#kedaikosmetik

8217 posts

TOP POSTS

Wallah ๐Ÿ˜€

Hasil makeup by me using Rosetyara Foundation code snowdrop

No filter..No retouch..Memang kalau zoom boleh nmpak i punya blemishes kat muka..๐Ÿ˜† Trial botol hanya RM28 exc postage..5g..tahan 2-3 bulan sbb pkai sikit2 je..dap2 sikit and then blend thoroughly.. Simple but boleh la kan ๐Ÿ˜ƒ

Berminat boleh direct pm sy or whatsapp pun boleh 0132849789

#rosetyrafoundation#codesnowdrop#makeuplover#igshop#kedaimakeup#kedaikosmetik#rosetyrafoundationsnowdrop#visitmyig#kedaionline#bazarpaknil#makeuplover#pmlajulaju#bisnesonlinemalaysia#makeuptransformation#powerofmakeup

Wallah ๐Ÿ˜€

Hasil makeup by me using Rosetyara Foundation code snowdrop

No filter..No retouch..Memang kalau zoom boleh nmpak i punya blemishes kat muka..๐Ÿ˜† Trial botol hanya RM28 exc postage..5g..tahan 2-3 bulan sbb pkai sikit2 je..dap2 sikit and then blend thoroughly.. Simple but boleh la kan ๐Ÿ˜ƒ

Berminat boleh direct pm sy or whatsapp pun boleh 0132849789

#rosetyrafoundation#codesnowdrop#makeuplover#igshop#kedaimakeup#kedaikosmetik#rosetyrafoundationsnowdrop#visitmyig#kedaionline#bazarpaknil#makeuplover#pmlajulaju#bisnesonlinemalaysia#makeuptransformation#powerofmakeup

NOUR AIN SKINCARE
.
Kenapa ramai wanita memilih Nour ain skincareย diantara produk lain di pasaran? .
.
HARGA:
RM45SM/RM49SS
FREE POSTAGE
.
โœ”ย Nour Ain Beauty Care ialah Produk yang dikilangkan di Malaysia. Kilangnya berlokasi di Tikam Batu, Kedah .
โœ”ย Nour Ain Beauty Care merupakan produk tempatan (Malaysia) yg beragama Islam, produk diyakini Bersih lagi HALAL .
โœ”ย Nour Ain Beauty Care telah mendapat Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
. โœ”ย Dirumus dpd HERBA2, VIRGIN COCONUT OIL, OLIVE OIL & LEMON CITRUS (Tak terkandung bahan yang merbahaya)
. โœ”ย 100 % Jaminan tak berlaku pengelupasan pada kulit muka!! .
.
โœ”ย Formula sesuai digunakan untuk semua jenis kulit + JERAWAT + JERAGAT + KULIT KUSAM + KULIT KERING + KULIT GELAP + PARUT + BEKAS JERAWAT .
โœ”ย Boleh digunakan oleh LELAKI & WANITA .
โœ”ย Kesan positif sepantas 3 HARI, majoriti 5 HARI, dan secara purata dalam tempoh 2 MINGGU dah nampak kesan
. โœ”ย Harga Mampu milik, berpatutan dan anda akan berpuas hati walaupun hanya dengan penggunaan 1 set. 1 set boleh tahan selama satu setengah Bulan
.
WHATSAPP:+60166924560
.
#nourain #nourain3in1 #nourainexclusive #nourainskincare #nourainmurah #nourainskincaremurah #skincaremurah #skkmplatinumcoklat #nourainsetexclusiveoriginal #sayajualonline #kedaikosmetik #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemalaysia _#kedaionline _#sayajualmurah2

As'salammualaikum. ๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„ Glamours Cosmetic membuka peluang pekerjaan di dalam bidang kosmetik .. ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Syarat2-syarat untuk bekerja :- - perempuan - berumur 18 - 29 - kerja tetap SAHAJA
- proaktif
- boleh bekerja shift
- berperwatakan menarik

