[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kedah

1447759 posts

TOP POSTS

I feel so Honored, Thank You Young Boy πŸ™πŸ» May Allah gift you all the colors of life, colors of happiness, colors of friendship, colors of love and all other colors you want to paint in your life ❀️ #LoveMyFans #Kedah #onefamily #LK8

Senarai penjating GOLL!! Liga Super bgi 13 perlawan yg telah diharungi... Harap lepas ni prestasi para pemain KEDAH akan lebih bnyk buat goll!!! #boskermalaysia #boskerkedah #kedah #pulunkedahpulun #kedahan #kedahdarulaman #kedahpantangkalah #kedahfa #thisisdarulaman #darulaman #helangmerah #ligasuper #pialafa #pialamalaysia

OSCAR BUAT HAL DI LIGA CHINA
.
Oscar mencetuskan pergaduhan besar ketika pasukannya, Shanghai SIPG sekadar seri 1-1 dengan Guangzhou R&F.
.
Selepas rakan senegaranya, Hulk menjaringkan gol penyamaan pada babak separuh masa pertama, Oscar dilihat hilang punca beberapa minit kemudian apabila menyepak bola ke arah pemain lawan sebanyak dua kali berturut-turut.
.
Tindakan pemain Brazil itu mencetuskan kemarahan dalam kalangan pemain Guangzhou yang meluru dan menolak Oscar, sekali gus mencetuskan pergaduhan yang lebih besar antara kesemua 22 pemain dan pihak pengurusan kedua-dua pasukan.
.
Apabila keadaan berjaya ditenangkan, pengadil memberikan kad merah kepada Liang Tixiang daripada pasukan tuan rumah dan Fu Huan kerana terlibat dalam pergaduhan itu.
.
Bagaimanapun Oscar tidak dikenakan sebarang tindakan.
.
.
#ATTENTION uolls nak nampak GEMPAK dgn tshirt design uolls sendiri? Follow @empayar.abang.long 😁
.
#harimaumalaya #malaysia #jdt #kelantan #pahang #kedah #perak #selangor #negerisembilan #melakaunited #pknsfc #sarawak #sabah #kualalumpur #perlis #penang #oscar #chelsea

MOST RECENT

Bersama seorang pelakon hebat juga merupakan ahli persilatan.. Turut Sama sebagai org kuat dan akan berlakon bersama aku dalam teater sejarah "PANGLIMA HITAM" bakal dipentaskan pada Julai 2017. Tunggu update dr saya.
#panglimahitam #panglimaawang #sejarah #kedah #pahlawan #anakkedah #malaysia

Berkesan ke Maganda Glow?
Belum cuba belum tahu, sudah ramai malah ramai pengguna telah berpuas hati. Kami telah berbagai FEEDBACK POSITIF dari penggunaan Maganda Glow ni.
Berapa Lama Nak Lihat Kesannya?
Bergantung kepada jenis kulit dan tahap masalah kulit anda. Kesan paling cepat pernah berlaku dikalangan pengguna kami ialah seawal 5 HARI 😱
.
UNTUK ORDER (RESPON PANTAS !)πŸ‘‡πŸ»
- WA : 017 7756 181
- WA : 017 7756 181
- WA : 017 7756 181
- WA : 017 7756 181
.
#magandaglow #magandalotion #kemamlupaperroger #indonesia #singapore #melbourne #shahalam #jertih #terengganu #pasirmas #kelantan #australia #brunei #produkkesihatan #cikraihan #thailand #jakarta #perlis #kedah #selangor #pulaupinang #perak #negerisembilan #melaka #johor #pahang #sabah #sarawak #lofattah

[BISNES UTK ORANG YG PENGECUT]
.
.
.
Kenapa bisnes ni utk orang pengecut ? Mungkin kat luar sana ramai yg tgh tengok2/usha2 bisnes2 yg ditawarkan dlm pasaran sekarang, betulkan ? πŸ‘€. .
Dan abam yakin ramai2 antara korang ni, bila nak join apa2 bisnes mesti takut modal hangus kan ? πŸ™ŽπŸΏβ€β™‚οΈ.
.
Okay tak kalau bisnes abam ni, abam boleh katakan moneyback gurrenty and kalau company kita untung, even korang tak berapa nak berjaya buat bisnes ni, korang still lagi untung.
.
Apa yang abam nak bagitau korang, dgn bisnes abam ni, bila korang invest dalam bisnes abam, automatically korang adalah pemegang saham company, yang mana bila sampai tempoh matang saham kita, kita boleh jual saham kita tu dgn potensi harga 3 ke 4 kali ganda dari modal yg kita invest.
.
Dan dalam masa yang sama, korang boleh jadi agent utk buat aktif income, seperti testimoni income yg korang tgk dlm gambar antara top top agent yg terima reward yg tertinggi dalam company abam.
.
So maknanya kat sini, bila korang nak buat bisnes abam ni, korang tak perlu takut modal korang labur tu habuk pun tak dpt. sbb korang still akan untung sbb korang beli saham dan boleh jual balik saham tuπŸ˜‰.
.
Faham ke faham ? Kalau faham lekaih pm meh 😘.
.
.
πŸ“ž ALIFF JABAR 014-615-7806 (Whatsapp)
πŸ“ž ALIFF JABAR 014-615-7806 (Whatsapp)
πŸ“ž ALIFF JABAR 014-615-7806 (Whatsapp)
.
#CrownSapot
#BusinessAcademy360
#BA360Crown
#JomSaving
#OTCMarket
#ProjekTurboRaya2017
#MajesticApprenticeCrew
#ProjekMACerization
#DareToDream
#aliffYouthMillionaire
#LookingForInvestors
#MoneyBackGuarentee #GrandMillionaireClub .
.
.
#polisas#pahang#selangor#kelantan#terengganu#kedah#perak#melaka#sabah#sarawak

