#kedaikosmetik

最新

Kenapa pentingnya pakai concealer? Kalo korang nak tau concealer jugak penting bagi menutup cela dan parut dimuka.
Jom baca di bawah 👇
✔Menutup segala parut dan cela di wajah ✔Mengandungi vitamin E.
✔Pemakaian concealer bersama sama foundation menjadikan kulit kelihatan lebih gebu dan flawless
✔Sesuai digunakan untuk solekan pengantin sebagai asas solekan. Tahan lebih 12 jam
✔Mengandungi 20gm ( tahan +- 3bulan )
✔Bertindak sebagai agen pelembab
✔Melembutkan kulit dan mencerahkan kulit
✔Bertindak sebagai pelindung matahari, melindungi dari UV
✔Meningkatkan keanjalan kulit
✔Membantu untuk memperbaharui dan memperbaiki permukaan kulit
.
Banyakkan fungsi concelaer BGM ni. Untuk pengetahuan korang concealer bgm ni hanya ada 1kod sesuai untuk semua warna kulit
.
Berminat?? Sebarang ptanyaan or order boleh DM or whatsapp 👇or tekan link di bio 😘😊😀
📲0199899826
📲0199899826
📲0199899826
.
#bihangirlymakeupfficial
#teambihan #teambgm #foundationgebu #bgm #kulitlicin #kulitcantik
#teambgmhebat #liptintbgm #liptint #concealerbgm #glowingspraybgm #loosepowder #loosepowderbgm #bskincarebgm #lipsmattebgm #makeupmurah #makeupcantik #makeuptutorial #kedaikosmetik
#bazarpaknil #bskincare #bskincarebgm

BGM LIPMATTE SPECIAL EDITION
.
Apa yang best?
Korang akan dapat 3lipmatte dalam box ni. Texture lipmatte tidak mgeringkan bibir
.
Nak tengok color lipmatte?
Just scroll pic sebelah
.
Memang rugi tak cuba 😀
Order tekan no ni👇
📲0199899826
📲0199899826
📲0199899826

#bihangirlymakeupfficial
#teambihan #teambgm #foundationgebu #bgm #kulitlicin #kulitcantik
#teambgmhebat #liptintbgm #liptint #concealerbgm #glowingspraybgm #loosepowder #loosepowderbgm #bskincarebgm #lipsmattebgm #makeupmurah #makeupcantik #makeuptutorial #kedaikosmetik
#bazarpaknil #bskincare #bskincarebgm

Bagus kan bila ada produk lokal yang setanding jenama antarabangsa :)
Produk bumiputera :)
.
Ahhh... jatuh cinta sangat. 😍
.
#makeup2cantik #TruConceal #trulooks #kedaimakeup #kedaikosmetik #supportlokal #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazaarpaknil #bazaarkosmetik #bazaarmekap

.
.
Si Kunyit yang menjadi pilihan gadis2.. kunyit bukan sekadar kunyit taw... kunyit ni boleh 'membunuh' jerawat2 yang menyerang kulit muka korang taw 😇
.
sape yang perlu gunakan si kunyit kenit ni??
.
🌷 Kulit berjerawat jerawat
🌷 Kulit muka kusam
🌷 Kulit berminyak
🌷 Mempunyai bintik-bintik halus / jerawat pasir
.
#thebeautyhack #thebeautuhackterengganu #tbhganu #facemask #facesoap #face #skincare #bodycare #bodyscrub #malaysiacantik #vscocam #vsco #kedaikosmetik #onlinecosmetic #kosmetikonline

Warna2 #TruConceal ada banyak.
Pilih je mana yang sesuai dengan warna kulit korang.
.
Boleh pilih satu shade lebih cerah dari warna kulit asal :)
.
#makeup2cantik #trulooks #concealer #kedaimakeup #kedaikosmetik

