[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kedaikosmetik

7954 posts

TOP POSTS

Fungsi fungsi lotion CINDO WHITE.. 🌸 memutihkan kulit
🌸 melindungi dari cahaya matahari dan sinar uv
🌸 membantu melembabkan kulit
🌸 membantu mencerahkan kulit secara merata
🌸 melembapkan tempat kulit yang kasar
🌸 mempercepatkan regenerasi kulit
🌸 kulit nampak sehat, glowing dan memancarkan aura
🌸 menghilangkan bau badan
🌸 memutihkan tiak yang gelap

50g rm39.90
100g rm 69.90

untuk postage
sm : rm8
ss : rm13

Yang area jerantut beli 3 keatas saya boleh bg murah n yang nk cod pon boleh👍🏻
Yg jauh jgn risau kita boleh pos✈️
Jangn risau harga mampu milik😁
Whatsapp 01155393848
#sapusapuwangikulitputihberseri #ramenborongmurah #seliparadidas #kedaikosmetik #sapusapuwangikulitputihberseri

RETAIL-RM10
RM7/min 3pcs
RM6.50/min 5pcs
WHATSAPP ME FOR MORE INFORMATION
click link👇
📲 www.wasap.my/60137890276
#kosmetikbatupahat #kosmetikmurah #kedaikosmetik #pemborongkosmetik #kosmetikmurahonline #kosmetikmurahbatupahat #pemborongbatupahat #borongmurahmalaysia #uthm

BIBIT COLLAGEN CV MECCA ANUGRAH
ISI 150 ML
HARGA 30.000

#kedaionline #kedaikosmetik #gudangkosmetik #grosirkosmetik

Jom ampa grab cepat !!! Promo nak habes dah nie.. 😭😭😭 Beli 1 RM10
Beli 2 RM15 sj 😱
Jimat wehhh...Sapa penah pakai skinny mascara nie tw la mcm mana best dia..Bulu2 mata bawah yg xbeqapa nak ada tue tarik guna mascara nie terus nampak 😘
Sebab berus dia kecik ketettttt ja..Senang nak gapai 😁😁 COD Alor Setar/Jitra shj
ws 018-2686893

#skinnymascara #mascaramurah #kedaikosmetik #kedaikosmetikonline #kosmetikkedah

Ramai orang iri hati, jadi bahan cerita macam kita selebriti. Merata cctv mencari infomasi. Takkan pernah putus asa sebab mereka busuk hati 😝

#mekbarubaliknegeproduk💕 #marila #jalan2kedamek #kedaikosmetik #kualaterengganu #dungun

Saje je... Saje je nak bagitau... Hehe ambil 2 set combo ni, jimat rm40 tau..😍
Bukan slalu HQ buat sale macam ni.. Nak bagi korang gojes and floles masa raya ni😘😘 hehe Sayang betul HQ kat Coco Blanc Princess ni💕💕💕
.
#cocoblanc #cocoblancmy #codkotabharu
#cocoblancpressedpowder #cocoblancfoundationstick #cocoblanceyebrow #cocoblanceyeliner #cocoblancmascara #sayajualsayapakai #bisnesonlinemalaysia #igshop #mua #instashopmalaysia #makeup #makeupartist #makeuptutorial #kosmetikpreloved #kedaikosmetik #bazaarpaknil
#kelantan #kelate #igerkelantan #igermalaysia #0126846872

PROMOSI RAYA
HANYA RM79 FREE POS
#CPG LIQUID FOUNDATION

KEISTIMEWAAN LIQUID FOUNDATION CPG

Untuk pengetahuan anda,  Liquid foundation keluaran CPG COSMETIC sangat mudah digunakan. Ia adalah foundation jenis 'sheer Glow' di mana teksturnya tidak terlalu pekat dan mudah di 'apply' pada kulit.

Ciri-ciri lain yang menyebabkan ia menjadi pilihan ialah:

1. Tahan lama

2.Tidak bercapuk.

3.Full coverage.

4.Tidak melekit.

5.Tidak berminyak.

6.setanding dengan kualiti antarabangsa.

