaikosmetik #kedaikosmetiktermurah

YANKO SET FULL SIZE ready stock! Set Hydra untuk kulit bermasalah/jerawat.. Nak try dlu pun boleh kita ada set trial jugak 💓 .

Walk in :
FAIR US BOUTIQUE
14, Jalan Seroja 1/1,
Bandar Amanjaya Sungai Lalang,
08000 Sungai Petani.
(Berdekatan Petronas Sg.Lalang) .

Buka 10pg - 7ptg
🚫 Tutup setiap hari JUMAAT .

Kami ada buat pos juga. Nak order boleh whatsapp +60132488480 atau tekan link di bio 💓 .

#vendorsungaipetani #butikvendor #vendor #odbomalaysia #odbomurah #odbomalaysia #barangmakeupmurah #sayajual #tudung #honeybeevenomoriginal #honeybeevenom #arganiaoil #kissbeauty #sunblockkissbeauty #kissbeautymurah #kissbeautymalaysia
#uitmmerbok #magneticpallete #eyeshadow #eyeshadowpan #sobellaeyeshadowkedah #eyeshadowpalletemurah #berinacreammurah #kedaikosmetik #kosmetiksungaipetani #yanko #yankosungaipetani #originalyanko

YANKO SET FULL SIZE ready stock! Set platinum untuk kulit matang/jeragat.. Nak try dlu pun boleh kita ada set trial jugak 💓 .

Walk in :
FAIR US BOUTIQUE
14, Jalan Seroja 1/1,
Bandar Amanjaya Sungai Lalang,
08000 Sungai Petani.
(Berdekatan Petronas Sg.Lalang) .

Buka 10pg - 7ptg
🚫 Tutup setiap hari JUMAAT .

Kami ada buat pos juga. Nak order boleh whatsapp +60132488480 atau tekan link di bio 💓 .

#vendorsungaipetani #butikvendor #vendor #odbomalaysia #odbomurah #odbomalaysia #barangmakeupmurah #sayajual #tudung #honeybeevenomoriginal #honeybeevenom #arganiaoil #kissbeauty #sunblockkissbeauty #kissbeautymurah #kissbeautymalaysia
#uitmmerbok #magneticpallete #eyeshadow #eyeshadowpan #sobellaeyeshadowkedah #eyeshadowpalletemurah #berinacreammurah #kedaikosmetik #kosmetiksungaipetani #yanko #yankosungaipetani #originalyanko

YANKO SET FULL SIZE ready stock! Set basic untuk kulit normal.. Nak try dlu pun boleh kita ada set trial jugak 💓 .

Walk in :
FAIR US BOUTIQUE
14, Jalan Seroja 1/1,
Bandar Amanjaya Sungai Lalang,
08000 Sungai Petani.
(Berdekatan Petronas Sg.Lalang) .

Buka 10pg - 7ptg
🚫 Tutup setiap hari JUMAAT .

Kami ada buat pos juga. Nak order boleh whatsapp +60132488480 atau tekan link di bio 💓 .

#vendorsungaipetani #butikvendor #vendor #odbomalaysia #odbomurah #odbomalaysia #barangmakeupmurah #sayajual #tudung #honeybeevenomoriginal #honeybeevenom #arganiaoil #kissbeauty #sunblockkissbeauty #kissbeautymurah #kissbeautymalaysia
#uitmmerbok #magneticpallete #eyeshadow #eyeshadowpan #sobellaeyeshadowkedah #eyeshadowpalletemurah #berinacreammurah #kedaikosmetik #kosmetiksungaipetani #yanko #yankosungaipetani #originalyanko

Nak bulu mata lentik dan lebat mcm pakai bulu mata palsu blh try mascara viral skrg ni Syok Mascara atau Mascara sikat
.
Apa kelebihan Syok Mascara ni?? .
1) BERUS special yg berbentuk SIKAT yg memudahkan pemakaian mascara
2) Teknologi terkini 'TUBING MASCARA' yg digunakan dlm Syok Mascara dpt menggelakkan hitam bawah mata dan mudah utk dicuci hanya guna air!
3) Gel yg bewarna hitam pekat membantu melebatkan bulu mata
4) Fiber Halus yg menggelakkan mascara menjadi berketul atau bergumpal
5) Mesra Wuduk kerana mudah utk dicuci TANPA perlu menggunakan makeup remover atau tisu basah, hanya guna air biasa
.
RM 48 exc postage
.
Whatapps Syaza 👉 0162211961
.
#syokcosmetics
#mascarasyok
#syokmascara
#mascarasikat
#mesrawudhuk
#fibremascara
#melebatkanbulumata
#trustedseller
#posharihari
#readystock
#agentsyokcosmetics
#makeupviral
#makeupbybellaz
#bellaz
#fattahamin
#fattahfazura
#malaysiawedding
#viralmascara
#malaysiacosmetics
#malaysiaproducts
#mascarabarbiedoll
#pengantin
#honeybeevenom
#nafura
#kedaikosmetik

MATTE BLUSHER RESTOCK! RM10 .