LIPTINT BGM
.
Haa ni packing liptint bgm. Cantikkan 🤗🤗. Kalo korang ada yang nak buat gift pun sesuai sebab packing dah helok
.
Just calit sikit jer liptint di bibir mampu menaikkan seri wajah. At least takdelah pucat sangat muka
.
Berminat?? Sebarang ptanyaan or order boleh DM or whatsapp 👇or tekan link di bio 😘😊😀
📲0199899826
📲0199899826
📲0199899826
.
🎁 Free gift
☑Lucky draw
🎫 Voucher
.
#bihangirlymakeupfficial
#teambihan #teambgm #foundationgebu #bgm #kulitlicin #kulitcantik
#teambgmhebat #liptintbgm #liptint #concealerbgm #glowingspraybgm #loosepowder #loosepowderbgm #bskincarebgm #lipsmattebgm #makeupmurah #makeupcantik #makeuptutorial #kedaikosmetik
#bazarpaknil #bskincare #bskincarebgm

[ LIPTINT BGM]
.
Sis payung video cara apply liptint BGM ni. So korang bolehla try nanti sebab liptint ni tak perlu pakai banyak
.
Berminat?? Sebarang ptanyaan or order boleh DM or whatsapp 👇or tekan link di bio 😘😊😀
📲0199899826
📲0199899826
📲0199899826
.
🎁 Free gift
☑Lucky draw
🎫 Voucher
.
#bihangirlymakeupfficial
#teambihan #teambgm #foundationgebu #bgm #kulitlicin #kulitcantik
#teambgmhebat #liptintbgm #liptint #concealerbgm #glowingspraybgm #loosepowder #loosepowderbgm #bskincarebgm #lipsmattebgm #makeupmurah #makeupcantik #makeuptutorial #kedaikosmetik
#bazarpaknil #bskincare #bskincarebgm

Body Dream Coco S
Cabaran Kurus 15 Hari Dengan Body Dream Coco-S
.
NAK HARGA ISTIMEWA BOLEH WHATSAPP +60166924560
+60166924560
+60166924560
.

GEMOK ?
BOROI ??
SPARE TAYAR DI PEROT ??
PEHA MACAM DRUMSTICK ??
LENGAN BESAR DAN LEMBIK ??? Jangan risau uolls.. Body Dream Coco S Slimming Drink kan ada.. mampu
menyelesaikan masalah dengan kesan yang cepat dan pantas selama 2
minggu (15 hari) untuk 1 kotak

Tak susah pon.. hanya 1 sachet untuk 1 hari, minum setiap pagi selepas sarapan.
Lelaki dan wanita boleh minum termasuk ibu menyusukan anak . Berperisa
chocolate yang sedap. Tak perlu pantang dan diet.

13 Kelebihan Body Dream Coco S : ▶▷ Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
▶▷ Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
▶▷ Mengecilkan perut yang boroi ▶▷ Boleh diamalkan lelaki dan wanita
▶▷ Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
▶▷ Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi & Gastrik ▶▷ Berperisa coklat yang sedap.
▶▷ Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
▶▷ Bersifat Fat Blocker (menghalang penghasilan lemak kegemukan) ▶▷Tiada efek cirit-birit
▶▷Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar (jantung laju)
▶▷Tiada efek yoyo (naik berat badan semula selepas berhenti)
▶▷Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
. .
.
#bosydream #bodydreamkanada #bosydreams #cocosori #bosydreamcocos #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamcocosmurah #bodydreamcocosoriginal #onlineshopbarangkecantikanmurah #onlinesale #sayajualonline #sayajualkosmetik #kedaikosmetik #kosmetikori

