#kedaikosmetik

7600 posts

TOP POSTS

KELEBIHAN GLOWING DD MOIST CAKE
.
Ramai orang tanya apa kelebihan bila guna GLOWING DD MOIST CAKE ni. Best ke ? Ha ! Nak tahu best ke tak best jom tengok apa kelebihannya di bawah ni :
.
KELEBIHAN:
.
🌷Gabungan Foundation + Concealer + Powder (3 dalam 1)
🌷Menutup semua cela dan merawat wajah
🌷Mesra solat
🌷Tanpa silicon
🌷SPF 50++
🌷Free span
🌷Terdapat dalam 3 jenis; Light, Medium & Dark
.

CARA PENGGUNAAN:
.
Tekapkan span pada muka kemudian baru ratakan seluruh muka untuk nampak kesan yang kemas. Pakai bedak secara nipis sahaja.
.
Kulit Normal: Tekap bedak seperti biasa
.
Kulit Kering: Guna Nurraysa UV Cream secara nipis dan tekapkan bedak dengan rata.
.
Kulit Berminyak: Jangan guna UV Cream, selepas ratakan bedak, tekapkan menggunakan tisu.
.
Kulit Sensitif: Guna bedak jangan lebih dari 4 jam
.
Guna selang sehari selama seminggu
.
Elakkan guna bedak ketika berpeluh kerana tona tidak sekata dan bercapuk. Jangan gunakan bedak lebih daripada 4 jam, selepas 4 jam kena cuci.
.
Penggunaan kali pertama mungkin akan naik jerawat, bedak ini merawat jadi ia adalah satu tindakbalas terhadap kulit. Selepas seminggu penggunaan dan serasi dengan kulit, kulit akan normal semula.
.
Jika selepas guna bedak ada tanda-tanda muka merah, berbahang dan jerawat, ia disebabkan tindak balas dari bedak kerana bedak ini bersifat merawat. Bagi kulit seperti ini disarankan guna secara nipis dahulu.
.
Jika kulit muka berminyak disebabkan guna bedak ini, ini kerana liang pori sebelum ini tersumbat. Jadi anda seharusnya cuci muka dengan betul sebelum menggunakan bedak.
.
Silakan SHARE.
.
#Glowingddmoistcake
#NurraysaUtara
#KedaiKosmetik
#DropshipDiPerlukan

Ready Stok❗❗
.
Novo Lipstick Double
.
✔️Ready Stok kod :
.
1,2,3,4,5,8
.
Rm18/1pcs
.
Original Korea❗
.
Borong :
.
Rm15 min 5pcs
.
Rm13 min 10pcs
.
Whatsapp 01114881878 for order.

#kedaikosmetikonline
#kedaikosmetik
#sayajualonline
#borongmurah
#produkkecantikkan
#murah
#setmurah
#kylielipstick
#meltedlipstick
#hudalipstick
#lipsticknovo
#lipstickkorea
#vaselinelipbalm
#winelipstint
#liphopliptint
#fruitliptintliphop
#watercandytint

🍄DEWY GLOW .
.
HARGA:
RM65(SM)/RM69(SS)
FREE POSTAGE 🌸 DEWYGLOW tu apa ? 🌸
(+) PURE VITAMIN C (1000 mg) .
Vitamin C memang bagus untuk jadikan kulit uolss cerah glowing . Dah terbukti ! Testimoni Dewyglow dah ada 700 ++ . Banyak 😂 .
(+) TABLET STRAWBERI YG SEDAP
sangat sesuai untuk uolss yang tak suka menelan pil2 ni .
Dewyglow ni macam "candy" je . Masam2 manis gitu .
. (+) BAHAN ORGANIK SEMULA JADI. .
Tahu tak ? Vitamin C jenis organik ni lebih berkesan dari INJECTION vitamin .
Tayah la uolss nak menadah lengan menahan sakit kene cucuk ! .
(+) DIBUAT DARI EXTRACT BUAH BUAHAN
Ingredients nya 100% buah, siapa yg takut risiko cancer /cyst sebab amik collagen tu, sesangat la sesuai .
TAKDE COLLAGEN ! .
(+) ADA KELULUSAN
Jangan risau buah pinggang rosak / masuk hospital sebab "taksub" nak putih .
Dewyglow dah dapat KELULUSAN KKM ye .
Confirm selamat, don't worry ! ...
.
(+) KEMAM SEBIJIK JE SEHARI
Takyah sapu , tayah telan berpuluh bijik sehari . Just kemam sebiji sehari pun dah cukup uolss .
Wahhh senang betul nak cantik. Sedap pun sedap ! .
(+) RAMAI ORANG BOLEH CONSUME
Dari awal remaja 14 tahun sampai lah nenek umur 65 pun masih boleh consume Dewyglow . Yang penting , yang PREGGY dan MENYUSU pun boleh amik .
Insya allah, baby uolss pun akan putih sekali !