Kebolehan yg diperlukan :-
- mempunyai kemahiran bersolek
- boleh membuat toturial ( jika boleh )
- pandai berkomunikasi dgn pelanggan
- tahu serba sedikit tentang produk ( boleh belajar )
Jika anda seperti disebutkan di atas , boleh datang ke Glamour Cosmetic untuk mengisi borang dan kami akan panggil untuk interview. Pengambilan pekerja untuk awal bulan 9 2017 .
#KerjaKosong #KerjaDiGlamoursCosmeticTgKarang
#WahBestnyaKerja #GlamoursCosmetic #PeluangPekerjaan #Carikerja
#kerjakosongtanjongkarang
#tanjongkarang #kualaselangor
#jawatankosong #kedaikosmetik
#kosmetik #kosmetiktanjongkarang #kosmetikmurah ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ชRase tidak yakin dengan wajah dan kulit anda? .
๐Ÿ˜ชKulit anda gelap dan tiada bedak yang sesuai?
.
๐Ÿ˜ชSusah nak cari bedak yang sesuai untuk tutup segala cela anda?
.
๐Ÿ˜ชKulit anda berminyak dengan teruk? Takut ingin pakai bedak?
.
๐Ÿ˜ชNak cari bedak yang kalau pakai muka jadi flawless? .
๐Ÿ˜ชNak cari bedak yang boleh dapat muka seakan kulit org korea dan thai? .
๐Ÿ˜ฑRahsianya ada pada makeup mereka. Make up yang di pakai perlu berkualiti bagi menjamin hasil yang natural dan flawless! .
๐Ÿ˜€Tidak lagi kini dengan bedak kami COCO BLANC PRESSED POWDER DIASASKAN DI THAILAND .
๐Ÿ˜Anda akan dapat apa yang anda impikan selama ini dengan hanya pemakaian satu bedak kami! .
Kebaikan produk ini:
All in one
โค๏ธSkincare benefit: Ada vit e untuk merawat parut-parut dan ada juga vit c untuk mecantikkan kulit. โค๏ธSpf 30 : Melindungi kulit dari cahaya UV light yang bahaya utk kulit . โค๏ธNatural and high-long coverage: bedak ini menjanjikan hasil yang menakjubkan disamping kelihatan still natural macam kulit sendiri. Lihat sahaja pada testimoni pengguna di thai. โค๏ธ Nano powder: bedak ini mmg lembut gila2! Setanding dengan bedak mahal! โค๏ธ Mengawal pori minyak: bedak ini di fomulasikan utk mengawal pori minyak. Makeup anda bebas minyak dgn penggunaan produk kami.
Harga : rm97 tidak termasuk pos
Jom order dengan kami dan jadi cantik! .
#cocoblanc #cocoblancmy #codkotabharu
#cocoblancpressedpowder #cocoblancfoundationstick #cocoblanceyebrow #cocoblanceyeliner #cocoblancmascara #sayajualsayapakai #bisnesonlinemalaysia #igshop #mua #muakb #muakelate #instashopmalaysia #makeup #makeupartist #makeuptutorial #kosmetikpreloved #kedaikosmetik #bazaarpaknil
#kelantan #kelate #igerkelantan #igermalaysia #0126846872

Himpunan color2 dari nude smpai ke gelap...pasti menawan hati gojes yg memakai nyer...ada lg bonus yg kita dpt tau..sambul pakai sambil merawat bibir..boleh jd angelina jolie kjp๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Wudhu Friendly
๐Ÿ’„Shea butter - mampu melindungi dan melembutkan bibir dari kering dan mengelupas ๐Ÿ’„Collagen - merawat bibir yang kering, menghaluskan kulit, melembapkan & mengelakkan bibir menjadi hitam

#amouracosmetic #amouralipstick #amouralovers #lipstick #lipstikmatte #makeup #mua #makeupartist #makeuptutorial #pengantin #kahwin #tunang #kedaikosmetik #kosmetikmurah #kedaionline #onlineseller#ceria

MOST RECENT

Wallah ๐Ÿ˜€

Hasil makeup by me using Rosetyara Foundation code snowdrop

No filter..No retouch..Memang kalau zoom boleh nmpak i punya blemishes kat muka..๐Ÿ˜† Trial botol hanya RM28 exc postage..5g..tahan 2-3 bulan sbb pkai sikit2 je..dap2 sikit and then blend thoroughly.. Simple but boleh la kan ๐Ÿ˜ƒ

Berminat boleh direct pm sy or whatsapp pun boleh 0132849789

#rosetyrafoundation#codesnowdrop#makeuplover#igshop#kedaimakeup#kedaikosmetik#rosetyrafoundationsnowdrop#visitmyig#kedaionline#bazarpaknil#makeuplover#pmlajulaju#bisnesonlinemalaysia#makeuptransformation#powerofmakeup