🌹CELLMAXX
.
HARGA:
RM130(SM)/RM134(SS)
FREE POSTAGE
.
FUNGSI CELLMAXX.
- mengurangkan kadar kolestrol.
- mengimbangi tahap gula dalam darah.
- mengandungi ciri-ciri pencegahan kanser.
- membantu semua jenis penyakit kulit.
- mengandungi ciri-ciri anti radang.
- menguatkan sistem imunisasi.
- mengurangkan jerawat.
- mengurangkan gejala selsema biasa.
- meningkatkan daya ingatan.
- menghapuskan radikal bebas.
- meningkatkan tenaga.
- menyembuhkan luka-luka dalaman dan luaran.
- menyokong sistem pencernaan yang sihat dan penyerapan nutrien.
- merangsang pengedaran sel imunisasi.
- menyokong masalah kesihatan berkaitan prostat.
- membantu dalam mengawal gejala demam denggi.
- mengurangkan sakit sendi,sakit kepala dan kekejangan badan.
- mengurangkan tahap tekanan darah tinggi dan mengawal tekanan darah.
.
CellMaxx® Ini Boleh Diminum Oleh Semua Lapisan Masyarakat, Tak Kira Muda, Atlit Sukan,Dewasa Dan Tua. Sesiapa Yang Mempunyai Penyakit Boleh Meminum CellMaxx ® Dan Yang Tidak Mempunyai Penyakit Juga Boleh Meminum CellMaxx ® Untuk Mengekalkan Kesihatan Badan. Amalkan Pengambilan Sekurang-Kurangnya 1 Sachet CellMaxx ®Sehari bagi Mencegah Penyakit Degeneratif
.
JIKA BERMINAT BOLEH WHATSAPP:
+60166924560
.
#cellmaxx #cellmaxx #cellmaxx® #cellmaxxsuperfood #cellmaxxmalaysia #cellmaxxmurah #sayajualonline #onlineshopbarangkecantikanmurah #kedaikosmetik #misscandybnanoplus #honeybeemurah #sayajualkosmetik

SEXY STEPS RESTOCK!! Camelia & Black Pearl 4inch RM80/pair. Sexysteps ni kalau uols try memang best! Tak rasa macam pakai kasut tinggi tau! Ringannnnn nak mampoihhh ada size 38 - 40 sahaja. .

Walk in :
FAIR US BOUTIQUE
14, Jalan Seroja 1/1,
Bandar Amanjaya Sungai Lalang,
08000 Sungai Petani.
(Berdekatan Petronas Sg.Lalang) .

Buka 10pg - 7ptg
🚫 Tutup setiap hari JUMAAT .

Kami ada buat pos juga. Nak order boleh whatsapp +60132488480 atau tekan link di bio 💓 .

#vendorsungaipetani #butikvendor #vendor #odbomalaysia #odbomurah #odbomalaysia #barangmakeupmurah #sayajual #tudung #honeybeevenomoriginal #honeybeevenom #arganiaoil #kissbeauty #sunblockkissbeauty #kissbeautymurah #kissbeautymalaysia
#uitmmerbok #magneticpallete #eyeshadow #eyeshadowpan #sobellaeyeshadowkedah #eyeshadowpalletemurah #berinacreammurah #kedaikosmetik #kosmetiksungaipetani #kasutcantik #kasutmurah #higheels #flatshoes #sexysteps #sexystepsungaipetani

STOCK BARU SAMPAI 💋💄💋💄 CANTIK TEROOKK 👄🌹👄🌹👄 Lai lai lai order segera sempena nak kejar raya haji nie. Buat lipmatte dgn kami pun boleh

Pemborong botol lipmatte trendy ekslusif dengan harga sangat murah
Whatsapp www.wasap.my/+60122244695/lipmattemurah
Lokasi showroom di Batu Caves Centrepoint

#lipmatte #sheabutter #liptint #lipmattemurah #lipmatteberkualiti #lipmattelonglasting #botollipmatte #kilangoem #kilangGMP #kilangvasia #kilangkosmetik #kedaikosmetik #kedaibotol #kedaibotolkosmetik #cosmetic #neelofa #erlajaklaris #MUA #printlipmatte #instafamous #silkscreen #muabellaz #datoalifsyukri #terlajaklaris #liptint #makeuptutorial #makeup #botolkosmetikkosonh #jenamasendiri

AURAWHITE BEAU'LUX
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM149 (Postage💌RM10 SM/RM15 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
KEBAIKAN AURAWHITE BEAU'LUX
💥Kesan seawal 7 hari.
💥Dengan 15x Premium Stemcell.
💥Pencerahan kulit lebih pantas.
💥Kulit lebih anjal dan gebu.
💥Mengaktifkan penghasilan kolagen.
💥Anti Penuaan.
💥Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan.
💥Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, pigmentasi & melasma.
💥Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah.
💥60% kulit lebih lembap.
💥Membantu masalah kulit.
💥Mengatasi masalah keguguran rambut.
💥Mengurangkan parut & tompok hitam.
💥Mengurangkan selulit.
💥Mengurangkan rekahan pada tumit.
💥 Mengurangkan stretchmark.
💥Melembapkan bibir yang kering.
💥Detoxifikasi toksin dalam badan.
💥Atasi masalah sakit sendi.
💥Menguatkan tulang.
💥Menurunkan kadar kolestrol.
💥Memberi tenaga & meningkatkan stamina.
💥Meningkat pengeluaran susu ibu.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ CARA PENGGUNAAN
➡️Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.
➡️Bancuh menggunakan air mineral / plain water biasa. Jangan bancuh menggunakan air panas.
📌Waktu yang sesuai untuk pengambilan AURAWHITE adalah semasa perut kosong, di nasihatkan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas dinner).
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#aurawhitestemcellbaru#aurawhitemurah#shahalam#stemcellaurawhiteoriginal#kedaikosmetik#ellsyabeauty #aurawhite#aurawhitebeaulux#stemcell#aurawhitebeauluxborongmurah#aurawhiteborong#aurawhiteoriginal#kedaikosmetikshahalam#kosmetikborongmurah#shahalam#uitmshahalam#nakputihcantik#makanaurawhitestemcell#ellsyabeauty

ALHA ALHA SKIN BOOSTER MAKEUP SERUM dah ready stock!! Hanya RM49.90 sahaja.. eeeeee comel lah botol dia gerammm akuu! Haha

SERUM ni bukan BIASA2 ya ‼️
BUKAN UTK BLEND FOUNDATION / MEMUDAHKAN PEMAKAIAN FOUNDATION SAHAJA TETAPI treatment dr serum tu adalah jenis SKINCARE dimana kelebihan utk MERAWAT KULIT.
Sebab masalah kulit ini adalah BIASA di kalangan rakyat malaysia , TETAPI TIDAK BIASA BUAT KAMI DI ALHA ALFA COSMETIC . 🌹MERAWAT MASALAH ⤵️ LIFTING .
ANJAL KULIT.
WHITENING.
ANTI ACNE.
ANTI ELLERGIC.
REDUCE RESNESS .
kurangkan PARUT JERAWAT.
Kurang kan JERAGAT. ringkasan ye!!👇🏻👇🏻👇🏻
.
active ingredients : .
titanium dioxide (pelindung matahari)
.
stearyl dimethicone ( melembutkan tekstur kulit)
.
propylene glycol ( mengurangkan kulit kering dan mengelupas)
.
lanolin ( menghasilkan kesan kulit flawless dan glowing)
.
glyceryl monostearate ( mengurangkan minyak pada wajah)
.
.
anti-acne, anti-allergic,reduce redness,reduce scars.. see brightening within 7-14days result (depend on person) whitening, help skin shine with bright naturally.
.
.
cara guna : selepas cuci muka, apply skin booster ni..lepastu pakai moisturizer ok! amalkan sebelum tdo malam..dan setiap kali selepas cuci muka!
.
.
harga : rm 49.90 sahaja 😱😱😱 . 30ml tau!! .

Walk in butik :
FAIR US BOUTIQUE
14, Jalan Seroja 1/1,
Bandar Amanjaya Sungai Lalang,
08000 Sungai Petani.
(Berdekatan Petronas Sg.Lalang) .

Buka 10pg - 7ptg
🚫 Tutup setiap hari JUMAAT .

Kami ada buat pos juga. Nak order boleh whatsapp +60132488480 atau tekan link di bio 💓 .