Walk in :
FAIR US BOUTIQUE
14, Jalan Seroja 1/1,
Bandar Amanjaya Sungai Lalang,
08000 Sungai Petani.
(Berdekatan Petronas Sg.Lalang) .

Buka 10pg - 7ptg
🚫 Tutup setiap hari JUMAAT .

Kami ada buat pos juga. Nak order boleh whatsapp +60132488480 atau tekan link di bio 💓 .

#vendorsungaipetani #butikvendor #vendor #odbomalaysia #odbomurah #odbomalaysia #barangmakeupmurah #sayajual #tudung #honeybeevenomoriginal #honeybeevenom #arganiaoil #kissbeauty #sunblockkissbeauty #kissbeautymurah #kissbeautymalaysia
#uitmmerbok #magneticpallete #eyeshadow #eyeshadowpan #sobellaeyeshadowkedah #eyeshadowpalletemurah #berinacreammurah #kedaikosmetik #kosmetiksungaipetani #missrose

liptint mentol
RM5.00/pcs
RM2.50/min 3pcs
RM2.20/min 5pcs
RM2.00/min 1box(12pcs)

Berminat ? untuk makluman lanjut sila whatsapp admin, laju-laju klik link ini 👇
.
Admin : www.wasap.my/60137890276
.
WHATSAPP ME FOR MORE INFORMATION:

click link👇
📲 www.wasap.my/60137890276 .
whatsapp:0137890276
.
For instagram:
terus click link whatsapp di bio
.

Lokasi kami? 👇
.
IM EMPIRE
NO57 JALAN BANDAR BARU AYER HITAM, PUSAT BANDAR BARU AYER HITAM
86100 AYER HITAM, BATU PAHAT JOHOR.
Waktu Operasi :
Isnin - Ahad(9am - 10:30pm)
Buka hari-hari tiada cuti.
.
.
Semua produk dibuka untuk belian harga
RUNCIT / DROPSHIP / EJEN .
Lain-lain product utk belian secara borong, Boleh klik link ini👇
.
www.instagram.com/pemborongkosmetikimempire
.
.
#imempire #kosmetikjohor #kosmetikayerhitam #imempire #imempirekosmetik #pemborongkosmetikimempire #makeupmalaysia #makeupmurah #imempirekosmetiktermurah #byazimaharsat
#beautyshopmalaysia #pemborongbatupahat #pemborongtermurahbatupahat
#kosmetiktermurah #borongmurah #borongprodukkecantikan #pemborongmalaysia #kedaikosmetik #kedaikosmetiktermurah

eyelash curler besi
RM3.00/pcs
RM1.80/min 3pcs
RM1.50/min 5pcs
Berminat ?
untuk makluman lanjut sila whatsapp admin, laju-laju klik link ini 👇
.
Admin : www.wasap.my/60137890276
.
WHATSAPP ME FOR MORE INFORMATION:

click link👇
📲 www.wasap.my/60137890276 .
whatsapp:0137890276
.
For instagram:
terus click link whatsapp di bio
.

Lokasi kami? 👇
.
IM EMPIRE
NO57 JALAN BANDAR BARU AYER HITAM, PUSAT BANDAR BARU AYER HITAM
86100 AYER HITAM, BATU PAHAT JOHOR.
Waktu Operasi :
Isnin - Ahad(9am - 10:30pm)
Buka hari-hari tiada cuti.
.
.
Semua produk dibuka untuk belian harga
RUNCIT / DROPSHIP / EJEN .
Lain-lain product utk belian secara borong, Boleh klik link ini👇
.
www.instagram.com/pemborongkosmetikimempire
.
.
#imempire #kosmetikjohor #kosmetikayerhitam #imempire #imempirekosmetik #pemborongkosmetikimempire #makeupmalaysia #makeupmurah #imempirekosmetiktermurah #byazimaharsat
#beautyshopmalaysia #pemborongbatupahat #pemborongtermurahbatupahat
#kosmetiktermurah #borongmurah #borongprodukkecantikan #pemborongmalaysia #kedaikosmetik #kedaikosmetiktermurah

Hashtags mais populares do Instagram