7. Harga berpatutan berbanding kualitinya yang memang berstandard tinggi.

jom grab sebelum terlambat😘

postage last 21 hb .

#cpgcosmetic
#cpgcosmeticmurah
#yarra
#vevious
#iflawless
#rosetyara
#nsis
#fame
#famelipstick
#KosmetikMalaysia
#IgShopMalaysia
#KedaiKosmetik
#kamireview
#bellamua
#nisatouch
#liquidfoundationmalaysia
#promosiraya2017
#kosmetikpromosiraya

MOST RECENT

SHHAZ BEAUTY BOOSTER WHITENING .
HARGA:
RM60
POSTAGE RM8(SM)/RM12(SS)
.
SHHAZ BEAUTY BOOSTER WHITENING
Nak putih pinkish??
.
Makan 3 capsules dh cerah‼️‼ .
.
. ✅Bebas kimia ✅💯Halal ✅TIdak ada kesan sampingan .
.
💜Kulit putih 5x ganda
💜Mehilangkan parut lama
💜Mengecilkan liang roma terbuka
💜Mengecutkan JERAWAT .
💜Menyingkir kan toksin dlm bdn
💜Kulit gebu,lembap&pink .
.
❤️❤️mkn 1 hingga 3 capsules dah ada kesan❤️❤️ Satu botol tahan satu bulan .
TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN‼️
Digalakan utk ibu menyusu bayi . 👶🏿👉🏻👶🏻 .

1 box : 7 kapsul
.
WHATSAPP:+60166924560
.
#shhazbeautyboosterwhitening #shhazbeauty #shhazwhiteningbooster #shhazbeautymurah #sayajualonline #onlineshopbarangkecantikanmurah #kedaikosmetik #shhazbeautyboosterwhitening #sayajualmurah2 #jomputih

SUSUK KEKAL DARA 2 (SKD 2)
.
HARGA:
RM45
RM45
RM45 .
NAK KETAT ... RAPAT & MANPAT !! Tak susah pun...
Tak perlu modal banyak pun...
Tak perlu buat pembedahan & ubatan yang mahal..
👍Nak ketat tanpa perlu banyak pantang larang..
👍Nak ketat dengan cara yang mudah..
👍Nak ketat dengan pantas, senang bila suami bagi hint..
👍Nak ketat tetapi sibuk takde masa.. Mudah saje... SKD II dapat membantu
Macam mana??
Memang pujaan para suami ...👨
Memang pilihan para isteri...👩 💏-Sempit 200%
💏-Ketat semingu
💏-Menyerap lendir dengan pantas
💏-Daya kemutan berganda -----Siap pakej tambahan----
💊-Merawat keputihan KRONIK
💊-Herba memanaskan si bunga
💊-Merawat masalah bau si bunga
.
WHATSAPP:+60166924560 .
#jamukekaldara #jamukekaldaramurah #jamukekaldara2 #jkd2 #susukkekaldara2 #susukkekaldara #susukkekaldarajsd #jamuyounggoldmurah #jamususukdara #jamukacipmalamoriginal #skd #skd2 #skd2jsd #kedaikosmetik #onlineshopbarangkecantikanmurah #kedaikosmetik

NOVO Smooth Air Cushion BB Cream
RM20
Pos Semenanjung ➕ RM8
Pos Sabah, Sarawak ➕ RM12
.
.
Colours :
C1 - Pearl White, Suitable for white skin tone.
C2 - Natural Skin, Suitable for all skin tone.
.
.
ORDER, KLIK LINK DI BIO ATAS ⬆
.
.
.
.
.
.
#foundation #mascaramurah #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #kedaikosmetik #mua #muamalaysia #muamurah #sayajual #bajuraya2017 #bajuraya #saleraya #kosmetikraya #bbcreammurah #bbcream #neelofa #nyx #huda #lipmatte #makeuptutorial #lipstickmurah #lipstick #rm20 #pelukiskening #celakkening #eyeshadow #pembentukkening #skincare #skincaremurah #skincaremalaysia

