#keceper

MOST RECENT

Pejuang-pejuang pencen 😂 Fail!

#gegarbukitbatu
#sebu
#keceper

Abam tumpang bergambar dgn membe abam punya koleksi je.. Betul.. Janji ! 🤞🏻
#vans #vansmarvel #vansxmarvel #blackpanther #hulk #avengers #slipon #authentic #keceper #kesurupan #vanscollector

Masa tunang bulan 12, 2015. Ada seorang kawan kakak saya bagi 1 dulang hantaran coklat untuk pihak lelaki. So, minggu lepas mak ada call remind suh buat kek untuk anak kakak tu pulak sbb anak dia tunang Sabtu haritu. Nurse 👩🏻‍⚕️ & tunang dia pun nurse 👨‍⚕️. Hehe. Comel je. ~
Sebenarnya oven kat rumah bwk balik rumah mak masa raya aritu bakar pizza katanya so terpaksa la plan B pinjam oven @miszgyee_suzilawati ❤️ tq mama ishketaletum! ~
Okbai.
#dapuranis #keceper #mydreamkitchen #mysweethome

#Keceper mEraMBat Kaawat MasiO Gk MampIr pOkokE Lewat

Bila mr hubby jd pak mat tempe... Pon pon keceper... Xcdent motokar.... Cantik kaler mata mu itu... Purple lagi.. #syukurselalu
#malangxberbau
#keceper

Semalam punya cerita...zassss...layannnnn..dgn team2 abang kusayang..
#shimano #barangbaikpunya #testmachine #sekali #keceper #kihkihkih

Garispena nostalgia
Bersama cerita keluh kesah blambangan...⛺⛺⛺ 🌋🌋👒👒☕☕🚬 #garispena#nostalgia#angkatan1-2#bosok#petrok#ganyung#mendelep#keceper#hee#luwak#cakwangsemeru..

Petangni team KumpuIan Inovatif & Kreatif (KIK) saya KECEPER akan buat persembahan KIK Peringkat UTeM. Doakan kejayaan saya dan kumpulan kami. Amin ☺.
#kik
#utem
#keceper
#chaiyok2

#sardines jelah lauk mlm ni n #pucukbebuas #daunsengkel n #keceper #kacangbotol cicah je dgn kuah sardin tu..ermm..
#dinner #dinnertonight #alakadar #yummylicious

Most Popular Instagram Hashtags