#vendorsungaipetani #butikvendor #vendor #odbomalaysia #odbomurah #odbomalaysia #barangmakeupmurah #sayajual #tudung #honeybeevenomoriginal #honeybeevenom #arganiaoil #kissbeauty #sunblockkissbeauty #kissbeautymurah #kissbeautymalaysia
#uitmmerbok #magneticpallete #eyeshadow #eyeshadowpan #sobellaeyeshadowkedah #kedaikosmetik #kosmetiksungaipetani #alhaalfafoundation #alhafoundationpropolis #aafoundationpropolis #alhafoundationsungaipetani #alhacosmeticssungaipetani #muasungaipetani #alhaalfacosmetics

NEW ARRIVAL .

Walk in :
FAIR US BOUTIQUE
14, Jalan Seroja 1/1,
Bandar Amanjaya Sungai Lalang,
08000 Sungai Petani.
(Berdekatan Petronas Sg.Lalang) .

Buka 10pg - 7ptg
🚫 Tutup setiap hari JUMAAT .

Kami ada buat pos juga. Nak order boleh whatsapp +60132488480 atau tekan link di bio 💓 .

#vendorsungaipetani #butikvendor #vendor #odbomalaysia #odbomurah #odbomalaysia #barangmakeupmurah #sayajual #tudung #honeybeevenomoriginal #honeybeevenom #arganiaoil #kissbeauty #sunblockkissbeauty #kissbeautymurah #kissbeautymalaysia
#uitmmerbok #magneticpallete #eyeshadow #eyeshadowpan #sobellaeyeshadowkedah #eyeshadowpalletemurah #berinacreammurah #kedaikosmetik #kosmetiksungaipetani #alhaalfafoundation #blousecantik #bajucantik #bajumurah

NEW ARRIVAL .

Walk in :
FAIR US BOUTIQUE
14, Jalan Seroja 1/1,
Bandar Amanjaya Sungai Lalang,
08000 Sungai Petani.
(Berdekatan Petronas Sg.Lalang) .

Buka 10pg - 7ptg
🚫 Tutup setiap hari JUMAAT .

Kami ada buat pos juga. Nak order boleh whatsapp +60132488480 atau tekan link di bio 💓 .

#vendorsungaipetani #butikvendor #vendor #odbomalaysia #odbomurah #odbomalaysia #barangmakeupmurah #sayajual #tudung #honeybeevenomoriginal #honeybeevenom #arganiaoil #kissbeauty #sunblockkissbeauty #kissbeautymurah #kissbeautymalaysia
#uitmmerbok #magneticpallete #eyeshadow #eyeshadowpan #sobellaeyeshadowkedah #eyeshadowpalletemurah #berinacreammurah #kedaikosmetik #kosmetiksungaipetani #alhaalfafoundation #blousecantik #bajucantik #bajumurah

NEW ARRIVAL .

Walk in :
FAIR US BOUTIQUE
14, Jalan Seroja 1/1,
Bandar Amanjaya Sungai Lalang,
08000 Sungai Petani.
(Berdekatan Petronas Sg.Lalang) .

Buka 10pg - 7ptg
🚫 Tutup setiap hari JUMAAT .

Kami ada buat pos juga. Nak order boleh whatsapp +60132488480 atau tekan link di bio 💓 .

#vendorsungaipetani #butikvendor #vendor #odbomalaysia #odbomurah #odbomalaysia #barangmakeupmurah #sayajual #tudung #honeybeevenomoriginal #honeybeevenom #arganiaoil #kissbeauty #sunblockkissbeauty #kissbeautymurah #kissbeautymalaysia
#uitmmerbok #magneticpallete #eyeshadow #eyeshadowpan #sobellaeyeshadowkedah #eyeshadowpalletemurah #berinacreammurah #kedaikosmetik #kosmetiksungaipetani #alhaalfafoundation #blousecantik #bajucantik #bajumurah

人気ハッシュタグ