NOVO Smooth Air Cushion BB Cream
RM20
Pos Semenanjung ➕ RM8
Pos Sabah, Sarawak ➕ RM12
.
.
Colours :
C1 - Pearl White, Suitable for white skin tone.
C2 - Natural Skin, Suitable for all skin tone.
.
.
ORDER, KLIK LINK DI BIO ATAS ⬆
.
.
.
.
.
.
#foundation #mascaramurah #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #kedaikosmetik #mua #muamalaysia #muamurah #sayajual #bajuraya2017 #bajuraya #saleraya #kosmetikraya #bbcreammurah #bbcream #neelofa #nyx #huda #lipmatte #makeuptutorial #lipstickmurah #lipstick #rm20 #pelukiskening #celakkening #eyeshadow #pembentukkening #skincare #skincaremurah #skincaremalaysia

NOVO Quick Eyebrow Powder Stamp
RM20
Pos Semenanjung ➕ RM8
Pos Sabah, Sarawak ➕ RM12
.
.
 Colors :
01 Dark Brown
02 Light Brown
03 Black Grey
.
.
One Set Include :
1 Color Eyebrow Powder + 2 Pairs Eyebrow Design Stamp
.
.
ORDER, KLIK LINK DI BIO ATAS ⬆
.
.
.
.
.
.

#mascara #mascaramurah #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #kedaikosmetik #mua #muamalaysia #muamurah #sayajual #bajuraya2017 #bajuraya #saleraya #kosmetikraya #sale2017 #selamathariraya #neelofa #nyx #mac #huda #lipmatte #makeuptutorial #lipstickmurah #lipstick #rm20 #pelukiskening #celakkening #kening #eyeshadow #pembentukkening

Novo 3IN1 3D Brows Secret Set
RM20
Pos Semenanjung ➕ RM8
Pos Sabah, Sarawak ➕ RM12
.
.
1 Set Include :
Eyebrow Pencil + Eyebrow Bar + Dyeing Cream
.
.
4 Colors Can Choose :

01 Dark Coffee
02 Natural Brown
03 Light Brown
04 Grey Black
.
.
Step to Use :

1st, use eyebrow pencil draw a shape.
2nd, use eyebrow bar drawing.
3rd, use eyebrow dyeing cream.
.
.
ORDER, KLIK LINK DI BIO ATAS ⬆
.
.
.
.
.
.

#mascara #mascaramurah #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #kedaikosmetik #mua #muamalaysia #muamurah #sayajual #bajuraya2017 #bajuraya #saleraya #kosmetikraya #sale2017 #selamathariraya #neelofa #lipmattemalaysia #nyx #mac #huda #izaraaisyah #lipmatte #lipstickmurah #lipstick #rm20 #pelukiskening #celakkening #kening

Skinny Micro Mascara
RM10
Pos Semenanjung ➕ RM8
Pos Sabah, Sarawak ➕ RM12
.
.
Skinny Micro Mascara pelentik bulu mata antara produk yang paling laku keras di Malaysia!

Permintaan yang semakin meningkat menjadikan Skinny Micro Mascara TOP SELLING di serata dunia!

Untuk apply bulu mata bawah untuk kesan lagi dramatik giteww. Favourite ramai MUA uolls. Senang sangat nak apply. Tak mudah comot dengan batang halus tu.
.
.
FUNGSI SKINNY MICRO MASCARA :
.
● Batang mascara nipis 2.5mm
.
● Sesuai untuk bulu mata yang nipis dan pendek
.
● Mudah untuk digunakan pada bulu mata bawah
.
● Tanpa comot
.
● Waterproof
.
● Menebalkan bulu mata tanpa kesan comot
.
● Mascara tahan lama
.
● Mampu memanjang serta melentikkan bulu mata ke tahap maxima
.
● Mudah dibawa kemana mana
.
.
ORDER, KLIK LINK DI BIO ⬆
.
.
.
.
.

#maskara #mascara #skinnymascara #skinnymicromascara #mascaramurah #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #kedaikosmetik #mua #muamalaysia #muamurah #sayajual #bajuraya2017 #bajuraya #saleraya #kosmetikraya #sale2017 #selamathariraya #sitinurhaliza #neelofa #noradanish #fazura #maybeline #nyx #mac #huda #izaraaisyah

Skinny Micro Mascara
RM10
Pos Semenanjung ➕ RM8
Pos Sabah, Sarawak ➕ RM12
.
.
Skinny Micro Mascara pelentik bulu mata antara produk yang paling laku keras di Malaysia!

Permintaan yang semakin meningkat menjadikan Skinny Micro Mascara TOP SELLING di serata dunia!

Untuk apply bulu mata bawah untuk kesan lagi dramatik giteww. Favourite ramai MUA uolls. Senang sangat nak apply. Tak mudah comot dengan batang halus tu.
.
.
FUNGSI SKINNY MICRO MASCARA :
.
● Batang mascara nipis 2.5mm
.
● Sesuai untuk bulu mata yang nipis dan pendek
.
● Mudah untuk digunakan pada bulu mata bawah
.
● Tanpa comot
.
● Waterproof
.
● Menebalkan bulu mata tanpa kesan comot
.
● Mascara tahan lama
.
● Mampu memanjang serta melentikkan bulu mata ke tahap maxima
.
● Mudah dibawa kemana mana
.
.
ORDER, KLIK LINK DI BIO ⬆
.
.
.
.
.

#maskara #mascara #skinnymascara #skinnymicromascara #mascaramurah #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #kedaikosmetik #mua #muamalaysia #muamurah #sayajual #bajuraya2017 #bajuraya #saleraya #kosmetikraya #sale2017 #selamathariraya #sitinurhaliza #neelofa #noradanish #fazura #maybeline #nyx #mac #huda #izaraaisyah

LAST CALL !!! LAST CALL !!! LAST CALL !!! 📣📣📣
Ada sesapa nak oder lens lagi ?12tgahari satg hakak nak submit oder dah..Ptg nie last postage utk semua item taw ! Pas pada nie 2mnggu lepas raya pulak baru ada postage 😎
So yg mana nak sampai sblm raya sempat lagi k 😘

SOFT LENS
PROMOSI RAYA 📣📣📣
1pair RM20
3pair RM50 (Blh campor)
🎁FREE Casing
COD Alor Setar/Jitra
Luar kawasan hakak boleh pos 😚 (Last postage 21hb)
.
.
Borong dialu alukan..Harga of coz cinta sejati hakak bg ❤😉 ws 018-2686893

#muaayura #lenskedah #lensmurah #lens #softlens #lenskoreaoriginal #kosmetikkedah #kedaikosmetik #kosmetikmurah #boronglens #lensborongmurah

Anda inginkan kulit yg Putih,Cerah Berseri ?

Sape tak nak kan..😝😝 Jangan tunggu lagi...
Meh sini cepat, dapatkan Cindo White

InsyaALLAH Kulit akan nampak perubahan dalam masa beberapa MINGGU sahaja

Tapi , Dengan Syarat la...
Syaratnya mudah sangat
Anda haruslah RAJIN sapu & gunakan secara KONSISTEN
Lekaihhh lekaihhhh meh pm saya[耶]
50g rm 39.90
100g rm 69.90

Whatsapp 01155393848
#barangonline #cindowhiteningcream #kosmetikonlines #kedaikosmetik #kosmetikoriginal #kosmetikmurah #pomade #polaroidshop #kosmetik #jerantutkampungku #jerantut

Fungsi fungsi lotion CINDO WHITE.. 🌸 memutihkan kulit
🌸 melindungi dari cahaya matahari dan sinar uv
🌸 membantu melembabkan kulit
🌸 membantu mencerahkan kulit secara merata
🌸 melembapkan tempat kulit yang kasar
🌸 mempercepatkan regenerasi kulit
🌸 kulit nampak sehat, glowing dan memancarkan aura
🌸 menghilangkan bau badan
🌸 memutihkan tiak yang gelap

Yang area jerantut beli 3 keatas saya boleh bg murah n yang nk cod pon boleh👍🏻
Jauh kita pos🤙🏻
Jangn risau harga mampu milik😁
Whatsapp 01155393848
#sapusapuwangikulitputihberseri #kosmetikshop #kosmetikmurah #kosmetikoriginal #kedaikosmetik #kosmetikonlines #cindowhiteningcream #cindowhiteningcream #barangonline

Glitter Pallete 15 kod nie ada lagi 2pcs 😎 Ada sapa2 nak lagi ? Esok last postage naa..Yg dekat boleh COD ja 😘
RM50 exc postage
COD Alor Setar/Jitra

ws 018-2686893

#glittercantik ##glittermurah #glitterpallete #kedaikosmetik #kedaikosmetikonline #kosmetikkedah #kosmetikonline

Alhamdulillah brag cust da cmpai.. order sekali untuk member2 katenye.. deme nak pakai cindo white sebab nk elakkan kulit sunburn time raye satg.. hampa plak cmne.. takmo ke nk lindung kulit hampa nanti.. kalau nak meh lekaih pm saya k... tapi da tak byak la yg tinggainye😊😊
Whatsapp 01155393848
#kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikonlines #kedaikosmetik #cindowhite #kosmetikoriginal #kosmetikshop

CC Cream ke Liquid Foundation??? Ramai customer selalu tanya , apa beza antara dua jenis ni??
Nak ambil CC Cream atau Liquid Foundation.. Okay meh I list kan apa perbezaan antara dua jenis krim ni:- 👍CC cream ��
💋liquid nya agak nipis dari Liquid foundation ..
💋kalau x de jerawat/ parut jerawat / jeragat blh pakai CC cream .. 💋nampak natural look.. 💋ada spf15 so dapat melindungi kulit wajah dari sinaran matahari ..
💋sesuai untuk semua jenis kulit . 👍Liquid Foundation ��:
💋liquid nya tebal skit dari CC cream.. 💋kalau ada parut jerawat , jeragat boleh pakai Liquid foundation .. atleast boleh cover jg parut2 tu dan tutup cela.. 💋 x de SPF 💋ada dua jenis ,
matte ; untuk kulit berminyak dan combination .
luminous ; utk kulit normal dan kering.

Kalau tanya mana lagi elok??
I cadangan, ambil dua2 sekali dan blend pada muka, confirm anda flawless sepanjang hari.. Jom dapatkan satu untuk pelengkap gaya anda hari ini! 📞Whatsapp 0127962132.. #foundation #foundationmurah #foundationmarykay #marykay #marykaykl #marykayjb #marykaynusajaya #marykayskudai #johor #cccream #cccreammurah #cccreammarykay #kedaikosmetik #kedaimekap #makeuplover #makeuplovers #pencintamekap #flawless #flawlessmakeup #glowingskin #glowing #glowingmakeup #bazaar #bazarpaknilprodukkecantikan #bazar #artist #artis #makeup #makeuptutorial #kulitcantik

Jom ampa grab cepat !!! Promo nak habes dah nie.. 😭😭😭 Beli 1 RM10
Beli 2 RM15 sj 😱
Jimat wehhh...Sapa penah pakai skinny mascara nie tw la mcm mana best dia..Bulu2 mata bawah yg xbeqapa nak ada tue tarik guna mascara nie terus nampak 😘
Sebab berus dia kecik ketettttt ja..Senang nak gapai 😁😁 COD Alor Setar/Jitra shj
ws 018-2686893

#skinnymascara #mascaramurah #kedaikosmetik #kedaikosmetikonline #kosmetikkedah

Assalamuaalaikum 💋
Ada lagi yg nak tak? Kod warna apa jenis apa yg ada boleh tgk dekat album hakak naa 😘 Takpun meh pm jenis yg ampa nak..Nnt hakak cek kan 😉

SOFT LENS
PROMOSI RAYA 📣📣📣
1pair RM20
3pair RM50 (Blh campor)
COD Alor Setar
Luar kawasan hakak boleh pos 😚 (Last postage 21hb)
COD Alor Setar shj ! COD Jitra sehari sebelum raya 😘
.
.
Borong dialu alukan..Harga of coz cinta sejati hakak bg ❤😉 ws 018-2686893

#muaayura #lenskedah #lensmurah #lens #softlens #lenskoreaoriginal #kosmetikkedah #kedaikosmetik #kosmetikmurah #boronglens #lensborongmurah

Most Popular Instagram Hashtags