#kdu

9 posts

TOP POSTS

Aquele bicho disse que nunca jogou, joga muito bem.
- Eu acho q já jogou já.
Ele manja né? Ele é professor de futebol.
- Mesmo assim, o fundamento é diferente.
_
Escutei essa conversa ein 😂😂😂
Para o primeiro dia até q me saí bem. 😎⚽️ #Futvôlei @aabbnatal #TopDeLinha #Kdu ✋🏻👊🏻

.
.
.
今年は食べる方に集中してた気がする🤤
お肉おいしかったし楽しかった🙆✨また明日から練習頑張ろう〜〜〜溺れませんように。笑
.
.
#KDU #BBQ #🍴🍖🔥

"MEREKA BUDAK KAMPUNG JERRR, BOLEH KE BERJAYA Kalau........"
.
.
.
.
.
Kalau tak pandai berniaga? BOLEH! 3 anak muda Utara KEDAH berhijrah ke KL, masing membawa impian utk diraih di sini. Alhamdulillah sedikit sebanyak ada perubahan. . Adli Abdullah dari hujung, umur bru 21 tahun, bljar UTM Kl, org pendang, org kampung biasa saja, pendapatan skrg 10-20k sebulan, dah pandu Audi tt 🚗 , dah berkahwin 💑. huhuhu . Yg tgh tu Megat Haziq, 24 thun, org kerabat diraja kedah 👮 Skrg kerja Pilot. Buat bisnes ni part time ja, tp income bulan2 kat sini 3-4 kali ganda gaji pilot. 😂 Tu Audi Tt beliau. . Yg kanan tu Mazidul Akhmal Berusia 20tahun , Berasal dari kedah , Masih lagi student dan buat business ni pun part time 😮 Tapi income beliau sebulan hampir 10-20k sudah pandu Audi tt 😱
* .
* .
"Mereka org kampung je. Permulaan mereka biasa2 , tp platform yg hebat berjaya bantu kami". Khas dari kami geng Audi TT Matte Chrome. 😝 . Korang nak tahu apa yg diorang buat? Muda2 dah ada keta mewah, dah ada pendapatan sendiri walau masih belajar? Ha, mari sertai kami di #BusinessAcademy360. Platform yg akan bantu realisasikan impian anda!
.
.
Nur Izzati
017.557.1611📞📞📞
017.557.1611📞📞📞
017.557.1611📞📞📞
.
.
#BusinessAcademy360 #RoyalBusinessSchool #earnwhileyoulearn #uitmshahalam#unisel #polisas #stadiummelawati #petalingjaya #cfsiium#uiapetalingjaya #kdu #UniversitiMalaya #UM #uniklmiit#uniklbmi #iic #gombak #uiagombak #ukmbangi #uniklmfi#unibis #iprom #kptmcheras #kptmbangi

Life can give us lots’ of beautiful persons, But only one person is enough for a beautiful life…” ♥

#KDU #BatchTrip2k17

BBQ😋🍖🔥
今年も楽しかった😊
#KDU #BBQ #TeamBuilding

Sebentar lagi udah mau masuk 2017.. Masuk tahun yang baru, kapan nih punya status baru ? 😁
Biar bisa nyanyiin lagu Kau Ditakdirkan Untukku buat si dia 😄 .
.
Video lengkap silahkan lihat di channel @inteamrecords ya.. .
.
from @edcoustic
.
.
Coba tag sahabatmu 😄 siapa tau ganti statusnya barengan 😚
#edcoustic #KDU #inspiringpeople

Done💦💦💦💦
#powerchef
#KDU college

MOST RECENT

Aquele bicho disse que nunca jogou, joga muito bem.
- Eu acho q já jogou já.
Ele manja né? Ele é professor de futebol.
- Mesmo assim, o fundamento é diferente.
_
Escutei essa conversa ein 😂😂😂
Para o primeiro dia até q me saí bem. 😎⚽️ #Futvôlei @aabbnatal #TopDeLinha #Kdu ✋🏻👊🏻

Permulaan business memang susah sebab kita takde asas dalam bidang yang baru kita ceburi. Kita nak set up business kita, nak dptkan networking, nak dapat rentak business tu dan sebagainya. .