Suasana malam di #amancentral yang mana xdan tadi smp tutup lampu pun dok try lg esok mai lain nah.. tu pun dh lajak smp 10.45mlm esok mai awai sikit.. kami nak lelonggggg stok2 yg ada.. bagi tinggai rail saja.. 2hari lg nak raya dah.. ✨✨✨✨✨ #teamrayakedah #bajuraya #kedah #perlis #penang #alorsetar #elrah #elrahkedah #elrahalorsetar #darabyfathialatiff #enaraempire #enaraempirecollection

Detik bersejarah.
Persidangan Majlis Mamu Awani Kali Pertama, 22 Jun 2017 di Bukit Kewangan, Kuala Lumpur. Wakil Penang πŸ“˜πŸŒ΄πŸ“’ & Kedah 🌾 bersatu hati.
.
#majlismamuawani #permma #mamu #penang #kedah #kamiawani #blackandwhite #fujifilm #x100t

Alhamdulillah..semoga sis cust ni murah rezeki...sebab dah la Zieyzie bg diskaun dekat dia lepas tu dia sedekah pulak Rm1 dekat Zieyzie..
.
.
Ya Allah syukur sngat2 walaupun tak banyak..
.
.
Tak cukup dengan itu..
Selepas beberapa minit dia mesej Zieyzie cakap kawan dia nak jugak handsock ni 2 pasang..
.
.
Ya Allah syukur sangat2 terima kasih Ya Allah untuk rezeki mu pada hari ini..
.
.
Sempena minggu nak dekat raya ni yang mana nak cod dengan zieyzie,zieyzie bagi diskaun dekat korang..orang2 Kulim..
.
.
Ws 0122720849

#sayajual #sayajualhandsock #jomtutupaurat #stokiskulim #kulim #kedah #syahirahandsock

Mudah mudahan berjalan dngn lancar ye perjalanan kita balik kg esok ye abiy..amin...
#kedah-batupahat

ada ni.. tengah dok bakar #triplechocbrownies .
mana yang order biskut raya boleh start amik na esok.
.
yang extra semua dah ada yang punya tau.
sorry sangat sangat.
.
brownies boleh slot in lagi na.

#brownies #browniesraya #triplechocbrownies #jitra #alorstar#kedah

Malaysia baru sahaja menewaskan India 3-2 sebentar tadi.
.
Kemenangan tadi melayakkan kita ke Separuh Akhir Kejohanan ini (World League Semifinal)
.
Justeru melayakkan kita ke World Cup & World League Final.
.
1 kejayaan yg besar untuk kita.
.
Tahniah semua !!!
.
Malaysia ke Piala Dunia 2018!
.
#hijaukuning #pulunkedahpulun #balunkedahbalun #kedahseratarata #thisisdarulaman #thisisaloqstaq #biarjasajadikenangan #kedahpantangkalah #langmerah #redhawk #kedahamanmakmur #kedahfa #ultraskedah #playwithheart #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #igreviewmalaysia #igreview #paidreview #bazaarpaknil #bazarpaknil #terlajakgol #kedah #aloqstaq #kahaqketegaq #discoverkedah

Presents
OUR BEST | @choiruman
GAMES FOR LIFE

June 22, 2017
LOCATION | #MALAYSIA

SELECTED BY | @LOVES_UNITED_MALAYSIA
.
ADMIN | @rubahbetina
OUR TAG | #LOVES_UNITED_MALAYSIA

VISIT PARTNERS COMMUNITY:
* @Loves_United_Family
* @Loves_United_Life * OUR MAIL | loves.members@gmail.com
* #l_u_t_c_w_2017_June
* #l_u_life_award153W
.
#LUM_choiruman
#Lum_winner
____

Most Popular Instagram Hashtags