CARA PENGAMBILAN :
💗Kemam sebiji sehari sebelum tidur/selepas Sarapan .
🌸 SIAPA YANG BOLEH AMBIL? ✔Lelaki & Wanita .
✔ 14 tahun ke atas .
✔ Wanita Hamil .
✔ Ibu menyusu .
✔ Semasa datang bulan
Sila dapatkan nasihat doktor jika anda ada penyakit kronik . .
WHATSAPP:+60166924560
.
#dewyglow #dewyglowmurah #dewiglow #dewyglowmurah #dewygloworganicvitaminc #kedaikosmetik #onlineshopbarangkecantikanmurah #heightup #onlineshopbarangkesihatanmurah #dewygloworganicvitaminc #ubatputih #dewyglowtestimoni #sayajualonline #sayajualmurah2

MOST RECENT

.
🌸NOBLUK LENS - GRAY🌸.
===========••••============
.
.
PROMOSI GAJI ! !
PROMOSI GAJI ! !
.
RM15 SAHAJA SEPASANG
FREE LENS CASING
TIDAK TERMASUK CAJ POS
.
🍁Kelembutan Lens 58% poly hem
.
🍁Kandungan Air 42%
.
🍁Diameter 16mm
.
🍁Tahan 3-6bulan setelah penutup botol dibuka
.
.
🌹FREE LENS CASE🌹
☘️MADE IN KOREA🍀
.
.
Order sekarang NOBLUK LENS - GRAY sepasang untuk anda!!
+60172861866
.
Nak kami RESPOND PANTAS, klik http://www.wasap.my/60172861866/nobluk_gray_PROMOSIGAJI_RM15_FREELENSCASING
.
SELF COLLECT
AIZA COLLAGEN HOUSE
TMN DESA CINTA SAYANG
SG. KARANGAN
KEDAH
.
.
#hydrocor #hydrocorlens #hydrocormalaysia #hydrocorlensmurahmalaysia #hydrocormurah #hydrocorgreen #molicon #moliconlens #moliconsignaturemalaysia #nobluk #noblukmurah #noblukgray #noblukbrown #bazar #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #kosmetik #kedaikosmetik #kedaionline #kedaionlinemurah #kedaionlinemurah2 #kedaionline24jam

.
🌸NOBLUK LENS - GRAY🌸.
===========••••============
.
.
PROMOSI GAJI ! !
PROMOSI GAJI ! !
.
RM15 SAHAJA SEPASANG
FREE LENS CASING
TIDAK TERMASUK CAJ POS
.
🍁Kelembutan Lens 58% poly hem
.
🍁Kandungan Air 42%
.
🍁Diameter 16mm
.
🍁Tahan 3-6bulan setelah penutup botol dibuka
.
.
🌹FREE LENS CASE🌹
☘️MADE IN KOREA🍀
.
.
Order sekarang NOBLUK LENS - GRAY sepasang untuk anda!!
+60172861866
.
Nak kami RESPOND PANTAS, klik http://www.wasap.my/60172861866/nobluk_gray_PROMOSIGAJI_RM15_FREELENSCASING
.
SELF COLLECT
AIZA COLLAGEN HOUSE
TMN DESA CINTA SAYANG
SG. KARANGAN
KEDAH
.
.
#hydrocor #hydrocorlens #hydrocormalaysia #hydrocorlensmurahmalaysia #hydrocormurah #hydrocorgreen #molicon #moliconlens #moliconsignaturemalaysia #nobluk #noblukmurah #noblukgray #noblukbrown #bazar #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #kosmetik #kedaikosmetik #kedaionline #kedaionlinemurah #kedaionlinemurah2 #kedaionline24jam

.
🌸NOBLUK LENS - GRAY🌸.
===========••••============
.
.
PROMOSI GAJI ! !
PROMOSI GAJI ! !
.
RM15 SAHAJA SEPASANG
FREE LENS CASING
TIDAK TERMASUK CAJ POS
.
🍁Kelembutan Lens 58% poly hem
.
🍁Kandungan Air 42%
.
🍁Diameter 16mm
.
🍁Tahan 3-6bulan setelah penutup botol dibuka
.
.
🌹FREE LENS CASE🌹
☘️MADE IN KOREA🍀
.
.
Order sekarang NOBLUK LENS - GRAY sepasang untuk anda!!
+60172861866
.
Nak kami RESPOND PANTAS, klik http://www.wasap.my/60172861866/nobluk_gray_PROMOSIGAJI_RM15_FREELENSCASING
.
SELF COLLECT
AIZA COLLAGEN HOUSE
TMN DESA CINTA SAYANG
SG. KARANGAN
KEDAH
.
.
#hydrocor #hydrocorlens #hydrocormalaysia #hydrocorlensmurahmalaysia #hydrocormurah #hydrocorgreen #molicon #moliconlens #moliconsignaturemalaysia #nobluk #noblukmurah #noblukgray #noblukbrown #bazar #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #kosmetik #kedaikosmetik #kedaionline #kedaionlinemurah #kedaionlinemurah2 #kedaionline24jam

.
🌸NOBLUK LENS - GRAY🌸.
===========••••============
.
.
PROMOSI GAJI ! !
PROMOSI GAJI ! !
.
RM15 SAHAJA SEPASANG
FREE LENS CASING
TIDAK TERMASUK CAJ POS
.
🍁Kelembutan Lens 58% poly hem
.
🍁Kandungan Air 42%
.
🍁Diameter 16mm
.
🍁Tahan 3-6bulan setelah penutup botol dibuka
.
.
🌹FREE LENS CASE🌹
☘️MADE IN KOREA🍀
.
.
Order sekarang NOBLUK LENS - GRAY sepasang untuk anda!!
+60172861866
.
Nak kami RESPOND PANTAS, klik http://www.wasap.my/60172861866/nobluk_gray_PROMOSIGAJI_RM15_FREELENSCASING
.
SELF COLLECT
AIZA COLLAGEN HOUSE
TMN DESA CINTA SAYANG
SG. KARANGAN
KEDAH
.
.
#hydrocor #hydrocorlens #hydrocormalaysia #hydrocorlensmurahmalaysia #hydrocormurah #hydrocorgreen #molicon #moliconlens #moliconsignaturemalaysia #nobluk #noblukmurah #noblukgray #noblukbrown #bazar #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #kosmetik #kedaikosmetik #kedaionline #kedaionlinemurah #kedaionlinemurah2 #kedaionline24jam

.
🌸NOBLUK LENS - GRAY🌸.
===========••••============
.
.
PROMOSI GAJI ! !
PROMOSI GAJI ! !
.
RM15 SAHAJA SEPASANG
FREE LENS CASING
TIDAK TERMASUK CAJ POS
.
🍁Kelembutan Lens 58% poly hem
.
🍁Kandungan Air 42%
.
🍁Diameter 16mm
.
🍁Tahan 3-6bulan setelah penutup botol dibuka
.
.
🌹FREE LENS CASE🌹
☘️MADE IN KOREA🍀
.
.
Order sekarang NOBLUK LENS - GRAY sepasang untuk anda!!
+60172861866
.
Nak kami RESPOND PANTAS, klik http://www.wasap.my/60172861866/nobluk_gray_PROMOSIGAJI_RM15_FREELENSCASING
.
SELF COLLECT
AIZA COLLAGEN HOUSE
TMN DESA CINTA SAYANG
SG. KARANGAN
KEDAH
.
.
#hydrocor #hydrocorlens #hydrocormalaysia #hydrocorlensmurahmalaysia #hydrocormurah #hydrocorgreen #molicon #moliconlens #moliconsignaturemalaysia #nobluk #noblukmurah #noblukgray #noblukbrown #bazar #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #kosmetik #kedaikosmetik #kedaionline #kedaionlinemurah #kedaionlinemurah2 #kedaionline24jam

L.A. Girl's Just Blushing

Colour:
Just Bare
Just Be You
Just Because
Just Dance
Just Dazzle
Just Fearless
JUst For Fun
Just Glowing
Just Kissed
Just love
Just Natural
Just Peachy
Just Pinched
Just Playful
Just Radiant
Just Rosy

HARGA
RM45.00

POSTAGE : RM 8 (SM) / RM 12 (SS)

#makeupseller #beautyproducts #brandedmakeup #brandedcosmetics #trustedseller #originalonly #authenticonly #authentic #malaysiaseller #nofake #noinspired #kedaikosmetik #kedaimakeup #sayajual #terimakasih #makeupgalore #readystock #preorder #nocod #bypost #happyshopping

L.A. Girl's Just Blushing

Colour:
Just Bare
Just Be You
Just Because
Just Dance
Just Dazzle
Just Fearless
JUst For Fun
Just Glowing
Just Kissed
Just love
Just Natural
Just Peachy
Just Pinched
Just Playful
Just Radiant
Just Rosy

HARGA
RM45.00

POSTAGE : RM 8 (SM) / RM 12 (SS)

#makeupseller #beautyproducts #brandedmakeup #brandedcosmetics #trustedseller #originalonly #authenticonly #authentic #malaysiaseller #nofake #noinspired #kedaikosmetik #kedaimakeup #sayajual #terimakasih #makeupgalore #readystock #preorder #nocod #bypost #happyshopping

L.A. Girl's Just Blushing

Colour:
Just Bare
Just Be You
Just Because
Just Dance
Just Dazzle
Just Fearless
JUst For Fun
Just Glowing
Just Kissed
Just love
Just Natural
Just Peachy
Just Pinched
Just Playful
Just Radiant
Just Rosy

HARGA
RM45.00

POSTAGE : RM 8 (SM) / RM 12 (SS)

#makeupseller #beautyproducts #brandedmakeup #brandedcosmetics #trustedseller #originalonly #authenticonly #authentic #malaysiaseller #nofake #noinspired #kedaikosmetik #kedaimakeup #sayajual #terimakasih #makeupgalore #readystock #preorder #nocod #bypost #happyshopping

Most Popular Instagram Hashtags