Logik kita sekolah dulu masa darjah 1 nak belajar matematik susah, payah sampai tension. Sebab benda tu benda baru dalam hidup kita. Tapi sampai darjah 6 kita guna, sampai spm kita guna dan sampai sekarang kita still lagi guna betul tak ?. Mahir tak ? Dah biasa tak dengan matematik ?. .
.
Sama macam bisnes yang kita cuba-cuba untuk buat, baru bermula. Permulaan memang susah. Nak kene bertahan at least 5 tahun. Baru dapat rentak tentang business kita. Tak kesah bisnes apa apa. Kene tahu skill dalam business. Baru kita akan kuasai dan mahir bidang tu. .

Salah ? Gagal ?. Silap ?. Biasa la tu. Sedangkan matematik yang dah belajar lebih 10 tahun pun sekarang pun kita kadang-kadang salah kira. Apatah lagi business yang kita baru start dalam setahun, sebulan, seminggu betul tak ?. .
.
📞 011-38922737(khatijah)
📞 011-38922737(khatijah)
📞 011-38922737(khatijah)
.
.
.
#BusinessAcademy360 #businessacademy360 #ba360crown #cd4ba360 #bisnesonline #projekincometurbo
#EarnWhileYouLearn
#ProjekUsahawanOnline16|17
#NewPlan
#NewProject
#NewModule
#RoadtoTFMF
#ukm #uitm #MMU #MSU #kdu #usm
#ioi

肉2枚だけ食べたBBQ。いっぱい走って、いっぱい遊んで楽しかった。でも、ボール投げすぎて右肩超絶痛い…
#KDU#BBQ#2回生#同期#泉州#MD#一人#3回生

Levante la mano quien extraña el veranoo 🙋🏼☀️💘. Reserva tu turno para la semana que arranca, te esperamos! 💅🏻💪🏼💋 #kdu #kioscodeuñas #arteentusmanos #missingsummer

"MEREKA BUDAK KAMPUNG JERRR, BOLEH KE BERJAYA Kalau........"
.
.
.
.
.
Kalau tak pandai berniaga? BOLEH! 3 anak muda Utara KEDAH berhijrah ke KL, masing membawa impian utk diraih di sini. Alhamdulillah sedikit sebanyak ada perubahan. . Adli Abdullah dari hujung, umur bru 21 tahun, bljar UTM Kl, org pendang, org kampung biasa saja, pendapatan skrg 10-20k sebulan, dah pandu Audi tt 🚗 , dah berkahwin 💑. huhuhu . Yg tgh tu Megat Haziq, 24 thun, org kerabat diraja kedah 👮 Skrg kerja Pilot. Buat bisnes ni part time ja, tp income bulan2 kat sini 3-4 kali ganda gaji pilot. 😂 Tu Audi Tt beliau. . Yg kanan tu Mazidul Akhmal Berusia 20tahun , Berasal dari kedah , Masih lagi student dan buat business ni pun part time 😮 Tapi income beliau sebulan hampir 10-20k sudah pandu Audi tt 😱
* .
* .
"Mereka org kampung je. Permulaan mereka biasa2 , tp platform yg hebat berjaya bantu kami". Khas dari kami geng Audi TT Matte Chrome. 😝 . Korang nak tahu apa yg diorang buat? Muda2 dah ada keta mewah, dah ada pendapatan sendiri walau masih belajar? Ha, mari sertai kami di #BusinessAcademy360. Platform yg akan bantu realisasikan impian anda!
.
.
Nur Izzati
017.557.1611📞📞📞
017.557.1611📞📞📞
017.557.1611📞📞📞
.
.
#BusinessAcademy360 #RoyalBusinessSchool #earnwhileyoulearn #uitmshahalam#unisel #polisas #stadiummelawati #petalingjaya #cfsiium#uiapetalingjaya #kdu #UniversitiMalaya #UM #uniklmiit#uniklbmi #iic #gombak #uiagombak #ukmbangi #uniklmfi#unibis #iprom #kptmcheras #kptmbangi

.
.
.
今年は食べる方に集中してた気がする🤤
お肉おいしかったし楽しかった🙆✨また明日から練習頑張ろう〜〜〜溺れませんように。笑
.
.
#KDU #BBQ #🍴🍖🔥

BBQ😋🍖🔥
今年も楽しかった😊
#KDU #BBQ #TeamBuilding

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags