[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#keceper

MOST RECENT

πŸ’­βš‘β›ˆοΈβš‘β›ˆοΈβ˜”β˜”β›„
#keceper
#penyamun

Masa tunang bulan 12, 2015. Ada seorang kawan kakak saya bagi 1 dulang hantaran coklat untuk pihak lelaki. So, minggu lepas mak ada call remind suh buat kek untuk anak kakak tu pulak sbb anak dia tunang Sabtu haritu. Nurse πŸ‘©πŸ»β€βš•οΈ & tunang dia pun nurse πŸ‘¨β€βš•οΈ. Hehe. Comel je. ~
Sebenarnya oven kat rumah bwk balik rumah mak masa raya aritu bakar pizza katanya so terpaksa la plan B pinjam oven @miszgyee_suzilawati ❀️ tq mama ishketaletum! ~
Okbai.
#dapuranis #keceper #mydreamkitchen #mysweethome

#Keceper mEraMBat Kaawat MasiO Gk MampIr pOkokE Lewat

#keceper πŸ€™πŸ»

Bila mr hubby jd pak mat tempe... Pon pon keceper... Xcdent motokar.... Cantik kaler mata mu itu... Purple lagi.. #syukurselalu
#malangxberbau
#keceper

Semalam punya cerita...zassss...layannnnn..dgn team2 abang kusayang..
#shimano #barangbaikpunya #testmachine #sekali #keceper #kihkihkih

This is not something #Malaysians will name their food products unless it was meant to be a #joke πŸ˜‚
#cherryberry #insidejoke #malaysianisms #handlettering #lettering #calligraphy #crayola #crayoligraphy #crayolasupertips #supertips #scentedmarkers

Garispena nostalgia
Bersama cerita keluh kesah blambangan...β›Ίβ›Ίβ›Ί πŸŒ‹πŸŒ‹πŸ‘’πŸ‘’β˜•β˜•πŸš¬ #garispena#nostalgia#angkatan1-2#bosok#petrok#ganyung#mendelep#keceper#hee#luwak#cakwangsemeru..

Petangni team KumpuIan Inovatif & Kreatif (KIK) saya KECEPER akan buat persembahan KIK Peringkat UTeM. Doakan kejayaan saya dan kumpulan kami. Amin ☺.
#kik
#utem
#keceper
#chaiyok2

Cicegimle dokunsam, baris gelir mi oralara?🌺 #felt #feltbaby #feltfairy #christmasornament #chiristmas #magician #ikece #kecebebek #keceper #peri

#sardines jelah lauk mlm ni n #pucukbebuas #daunsengkel n #keceper #kacangbotol cicah je dgn kuah sardin tu..ermm..
#dinner #dinnertonight #alakadar #yummylicious

Tahun lepas sambot merdeka dekat mersing..
Tahun ni kt mana ek?
#akankuhidupkankausemula
#tuah46kembali
#yuhuu
#pelepap #pelepep #keceper #kecepur #kejeder

Bks off
Bne onn
Akan ku king kang dikau pula
Xlarat main lc modal kasar oi
#pelepap
#pelepep
#pelepup
#kecepur
#keceper
#kejeder #kejeder

untuk sesiapa yang mencari hp seperti iphone bole direct whatsapp .. ad wechat jidin_misnan untuk update stok2 hp yg ada ... #kipidap #dongibab #pelepap #pelepep #pelepup #kecepur #keceper #kejeder #kejeder

Most Popular Instagram Hashtags