Wallah ๐Ÿ˜€

Hasil makeup by me using Rosetyara Foundation code snowdrop

No filter..No retouch..Memang kalau zoom boleh nmpak i punya blemishes kat muka..๐Ÿ˜† Trial botol hanya RM28 exc postage..5g..tahan 2-3 bulan sbb pkai sikit2 je..dap2 sikit and then blend thoroughly.. Simple but boleh la kan ๐Ÿ˜ƒ

Berminat boleh direct pm sy or whatsapp pun boleh 0132849789

#rosetyrafoundation#codesnowdrop#makeuplover#igshop#kedaimakeup#kedaikosmetik#rosetyrafoundationsnowdrop#visitmyig#kedaionline#bazarpaknil#makeuplover#pmlajulaju#bisnesonlinemalaysia#makeuptransformation#powerofmakeup#nofilter

Wallah ๐Ÿ˜€

Hasil makeup by me using Rosetyara Foundation code snowdrop

No filter..No retouch..Memang kalau zoom boleh nmpak i punya blemishes kat muka..๐Ÿ˜† Trial botol hanya RM28 exc postage..5g..tahan 2-3 bulan sbb pkai sikit2 je..dap2 sikit and then blend thoroughly.. Simple but boleh la kan ๐Ÿ˜ƒ

Berminat boleh direct pm sy or whatsapp pun boleh 0132849789

#rosetyrafoundation#codesnowdrop#makeuplover#igshop#kedaimakeup#kedaikosmetik#rosetyrafoundationsnowdrop#visitmyig#kedaionline#bazarpaknil#makeuplover#pmlajulaju#bisnesonlinemalaysia#makeuptransformation#powerofmakeup

NOUR AIN SKINCARE
.
Kenapa ramai wanita memilih Nour ain skincareย diantara produk lain di pasaran? .
.
HARGA:
RM45SM/RM49SS
FREE POSTAGE
.
โœ”ย Nour Ain Beauty Care ialah Produk yang dikilangkan di Malaysia. Kilangnya berlokasi di Tikam Batu, Kedah .
โœ”ย Nour Ain Beauty Care merupakan produk tempatan (Malaysia) yg beragama Islam, produk diyakini Bersih lagi HALAL .
โœ”ย Nour Ain Beauty Care telah mendapat Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
. โœ”ย Dirumus dpd HERBA2, VIRGIN COCONUT OIL, OLIVE OIL & LEMON CITRUS (Tak terkandung bahan yang merbahaya)
. โœ”ย 100 % Jaminan tak berlaku pengelupasan pada kulit muka!! .
.
โœ”ย Formula sesuai digunakan untuk semua jenis kulit + JERAWAT + JERAGAT + KULIT KUSAM + KULIT KERING + KULIT GELAP + PARUT + BEKAS JERAWAT .
โœ”ย Boleh digunakan oleh LELAKI & WANITA .
โœ”ย Kesan positif sepantas 3 HARI, majoriti 5 HARI, dan secara purata dalam tempoh 2 MINGGU dah nampak kesan
. โœ”ย Harga Mampu milik, berpatutan dan anda akan berpuas hati walaupun hanya dengan penggunaan 1 set. 1 set boleh tahan selama satu setengah Bulan
.
WHATSAPP:+60166924560
.
#nourain #nourain3in1 #nourainexclusive #nourainskincare #nourainmurah #nourainskincaremurah #skincaremurah #skkmplatinumcoklat #nourainsetexclusiveoriginal #sayajualonline #kedaikosmetik #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemalaysia _#kedaionline _#sayajualmurah2

As'salammualaikum. ๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„ Glamours Cosmetic membuka peluang pekerjaan di dalam bidang kosmetik .. ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Syarat2-syarat untuk bekerja :- - perempuan - berumur 18 - 29 - kerja tetap SAHAJA
- proaktif
- boleh bekerja shift
- berperwatakan menarik

Kebolehan yg diperlukan :-
- mempunyai kemahiran bersolek
- boleh membuat toturial ( jika boleh )
- pandai berkomunikasi dgn pelanggan
- tahu serba sedikit tentang produk ( boleh belajar )
Jika anda seperti disebutkan di atas , boleh datang ke Glamour Cosmetic untuk mengisi borang dan kami akan panggil untuk interview. Pengambilan pekerja untuk awal bulan 9 2017 .
#KerjaKosong #KerjaDiGlamoursCosmeticTgKarang
#WahBestnyaKerja #GlamoursCosmetic #PeluangPekerjaan #Carikerja
#kerjakosongtanjongkarang
#tanjongkarang #kualaselangor
#jawatankosong #kedaikosmetik
#kosmetik #kosmetiktanjongkarang #kosmetikmurah ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

Frequent Question-
" Sis , why it is too pricey , just foundation la"

Answer:

Coco Blanc foundation stick is not just any foundation. We pretty sure that we are the first in Malaysia- made a foundation stick with a very high quality brush( please note that the brush is not from pig and dog)
If you are looking for a foundation that are healthy and high quality, yes we are the right choice.
Coco Blanc foundation stick is uniquely design with its inner core( white part) function to prime your face. Yeah. Its kind of all in one stick. Contain primer + Vitamin E to heal and smoothen acne scar+ Vitamin C for whitening+ SPF 50 to protect your skin from harmful rays.
In our opinion, its quite reasonable price if you compare to what we can offer in just on foundation. .
Once you try, yes you will love it!
#cocoblancmy #cocoblancfoundationstick #cocoblancreview
#cocoblanc #cocoblancmy #codkotabharu
#cocoblancpressedpowder #cocoblancfoundationstick #cocoblanceyebrow #cocoblanceyeliner #cocoblancmascara #sayajualsayapakai #bisnesonlinemalaysia #igshop #mua #muakb #muakelate #instashopmalaysia #makeup #makeupartist #makeuptutorial #kosmetikpreloved #kedaikosmetik #bazaarpaknil
#kelantan #kelate #igerkelantan #igermalaysia #0126846872

Cari bedak sesuai kulit muka? Muka SENSITIF DAN BERJERAWAT ...? Nak cari bedak yang kalau pakai muka jadi flawless?
Cari bedak yang dapat mengurangkan muka dan makeup berminyak?

Nak cari bedak yang boleh dapat muka seakan kulit org KOREA dan thai?
Rahsianya ada pada makeup mereka. Make up yang di pakai perlu berkualiti bagi menjamin hasil yang natural dan flawless!
AMEERA KHAN HANYA MEMAKAI BEDAK KAMI SEKALI APPLY SAHAJA! LIHAT EFFECTNYA BEGITU FLAWLESS DAN NATURAL :) Kebaikan produk ini:
All in one
โค๏ธSkincare benefit: Ada vit e untuk merawat parut-parut dan ada juga vit c untuk mecantikkan kulit. โค๏ธSpf 30 : Melindungi kulit dari cahaya UV light yang bahaya utk kulit . โค๏ธNatural and high-long coverage: bedak ini menjanjikan hasil yang menakjubkan disamping kelihatan still natural macam kulit sendiri. Lihat sahaja pada testimoni pengguna di thai. โค๏ธ Silky powder: bedak ini mmg lembut gila2! Setanding dengan bedak mahal! โค๏ธ Banyak feedback customer mengatakan bedak kami mampu mengurangkan kulit berminyak! .
#cocoblanc #cocoblancmy #codkotabharu
#cocoblancpressedpowder #cocoblancfoundationstick #cocoblanceyebrow #cocoblanceyeliner #cocoblancmascara #sayajualsayapakai #bisnesonlinemalaysia #igshop #mua #muakb #muakelate #instashopmalaysia #makeup #makeupartist #makeuptutorial #kosmetikpreloved #kedaikosmetik #bazaarpaknil
#kelantan #kelate #igerkelantan #igermalaysia #0126846872

๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ชRase tidak yakin dengan wajah dan kulit anda? .
๐Ÿ˜ชKulit anda gelap dan tiada bedak yang sesuai?
.
๐Ÿ˜ชSusah nak cari bedak yang sesuai untuk tutup segala cela anda?
.
๐Ÿ˜ชKulit anda berminyak dengan teruk? Takut ingin pakai bedak?
.
๐Ÿ˜ชNak cari bedak yang kalau pakai muka jadi flawless? .
๐Ÿ˜ชNak cari bedak yang boleh dapat muka seakan kulit org korea dan thai? .
๐Ÿ˜ฑRahsianya ada pada makeup mereka. Make up yang di pakai perlu berkualiti bagi menjamin hasil yang natural dan flawless! .
๐Ÿ˜€Tidak lagi kini dengan bedak kami COCO BLANC PRESSED POWDER DIASASKAN DI THAILAND .
๐Ÿ˜Anda akan dapat apa yang anda impikan selama ini dengan hanya pemakaian satu bedak kami! .
Kebaikan produk ini:
All in one
โค๏ธSkincare benefit: Ada vit e untuk merawat parut-parut dan ada juga vit c untuk mecantikkan kulit. โค๏ธSpf 30 : Melindungi kulit dari cahaya UV light yang bahaya utk kulit . โค๏ธNatural and high-long coverage: bedak ini menjanjikan hasil yang menakjubkan disamping kelihatan still natural macam kulit sendiri. Lihat sahaja pada testimoni pengguna di thai. โค๏ธ Nano powder: bedak ini mmg lembut gila2! Setanding dengan bedak mahal! โค๏ธ Mengawal pori minyak: bedak ini di fomulasikan utk mengawal pori minyak. Makeup anda bebas minyak dgn penggunaan produk kami.
Harga : rm97 tidak termasuk pos
Jom order dengan kami dan jadi cantik! .
#cocoblanc #cocoblancmy #codkotabharu
#cocoblancpressedpowder #cocoblancfoundationstick #cocoblanceyebrow #cocoblanceyeliner #cocoblancmascara #sayajualsayapakai #bisnesonlinemalaysia #igshop #mua #muakb #muakelate #instashopmalaysia #makeup #makeupartist #makeuptutorial #kosmetikpreloved #kedaikosmetik #bazaarpaknil
#kelantan #kelate #igerkelantan #igermalaysia #0126846872

I am Me , I am Me, ayam ayam ayam ayam ayam Mee๐Ÿ’• ๐Ÿ’– ๐Ÿ’• !! ๐Ÿ˜†
.
Haaa mai nak habaq!!! sis dah post HOT ITEM ni. Apa lagi cepat la grab ramai2..๐Ÿ˜˜ Jangan menyesal sudah la kalau xdan kat hampa..๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅSHAWL ARABIC LACE๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
RM25
Postage SM RM8 / SS RM12

#shawlarabic #shawlarab #shawlarabicmurah #shawlarabiclace #arabiclace #lace #shawlarabiclacemurah #shawlstoremalaysia #shawlmalaysia #shwalhargagempak #bawalorganza #bawalorganzamurah #shawl #hijabstore #kedaitudung #kedaikosmetik #kosmetikcpg #cpg #kosmetikmurah #scarfmurah #merridascarf #kedaitudungmurah #sale

COME TO ME, Sayang ๐Ÿ’• Sayang๐Ÿ’– Sayang ๐Ÿ’• !!
.
Haaa mai nak habaq sis dah post hot item ni. Apa lagi cepat la grab ramai2..๐Ÿ˜˜ Jangan menyesal sudah la kalau xdan kat hampa..๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅSHAWL ARABIC LACE๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
RM25
Postage SM RM8 / SS RM12

#shawlarabic #shawlarab #shawlarabicmurah #shawlarabiclace #arabiclace #lace #shawlarabiclacemurah #shawlstoremalaysia #shawlmalaysia #shwalhargagempak #bawalorganza #bawalorganzamurah #shawl #hijabstore #kedaitudung #kedaikosmetik #kosmetikcpg #cpg #kosmetikmurah #scarfmurah #merridascarf #kedaitudungmurah #sale

COME TO ME, Sayang ๐Ÿ’• Sayang๐Ÿ’– Sayang ๐Ÿ’• !!
.
Haaa mai nak habaq sis dah post hot item ni. Apa lagi cepat la grab ramai2..๐Ÿ˜˜ Jangan menyesal sudah la kalau xdan kat hampa..๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅSHAWL ARABIC LACE๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
RM25
Postage SM RM8 / SS RM12

#shawlarabic #shawlarab #shawlarabicmurah #shawlarabiclace #arabiclace #lace #shawlarabiclacemurah #shawlstoremalaysia #shawlmalaysia #shwalhargagempak #bawalorganza #bawalorganzamurah #shawl #hijabstore #kedaitudung #kedaikosmetik #kosmetikcpg #cpg #kosmetikmurah #scarfmurah #merridascarf #kedaitudungmurah #sale

๐Ÿ˜˜Bawal Organza ๐Ÿ’•
RM 25 (Harga tak termasuk postage)
Yg bertanda dah Sold๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ™ #bawalorganza #bawalorganzamurah #shawl #hijabstore #kedaitudung #kedaikosmetik #kosmetikcpg #cpg #kosmetikmurah #scarfmurah #merridascarf #kedaitudungmurah #sale

โœจBawal Organza โœจ
RM 25 (Harga tak termasuk postage)
Bertanda = SOLDโ•โ•
Cepat Cepat grab yang hampa punya la ni
.. dah tak banyak dah niโ—โ—โ— #bawalorganza #bawalorganzamurah #shawl #hijabstore #kedaitudung #kedaikosmetik #kosmetikcpg #cpg #kosmetikmurah #scarfmurah #merridascarf #kedaitudungmurah #sale

Rutin make up paling simple setanding makeup mahal ๐Ÿ˜˜
.
.

DYXY BC CREAM FOUNDATION BC CREAM โ™ฅMenggabungkan BB CREAM + CONCEALER. โ™ฅDiformulasikan dengan mineral & ekstrak arbutin.
โ™ฅMemberikan kesan warna tona yang sekata dan juga membantu merawat kulit.
โ™ฅMampu merawat segala cela.
โ™ฅSPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV. โ™ฅMudah meresap kedalam kulit dan jimat masa untuk bersiap. โ™ฅSesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif dan berminyak.
โ™ฅTekstur krim yang ringan dan selesa dipakai. โ™ฅTahan lama sehingga 8 jam .
โ™ฅ2 tone color available : BEIGE & NATURAL. .
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ .
DYXY MINERAL FACE MIST GREE TEA ๐Ÿƒ๐Ÿƒ โœ”Face Mist 160ml.
โœ”Glowing effect serta merta terus selepas spray. โœ”Melembapkan muka secara natural. โœ”Mengecutkan jerawat sebab ade extrak green tea dan vit E .
โœ”Make up tahan lebih lama dan tak bercapuk.
โœ”Boleh dijadikan sebagai pengganti toner. โœ”Membantu mengurangkan alahan pada muka yang sensitif.
โœ”Selamat digunakan.
โœ”Boleh digunakan bila2 masa.
โœ”Tahan 2 hingga 3 bulan bergantung pada rutin pemakaian. .
NAK TAHU PROMOSI APA SEKARANG?? OKEY JOM WHATSAPP SIS .
.
+60166904560
.
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics #dyxygreenteamineralfacemist #dyxycosmeticsmurah #dyxy #dyxymurah #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfoundation #sayajualonline #kedaikosmetik #onlineshopbarangkecantikanmurah #sayajualonline #sayajualmurah2

๐ŸŒŸIMPORTANT INFO ABOUT COCOBLANC PRESSED POWDER๐ŸŒŸ
โค๏ธIt is enriched with many healthy benefits to skin . .
INGREDIENTS OF PRODUCT AND ITS BENEFITS :
.
Sericiteโœ”๏ธ
Improves smoothness and adhesion to the skin so that make up can be worn longer without flaking and creasing
Gives consistency to colours with its relative transparency, making it applicable to all shades
Adds a soft translucent sheen to the final product
Methiconeโœ”๏ธ
It is primarily used to create a film or barrier for makeup to stick to. .
Isononyl Isononanoate โœ”๏ธ
A skin conditioning emollient that leaves a silky feeling on the skin. .
Trimethylsiloxysilicate โœ”๏ธ
Its forms a protective barrier on the skin that slows down water loss, keeping skin hydrated.
In addition, it reduces the tendency of finished products to generate foam when shaken.
.
Peg-8 tocopherol (vitamin e)โœ”๏ธ
It protects the skin from environmental pollution
It has a protecting action against UV radiation โ€“ although it cannot be classed as a sunscreen
It is an excellent moisturiser
It contains powerful anti-inflammatory action โ€“ and this can prevent the signs of premature ageing, as inflammatory conditions in the skin is a leading cause of skin ageing
It has excellent wound healing properties
.
Ascorbyl palmitateโœ”๏ธ
Stable and nonacidic form of vitamin C that is effective as an antioxidant. Ascorbyl palmitate is particulatly effective at reducing free radicals generated from UVB rays and, due to its palmitate portion, is also a uumoisturizing form of vitamin C .
#cocoblanc #cocoblancmy #codkotabharu
#cocoblancpressedpowder #cocoblancfoundationstick #cocoblanceyebrow #cocoblanceyeliner #cocoblancmascara #sayajualsayapakai #bisnesonlinemalaysia #igshop #mua #muakb #muakelate #instashopmalaysia #makeup #makeupartist #makeuptutorial #kosmetikpreloved #kedaikosmetik #bazaarpaknil
#kelantan #kelate #igerkelantan #igermalaysia #0126846872

Most Popular Instagram Hashtags